de enda jag kunde göra vara att le.

Torsdag/FREDAG
i igår (torsdag)råkade jag försova mig :s.. sen hade jag foto hela dagen de var faktiskt kul flummade med Lena som alltid haha, och de enda vi gjorde var att redigera bilder och skrev ut dom, nice nice : ). Efter skolan gick jag på stan en snabbis sen for jag med Johanna till ishallen, eftersom vi skulle jobba :) De var kul. dom vann ju fan med 6-2 :o ! vad händer? aja direkt efter hockeyn for jag till Tove, vi åt kvällsfika sen så bäddade vi och somnade :). Tove hade sovmorgon så jag steg upp själv, jobbigt! Fast Tove klev upp och höll mig sällskap medans jag fixade mig, mycket snällt av henne :) haha mycket skratt som alltid <3 :) For till skolan sen. trött som fan, och vid skåpen träffade jag en ännu tröttare Johanna, haha! Vi hade samhälls.. På genomgången sp somnade typ Johanna, haha sen när hon vakna hon bah:
-vad är klockan?
jag:
öhm hm 13 över.. (vi slutade halv)
Johanna:
- VAAAA ! :o
fan vad jag skratta ni förstår inte hur kul de var eftersom ni inte var där, men alltså de var som inte de hon sa som var kul de var hennes ansiktsuttryck, haha åh jag kan fortfranade se de framför mig HAHA!

aja nu sitter jag här i data salen och har typ 2 timmars hål :o eftersom vi inte har någon livskunskap och efter de har vi lunch! just nu vill jag bara HEM!

jag ber till gud att de finns biljetter kvar, håll tummarna!!

Kommentarer
Postat av: johanna fucking nilsson

I was sick and tired ;)

2008-10-17 @ 23:03:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0