Lite sjukhusbilder, för er som har tråkigt..

smärtstillande!

jepp jag var snygg!


Den såg värre ut och den var mkt mkt mer uppsvälld .. :/

Jag leed..

promise me you’ll never let me turn away from you

From now until forever, that's how long I'll be true
I'll make you this vow and promise you now and forever,
I'll never stop loving you.
  i´ll miss you girl !  <3



i'm gonna sing until you hate this song

Sov till 8 idag, framsteg :).
igår kom då Adam till mig vi såg den hära filmen som gick på TV:n när killen är barnvakt och massa, minns inte vad den hette :p, Vi gjorde inte så mkt mer . Han for kring 01. Han skulle upp tidigt idag, undra hur de gick, haha :) !  Nä efter att han for  så gjorde jag mig klar för sängen och somnade därefter ganska fort :).  Som ni läste där uppe sov jag ända fram till 8 idag, tre timmars förbättring =D. Allt känns mkt bättre idag, har inte alls lika ont i halsen längre, fast nog känns de :s.. Måste bara få säga, Lena jag pressade faktiskt ner geishorna som jag köpte igår ;) de kankse därför jag mår bättre idag eftersom jag fått lite godis i . Läkarn sa ju att de läker fortare om man äter. fast håller ändå på dö av hunger, några geishor på fyra dagar, de känns i magen kan jag tala om för er ! 

Idag ska jag och mamma till storheden och kolla runt lite, sen ska jag hem och PLUGGA TEORI.... hm ikväll kanske de blir att vara med Lena ?  Vi ser ju, för jag måste egentligen plugga teori men hon  knaske vill göra de med mig (a) :D.  thihi aja nä nu ska jag gå och fixa mig, hejdå :)

jo en sak till, Tove den är BORTA nu, nu kan du inte mobba mig längre! bye


Njuuuuuut ;)

AAAAAAAAAAAAH hade nästan glömt bort dom här bilderna HAHA ;)






nää nu ska jag gå för snart kommer Adam och håller mig sällskap :)

Du och jag

Vaknade 05 idag så har iallafall kunnat sova lite bättre än förra natten. Fast när jag vakna så hade jag så grymt ont...  GIck och la mig på soffan och såg på disney channel :).  Gick sedan och tog mig en dusch efter de tog jag mig en promenad med mina hundar, shit de kändes som att de var år jag var ut och gick:o.. Sen har jag inte gjort så mkt mer än att sett på disney channel, och försökt få i mig lite frukt soppa..  tredje dagen utan mat..... 

aja nä nu ska jag faktiskt försöka ta mig orken att plugga lite teori!.


glömde ju att berätta att Lena var ju förbi igår och hon hade köpt två presenter åt mig, haha söt hon är :). Sen på kvällen kom även Tove förbi vi såg på sex and the city filmen:).

tänk snart är du och jag i Stockholm! :D:D:D:D:D:D  <333333

50 frågor

50 frågor om mig

1.Vad/vem fick dig att skratta idag?
- Syster.
2. Vad gjorde du 8.00 imorse?
- låg i min säng och önskade att allt bara kunde vara över
3. Vad gjorde du för 30 min sen?
- låg och såg på disney channel (a) ;d
4. Vad hände dig 1993?
- Min lillebror föddes :p
6. Tre ord varför du sist spydde?
- För mycket alkohol
7. Vilken färg är din hårborste?
- Lila/svart
8. Vad köpte du sist?
- hm ... underkläder tror jag :)
9. Vad fick du senast i present?
- haha en hellokitty klubba med inbyggd fläkt + ett hjärta - av bästa Lena !
10. Vilken färg är din dörr?
- Vit
11. Var förvarar du dina pengar?
- På mitt bankomatkort :)
12. Hur var vädret igår?
- hm, jag tror de var soligt :)
13. Vart kramades du sist?
- Hemma.
14. Vad ser du fram emot?
- STOCKHOLM MED LENIS !!! :D <33
15. Vad är 15?
- eh ?
16. Vilken skostorlek har du?
- 35-36 :)
17. Vill du klippa dig?
- Jaa :p
18. Är du över 25?
- Nepp, vill inte bllir de heller :s..
19. Pratar du mycket?
- haha kanske (a) :D
20. Kollar du på O.C.?
- Nej
21. Har ditt namn ett "x" i det?
- nej inte de.
22. Känner du någon som heter Steve?
- inte det.
23. Hittar du på egna ord?
- haha, de kan hända ;D  !
25. Är du en typiskt svartsjuk person?
- Hm, njaa jo typ !.. .
26. Vad har du för mobil?
-  någon Sony ericsson
27. Vem ringde du sist?
- Adam :)
28. Biter du på naglarna?
- Nej.
29. Har du lockigt hår?
- eh jo......
30. Vilken konsert ska du på härnäst?
- Ingen aning
31. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu?
- Ingen alls .
32. Hur många gånger har du svurit idag?
- typ ingen gång :p
33. Vilket ord/ vilken mening säger du ofta?
- haha hm bra  fråga jag vet typ inte, säger ganska många meningar ofta :p
34. Har du sett filmen 'Donnie Darko'?

- inte det
35. Ska du jobba imorgon?
- Nepp
36. Vem sa du "jag älskar dig" till sist?
- Hm Tove tror jag :)
37. Vad borde du göra nu?
- plugga teori!
38. Har du något smeknamn?
- Johannis, Nilsson, Jojjo
39. Sover du mycket?
-  ja.
40. Vilken är den bästa film du sett inom loppet av 2 veckor?
- hm jag vet typ inte :p
41. Vad ska du göra på lördag?
- Vara med Lena om jag mår bra :) <3
42. När var du ute sist?
- Utomhus? för en halvtimme sedan
43. Har du gråtit idag?
- inte det
44. Är du en glad person?
- Japp :D
45. Har du roligt nu?
- nej inte alls..
46. Vad äter du helst?
- max (a) haha ;D
47. Vem var du med sist?
- Tove :)
48. Vad heter din mamma?
- Susanne
49. Vad är hela ditt namn?
- Sara Larsson
50. Tycker du om någon just nu?
- kanske de ;).

operation..

Hemma...
igår 06.30 drog jag och mamma till sunderbynsjukhus, grymt nervös hela vägen och ännu mer nervös blev jag när vi hade kommit fram då dom sa att de var en halvtimme kvar innan jag skulle opereras !
TOVE LÄS INTE DE HÄRA VILL INTE SKRÄMMA DIG !
efter operationen då jag vaknade upp hade jag jätte svårt att andas och de värkte i kroppen och allt kände bara skit, fick massa smärtstillande!... Efter någon timme fick jag fara tillbaka til mitt rum där pappa satt och väntade på mig. Fick ett gossedjur av han:)! Efter ett tag även mamma dit. Sen fick jag ännu mer smartstillande och somnade in, fick massa mer besök senare :)!  Sov inte själv i rummet de var två andra jätte gamla tanter där. Så vid 02 någon gång kom den dära tanten och stog framför min säng :o, jag fick panik och frågade om jag skulle ringa efter hjälp, hon sa nå men hörde inte vad hon sa så ringde efter hjälp, och de hon ville var att gå på toa, haha men blev svin rädd... Aja har inte kunnat sova på hela natten för att jag har haft så förbannat ont.. Jag började till och med att gråta på morgonen för att jag hade så ont, och jag fick inge smartsillande eftersom att jag redan hade fått nog mkt.. Det var hemskt! Pappa kom på morgonen och vid 12 fick jag åka hem.. Väl hemma har jag inte orkat göra nå, sovit och sett tv.. Har ont i hela min kropp, och min tunga är så uppsvälld så att jag tror att jag ska kväva mig med den, de är också massa sår på tungan då dom har nypt med tången, har fan mer ont i tungan nu än vad jag hade när jag gjorde hål i den fyfan... har typ ingen känsel i den... har inte ätit ett piss på TVÅ DAGAR... eller en piggelin igår men annars har jag bara tömt två dropp påsar och druckit vatten.. jag kommer typ dö av svält innan detta är över, fyfan! aja nä nu ska jag gå fick ett sms att Lena ska komma på besök :)!

Jag innan operationen..

Fick även besök av dessa sötisar :) <3

Kommer mer bilder sen..

It´s something about him.

Dagen började med att mamma kom och hämtade upp mig och vi for till vårdcentralen. Klagade hela vägen dit att jag inte vågade göra de och att jag var rädd. Jag tycker de är så grymt obehögligt när man ska sticka in nålar i sig själv och massa usch. Mamma bara skrattade åt mig och tyckte jag var töntig. Men jag tog då iallafall blodprovet och allt gick bra fast att de kändes som att hon skulle tömma hela mig  på blod...  Efter de tyckte mamma attt jag hade varit duktig så då svängde hon förbi Holms och  köpte mig en bulla (a) . Snäll hon är. Sedan skjutsade hon mig till skolan, där jag mötte upp sofia och Ida :).  Jag och Sofia har varit grymt duktiga idag vi har gjort klart alltid, så vi slutade typ 12 :). skönt! Tog bussen hem , väl hemma har jag inte gjort ett piss, sitter och gruvar mig som inihelvete för i morgon.... är så grymt rädd och massa så jag kan typ inte andas ! Och Maja hjälpte ju till mycket då hon sa :
-Tänk om dom råkar skära av dog tungan :o?!
eh tack maja...
fyfan jag kommer helt seriöst att lida.. aja nä nu ska jag försöka att inte tänka på de. Nu ska jag sätta mig och göra klart lite läxor och senare så måste jag plugga teori, förlåt Adam att jag inte kunde vara med dig ikväll, men måste verkligen göra detta :/.. 

SNART LENA FAR VI TILL STOCKHOLM !!!  Jag längtar så grymt mycket så att jag  tänker typ börja packa nu :D!  fucking fuck vad kul vi kommer ha de :DD !! <3




Hjärtat

Vad fan har hänt med dig?
kom bara inte och skylll på mig att de har blivit sååhära mellan oss..



påtal om annat har jag sjukt ont i hjärtat ni vet som man kan få ibland, så man knappt kan andas för då gör de ondare..  eller jag får de typ ofta, men oftast så går de över fort, men nu har jag haft ont svin länge, jag är typ rädd :s...

FINITO !

YES , äntligen klar. 
Jag fattar inte varför jag alltid ska vänta till sista dagen eller dom sista timmarna att lämna in saker?  För när jag väl börjar så går de riktigt bra faktiskt, typ, okej överdrev lite där men de går oftast fort iallafall :p haha.
kan ju bara meddela dig nu Sofia Pettersson att nu förstår jag varför du sparar efter varje gång du typ har skrivit en bokstav.. Hade ungefär skrivit halva min läxa sen dampade datorn och ALLT försvann, och jag kom knappt ihåg vad jag hade skrivit, så de var bara att börja om från början.... I den stunden ville jag bara hänga mig själv i min egen lampa!  Men nu är jag iallafall klar och jag lever :D! så nu ska jag gå och ta mig en dusch sen sussa :)

detta var då känslan som jag fick när allting försvann ! kunde inte ha beskrivit de bättre än att rita känslan på bild.

Min vecka!

...och för er som vill veta hur min vecka ser ut så ta en titt !


someday it will be better .

Fyfan vilket väder :o!! de är helt sjuukt vad de snöar och blåser. De är sånna här dagar man verkligen villa stanna kvar i sängen :o!  Kämpade mig ändå upp och höll nästan på blåsa bort påväg till busshåll platsen :o..  Dagen har varit helt störd, först engelska där jag inte gjorde ett skit, störde mest Lena så att hon inte kunde jobba, i´m sorry :D !  Nämen jag är dålig med att jobba under engelska lektionerna :s.. aja sen hade vi mdk där vi typ inte hade någon lektion så jag hade hål från 11-16.40 :o !!!!!!!! Aja jag och Lena bestämde oss då för att gå på marre, Sofia hängde också på, de var en tuff och kämpig väg dit, men lätt värt det ;D! Sedan for Sofia hem eftersom hon hade slutat, men jag och Lena hade en lektion kvar, Vi gick på stan i flera timmar kändes de som.. Men de var kul :). Köpte mig även en underbart mysig tröja! Sen vare bara tillbaka till skolan. Samhällsen som var sista lektionen var väldigt chill , vi gjorde klart en grej sen fick vi sluta :).  Sedan kom Adam och hämtade mig för han tyckte inte jag skulle behöva gå i de här vädret, hur gulligt är inte de :$..  Väl hemma har jag haft ett långt telefon samtal med Tove, som verkligen behövdes, för mkt tankar som snurrar i skallen nu, vet inte vad jag ska göra och massa, tur att du finns hjärta <3 Nää nu ska jag väll sätta igång med mina två samhälls läxor som ska vara in skcikade idag... yes underbart !  sen ska jag ta mig ett långt skönt bad och sen sussa!

I morgon så ska jag fara och ta blodprov, och jag är nervös som fan sen på onsdag blir det operation....... och ni förstår inte hur jävla nervös jag är över de också....Dom kommer nog inte behöva söva ner mig kommer typ svimma av nervositet... Nää nu ska jag gåå, skriver senare, pusspusss.

lite bilder från idag!
hahah jag och Lena höll nog på dö av skratt när jag testade denna :'o ! haha


<333

Beck!

igår:
Jobbet gick bra, förutom att de blev en sjukt pinsam situation när en tjej kom fram till mig och sa att hennes godis påse hade gått ut, dock så pratade hon engelska :O! ni som känner mig vet ju hur bra jag är på engelska (a), fick panik visste inte vad jag skulle säga eller nå så jag bah :
- eh.... wait a minute !
gick jag till pappa, och sa att de var någon som sökte han, hahaha så han fick ta hand om henne (a).
Efter jobbet då for jag direkt till Adam, där vi såg beck, haha kunde inte låta bli att inte tänka på dig då Sofia! haha. Minns inte vilken beck vi såg men den var bra, som alla anda beckfilmer! I love them all ! :D Efter filmen så tror jag faktiskt att jag somnade till i några minuter (a), haha. Nämen vi myste på, och hade de trevligt ;D.  Han skjutsade hem mig kring 03, somnade nästan dirr när jag la mig i sängen.

idag:
måste jag hinna med mkt.. måste både städa och göra två samhälls uppgifter som ska vara klart till i morgon, yes bra att jag är ute i god tid, like allways.. åh jag orkar verkligen inte, och jag måste hinna klart allt de hära till ikväll för, ikväll så ska jag och Tove se söndagsfilmen, och de får man inte banga från! haha. och jag måste veskligen få prata med henne. aja bäst att jag sätter igång då.. hejdå

Sofia gjorde även en grymt vacker bild till mig, yey mvg i bild vafan ;) Lägg även märke till att jag har ROSA klänning, haha!


It´s to late..

Jag och Tove for då till lerbecken hos Amanda, där även andré och alexandra befann sig :). Vi åt chips och pratade om allt från himmel till jord, de var grymt trevligt, mycket skratt och minnen blev de :p.
Tove jag har en jätte viktig sak att berätta som jag ångrar så mycket så jag vill bara kväva mig själv med kudden :o!!! aaAaAAAaah. Men eftersom att jag tror att du sover nu så ska jag faktiskt vara snäll och vänta tills i morgon. Jag säger bara de, du kommer flippa! De första du kommer säga är
-åhfyfan Sara?!
jag ser allting framför mig, åhnej!

Nä nu ska jag typ sussa, lång dag i morgon. Börjar ju jobb klockan 13.30 direkt efter jobbet så ska jag fara till Adam. och Adam de är bara att du inser att du är mycket envisare än mig !, ja men som jag har berättat till dig, SaraLarsson är mitt smeknamn, LJUGARN! ;D hehe... (A)

..och påtal om smeknamn så har jag fått ett smeknamn av Sofia, hon har börjat kalla mig för BECK :o ?! haha åhnej, fråga mig inte varför för jag fattar typ inte själv :s :p, haha, söt hon är! nää nu sängen!


Jag älskar dig Tove Barsk <3

Tove ringer till mig :
- tja mannen!
jag:
- TJAA BRUUUSCHAN !!!
Tove:
- åh nej jag ångrar redan att jag rinde !
HAHAHA yey alltid lika snäll och gullig : D

Dagen har varit bra, på mitt tre timmars hål for jag hem till tove eftersom hon började 12, vilade sen åt vi, ovanligt ;D. Resten av dagen gick snabbt vi filmade våran film sen fick vi sluta. Jag och Lena flummade på som vanligt, åh alltid lika kul med dig göllet ;). I filmen som vi håller på att göra så ska jag leka mobboffer :o, ååh nej haha. ändå ganska kul, bättre de än vanliga lektioner :). Efter skolan så gick jag på stan, köpte lite underkläder och leggins. Sen när Tove hade slutat kom hon och Alex in till stan och vi prommade ner till sun than för att sola :). De var helt uuuuuunderbart. Jag och Tove tog sedan bussen hem. Väl hemma har jag inte gjort ett piss... AJA nä nu ska jag springa iväg till Tove, hon har damp, sedan ska vi vidare till Lerbecken och ha kul :)  nää nu  sk jag skynda mig hejdå.

Har även hittat någon som är lika envis som jag, om inte mer :o
Jag syftar på dig nu Adam ;)..

btw hoppas ni läser NSD nuuuu ;) bye


Efter regn kommer solsken..

- TLM säger:

Du behöver inte säga nått, försök att fokusera på dom bra sakerna istället för att tänka för mycket på det dåliga. Jag fattar att det är grymt svårt, och det är helt ok att må dåligt. Men även fast du mår dåligt så gör inget dumt.. det löser inga problem. Fattar att det är jävligt jobbigt att snacka om det, men jag hoppas att du vet att jag finns här, och ställer upp för dig, ALLTID..

- TLM säger:

bra, ring om det är något, any time any place.. du vet att jag ställer upp så gott jag kan.. Jag vet att det kanske inte gör så stor skillnad, men jag hoppas att det gör lite skillnad iaf och att du vet att du kan snacka med mig om allt.. och då menar jag verkligen ALLT.. jag älskar dig otroligt mycket, kom ihåg det även fast allt känns skit.. Jag ringer imorgon, försök sova nu så du orkar

- TLM säger:

det kommer att bli bättre sara.. Kom ihåg att efter regn kommer solsken <3


Du gör mer än vad du tror att bara finnas där, tack för att du finns.
Du betyder mer än världen för mig <3

ikväll brast det...












- När jag är med dig, är jag nog den gladaste människan någonsin!
allways and forever!

I MISS YOU GIRL!!!

åh jag är såå stolt över mig sjlälv, vet ni vad jag har gjort?
Jo som ni läste i förra inlägget så började jag 13.00 idag. Så jag bestämde mig för att kliva upp 9 och sedan fara och gymma. Trode aldrig att jag skulle orka göra de när jag vakna, men jag gjorde de ! Pappa skjutsade dit mig och sen tränade jag i ca: 1.5 timme innan pappsen kom och hämta mig och körde mig till NSD, där vi skulle ha vårat möte, efter mötet slutade vi och jag sofia och ida gick på stan ett tag, köpte mig en ny mascara, ida sa att den var bra så litar på henne ;D, sen köpte jag även en tunika på vera moda, hur fin som helst! :). Sen så umgick jag ett tag med ..........   haha innan jag for hem :) Har nyss ätit och ska snart klä på mig och gå till Tove, JAPP ni läste rätt jag ska vara med TOVE ! Nästan så att jag måste ringa till henne och få vägbeskrivning!  nä skämt och sido, Jag ser fan fram emot de, saknar ju typ att bli misshandad och komma hem alldeles blå och risig! yey då vet ni. Nä nu ska jag tokleta efter mitt passs som Hanna ska låna, vi ses pussshej!

Saknar då de var du och jag mot världen! haha åh:') <3

Im fighting to not fall down again.

Dagen har varit lika chill som alltid , de enda vi har gjort idag var att ta kort och redigerat dom, sen fick vi sluta :)! Gick på stan med sofia en stund, köpte då ett par nya leggins innan jag tog bussen hem :). Väl hemma så slocknade jag i sängen innan pappa kom och väckte mig för att de var mat.. Sen har jag äntligen äntligen äntligen gjort klart livskunskaps läxan.  Inte för att den var svår eller jobbig. Jag har bara så jävla problem med att uttrycka mina egna känslor. Men aja den är klar och jag är nöjd!. Så nu ska jag faktiskt gå och duscha innan jag hälsar på John blund :). Börjar ju 13.00 i morgon, och är hur nöjd som helst över de ;D, däremot lider jag med Adam som börjar 07.00 och går till 16 =|...!   aja nämen helgen är då bokad och klar, fredag blir de nog att dricka, OM INTE VISSA SVIKER! haha. Nämen de ska bli kul, lördag blir de jobb sen fara till Adam direkt efter jobbet :). Söndag blire samhällsläxan som jag måste göra, gruvar mig :s  och en annan grej som jag även gruvar mig för är att jag ska operera mig nu på onsdag :o aaaah vad tiden går fort, och jag är helt rädd. Men Lena har lovat att hon ska komma och hälsa på mig, hon kanske även kommer med i tidningen , vem vet ;D haha.  Nää nu ska jag duscha ! pöss

joo en sak till var in till Thomas (aeon) och frågade om han kunde bygga ut min nya tatuering lite, och han sa att jag måste vänta tills den har läkt och att jag skulle återkomma om två veckor, han skulle även göra de gratis på mig :D glad jag blev ! :D:D !

Tack för att du finns
Tack för alla underbara skratt,
du är guld värld.
Du finns alltid där, vad de än är ! 
Jag älskar dig grymt mycket <3


Du är de finaste jag vet ;)

Har absolut inte gjort någonting ikväll, bara degat, varit så rastlös så har ringt och dampat lite på Lena (a) haha alltid lika kul att reta den tjejen :D! nämen har inte gjort nå!  har varit lite små arg hela dagen tills jag fick den hära av någon ska inte berätta vad han heter, för han får vara anonym, de blir nog bäst så när han påstår att han menar de i låten haha ;D

kan faktiskt erkänna att jag fick mig ett stort leende på läpparna, men vem skulle inte få de om någon skickade de här till er, killen kankse har ett hjärta iallafall, eller så vare nog bara fjäsk ;D haha!   but im still angry!!

Hakuna matata gör att man blir glad !

Måste även få lägga in de här sköna klippet också :D haha sågrymt bra! <3


I adore you.

Fan vad jobbigt de var att kliva upp i morse, jag var helt död :o!  Men jag tog mig iallaffall upp ur sängen och for till skolan, och jag säger bara de tack gode gud att vi är på nsd nu och har de helt chill, hade annars inte orkat med den hära dagen! Aja jag och Sofia skriver om en grej kanske inte ska säga, så får ni se själva i tidningen på fredag =D  i slutet av dagen så blev vi nog lite övertrötta och skrattade åt nästan vad som helst :). Men ändå jävligt skönt att vi bara var tvungen skriva klart den dära artikeln innan vi fick sluta :). Sen for jag hem och jag har legat i sängen sen jag kom hem. och först nu kommer jag ihåg att jag glömde gå in till Tomas! fast får väll göra de i morgon. Han ska få göra två stjärnor till på min tatuering, insåg att de skulle bli mkt snyggare så ska be han fixa de :). Annars är jag väldigt nöjd över den!. Nä nu ska jag sussa ett tag.
 
Annars idag så vet jag faktiskt itne vad jag ska göra, hm typ sova, hade tänkt följa och se när min lillebror spelar innebandy match, men sängen känns mer lockande (a)

bjuder på en gammal låt, men den är hur bra som helst och man kan inte bli less! <3

De är ju nästan så att jag måste skratta åt dig! haha

okej  för er som inte har fått veta de och för er som är intresserade så är de så hära att jag har gjort en till tattuering idaag :D:D . De är de som jag har läntat så mycket till. Så i morse klockan 10 var jag på plats hos Tomas. Tog ungefär 1,5 timma att göra den och den kostade 1500,, billigt ! blev iallafall nöjd med den, fast ska göra två stjärnor till på den sen är jag helt nöjd =D Gick sedan på banken och fixade massa grejjer, sedan for jag hem! mamma sa att jag slapp gå tillbaka till skolan så hon sjukanmälde mig, snäll som hon är ! :), for hem åt tacos och somnade, hur underbart som helst! Vaknade sedan av att jag var tvungen att fara och jobba, inte alls taggad...  Men de gick bra, tur att de är så mycket trevligt folk där, annars hade jag nog aldrig orkat :p  har bara legat i min säng sen jag kom hem, ska gå och tvätta bort mitt smink och sen sussa , är så frukansvärt trött så vet inte vad jag ska ta mig till!. aja  nu ropar sängen efter mig, bye

jo en sak till kommer nog en bild på tatueringen när den har läkt eller nå :P.
ooch påtal om de så kommer jag ju på at ni har ju inte fått se min förra, så lägger upp en bild på den för er som är intresserade =)


vad är de som händer mellan oss? ...

Vi vann med 3-0 mot notviken :)! yey, och som jag sa, självklart blev jag så spelsugen så jag ville bara dö!  Men nu har jag iallafall stoppat upp ett mål för mig själv, jag ska försöka vara med på internetbay cup! Så vi får hålla tummarna att operationen och comebacken går bra!.  Efter matchen for jag och pappsen på max :D!  och när jag kom hem hade mamma gjort nybakta bullar som jag vräkte i mig (a). Sen har jag bara tagit de lugnt, ska plocka upp i mitt rum nu sen ska jag ta mig en lång dusch innan jag lägger mig och ser tv :)

nu är de bara 11 timmar kvar :D:D:D !!!

hejdå sötnosar :)


It feels like im loosing my bestfriend.

haha åh skrattar än åt kvällen igår johanna! ;D ojoj.

Har haft jätte problem att sova inatt för att jag har känt på mig som att jag hade glömt bort nå så har legat och grubblat över de, och vaknat flera gånger, sen klockan 11 kom jag på de vi skulle ju ha bakat till idag, eftersom vi ska ha fikaförsäljning med fotbollen i arcus, för att vi har match! Fick panik och slog på datorn och kollade vilken tid vi skulle vara där, 13.45. kunde andas ut lite men stressade mig ändå upp och började baka.  De fick bli chokladrutor! och den är typ klar. Jag är nööjd att jag orkade och han göra den =)! så nu ska jag bara gå och sminka mig och fixa till mig lite innan pappsen kommer och hämtar mig :) För er som inte vet möter vi notviken, och jag hoppas på en vinst !.  Känner på mig att jag kommer bli svin deppig efter matchen eftersom jag verkligen vill börja spela fotboll igen.. :/

påtal om annat så känns de som att jag ska hinna med jätte mkt här inom kort.
-uppkörning + teori
-de i morgon :D:D:D:D ! ´
-operation
- Stockholm med lenis
+ massa skola.


Måste även få berätta att jag har nog världens sötaste mormor !
igår skickade hon sms till mig (dom flest vet ju att jag varit med i tidningen i fredags) så skrev hon:
- ååh vad fin du var i tidningen, fattar du hur stolt mormor är över dig!
och så berättade mamma att hon tydligen hade gått och visat alla på hennes jobb och berättat om mig.
sen skrev hon idag på msn

kristsina säger:

kan du fixa så att mormor blir lika fin som du är?
ååh hon är så gullig då blir nästan tårögd :') Jag älskar dig mormor! <3


Du och jag

personalfesten var grymt kul :). Vi åt jätte god mat, lastade på som att jag aldrig ätit förr haha, sen så delade vi in oss i 5 lag tror jag. Sen tävlade vi i 7 olika grenar!  De var allt från att skjuta älg till att spela minigolf. Efter att vi kört alla grenarna och att vi samlat massa poäng så var de sedan prisutdelning. Första platsen räckte in riktigt till, så min grupp kom två, inte alls dåligt om man tänker på att Johannas lag kom sist ;D haha! Sedan så vare även prisutdelning till den som hade mest poäng av alla där inne, alltså var för sig. Och gisssssaa vem som kom 1:a och hade mest poäng?! JAPP DE VAR JAG :D med hela 830 poäng ;), nöjdnöjdnöjd!  Jag fick 300 kr och en guld medalj där de står mångkampmästare, YEY ;D! är man bäst så är man hehe!  Nämen sen så kom Tommie och hämtade mig och Johanna och skjutsade oss till örnäset eftersom Anton hade inflyytningsfest.  johanna fick sig då ett gott skratt, haha varför ska de alltid hända mig grejjer? hahaååh !. Sen så skjutsade någon hem oss, vettefan vem men vi kom oss då hemmåt iallafall, eller vet inte hur de gick för Johanna men jag hoppas hon också är hemma ;D hahaha!  Nämen vad säger vi om denna kväll Johanna? hahaha jag dör bara av att tänka på allting !  Nää nu ska jag faktiskt gå och lägga mig och se på en film. pusspuss

Eller en sak till, längtar som fan till på måndag, ska inte berätta varför men de händer iallafall en grej då och jag längtar!
ni lär nog få veta på måndag :D! bye

vi har varit med om mycket du och jag <3


all i want is you !

Lördag (allahjärtansdag)
Jag själv tycker att deär grymt överskattat, men aja de är iallafall vad jag tycker, kanske kan bero på att jag är singel, vad vet jag! :p .
 
vaknade iallafall av att Lena sa:
- Sara är du vaken?
kan man vakna på ett bätter sätt på alla hjärtans dag? nepp tror itne de ;D haha ;).
Vi åt frukost och tog de lugnt innan mamsen kom och hämtade oss.  och sen hade de inte hänt någonting speciellt. Ska snart gå och ducha och börja smått att fixa mig för ikväll är de personalfest, Vi ska äta, tävla och ja massa mer, de blir nog kul tror jag :). Är  fortfarande arg från igår men de börjar lägga sig nu :p.  Nä nu ska jag gå, mamma hade köpt en alla hjärtans dag present åt mig , yey =D!  men skriver nog ikväll när jag kommer hem kasnke, beroende på hur trött och hur mkt jag orkar :P.  Ni kan ju alltid annars höra av er :).  pusspuss.


jag är arg, och jag måste nysa!

De finns nog ingen mer passande rubrik än denna !

Igår (fredag) så hade jag typ ingen lektion, skönt ! Men for iallafall in till skolan för att  möte upp Lena. Sedan promenerade vi in till stan, där vi även gick omkring en stund innan bussen gick. Hanna mötte vi sedan upp på loet och sedan vidare till måttsund !  Där vi genast började med maten, för alla var grymt hungriga, denna gång blev de tacos, mums!  Sedan klädde vi på oss rejält och for till måttsundsbacken eftersom vi skulle börja filma våran andra film ;D! Tyckte de var väldigt strongt gjort av oss att klä på oss och fara dit när de typ var -20 :o!  Väl där kan jag tyvärr inte berätta vad vi gjorde eftersom de kommer komma med i filmen, som ni sälert sedan kommer att få se ;D !  Men kan berötta att de var jävligt kul och att vi åkte på våra rumpor ner från hela backen, och jävlar vad fort de gick. Att göra om de är ett måste ! När vi väl var klara så kom lenis pappa och hämtade oss. Där vi låg i sängen och tog de lugnt tills vi skulle på bio, fredag den trettonde. Vilken film var mer passande än den? Filmen var inte alls lika bra som att jag trode den skulle vara, men den dög :)!  Sen ja sen..... orkar jag typ inte änns berätta om , de enda ordet jag har för de var att jag var ARG !
väl tillbaka hos lena ¨låg vi och prata tills vi somnade. 

Jag har även insett att jag är typ allergisk på parfym :o! eller iallafall någonting för ja lena och hannna vet nog hur de är, dom har hört mgi klaga lite (a) haha.

Dagens..
" Ni är som gjorda för varandra"
och de kom från Hanna, hahaha söt hon är !


TITANIC !

Trots att det har gått hela 96 år och 304 dagar sedan TITANIC sjönk fascinerar katastrofen oss fortfarande

1522 av 2227 människor ombord omkom. Vad hände egentligen den där natten? Hur kunde ett fartyg som ansågs vara osänkbart sjunka? de är nog en av dom större frågorna som folk har i huvudet, och som dom nog aldrig kommer få svar på.  Jag själv tycker att de är så hemskt ! och jag kan verkligen inte hålla tillbaka tårarna när jag ser filmen  eller detta klipp från youtube, och jag tror inte jag är den enda! :'(

we´ll never die

Så grymt onödig dag :o!
Vi började 12.30, möte på nsd!  Mötet höll väll på i en timma kanske lite längre.  Syster kom sedan och hämtade upp mig och Sofia och körde oss till skolan där vi javad gjorde vi egentligen? typ hämtade nå papper och träffade Lena och Erica en snabbis innan vi prommade in till stan, eftersom att vi hade fått sluta efter vårat möte :p! Tog bussen hem, och nu ligger jag här i min säng i vanlig ordning ! Har faktiskt varit duktig och snäll och hjälpt mamma att städa lite, nu väntas bara mitt rum :s..  Annars idag då? så ska jag nog bara ta de lugnt plugga mer teori till körkortet sen blire nog att slå på någon film. Har sovmorgon till 12, yey. LOVE IT ! och slutar kanske 13.30 :D!  aja nä nu ska jag börja min städning, pussspusss !   btw: om ni har tråkigt ikväll och  vill umgås så kan ni ju höra av er :)!
och en sak till, LENA i morgon gällller de !!!


De går inte att förklara hur glad jag blir när jag ser dig, ditt leende och hela du får mig attt  må så grymt bra!
jag längtar <3



just to be with you!

And maybe i'll wait, Ten thousand days
Whatever it takes, to see your face
Wherever you are, no matter how far
We are going to fight for what we feel
I'm counting the days just to be with you
 

JAG ÄR PÅ!



säger bara två saker Lena !
- JAG ÄR TAGGAD
- JAG ÄR PÅ !

längtar som fan till på fredag! de kommer bli grymt bra och grymt roligt !


You know you'll always have my heart

DU vet fan ingenting om mina problem så jag tycker inte du ska skriva nå om de heller, du känner inte mig så du vet inget!  fattar inte änns hur du ids?

Blev ingen träning igår , de sög! men de var för att mamma var helt rädd och bah "aah du kommer dö, och du ska ju ändå operera dig om två veckor varför kan du inte vänta osv osv "  och så var mamma ganska nere igår så då stannade jag hemma och höll henne sällskap, snäll som jag är :).

Idag !
Började 09.15 med möte på NSD!. Efter de var de bara att forsätta att jobba, vi skrev klart texten och fixade klart de sista på bilden , sedan fick vi sluta, skönt! Gick på stan en stund med Sofia och Ida, köpte mig en parfym, kände att de var länge sen jag köpte en ny så unnade mig att köpa en :D. Sedan tog jag bussen hem. Har inte gjort mkt allls under tiden då jag har varit hemma, ätit och bara tagit de lugnt!   Ska nu gå och läsa lite teori, och knarka i mig lite huvudverkstabletter för jag har grymt ont i skallen :s.. Sen ska jag ta mig ett lååååång långt bad :)!

nu vill jag ha sommar och mysa i Lenas stuga <3 !! ..

why are you acting like you don´t care anymore?

Idag har de varit en bra dag!
började 09.30 for till skolan och hade möte. Kommer ju vara på NSD (tidender)  och jobba nu i tre veckor, fattar ni hur underbart de är :o!  Jag, Sofia och Elli har redigerat bilder  idag, och gud vad vi har skrattat, ni får se allt på Fredag i NSD! Efter att vi hade redigerat klart fick vi sluta och då gick vi in till stan och tog oss en semla, första semlan för i år : )  Sen gick vi på stan en snabbis och därefter tog jag bussen hem. På bussen träffade jag Tove av alla människor, nästan att man hade glömt bort hur ungen såg ut, har ju typ inte sett henne på en vecka? eller kanske till och med två? har dock inte pratat med henne heller så mkt men hon verkade att må bra så, bra de :).   Nä nu ligger jag här i min säng och ska snart ta och börja plugga lite teori, de närmar sig  :o !!  och ikväll, vet ni vad som händer då?! :o JO JAG SKA TRÄNA MED MITT FOTBOLLSLAG !!!  okej vi har bara fys men ändå, känns helt ja kan tyvärr inte beskriva de ;D men är iallafall jätte glad. fast att mamma hatar de och är sur på mig för de men de var så grymt länge sen så jag är helt glad! :)

Nä nu kom mamma hem och ville prata allvar, hm vet nog vad de är om...
men aja de fixar sig !  skriver ikväll  om jag inte är allt för död ! :D


Dagens ...

Dagens humör: hm nja typ sviken :/...
Dagens ont:  skräp i ögat :o..
Dagens klädsel: jeans leggins, långt linne och en svart kofta
Dagens händelser: Jag ska få mina pengar av Gera!!
Dagens borde-ha-gjort: pussat på min mamma och berättat hur mkt jag älskar henne!
Dagens materiella vill ha: vitlökskroketter och kyckling!!! <3
Dagen låt: skillet - rebirthing
Dagens kommentar: " Jag är på, jag är taggad! " haha ;D
Dagens roligaste:  Våran film måste jag nog faktiskt säga ! :D
Dagens planer: CSI, få mina pengar, sussa!
Dagens favorit/er: Lena <3
Dagens mest irriterande:  
Dagens mat: pankakor !
Dagens längtan: dig...
Dagens inköp: Har faktiskt inte köpt nå idag, eller jo en klubba :)
Dagens slutsats: jag är less...


Now everything has changed

Du som kallar dig själv för T och inte vågar stå för vem du är. Jag har en liten fråga till dig.
- Om nu min blogg är så hemsk och jag skriver så dåligt och ointressant osv osv, varför läser du den då?
hör du inte själv hur patetiskt de låter? 

de är väll ändå upp till mig om vad jag skriva om i min blogg, och jag får skriva exakt om vad jag själv vill och dom som inte gillar de sluta läs ingen har tvingat dig/er.   De är ju bara hur omoget som helst att kommentera bloggar anonymt, om du/ni inte klara av att stå för vad ni/du tycker så tycker jag att du/ni inte änns behöver skrva!
de är så grymt kul att du klagar på min blogg svin mkt men ändå  läser du den varje dag, haha ojoj, du verkar inte ha mycket till liv :)


nä slutpratat om de !
Råka försova mig i morse, skit! måste verkligen försöka skärpa mig i skolan då de gäller att komma i tid. Sen hade jag två lektioner och sen så kunde jag ha fått sluta egentligen men nä jag satt helt i jävla onödan och väntade till 16 .00 :o ! för att jag..... eller nä orkar inte änns förklara svin jobbigt! Drog mig då hemåt och när jag satt på bussen så ringde jag till Mali för att höra om hon skulle träna idag, Eftersom att jag hade bestämt mig för att träna, har gått nu i två dagar och varit svin taggad för att träna fotboll igen, så säger hon att träningen är instäld :o, åh nej blev typ helt ledsen, men aja ska iallafall träna i morgon så får väll vänta en dag till då =).  Teori och uppkörningen är nu BOKAD  Så om jag klarar de så har jag körkort, fattar ni ?! WHOOOHO längtar som fan så nu ska jag sätta mig och plugga plugga plugga teorii, bye skriver kanske ikväll !

Jag hoppas du vet att jag älskar dig vad som än händer okej ?
de här var inte min idé, men jag är  med på de för jag vill verkligen hjälpa dig,
jag älskar dig
<3

..

Ordet varför ekar i mitt huvud.
Varför gör du så hära?

Om du bara visste hur sviken jag blir varje gång, och hur ont de gör i mig att höra alla skrik, och hårda ord.. jag hatar de, och jag är inte ensam om de. Du borde öppna upp dina ögon och inse hur jag mår, att de är för dig jag gråter alla mina tårar dessa ensamma nätter. Hur kan du blunda för alla tårar, svikna blickar och falska leenden? Jag har sagt åt dig så många gånger varför kan du inte lyssna på mig ..?

Denna gång kommer att bli jobbigare än alla andra gångerna, jag måste vara stark fast att de inte går, jag önska att jag kunde vara så stark att jag kunde säga allt som jag har övat mig på framför spegeln. Men snart kommer jag inte orka ha kvar de inom mig, snart kommer de att brista, och då hoppas jag att du vet att du har bara dig själv att skylla på.

Försöker ändå att hålla allt inom mig för jag hatar att se dig sårad och ledsen, jag klarar inte av de!
Men någon gång måste du väll ändå inse hur mkt du håller på att förstöra, hoppas bara de inte är försent då..

Men de värsta är att dagen efter beter du dig som om ingenting hade hänt..
Jag kämpar för att stå emot tårarna, kämpar med att komma ihåg alla bra minnerna, minnerna som gör så att jag saknar den gamla dig, saknar den dära lilla pussen på kinden som fick mig att känna mig så bra.

Varför måste de vara så hära?
jag måste vara stark..



Jag vet att du ändå inte kommer att läsa de hära men skitsama var verkligen tvungen att få ut mig lite av den stora hemligheten bryr mig inte om vad ni tycker eller nå...


Don´t want to live dying on the inside

Snart är de dag igen, snart är de över. bara några timmar kvar, du klarar de.

De finns inga ord försöker bara intala mig själv att
everythings gonna be alright
everythings gonna be alright
everythings gonna be alright
everythings gonna be alright
everythings gonna be alright

The worst is the waiting .

Vi for ju då somsagt till Lena direkt efter skolan. Vi lagade mat, for och köpte godis, pratade roliga minnen, krig, kollade massa youtube klipp ;D. och filminspelning! haha japp ni läste rätt , vi spelade in en film! Och de var nog de roligaste och sjukaste jag gjort på väldigt väldigt länge! vi höll på i drygt 7-8 timmar med den, Åh jag önska att ni verkligen kunde se den men de är nå fel, för när vi stoppar in den på youtube försvinner ljudet :s.., någon som vet hur man gör för att få ljud på de? :s. aja tillbaka till självafilmen , den är grymt jävla bra, och man kan verkligen inte sluta le när man ser den! Nä jag ska verkligen gör allt för att ni ska få se den :p!  Tro nu inte att de är en vanlig film, deär en mer grovare film, och jag varnar känsliga tittare ! :D haha!  De kommer att komma en två, för vi blev grymt taggade och man fick värsta adrenalinkicken (stavning?)  De enda vi har att säga nu är att, Vi förstår dig nu André! hahaha ;D.

Nämen de har varit en grymt kul och underhållande kväll/natt. Inte haft så kul på väldigt länge haha! :D
Jag älskar er grymt mycket tjejer :) <33

Sen har de väll inte hänt så mkt förutom att jag varit och grattat johannas pappa som fyller år idag :). och nu sitter jag bara på mitt rum och har hur tråkigt som helst, har verkligen ingenting att göra, vet inte riktigt om jag orkar göra nå heller, aja vi ser hur hur de blir.

Här får ni en grymt jävla bra låt att njuta till !,den är såå jävla bra, lyssna på hela

156 days left !

Ikväll blir de att vara med dessa sötnoosar , känner på mig att de kommer bli hur kul som helst som alltid :D <3


You make me smile like no one could!

Mår bättre nu än vad jag gjorde i morse, skönt! så de blir nog skola i morgon, börjar ju ändå typ 12 någon gång tror jag? har faktiskt ingen aning när jag börjar eftersom jag inte har någon samhälls på morgonen!  aja de löser sig.  har absolut inte gjort nå på hela dagen förutom att försökt få i mig lite mat och bastat för att jag trode jag skulle förfrysa mig :s. Sen har jag för de mesta bara legat i min säng! I morgon direkt efter skolan så far jag till Lena, Sofia hänger på hon med :). Vi ska laga mat och ta de allmänt chill, de kommer bli hur mysigt som helst , like allways :) blir även att sova över. nä nu ska jag sova och drömma om dig ;)


I keep dreaming you´ll be with me.
you make me smile like no one could!
157 days left!


My dream is to be with you forever

Morgonen började med att pappa ringde och väckte mig, eftersom jag har lite problem med att komma mig upp när de är skola så har han börjat ringa för att se till så att jag inte försover mig. Berättade till pappa att jag inte fått mig många timmars sömn och att jag inte mådde så bra, han ringde då och sjukanmälde mig! Somnade om och fick sedan ett samtal av Sofia
-Sara vart är du? de är skola idag.
Jag:
- Jag är sjuk.
Sofia
- Jahaaa oj fööörlåt att jag ringde och väckte dig !

haha söt hon är ;p!  aja somnade sedan om efter de och sov ända fram till klockan 2. Gick sedan ner och tog två panodil och insåg sen att jag har feber också :s.. Har grymt ont i huvudet och mår bara mer och mer illa, och är svin hungrig men kan inte äta för att på sammagång mår jag illa :/. åh kommer typ svälta ihjäl idag :/ !  Nä måste nog ändå gå ner och försöka äta !. Idag ska jag iallafall försöka orka att skriva mitt debatt inlägg klart till svenskan, men vet inte riktigt vad jag ska skriva om? hm. aja kommer väll på nå. Ska försöka gå och äta nå sen vila lite till eftersom jag måste bli frisk till i morgon ! de är ett måste. aja nä skriver nog mer ikväll, hade bra pusspuss.!
BTW grattis Oskar Johansson på din födelsedag :)

157 dagar kvar !


hold on...

Måste ju även få säga Grattis till min bror som fyller år idag också , GRATTIS ! :D



Fick världens klump i magen när hon sa de, och jag kände gråten i halsen!
Du måste verkligen sluta helt seriöst du måste de, för om någonting händer dig så vet jag fan inte om jag kommer klara mig, helt seriöst. göre för min skull, eller våran skull snälla!  Jag vet att du tror att jag är stark och tar de här bra, men jag klarar inte av de, nej de går inte, fattar du de, du måste sluta, NU ! jag gör vad som helst.. åh kan inte sluta tänka på de :'(

De är sånna här kvällar jag skulle behöva dig här, som håller om mig och säger att allt kommer att bli bra, men du är för långt bort ...


I want to be in your arms tonight !

haha ja vad ska man säga om denna dag?
grymt mycket skratt och mycke händelser! haha. Hände inte så mkt på skolan var bara på eng och sen idrotten,måste bara få nämna att jag och Ida Larsson sprang 6 km, hyrtigt! Sedan så stressade jag och Lena oss på max och åt där innan pappsen kom och hämtade oss, och då blev de avfärd till Piteå (halkbanan).  Var så himla trött så somnade i bilen.När jag slog upp ögonen var vi i Piteå,jag kände hur nervositeten ökad!  Väl framme och anmälda, fick vi öva lite runt konorna! Sedan var de allvar alltså på tid! var grymt nervös och jag vet även att lena var de med, men båda klara de de galant (y) :D! sedan var de en snabb teorigenomgång innan vi skulle köra på halkbanan!! och jag tror aldrig jag varit så nervös i hela mitt liv, och jag tror aldrig jag har skratta så mkt i hela mitt liv heller! Som dom flesta redan vet så sitter man ju två och två i bilarna och jag satt då med Lena, och Lena skulle då börja köra, och ni skulle sett hennes panik, hon var så jävla nervös och helt tokig och jag kunde verkligen inte hålla mig för skratt trode jag skulle avlida! Och ni vet säkert också att man har ju typ en grej så att man hör killen (halkbarnsläraren)  Och så började han snacka i den och allt sen han bah:
- Lena du kan köra nu i 45 km/h
Lena:
- jaja okej !
jag bah
-eh lena han hör dig inte :o..
och killen igen :
- Lena du måste vrida lite till på ratten
Lena:
- hm men jaha? okejdå..
hahahahahahaha svin kul att hon verkligen trode att han hörde så satt hon och snacakde med han fast att han itne hörde någonting ! jag dog. Aja allt de gick perrans tills vi skulle byta uppgift och bana !
ehm ja vad hände då? åh jag dog av skratt, vi skulle köra i 45 km/h och så skulle vi tvärbromsa ja så då började jag då att köra sen när jag tvärbromsa så låste sig hjulen så kunde inte svänga så vi åkte raaakt in i värsta snön, de var snö ända upp till lenas ruta haha. Både jag och Lena fick panik!
lena:
VI KOMMMMER ATT DDÖÖÖÖ SARA , VI KOMMER DÖ DÖDÖD !!!!!
aja se slutade iallafall med att han fick komma med traktorn och hämta oss , hahahahaha fan vad jag skrattade! aja nämen båda klarade iallafall halkbanan, och de var grymt kul :D och jag säger bara de tack och lov att jag hade dig där Lena!  <3  yey we made it dude :D! Aja nä gud nu blev de ett sjukt långt inlägg !


Lena i paniken ! hahaha


utanför lenas fönster efter krashen haha!

It´s sick how much i think about you !..

Mycket tungt att kliva upp ur min sköna värma säng, exakt som alla andra dagar, suck..!  Men tanken som fick mig att kliva upp var "fan vad skönt,  vi går bara till 12.20"  Vi hade då först data och jag har verkligen fått idé torka, kommer verkligen inte på nå hur jag ska göra min hemsida!  Aja sen blev de matte, och på matten fick vi de bekräftat att Johan Aasa var sjuk så vi hade ingen svenska, så vi fick sluta efter matten kring 11?, fan vad skönt och fan vad glad jag blev! så jag gick en stund på stan med Sofia (min vänn i 40 min, haha)!. Sen for jag hem, åt och vilade lite innan mamsen kom och plockade upp mig för att sedan fara till banken för att fixa massa pengar. Efter de så skjutsade mamma mig till gymet där jag tränade i ca 1.5 timme! fan vad skönt de var! i löööve it!  Efter att jag tränat for jag till Tom för att han hade lovat att hjälpa mig med matten eftersom vi har prov i morgon  (han sa att han var smart) vet inte riktigt vad jag ska säga om de ;), haha fick mest ringa till Soffan för att få lite hjälp, Men sen slog de mig att jag kommer ju inte hinna göra provet i morgon eftersom jag ska på halkbanan :O !! sjukt glad. Så tvingade han att se top model sedan såg vi hide and seek innan pappsen kom och hämtade mig, Och nu ska jag gå och göra mig iordning till sängen, grymt trött och nervös inför imorgon! aja nä sovgott med er, pusspuss:)!

I want it so bad <3


happiness is when im talk to you <3

Jessika > säger:

Men Sara.. Du är jävligt bright och smart när du VÄL ORKAR VARA DET! och inte tänker så mycket på repet!


hahahahahahahahahaha de där var typ kul ! :')


 
Minutpriser till utlandet (kr/min, inkl moms):
 
 
 

Tyskland 0.57
Tyskland mobil 3.47


typ dyrt till mobilen :o !


BLIR TOKIG.....

Åh herregud om ni bara visste hur mycket jag saknar fotbollen, de är sjukt. Om ni bara förstog hur tungt de är att vara utan den och utan att verkligen kunna anstränga sig utan att de ska göra ont..Saknar att vara helt död på kvällarna av att ha tränat i ca 2 timmar, och vakna med en förbannad träningvserk så att man knappt kan gå. De är sjukt, trode allvarligt talat inte man kunde sakna fotbollen såhär mycket. Och tanken på att komma tillbaka i den form jag var i får mig att få panikångest, de kommer vara hur jobbigt som helst, men jag ska klara de! Ska ju operera mig och allt snart så, måste försöka tänka positivt och tänka framåt fast att de är svårt och jobbigt! åh bara så less att allt ska alltid hända just mig!! Men har faktiskt bestämt mig att jag ska träna på torsdag!  Aja nä ville bara få ut lite ur mig, nu ska jag försöka gå och göra mig glad igen bye ...


I wish our time come back...

Har väll inte hänt allt för mycket speciellt idag,  lika seg och jobbig dag som dom flesta andra skoldagarna!. Har ju alltid tre timmars hål på måndagar, så på mitt hål gick jag till frissan och klipptee mig, och jag blev grymt besviken, fast de blir jag alltid,  lyckas aldrig bli nöjd! så less.. aja inte änns värt att snacka om de där nå mer! Fick även ett väldigt roligt besked idag, jag och Lena ska göra halkbanan på onsdag 13.15, gud vad nervös jag är!! Men skönt att få de överstökat, sedan ska mamma boka uppkörning och teoriprovet! For sedan till moster och grattade henne eftersom hon fyller år idag, grattis! Och nu sitter jag bara i min säng och är hur trött som helst, ska nog lägga mig och se TV tills jag somnar :). Är sugen på att fara till Tyskland någon som är på att följa? ;) haha.    btw på tal om att fara någonstans så far jag och Lena till stockholm på  sportlovet och är borta ca 3 dagar! aaaah vad jag längtar,sjukt kul kommer de bli! :).


älskling ;D

Gud vad jag saknar fotbollen, och helst gothia :| ...

'









Saknar <33

haha du får mig att skratta ! ;p

åååh orkar inte, den får duga tills vidare nu ska jag till tove hejs !

Kärleken kommer att föra oss samman !

Inte så lyckad film kväll igår, haha jag var så trött och sliten så jag somnade, de var till och med en skräckfilm vi såg, och jag somna, och jag brukar ALDRIG somna till en skräckfilm! aja. Vaknade på morgonen av att mamma kom in i mitt rum och sa att vi skulle fara och grilla korv, och de kändes som att klockan var 7, fast att klockan var 11! Jag kämpade mig upp trött som fan, klädde på mig allt som gick att klä på sig sedan for vi till lövskär. Men de sjukaste var ju när vi kom fram och jag såg hur många bilar som helst som körde på isen, som att ingenting skulle hända :o !  PANIK som fan fick jag när jag märkte att vi också skulle bli en av dom bilarna som skulle köra på ISEN =| !  Mitt hjärta slog frivolter!, men allt gick bra och vi kom oss ut på isen för att grilla korv! :). mysigt var de och helst nu när solen var uppe :)  Mormor kom också dit och joinade oss :). Kom hem för ett tag sen och känner hur mkt rök jag luktar så ska gå och ta mig ett lååångt och varmt bad !  skriver nog mer ikväll :)  pusspuss

Fast först ska jag nog ringa och höra hur Tove mår ; ) thihi, i miss her ! <3


pigg och glad ; )

RSS 2.0