Jag ska snart långt långt långt här i från.

Rix fm festivalen var ändå helt okej. Jag och Johanna gick omkring där och de blev mycket skratt, underbart!  Måste erkänna att jag älskar Johannas pappas humor, fan så jävla skön han är helt galet !  och kristian haha ojoj vad jag och johanna skrattade han är ju också grymt skön!. Men när jag kom hem kunde jag inte hålla tillbaka allting, de är så jobbigt just nu, de är inte en dans på rosor just nu de är mer en dans på taggtråd, de svider och gör ont..

På morgonen vaknade jag vid 10 någon gång la mig ute och stekte med mamma. Grymt varmt har de varit. Annars har de inte alls hänt nå speciellt.  Har bara vela gräva ner mig och försvinna hela dagen, har inte haft någon matlust eller nå, så har inte ätit ett piss.. Jag vill ju bara att ...  äh allt blir säkert bättre när jag träffar Johanna senare. Hon har en förmåga att alltid lyckas få mig att skratta och glömma allt de dåliga. Nä har fan inte tid att sitta här och skriva måste börja fixa mig nu!
Jag ber till gud att de blir en lyckad kväll!  Förfesten kommer att vara på bergnäset, ring !

Ta mig tillbaka till allt skratt och allt underbart <3!
trästock09



Känslor, åt helvette med de...

Hur säger man farväl till någon man varken vill eller kan släppa taget om?...
jag förstår inte, jag gör verkligen inte de..

åh, ta mig här ifrån...


Jag har klarat av de förut, varför klarar jag inte av de nu?..

Matchen i går förlorade vi med 3-0. Vi spelade bra, de skulle absolut inte ha slutat 3-0, men tyvärr så sätter vi inte våra chanser som vi fick och de var jävligt synd! aja nä bara att ta nya tag. För min del gick de åt helvette fan vad less, fast har ju dock inte spelat en match på ett  år men ändå, blev besviken på mig själv att jag inte kunde göra bättre ifrån mig..

Idag har jag jobbat på tivolit (vi gör de alltså med fotbollslaget) Jag jobbade från 10.30-15.00, rätt så lugnt inte mkt folk så de blev rätt så långtråkigt, OCH VARMT höll på dö. Men jag kämpade, hehe. efter de gick jag på stan med Johanna, hittade mig en tröja/tunika som de blir att ha på sig en av dagarna iallafall (trorjag). Aja nä nu ska jag snart äta och ikväll blire in till Rixfm festivalen med Johanna , nicenice :).

Lena de är nog inte meningen att jag ska klippa mig, allt var fullt idag med :o....!

aja ha en bra kväll hörni så ses vi säker under LK :D!


:/

Jag önskar jag kunde säga att de är en fas vi går igenom
En storm vi måste orka rida ut
Och jag önskar jag kunde säga att vi klarar det tillsammans
Att allting kommer ordna sig till slut

de är svårt att säga farväl till någon man inte vill säga de till...

vi kan bara vara dom vi är.

Blev happis idag och självklart så stog ju alko på listan!  De blev stor handel, hehe. Sen for vi ju självklart på skopunkten, man kan ju inte fara dit och inte ha gått in på skopunkten :o!!! Där blev de även att köpa ett par nya skor, woho!  Jag satt och tänkte i bilen påväg hem att jag har inte varit i happaranda en gång utan att ha köpt hem ett par skor, men skor är typ de bästa som finns!. Kom hem för ett litet tag sen och har nyss ätit ska gå och vila i ca 1 h nu för att sedan fara till blåsmark och spela match, japp ni läste rätt. JAG ska spela match och jag har inte spelat match på ett år ungefär, de är helt galet ! Förstår inte riktigt hur min tränare tänker heller har tränat två träningar sen jag kommit tillbaka till Lira och ska starta. haha aja jag klagar inte, de blir nog kul och jävligt .... JOBBBIGT ! eftersom kondisen inte är på topp! aja nä nu blire ett telefonsamtal sen sängen.   Håll tummarna för mig ikväll =)  pusss


Du kan få mig på världens bästa humör

umgicks  och sov ju hos tove inatt :).  De var kul och länge sen.  Kan ju bara tala om att hennes nya säng är så  jävla skön, så jag tror jag ska sno den! Nämen underbart att den är så jävla stor , me like :D!  aja sen på morgonen så for jag och tove och fixade pengar ska inte berätta hur för jag skämms! haha!  Ska ut och sola nu ett tag  innan jag hade tänkt mig att fara in till stan och klippa mig, de var ju typ 100 år sen jag klippte mig sist :o, alldeles föör länge sen och de märks , fyfan! Så ni kan ju vara beredd på att jag kommer klaga som fan efter att jag klippt mig att de är fult osvosv som de alltid brukar vara. Nä nu ska jag trulla mig utåt, vi ses. pusss
 ÄNDRADE PLANER DE BLIR  STAN MED LENA JOSEFSSON NUUU !!! :D<3
Jag hoppas verkligen att du menar de du skriver den här gången...

hahahahahahaha:'D
vi alla har varit små ;p



 


"don´t leave me" - De kommer jag nog aldrig att göra!

Dagen har inte varit allt för speciell.  For in till stan där kring 16 för att säga hejdå till A, im really missing you , och de suger. Men vi ses väll snart igen hoppas jag, eller frågan är ju " om de kanske är bäst så hära"?.. Nä vad hemskt, de bästa är när vi är med varandra och så kommer de alltid att vara, eller hur. Fast hatar de du håller på med men kan ju dock inte göra så mycket åt de men ja.. var rädd om dig iallafall sötnos!

Sen blev de till moster och äta palt, mums! fast dock inte den bästa maten innan träning :O!  Ni kan ju tänka er hur jag kände mig på träningen efter dom d'ära två paltarna, haha!  Nämen träningen gick väll ändå hyffsat. Längtar då de börjar gå lätt igen! men jag måste ha tålamod. aja nä nu ska jag upp till Tove och se beck sen så ska jag ju få äran att sova i hennes nya säng, ojoj inte alla som får de ;D !  Ska bara först äta sen kommer jag TOVE ! <3

- hej jag är en cp hund!

De enda jag måste göra är att tro på mig själv

Blev så jävla grymt trött efter bastun så har inte gjort ett piss. Just nu ligger jag i sängen och ser film, funderar starkt på att hälsa på john blund! Underbart.  någonting som är mindre underbart är att jag börjar bli sjuk igen......... DÖDA MIG!

ikväll hade jag verkligen behövt dig...


Varför går vissa människor runt och säger att dom hatar någon osv som man inte änns känner?
Hur orkar man, de är fan för mig en gåta.  Då måste ma ju ha väldigt lite att göra, jag tycker själv att de är så jävla omoget.

Fan vad jag älskar er <3
ni gör mig glad !

Jag saknar dig så att de gör ont i hela mig..

Igår efter att jag kom hem från Byske så kom Lena och hämtade upp mig. Resten vill jag typ inte beätta. Eller kan ju säga att de bärjade bra, vi hämtade upp André och våra planer var ju då att vi skulle på PDOL. Men  de slutade med att vi satt och åt på max i skellefteå! Fråga inte hur, eller varför! hahahaha!!!! Vi for iallafall till Piteå sen och plankade in, smidiga som vi var! haha ingen kommentar om de heller ;D. Kan ju säga att vi for från Luleå vid 10 och kom hem halv 5, haha (y). Nämen de var en upplevelse i sig !  hahaha :'D.  mamma höll på dö när jag berättade vad som hade hänt! haha

Aja upp tidigt idag eftersom jag hade träning, han äta en hårdbrömacka innan jag bar mig iväg på en 2 timmars lång träning. Var helt död efter träningen. Denna gång tränade jag med Lira. Grymt kul var de!

Aja nä nu ska jag hoppa in i bastun medans jag väntar på kinamaten som vi har beställt, mums! Efter de blir de bara mys kanske far och träffar dig, man vet aldrig hur denna kväll kommer att sluta, hoppas den slutar bra..

yey me like <33333333333333333


sms av 12:an!

"Vi höll just på att köra på en ren, men jag hoppade på renen och red iväg"

"Jag ljög ju om att jag åkte buss, jag har sprungit till happaranda, sen simmade jag mot strömmen i älven till Pello. Måste ekänna att jag var ganska trött i slutet"

hahaha ja ni... Den dära Tove Barsk lever verkligen i sin egen lilla fantasivärld
inte länge kvar nu innan psykhemmet kommer att inse att hon har rymt!
Då kan vi alla fira, fet fest hemma hos mig, jag bjuder ;)


Han är min sång och min glädje

Japp idag vare då sista dagen på jobbet, underbart skönt men ändå lite små trist, började ju nästan att trivas där!. Aja nä jag och min bror hade fest efter att båda hade slutat jobba. Efter jobbet har jag inte gjort ett skit, förutom samtalet som gjorde hela min dag/kväll/natt.

Har även varit och kollat på massa bilar bara för att ha nå att göra med mamma. Annars så har jag bara tagit de lugnt hemma. Har varit grymt sugen på att fara till PDOL, men nej min ekonomi räcker inte till, trist som fan :/... Men taggar ist för LK ! ; ). Men de kanske blir en tripp till PDOL i morgon vi får se vad som händer!.

I morgon på mogonen ska jag iallafall till byske med mamma och Stefan.  Hälsa på mormor som har husvagn där, ska bli kul . Saknar fan att stå i Byske, saknar alla minnena där ifrån eller hur Johanna?. aja så när jag blir där hela dagen iallafall.  Nä nu ska jag faktiskt bara ringa ett samtal och säga godnatt sen så ska jag sova, är hur trött som helst :s.

"Du är ett guld korn i en sandlåda"
just precis dom orden som jag behövde höra :')
!


falling down again but this time it´s deeper than before..

Jag klarar helt seriöst inte av de, jag gör inte de verken de ena eller de andra and it´s tearing me apart.. :/

aja har ju som sagt varit och kollat Lira-Alvik, ska nog inte nämna vad de blev, hehe nämen de var en rolig match att se! Pratade även med Sten efter matchen och de gjorde ju inte saken bättre om hur jag ska göra, de gjorde de bara  ännu svårare.. Men de var kul att träffa han igen, lilla Sten :)!.  Men jag tror faktiskt att jag har bestämt mig hur jag ska göra.. men jag ska låta helgen gå innan jag skriver mitt beslut!   Nä nu ska jag gå och sussa, sista jobbdagen i morgon och de känns typ ändå tråkigt. Första veckan kan jag säga sög men när man väl kom in i allting och lärde känna alla så vare helt okej, kommer fan sakna gamlingarna, haha naw :').  Direkt efter jobbet så far jag Tove och Hanna till Pello och blir borta resten av helgen, vi får se hur allting slutar, haha. Men känner attt jag måste bort.. men helst av allt hade jag vela vara hos dig.......... :'/. FAN också!! dra  åt helvette med allt hejdå!


mhm riktig kompis in my as !

<3

lonley road.

klarar inte av att hålla tårarna inne längre

de är just nu jag behöver dig som mest, men vart fan är du ?..........

Now im only falling apart, it´s nothing i can do..

Haha men hur fan ska jag kunna veta att de var oboy och inte kakao, Sofia Pettersson!!! ;o

kom för en liten stund hem från jobbet.
Idag har de varit en liten obehaglig dag. Jag har både sett och rört en död människa för första gången, känslan var så konstig så man kan inte förklara den. De var lite obehagligt man ville ju som att hon skulle andas, men nej de kom verken in eller ut luft. Nä kan tyvärr inte förklara känslan :/.. Men hoppas du vilar i frid nu (ska inte nämna några namn).

Jag skulle nog göra vad som helst för att veta  vad som händer efter döden, och jag tror inte jag är ensam om de heller?, dör man bara, eller föds man på nytt, eller blir man ett djur kanske, eller bara en ande som svävar i luften och skrämmer folk? Jag själv hoppas på att man föds på nytt. Jag vill inte att de ska vara över när man dör!. De här med liv och död, de är fan konstigt... Jag vill inte dö eller bli gammal!

Aja nä slut pratat om de blir  typ depprimerad!
fast har dock inget annat att skriva om, haha. Ikväll blir de att fara till Alvik och se Alvik-Lira! Ska även då passa på att  prata med min tränare. Grymt länge sen jag såg alla så jag längtar typ :). Nä ska ta en PN innan jag fixar mig och far!

Jag hade vela vara med om en > nära döden upplevelse. <.


Sist som...

SISTA SOM:

1. Du fick en puss av? Blir du arg nu om jag inte skriver dig Adam? ;D haha nä skoja, de var Adam :)!
2. Sov med dig i samma säng? Adam
3. Du delade ett riktigt skratt med? 12:an och Johanna! <3
4. Du gick på bio med? Lena
5. Du höll i handen? Adam
6. Du gick på stan med? hm.. minns typ inte? kanske Lena?;P
7. Du delade en pizza med? Lena
8. Ringde dig? 12:an ;D !!
9. Skickade ett sms till dig? Simon
10. Du kramade? Hm, ingen aning?
11. Du skrev med på msn? Fredric
12. Du åkte bil med? Lena
13. Gav dig en komplimang? Ruben haha !! ;D
14. Du kollade på film med? 12:an
15. Betalade något åt dig? Mammsi :)
16. Grät inför dig? 12:an!

Första gången jag såg dig var en sommardag!

Jag och bakning är nog ingen bra kombination. Skulle baka kärleksmums (även kallad mockarutor). Allt gick hur bra som helst stoppade in allt som skulle vara i kakan efter att jag hade stoppat in den i ugnen, står jag och plockar bort alla grejerna som jag användt när en från personalen kommer in och ser burken jag trode var kakao, och säger.
-Har du användt dig av de hära?
jag:
-eh ja?...
Hon:
-Hahaha de är oboy, men de blir nog bra ändå ska du se, gamlingarna märker nog ändå ingen skillad!

Eh jätte bra Sara!
Inte mer med att jag stoppar fel, jag glömmer även bort den så den är i ugnen alldeles för länge. Så den blir SVART på kanterna och hårda, även torra! förutom i mitten av kakan där den ändå smakar helt okej.
allt som började så bra, hur kunde de sluta så dåligt?

Nä nu ska jag faktiskt gå och ta mig en lite PW, innan träningen. Men jag förstår inte hur jag ska lyckas klara av att springa när jag knappt kan gå! Jag har så ont så jag mår typ illa, de är HEMSKT!...



Nu är de nästan så att jag hellre lever i verkligheten än i mina drömmar!

Förlåt för min dålig uppdatering men har haft fullt upp, jobbat och tränat!
Kan fortfarande inte släppa allt som hände i helgen, fast de kommer jag nog aldrig att göra heller, eftersom den var så jävla sjuk! Vill så jävla mycket tillbaka! haha ni ser kan ju inte änns sluta prata om de! Nä okej har ju då som sagt tränat och jobbat. Både måndag och tisdag har varit grymt jobbiga dagar. Först upp tidigt för att jobba sen hem och på  äckligt jobbiga träningar!. och jag kan ju bara tala om för er att jag har så mycket träningsverk så att jag vill lägga en kräka!, fyfan de är inte okej!   Nä är helt jävla sluut så ska gå och ta mig en dusch sen sova för i morgon på morgonen kommer de vara en hemsk upplevelse att känna hur ont man har i kroppen! 1 dagen var hemsk hur fan kommer de kännas i morgon då? :o!!!!!!
sovgott, puss:)


Du har rätt i de du säger, allt känns mycket bättre just nu. De går åt rätt håll, och de är jag så jävla glad för!

6 dagar kvar, hm helvette...


Trästocks - oförglömlig resa!

Helgen har varit helt jävla galen!  De har hänt så jävla mycket så ni fattar inte, men som sagt de som hände i trästocks stannar där ! De är nog lika bra, eller hur Johanna och Tove? ;D Vi har haft så jävla roligt, som jag sa innan jag for att detta kommer bli oförglömligt! Vi har inte haft en enda tråkig stund, även då vi mått som värst så har vi alltid skrattat!  Helt jävla galet, de här är nog de sjukaste jag varit med om i hela mitt liv. Finns så jävla mycket som jag vill berätta men ni skulle aldrig förstå, man måste ha varit med för att fatta hur kul och hur sjuka saker som har hänt. De var fan sorligt att fara hem jag och Tove var ju taggade på en till kväll ; ) hahaha!

Jag har bara en sak att säga kör aldrig full eller bakis/trött/sliten. - Denna gång hade vi bara tur, sjuka saker kunde ha hänt, men de är alltid lätt att vara efter klok!!

men bäst var nog ändå högerregels leken, eller hur Tove? hahaha galet !

Skriver mer i morgon måste fan sova är så grymt trött!!!!!!!! BILDER PLUSS VIDEOR kommer även i morgon också, kommer kännas konstigt att sova i en säng själv pluss att vakna upp och må bra haha ;) nä nu sova pusspuss

Är på ett strålande humör !

TAGGAR INFÖR TRÄSTDOCKS !! hehe
Jag Tove och Johanna far ju i morgon till skellefteå där vi ska tälta under träsdocksfestivalen, hur jävla kul kommer de inte att bli? Jag är så grymt  exhalterad så de är sjukt eller hur Johanna ;) hehe. Har mest troligen packat klart, och jag ber till gud att jag inte glömmer nå viktigt!  Nämen de här blir nog bra , vi får se hur denna helg kommer att sluta ! ; D , Har knappt nå pengar på min mobil så ni vet de, fast de kanske är lika bra eller hur Lena? haha. Nää nu ska jag gå och duscha sen så ska jag kolla så allt är med innan jag somnar in i min underbara sömn!  Men vi SES på trästdocks vafan ;) !  PUSS på ...... ; )

and i will allways be there for you, Johanna <3

Let the people see your pretty face

Mitt humör är fortfarande på topp!
Nu är iallafall allting fixat till i morgon förutom packningen som jag håller på med lite smått just nu. De finns bara ETT problem och de är min kamera! Har inte kunnat använda den på svin länge nu eftersom jag har tappat bort laddaren och jag skulle göra vad som helst för att hitta den, hade ju varit grymt kul att ha med sig den, fast att jag vet att Johanna och Tove kommer ha med sig, men alltid kul att ha med sig en egen eller hur?. Men jag har letat och letat och letat men jag hittar den fan inte, vart fan kan den ha tagit vägen? ..  Aja får väll forsätta att leta!  Har nyss ätit grillat och nu sitter jag bara och inväntar Johanna för att vi ska fara in en snabbis till stan.   Nu ska jag iallafall gå och göra klart allting eftersom vi åker i morgon direkt efter mitt jobb så hinner ju inte hem nå, så allt måste vara klart ikväll :p Om jag hinner så ska jag nog gå på en lång prommis ikväll, men denna gång är de inte för att rensa tankarna för de behövs verkligen inte nu ;), utan de är för att de är skönt och behövs ;p.

Nä vi ses skriver säkert ikväll :)
Pusspuss


underbart !

Är på lunch nu ska alldeles strax börja rulla mig tillbaka! Trots att alko resan blev inställd + att jag klivit upp 7, jobbat  och är grymt trött så har jag världens lyckorus inom mig, haha helt sinnessjukt.  Nä nu måste jag tillbaka var bara tvungen att skriva att jag är grymt glad haha ;p. Hoppas bara att helgen blir lyckad, de känns som att de inte kommer bli av :s..  aja vi höres!

jo btw om deär någon som har alkohol att sälja så kan ni ju höra av er :)
puspsuss


Du har de dära lilla extra! .

Till "anonym" -  Ja jag vet de är grymt svårt och man vet inte riktigt vad man ska göra. Helst när killen är så grymt underbar och hur charmig som helst :s.. nämen ja jag hoppas att de löser sig!

Har bara en sak att säga jag är heelt död ! 
träningen var sjuk! vi sprang och sprang och sprang och sprang pluss lite styrke på de sen sprang vi igen. Vi sprang upp för ormbergsbacken, vi sprang fan överallt haha! Trode jag skulle dö i slutet av träningen!  Efter träningen kändes de gode skönt! Har ett stort problem just nu, vet inte om jag ska spela med Lira? eller med gammelstad? eller om jag kanske ska börja basket igen? har så jävla svårt att bestämma mig så jag vet inte vad jag ska ta mig till..............

Fick ett samtal idag när jag var och handlade med mamma. De var som pricken över i:et efter den undebara känslan efter träningen. De var nästan som att allt kändes perfekt!  men ja åh.. :/

Nä nu ska jag fan sova ska upp tidigt och jag är så jävla trött så de är fan ansträngade att andas!
sovgott och döm sött, puss :)


It allways the same, you let me down..

Haha de här med att kliva upp 5, är nog inte min grej ;D. Jobbet gick fort idag iallafall efter lunchen så rusade bara klockan fram till 3, ska ej klaga !.  Lunchade med Syster idag, vi lyxade till oss med att fara till matstället och ta oss varsin pizza (upptaggning inför ikväll) Vi ska alltså ikväll fara på ormberget och träna, dock inte själva de är hennes basket lag som har träning och jag  passar på at följa med. Tror dock att de är ett misstag att jag följer med frivilligt. Sandra har berättat om deras träningar... tror jag måste ringa dit en ambulans  i förtid!   Johanna, BE THERE !! haha ;)

påtal om annat så känner jag mig grymt stressad inför helgen trode veckan skulle gå grymt söligt men den har ju förfan bara flygit förbi, de är fan redan torsdag i morgon och på fredag åker vi. Men de största problemet är hur fan jag ska fixa alkohol, hade ju helst velat fara till alko men de går inte, eller vänta nu... de går ju visste :O !!!!!  så de blir nog mest troligen alko i morgon direkt efter att jag har slutat jobba, phuu, nu känner jag mig lättare haha ska gå och äta nu sen träna träna träna.  pusspuss!

"Varför ge mig falska förhoppningar när du andå bryter dom lika fort...?"


Jag finner inga ord för dig längre?..

Mitt humör just nu kan jag tyvärr inte förklara de är både bra och dåligt osvosv. Fick ett oväntat telefonsamtal inatt som fick mina tankar att snurra omkring igen, hm gode less på de hära :/.. aja dagen då, direkt efter jobbet cyklade jag in till stan där jag träffade Lena, shit kändes dom att de var månader jag såg den tjejen <3. Köpte mig iallafall ett par shorts kommer kort på dom i morgon om jag inte glömmer bort ;). Cyklade sedan fortare än blixten hem, ni skulle sett fyfan vad jag cyklade. Bara för att träffa Johanna eftersom att dom var på besök på en kopp kaffe, vad gör man inte för sina vänner ;). Sen har jag väll mest bara suttit och varit allmänt social med min familj :).

...och nu ska jag gå och tvätta mig och göra mig redo att somna in i en underbar dröm! Ska upp i morgon klockan 05 , hehe!


Jag vet att jag många gånger har sagt att jag hatar dig, att du är cp, störd, idiot, att du ska dö, äcklig och alla andra dumma ord som finns att säga. Men jag hoppas av hela mitt hjärta att du vet att jag älskar dig oavsett vad! Vi har gjort mycket tsm och fått oss många skratt. Men min fråga är nu, vad fan har hänt med dig? vart är den gamla gulliga glada killen. Den som alltid skrattade och som alltid var social? De är så mycket som händer just nu så jag kan inte fatta att de är sant, säg att de inte är sant, de får inte fara sant.. Jag vet inte vad jag ska tro längre. Men som sagt vad som än kommer att hända nu så kommer jag alltid att älska dig och finnas där vi din sida! <3

Baby this just makes no sence, how you always get me guessing

Maten blev eh.... bra om man bortser från dom överkokta mackaronerna som bara var klet och den brända korven som var sten hård, men de var bra ändå visst Pontus?  de blev att vänta tills mamma kom hem och gjorde varmkorv åt oss haha!  Annars har jag faktiskt varit ute och sprungit ikväll, grymt skönt när allt är över.  Efter den långa spring turen fick jag tankarna på plats och nu har jag bestämt mig hur jag ska göra, är less på de hära nu så ja..

Nä nu ska jag gå och duscha, ta mig en banan och sen försöka sova ska upp klockan 05, haha får väll se hur de går med de ;), håll tummarna på att jag orkar mig upp!   Sovgott och dröm sött, puss


I don´t wanna face this world alone.

Man blir alltid lika glad när man ser att klockan är 3 och de är dags att cykla hemmåt :). Men idag har tiden gått fort, och dan har varit helt okej. Jobbigt bara att man är så jävla trött , somnade inte förrän vid 2 någon gång igår, fast dock var de ju värt de, hade en rolig natt , hehe ;D. Nä sitter jag här i min säng och är gode trött. Jag och min bror ska laga mat TSM eftersom vi är ensamna hemma. och ja haha jag vill inte änns veta hur de kommer sluta! haha aja ikväll hade jag verkligen behövt fara och träna men jag har blivit så lat och jag är så GRYMT trött så vi får se hur de blir med de :s..  Nä ska gå ut till köket nu,  gode gud låt dettta sluta lyckligt!  

Me and my brother

I will smile even if im not happy.

Jag säger som Johanna mina tre helger framöver är planerade
-Träsdocks
-PDOL
-LK

Underbart, kommer bli grymt kul och grymt dyrt, men som sagt de är ju vårat sista sommarlov !
Idag har jag inte gjort så mkt ätit kinamat med johanna och hennes mamma + då min familj, mys :) Sen har jag varit i sunderbyn och kollat på någon bil som min mamma ska köpa till min bror nu när han börjar övningsköra, fan vad tiden går fort kändes ju fan som att de nyss var jag som just skulle börja övningsköra, och nu har jag körkort och allt, ojoj. Påtal om bil så får vi verkligen hålla tummarna i morgon att min bil är klar!!!!!!!!! tror dock inte de men om den är de kommer jag gråta av lycka! Nä nu ska jag gå och ta mig en dusch innan jag lägger mig och sussar, jobb i morgon......................
Bara veckan går fort så ska jag inte klaga! sovgott puss!

om du bara visste..

LK förra året, saknar dig Lena!<3


drömmar.

Jag älskar att drömma för i drömmarna är de alltid du och jag, allt är så perfekt de kan bli.  Men hatar dock att vakna upp till verkligheten och inse att allting bara var en dröm.. Jag skulle gjort vad som helst för att bo i drömmen jag drömde inatt!..

Tredjedagen..




Parodi


Haha kom ju på att jag har ju inte visa den här filmen som vi spelade in för jätte länge sen! Eftersom att de har varit massa strul med att få in den på youtube så har jag glömt bort den. Vi var tvungen byta låt annars hade vi inte fått in den på youtube så orginalet är mycket bättre men den riktiga låten men den här funkar också, den får en att le varje gång haha! De är sånt här vi gör på våran fritid ;)
(synd bara att vi inte hade en bättre videokamera, vi använde min mobil, inte alls bra haha men vi lovar er de kommer en ny med bättre kvalla ;D!! )

Telefon

Martin: - Vad har du gjort idag då?
Jag: - Nä har inte hunnit med så mycket sov till 16.
Martin:- Jävlar du har ju talang!

hahahah, den killen är ju som han blev;D


Har varit på fest med hemligt folk ikväll, haha eller vare inte så "polisen"?
Är fortfarande med massa folk så ska gå och  vara social!
hahaha de är bara du och jag som vet den sanna sanningen, den hemska, patetiska, sjuka sanningen!!
Men de är nog bäst så eller hur ? hahaha

It´s tearing me apart .

Vaknade alldeles nyss och jag önskade att jag kunde säga att jag var på bra humör, men de är jag inte... De suger att känna såhära, vet inte vad jag ska ta mig till :(..   har inte så mkt att skriva ska gå och försöka få i mig någon frukost eller de blir ju dock middag men ändå. Vi ses. puss


-fa-ejgaöp räPa rkägofjklosjf-selojf DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!! fudjkaoedl :(

moving on!

Ikvällen har varit mysig, mötte upp Johanna sen tog vi oss en lång promenad till stan. Under den promenaden han de pratas om väldigt mycket, om allt möjligt. Vi kom fram till massa grejer som jag verkligen ska försöka hålla nu, i will call you everytime ;p. Haha nämen de var skönt att få prata ut. Men de kommer fortfarande inte bli lätt :s. Men jag klarar de, right? och även du kommer att klara de!. Som sagt de kommer bli bra!. Aja väl framme i stan gick vi omkring och kollade läget, men de var dock dött :s. Vi bestämde oss för att gå på max för att gå på toa, men på något jävla vis så hamnade vi ändå i KÖN och "köpte" oss varsin stripsmeny + glass. Ingen av oss gick änns på toa vi satt bara där och åt. Vårat samtalsämne under maten ska vi inte änns prata om. Haha tjejerna brevid måste ju trott att vi var helt uvs !  Efter maten blev vi grymt lata så vi ringde underbara John som kom och hämta oss, tack tack tack! Hade aldrig orkat att gå :o Så nu ligger jag här i min säng heeeelt ensam i huset . Nä nu känner jag hur mina ögon håller på falla ihop, dags att hälsa på John blund.
sovgott, puss :)

Jo TACK JESSICA, och du vet vad jag menar, underbaaaart!!!  ;)
                                                    
                                                              Söt ;)



Som jag har längtat efter denna dag!

Fredag idag då, som jag har längtat :o !!!!!!!!!!!!!
Är faktiskt på bra humör fast att jag har en klump i magen men försöker att verkligen inte tänka på de!
" De blir bra " är de enda jag försöka intala mig själv..
Meeeeeeeeeeeeen vi ska inte prata om de nu. Sitter iallafall och väntar på att Johanna ska komma hem så att vi kan hänga gäng och prata skitsnack ;)!  Ska försöka hålla mig nyttig hela kvällen men kan dock inte lova er någonting ! 

Jo bilen.. den blir mest troligen klar på måndag och skoja inte vad jag längtar, och ännu mer längtar jag till nästa helg. Fyfan så jävla kul vi kommer ha de!!! :o  Nä ska gå och fixa mig lite och försöka göra nå så att mina tankar inte faller tillbaka, men de är svårt, väldigt svårt!.. men "de blir bra"...


Jag själv hos doktorn är nog ingen bra idé..

Har varit hos doktorn själv idag för första gången i hela mitt liv! Tro de eller ej men så är de, annars har alltid mamma följt med haha (a).  Hur de gick haha kanske vi inte ska prata om, haha nämen de gick väll hyffsat !;o

Doktorn:
- Jaha vad är de för fel på dig då?
Jag:
- Jag är sjuk hela tiden, har varit de nu i flera veckor och de blir inte bättre och så fort jag blir bättre och tränar så blir jag sjuk igen. Jag har ju opererat bort halsmandlarna eftersom jag hade så problem med dom när jag hade körtelfeber. Så problemet är att jag aldrig blir frisk..
Doktorn:
- hm okej när opererade du bort halsmandlarna?
Jag:
- eh kommer inte ihåg, men de var inte så länge sen..
Doktorn:
-När hade du körtelfeber?
Jag:
- eh jag vet inte kommer inte ihåg..

Doktorn:
- Har du testat dig för pollen?
Jag:
-Eh nä tror inte de eller isånnafall när jag var jätte liten.
han kollar i sin dator och sen säger han:
-Du testade dig för de 07.
Jag
- Eh jaha...
Doktorn:
- har du... eller du kankse inte vet.. vi går vidare, sätt dig på sängen så ska jag lyssna hur du andas.

Anledningen till att mamma alltid är med är för att hon VET allt sånt. Men nu vägrar hon eftersom jag fyllt 18, så måste klara mig helt själv, men så dåligt gick de väll inte (a), haha slutade iallafall med att jag fick medicin som jag ska ta morgon och kväll så då ska vi se om de blir nå bättre , HOPPAS!

Jag är rädd för mig själv!!!

JO måste även berätta allt jag ätit denna vecka, de är SJUKT! frågan är egentligen om ni vill veta, fyfan!

Måndags:
Lunch : Frasses + cola
Middag: ris och kyckling + cola

Tisdags:
Lunch: godis + cola
Middag: Pizza + cola

Onsdags:
Lunch: Frasses + cola
Middag: MAX <3! + oola
kvällsfika: french hot dog!

Torsdags:
Lunch:Lassange (stavning?) + cola
Middag: hemgjord hamburgare, pommes + cola
Fika: tårta osv osv!

Alltså jag vet inte riktigt vad jag ska säga om de hära ? De är ju sinnessjukt :O!!!
jag är rädd för mig själv måste typ söka hjälp, någon som kan hjälpa mig och jag är seriös?! :o  Måste fan SKÄRPA MIG, från och med nu!  så jag tror jag skippar popcorna och all annan mat resten av den här månaden!

Bilder från gårdagen!

Hahaha skoja inte vad vi skrattade åt den här killen, helt grymt sjukt! Har en video på allting men orkar dock inte lägga upp den, bilden får duga ;D!

och den här killen då, så kommer han fram och vi pratar ett tag med han och efter ett tag så säger han "Jag hör ingenting vad ni säger, har öronproppar på mig"  så skrattar han och går tillbaka till sin motorcykel. men ändå har vi pratat med han ett tag? haha alltså fattar ni vilka lirare de finns här i världen, ojoj! :D  (förlåt bilden är inte den bästa! :s)

och här har vi dom tsm! ;D

Lova att du aldrig glömmer bort mig?..

fjärdedagen av mitt jobb är nu avklarat!  Ni som inte vet så jobbar jag på ett äldre boende på örnäset. Inte alls ett jobbigt jobb, men ändå så är jag helt jävla trött efteråt. Ska absolut inte heller klaga på jobbet när de enda jag behöver göra är att städa, plocka undan, baka, skala potatis och bara vara allmänt glad och trevlig mot alla gamlingar! :). Måste även få nämna paret som bor där. De är alltså två stycken som är tsm, hur söta som helst och grymt sköna människor. Dom brukar typ prata skit om varandra till oss personalen och ibland får dom för sig att dom ska "rymma" då tar dom sina saker i händerna och går omkring där inne. Haha hur söta som helst!  Men nackdelen med de här jobbet är ju att tiden ibland går grymt sakta :s.. Men de duger helt klart !

Idag efter jobbet så for jag, syrran hennes kille och hans kompis till en bilfirma i Piteå och kollade på en  bil, och den var snygg AC och allt , älska! så den är mest troligen min i morgon ;D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Efter de for vi hem och fikade tårta osv eftersom min mamma fyller år idag, grattttiiiis, älskar dig!

Nu ligger jag bara i min säng och är helt död, funderar på att popca mig lite popcorn och slå på en film, och vänta på ett samtal från dig innan jag hälsar på john blund :).

Jag längtar efter dig<3

Im stronger now !

Skellefteå resan var nog de roligaste jag varit med om på länge,  mycket skratt och de behövdes!! :'D De var jag Sandra (syster) hennes kille och hans kompis som for, ojojoj ;D! de var en upplevelse i sig, de kan jag lova er!  Aja nä kom hem bara för en liten stund sen. Ska gå och göra mig klar för sängen men innan de blire ett telefonsamtal, och vi får se hur de går med de, haha!  aja nä skriver i morgon.

jo btw har jag nu råkat he sönder mitt tangentbord på min laptop, lyckat Sara, lyckat! ....
Om de inte är mobiler så är de  datorn, vafan kommer här näst? :o.

Bilder från våran lilla resa kommer i morgon haha!


natti natii

13 dagar kvar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Min träningsverk tar död på mig, känner mig som en 90:åring. Helt sjukt hur ont jag har, inte kul alls !
sovgott!



Ingen kommentar ! haha

johanna säger:
*köra bil till hultsfred?
*hur fan ska vi hitta dit? hahahahaha

SaraaaL.blogg.se -/ säger:
*MEN VI HITTAR JU LÄTTT !
*skriver ut en karta och allt !
*eh du? .. vart ligger de ungefär?

johanna säger:
*DUU, jag vet inte :D hahahahhaa

de här ska bli en rolig upplevelse!

Vad händer efter döden?

Vad fan gör man om ens bästa vän skulle dö?
Läs här de gjorde mig fan tårögd!... så jävla hemskt, så de är sjukt!

pluss att jag har suttit och kollat på minnescermonin för Michael Jackson som gått på 4:an. Även de var rörande helst när hans dotter försökte hålla tal och berättade att han har varit världens bästa pappa sen hon föddes och att hon älskar han osv.

Döden är fan hemsk och om jag ska erkänna de själv så är jag faktiskt lite rädd för döden, fast mest av allt är jag rädd när alla mina närmaste dör, tex mamma, pappa, syster osv. Hur fan ska man klara av att gå igenom någonting sånt?. Nä klarar fan inte änns av tanken, fyfan.. okej jag hatar att prata om döden så  klarar inte av att skriva mer...



allt jag kräver är ett svar..

Hos dig är jag stark,
hos dig är jag underbar,
hos dig har jag allt
Där vågar jag stanna kvar

Jag undrar om du
Har den kraft att ge dig av
eller mod att stanna kvar
vågat bygga på nåt nytt.
Jag undrar om du
kommer kunna ge och kunnat ta
Kunnat öppna dig som jag

För allt jag kräver är ett svar

Du är speciell

Ja vadfan ska jag säga om den här dagen?
Jag har inte varit så här hurtig på år och dar, så här har min dag sett ut!

- Jobbat
- Städat mitt rum hos mamma pluss mitt rum hos pappa
- Sprungit en MIL med Johanna pluss kört fys efteråt
- Just ätit och duschat
- Ska snart fara och kolla på en bil sedan efter de blir de bio med Lena.
- SEN SOVA!!!

haha har inte varit en lugn stund på hela dagen, helt sjukt! Kommer nog somna gott inatt, de kan jag nog lova er ;P!
Men ring mig den dagen då jag kommer ta mig upp ur sängen i morgon :o.. Jag tror fan jag kommer somna på bion, helt körd haha!  Den här veckan är ju träningsveckan för mig och Johanna, vi laddar ju upp för vinter 09, är de inte de som gäller i år eller har vi fattat de fel? ;D  I morgon blir de iallafall lång prommis med jojohanna, mys :)  Nä nu ska jag fara ! kanske skriver efter bion om jag inte är för död ;p!

Du, de är bara du som finns i mitt huvud!


dig vill jag leva med i tusen år och tusen dar

haha nu är ni säkert nyfikna på hur de gick igår ;). Kan ju meddela att de inte spårade. Blev en helt lyckad kväll om man bort ser från några tårar som kom, men som även gick över snabbt. Fast har dock minnesluckor. Men de man inte kommer ihåg har man inte gjort, är de inte så ; )? haha nämen ja jag vaknade iallafall klockan 7, och trode jag skulle , har aldrig varit så törstig i hela mitt liv och mådde inte alls bra, kämpade mig upp för att dricka iallafall, somnade om och vaknade sen av att mamma kom in och stressade!  Jag och Lena (lena sov hos mig) låg och  diskuterade kvällen innan hon drog. Sedan begav jag mig till älvsbyn.  Kom hem för en liten stund sen. Har varit hur trött och seg som helst idag men de är man ju alltid dagen efter, de enda jag vill är att lägga mig i sängen och sova, fatta underbart ! Men måste egentligen städa mitt rum pluss fara ut och springa haha men ring mig den dagen då jag orkar de!  Aja nää nu orkar jag inte sitta här nå mer, ska ringa till Adam sen så får vi se om jag orkar fara och springa.

joo glömde ju nästan att berätta att min mobil har gått sönder IGEN eller de var dock inte min de var min lillebrors gamla mobil som jag har lånat för att jag hedde sönder min förra helgen. eh nästa gång blir de nog att lämna mobilen hemma. Men de dröjer nog väldigt länge tills jag dricker igen har inte  varit nykter en hel helg på flera veckor.  puss



haha fråga inte änns !!!

Party party

Hm just nu känner jag mig inte ett dugg taggad för fest :s, men de kommer väll hoppas jag. Med några glas ner svepta så ska ni nog se att jag är på G :) ! Är egentligen jävligt stressad just nu, fattar inte varför jag sitter här och skriver. Men orkar typ inte fixa mig, grymt jobbigt ! haha. Vi ska åka klockan 17.00, och jag har inte änns börjat fixa mig eller nå. Vet inte änns vad jag ska ha för kläder , jooooobbbigt!  Något mer som är väldigt jobbigt är att jag har ont i huvudet, ovanligt !!!!!!!!!!. Aja nää nu ska jag slå på lite musik och börja fixa mig. TAGGGAAA !!

Ha en bra kväll, för de ska jag ha :)

Jag litar på dig nu...!

De gör inte ont så länge du bryr dig och finns där för mig

Jobbig natt men en helt underbar dag!
De bästa som finns är nog att ligga och mysa med dig!

Väntar just nu på att badet ska bli klart, grymt skönt att bara lägga sig ner i ett varmt bad och försvinna bort till sin egen lilla värld ett tag!
I morgon blir de fest, hm vet inte riktigt vad jag tycker om de och ni vet vad jag skrev förra helgen..
Men Ida och Thörnqvist har ju trots allt deras 18:års fest, och vi har planerat detta länge, kan ju inte banga?. Men efter allt som hände den dära fredagen så känns de som att jag, ja att jag kommer kunna behärska mig. Men de återstår att se. Fast har dock inte bestämt mig än om de blir nyktert eller onyktert. De sjuka är ju att jag är sugen på att dricka, och vem fan är de efter vad som hände förra helgen?, helt jävla stört!
På tal om något som är stört så har min magsäck blivit helt jävla konstig, jag åt EN bullens pilsnekorv igår på HELA dagen, och de sjuka var att jag var mätt hela dagen, kände ingen hunger eller nå :s.. och idag har jag inte ätit ett piss, eller en kaka och druckit cola och ändå är jag inte hungrig, vafan är de som händer? Men klart man börjar ju känna i huvudet att man inte ätit nå, de gör ont. Men får knappt i mig nå. Svin konstigt, vafan är de som händer? :o... Aja nä nu håller vattnet på att spola över men ni får ha de så bra och sova så gott :) Puss




...

:'(

Jag förstår inte vad du håller på med?..

än en dag tom med ord..
före första så går de inte att komma och skämta bort allting eller komma med din charm som kan få vem som helst att smälta, de funkar inte, inte den här gången.. Den här gången sårade du mig verkligen,  och de trode jag verkligen inte, vet inte vad jag ska säga eller göra..

Blev väckt av att Toni ringde mig 10 :o, och med i telefonen var också tommie, adam och tobbe. Anledningen till att dom ringde mig var att vi hde bstämt att fara till klubbviken med tommies båt. Men eftersom de var dåligt väder sket ju sig de... trist hade verkligen vela fara. Men de får bli en annan dag!.  Somnade iallafall om efter samtalet.  När jag vaknade så gick jag ner och hälsade på Tove och Hanna på jobbet, flitiga ungar!  nu sitter jag bara här hema och känner mig allmänt nere..
Mamma har nyss lärt mig att göra bullens pilsnekorv och hon ropa just att dom är klara, så ska väll gå och käka. Sen senare blir de att fara och kolla på en bil i piteå, håller tummarna!. ses om jag inte hinner gräva ner mig eller nå...



Förlåt, vet att de inte hjälper, önska att de gjorde de .. :/

haha klockrent!

jag
- Han är för snäll för att vara kille även för snäll för att finnas :o!
Lena
- Sara alla killar är inte som *******************

söt du är laijna hood<3

Im trying to forgett everything about you, but it´s so hard..

Lena kom hit igår. Vi for på coop och köpte massvis med onyttiga saker och våran kommentar var "fuck beach 09" haha;). For hem till mig radade upp allt vi köpt, såg film och bara tjockade i oss allt, fyfan så underbart de var! men skoja inte om vi svällde upp sen haha vi var fullproppade. Sen så kan man ju säga att vi blev chockade, vi tappade både andan och orden, vi satt bara där och hypervetilerade. Helt jävla sjukt, kan fortfarande inte fatta de tyvärr ;o. Sen blev de sängen vi somnade inte förrän kring 2. På morgonen vare tänkt att vi skulle kliva upp tidigt, ta båten till klubbviken. Men så blev de icket vi försov oss och vaknade 10.30 :o, FAN. vi orkade inte vänta tills nästa båt gick ut så vi for till udden och stekte, och de gick lika bra där : ). Vi stekte verkligen till döds, grymt varmt. MEN ska dock inte klaga de är dehär jag har gått och längtat efter hela vintern! Efter några timmar på stranden så gick vi på stan, hittade en grymt fin bikini som jag dock inte köpte, dum som jag är... Aja nä nu ska jag iallafall hoppa i duschen, hörde rykten om att jag skulle spöa T i bakset än en gång ;D.


De där var fan droppen!
Nu skiter jag i de hära, nu är de fan upp till DIG!!
tänker fan inte må dåligt pga dig, aldrig. Ska fuck ut och ha kul nu, hoppas du mår bra nu. IDIOT!
Jag är så arg och besviken på dig så jag skulle kunna döda!..



RSS 2.0