Festen....

okej festen i Boden vad säger vi om den tjejer? hahaha jag har nog ingenting att säga, kan bara skratta! Så jag  tror de är bäst att inte berätta nå, dom som var där vet plus Åber,  Auland och Per och de räcker nog! haha. Men nog fan hade vi kul alltid.  Fick ju träna på min engelska, hahaha jag skäms!  Nämen riktigt trevligt att träffa nya människor, och hemma fester slår ju allt ! (y).

Morgonen var inte så tung som den skulle ha varit om man tänker på i vilket tillstånd jag var  i när jag somnade! Jag mådde faktiskt riktigt bra, mådde lite illa och lite huvudvärk men annars helt OK,   underbart :)!

Jag och Lena har mest farit runt och snurrat lite här och där och nu ska vi fara till boden och fixa klart vårat projektarbete de kommer kännas skönt att få skicka in skiten.  Sover även i boden, men nu stressar lena så måste skynda,  vi ses  pusss! :)

Min tatuering :)

Lenas :)

avslutar med en bild från igårkväll, haha!

Im still a rockstar!

Igår så var de ju tänkt att vi skulle ut på cleo, men riktigt så blev de inte. De slutade med att jag och Lena for och hyrde 3 filmer, köpte godis, chips, dipp och självklar ett 10-pack cola ! Sen bar de hem till mig! Efter ett tag fick vi besök av Auland och Per som också såg film och mös på. Vid 03 någon gång rullade dom in mot stan för att hämta upp en mycket full Åberg som tydligen redan tagit bussen hem haha!  Aja jag och Lena tänkte då se klart sista filmen men jag blev fast i telefonen och Lena somnade! När jag lagt på så såg jag tillfället att skämma lena som låg och sov så jag skrek "LENA" och skakade om henne. FYFAN så rädd hon blev, ni skulle sett hennes ansiktsuttryck, de måste ju ha varit de roligaste jag sett på länge! hahahah.  Vi bestämde oss då för att sussa och så blev de. Vi vaknade kring 1 då  vi for och fixade sake hemma hos Lena innan vi for in till stan och fotade lite till mitt projektarbete, bättre sent än aldrig eller? haha ;p.

Aja nää eftersom de inte blev fest igår så blir de fest ikväll ist, i Boden. Känner på mig att de kommer bli awsome!  Taggad till tusen ;D (Y) . Nä nu ska jag gå och duscha osv, vi ses. Pusss


I´m loosing my best friend.

När jag satt där i soffan och väntade på att få komma in, då tänkte jag på dig och på hur allt har förändrats på en sån kort tid. Du var alltid den jag ringde först till när någonting hade hänt, du var den som alltid fick mig att känna mig så lugn, den som fick mig att skratta spelar ingen roll vad som hade hänt, du fick mig att le. De var du som visste exakt allt om mig men ändå fanns kvar vid min sida. Du var den som fick mig starkare den som alltid fick mig att orka gå igenom alla jobbiga saker. Den som alltid fanns där. Du var min kloka hjärnhalva, och mitt hela hjärta. Du var hon jag delade allt med. Nu är du flickan på korten jag kollar på och saknar. Bilderna och minnerna får mig både glad och ledsen, för ingen har nog varit med om så mycket vi varit med om och ingen har nog delat så mycket som vi gjort, men allt har förändras åt fel håll, ett håll där värken du eller jag finns med i bilden, de finns inget vi längre. Men de vi hade är någonting oslagbart. De som skrämmer mig mest är att jag fortfarande har den dära känslan att de aldrig mer kommer bli bra, du vet den dära konstiga känslan som även du hade. Men vi båda har förändras. De känns som att vi lever i två olika världar. Allt känns så jävla konstigt, jag förstår verkligen inte hur någonting så bra kan ha blivit så här.. Jag vet inte hur de kommer att bli, de ända jag vet är att jag saknar dig och våra tider, du vet då de var du och jag mot världen.. Men ibland suger livet..


Delete.

Vet inte riktigt vart jag ska börja har försökt snart i 15 min men har bara tryckt på delete knappen, och allt har bara försvunnit. Så önskar jag att jag hade kunnat göra med den här dagen, bara deleta den från mitt liv. Bara glömma de och gå vidare som att inget har hänt. Men nej självklart kan jag inte glömma de. Självklart var de tvungen hända just mig, men är jag förvånad? nej inte ett jävla piss.. Fan vad jag hatar skolan, fan vad skolan kan förstöra en bra dag, fan vad man kan må dåligt av skolan, fan vad jag hatar skolan. Jag och skolan, nej vi går verkligen inte ihop. Vi måste ju vara de mest opassade paret någonsin. Allt känns så jävla jobbigt just nu, och bättre blir de inte av att alla lärare vet typ om de också, idiot!..  vilket jävla skit! nää de här ska fan inte få förstöra min dag, nej aldrig ska ta mig en dusch och börja små fixa mig för ikväll blir de att förlora några hjärnceller !

Jag måste ju ha världens bästa pappa, jag skulle allvarligt inte klara mig utan dig, efter allt du gjort för mig Du är bäst <3
De som tynger mig mest är att jag alltid gör er besvikna, och har alltid gjort. Förlåt..

..och Lena du vet redan att du är bäst! <3


Ibland måste jag faktiskt erkänna att jag är smart!

SaraaaL.blogg.se // säger:- Men vet du vad vi gör !
' johanna / säger: -vadå?=)
SaraaaL.blogg.se // säger: - Vi tar Mimis ide och förfestar i stadsparken . Vi tar dit ett tält sen är festen igång!
' johanna / säger: - hahahhaha fyfan vilka lodisar
SaraaaL.blogg.se // säger: - de är ju nästan som att vi är i trästocks!
' johanna / säger: - hahahha, ja nääääääääääästan... vi är bara mitt i stan, med alla luleås alkolister.. Men det är lugnt ;)
SaraaaL.blogg.se // säger: - Sen slipper vi ta taxi hem vi går bara och sover i tältet ;D
joooförfan då kan man snylta lite från alkisarna också ! ;D
' johanna / säger: - HAHAH vi tar skoteroverallen med oss och sover i den, fifan så nice
SaraaaL.blogg.se // säger: - Jaa hur bra som helst! nu är promlemet löst!


jobb och ny gaddad (y)

Okej känns som att jag har hur mycket som helst att berätta, men...jag orkar inte skriva allt!  Men kan börja med att skriva att de gick ändå rätt så bra att jobba när Lars winnerbäck spelade fast att musiken var kass, vi hade absolut ingenting att göra förutom att äta. Så ni kan ju gissa om vi åt. Fyfan har nog aldrig någonsin i hela mitt liv ätit så mycket som jag åt igår, de var sjukt! Fast att jag mådde illa och var så nära på att spy så forsatte jag att mata in massa skit i käften :o. Man är ju fan inte normal då!  Har ångest som fan över hur mkt jag har ätit haha. Aja nä vi hade då kul iallafall, de blev mycket skratt, bäst var ju Kristians tröja, skrattar än! hahah.

Nå mer jag kan berätta är att jag och Lena är nu ny gaddade ;). Är riktigt nöjd, ni får se bild sen när den har läkt. Men har nog aldrig sett en människa så nervös som Lena var idag haha, förlåt Lena men kunde inte sluta skratta! Sen när hon tatuerade sig så hon bah helt panik slagen " SARA PRATA MED MIG SÄG NÅGONTING MÅSTE HA NÅ ANNAT ATT TÄNKA PÅ, NÄÄ JAAG KAN FAN INTE ÄNNS TÄNKA!!" hahah :'D och om jag ska vara helt ärligt så tyckte jag att de var skönt :o:). Nä nu ska jag duscha sen sova, vi ses puss! :)



Keep your head high

Ja då har man lämnat in skissen. Har till och med hunnit varit och gymmat, duktigt av mig (y)
Kom just ut från duschen och måste snabbt börja fixa mig för snart måste jag åka eftersom jag ska jobba ikväll.
Inte alls på de humöret, mitt humör börjar sjunka så känner att jag måste ut och ha kul! Eller träffa dig.. Jag är besviken att du inte har kunnat ringa och säga nå om de som hänt,  varför ringde du inte, varför skickade du bara ett sms?...  fan också.

Aja nä nu måste jag verkligen skynda mig.
Jag hade inte blivit allt för olycklig om någon kom och körde på mig eller nå !

Vill färga håret ljust igen....


Än en gång har en skellefteå resa blivit av! :D

Haha skoldagen var så onödig igår de enda jag gjorde när jag kom dit var att sitta på facebook. När alla gick hem så satt jag och Lena kvar i några timmar för att kommentera Andrés kort på facebook, och japp vi nådde upp till 100 kommentarer. Hahaha vi har fulat oss hela dagen och de har blivit mycket skratt som de alltid brukar bli ;D<3

Efter skolan for ju jag och Johanna och massa annat folk till skellefteå. De var riktigt trevligt. Jag älskar verkligen hockey så jävla kul, synd bara att luleå förlorade men de förvånar nog ingen! 
Aja Den där mackan var ju en upplevelse i sig om vi säger så, och jag tackar gud för att vi inte betalade 25 kr för den! haha. Nämen de var faktiskt riktigt kul att få umgås med Johanna igen <3

Luleå gör 1-1 alla ställer sig upp utan jag. Johanna kollar konstigt på mig och säger sedan
- eh ska du inte ställa dig upp?
hahahahaha helvette så då vr jag tvungen ställa mig! 

Nä nu ska jag in till stan och lämna in min tatuering som jag ska göra i morgon vi syns ;D


medianöördar!

Maxmat plus en godis påse plus massa skratt kan dagen bli bättre ? ;D
Vi på media gillar att jobba hårt ;)!

FAN vad jag saknar sommaren.. <3
















After rain come's sunshine

Är på lite bättre humör nu, ångesten finns kvar men har förträngt den en stund. Så jävla skönt när den försvinner! Har faktiskt skrattat rätt mkt ikväll trots allt skit!   Mina vänner måste ju vara dom bästa!. Någonting mer som har fått mig på bra humör är att jag ska snart göra min tatuering, längtar grymt. Är fortfarande lite osäker mellan två stycken texter, så vi får se :).  Har iallafall nyss duschat och ligger i sängen ska snart lägga mig och sova, skönt som fan ska de bli!  I morgon åker jag och Johanna till skellefteå de ska bli riktigt kuul så lär nog kommer hem rätt sent, men skriver då iallafall. Pusspuss

Jag saknar dig Adam Engfors <3


Just nu hade jag behövt dig mer än någonsin..

Gymmade i en timme innan skolan, för jobbigt. Men jag gjorde de och jag är stooolt! Blev helt slut i kroppen så jag somnade nästan på religionen, men piggnade till sen när jag hade idrott och vi skulle klättra :|.. Men jag klättrade aldrig , är för höjdrädd för sånt. Så stog som tredjeman ist. De räckte gott och väl!.

Har inte gjort ett piss efter skolan, bara legat i min säng.
Känner hur ångesten håller på ta över helt och hållet.  Klarar inte av de här nå mer. Håller på bryta ihop totalt. De är för mycket, vet inte vad jag ska ta mig till. orkar inte...... 
Just nu hade jag behövt dig mer än någonsin...


Alltid lika hurtig!

Jag är vaken klockan är 09.20 jag börjar 12.15.
Mem eftersom jag är en sån förbnnat hurtig människa så ska jag faktiskt fara och träna nu på morgonen innan jag dra till skolan och har religion och idrott innan jag slutar!

Frågan är egentligen vad fan jag håller på med?, är så förbannat trött så jag skulle kunna slå ihjäl någon!
Nä måste försöka orka mig upp nu innan jag somnar om! 

erkänn ni  är lite impade ändå ? ;) bye


keep your head high

Sitter och pratar med Auland på msn om gårdagen, och man kan ju inte annat än skratta åt den! Har fått veta saker som jag inte riktigt lagt på minnet och glömt bort som hände igår ;).
 Fick ju även veta detta!

SaraaaL.blogg.se // säger: - jaja men jag spydde då inte iallafall ;D
auland säger: - nää men big brother gjorde det,, han tränade säkert på att spy nu om han ska söka till dokusopan... prova hur det känns att trycka fingrana i halsen man måste ju prova allt hahahahhah
SaraaaL.blogg.se // säger: - Va, spydde per:-O? HAHA;D
hahahahahaha ja precis de är säkert så ;D
auland säger: - jopp det gjorde han..
SaraaaL.blogg.se // säger: - HAHAHA fan vad kul fan vad jag ska reta han ! ;D
auland säger:-han sa åt mig helvete vad det snurrar ska fan bli nyckter och spy..
auland säger: - var och kollade på gräsmattan det var då mat räster och helvete kvar.... huvvavvvava

HAHA tror de var någon som var lite full ;)
Nä nu ska jag gå ner och hämta en cola innan jag lägger mig och ser film, puss!.


Jag vill ha cola :o

Okej..... hahah gårdagen.
Jag vet allvarligt inte vad jag ska säga om den, haha!  MEn de blev iallafall fest, fick sprit av min pappa innan per och åberg hämtade upp mig. Sen hämtade vi "lite" whisky från Pers bror och sen var hela festen igång !  Vi for tillbaka till byn, där vi hämtade upp auland. Vi satt länge och funderade på vart vi skulle vara. Till slut så tog auland tag i de och vi for hem till han och söp! De var länge sen jag blev så full, men kan bero på att vi drack rent! Men nog fan vare kul alltid, en händelserik kväll!  HAR DOCK blåbär på min VITA tröja, hur i helvete har jag lyckats få de?! finns de änns blåbär ute nu?. Skitsamma.  Ska ta mig en lång jävla duscha nu, de behöver jag verkligen!!  sen ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, antingen hockey med åberg eller boden :)!  MEn ska böja med en dusch och försöka må bra iallafall, för just nu vill jag bara dö!.

och till dig.... de är fan skrattretande ojoj!

bilder från kvällen kommer lite senare när jag orkar stoppa in dom! ;P


påväg mot byn

Gick då på stan med mamma i morse, shoppade lite osv innan hon skjutsade mig till jobbet. Men idag gick tiden faktiskt fort, skönt! Ligger bara här hemma nu, ska fixa till mig lite innan jag drar min till byn och hänger med Auland, Per och Åberg. Får se hur kvällen slutar, kanske i dimman man vet aldrig ;) haha. Nä nu ska jag skynda mig! :)

(20:01) auland: Hörru larsson, är bigbrother per hemma då?

HAHAHA jag dör för att de där var så himla roligt! ;'D. Du kan de där med humor Auland! ;)

haha nä vi ses ha en bra kväll för de komme jag nog lättt att ha ;)!

   
   
 

---

As we go on we remember all the times we hade togheter.


slipping away

Nuu stan med mammsen! Ingen idé att ni ringer, skickar sms eller nå för jag har ingen mobil, bye!


Cause we've had our rough times
Fighting all day long
And now you're just slipping away..


2 månader och 1 dag!

kan du tänka dig att de redan har gått två månader?
Fast som du sa: egentligen har vi varit tsm över ett år.
och de har du egentligen rätt i, sötnos <3

Nä nu blir de fan sängen, måste ju ha krafter till att jobba i morgon, suck...


I see your face and it keeps me going

Borde verkligen inte blogga just nu eftersom jag ska upp om typ 5 timmar, för att jag ska gå på stan med mamma!.  Men tänkte att jag inte uppdaterat på länge så måste göra de nu. För jag förstår att ni verkligen vill veta vad jag har gjort när jag inte har bloggat, riiiiiggght ?.

For till Adam i torsdags, kom hem idag kring 22 tiden. Så har spenderat min tid hos han, en underbar tid har de varit. Frågan är ju då vad jag och han har gjort för de är ni säkert super intresserade av. På kvällen drog vi till Elin där vi bakade och bara tog de lugnt vi drog där ifrån vid 06 tiden. Sen så sov vi till 6 på kvällen haha. As skönt var de!  Sen tog jag bussen som gick 20 hem.

Då var de bara snabbt hem duscha och försöka fräscha upp sig lite innan jag mötte upp Lena på Kvantum. Kvantum = chips och dipp <3. Sen blev de hem till Lena och redigera lite film osv.

You are fucking awsome man <3 !!


you are the only one <3

2 månader <3


I feel so lonley

Filmen var hemsk, usch fick typ panik,  tänk om de händer? ..
Men ibland så var den lite overklig. Men i helheten var den bra, helt klart sevärd!

Nu har jag iallafall kommit hem för en stund sen. Sitter på min vanliga plats i sängen med datorn framför mig och tänker på allt.. Allt skit som händer, hur mycket jag saknar vissa tider/stunder i livet, hur mycket jag vill bort här i från, hur saker och ting helt plötsligt bara förändras osvosv..  Vill bara få alla tankarna att försvinna usch nä mitt humör är på noll just nu. Jag hade gjort vad som helst just nu för att få krypa ner i sängen med dig och mysa..
Nää nu börjar de fan gå utför ska gå och lägga mig och hoppas på en bättre morgon dag...

De känns som att de var flera månder sen jag hörde din röst och ditt underbara skratt...


Jag behöver dig för att må bra!

FAN  andra dagen jag fösover mig...
Denna morgon blir jag väckt av Lena som ringer och frågar vart jag håller hus. Eftersom klockan redan var 8 och np provet började kvart över så tänkte jag att de är lika att somna om, pinsamt att komma försent!  Så vaknade igen klockan 14 :).  Har legat i sängen sen dess men känner att de är dags att kliva upp och fixa sig lite. Ska äta middag hos mormor, men hade ju inte tackat nej till att äta maxmat, är så förbannat sugen. Snart har de fan gått en vecka utan max :o... Sen efter de bli de att fara på bio med favorittjejerna och se 2012.   As länge sen jag var på bio och jag kan lova er att jag ska köpa massvis med smörpopcorn :')  ska snylta lite pengar från mormor !  Aja nä måste skynda mig nu skriver efter bion.  Hejdå  pusss.

Jag förstår mig inte på dig, men jag bryr mig inte för jag saknar dig..


I miss you a lot..

Dagen har varit händelserik om vi säger så haha åh vill dö! ;)
Den började med att Maja ringde klockan 9
-Vart är du Sara?
jag: - eh FAN har försovit mig
Maja: - Ja jag förstog de!
Haha så stressade mig iväg till skolan HELT I ONÖDAN eftersom dom vi skulle intervjua inte var på skolan så vi hade ingenting att göra. Maja for hem som normala människor gör när man slutar där kring 12 men inte jag! Jag satt kvar i skolan till klockn 17.00 med Lena och Hannah innan vi drog oss hemmåt. Där låg jag helt rastlös till klockan 22 då Per och Auland erbjöd sig att komma och umgås eftersom jag hade panik av rastlöshet!! Vi såg hell´s kitchen och navy CIS. Sen slog vi av TV:n och låg bara och pratade om allt möjligt från himmel till jord. Mycket skratt blev de! Auland med sina berättelser hahaha ojoj! ;'D. Nä måste erkänna, de kändes tomt utan dig Åbbe! Men så går de när går på hockey när man är sjuk ;D!!

Klockan är nu snart 4 :o..
Jag har nationella prov i svenska B i morgon klockan 08.15. LYCKAT SARA!.. Men jag kan verkligen inte sova är hur pigg som helst och mitt huvud värker så förbnnat mycket. Har nog aldrig någonsin gjort så här ont, känner mig helt vimsig, plus att jag är myssjuk.. aja nä ska försöka sova lite...

Ja kul då blir de att äta tabletter...

så klockren bild på mig just nu, för exakt så ser jag typ ut!.


Lite mer Pello bilder att njuta till ;D! haha


Haha för du är väll fortfarande kåt?


HAN TOG PÅ MIG!!!!!!!!!!!!!!! :O


<3

This life don't last forever
So tell me what you're waitin' for
Better off being together
Than being miserable alone

Cause I've been there before
And you've been there before
But together we can be alright.
Cause when it gets dark and when it gets cold
We can just hold eachother till we see the sunlight

Baby I promise that I'll do all I can
Things will get better if you just hold my hand
Nothing can come in between us if you just hold my hand


Luleå - Skellefteå 1-1 ! ..

Imorgon kommer mamma att ringa och ja... jag vet inte vad jag ska ta mig till....

Håller med Lena
Idag har de varit en skitdag. Började ju med av att drömma den dära jobbiga drömmen, sen regnade och blåste ute, sen beep testet på idrotten men jag var lite små "sjuk" så ska göra de på fredag ist, döda mig.. Aja sen var de jobb som gällde och jag måste faktiskr erkänna att idag var den första gången jag någonsin längtade till att jobba ! Fast att jag klagade lite men man tänker som inte på allt skit. Man har fullt upp med att jobba, klaga på att man inte orkar vara där och vill hem och sova, äta smörpopcorn, vara arg på alla småfjortisar och jobbigasmåkiillar som ber om vatten hela tiden och skratta! Men gode skönt var de när man kom hem och la sig i sängen, underbart! Och bättre blev de när jag fick ta hem en stor påse med smörpopcorn, awsome!! Så ni kan ju gissa vad jag gör just nu ;) hehe. Nä nu ska jag hoppa in i duschen, och Per sluta tänk snusk, hahaha!! Vi ses puss!

Jo måste bara få nämna att jag och Lena gjorde ju fullkomligen bort oss idag, men är de ovanligt?
haha åH! ;p

att du aldrig kan förstå...


Dreams..

Har drömt världens jobbigaste dröm inatt, jag har vaknat fler gånger med gråten i halsen. Men när jag väl har somnt om har drömmen forsatt, de var som att den aldrig försvann. Jag kunde inte drömma om något annat. Jag hade fan hellre varit vaken hela natten än att drömma de jag har drömt.. Sitter fortfarande med gråten i halsen och en stor klump i magen, tänker på allt om hände i drömmen som jag helst bara vill glömma, men kan inte.. De som skrämmer mig mest är att drömmen kaske är sann? eller kommer att bli sann.. Nä fan vad jobbigt de var.
Varje gång jag har drömt någonting hemskt/läskigt har du alltid legat brevid mig och sagt att jag kan vara lugn för att du finns där hos mig, men inatt fanns du
inte hos mig....

Varför drömmer man egentligen?.. Vad betyer drömmarna man drömmer?.

Börjar 12.15 så s börja fixa mig lite och äta en rejäl frukost (glass + cola) mumms!


I´m a fool..

okej visst är de så här du vill ha de så fine.. ditt jävla val.
Trode bara aldrig någonsin att du skulle sjunka så här lågt,
men jag hade tydligen fel...


SöNdAgShÄnG @ my place ;p

De blev söndagshäng hemma hos mig denna söndag. De var jag Per och Åberg!
De blev som en vanlig söndag vi chillade framför TV:n sen drog vi till kvantum och köpte glass! och sedan tillbaka i sängen framför TV:n. En skön söndg helt enkelt ! ;p.  Dom for bara för en liten stund sen så ligger helt ensam i min säng. Åberg gjorde ett försök att gömma TV-kontrollen men tyvärr jag hittade den Åberg ;)! Mig lurar du inte.  Nä de kanske är dags att försöka sova, fast att jag känner att de inte kommer gå. För många tankar :/...
Aja de är väll värt ett försök, puss.

Åberg: Per ska ju vara med i big brothers
Jag: jaså vadådå?
Åberg: För att han tycker om när andra kollar när han knullar!
HAHAHAHA så satans bra ! :'D


:(

"Just nu kan du inte nå de önskade numret var vänlig försök om en liten stund"

:(..


Minnen <3

Håller fortfarande på att städa, mitt städade väckte upp gamla minnen då jag och Johanna alltid städade! Hon kom alltid hem till mig och vi hjälptes åt att mublera om och städa, haha hur orkade vi ?   Tror jag måste ringa Johanna i need some help ;D haha!  Nää åh de var tider. De väckte även minnen då vi var i hennes stuga och jag hon och hennes lillebror lekte att vi var räddningspatrullen. Haha vilka minnen vi har alltså! :').  Går inte att beskriva hur mycket jag saknar dom tiderna! De var som inga problem vi skrattade oss igenom dagarna. Stalltiderna saknar jag fan också, fattar du hur många timmar vi spenderade i stallet?  Alltid direkt efter skolan promenerade vi dit, med mat i en påse. Vi mockade, borstade hästarna, hoppade i sågspån osv.  Nä kan vi inte bara spola tillbaka när vi står där inne i boxen och mockar varsin box och pratar om allt och bara skrattar, de hade varit så underbart <3.

Nä nu ska jag återuppta mitt städande så att jag blir klar ikväll!


I hate it..

Den man förlorar vinner en annan..


Sometimes we need to let them go.

Efter många om och men så somnade jag igår !
Känner att jag måste ta tag i mitt rum men jag orkar inte. De är hur stökigt som helst ligger kläder utspritt över hela golvet, yey underbart! Hur lyckas jag? jag lovar alltid mig själv efter attt jag har städat att jag aldrig mer ska stöka till de för att jag inte orkar städa, men de hinner bara gå några dagar innan de ser likadant ut igen.. och bättre blir de inte av att jag är sjuk heller, eller håller på att bli iallafall. Har svårt att andas, känns som att mina luftrör är som sugrör!.

Hur ska jag orka städa med världens jävla träningsvärk?...........
Nä ska gå och äta nå sen blir de att försöka ta tag i rummet! Bye

Jag finner fan inga ord längre, jag är bara så besviken...


...

Fan ockå.... :/


Nattinatti :)!

Åh herregud vilken kväll :o...
De började ju då som sagt hemma hos Per där jag Per och Åberg såg hockeyn sen gled Auland förbi och umgicks! Vi for och hyrde film och köpte gosaker! Sen vidare hem till Per igen. Där vi började slå på  filmen. Vi såg ett tag innan vi slog av för att den var så dålig, förutom den äckliga lillapojken.... Så vi laddade ner paranormal activity, de var då allt började.... haha nämen de är en sjuk film!  alla låg ihop pressade i sängen förutom Auland som chillade på golvet! haha.  Vi fick rysningar för att den var så grymt äcklig. De som gör den mer äcklig är ju att den är SANN!!!!!!! nää fan också kan inte sluta tänka på de ååh. Men inte mer med de efter filmen så ska vi ju självklart fara ut och köra bil i skogar och skit mitt i mörkret, de gillar vi inte! Var så förbannat rädd, bättre blev de inte när dom skrämde upp mig... De slutade iallafall med att vi tände en brasa i någon stuga där vi satt och pratade osv, myspys de enda som saknades var ju korvringen eller hur grabbar ? ;D hahaha de får vi ta nästa gång! Mycket lyckad kväll (Y) ;p

Nä nu pallar jag inte skriva nå mer ska lägga mig och försöka tänka på nå annat så att jag kan somna! De är en lång dag i morgon. De som står på listan är
-Träna
-Städa
-Fota!

Sovgott pusspuss! :)


Falconsoffan hos Per!

Lena jag vet att du alltid ha velat se ut som mig ;) hehe.

Vaknade kring 12,  käkade tacos till frulle innan jag drog mig till gymmet och tränade! Sen hem och stress dushca och fixa mig lite innna jag drog till Per där Åberg också var! De blev att se hockey Luleå - Linköping. Jag ösnkade att jag inte hade sett de. Så förbannat sämst Luleå är, lika att lägga ner laget! 

Sitter och chillar hos Per medans nukkorna äter våfflor. Senare blir de nog att hyra någon bra film att titta på, fast man vet aldrig hur kvällen slutar ;)!

Hahaha kan inte sluta tänka på killen som gjorde bort sig på msn igår, fyfan! :'D!!!

Nä tror dom är klara nu, vi ses bye! :)


Sometimes we need to let it go.

For och mötte upp sjuklingen på ICA maxi där vi köpte hårfärg och chips sen drog vi hem till henne där vi satte igång med färgningen. Lena har under sitt hela liv varit blondin förutom en gång då hon färgade brunt men hon han knappt vara de i en dag innan hon färgade om de för att hon fick en sån panik detta var kanske i 7:an?  Sedan första året på gymnasiet har jag tjatat om att jag vill att Lena färgar håret brunt ! DE tog två år för henne, haha bättre sent än aldrig ;P 

Nämen färgningen blev as bra, tycker hon passar bra i brunt och jag vet att du också gör de Lena ;) Efter de slog vi på Twilight, åh herregud .. varje gång gråter jag lika mycket :o. Jag blir allvarligt deprimerad av den filmen men den är så braa!!!!! :o Edward ååh får gåshud av att bara tänka på han.......  De blev även chirre med dirre och kall cola till (y)   Nu ligger jag här i min säng och känner att jag måste gå och lägga mig ska försöka att stiga upp rätt tidigt för att fara och gymma, de behövs verkligen!!! :o.. Nä vi ses sovgott puss.

hehe nu ser hon nästan ut som mig ;) woho. Var lite rädd att lena skulle bli lika deprimerad som hon blev sist då hon färgde brunt så gav bort mitt gossedjur åt henne :'o.. De sved men du är värd han!! <3


Jag dör hellre..

Hade helst kunna skippa de vi pratade om i matbordet..
Allting har ju varit så bra i två år nu, eller bra och bra kan man kanske inte säga men jag tycker de har varit bra fast att de kanske inte har varit riktigt bra men de har jag försöka att förtränga. Men på sista tiden har jag inte kunna förtränga de, jag tänker på de allt mer och mer eftersom allt börjar stämma in.. En stor klump i magen och så jävla rädd. För att jag vet att jag inte skulle klara av att leva så nej aldrig och jag menar allvar. Mamma/pappa ni skulle ha förstått mycket bättre om ni varit jag. Hur mycket de här har tyngt ner mig i alla dessa år, hur jobbigt de har varit, hur dåligt jag har mått av de, hur mycket problem de har varit och hur jag har önskat varje kväll att allt var annurlunda, att jag var annurlunda. Jag är rädd för jag vet hur jag mår och hur allt ligger till.  Jag är den ända som vet att jag ljuger för både er och mig själv..  För jag vill inte inse sanningen jag vill verkligen inte de.  Jag klarar inte av de om de visar sig vara de... Så många gånger då jag varit där och blivit besviken, hört allt prat, kännt hur tårarna börja tränga sig fram och den eviga klumpen i magen.

och jag menar de mamma när jag säger att jag dör hellre än lever så, jag gör de!..
Ni måste förstå mamma och pappa jag kommer inte klara av de, nejnejnej
Har gråten i halsen, men de är bara ut och möta alla med ett leénde..


I feel bad

När klockan ringde 06.15 så tänkte jag "nää jag orkar fan inte, jag tar mig en liten sovmorgon" och somnade om! När jag sedan vaknade där kring 9 tiden så hade jag fått ett sms av Erica där de stog att våran psykologi lärare var sjuk. och att vi ändå inte haft någon lektion. Så slapp känna någon skuld att jag sov ist för att fara på lektionen ;D! Sen var de styrke test på idrotten och jag har inte tränat på hur länge som helst!  Svenska lektionen som är våran sista lektion på fredagar är ju världens mördar lektion :o... Den är 1 timme och 45 min. Ofta de änns är lagligt att ha så lång lektion.... och helst inte när Lena(sjuk) inte är i skolan, vem fan ska jag störa och fula mig med när jag inte orkar koncentrera mig? 

Men jag överlevde och nu ligger jag i min säng med en sprängades huvudvärk nyss ätit tacos! Ska städa upp lite i mitt rum sen ska mamma betala min bensin så att jag tar mig till Lena. Blir att hänge med henne ikväll, stackarn är ju sjuk så någon måste ju dit och liva upp stämningen lite. Ska även färga hennes hår brunt ;D bild kommer på de. Wohoo ;)!  byebye

<3


time will tell

Har nyss sovit i några i timmer, as skönt var de!  Men känner att jag skulle kunna sova i flera timmar till så ska gå och ta mig en varm dusch innan jag lägger mig i sängen. Fast hade ju inte tackat nej att krypa ner i sängen med dig, är på myshumör!  Shit de står helt still vet fan inte vad jag ska skriva, haha! Kändes nyss som att jag hade as mycket att skriva men aja får väll avsluta då. Hejdå!

Jag sitter verkligen och lyssnar på din spelningslista Adam, haha!
De sjuka är att jag verkligen tycker att vissa är bra :p


sömnbrist!

Igår (onsdag) så jobbade jag och Lena i turbofart, men ändå blev vi kvar i skolan till klockan 17.00.. Vi gilllar skolan helt enkelt! (y). Efter att jag kommit hem från skolan och ätit lite for jag till Adam! Vi mös på och umgicks med lite folk, de var niice! Var inte i säng förrän vid 5(?) på  morgonen men de var de värt, haha! Trode de var ett skämt när klockan ringde 07.30..... Var hur jävla död som helst ville bara ligga kvar och mysa som alltid. Men jag kämpade mig upp och for till skolan. Nu sitter vi på NSD och .... ja vad fan gör vi? pratar, dricker varm choklad och bloggar, yey!  Är så förbannat trött och sliten så jag tror jag går i sömnen eller nå!  ojoj.

Aja har beslutsångest om vad som händer ikväll, kankse far tilbaka hem till Adam. Vi får se hur jag gör. Nått som är säkert är iallafall att jag behöver SÖMN!! :p Nää nu ska jag forsätta sittta och dricka varm choklad, byebye!

A.E <3

 


Mognat till oss lite!

Lena: - Fan vad vi har jobbat bra idag, vi har ju hunnit med as mycket!
Jag: - Ja, jag vet vad hände? :o
Lena: - Vi kanske äntligen har växt upp och blivit mogna!
Efter en stund
Anonym: - *PIIIIIIIIIIP*
Jag och Lena: - AAAAH HAN PRATADE MED OSS, HAN PRATADE VERKLIGEN MED OSS!!!
vi springer runt och hoppar och är as glada! helt tokiga

aah Lena jag håller med vi har nog växt upp! .. (y)


Im not a girl not yet a women

Hur jobbigt är de inte att stiga upp tidigt trött som ett as när någon annan ligger kvar i sängen och sover... och helst om man bara sovit i någon timme! Men jag kämpade, haha. Dock så är jag på tidender nu i 3 veckor, AS SKÖNT! Slutade klockan 2 någon gång, så jag for hem och mös ett tag innan jag var tvungen fara och jobba. Tror ni jag var sugen? eh nej hatar att jobba åt luleåhockey, hatarhatarhatar!!.. Hade hellre stannat i sängen och myst! <3 Var as less över att jag va tvungen jobba, Adam drog hem plus att jag inte sovit nå så mitt humör var nere på noll! Men fick sedan ett sms som fick mitt humör att stiga till tusen :') <3. Kändes som att jag jobbade i en evighet ville bara hem till min underbara säng!  och nu ligger jag äntligen i den, underbart!  Är hur jävla trött som helst fattar ingenting just nu. Så ska slänga mig i duschen innan jag lägger mig ensam i sängen, hatar att sova ensam..

Jo förutom att jag var galet less när jag jobbade och hade sömnbrist så funkade inte kassorna och självklart ska de bli strömavbrott så de blir asmörkt så man knappt ser nå! BRA luleåhockey ni ..... åh finner inga ord vad less jag blir...

Nä nu sängen kommer bli satans skönt! Sovgott

Pusssnygging <3


dålig upplösning....................

Per och Tove :)


Matbordssnack!

Stefan(minlåtsas pappa) - Sara, går Lena i någon sport?
Jag - eh... nej?
Pontus - HAHA skämtar du eller? Lena är ju så virrig så hon skulle virra bort sig på planen!!
Mamma - Nä vet du vad bättre vän än henne får man fan leta efter!

ingen kommentar!


Glöm dina bekymmer imorgon kommer de nya

Fotningen började åt helvette för att kameran inte funkar, hm ovanligt att skolans kameror tjorvar, svin less blev jag så ringde till min fotolärare och frågade vad som var fel, men tror ni han visste ? eh NEJ vad fan hade jag egentligen förväntat mig?... Men fixade de iallafall och kunde fota! De blev väll ändå rätt ok, hatar att fota i studion.. Men gillade bäst den sista bilden ;D!. Ni ska få se sen när jag redigerat dom osv :)

Har nyss hjälpt mamma och steka lite köttfärs för hon har tydligen kommit på att hon har svininfluensan. Tror hon bara utnyttjar mig eller vad tror ni?  Nä ligger jag i sängen nu och håller på somna helt galet vad jag blev trött :o.. Ska nog ta en PN. Skriver säkert sen :) . Pusspuss

Tack Per och Tove att ni ställde upp :)
Åberg du kommer också få fara med i ett kort bara så att du vet. Vare sig du vill de eller inte ! ;p


too much of anything can make you a addict

Orsaken för att jag är uppe tidigt är för att jag ska till studion och fota Per och Tove :). Känner på mig att de kommer bli najs!  Sen efter fotogarferingen funderar jag på att gå på stan ett tag, bara för att kika in mina älsklings skoor <3. Men vet ni vad?! Jag har fått 900 kr av mamma så jag kan köpa dom om jag villl :D:D:D:D:D As glad! Men är fortfarande lite osäker när dom är förstora, men vi får se vad jag vandrar hem med ! Nä nu ska jag fixa mig och göra mig redo att dra! Ni kanske får se någon bild sen :)!

Pusshej!


hmm

Känner på mig att de kommer att skita sig
men de återstår att se..


söndagshäng!

De blev söndagshäng hemma hos Per med Åberg och Auland! Först blev de att gräva fram Gulafaran som var täckt med snö (eftersom jag inte kört på 15år och 3 dagar) innan vi begav oss in till stan och hyrde en skräckis och köpte med oss lite gotta innan vi drog oss hem till Per. Filmen var ... äcklig, den var sjuk. Man fick verkligen se allt :o! uusch. Sen blev de många roliga historier om allt roligt man varit med om. Gillade helst den dära killen som frågade tränaren innan en match om man bara får ta i bollen 2 ggr. HAHAHAHA! :'D. Sen blev de mys ett tag innan de sattes igång igen då kollade vi på roliga videor på youtube. Hahaha som ni kanske fattar har de blivit mycket skratt ! 

Kom hem för en liten stund sen och är as rädd för Haren Waren. Alltså mördaren i skräckfilmen....  ingen man vill möta i en mörkgränd, eller i ett mörkt rum med en tänd lampa och en balkong(mittrum) Eller under sängen.. Näfan nu får jag sluta tänka för mkt ! men bättre blir de inte av ERA SMS PER OCH ÅBERG! Ni ska bli BIZZADE till döds!

Näfan ska upp tidigt i morgon så ska sussa! vi ses pusspuss



Jag var tvungen, så jävla roligt! :'D


foreverandever

Saknar dig Tove.
Du vet att jag alltid finns här för dig gumman!
ALLTID <3


Show me the way.

Igår for jag ju då till Boden med Åberg, Alex och Auland. Vi for dit eftersom vi skulle se Per spela innebandy match och vi ville stötta han, haha ;D! Vi lyckades bra med de eftersom dom vann (y).  Sen hängde jag och Lena med Åberg, Per och Mäki i Sunderbyn. Per blev även snöbadad av mig, ÄGD de är mitt ända ord, haha ;D. Kring 02 for jag och Lena in till stan där vi träffade André och Louise. Vid halv 5 anlände vi hemma hos Lena där vi gjorde varma mackor med en kall cola till. Klockan 5 däckade vi båda i sängen (y) Vi vaknade där kring 2 någon gång och även då blev de varma mackor med kall cola, underbart! (y).

Pappa kom och hämtade mig och nu ligger jag bara i min säng ny duschad. Är as trött, hur kan de komma sig?
Ikväll blir de nog söndagshäng med Åberg och Per så vitt jag vet. Blir säkert fler :). Nä nu ska jag gå och göra någon nytta vi ses. puss!


Den glada Sara is back! ;D

Jag skulle ju då till öppet hus men de blev massa gorm så gick på stan med min mamma. Kan ju tala om för er att jag blev KÄR. Jag hittade världens snyggaste skor.  Dom kostar 650 kronor, mamma sa att hon kunde sponsra med 200 kr, så måste bara fixa 450 kr till. Tror mormor också var lite sugen! Nä vi får se hur de går vill verkligen ha dom. Fast att dom var för stora! De kan göra mig jävligt irriteande att dom inte har damskor i 35, helvette! 

Aja sen kom pappa, Ingela och min lillasyster in till stan och vi åt lunch tsm, orkade dock bara en halv hambugare igen.. och nu känner jag att spyan är nära... När fan ska de bli bra? Förut kunde jag äta ett orginalmål nu orkar jag ett halvt minimål :o!....  

Nu snart ska jag iallafall ta bussen till Sunderbyn sen drar jag och åberg till Boden och kollar när Per spelar match. De blir nice. Sen hem och umgås med Lena! (y).

Du hade rätt Per. Halsen är bra idag. Och idag är de första gången på hela veckan jag känner mig hur glad som helst. Helt galet, länge sen jag kände så här och jag har saknat de!!

PLUS att jag fick 300 kr att tanka min bil för av min låtsas mamma. Så nu går inte Gula faran på ångorna ;D!

NU BUSSEN !!


Jag ljuger så bra.

Jag bryr mig inte längre!!
eller okej där ljög jag. Jag bryr mig, jag bryr mig så jävla mycket men jag pallar fan inge mer, jag önska bara att allt var så jävla annurlunda...
Jag vill bara ha tillbaka den gamla dig
fan också...


Maxmat och Johan Falk! (y)

Fick ju då STOR främmande av Åberg och Per. När jag öppnar dörren så ger dom mig en maxpåse och säger vsg. Då har dom svängt förbi max och köpt ett minimål till mig. De var ju nästan så att jag blev tårögd :') orkade dock bara halva hamburgaren och något pommes, men dessto gladare blev Åberg som tog resten ;D haha.  Nämen hur jävla gulligt var inte de? :').  Dom tänkte verkligen på lilla mig, och Per som har tjatat mycket på att jag måste äta för att bli frisk, haha nä de gjorde ni bra grabbar (y) :D  Efter att vi hängt ett tag hemma hos mig drog vi till Åberg och såg nya Johan Falk filmen. Men vi måste nog se om den för att jag fattade inte så mkt plus att jag var tvungen att hålla vissa vakna! ;D Pappa kom sedan och hämtade mig och nu sitter jag här klockan är över 02 och känner att jag måste sov eftersom jag ska på öppet hus i morgon.

Känner att jag har börja få ont i halsen nu, mår fortfarande illa men pallar fan inge mer, nej jag ska bli frisk! 

Jag:
- Åberg sover du ?!
Åberg: - ehm nej jag blinkar bara..
HAHA SÄMST!

Lena gissa vad jag sitter och ser på just nu :o BILEN SOM KAN PRATA :D:D:D:D:D! svin länge sen jag såg de :')

Nä nu sova, pusshej :)


Jag + sällskap = (y)

Fick just ett sms "Vi kommer nu"
Paniken har spridit sig lite i kroppen, måste nog fixa till mig lite och även rummet de ser förjävligt ut. Annars skrämmer jag väll iväg dom. Ska äntligen efter 4 dagar få sällskap. Jag är hur glad som helst. Bara de fick mig lite friskare ! Hatar att vara själv. Nu är de slut legat i min säng. Mår inte riktigt bra ännu men de skiter jag i just nu, JAG SKA UT OCH UMGÅS, woho! Nästan så att de är värt en sup på detta ;). haha.  Har iallafall fått i mig en riskaka som mamma tvingade i mig plus att jag åt lite av min pappas mos bara för att han är så orolig över mig!. Känner att min mage är full och hade inte utan tvekan kunna spy upp de men jag försöker hålla de inom mig. Eller så väntar jag bara på att Åberg ska komma, för er som inte vet så gillar Åberg spya ;D haha!! Nä nu ska jag sluta skriva och skynda mig! Puss.

Vafan håller du på med?
Jag är så jävla besviken så de är sjukt är de inte bättre att bara säga de rakt ut till mig ist för att bete dig som du gör..  Jag är fan inte dum, nog fan fattar jag vart du vill komma med de hära, och de sårar mig, fan också :'/


i'm not a dreamer but i dream about a dreamlife

Känns som att jag har legat på mitt rum i flera månader, känns som att jag ligger sjukt mkt efter i skolan, usch...
Men jag måste ut, hur dåligt jag än mår måste jag ut NU. Jag håller på blir helt galen av att bara ligga i sängen.. Så nu ska jag faktiskt ta på mig kläder och ta mig en promenad till mamma. Ska höra med henne om hon kan färga mitt hår också om jag inte somnar när jag väl kommit dit. Ansträngde att gå.. Har ångest över att jag inte har tränat på hur länge sen som helst.. Påtal om att träna så låg jag länge igår och funderade på om jag ska sluta med fotbollen.  Fast kanske bara har kommit i en sån svacka nu när jag är sjuk, vi får se..

Ska iallafall försöka orka mig upp på öppet hus i morgon, får se hur de går med de! Nä nu ska jag börja vandra, vi ses.

Puss <3


you made the world feel so right

Hade grymt svårt att somna igår låg och vred och vände på mig i flera timmar. Men till slut lyckdes jag tydligen somna. Vaknade med världens jävla huvudvärk. Mamma förbjöd mig att gå till skolan, förlåt Maja! ..   Känner mig faktiskt sämre än vad jag gjorde igår. Ååååh håller på bli galen att bara ligga i min säng dagarna in dagarna ut..  Ska kolla på lite tatueringar innan jag lägger mig och vilar igen känns som att mitt huvud ska sprängas vilken sekund som helst!  Vi ses om jag överlever.

why did it all change?..


...

De här är de sjukaste jag varit med om. En sån stor förvandling på en sån kort tid, fyfan...

Love

Love can sometimes be magic,
 but magic can sometimes just be..
an illusion.


Kåt i tatueringar!

Försökte verkligen tvinga i mig lite mat ikväll eftersom jag måste tvinga mig upp till skolan i morgon, men de kunda jag ju bara glömma de kom upp lika fort och jag började bara att må sämre! Men what to do, jag måste till skolan i morgon är tvingad av Maja Lampinen! Måste till och med vara med på idrotten, får se hur de går efter 4, 5 dagen i morgon utan mat... Mamma hatar de.. 

har iallafall spenderat min dag och kväll i sängen. Suttit och kollat runt på tatueringar. Gaah blir helt galen när jag gör de. Får bara mer och mer idéer hur jag vill göra :D:D:D. Är grymt sugen på att göra en tatuering på tungan, låret, armen. Men jag ska först och främst göra min nya tatuering nu som antingen kommer att sitta i nacken eller på skuldebladet, har inte bestämt mig än. Plus att jag nog ska skriva nå :)!  Sen efter de så ska jag bygga ut den jag har på höften och göra klart den jag har på vaden. Gaah vad jag längtar vill bara göra allt nuu!!  men då vare ju de hära med pengar.....   Men de fixar sig på nått sätt :)!

hur snygg är inte den dära tatueringen :o , om inte jag redan haft en på sidan hade jag gjort den där nu på en gång :o, nästan så att jag tänker ta bort den och göra den hära :o!  dock så hade de varit finare om blomman längst upp var utslagen men de går ju att fixa ;p! Vill verkligen ha den :O!


2009-11-5

2009-09-20 <3


Lite "nya" bilder ;)

tiden går fort när man har roligt snart 3 år med er <33!










hehe någon som är lite full? ; )


I´m falling back.

Frågan är egentligen vem som har problem med vem !  Och jodu de kan jag lova dig, lär ringa dig inom en snar framtid!

Bastningen igår var nog ingen bra idé. Eller de började bra men sen blev de kaos. Jag höll på svimma flera gånger. Höll knappt på ta mig därifrån!  Men de slutade lyckligt iallfall. Tog mig upp i sängen där jag även somnade!.  De första jag såg när jag vaknade upp på morgonen var snöstorm!  traaagiskt, vart fan tog sommarren vägen? Men visst kan de vara mysigt med snö också men jag tycker de kan vara sommar året runt :)

kände mig alldeles yr när jag vaknade men kände att jag var tvungen komma ut, håller på bli galen att bara ligga i sängen. Så kämpade mig till mamma som hade en aning panik! "ååh gud vad blek du är, har du ätit nå?!" ehm nej jag får inte i mig nå?.. "Sara du måste äta annars kommer du sluta som den dära 8:åriga tjejen som nyss dött"  Så höll hon på hela tiden. Klart jag fattar att jag måste äta men jag får inte i mig nå?! Bättre blev de inte när mormor ringde, DU KOMMER DÖ! hah nej jag komme inte dö! Mamma lyckades iallafall få i mig en riskaka.

Följde sedan med min syster på dollar, dåligt av mig!  Så som jag såg ut borde jag fan ha blivit inlåst, åbbe och per vet ungefär. Åbergs kommentar: Om jag såg dig hade jag låtsas som att jag inte kände dig!.
Nu ligger jag här hemma i min säng igen, de har varit en tuff dag och känner att jag håller på somna! så ska nog lägga mig och sussa ett tag. Vi ses puss!!

Pappa: Sara är du gravid?
haha !




Åbbe!

Åberg
Haha säg till när Per har kommit med sugröret så kommer jag med spriten ;)

Fyfan vilka underbara vänner jag har! (Y)


helt lost..

Känner mig tom, yr, svag, helt jävla lost. Går snart in på tredje dagen utan mat, vad är de som händer? jag kallsvettas och allt känns helt konstigt. De enda jag känner är hur mitt huvud dunkar. Jätte jobbigt.

Fick ett sms av Per där de stog:
Läste just din blogg, tycker du borde gräva en grop istället.. Jag kan komma med ett sugrör sen när du är klar med gropen.
Hahaha inte okej men nog fick jag mig ett leende på läpparna!

Men måste nog tacka Per, Åberg och Lena för att mitt humör är så bra som de kan vara för tillfället :)! <3

Ska försöka orka mig upp ur sängen pappa hade slagit på bastun så ska försöka bli lite fräschare, får se hur de går har itne stått på hela dagen har typ glömt bort hur man går ! haha nä nu ska jag försöka orka mig upp sen vet ni vad jag ska göra sen ?!?!?!?! jo lägga mig i sängen igen, ovanligt va? för i min säng har jag ju aldrig legat....
frågan är ju bara hur länge klarar man sig utan mat? ..

saknar den glada sara :s


fuck

en av mina sämsta dagar..
tanken att aldrig... nää pallar inte, fan fan fan också!  :'/
ska gräva ner mig i sängen igen bye..


hold my hand

Är hemma från skolan idag med. De har inte blivit någon förbättring! Får inte i mig någon mat eller nå ..  Nä ska lägga mig i sängen nu och forsätta se tv. Jag förstår inte att man kan vara så trött som jag är när man sovit i en och en halvdag och bara legat i sängen :O! De är ju nå fel. 

Någonting mer som är fel och som stör mig otroligt mycket är DU!
helvette låt pojkjäveln ha vänner, jag fattar fan inte vart problemet är!?
VÄXUPP förfan!!!!!!!!!! gaaah blir tokig om du har problem med med mig TA DE MED MIG !!

Sen igår fick jag ett erbjudande som fick mig på ett mycket bra humör. Vet inte riktigt hur seriös han var men jag hopppas typ att han är seriös, de hade varit sjukt men ändå kul  ;P! Vet Lena att du inte gillar de men vi får se hur de blir. haha :)!

bye

Jag saknar dig så de gör ont ! <3


mamma

Jag älskar verkligen dig mamma <3
tack för allt!


svininfluensan?..

Blev ingen skola för min del idag. Men jag kände nästan på mig de igår när jag mådde som jag mådde. När jag vaknade kring 7 trode jag allvarligt att mitt huvud skulle sprängas, jag kunde inte öppna ögonen för då gjorde de bara ondare. Kände mig illamående och helt lost. Skakar fortfarande..! Så bestämde mig att sjukanmäla mig. Direkt efter jag sjukanmält mig får jag ett sms av Lena att hon inte heller ska till skolan för hon mår inte heller så bra haha. Pratar även med Tove på msn nu. Hon har samma symtomer som mig. Vi konstatera att vi har nog fått svininfluensan :O! 

SaraaaL.blogg.se // säger: - jag vill inte dö....
Tb säger: - inte jag heller. så jävla sjukt, har inte käkat på 2 dagar, och är fortfarande inte hungrig
Tb säger: - fast jag har inte spytt iaf. har du?
SaraaaL.blogg.se // säger: - näää men de är inte långt ifrån kan jag ju säga!
Tb säger: - ja, samma här, har sovit med spyhink
SaraaaL.blogg.se // säger: -aajag med !
Tb säger: - inte en rolig stund i våra liv
SaraaaL.blogg.se // säger: -  neeej de är hemskt !

Varför ska vi alltid råka ut för samma saker? Nä måste gå och lägga mig igen blev bara värre när jag har öppna ögon, fyfan!  Skriver sen om jag lever och orkar! bye.


You are my hero.

kände att de var dags att göra om min header så jag tog tag i de! Är inte nöjd men pallar inte bry mig, den får duga tills jag ids göra om den igen!.

Jag skakar och har skakat hela dagen, de är svin läskigt och i morse höll jag på svimma. Vad händer? usch de är obehagligt. Ska gå och popca smörpopcorn sen lägga mig ner i sängen och se tv tills jag somnar!  Hade helst velat krypa ner i sängen med dig.. Nä nu popcorn hejdå!  Puss

De kommer bli bättre <3..


Pretend that everything it´s okey..

ingen ingen ingen absolut ingen bra dag alls..
Allt har bara varit tungt och inget har varit bra. Allt går bara åt helvette. Vet inte vad jag ska göra, säga eller nå. Har ingen ork till nå. Vill bara ligga i sängen för evigt!  hmm... kan inte sluta tänka.  Lika att gå och bädda ner sig i sängen och hoppas på ett bättre dag i morgon, men de tvivlar jag på eftersom jag mår bra av dig och ja..... och skolan gör inte saken bättre...  hejdå!


4 Pello bilder, resten kommer i morgon! ;D


..

Jag håller allvarligt på att bli galen......


<33333333

Kolla vad söt grej Lena har gjort åt mig :')
Fan vad jag älskar diiiig <3


De gör ont...

Kändes hur konstigt som helst att somna och vakna själv, eftersom jag inte gjort de på hela lovet. När klockan ringde i morse så var jag så trött att jag tänkte sjukanmäla mig för att jag verkligen inte orkade... men nu är jag iallafall uppe och är hur jälva trött som helst vill bara krypa ner i sängen igen och somna om! Vart fan tog lovet vägen? 
Dagen kommer bestå av skola, sen kanske träning om jag ids. Sen kankse jag far till Adam, får se hur jag gör..

Jag hittar inte änns ord vad jag känner just nu.
Jag pallar fan inte. ååååååh vad är de du inte fattar? ... :'/


nu fix sen skola, bye!.


HELGEN!

Fredags:  Lena kom och plockade upp mig vi for och hämtade upp André. Var inte på så himla bra humör som ni kankse märkte i förra inlägget så dom ville få mig på bättre humör. Vi tog en spontan tripp till Gällivare och ja haha vad säger vi om den resan och händelsen där borta? De var en sjuk resa som ingen av oss kommer att glömma! Men nog fan lyckades dom ändra mitt humör och tänka på annat, oja! (y) :D

Lördags: Jag och Lena stressade sönder. Så mycket som vi han på en sån liten stund är ju helt omänskligt! Men på kvällen blev de iallafall Farmen, sjukt bra musik och mycket folk. Jag gillade, de var kul. Kankse spårade lite men haha sånt som händer!

Söndag: Vaknade upp hemma hos Lena vi for till boden och hämtade våra saker som vi lämnade igår. Stannade dock kvar i boden hos Adam. Mysigt som alltid. Fan vad jag har saknat att bara ligga och mysa med honom! <3 Kom hem för en stund sen. Känns konstigt att sitta helt själv på mitt rum. Har inte varit hemma på hela lovet. Men lovet har varit sjukt roligt med sjuka händelser ;D!

Låter bilden tala för i fredags haha! ;D


RSS 2.0