from the start everything was easy

haha kvällen igår var mycket bra och trevlig :). Vi for då till Tom där jag, Johanna, Tom och Anton var, efter ett tag drog vi in till stan till Johannes där de var massa annat folk =p. Vid 11 drog vi in till fiskekyrkan, sen vet jag inte rikgitg vad som hände, allt gick helt fort och plötsligt var klockan halv 2 :o ! Vi drog oss då till max, och påvägen hände de lite skämmiga saker haha åh jag dör :') ! aja vi åt och sedan satt vi och snakca med massa folk innan vi tog nattbussen hem! och skoja inte om de var skönt att lägga sig i sängen, jag somnade direkt ! Väl på morgonen så insåg jag något väldigt äckligt ! de var så grymt vidrigt så jag dog, men vi fick oss då ett gott skratt jag och Johanna! hahaha. Nä sen så fixade vi oss och for och jobbade, ingen av oss var taggade på de, båda ville bara ligga kvar i sängen föralltid ;p hah. Men väl på jobbet gick de åt helvette haha var helt jävla borta! men jag överlevde och tog mig hem. Mamma och jag for och hyrde film och köpte massa gotta =D. Så nu ska jag ta mig en dusch sen lägga mig och mysa med min mamma ;p 
de var iallafall jätte kul igår, träffade massa folk och ja , de var kulkul!! :)

Förlåt jag ångrar de så grymt jävla mycet så du förstår inte.. :/
Men att börja säga massa skit , de var bara så grymt taskigt .... .!

Johanna <3

Johannes och hm eh någon?

haha eh japp nyktert !

Tom är på G ;p

Mer bilder kommer i morgon typ :p

yey i like your stile ;)

De har varit en väldigt lugn och skön dag idag!
började med samhälls där vi inte jobbade så mkt, redovisade sen han vi inte med så mkt mer, skön! Sen hade jag hål från 09.30-11.55, och då prommade jag och Tove in till stan eftersom hon också hade hål! jag köpte min efterlängtade mobil, sen så kom hennes kompis Alex och joinade oss =) . Vi gick vidare till max där en tjej stog utanför och frågade om hon fick ställa några frågor själklart sa jag!. och så hände massa roliga grejer  men sorry orkar inte skriva de för de kommer bli svin långt och massa, men vi skrattade då mkt ! sedan blev de MARRE ! :D Sen vidare till sista lektionen! Efter den gick jag och johanna på stan jag köpte ett par svin snygga skoor! yey, dom är lite för stora men dom hade inte i str 35 som de oftast inte finns i. Så får stå ut med att dom är lite för stora, men är nöjd med mitt köp ändå :). for sedan hem och fixade massa grejjer :) . Måste få säga ett stort tack till Tomme!!! Men nää nu ska jag skynda mig att städa mitt rum sen blire pizza med familjen senare fix hemma hos johanna, och efter de vidare till Tom, nice bajs ! :D kommer bli galet roligt :D ! men är ändå lite besviken :/:( , men jag förstår dig men ändå hade verkligen velat ha med dig... <3 aja nu måste jag dra mig. hejdåå!

en sak till någon sm vet hur mycket de kostar i minuten att ringa tilll Tyskland? om ni vet så kommentera ! :D


SKOOOJJJAAA ;p

hehe eh skoja !
Elgiganten hade slutsålt hela mobilen så den var slut både i butiken och på internet, så jag ska in till stan i morgon och köpa den där jag vet att den finns :). ååh jag som var helt taggad för att få den ikväll , men aja i morgon klockan 10 är den väll min förhoppningsvis då om inget annat händer ! :D.  aja nä nu ska jag städa upp mitt rum som jag än inte har lyckats med sen tv:n och sängen, för ikväll ska de fan bli en tidig kväll!!!   jo btw mamma ska köpa ett nytt databord till mig i morgon på IKEA! äntligen där med :p, haha aja nä åh vet ni vad jag blev sugen på? att bada, så de blir nog att ta mig ett långt bad innan jag somnar in =D bye bye :)


ÄNTLIGEN !

har jag bestämt mig vilken mobil jag ska köpa har bara tänkt sen i julas då jag fick ett present kort på ny mobil :p haha men nu har jag äntligen bestämt mig vilken de blir och de blir en sony ericsson g900 med både vanliga knappar och touch knappar, den får duga ;p,  Så nu ska jag och mamma fara och köpa den :D:D glad sara!!


it looks like I'm losing this fight.

skolan:
-datalektion
-fotogenomgång om den nya läxan
-hål i 2 timmar + stan!
-fotoredovisning, fick bra beröm =D!
-Stan, köpte underkläder!
-hem!
 
Nu snart ska jag äta sen efter de ska jag städa och skicka in min svenska uppgift, sen blir de mest troligen att sussa, är grymt tött! längtar till i morgon, de kommer bli sjukt kul :)<3 !

en sak bara, de finns någonting som jag verkligen inte förstår mig på, och kommer nog aldrig någonsin att förstå mig på de heller. Men aja de är killar som har tjej men som ändå raggar på en eller flera andra tjejer samtidigt? Om dom nu inte älskar tjejen som dom är tsm med varför gör dom då inte bara slut med henne? och om han nu älskar henne varför då hålla på med andra? hela grejen är ju bara störd, och jag är nog inte den enda som tycker de heller.!

skit dag!

Verkligen verkligen verkligen inte min dag idag....
hela dagen har varit S K I T , från då jag vakna och fortfarande, så less.. :/

Nu ska jag göra klart min svenska läxa sen lägga mig i min säng och sova!

Maybe

Well maybe I, I need a little love
And maybe I, I need a little care
And maybe I, maybe you, maybe you, maybe you
you need somebody just to hold you
If you do, just reach out and I'll be there

Let me love you

Varför vara anonyma? :p och vem har sagt att jag inte är sjukt glad över vad jag har fått?, vad ska jag göra åt saken om jag får de jag fått? de är ju inte så att jag ska lämna tillbaka de. och jag hade inte änns önskat mig någonting så de kom som en chock allt ihopa!. plus de är ju inte en helt ny bil jag kommer få som vissa tror de är ju en annan bil än vad jag redan har  :)

Blev väckt av att min mobil de var Adam som hade ställt alarm på sin mobil klockan halv 7 bara för att ringa och säga grattis till mig, haha de var faktiskt gulligt :) Stressade till skolan, gjorde verkligen ingenting på data-lektionen, eftersom jag satt hela jävla lektionen och väntade på hjälp :o!  aja sedan matte och svenska! På svenskan så kom favvotjejerna in sjungande med en tårta och ljus på ! Fick mig även en jätte fin tröja, och på tröjan stog de alla ord som dom tycker att jag säger för ofta ;p haha! gulllungar taack så mkt ! <3 Sedan gick jag och Sofia på stan, för att invänta Lena! Vi gick sedan på Waldorf och fin middag ;). men de blev bara jag, Ida, Sofia och Lena, men kul som satan hade vi iallafall, mkt skratt som vanligt <3!  Sen kom Johanna och då gick vi på stan en snabbis innan vi skulle fara och jobba, hittade mig då ett par sjukt fina skor som var på rea och i min storlek, jag var glad, men va ändå osäker och la undan dom! :p. For sedan och jobbade. innan jag slutade för kvällen så fick jag en hel låda med godis + att jag fick en 20 av Kalle grymt snällt av dom ;D. men eh åh jag som skulle bli nyttig?.. aja nää sen har de väll inte hänt så mkt mer, de har varit en sjukt underbar dag :). Bättre dagar som jag har haft dom här två dagarna är svåra att få <3

Nu lite bilder fån idag och igår! :)






eh den bjuder vi på ! haha <3


kunde inte fått en bättre födelsedag  ! <3

wish there was something i could do

Som dom flesta redan vet så fylller jag ju 18 i morgon, fast eftersom några i min släkt inte kunde i morgon så beslöt vi oss att vi skulle ta alla paket och tårta idag :p. Tackade inte nej till de eftersom jag älskar att öppna paket :D! Hade inte önskat mig någonting så hade verkligen ingen aning om vad jag skulle få, men jag fick smycken, hårprodukter,godis,bäddset, en bok som jag ska försöka börja läsa, 18 rosor, en ny bil som mamma ska köpa åt mig =D, och ca: 15 000 kronor så de blir mkt på max nu Lena ;) haha näämen jag är grymt nöjd över min födelsedag :p jo för ju inte glömma att berätta att jag fick en grymt gullig tårta! De var ett kort på mig själv när jag var liten, åh de var nästan så att man inte vill skära i den ;p.  Kommer bilder sen när jag lagt in dom på datorn! :) Nä nu ska jag bädda ner mig i sängen och forsätta kolla på 5:an, jag hoppas ni ser de:o!! tycker helt synd om dom, fyfan ofta man kan se ut sådär =| !  aja nä nu sängen!

jo en sak till fick en jätte fin teckning av lena idag, kommer bild på den sen ;D!<333
i morgon blire thai thai med underbaringarn!<3 Sen blire stan och jobb ! japp jag ska jobba på min 18:årsdag, STRONGT gjort av mig! aja byebye !


<3

Ta aldrig någon för givet.
Ha alla dina vänner nära ditt hjärta,
för du kanske vaknar en dag och upptäcker
att du förlorat en diamant när du var för upptagen
att samla på stenar.
Det är bättre att ha få diamanter än många stenar.
 

Sårad och besviken!

Helgen har varit bra fast att jag har jobbat rätt så mycket. Igår (lördag) kom ju Tove förbi, jag slingade hennes hår, vi såg king kong och massa annat. Idag då så har jag varit och jobbat på morgonen, sedan så stannade jag kvar på ishallen och såg då Fredrik och alla spelade match. Såg den med Johanna och en liten stund med Evelina :). Drog sedan till Tove där jag var tvungen färga om hennes hår eftersom de blev orange efter slingorna! haha. Vi såg även söndagsfilmen, och planerade inför helgen, och nu är de klart vad som händer, längtar! Nä nu ligger jag i min säng och har just duschat, känner vekligen hur trött jag är!  Ser ändå fram emot i morgon eftersom jag och mamsen ska fara och kolla på skor på mitt 3 timmars hål !. Sen efter skolan så kommer min mormor och massa människor och grattar mig eftersom jag fyller år. Fast fyller ju egentligen 18 på tisdag men då skulle tydligen mormor och massa bort så då bestämde vi att vi ska både fira måndag och tisdag, och de tackar jag inte nej till.  Nä nu ska jag bädda ner mig i min säng och sussa.


Vad är de du inte förstår?
fattar du inte hur mkt du sårar och besviker både mig och han?
Jag älskar dig de vet du, men snart vet jag inte om jag orkar nå mer, de blir fan bara värre och värre.....

i want you back !

hjälp vaknade i morse av att jag fick ett sms av Johanna
- hoppas du inte sover för du börjar jobba om en halv timme !
jag fick panik och skynda mig att göra mig klar och for iväg för att jobba :) efter jobbet for jag hem och nu sitter jag här, har egentligen inte tid att skriva för måste duscha och massa innan tove kommer :).  Jag ska vara barnvakt åt min lillastyster ikväll och snäll som tove är så ska hon vara här och hålla mig sällskap :) tur att min lillasyster brukar somna rätt tidigt haha. Vi ska se film, spela niintedo wee och göra fruktsallad grymt mysigt :).  Pappa har även beställt kina mat åt mig och min syrra så vi sitter här och håller på hungra ihjäl :p nää nu måste jag tyvärr gå , skriver kanske sen ikväll :p

en sak till, vafan har hänt med dig, och vafan håller du på med :o! alltså jag vet fan inte änns vad jag ska säga, så jävla förändrad, vill ha den gamla du tillbaka nu !.. Jag älskar dig de gör jag, och vill verkligen inte att nå ska hända dig fattar du de?!..

yey FF vafan ;) hahaha !

UTMÄRKELSE AV TOVE !!!

UTMÄRKELSE!
Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser
och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att
knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra
uppmärksamhet till dessa. Kopiera in texten o bilden i din blogg och skicka sedan vidare
utmärkelsen till åtta andra bloggare.
Lycka till ♥

Lena, Maja, Sofia, Ida, och alla andra haha ;p

you can´t feel anything that your heart don´t want to feel.

usch vad dålig jag är på uppdatera nu för tiden :s..  ska försöka skärpa mig ! Dagen har varit lång fast ändå rätt så bra :). På morgonen så låg jag länge i min säng och funderade på om jag skulle vara hemma, efter många om och men så kämpade jag mig upp ur min varma och sköna säng! Väl i skolan får jag reda på att Mona är sjuk !! så vi hade alltså ingen samhälls, skönt men jävla jobbigt eftersom jag hade då hål tll 11.50 =| ! gode jobbigt! hade mina funderingar på att dra hem men de kändes sjukt jobbigt så jag sysselsatte mig med annat tex följde med Tom till hälsans sedan gick jag och mötte Tove eftersom hon hade varit hos doktorn, sedan skulle jag gå till Stina och köpa en geisha till Lena eftersom hon var så grymt ledsen och allt igår så tänkte göra henne lite gladare, men självklart har dom slut på geisha, så jag GICK in till stan i de kalla vädret bara för att köpa en jävla geisha, har typ frost skader men vad gör man inte för sin vän? ;D haha!

När vi väl började våran lektion eller de var typ ingen lektion vi for till teknikens hus för att vi skulle spela in nå skit! dom hade en sån där studio som såg ut att de var exakt på tv:n när dom ska läsa upp nyheter och sånt svin coolt :D!  Men  var inte så intresserad av de, var mer intresserad av att leka (a) haha nämen seriöst har itne varit där på åratal, så sprang runt där och gjorde papper, kartonglåda, vaskadeguld, var i gruvan och massa mer, de var som att vara barn igen, and i löööve it ! :D  Nämen de var faktiskt kuul.  Råkade även lyckas göra bort mig HAHAHA ååh de var så skämmigt! jag och André skulle gå och köpa glass och så kommer en sån här boll rullande och jag tänker inte så mkt och skjuter i väg den och jo SJÄLVKLART ska bollen komma på en tant som stog lite längre bort ! AAAAH JAG DOG fick panik och höll på dö av skrattt!!

Direkt efter att jag kom hem från teknikens hur han jag bara äta sen skulle jag och jobba med fotbollslaget igen... fast jobbade dock bara en timme, tack gode gud!  For då sedan hem och insåg att jag verkligen måste städa mitt rum så jag bestämde mig för att sätta igång !  Nu är de snart klart, måste bara damsuga och damtorka TV:n :) Tänkte måste ju storstäda nu eftersom jag får STOR besök i morgon ;)  hahaha åh nej jag lääängtar =DDDD !!!  förlååt Tom att jag dissade dig ikväll... =/

lite bilder från dagen :)!




Why do you act like shit?

Kom hem från de dära jobbet med fotbollslaget för ett tag sen, de var så grymt tråkigt så ja visste inte vad jag skulle ta mig till , tiden gick så sakta! aja nu är de över och nu ligger jag i min sköna säng och njuter! :) För tillfället önskade jag att jag kunde trolla, så jag kunde trolla bort mitt smink , har ingen ork att gå ner för trapporna för att sedan bli blöt i ansiktet sedan gå upp, hör ni inte hur jobbigt de låter?  ush nä får försöka ligga och hitta ork!  har egentligen inget intressant att skriva förutom att jag är trött som ett sviiiiiiiiiin.. Men nä ska vara social med Tom i telen nu sen suZzzzZzzZzzzaaa !  pusspusss söötnoooosoar ! 

 

Låten säger allt, visst Tove <3!

Gud vad jag saknar både dig och allt <3


Im so tired of waiting for you..

Har faktiskt kunna sova inatt, trode inte de eftersom jag har ont i tatueringen, men de gick hur bra som helst :). Men blev ganska svimfärdig då jag skulle ta bort plastet och skölja av allt "gegg" från tatueringen :p, de tog sin tid men de gick :).

aja dagen då, torsdag.. foto dag!
Vi gjorde väll inte så mkt typ redigerade våra bilder som vi sedan skulle redovisa, men när vi skulle skriva ut våra bilder blev de massa tjorv och massa så vi blev lite sena så vi han inte redovisa idag, syyyynd ! så ist slutade vi halv 4 skönt att slippa gå till kvart över 4 iallafall. Hela vägen från skolan så gick jag och Sofia och hade värsta hatsamtalet om Hans om hur jävla jobbig han är och att han måste ju ha nå fel när han alltid ska dra ut tiden tills PRICK kvart över 4 han gör alltid så fast att vi inte har nå att göra så ska han börja snacka om massa skit bara för att hålla kvar oss! varför inte bara låta oss gå hem om vi ändå inte har nå att göra?  Svin jävla jobbig lärare usch , blir tokig !!!! aja slut pratat om han! Är bara hemma en snabbis nu för att hinna äta sen ska jag till björx för att jobba med nå skit med fotbollslaget, känner mig inte alls taggad, aja blir nog bra. Nä nu ska jag gå och äta sen faara, tjao !

btw du som kallar dig själv för R som brukar läsa och kommentera min blogg, du får gärna skriva vem du är, varför står du inte för vem du är? :s



please come back?..

ja, igår kväll så skulle jag ju till Tove och se oth och top model men jag somnade klockan 4, sov till klockan 6, och när jag vaknade mådde jag verkligen inte bra, kände mig yr och illa mående och ja allt, så jag svek Tove förlåt sweetheart <3.. så somnade om igen och sov från 18.00-07.00. Mådde mkt bätttre frutom att jag hade ont i mitt huvud men de funka! :). så kämpade mig till skolan, Tove idiot förklarade mig på bussen att man far inte till skolan när man låter som jag! Men jag orkar inte stanna hemma och börja ligga efter.. Idag var min röst värre än dom andra tre dagarna, idag hade jag ingen röst allls :O!!!!!!! Men en fördel var de iallafall jag slapp prata på engelskan (A) :D yey.  aja annars har de inte hänt så mkt roligt på skolan. Förutom att Micke (han som skulle tatuera mig) ringde till mig och berättade att han hade fått återbud och att jag fick komma tidigare ! och jag nappade ju självklart på de och drog dit med min syster :). Var nervöös som faan, men helt i onödan som alltid! ;p, för de gick hur bra som helst,  MEN ONT SOM FAN på vissa ställen usch! Men efter ett tag blev jag less och ville bara att de skulle bli klart , låg fan där i 2timmar och 10minuter ! Började blöda väldigt mkt också.. :s.  Nämen jag blev grymt nöjd i allafall och den kostade bara 2000 kr :). Nu ska jag bara boka tid för min tredje :)!!, längtar redan till den haha. aja nä nu är jag iallafall hemma. Tom ville att vi skulle hitta på nå men måste plugga teori, sorrry :p. Ska gå coh göra mig en skål popcorn sen plugga teori :).

måste först bara berätta en rolig grej, idag så ringde jag till Tom, och så frågade han mig:
-När slutar du?
jag:
- Jag slutar egentligen 15.00 men måste sluta 14.30 för att jag ska göra min tatuering !
Tom:
- Ska du fara och orientera?
HAHAHAHAHAHAHAHA japp så bra hörde man mig med min underbara röst haha ! :'D
MEN NU SKA JAG BERÄTTA ATT MIN RÖST ÄR TYP SOM VANLIGT , DE ÄR HELT SJUKT :D men jag klagar inte jag är glad :D:D:D:D:D::D:D:

Nu är ni säkra nyfikna hur den ser uuut ; )



Har tyvärr ingen bild då den rä heel klar i´m sorry, men har en då han fyllt i konturerna, och den får duga tills jag har en annan bild =)


I know I messed it up, I didn't mean to make you leave...

När jag vaknade i morse hade jag nästan glömt bort min röst, så när jag skulle skrika att min bror skulle skynda sig på toan så kom de bara piiiip!  så min röst är exakt som den var igår. Jobbigt!.  aja skoldagen började med datalektion.. hm de sög och han var arg på mig för att jag har varit borta lika mkt som jag varit där, hehe oops, men de är verkligen inte mitt fel att jag verkligen hatar data.. Men nu håller vi iallafall på med att göra en egen hemsida och när jag väl hade börjat ville jag inte sluta, för de var typ helt kul :p Så han blev glad på mig sen igen för att jag jobbade så bra, yey :). Sen vare matte och svenska kvar innan dagen var slute :), min mattelärare var ltie orolig över min röst, hon trode jag hade fått stämbands infektion. Men de tror inte jag. och jag tror inte de är för att jag skrek så mkt i lördags då vi for över vattnet heller! jag är/håller bara på att bli sjuk, that´s it! Känner mig hängig och har ont i huvudet också så.. aja, efterskolan så gick jag och skulle kolla min tatuerin men han hade inte ritat klart den, men han sa att om de är nå jag vill ändra på så gör han de då han ritar den på min kropp :). Fattar ni i morgon så ska jag göra den !!! :D:D de har gått grymt snabbt :s.. längtar iallafall, den kommer kosta kring 2000 sa han, de var ju billigt trode den skulle kosta mer :). gick förbi parell sen och köpte mig lite smink som tröst över min röst haha:p.  Sen drog jag hem och nu sitter jag här helt tyst i mitt rum, kan inte änns sjunga... :/ haha bra är väll kanske de; ). Nämen ska plugga Teori nu. sen ska jag till tove och se OTH och top model, sen blire hem och sussa, för jag ska fan sova klockan 10 har jag bestämt mig !  så nu blire stenhårt plugg!!!!! byebye.


i can’t stand how much i miss you..

Måndag! (08.15-17.00)
Inte alls en rolig dag, trött och risig som fan hela jävla dagen. Men seriöst de var länge sen jag var så här trött under en skoldag :s.. de var hemskt !.  Och har även blivit sjuk, eller ja är iallafall HES eller rättare sagt tappat rösten, varje gång jag öppnar munnen och ska säga nå så kommer de bara pip ljud, de är som att de är något tjockt i halsen som ja äh de går inte att förklara men de är sjukt jobbigt att prata när de knappt kommer ut nå ljud och de tar grymt mkt på energin ;s. Och skoja inte om jag blivit mobbad över min röst alla skrattar och retar mig, Tom säger att jag låter som en badanka , eh tack.. haha ! så jag tänkte att jag skulle ringa till Lena för att få lite medlidande, lite svårt när jag knappt fick nå sagt men ni skulle först höra paniken haha svin kul "VAD HÅLLER DU PÅ MED" GRÅTER DU SARA" men sen när hon insåg att jag bara var hes så skrattade hon !  Hon sa sedan att hon tyckte synd om mig MEN hon är den nya myttomanen, kolla vad hon hade skrivit i sin blogg !

"Gott folk, dagen vi aldrig trodde skulle komma har kommit....
Sara Larsson har tappat rösten!
YES!!!!
Nä, nu var jag taskig ;p Men det är sant. Hon ringde till mig och typ...pep! Hon kan seriöst inte prata.
Men jag gillar dig i alla fall, kanske bättre...haha!"

...och hon ska kalla sig vara min vän?  eh ja vi kör på de ! haha. nämen aja slutpratat om min röst! Har itne gjort mkt idag skolan gick ändå rätt bra men de gick tungt som fan på sista lektionen SAMHÄLLS...! aja nu sitter jag i min säng och IKVÄLL så ska jag sova klockan 10 så ska städa nu men vi hörs, eller ja om jag dock för tillbaka min röst ;p, haha pusspuss

You makes me happy! ;p

Söndag!
Vi vaknade tidigt eftersom jag var tvungen att fara på ett möte med fotbollslaget :) Vi stadade och gjorde allt klar sen for vi iväg, tack gode gud att vattnet hade fryst men de var fortfarande lika jävla äckligt och jag grät !.. aja pappa och Tove kom och hämtade mig Vi for först på max pappa bjöd mig och Tove,  de var ett undantag är fortfarande nyttig haha. for sedan och kollade på mig match, både jag och Tove konstaterade att vi båda var sjukt sugna på att spela match men att vi dock skulle orka springa i en kvart om knappt de haha! vi vann iallafall med 3-0 :). Sen vare möte på G, orkar itne skriva vad vi snacka om för de var typ inte om nå intressant :p. Men de var grymt kul att träffa alla igen typ inte träffat alla på över en månad, kände mig som att jag just börjat i ett nytt lag haha:p. Efter mötet så for jag till Tove, hon hjälpte klart mig med mitt hemprov så de är typ klart, tack babe du är fan bäst!<3 Vi pratade och bara umgicks, kändes typ att de var länge sen jag träffade henne fast att de var för typ en dag sen :p haha! Vi åt kvällsfika och såg film. Sedan trullade jag mig hemmåt :) och nu sitter jag här i min säng och MÅSTE gå och duscha nu innan jag somnar :p! för er som verkligen vill veta så börjar jag 08.15 - 17.00 !! LID MED MIG !! .. :'( HATA SKOLAN, fast hur många gånger har jag inte sagt de? aja nä nu ticker klockan, hehe hejdå :)

HAHAHAHAHA kollade igenom lite bilder HAHAHAHA åååh jag dör, förlåt Jesper men var bara tvungen HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA de var barar så grymt kul, visst Tove ;D !!!!!!!! jag dör !

As we go on we remember all the times we had togheter

Lördag!
For vi ju då ut till Halson, en otroligt liten och mysig ö, eller liten vet jag inte men mysig ;p. Mamma skjutsades oss (Mig,Maja,Erica,Hannah,Sofia) till sjötorpsvägen. Där Lena stog och väntade på oss, Lena vet sen tidigare att jag har lite problem med is... hatar verkligen att åka skoter på isen de är nog de värsta som finns, så var sjukt nervös. När vi prommade ner till skotern så kom lena  fram till mig och sa:
-eh Sara de är lite vatten på isen, men de är lugnt de går att köra!
jag fick panik och lena bah :
-de är inte mkt vatten, de kör till och med bilar på isen Sara den håller !
eftersom vi var så många var vi tvungen ha kälke! VÄGRADE att åka inklämd i kälken och dö! Vi började köra igenom skogen och då var allting lugnt TILLS JAG SÅG VÄRSTA HÅLER I ISEN TYP ! de var de sjukaste jag sett på länge :O de var vatten och ja de var ett hål! jag fick panik! OCH SJÄLVKLART ÄRE DÄR VART VI SKA KÖRA :O!  Jag började skrika i panik och eftersom vi var så många så blev vi ju tyngre ! fyfan vad jag skrek. Men vi klarade oss över hålet, resten av resan var rätt så lugnt TILLS vi skulle köra upp till deras stuga där de var ett ännu större hål mer mer vatten :o!  Jag började att gråta, och jag lovar VI SJÖNK NER, jag grät och var svin nära på att hoppa av, men vi lyckades ta oss upp!  tack gode gud.. Nämen den där resan över isen var nog de värsta jag varit med om på länge! ojoj. Men de var faktiskt värt att offra sitt liv över vattnet för att umgås med tjejerna i stugen, blev en grymt lyckad kväll :) vi bastade, snöbadade, gjorde mat, såg film åt fruktsallad, spelade spel och massvis med skratt osv ! :D. underbart !! de var nästan så att man ville stanna där förevigt! Finns massvis att berätta men de bir så jävla långt och jobbigt att läsa, de får duga sådär ;p haha bilder kommer på pix snarast :D !


Words can´t bring me down !

Fredag - äntligen helg !
När mamma kom och väckte mig i morse så var jag hur död och borta som helst, så sjukt jävla trött, så jag frågade mamma om jag var tvungen gå till skolan, och då sa hon att jag fick stanna hemma om jag städade mitt rum och  gjorde klart mitt hemprov. Somnade om och vaknade sedan vid halv 1?  någon gång.  och ni förstår verkligen inte hur skönt de var !!!  aja städade mitt rum och började sedan med hemprovet, de gick åt helvette så mötte uppp tjejerna från klassen på Willys eftersom vi skulle handla till i morgon. och vet ni hur mycket allt kostade 533 kr, haha de var sjukt :o !!! Tur att vi var så många som delade på de :p  For hem åt tacos,  forsatte att försöka med mitt hemprov som fortfarande gick åt helvette. Tove erbjöds sig att hjälpa mig, snäll som hon är haha! så drog till henne. Hon hjälpte mig med dom flesta uppgifterna sen drog vi och hämtade uppp Hanna sedan vidare till videoteket där vi hyrde två skräckisar (minns inte vad dom hette) men iallafall sedan till coop och köpte godis, eller snarare dom köpte godis, och nyttig som jag är köpte jag vindruvor :D !  nöjd som fan !  aja vi såg båda filmerna och den första var faktiskt rätt bra, bara jävligt störande att tjejen i filmen var så jävla idiotisk och dum!  Och andra filmen, eh ska vi änns prata om den? haha de var världens B film ! så sjuukt dålig, jag säger bara se den inte !! Sen så drog Hanna och då slog jag och Tove på OTH, yey! <3 underbaar serie som jag hoppas aldrig tar slut :') ! <3.  aja nu sitter jag iallafall här i min säng trött som fan men ska nog gå och ta mig en snabb dusch innan jag sussar :).  Som sagt för er som inte vet så dra jag, Sofia,Erica, Hanna och Maja till Lenas stuga ute på halsön! kommer bli grymt kul och mysigt :D ! basta, snöbadning, äta, köra skoter, spela spel, nä de kommer bli grymt bra! :D. btw på tal om annat GRATTIS TONI på namnsdagen ;) :D

Tack Tove för hjälpen du är bäst hjärtat <3
nyaste bilden ever ;)

I just wanna be with you tonight..

Dagen har varit sjukt onödig, när jag vaknade i morse så var jag så trött så jag visste knappt vart jag var så tänkte att jag orkar inte gå på Data lektionen så jag somnade om, fyfan så skönt ! for sedan till skolan eftersom vi hade foto, och då skulle vi bara fylla i våran idé om vad vi ska fota för någonting till nästa gång sedan fick vi sluta :o, skönt men onödigt! Aja gick då och lämnade in min tatueringen, Han som ska tatuera mig var hur snäll som helst, och de fick mig att känna mig lite mindre nervös :p.  Hoppas bara han ritar den bra :)!  For sedan hem och försökte få lite värme i mig eftersom de har varit så fruktansvärt kallt ute idag :o!  Luleå hade ju match mot Timrå idag så då vare bara att fara och jobba fast att man inte var så peppad :s. Nämen de gick bra, lite skämmigt bara att en fotograt och fram till mig bah:
-kan jag få ta ett kort på dig?
Jag:
-eh haha nä varför de? :$
han:
-för att jag vill !
skämmigt  :o fast han fick dock inte ta nå kort ;p haha. aja nä nu ligger jag i min säng och är hur jävla trött och sliten som helst.. så ska gå och fixa mig för sängen ! är så grymt trött.. 
i morgon blir de att umgås med Tove fast direkt efterskolan så ska jag fara och gymma! , längtar :).  Sen blire mys med POLARN, länge sen vi har ju inte träffats på hela veckan, båda har så mkt att göra... :/ <3

innan jag sussar ska jag nog ringa ett samtal till  ;D hehe

i'm gonna smile cause i deserves to

fyfan vilken jobbig dag kan jag tala om för er, en av dom jobbigaste på länge.. Har iallafall lämnat in min uppgift nu. Nöjd som fan att jag orkade göra klart den, var så jävla nära på att ge upp ånga gånger ! haha men jag kämpade och dampade lite ;p . men nu är de ialllafall gjort och jag är sjukt nöjd!  Svider i mina ögon, ont i huvudet, trött som ett svin och måste duscha, just så känner jag mig nu! . Måste även göra mitt hemprov som ska vara inne på fredag,  vet inte riktigt hur jag ska hinna med de :s..  Eftersom i morgon är de Torsdag och jag måste jobba så hinner verkligen inte göra de i morgon, och orkar verkligen inte göra de ikväll min hjärna är helt slut, haha :p Så ska nog gå och duscha nu och lägga mig i sängen, kan ju bara säga er en sak, ikväll blir nog inge problem att somna !  I morgon blir de att göra ett nytt försök med att gå in med min tatuering :) .  Åh är så trött så ingen fattar! så nu ska jag skynda mig in i duschen sen så ska jag besöka johnblund !

7 dagar!
14 dagar!


Im so tierd of your bullshit ...

Onsdag!
Blev på helt dåligt  humör helt deppig och massa, vet inte riktigt varför men kan vara för att jag har grymt mkt just nu som jag måste hinna med. Känner mig stressad hela tiden, och har börjat blöda näsblod helt ofta också.. och skolan har knappt börjat och jag är redan stressad över allt.. Jag orkar inte!  

Finns inte så mycket att berätta om skolan förutom att jag var med på idrotten för första gången på väldigt länge, och vi körde nå fys skit, svin roligt men tungt, så jag känner någon som kommer ha träningsverk i morgon ;p Nämen sen efter de så hade jag ju då de fruktandsvärda NK provet. Fyfan, de var sjukt jobbigt . Nu är de bara att sitta och vänta, hoppas på de bästa.. :) aja efter att jag och Lena suttit och gjort provet i typ 2 timmar gick vi in till stan. Skulle ju lämna in min tatuering men de var fult med folk där inne så vågade inte (a) haha så ska göra de i morgon ist ! :p Nä nu ska jag vara social med POLARN i telen sen ska jag göra klart min nk uppgift som måste vara inlämnad idag!! GL till mig..  sen ska jag göra mitt hemprov också :s aja pusshej


Vi klarar vad som helst tillsammans <3

- TLM säger:

jag älskar dig, glöm aldrig det även om skolan är jobbig <3


Vet inte riktigt vad jag hade gjort utan dig! <3
- Du är min bästa vän, lämna mig aldrig <3!



att humöret kan vända så fort... varför började allting kännas så jävla jobbigt med allt? :'/ Nä ska försöka få lite sömn nu..

Du gör så att jag får fjärillar i magen :)

okej ja jag började plugga men råkade somna, hm ja då vet ni hur kul de var ! vaknade av att Alex ringde, blev helt less och sa att jag ringer när jag vaknat haha. vaknade sedan av att mamma ropade att de var mat. Gick och åt och efter de försökte jag mig på NK:n igen. Men de gick verkligen inte fick inte nå i skallen, hm lyckat. jag försökte och försökte och försökte men de går inte, less jag blir !!  Tog mig iallafall ett långt bad!  sköönt vare ! och nu ligger jag här i sängen och måste plugga, aja ska göra de innan jag sover , sovgott <3 :)

btw tack Lena för allt, you are the greatest ! <3
en sak till ANDRA dagen som jag har varit helt jävla nyttig inte ätit nå godis inte änns  druckit nå cola eller nå! så jävla stolt ;p hah

aah vad brun och blond jag var :o , ge mig !!

a difficult time..

Tisdag:
Hade bara två lektioner idag, skulle ha matte också men Maria var sjuk, synd ;). skönt som fan !  så vi hade bara Data och  NK..  och på NK:n så fick vi en uppgift att vi skulle utverdera kursen hur den har varit och hur vi tycker att hon är som lärare och sin egen insats osv osv.  och kan ju bara säga att jag var arg och skrev ett helt papper om hur äckligt dålig hon är , var så arg!  Fick iallafall ut lite av min ilska iallafall :). Aja efter skolan så gick jag på stan med Lena och Sofia, fast Lena drog efter ett tag. Vi kollade väll inte så mkt eller noga, ingen av oss orkade båda var trötta! Stannade bara på stan för att hålla Sofia sällskap till hennes buss gick :).  Sen for jag hem och nu sitter jag här :) och känner hur jävla trött och hungrig jag är... hade gjort vad som helst för att sova nu..  men INTE jag måste plugga, prov i morgon. och den stora frågan är ju HUR FAN KOMMER DE GÅ?! Lena sa att om jag pluggar och får G på provet så skulle hon bjuda på Max haha naaw söt hon är gullunge !!  <33333333.  SÅ nu ska jag ta mig lite mat och försöka få mig lite energi, ska stänga av datorn och inte sitta här förrän ikväll !! så uppdaterar då hur de har gått , haha. och om jag inte har upppdaterat så har jag nog mest troligen tagit repet !  hejdå pusspuss
har även pratat med Tove var tvungen få ut lite av min ilska på någon, så hon ställde upp :) haha <3

;)


To me you were special but i just realized that i was totaly wrong.

Satt länge och tänkte på vad jag skulle göra, ville både fara ut och springa, se film, bada, sova, inte plugga men var tvungen. Såg mina skor ligge på golvet och då bestäme jag mig för att vara ut och springa. Tog på mig kläderna och skyndade mig ut innan min lathet skulle ta över. Jag kände min energi och lyckan av att träna. Men han inte komma så långt innan jag började känna smärta.. åh vad less jag är att de aldrig kan funka.. :/ men jag försökte att förtränga smärtan som blev värre, sprang iallafall 5 km, mamma var ganska orolig när jag kom hem eftersom jag inte mådde så bra, och var blek i ansiktet!  åt lite fil innan jag hopppade in i duschen. Efter ett tag känner jag hur yr jag börjar bli och allt kändes helt konstigt, min ögon började svartna, jag fick panik tog mit ut ur duschen och satt mig ner hur länge som helst kändes de som. svin läskigt var de, men mår bra nu iallafall, vågar inte säga nå till mamma eftersom hon är nog orolig! aja nämen har faktiskt bestämt mig att jag ska jogga nu varje dag, för att försöka komma tillbaka, efter ett tag måste man väll ha vant sig bort smärtan :P.  och LENA ta de lugnt jag lovar jag kommer inte dö :) sötunge ! aja nu sitter jag här känner mig helt tom, men ändå helt ja de går inte att förklara känslan whatever :p. Borde verkligen plugga men jag får verkligen inte in nå i skallen de här suuger arsle. Påtal om annat så ska jag gå in med min tattuering i morgon eftersom de bara är EN VECKA KVAR :D  längtar !!!. aja nää nu ska jag krypa ner i sängen och försöka mig på NK:n, inte en rolig lek...

haha ska man skratta eller gråta?

saknar fjällen så grymt mkt <3 :')

Det finns så mycket man ångrar, men inget man kan gör någonting åt.

Måndag:
usch var jävvulskt trött när jag vakna i morse inte många timmars sömn intatt itne, hade bättre för mig ;D haha åh nej !. Nämen ja dagen då den sög lika mkt som alla andra skoldagar. Men har faktiskt varit glad idag, har gått där och smått lett lite grann för mig själv, och fråga mig inte varför , för har tyvärr nog itne svar på den frågan ;p. aja skulle ju då egentligen sluta klockan 17.00 men inte denna måndag för jag hade ingen samhälls och de innebar att jag slappa alla mina håltimmar också så slutade efter NK:n lltså 13.30 :D  skönt som faaaan !  så drog hem och nu sitter jag bara här och tar de lugnt just ätit pankakor, är lite små less nu för att ja.. äh orkar itne änns berätta men ja skitsamma. Fick även veta på nk:n idga att om jag inte lämnar in en uppg till på onsdag så får jag ig i kursen, eh japp lycka till Sara. Jag vet inte om jag kommer hinna eller orka.. Fick ett sms av Lena för en stund sen att hon är fortfarande kvar i skolan, stackarn hon slutar ju 17.00 haha,   Tycker verkligen synd om dig Lena fast att jag skrev att du skulle HOPPA!  ;) but you know me <3. aja har lite besluts ångest om hur jag ska göra ikväll, vill fara och kolla på min träning bara för att jag inte orkar sitta här hemme och plugga, men jag måste verkligen plugga så... ja de blir väll att sitta hemma..  SKOLAN KAN DRA ÅT HELVETTTE.  nä nu ska vi tänka possitivt som jag och Tove har gjort hela dagen, eller hur Tove ;) haha. Nej vi klagade då inte alls på skolan och allt annat. Påtal om ingenting så har jag varit nyttig hela jävla fucking dag inte ätit nå onyttigt på hela dagen :o drack till coh med vatten till middagen, men känner nu hur mkt jag vill ha socker (a) haha men nej allt går om man vill ! nä nu ska jag pluggaa... pusspuss

du får inte säga att du hoppas om du inte tror du vet

Har inte gjort mkt idag sa ju att jag skulla plugga idag, ehm ja hur tror ni de gick? haha åh så dålig jag är ist for jag och umgicks med Simon sedan så for ahn på träning och då for jag och pappa till ishallen där vi såg j 20 dom vann mot frölunda, duktigt :)! sedan for vi hem jag städade mitt rum lite, inte klär än tappade lusten haha. Såg top model sen gick jag och bastade, skönt som satan och helst när man ska rensa tankarna lite :p. aja och nu sitter jag bara här i min säng och har nyss sett klart a lot like love, åh den är så grymt gullig så jag gråter alltid när jag ser den (a). kan inte jag få leva i en kärleksfilm? : D haha. aja nä nu är de väll dags att försöka sova, fast att jag är sjukt pigg. åh de är så jävla jobbigt att försöka sova när man är så pigg.. någon som har nå förslag om vad man kan göra för att bli trött så kan ni ju gärna ge dom tipsen till mig :) (a) vill inte sov, för i morgon är de.. hm japp de är skola.. och jag går från 18.15 till 17.00  :'(  + att jag har 3 timmars hål... MEN elller SKOJA vänta nu JAG HAR JU INGEN SAMHÄLLS I MORGON SÅ SLUTAR JU TYP 3 :OOOOOOOOOOOO !!!! AAAAH LYCKAN I MITY LIV !! YESSS :D nu kan jag somna med ett leende på läpparna, fast de kan jag ändå för jag är grymt glad idag , ska inte berätta varför ;) it´s my secret :D! . fast nu kommer Tove tro att jag är glad bara för att hon tror massa skit den ungjäveln!! haha. För et som är intresserade så ska ju Tove på date på fredag ;)  bastu och allt är ju inplanerat ;) grr GL honey , i knoow you like him ;D hehe ! nä nu ska jag vara social med dom på msn ett tag innan jag sussar :p  åh nej nu äre fotboll på tv:n, sakna. nä nu ska jag gå och gråta hejdå !

och alex hållkäft du med ! ;p haha


snaart snaart snaart :) !

FUCK DE ÄR BARA 16 DAGAR KVAR TILLS JAG FYLLER 18 FATTAR NI 16 !!!!!! :o ÅH HERREGUUUUUD :D:D !!!!!!!!!!! MÅSTE VERKLIGEN KLARA KÖRKORTET :D !!!

the sky is full of dreams

Tove klagar på att jag uppdaterar dåligt? ofta jag gör de? hon uppdaterar isånnafall lika sällan :p haha aja. igår så for jag och hämtade Tove kring 5 någon gång, vi for till max och åt, fuck vad gott de var ! :).  och Lena jag åt upp hela hamburgaren och pommefritten, efter typ en timme men skitsamma jag gjorde de och du är skylldig mig 10 kr ;) haha. Nämen efter vi hade ätit så for vi och köpte ännu mer onyttiga saker, sedan vidare hem till Tove, där vi pratade och bara tog de lugnt, Tove hade en jobbig stund, tyckte lite synd om henne så jag var snäll med henne hela kvällen typ :p haha :).  Vi såg iallafall scream 2 , eftersom Tove offrade sitt liv för att hon ville se den ;p. och någonting som jag verkligen hatar är den dära masken som är med.. fyfan den är så sjukt äcklig och hemsk usch.. Nä efter den så gick vi och la oss. Men innan vi somna så låg vi och skämtade om Toves död, ni skulle bara höra vad vi sa och hur mkt vi skrattade, haha sjuka vi är, sånt skämtar man fan inte om och helst inte när hon är de skicket :p. Så jag var lite rädd att Tove skulle behöva fara in till akuten. Men hon överlevde natten men dock så vaknade hon klockan 11 för att hon inte kunde somna, stackarn!  aja for hem sen eftersom jag har så grymt mkt att föra, måste städa mitt rum, plugga teori, plugga nk prov, plugga nk redovisning, plugga samhällsprov. och allt detta ska jag ha till veckan, mhm känner mig grymt taggad !............  aja nä så de är väll bara att sätta igång..

måste även få berätta att igår när min bror och hans kompisar var ute så hittade dom två kattungar som var helt övergivna ena satt fast i en bur medans den andra satt utanför buren och grät typ.  Dom kunde ju inte lämna dom stackars kattungarna där så dom ringde polisen men dom brydde sig typ inte så min bror bestämde sig för att ta hem dom över natten, så dom fick bo i hans rum. och när jag kom hem från Tove i morse så förstog jag varför dom inte kunde lämna dom , dom var hur söta som helst och helt smaala som att dom knappt har fått nå mat.. tyckte jätte synd om dom men idag ska vi tydligen lämna in dom till polisen så :). Men vem skaffar sig änns ett husdjur om man ändå inte kan ta hand om de? jag blir så sjukt less. aja nä nu ska jag gå från datorn. pusspuss!

even the best fall down sometimes

Var ju då som sagt på bio igår (fredag) med Tove och Hanna :) Filmen var bättre ä vad jag hade färväntat mig faktiskt :). Direkt efter filmen så for vi allihopa hem till Toffsen där vi gjorde värma mackor och såg barnhemmet, hade redan sett den tidigare men den är bra och jävligt läskig haha. så jag rekomenderar den för er som inte har sett den att se den :). Sen så trullade jag och Hanna oss hemmåt. Tyckte synd om Hanna som hade så långt hem, men som tur var klarade hon sig utan att bli våldtagen och styckad :) Nämen de var en riktigt mysig kväll :) <3.  

Lördag:
vaknade för ett tag sen, måste ha sovit väldigt djupt inatt för hade typ 3 missade samtal och 4 sms :p och jag brukar alltid vakna av sånt men inte denna gång :p aja nä ska ta och ringa tove såg att hon hade skickat ett sms, Kankse blir en forsättning på videsamtalet HAHA. ska iallafall vara med henne ikväll thih :).  aja nä nu ids jag inte skriva nå mer :) pusspuss

 

i'm waiting for some kind of a miracle.

Fredag:
hur skönt som helst att de är helg fast att vi bara gått två skoldagar denna vecka. Men är ändå helt slut, hur fan kommer de vara efter nästa vecka.. herregud. aja samhällsen idag ville bara ta repet de är fan inte roligt och helst inte om man har MONA, fuck vad less.. aja överlevde lektionen iallafall. Efter den lektionen så hade jag typ hål i tre timmar så då tänkte jag:- ett perfekt tillfällle att gå till ninas trafik skola och plugga lite teori på deras datorer, men SJÄLVKLART hade dom ju gått sönder så de gick inte.. så ja jag sov typ i en timme tills Lena och Sofia kom och då gick vi på Pepparoni, där vi skulle äta lunch. Eftersom jag inte kan äta riktigt än så köpte jag ingen egen pizza utan fick två små bitar av Lena och Sofia , kändes lite lodis men ja aja, tog bara ca en timme och äta upp de ocksp typ haha :p  de var mysigt, vi satt kvar typ en timme efter vi ätit och pratade om hur vi var när vi var småa, och många skratt fick vi då oss :D <3 Sen hade vi MDK som gick rätt snabbt, sne hade jag och några till från klassen snabb genom gång i nk:n om omprovet vi ska ha. eh jag vill inte änns sancka om de för jag blir bara arg, Lena förstår mig!!. OJOJ !. sen trullade jag och Lena oss in till stan iallafall, vi gick omkring där ca: en timme, hittade inget och for hem.

just nu sitter jag bara och väntar på att tiden ska bli 9 så vi kan fara på bio:), för er som itne vet de så ska jah på bio med HannaD och  Tove, vi ska se Wallander,  sen efter de ska vi till Tove och forsätta med en annan film (barnhemmet) :) .

För övrigt har jag pratat med tove i mer än en timme i telefonen, och ja vad ska vi säga om de samtalet Tove? HAHAHAHA. Vi har båda konstaterat att vi båda inte är normala, vilket dock inte är någon nyhet. Vi låtsades ha videosamtal med varandra och ja hahaha vågar fan inte säga nå mer, ni kommer tro att vi är helt sjuka i huvudet haha. aja nää nu ska jag  nog gå och baka en pizza, en tårta sen ska jag nog en sväng till mamma efter jag varit och bastat eller hur Tove HAHAHAHAHA ;D !  nä orkar inte skriva mer är på sjukt bra humör, och för er som vill veta såg jag en grymt snygg kille idag :D ! japp vet att ni är intresserade ;) pusspuss

två fullt normala människor (y) ;)

leave it all behind

Är trött som fan så ska nog gå och sova nu, då vet ni !  godnatt

Nä du är ju killle, hade inte förväntat mig nå annat. "du bryr dig ju inte"  bra för du har just förlorat mig helt och hållet pallar fan inte med din dryghet. haha ojoj.

hm samhälls B i morgon på morgon, och Johanna den ungjäveln har bytt grupp, svikarn! hm kan de bli en bättre morgon.. Sen har jag typ hål i tre-fyra timmar och då har jag engelska sen slutar jag, japp svin nödvändig dag. less.


nä nu ska jag gå och överraska Tove att lämna en mobil som hon ska få låna eftersom hon hett sönder sin. Hon kommer nog bli glad och överrasskad :) <3 så orkar inte sussa nu, lika att gör någon glad innan man sover iallfall. aja hejdå på er.

only one more time

Somnade kring tre någon gång, vaknade 6, så ja inte mkt sömn för min del.. När jag kom till skolan ville jag bara gråta helt seriöst fyfan. Orkade verkligen inte jobba nå på datan så jag skippade de och höll Lena sällskap ist , mkt roligare :D.  Sedan så hade vi då foto resten av dagen. Vi redovisade våra bilder och pratade om nästa uppgift osv svin boooring, de bästa med hela dagen var fikat :D, som jag SJÄLVKLART inte klarade av att äta, fast försökte och ni som var där vet ju hur de gick ;p haha.  aja sen gick vi på någon jävla fotoutställning som jag dock inte var så intresserad av ville bara hem och sova!! de var de enda som fanns i mina tankar. Efter utställningen gick jag och Soffipropp på stan i typ en timme, hittade mig mina efterlängtade jeans leggins <3, och köpte även ut bio biljetterna till mig tove och hanna som ska på bio i morgon de ska bli niice : ) aja tog sedan bussen hem som jag höll på att somna i, fyfan vad trött jag var ! och nu sitter jag här i min säng och är HUNGRIG och trött som ett svin, hm pappa hade gjort lite mos som jag nu snart ska testa gå och äta, mhm gott med bara mos....... aja sen måste jag skriva klart min livskunskapsläxa som jag verkligen måste skicka in idag. sen blire upp till Tove och se OTH <3333333  och för er som vill veta så har jag typ tre timmars hål varje fucking måndag och fredag, hellre skippar jag håljävla timmarna och slutar tidigare men självklart inte, helvette vad less jag är.... men aja nä nu måste jag angagera mig, de blir en väldigt tidig kväll ikväll !!!!  vill egentligen bara sova men... tuffa tider haha. hejdå puss

Skönt att få träffa er igen sötnosar :) <33


Sanningen är den att jag saknar dig...

Har suttit och skrivit min livskunskaps läxa som ska vara inlämnat typ i morogn eller nå? är inte klar än men aja. Ja som ni alla redan vet så är de ju skola i morgon.. Finns verkligen inga ord hur less och arg jag är och jag känner ingen ork. hm yes underbart att jag redan inte har någon skolork hur ska de gå efter att vi gått skola ett tag? åh gud vill inte änns tänka tanken.. usch nä skolan gör mig depprimerad! Men de ska bli sjukt kul att träffa "gänget" igen, ni vet vilka ni är ;D.  Men de kunde helst ha varit någon annanstans än på skolan vi ska träffas. Nämen frågan är ju vem gillar skolan? . Nä slutpratat om de. För alla er som är intresserade så har jag GRYMT jävla ont i tungan nu, fyfan de är inte en rolig stund i mitt liv. Nä nu ska jag gå ner och hämta lite is och  sen så ska jag ... eh typ försöka sova men de kommer gå åt helvette för jag är pigg som satan :p.  hm och klockan är redan efter 2, hm undra om jag ska vaka denna natt också? om jag gör de kommer jag ju vara dööd i morgon fast de kommer jag ju hur som helst att vara :s..  hm svårt beslut aja ser ju hur jag gör nu orkar jag inte skriva nå mer hejdå, pusspuss godnatt :)


Where would I be Without you by my side?


Sara drägglan larsson

som sagt orkade ju aldrig sova nå under natten så alex höll mig sällskap, snällt av han :D fast han dissade mig där vid 5 kvart över 5 typ, den mesen :p, själv så kämpade jag mig vidare att hålla mig vaken och ja lyckades :) for och körde, och de gick fan jävligt bra :) for hem fort som fan och la mig i sängen och sussade, vaknade sedan vid 3 tiden igen pga att jag fick ett samtal. steg upp åt en macka sedan for jag och min syrra till house of pain och gjorde mitt hål i tungan, (tack Sandra att du följde) så nu äre gjort. Kan ju meddela er att de gjorde jääävligt ont :o..  usch aja for sedan hem till min syrra och hennes kille för dom hade bjudit mig och min bror på tacos :). men självklar kunde jag ju inte äta, fast åt lite iallafall :). sedan for jag och malin och städade på inter sport (de är ett jobb inom fotbollen). Kom hem för ett tag sen så ligger i min säng och chillar. Kan ju meddela er att jag är satans jävla hungrig så jag kommer typ dö, har ju som bara ätit en macka på morgonen :s.. synd om mig.. men har jävligt ont i tungan nu med , fast bara under tungan, helvette också. aja smällar man får ta nu ska jag gå och kolla om vi har glass :)

har även en facebook för er som vill veta, de är alex som har gjort den åt mig, fast att jag inte villle, idioten själv. men kommer aldrig vara inne där så att ni vet :p en sak till han är skyldig  enmiljonkronor så vem vill med utomlands jag bjuder ;)

den sanna sanningen håller jag för mig själv.

Jag gick aldrig och la mig, tänkte att de var lika att sitta uppe hela kvällen ist att gå och lägga sig. Så jag gjorde om min blogg lite för att hålla mig sysselsatt, är inte riktigt nöööjd men den får duga ett tag iallafall :P. Jag är grymt hungrig för er som är inresserade :P nämen vet egentligen inte vad jag ska skriva så orkar inte forsätta, och en sak till vad hände egentligen igår? har ont typ i hela min kropp :s aja nä nu ska jag gå och lägga mig och vara social i telefonen med alex, hör hur han börjar dampa , han saaknar mig redan hahaha ! okej jag är övertrött hejdå :D !

SöÖöÖöTiISs ;)

All around us things are changing

Ja förlåt för den dåliga uppdateringen igen, men har inte haaaft tid, har inte riktigt tid just nu heller men whatever.. aja trettondagsafton då haha vad ska vi säga om den?  ja de började ju iallafall med att jag var tvungen jobba på hockeyn, men for efter första prioden hem till Jessica, där Tove, Cassy, Hanna, Josse och Malin redan var :p jag bytte om och fixade mig lite sen så satt vi vid borde pratade spelade och massa, efter ett tag började de att ramla in ganska mycket folk , trevligt trevligt :)  De blev mycket dans, spel, prat, bråk och massa annat :p  men de var hur kul som helst iallafall förutom då jag fick ett "litet damp utbrott" fyfan de var sjukt länge sen jag var så arg, kastade min mobil i väggen två gånger, och underbara tove lagade den haha lite roligt men ja. Fråga mig inte varför jag var arg för jag har inget vettigt svar till de, tror jag, eller kanske :p. aja nämen de gick över :) drog hem där kring 5 någon gång, fick skjuts av Toni, Taack tonkan ! :D aja kom hem tvättade bort sminket och de sen så slocknade jag ganska fort :p Morgonen ska vi inte änns prata om... haha!  så vi skippar de  kring 6 någon gång så tog jag och tove oss i kragen för att gå på en promenad !  vi hamnade på ica, Tove köpte en dricka sen prommade vi hem till Tove där vi låg i sängen och bara tog de lugnt ! Ringde sedan till Ingela (min låtsas mamma) och bad henne köra mig till max för var sjukt hungrig och sugen, så hon hämtade upp mig, vi for på driven, sen tillbaka till tove där jag åt upp min mat, såg verkligen hur Tove satt och drägglade brevid mig så jag bjöd på lite pommes och hamburgare haha , snäll som jag är :)! tänkte för alla gånger då jag varit lite för energisk och jobbig vissa stunder ;D haha aja nä vi gjorde inte allt för mkt låg och snacka om massa skit, såg tv och fightade som vannligt, haha. Aja drog sedan hem där kring 12 någon gång eftersom jag ska upp tidigt i morgon, har körlektion kvart över 7 på morgonen :o........!!! ja jag kommer avlida klockan är fan redan 01.40.. åh hjälp! aja nämen boorde nog sussa nu, sov gott och dröm sött :D !! pusspuss.

btw i morgon ska jag ju göra hål i tungan :D  ! pusshej.
en sak till bilder finns på pixbox, men ni som inte är vän med mig kan inte se dom, så de är lika att ni som inte är vänn med mig blire ;D.

Jag älskar dig pappa <3


SAKNAR FOTBOLLLLEEEN !!!!!!!!!!

När mamma skulle gå och väcka pontus i morse så trode jag verkligen att de var skola, jag fick verkligen panik och ville typ gråta, sen insåg jag att vi fortfarande har lov kvar ! tack gode gud för de!  Jag vill verkligen inte att skolan ska börja, fast vem vill de?  usch får bara panik över att tänka på de. Vaknade iallafall för en stund sen, hur skönt som helst att sova länge ! och påtal om annat så förstår ni inte hur mycket jag saknar fotbollen, de är helt sjukt :s..  Så jag har bestämt mig att på torsdag så ska jag börja träna fotboll igen, och då spelar de ingen roll om jag får de eller inte!  Jag har verkligen panik. och de kommer kännas helt knäppt att komma tillbaka och träna nu när jag inte tränat på, hm ja hur länge sen är de nu 1-2 månader , de är sjukt så jag vill bara gråta ! JAg saknar fotbollen och jag ska och träna på torsdag THAT´S IT! 
jag längtar! aja slutpratat om de. Idag så ja vill ni änns veta vad jag ska göra?, jo jag ska göra skolarbete fattar ni, skolarbete under lovat, de är sjukt ... nämen lika att göra bort allting, men om jag känner mig själv rätt så kommer jag skita i de. haha that´s me.. aja sen ska jag väll försöka läsa lite teori :P.  nä nu orkar jag inte skriva nå mera, ska gå och duscha, ni kan ju alltid höra av er senare eller nå:). puss






På torsdag så ses vi igen =) !!!!!!!!!


"idioten blinkar höger och svänger vänster" HAHAHA !

kom just hem från Tove, vi har satartat eget (fixarna) HAHa grymt kul! ;D aja jag fattar inte varför jag ska börja med att skriva hära för jag är grymt trött och vill bara sova!!  Kan berätta att i morgon så ska jag träna för första gången på typ två månader :o ! fast de känns som ett år. Men ska dock inte träna med mitt fotbollslag ska fara på gymmer och köra lite lugnt dära!  längtar som satan för er som är intresserade ! :p.  Aja nä finns väl inte så mkt mer att säga mer än att jag är sjukt glad och har varit de svin länge utan anledning typ :D ! de känns grymt bra :) okej nu blev jag typ helt pigg för att Alex håller på fula sig på msn, haha den killen mår ju inte bra HAH !  nä ska vara lite social med han sen blire väll att sussa :) hmm om jag ids :p haha aja näää nu ska jag gå för skriver ändå inget intressant i de här inlägget  inte för att jag gör de annars då heller men de här inlägget var onödigt så hejdåå å!

Love makes you do crazy things.

Vaknade typ nyss. Jag han få panik (Vart fan är jag??) innan jag insåg att jag sov hemma :p haha blev typ rädd.  aja nämen igårnatt fick jag nå jävla panik ryck över körkortet så jag började ju panik läsa teorin och när jag inte fattade vad jag läste så fick jag ännu mer panik :o !!  Minns inte så mkt mer vad som hände för jag somnade haha ! nämen nu är de fan skärpning med körkortet helvette, ska försöka börja läsa varje kväll i allafall :) Nä nu ska jag gå och duscha sen ska jag upp till Tove för jag har en grej som hon verkligen behöver, fast frågan är ju om jag ska ge den tll henne ;) skoojja, nä nu ropar till och med mamam att frukost/lunch är klar, snäll hon är som har gjort mat åt mig. Jag tror hon har saknat mig lite när jag har varit borta, thihi aja nä nu ska jag angagera mig hejdå :)

förlåt, jag saknar dig, men de funkar inte :/ ..

Jag älskar verkligen den här klänningen !!!!!!!!! :'D

Life is ours, we live it our way.

måste bara få säga att om 19 dagar ska jag göra min efterlängtade tatureing :). Tove har lovat att hon ska följa med om hon inte har nå spec i skolan, snällt av henne :) eftersom jag är grymt nervös eftersom jag ska ha den på revbenen :s.. Sedan har jag även bestämt mig att göra hål i tungan, har i två års tid velat göra hål i tungen men varit osäker, men nu är jag grymt taggad och ska göra de i morgon eller på tisdag beror på :D.  och ännu en nyhet så fyller jag 18 år om 25 dagar :O !! aaaaah, panik :D.  Fattar ni den dagen som jag nu har längtat till i hur länge som helst är om 25 dagar:o, de är sjukt ! SÅ NU SKA JAG GÅ OCH PLUGGA TEORI !!!

Måste även få säga att man har lärt känna nytt folk under nyår också, grymt kul :)
 
Nu ska jag hålla mig till de jag lovade dig Tove !!

You got the sweetest as in the world

Förlåt för den dåliga uppdateringen men har verkligen inte orkat eller haft tid,  eftersom jag har typ bott hos Tove hela veckan ;p Har nämligen gjort adress byte, nä skoja bara men man kan ju nästan tro de ! ;D.  Ska väll berätta lite kortfattat om nyår då:
De började då med att jag vaknade upp hos Tove, vi städa huset och gjorde allting klart, vi började små sminka oss kring 4 och efter ett tag kom HannaD dit, vi beställde pizza som vi fick vänta typ 2 timmar på, LESS ! aja  vi fick den ju iallafall. Vi åt och efter de gjorde vi oss iordning. Sedan började att ramla in folk, Cassy och Jessica var dom första på plats :) . Sedan kom Julia och Sandra. Vi spelade spel och hade de allmänt trevligt sedan började ramla in massa pojkar också :p haha. sedan kom de massa killar från älvsbyn också som jag inte alls kände, sen kom annat folk dit med , men kul var de ändå :D!  Vi spelade spel , sjöng, dansade,  och massa mer :D ! Tiden gick GRYMT jävla fort , men som man brukar säga tiden går fort när man har roligt :D (y) Sov även hos Tove, morgonen var rolig eller hur Tove ;) haha måste få säga förlåt Tove att jag dampa lite, haha men de är så kul kan inte låta bli :D Sega som vi var låg vi kvar i sängen ända fram till klcoakn 6 då vi kämpade oss upp. Vi gjorde inte så mycket och senare på kvällen så kom Cassy förbi och kollade film med oss :). När hon for gjorde vi nått att käka sen sussade vi, eller rättare jag Tove hade lite problem med de eftersom hon hade druckit en redbull och var helt hyper haha!   aja när vi vaknade i morse kring 2-3 så tvingade jag med mig Tove till ICA för att  köpa mat, ett stort misstag eftersom de var typ 50 minus ute :o! aja vi kämpade oss dit och fick skjuts hem, vi åt maten och sen låg vi och pratade och bara chillade tills Malin, Cassy och Jessica kom förbi med filmer som vi satt oss ner och såg. Sen kom mamma och hämta mig vi for och sola och nu sitter jag här hemma i mitt rum, känns konstigt eftersom jag knappt varit här på en vecka :p haha. Funderar på att trulla mig upp till Tove, hm vi ser ju hur jag gör :). FUCK  vad långt de hära blev :s



Ja nyårslöften då:
BLI NYTTIG (börjar på måndag), skaffa nya vänner, right Tove? ;D haha (bara TOve som fattar), De var nå mer men minns inte riktigt haha. 
Måste även få säga att de är jävligt kul att ha fått tillbaka lite av kontakten med Cassy, och även med Jessica :) Hoppas de blir bättre :). nä nu ska jag sluta hejdå : )  

RSS 2.0