De är upp till dig nu.

Nu har jag iallafall försökt, mer än en gång också.
Nu är de upp till dig.
Jag förstår bara inte hur någonting så starkt kan ha blivit så svagt..
och jag ljuger om jag säger att jag inte saknar dig för de gör jag, mer än vad du tror, och jag skulle kunna göra vad som helst att få tillbaka allting, men just nu ser de inte så ljust ut...

Inte en bra morgon..

Men lilla Sofia hur fan ska jag kunna veta att de är moses som ligger i korgen :o?! haha
.. och Jessika inte okej! haha, jag är ingen alkis, ditt lilla sär ;p!
INTE EN BRA MORGON...
verkligen inte, har stressat som fan hela morgonen hämtade upp Eric och for till skolan i fullfart. Väl framme i skolan då jag ska kolla vilken sal vi har lektion i så ser jag att vi börjar 10, JA MEN GRATTIS SARA..! helvettte vad less jag blev, inte blev de då bättre när Eric bara skrattade åt mig, nästa gång lämnar jag han fan efter vägen! Jahapp så vad fan gör man nudå en timme kvar... ååh jag är hur hungrig som helst , han ju fan inte äta frukost i morse för att jag stressade som fan.. Nä ska väll gå och läsa igenom papprena till provet som jag ska ha klockan 15.00 idag, men jag säger bara lycka till för jag har fan inte läst ett piss, lyckat.. Nä ska fan börja sköta skolan, de är fan dags nu. Fast jag börjar nog på måndag, man kan ju inte börja mitt i veckan eller hur ? :p
Efter skolan ska jag och ................ ;) sen så ska jag fara till min gammelmormor och äta middag och umgås.
Sen blir de filmning för hela slanten. Hoppas bara mitt humör har ändrats till dess för just nu är mitt humör på noll, och allt är DITT jävla fel..
fyfan finner inte änns nå ord!

Moses, Jesus, kamel

SaraLarsson // säger: - vare inte moses som stoppade jesus i vassen
Lena säger: - HAHAHAHAHA! det är ju moses som är i vassen!
SaraLarsson // säger: - VA :-O?!
Lena säger: - MEN JA!!! HAHAHAHA
SaraLarsson // säger: - MEN VEM FAN STOPPAR MOSES I VATTNET DÅ? ÄR DE JESUS?
Lena säger: - det är ju en helt annan saga, det är ju 2prinsen från eygpten"
HANS MAMMA!!
HAHAHHAHAHA
SaraLarsson // säger: - JAHAA... eller va
Lena säger: - HAHAHA, alltså det har ju som också med gud att gör men det har ju inget med jesus att göra!tror jag :-O hahahahahahahaha
SaraLarsson // säger: - men ... jaha hahaha
fatta inget jesus moses gud och allt gör mig förvirrad
Lena säger: - jag vet, mig med! hahahahahah
SaraLarsson // säger: - helvette var de inte någon som red på en kamel också?
Lena säger: - men det var väl moses...eller? HAHA VI SUGER
SaraLarsson // säger: - hahahahahahahaha vafan red han på en kamel för; ?
Lena säger: -typ för att ta sig mellan ställen?....HAHA

eh... de där är helt enkelt inte våran grej..


I refuse to let my life roll all over me

For ej till skolan i morse, vissa vet varför andra inte!
For och lunchade på max med två vänner, mycket trevligt och gott!

Har ni någon gång hållt på att döda eran bästa kompis?
De höll jag på lyckas med idag :o..
Tove klänger sig fast på huven på min bil, jag börjar köra. Kör runt en parkering, helt plötsligt så kör en bil ut från en parkeringsficka, jag fick panik och tvärnitade, Tove flyger. De slutade med att både jag och hon satt inne i bilen och asgarvade. Vi skrattade så mycket så de krampade i magen. Ser fortfarande paniken i Toves ögon när jag tvärnitar HAHAHAHA :'D ! De slutade iallafall lyckligt!

Efter att jag kommit hem tog jag mig en timmes lång skogspromenad med mina hundar. Med bra musik i öronen och bra väder hade jag kunnat gå hur länge som helst! Men så blev de inte, pluggningen väntade där hemma på mig .. Nu ligger jag här i min säng och försöker hitta orken till att plugga, prov i morgon och de ser inte lovande ut! Ska ringa till A, han kankse kan få i mig lite energi att plugga :) Sen blir de nog att ta en liten paus och trulla mig upp till Tove, beror på hur mkt jag har lärt mig ;)!

Jo en sak till på torsdag så ska mamma beställa en ny tid till en ny tatuering till mig :D ! woho

Tove kämpar, jag gillar att se henne lida ;)





spökavtrycket!

Fölåt har helt glömt bort att visa bilden på handavtrcket på min arm, tack anonym att du påminde mig! Pratade även med mamma om detta idag och visade även hon bilden. Hon sa att jag skulle prata med pappa och om jag tyckte de var så obehagligt att bo där så var jag mer än välkomen att flytta till mamma . Så får se!

Man kankse inte ser så tydligt, såg bättre när man såg de IRL. och nog fan är de ett handavtryck!


Kommer du föralltid att finnas där?..

Söndagshänget hemma hos Tove igår var lika roligt som alltid, fast har dock fullt med blåmärken på min kropp, HMM UNDRA VEM JAG HAR FÅTT DOM AV!!.. haha. Nämen de vart hårt men trevligt ;) de gillar vi ;D.  

Skolan idag var chill, direkt efter den for jag och jobbade. Underbart med en till vinst till Luleå :) (y)
Har gjort illa mig för många gånger idag på jobbet :O! klämt mig TVÅ gånger på sammaställe, fast att jag lovade mig själv att efter första gången skulle jag vara mer försiktig för de gjorde så förbannat ont, men ändå lyckas jag att klämma mig igen, woho underbart !

Nu ligger jag i min säng och är helt död efter jobbet så ska krypa ner och hälsa på john blund :) Hade bra PUSS

HAHA ingen kommentar om denna bild ;D !

We are fighting for nothing

haha klart vi gör kungen ;D!, snart kommer våran nästa film, haha!

Igår blev de häng hemma hos Tove. Kan ju tala om för er att jag aldrig någonsin varit med om den tortyn som jag gick igenom igår, fyfan de var de sjukaste! Jag såg typ ljuset i tunneln.. Ni ska få igen Per och Åberg och även Auland! när ni minnst anar de, då jävlar! Jag och Tove har grymma planer på G!  Vi for även ut och lekte med döden alltså till lövskär.. Jag fattar inte varför vi alltid far ut dit, någon dag kommer de fan att hända något. Igår var de fan en varning när bilen kom :o!  Aldrig mer dit okej?..  Jag Tove och Åberg däckad i Toves säng medans Per och Auland drog någonstans och kom tillbaka kring 2 eller nå? Dom drog, då bäddade jag och Tove ner oss i sängen och somnade fortare än någonsin!

Just nu är jag hemma ligger i min säng medans Tove är och blir daskad! . Vaknade inte på rätt sida i morse :/..
De var länge sen jag kände mig som jag gör just nu, och jag hatar de mer än någonting annat.. fan! Finner inga ord :/   Lägtar till söndagshänget hos Tove med nukka gänget, då kommer nog humöret stiga :)!

10dagar <3..

Jag älskar dig Tove Barsk, du finns alltid där <3


haha här är våran film, kolla och njut ;)


I feel so high.

Festen igår, HAHAHA bara att tänka tillbaka får mig att skratta. Jag och Tove är fan inte okej, USCH!... Jag mår illa..  Aja de var faktiskt en rolig kväll! (y)  Var tvungen vakna tidigt eftersom jag skulle jobba, jobbigt som fan.. Toves lycka var nog när jag redan hade hämtat ett vatten glas på morgonen, jag såg verkligen hur glad hon blev haha :') 

Har då jobbat från 11.30-19.30, och ni kan ju förstå hur jobbigt de har varit. Eller nä ni kan fan inte de, de är bara dom som jobbade som kan förstå. De har varit kaos, men tyckte ändå att vi lyckades bra fast att vissa saker inte funka osvosv:). Har så förbannat ont i mina ben nu så jag skulle allvarligt kunna döda mig själv.. Match igen på måndag, bara att bita ihop!... haha nämen de har faktiskt varit kul, de blev mycket skratt! :'). Men jag saknar Calle :/.. kom tillbaka!  Aja nä nu ska jag fara och äta på max sen blir de hänga gäng hos Tove, per och svikar Åberg skulle komma, myspys :)!  Vi ses

puss snygging!


Party Party!

Aja från spöken till jobb från jobb till fest!. For då inte till skolan, drog och jobbade ist klockan 8. Vi har städat städat städat, sprungit omkring, dela upp alla varorna osv osv. De har varit så stressigt så jag vet inte vad!  Men de är väll ändå hyffsat klart nu ändå resten skulle vi ta i morgon :) Men är heelt slut i kroppen nu.  Efter jobbet for jag iallafall och hämtade upp Tove vi for och handlade eftersom vi bestämde att vi ska laga mat (tacos), basta fixa oss tsm. Eftersom ikväll är de fest ;D ! Är taggad till tusen känner att de här kommer bli en riktigt händelserik och sjuk kväll! :D:D. Nä nu ska jag packa ihop mina saker och dra mig till Tove.

eh vad hände nyss?
Min mormor ringde och frågade om jag behövde pengar för att jag ska ut. Så jag fick 200 kr av henne :O haha GLAD SARA !!! :D

nä nu ska jag dra mig ha en bra kväll alla alkisar så ses vi på cleo ! :D

tove ikväll ;)

:|...

Jag måste på allvar flytta från min pappa, nu har de fan gått övergränsen :o...! Som ni kankse har läst tidigare så har jag ju skrivit att de spökar hemma hos min pappa att man hör massa saker osv, min låtsas mamma och min bror håller även med mig för dom har hört samma saker. Som när man står inne på toaletten där nere så hör man allltid att någon hoppar/springer/går på övervåning, fast att ingen är där?.. Ibland när man ligger i sängen och ska sova kan man höra hur någon går upp och ner i trappan osv.. Men iallafall igår. Min lillasyster bestämde sig att sova uppe i sitt rum, pappa är borta, min bror är borta och Ingela sova så jag är helt själv som är vaken. Sitter i vardagsrummet och ser hockeyn. När jag plötsligt hör hur någon går ner för trappen. Man hör de sjukt tydligt också!  Ni vet de hära ljudet när småbarn bara brukar ta ett trappsteg åt taget.. Men iallafall så sluter de låta, jag antar att de är emmeli så jag ropar på henne men får inge svar. Så jag går dit och kollar men ingen där?.. Jag går upp i Emmelis rum och där sover hon (hon snarkar) Pappa kommer hem så tänker inte mer på de. Går och lägger mig och sen när jag vaknar upptäcker jag ett handavtryck på min arm :O!!!!!!!! jag börjar mäta om de kan ha varit mina händer, men icket dom var för små för att passa in på märket . Tog självklart kort på de så ni ska få se! Men de var så sjukt obehagligt för de är inte min hand... jag palllar fan inte bo kvar längre.. Sover nog hos Tove resten av helgen, that´s it!

Du är för långt bort..

Har insett att de är för att jag inte har fått socker eller fett i mig jag får humörsvägningar :o..! MEn har än så länge hållt mig från allt onyttigt och jag är nöjd fattar ni 4 DAGAR :O de sjuka är att jag tappat suger för godis. Har jag äntligen lyckats? :D, fast dock så finns ju suget eftet max fortfarande kvar men de tror jag aldrig kommer försvinna :o..

Aja gårdagen var händelserik!
Skola, träna, middag + singstar, Lenas place. En grym dag med mycket skratt, sånt gillar vi ;D!
Idag har dagen sett ut såhära :
Vi vaknade (jag, Lena, Hannah) och forsatte att redigera film + fula oss som alltid! Senare kom pappa och hämtade mig och skjutsade mig till ishallen där de blev jobb! Städa hela kiosken plus mycket annat. For hem kring 8, dock var de mycket kvar!  Gick en promenad med hunden, såg hockey matchen Luleå-Skellefteå.. sedan tog jag mig en bastu och nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Blir ingen skola för min del i morgon ska upp och jobba ist, pengar är viktigare just nu än en dag i skolan!

Påtal om annat är våran film klar nu HAHA , laddar upp den i morgon ist för ska sova nu ;p Men den är grym!!!

Nä ska ringa ett samtal nu innan jag sussar, sovgott puss <3


humörsvägning..

Fan mitt humör sjönk fan till noll nu, bara så där helt plötsligt utan anledning. Vad fan hände?..
nä de är väll ett tecken på att jag måste sova nu innan de går ut över någon annan..
får be till gud att jag vaknar på rätt sida i morgon! åh :/


Only the strong survive

Lång prommisen med Tove var helt underbar, inte änns regnet kunde stoppa oss, vi pratade om allt möjligt. Dagens ungdomar är fan inte okej, de är de enda jag har att säga!. Middagen med laget var mysigt. Efter middagen blev de lite diplom utdelning och prat om allt möjligt. Känns sorligt att våra båda fystränare kommer att sluta plus Olov som håller reda på allting! Men de kommer att komma nya, men ändå :p. Aja har legat i sängen ända sen jag kom hem. Hade bestämt mig att jag skulle vara i säng innan 23, men de gick inte så bra eftersom de dök upp någonting som gjorde min kväll, haha fyfan :')!  som sagt dagens ungdomar!  Nä så ska försöka hålla mig innan 12 iallafall. Så ska gå och duscha nu innan jag sussar, lååång dag i morgon... Hade bra puss!


Jo påtal om annat funderar jag på att göra hål i övre läppen och i bröstvårtan ;D!
Men är inte riktigt säker än, så vi får se :)!

saknar dig.. :/


together we can be alright.

slutade 10. Så gick på stan med Lena. Vi gick omkring och var rätt övertrötta så vi skrattade ganska mycket som alltid ;p.  När vi stog i kassan på HM och jag just skulle betala berättar jag till Lena att jag hade behövt köpa nya snoddar för att alla är borta plus att den jag fått av henne för länge sen har gått sönder, inge mer med de jag betalar och sen när vi kommer ut så tar Lena upp en snodd från fickan och säger "Jag snattade en snodd till dig Sara" HAHA och ni förstår inte hur mycket vi skrattade, helt sjukt, gangster Lena :'D!! Sen gick vi till kioskbaren för att hon skulle köpa godis, bestämde mig då för att köpa nötter för var verkligen tvungen att få nå i munnen, och eftersom jag blivit nyttig så blev de nötter. Så ställer mig och börjar plocka nötter så säger lena
- eh.. Sara ska du verkligen köpa nötter?
Jag - Ja..?
Lena - Vart är den gamla Sara jag känner fan inte igen dig längre
De roliga var ju att hon såg svin ledsen ut och de lät verkligen om att hon menade! haha åh den dära Lena hon är allt bra hon! :') Inhandlade mig iallafall två par nya leggins, kajal och en ny bh :)!

Nä nu tror jag att jag ska ta mig en PN innan jag och Tove ska ta oss en lång promenad, eftersom vi inte hinner fara och gymma idag :)! Så vi ses, puss!



Am I dreaming?

Träningen - avklarat
Städningen - avklarat
Mötet - avklarat
Firat syster - avklarat
Varit nyttig hela dagen - avklarat
Läxan - ........... ingen kommentar!

Ligger här i min säng och känner hur fucking trött jag är. Träningen tog död på mig! Jag och Tove har nu på allvar bestämt oss för att gå in i de nyttiga livet. Vi ska börja träna eller iallafall röra på oss varje dag och äta nyttigt. Låter ju underbart ! Men redan nu har jag panik öve att jag vill ha socker och fett. Hur jävla gott hade de inte varit med max nu eller ost chips? gaaah jag dör... nej måste försöka peppa mig själv att detta kommer funka, de är ett måste! De har verkligen gått utför nu och de märks!  Så i morgon har jag och Tove bestämt oss att fara och träna direkt efter skolan och efter de blir de bastning, hur underbart lät inte de då? ;). Men tillbaka till läxan då.. Ligger ju då i sängen och verkligen försöker göra min svenska redovisning men ... nää de funkar inte, de finns inte ett skit om realismen i Sverige, och vem fan bryr sig egentligen. åh vad arg jag blir..... Nä ska nog ringa ett samtal först innan jag forsätter, måste få lite energi och ett leende på läpparna <3 
Hade bra puss :)

Riktiga vänner finns alltid där, jag är besviken..


I don’t care what they say

Filmningen igår var lika rolig och sjuk som alla andra kvällar då vi filmar, men denna gång då slog vi fan på stort ! haha. Lovar att ni ska få se filmen, den blir nog mest troligen klar på torsdag :)!  Vi allla sov även hos Lena. Morgonen var grymt jobbig, trött som ett as, fast de har jag varit hela dagen vill egentligen bara lägga mig ner och sova, men NEJ. Jag och min vän Tove Barsk ska faktiskt fara och träna nu sedan måste jag städa mitt rum, fira min syster som fyller år idag, Grattis!, gå på ett möte och göra läxa INNAN jag kan sova..... Har en lååång dag framför mig innan jag kan lägga mig ner och sova! längtar. Nä nu ska jag gå och byta om och sen rulla mig upp till Tove :) Vi får höras om jag inte dör av sömnbrist ... :s!

I miss you babe, kändes konstigt att vakna upp och inte ha dig brevid mig <3


I see your lips, I feel so high

Helgen i sig har varit underbar! Har mesta tiden spenderat min helg i boden (y).
Fredag : For till Boden efter många om och men.  Spenderade hela kvällen/natten med A. Vi var hos Elin med några stycken och tog de allmänt lugnt. Drog sedan hem till A och myste på, de var så himla underbart.
Lördag :
På morgonen for jag och kollade på våran seriefinal, och antagligen vann vi ju serien och går upp till 2:an. Surt bara att man inte kunde  delta :/.. For hem duschade for till Tove och började fixa mig, Fest var de som stog på listan ;p. Kom dit massa folk, vi åt tacos och hade förbannat trevligt ;p haha lite sjuka saker hände även, men är de ovanligt? ;). Sedan så körde Åberg oss till Boden eftersom vi skulle på ICE. Gick och träffade A . Spenderade även min natt där också, lika underbart som alltid! och ska väll även tacka han för att jag inte är bakis idag eftersom han tydligen har serverat mig vatten hela kvällen, hah snygging!
Söndag :  Låg vi länge och mös i sängen innan vi gick upp och åt frukost som hans lillasyster hade gjort åt oss, naw :). Sedan packade han klart sina grejer innan vi begav oss till bussen :/..  Fan vad jag kommer sakna dig, kommer kännas tomt men de är ju inte så långt egentligen. Men som du sa, vi klarar de! <3 

Nä nu måste jag gå och fixa mig innan Lena plockar upp mig, ikväll blir de filmning, haha ojoj :'D! 

Puss <3


Hallo? hallooo ?...

De blev inte så mkt att redigera film igår, haha. De blev att åka bil med Andre och Jens. Jag och Lena var så grymt övertrötta så vi fulade och höll på att skratta ihjäl oss fyfan :'D !  Tog mig en liten sovmorgon i morse för var alldeles för trött. Så skolan gick väldigt fort. Efter skolan hände de världens , eller världens och världens vet jag inte om de var men de var en grymt pinsam grej, och jag skämdes! Ni som vet, ja ni vet, ni som inte vet får inte veta! ;p.  Nu ligger jag bara här i min säng har beslutsångest.... fan också :/..

Jag och Lena var nog lite övertrötta på skolan också fyfan så sjuka vi är. Vi pratade med oss själva, filmade oss själva, skrattade åt exakt allt, men kul hade vi de kan jag då lova er ! ;D <3


"sweetheart" ;)

Av någon konstig anledning så vet tydligen Adam mitt lösenord, eh hur gick de till? Så som ni ser har han lagt in ett gymt moget inlägg.  haha.

Okej gårkvällen bjöd på mycket, hade en underbar rolig kväll, vi bestämde oss för att göra en ny film. Så vi lånade en videokamera av Andé och sen forsattes de till Boden, där de blev bus i Boden! De blev mycket skratt och sjuka händeleser. Mer berättar jag inte ni får se när filmen är klar ;), den kommer bli grym haha! I slutet av kvällen träffade jag A, bestämde då att jag skulle sova dära, så tjejerna for hem och jag stannade. Vi drog vidare till Elin där vi tillbringade hela natten kom hem kanske kring 6 på morgonen. Vi sov inte en enda blund under hela natten så där kring 9-10 tiden så gick vi upp och åt frulle osv, myspys! Tog en tidig buss hem men den krongla så kom hem kring halv 1 , var ju tänkt att vi skulle till alko men de blev ej nå, sorry! .. Så när jag kom hem somnade jag dirr, fyfan så trött jag var, vaknade kring halv 5 och känner att jag skulle kunna somna vilken sekund som helst , men nej måste tvinga mig att vara vaken. För måste göra klart svenska redovisningen sen efter de blir de att redigera filmen med Lena och Hannah. Frågan är ju bara om jag vill se klippen hahah! :') Nä nu ska jag försöka sätta igång med svenskan :) blä vill sova...

underbaraste natten på länge.

haha fråga inte änns - snart kommer filmen ;)

Softliiiisch.

Tare tjockt soft & kickar det tillbaka!


Fred & Kärlek




Btw, Adam Engfors <---- Är snyggast i världen. : )

Min sjukdom heter latmasken!

okej ändrade planer. Blir att fara till Sofia i Boden snart med vissa av tjejerna. Pluggningen får vänta tills i morgon. Ja jag vet nu gör jag de igen, skjuter upp de till sista sekund och jaaaa jag vet jag får skylla mig själv. Men just nu pallar jag inte skolan och då skiter jag i den. That´s it!  Kommer ångra mig sen de vet jag men äh ids inte. Så ska gå och fixa mig lite innan jag rullar mig mot Boden :)!

De roligaste var ju:
Jag- Jag ska till Boden
Anonym- NEJ SARA NEJ!!!
Jag- eh jag ska till sofia!
Anonym- jaha jaa för du vet att vi är två mot en nu, och de betyder att vi är starkare än dig!

haha cp barn, men ändå gulligt :)!


Tar dagarna som dom kommer.

Ja jag vet h..

Varit hemma från skolan idag, ingen kommentar varför. Hade tänkt att jag skulle plugga hela dagen men ha inte änns börjat. Jag känner verkligen ingen motivation, de finns verkligen ingen blääää...! Aja ska ta på mig nå kläder sen så ska jag fara över till ida för att vi (tjejerna i klassen) ska boka resa!  Känner att mitt humör inte är på topp så måste ut, umgås och få skratta! Så får väll starta mitt pluggande efter jag varit där!. Jo btw tack för igårkväll, utan att du kasnke vet de själv så får du mig att le! :)

FUCK YOU DRA ÅT HELVETTE JÄVLA IDIOT!


Vi alla måste följa våra hjärtan vare sig de slutar lyckligt eller ej.


Än kan du få mitt hjärta att slå frivolter

"Saras rådgivare, nää de är fan inte okej, de är fan nå fel. haha fyfan"

Glömde ju skriva att igår kväll fick jag ett mkt oväntat sms som var hur gulligt som helst och jag blev faktiskt glad av de :)! 

Stugbesöket var helt underbart, de behövdes. Långprommis med hundarna, grilla och bara ta de lugnt, skönt! Nu ligger jag här hemma i min säng och ser någon film på 5:an.


Jag vet inte, men de som hände idag fick mig att må bra, de var om att en liten bit av den stora klumpen försvann. Än kan du få mitt hjärta att slå frivolter, mina händer att skaka och fjärilarna i magen att flyga. Men fast allt detta så vet jag inte. Alla säger ............ Men dom vet inte hur underbar du är, dom vet bara din dåliga sida. Nä vi får se, vi får ta dagarna som dom kommer, vet att du har mkt men de ska ändå inte gå ut över mig..

Nä nu blir de sängen och tv:n som gäller puss.





De tar tid, men de går!..

de går de går de går de går.
Du beter dig så jävla dåligt.
Trode du var någon annan men hade tydligen helt fel..


Puss!



I don't want a broken heart

haha cp Åberg, kom hit så ska jag daska dig! ;p

Skolan var chill vi slutade 10, MEN SYND BARA DÅ ATT JAG SKA SKRIVA PROV KLOCKAN 15............ De är sånna här gånger man vill hoppa!  Aja gick på stan med Lena och Sofia hittade en grymt fin tunika på gina, men innan jag köper den måste jag ha hunnit vara på alko, för att sedan se om jag får pengar över. Men vill verkligen ha den! Så vi får se hur mkt slöseri de blir :)!   Nä nu måste jag kankse läsa igenom bladet om jag har prov på, de kan vara en fördel att ha läst igenom de en gång iallafalla eller hur?. Men vet ändå att jag kommer få IG, suck..!

Efter skolan far jag till stugan, grillar och myser på. Försöka tänka på annat. Ska nog ta mig en långlång prommis också inne i skogen ! Finns de nå skönare än att ta en lång promenad med bra musik dunkades i öronen? De är som att tankarna försvinner ett litet tag. Exakt de jag behöver just nu. underbart!..

Nä nu ska jag sätta mig en stund och läsa duktig som jag är....


Just nu är de jobbigt..

Började 12.15 idag, skönt! Jag och Tove körde in till stan, Tove gjorde hål i tungan just innan skolan. En liten inpuls grej som hon helt plötsligt kom på att hon ville göra. Snäll som jag är följde jag med och höll handen ;D hehe!  Så nu har tjejen gjort hål i tungen, de är ju bara för att hon vill va som mig ;). Sen lyckades jag och Maja skämma ut oss lite under skolan också, ingen kommentar! men nu på fredag då jävlar Maja!  Efter skolan for jag till min kusin, åt och fikade eftersom han fyllde år. Grattis Simon :)! Sedan for jag till Tove där alex också var. Vi tog de lugngt planerade lite och så. For hem för ett tag sen är hur trött som helst så ska snart gå och sussa. Har ångest över hela den här veckan.. har så mkt att göra men jag pallar inte ..  ORKAR INTE SKOLAN !! Nu sova, de behövs verkligen ! bye

:/


häng med nukka gänget

Blev inte alls som planerat igår haha. Efter massagen for jag förbi Tove där åberg, per och alex var. Min tanke var att jag skulle fara dit bara en snabbis för att säga hej osv sen skulle jag fara hem och plugga. Men icket! De blev att jag stannade där lite längre. Vi såg någon skräckfilm sen drog vi och åt på marre, eller de var bara jag som åt, hehe ;p.  Sen vid 12 någon gång for alla hem och då var de bara jag och Tove kvar. Vi for hem till mig och hämtade min läxa eftersom Tove lovade att hjälpa till med den. De började bra men slutade i katastrof! haha nämen vi kan säga att vi blev lite väl övertrötta, vi skrattade precis åt allting. Jag sa till Tove att jag gjort en fråga av fyra frågor, och fyfan vad vi skrattade, de var helt galet, de var verkligen kramp varning.  Min fråga är vad var de som var så kul med de? ;o. Haha aja nä vi hade iallafall grymt roligt, och vi somnade väll där kring 3? Vi ringde även till Åberg och sjöng lite låtar, haha vad fan hände med de egentligen?

Nu sitter jag hära och ska snart fara upp och hämta Tove, har varit hem och  duschat och så. Fast innan vi drar till skolan ska jag hämta ut min nya mobil som kommit =D=D=D=D=D GLAD SARA !!!

De är skönt att ha dig tillbaka Tove. Har saknat våran opera i bilen, alla hårda tag;), fest i ditt rum och alla jävla skratt! <3


hm..

Att du änns har mage att skriva sådär efter allting?
Om de nu hade varit så, hade du aldrig ALDRIG någonsin behandlat mig som du gjort/gör..



<toveb säger:
det gör ju inget om jag hamnar i fängelset, huvudsaken du kommer ikväll

haha Tove har ju kommit hem nu, och hon har saknat mig så mycket så hon hade kunna sitta i fängelse :o
Frågan är om man ska bli rädd elelr om man ska ta de som en komplimang? ;)


..jo och Ida du vet att vi finns här för dig! Killar är IDIOTER, och dom fattar inte att vi också har känslor, och dom som gör de skiter ändå fullständigt i de!..

Nu måste jag skynda mig till min tränare, bye!


skräckfilmsmaraton!

PER haha vi hade ju glömt de dära eller hur ?!

Gårkväll blev lyckat fast att vissa svek ;) Nämen de var kul. De var jag Lena, Hannah, Sofia och Axel som hyrde tre skräckisar och bosatte oss hemma hos Lena eftersom hon var ensammen hemma! In i den andra skräckfilmen så hade Ida och Frejda också dykt upp och gjort oss sällskap. MEn iallafall mitt i filmen så hör vi ett dunkande på fönstret och de är inte lite, ALLA skrika och jag fick seriöst tårar i ögonen. Fyfan har aldrig blivit så rädd i hela mitt liv. JO då var de jakob och hans idioter till kompisar som kom och skrämde oss. DÖ!!! Hoff nää fyfan så rädd jag var hela kvällen även när vi väl skulle sova så inbillade jag mig massa saker fyfan.. Nästan så att jag ville hoppa från balkongen!. På morgonen blev de ju självklart chips till frulle, fyfan så gott de är haha! Jag har räknat ut att om jag får barn kommer de se ut som ett chips !  Nämen de var som sagt en lyckas kväll :)!

Vid fyra for jag och kollade på fotboll Lira-Notas. Vi vann med 10-1. Underbart tjejer! GRYMT sugen jag är på spela, fan fan fan!  Aja nu ska jag fara till min tränare för att få massage, och lena vet vad jag tycker om de! Sen blir de hem och panik pluggga....  Vi ses puss!

Nu vet  jag Hanna vad du menar med de dära lilla extra ;)!


En oförglömlig kväll!

Alltså hahaha Lena... VAD FAN HÄNDE?!
For ju då som sagt till Lena igår och de blev mycket skratt, skrik och även gråt! En kväll vi sent kommer att glömma! haha oj oj!.  Gårkvällen  fick mig även att inse att du har så jävla rätt i allt du säger HannaD och jag känner mig så jävla mycket starkare nu än jag gjorde igår, och de känns så jävla underbart, fattar inte hur de kunde börja kännas så bra bara efter en dag, haha eller jo jag vet nog, men de är min och Lenas lilla hemlighet ;D!  Haha aja nä nu måste jag gå och fixa klart mig, för ikväll blir de ännu en underbar kväll. Vi ska ha skräckfilmsmaraton. De kommmer bli hur nice som helst! :D(y) Så ska skynda mig nu innan Lena ringer mig. Hopppas ni får en bra kväll för de kommer jag absolut att ha, fast vet dock inte om den kommer att väga upp de som hände igår men de kommer nog inget :o! haha men de kan vi Leva med visst Lena ;)!

Jag har nog världens bästa vänner, utan er hade jag fan inte klarat mig! <3


Don´t tell me your sorry because your not..

Dagen har ändå varit helt okej. Idrotten var rolig fast att jag dock inte kunde vara med på allt eller springa ordentligt utan att de gjorde ont.. De har dock blivit värre i foten så stannade hemma från träningen idag, fan ockå!..  Väl hemma har humöret sjunkit till noll, är så jälva ...... :/ jag pallar fan inte. Ska nog lägga mig och sussa ett tag för att försöka få upp humöret eftersom ikväll ska jag hänga med Lena, och då blir de nog inga ledsna miner, hatar bara att vara själv, och helst nu :/.. Hade gjort vad som helst för att få allt de här att försvinna, vad som helst!..  Nä nu ska jag sussa ett tag, bye. 

DON´T TELL ME YOUR SORRY BECAUSE YOUR NOT..
im moving on even if I don´t want to.
I hate this part, but im going to make it anyway!..


de är på tiden att vi löser de hära.

Bastningen var helt underbar!  Är hur trött som helst så ska väll gå och sova, kommer bli en jobbig dag i morgon... Men först innan jag går och lägger mig måste jag ringa ett samtal och få allting bekräftat  vare sig jag vill de eller inte så måste jag veta, är less på de hära och jag vet att även du också är de, och jag vet att du har mkt just nu men allt handlar inte bara om dig, tänk på mig ockå.. så nu är de dags. Vi får se hur de går.. Godnatt

skolan gör mig fan depprimerad..

You just fall a little further everytime

Haha men jag blev så jävla arg och jag har förträngt de, nu är den nya mobilen påväg, ingen skada skedd åberg ;D !

Kom just hem från träning, galet less jag är på foten och att jag inte kan vara med på allting, kan ju typ bara springa... Så ingen match på söndag för min del iallafall och de suger häst röv, hade verkligen vela vara med!!!! Aja sitter och väntar på att bastun ska bli varm sen blir de en skål popcorn och idol tittande som gäller. Sen får jag se om jag orkar göra religion läxan eller om jag ska skjuta upp den ännu mer. De skulle inte alls förvåna mig om jag sitter sent på söndags kvälllen och panik skriver, that´s me.. Nä aja känner att jag börjar bli sjuk ockå, underbart!  Nä nu ropar pappa att bastun är klar så ska dra mig vi ses.  Puss


What about everything we've been through?

Eftersom jag är ledig varje torsdag så drog jag till med en skön sovmorgon. Fast vaknade dock av mig själv klockan 2, kände att jag var tvugen att vakna för att jag måste göra religion läxan som jag inte fattar ett jävla skit av, hm ovanligt? nej...  Har verkligen inte fått en bra start på dagen, den har verkligen sugit.. Jag finner inte änns ord för de hära, fyfan..

Nä nu ska jag gå och äta nå sen försöka börja med min läxa innan min träning börjar.
De är verkligen de bästa som finns att träna när man mår dåligt!.     Någonting mer som är bra är att ringa till Tove när man mår dåligt hon får en att alltid må bra, de såg vi ju bara i boden! <3

Nä måste försök tänka positivt, har ju somsagt verkligen beställt en ny mobil nu eller hur Lena ;D hah!
Här är den!


You lost us and now we are alone.

Skolan var verkligen skit, hängde inte alls med på lektionerna. Fick verkligen inte in nått i skallen! ... När ska detta ta slut?, när ska orken komma? Efter skolan mötte jag upp Tove och sa hejdå eftersom den nukkan far till stockholm i morgon, fusk! I allready miss you girl!  Sen blev de stor handling på G. Jag och Lena lagade ihop en gudomlig middag. Ni kan ju gissa vad de blev ;). haha japp kyckling med vitlökskroketter, vitlöksbröd, sallad-fetaost, gurka och paprika och sist men inte minst EN KALL COLA ;)!  Till efterrätt blev de ju självklart chips med dipp! eh jo... vi tar de här med nyttigt när du kommer hem från stockholm ist Tove ;p. De har blivit mycket skratt och tokigheter, like allways!  It´s nice to have you back <3 Kom hem bara för en liten stund sen, helt tyst i hela huset man hör bara stormen utanför, fan vad de blåser :o!  Nä ska nog krypa ner i min säng och försöka sova innan tankarna tar över..
jo juste hade ju nästan glömt att berätta att jag beställt en ny mobil, woho äntligen! bild kommer i morgon eller nå:)!

I miss you
and I don't wanna miss a thing..



Hur kunde du?

Dagen har varit jobbig. Först skola, sen promenerat på stan i någon timme, direkt efter de for jag och gymmade, han bara fara in på affären och köpa frukt innan jag for på min fotbollsträning, idag var jag med på nå passningsövningar, men foten är långt ifrån bra, pallar fan inte vill bara att den ska vara bra. Nu ligger jag i min säng och är helt slut, känner att min kropp måste få vila, även mitt huvud från tankar... Men innan de ska jag kolla runt på lite mobiler, ska som sagt beställa en ny, woho! :)

Varför är jag änns förvånad, när jag ändå visste vad som skulle hända?
Än en gång har du lämnat mig med gråten i halsen. Du lyckas verkligen bra..
Fan ockå ..


It´s hard

Saknaden är stor, varje gång jag ser någon gå hand i hand, elle bara är tsm tänker jag på oss..

If anyone asks,
I'll tell them we both just moved on
When people all stare
I'll pretend that I don't hear them talk
Whenever I see you,
I'll swallow my pride
and bite my tongue
Pretend I'm okay with it all
Act like there's nothing wrong

Your memory is breaking my heart
I'll pretend I'm okay with it all


Why won't this just all go away

gårkvällen spenderades i sunderbyn med Tove, Åberg, Alex och Amanda. Vi myste och tog de bara allmänt lugnt :) När jag och Tove skulle hem så slutade med att vi hamnade i Boden , haha fråga inte änns!  Men tillslut så tog vi oss då hem iallafall. Sov även hos Tove :)! Morgonen var jobbig ingen av oss var taggade att fara till skolan fast att vi bara hade två lektioner :o! Aja dagen gick väll ändå hyffsat snabbt. Efter skolan han jag bara hem en snabbis innan jag drog vidare på träning. Sprang lite och körde även lite fys!  Nu ligger jag här i min säng ny duschade och känner hur trött jag är. Så de blir en tidig kväll, så kanske jag för en gång skull är pigg i morgon? men de kan man ju bara drömma om. Nä nu ska jag forsätta att se film innan jag somnar. I morgon blir de en tuffdag, två träningar!  godnatt!

Tröjan jag fick av Johanna när hon kom hem från Turkiet, i miss you babe.. <3



i hate it..

You know exactly what to do
So that I can’t stay mad at you
For too long, that’s wrong

I hate it
You know exactly how to touch
So that I don’t wanna fuss and fight no more

So I despise that I adore you
But I just can’t let you go
And I hate it
And you completely know the power that you have
The only one that makes me laugh


One of these days maybe your magic won’t affect me
And your kiss won’t make me weak
But no one in this world knows me the way you know me
So you’ll probably always have a spell on me..
I hate it..


Jag måste göra de för mitt eget bästa..

Gårdagen va en jobbig dag haha. Jag kämpade verkligen mig igenom den (y).  Var iallafall med Tove vi drog in till stan där vi träffade alex och amanda var lite sociala med dom innan vi gick och åt på max och köpte godis. Sedan vidare hem eller vi for förbi lövskär, ETT STORT MISSTAG. Vi var själva och de va svart ute. Kan ju bara säga en sak vi TÄCKTE skott! haha. Inte okej att vi leker med döden, någon dag kommer de fan att hända nå :o! Aja vi drog sedan hem till Tove dit kom även alex och åberg. Kvällen slutade med att jag sov hos Tove :). På morgonen for jag och höll henne sällskap medans hon jobbade. Gjorde även bort min fotouppgift, skönt! Nu snart ska jag iväg och träna ett knattelag i fotboll, haha!

Tove du får mig alltid att må så jävla bra, vi är så sjuka tillsammans så ingen fattar. De är fan lika att jag flyttar hem till dig! <3


I know, it sucks..

Ja jag vet Hanna.. de är hemskt att de nästan alltid blir så, men fattar inte de börjar alltid så bra och sen ja.. Nä Jag måste fan ta tag i de hära..

Aja har bara vela dö hela dagen, bott på toan... Har vait och städat i karlsvik där vi var igår också. Sen har jag även varit förbi Lena en snabbis :). Nu ligger jag i sängen igen och vänta på mat, tacos <3, underbart! Ikväll blir de tjocka kväll hemma hos Tove! :)   pallar inte skrive mer mitt tangentbord är fucked up!

pusss


alkohol är skit

haha nää de var jag inte kungen, jag vettefan vart jag försvann sen ;p!

Ja går kvällen var grymt rolig de började på karlsvik med mat och massa roliga lekar, min grupp uppträdde spice girls, klädern åkte av haha. De var grymt kul :D! Sen så for vi vidare till Allstar sen... haha ja vad fan hände sen?  Måste iallafall säga tack till Lena, sofia och ja komme inte ihåg om de var någon mer där men tack! <3.  När jag kom hem så måste jag ha hett sönder mitt tangentbord, för visa knappar är åt helvette, inte fan kommer jag ihåg att jag dampade på de igår? :s .. Hm aja ids inte skriva mer, grymt jobbigt när de knappt går, sen ska jag även iväg nu och se när min lillebror tatuerar sig pluss att jag ska boka en tid till mig, woho =D ! Nä ska dra hejs.

Fyfan vad jag mår dåligt, hur fan ska jag överleva denna dag, pallar fan inte....
alkohol är skit!

I don´t know where i belong

Finner inga ord om vad som hände igår efter jag kommit hem från Tove...
Jag är så jävla besviken, nu fick jag verkligen allting bekräftat. Men de är som att jag fortfarande inte kan inse sanningen. Varför är de så? varför kan jag inte bara acceptera de?... Hade svårt att somna, vaknade även av mig själv tidigare än vad jag var tvungen, kände paniken av att kolla mobilen, och när jag fick se den så kunde jag verkligen inte somna om. De var som att jag bara ville gräva ner mig och försvinna.. Jag önskar verkligen att jag inte brydde mig men nu gör jag de och de gör så ont..



aja hämtade upp Tove innan skolan for förbi shell en snabbis och tankade, var helt i mina egna tankar då jag upptäcker att jag har tankat för mer än vad jag har pengar :o Tack gode gud att Tove hade pengar som jag fick låna! haha vad fan hade annars hänt? :o. Nu sitter jag här och är SJÖBLÖT och håller på frysa arslet av mig vill bara hem i sängen.. Men inte jag ska på lektion om typ 10 min, religion..........  hur fan ska jag klara av att koncentrera mig? ..  Nä blir att supa bort allt ikväll, längtar! nu blir de lektion.. hejs




I try going left but i don´t feel right no matter which way i turn


Everything is wrong

Att älska är som att åka tåg,
lätt att hoppa på när det står,
men svårt att hoppa av när det går..


I try to forgett..

Haha fyfan så sjuk kväll jag dör ! Hängde då med Tove, Hanna, Amanda, Alex, Åberg och Per. Vi blev grymt sugna på att äta nå så vi tog bilarna och for. Eftersom Per den nukkan har firrat körkortet körde ju han också bil, grattis din skit ;)! Vad jag och Tove gjorde inne på coop ska vi nog inte änns ta upp. Men kan ju tal om för er att vi hade de jävligt roligt. Vi kanske ska börja med de på hel tid att ....... på folk. De är fn lika för vi var bäst! hahaha, helst när vi sprang för våra liv, ojoj vi är fan sjuka!  Aja sen ides vi inte fara hem och tråka så vi for och gled bil, Först så for vi och gled lite på örnäset och DÄR hamnade vi i en nära döden upplevelse!

Jag kör lite fortre än vad jag brukar och de kommer en kurva, jag forsätter att gasa sen inser jag att kurvan är jävligt skarp jag får panik och svänger allt jag kan och känner hur hjulen börjar lyfta sig på vänster sida. och de enda jag hinner tänka på var "fan, jag har inge bälte, vi kommer dö allihopa" gruset på vägen gjorde ju de ju inte bättre. Men vi överlevde. Vi stannade en bit bort chockade som fan. Per och dom som hade kört baki oss och sett allt frågade vad fan vi höll på med, ja den frågan ställde vi oss själva, vad fan hände? :o Fyfan de var jävligt länge sen jag blivit så rädd :o!!!!!!!!!!    inte nog med att vi höll på dö, SEN

drog vi ut till skogen typ långt åt helvette MÖRKT. Då vi mitt iallt ser en gubbe stå mitt inne i skogen :O! SKOJA INTE om vi blev rädda fysatan, och de sjuka är att han stog kvar på samma ställe när vi for tillbaka. FAN vad vi skrek, Tove klättrade som en galning jag försökte gömma mig , täcka mig för kniven han skulle kasta in i rutan! JÄVLA MÖRDARE!  fyfan aja sen for vi hem till Tove och såg film, just kommt hem ska tvätta bort sminket sen somna, försöka iallafall helt galen kväll, sjukt kul! 




I don´t now if I can trust you..

haha du de kan jag lova dig att den gör Åberg;)!

Grymt skönt vare att få sova ut, har inte sovit så gott på länge! Vaknade och bestämde mig för att fara och träna, kände mig äcklad av mig själv eftersom jag inte tränat på en vecka! så bytte om kämpade på mig en sko på min onda fot och drog till gymmet! De gick väll rätt så hyffsat, fast foten mår inte så bra just nu men de var skönt lätt värt de! :). Har just duschat och ska snart gå och äta pluss fika tårta (ja jag vet jag har ju blivit nyttig men födelsedagar är fritt för allt onyttigt ;D) och tur då att Stefan min låtsas pappa fyller år idag :D! , grattis till dig!.  Sen senare hörde jag rykten om att hänga gäng hos Tove, och då jävlar Åberg då kommer du önska att du inte levde;) mohaha! Nä nu måste jg gå och äta, hejdå!


Jo ska mest troligen beställa en ny mobil idag också, kan ju behövas eftersom jag inte har någon telefon pluss att jag har hett sönder 3 st 1 var min 2 var min brors. Så just nu har jag Toves pappa gamla mobil, inte precis den bästa haha men jag klagar inte är nöjd att jag får låna den :)!  Puss

haha detta kommer var per och du när jag är färdig med dig åberg ;D !!


I don´t wanna lose you.

haha Åberg du ska alltid hålla på kaxa, snart kommer jag fan och jagar dig med bilen! ;p

ändrade planer inför kvällen, tyvärr :/. Blir iinte att fara till A, känner att jag verkligen inte mår bra, känns som att jag har feber och att mitt huvud ska sprängas, känner mig helt lost :s.. Men de kan ju också bero på att vi inte sov så mkt inatt, hehe;)  Pluss att han redan ligger och sover, så de blir en annan dag. Maybe tomorrow (y):). Aja har iallafall färgat håret och ja... lite för mörkt men de ser bättre ut än vad de gjorde tidigare så jag är nöjd :). Fotbollsmatchen ska vi inte änns prata om, men blev så jävla grymt sugen att spela så de var galet. Så har bestämt mig att jag ska träna på måndag, känner mig taggad. Dock bara två problem, de första är foten fortfarande så svullen så att jag inte får i den i fotbollsskon, före andra så kan jag inte springa normalt utan att de gör ont. Mamma envisas om att jag ska fara tillbaka till sunderbyn, men ja nä vi får se. Känner verkligen suget av att träna!!!!! :o.

Nä nu ska jag knarka i mig några alvedon, krypa ner i sängen och slå på en film, ska bli så underbart !
- saknar dig redan, de är fan sjukt :s...


Om du bara visste hur bra du kan få mig att må!

Haha men Åberg jag måste ju fira att jag blivit nyttig med två dagars ;D haha!
Igår pallade jag inte vara kvar i skolan så jag for hem, åt lite sen for jag hem till A. Han blev lite förvånad när jag kom och väckte han, haha sötnos!  Så jag spenderade hela min dag/kväll/natt och morgon med han! Alltid lika underbart fast att de blev typ 2 timmars sömn.  haha vet inte riktigt vad jag ska säga men de var iallafall kul :D! Dock vare mindre kul att vakna på morgonen när klockan ringde. Var så grymt nära att sjukanmäla mig och bara ligga kvar i sängen hela dagen, men inte,  vi båda kämpade oss upp, han skulle också upp tidigt så de kändes lite bättre när han också var vaken :)!  Men skolan har gått tungt och då menar jag verkligen tungt vet inte hur många gånger jag hållt på somna, och  har huvudverk. Nä vill bara tillbaka och mysa! Men får vänta tills lite senare, far nog tillbaka efter att jag varit och kollat på min match :)!  Näfan nu är jag för övertrött sitter bara och skrattar åt allt, eller kankse inte åt allt men åt saker som hände igår haha!  Nä nu slutar jag om en halvtimme, efter jag slutat blir de att fara och köpa en hårfärg och färga håret, nu är de fan dags!  NÄ NU SKA JAG FAN DRA BYE ;).

Tove du är bäst bäst bäst<3


RSS 2.0