There's so much I need to say to you.

Åh herregud natten har inte varit den bästa :s..  Hostade som fan och den blev bara varre och varre  till slut så spydde jag av att jag hostade så mkt, mhm mysigt....  fyfan sen hade jag så grymt ont i min hals så jag kunde ju knappt svälja heller :s.. men efter  en lång stund så somnade jag där kring 3 :o ..  sen vaknade jag vid 6 av mig själv för jag kunde som sagt knappt svälja :s.. i panik började jag leta dom dära tabletterna som mamma har köpt till mig för halsen, hittade dom efter mycket letande, låg sedan kvar i sängen ett tag, somnade om ett tag, vaknade sedan av min klocka, gick ner och åt frukost med min sjuka lillasyster, sen for jag till skolan. Jag tror tove blev lite rädd för mig på bussen, haha ne hon har nog sett mig i värre skick! ;p (y) . usch nä ni får ursäkta allihopa på hur risig jag har varit idag, de borde fan vara olagligt att komma till skolan så som jag såg ut idag. Men jag orkade verkligen inte bry mig så whatever. Jag kämpade mig igenom hela skoldagen iallafall, fast att de var så jävla ONÖDIGT :o, jag var tvungen komma till skolan för att vi skulle redovisa nå skit i NK:n. Men sen får vi itne änns redovisa :oo ! skönt att  slippa men ändå, bhuhu.! Aja efter skolan gick jag snabbt förbi Cubus och köpte en parfym sen en foundation på HM, tyckte att jag förtjänade de efter min kämpiga dag..

Förlåååt att jag klagar så mkt i mina inlägg ska försöka bättra mig, men de är inte lätt att inte klaga när man är sjuk :/..
Nä nu som får mig glad är att tänka på min tatuering :D. men Problemet är bara att jag kommer typ inte hitta någon jag vill ha :/ . aja nä nu måste jag gå och plugga engelska YESS FAN VAD ROLIGT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0