..

Nu är lenis penis på väg så måste skynda mig att fixa mig wohoooo! byebye

stallflickor (y)

Okej blev inte att fara ut och springa eftersom Johanna hade andra planer! Ist så erbjöd jag mig att följa med Johanna till stallet och mocka ut hela Mentas hage även de är ju bra träning. De var faktiskt riktigt trevligt att stå i hagen och prata om massa gamla minnen som vi har därifrån, alltså från stallet :P! Vi bodde verkligen i de dära stallet när vi var små vi sov till och med över där! åhgud så man saknar dom stunderna. Men vem vet kanske blir en liten stallflicka igen ;)
Aja nu ska jag gå och duscha sen fixa till mig, ska faktiskt och kolla på fotboll, en till grej som jag saknar enorm mkt.. Sen hörde jag nå rykten om att de skulle bli nå häng hemma hos Sofia ! (y)
<3

jag vaknar med den tanken varje dag

Hade problem med att somna igår eftersom jag hade så ont..
Men tillslut så somnade jag och drömde världens konstigaste dröm!
Aja har nyss ätit tacos som frulle och funderar på om man skulle orka sig ut på en springtur!
Har blivit så förbannat lat så de skrämmer mig! Så får försöka ta tag i min träning nu..
Nä dags att byta om, byebye!
besviken...

inte min kväll ikväll..

Mitt humör är på noll..
Hatar att vara själv, de måste ju vara bland de värsta som finns... :/

då, nu, föralltid!

Jag är chockad över att de fortfarande är många som läser min blogg fast att jag knappt skriver nå !  De har väll inte hänt så mkt i mitt liv sist jag skrev förutom att
- jag är arbetslös
- Varit tsm med min älskling i 9 månader
- låst in min bilnyckel plus extra nyckeln i biljäveln så att jag har behövt krossa rutan.
- suttit på arbetsförmedlingen i 68 timmar...
- myst på och försökt leva livet!
osvosv
Idag har jag hängt gäng med Tove hur skönt som helst att få prata ut allt med henne, länge sen sist but you are still my best friend! Kan inte änns tänka tanken hur tomt de kommer bli när du flyttar..... kommer inte palla de!
you make me happy <3

FYFAN VAD VI ÄR BRA !

FYFAN VAD VI ÄR BRA FYFAN VAD VI ÄR BRAAA FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN FÖR VI HAR TAGIT STUUUUUDEEENTEN FYFAN VAD VI ÄR BRA !!!!!! MP3 B <3<3<3

WOHOOOOOOOOOOOOO FYFAN SÅ SKÖNT NU KÖR VI!!


Livet leker

Som ni kanske märkte han jag inte blogga just innan vi for och har inte hunnit blogga sen vi kom hem heller de har varit ett fullt pådrag hela tiden tills nu! då jag äntligen har en lugn stund för mig själv då jag slipper känna yrsel och illamående ;) haha. Nämen Turkiet - en oförglömlig resa! Fyfan vad kul vi har haft de helt jävla underbart! Men de har inte varit så dåligt här hemma heller förutom då vädret! Men balen var hur mysig som helst, är hur glad som helst att jag fick uppleva balen med tsm med min älskling och studentveckan har varit great (y) !  Har dock råkat tappa bort ALLT mitt smink ........ de suger röv!  Nää nu ska jag slänga in mig i bastun och bara njuta och försöka tagga upp till i morgon :)!

RSS 2.0