Luleå

Är hemma i Luleå nu i några dagar för att hälsa på min underbara familj :)!
Kom från Boden igår, så tog mig ett långt bad innan jag somnade, har dock inte sovit nå bra men de gör jag aldrig när jag måste sova själv. Jag hatar de!  aja idag har jag varit på sunderbysjukhus med min bror, ätit mammas goda köttfärslimpa med pommes, stor städat och bytt rum med min älskade broder och nu sitter jag här heeelt slut, men vet att jag ändå inte kommer kunna sova. Vill bara ha min baby här just nu! Så vad ska man göra nu då så att man kan somna?
I morgon blir de iallafall tacos med min syster och hennes kille, blir väl att fara och hyra någon film och bara mysa på, vi får se vad morgondagen har att bjuda på! :)
Men ska gå och försöka hitta nå bra sätt att somna fort på så vi syns, byebye!

I can be your superman

nu drar jag ut på äventyr!

Good day

Har varit en riktigt bra kväll :)
De har varit en lugn lördag med bilkörning, skräckfilm, smörpopcorn, Beccys specialare, matlagning, stearinskulpturer, skitsnack och massa skratt :) <3
Och kvällen är inte över än nu blir de massvis med mys med min egna lilla snygging, godnatt på er puss!


God knows

God knows i´ve tried

babyboooooo

Drar ut på stan med babybaby och ordnar lite ärenden  :)


vafan ska man bli vuxen för?

Livet skrämmer mig!
Vill inte bli vuxen..

lovar inget

Jag skiter i den där jävla listan som jag började med!

Haha min blogg har verkligen blivit en depp blogg har jag märkt ska försöka ändra på de, men lovar inget!..
Aja idag har jag , eller vadå jag kanske ska säga vi (jagochadam) eftersom jag har flyttat hit nu typ. Ja men iallafall vi har väl inte gjort allt för mkt sov alldeles för länge sen har vi väl bara varit hemma hos feffe och tagit de lugnt med lite folk! En lugn lördag med andra ord.
Finns väl inte så jätte mkt att skriva egentligen förutom att jag ska försöka ta upp bloggandet igen eftersom min andra halva Tove Barsk har tagit de stora steget och flyttat till Norge, så att hon vet vad jag gör om dagarna för jag vet att du vill veeta de min lilla reen ;p! Saknar dig grymt mkt vem fan ska nu mata mig med gräs hade du tänkt dig?  Måste spara ihop lite pengar så jag kan ta mig och hälsa på dig. Hoppas att du får de bra där borta och SKÖT om dig :) <3

Nä nu ska vi ladda ner någon film och bara mysa byebye

alla dessa frågor

Jag saknar dig så att de gör ont ...
Varför var de tvungen att bli så här

RSS 2.0