Gott nytt år !!! :D

Ja då ska jag snart fara till Sunderbyn där jag och mycket annat bra folk ska äta middag och hinka i oss alkohol!
Gott nytt år på er snyggingar :) <3
Hoppas ni får en bra kväll för de kommer nog jag garanterat att ha ;)!
De som suger är bara att vem fan ska jag pussa på 12 - slaget? .. :/
äh de får bli Lena ;D! <3

Ett tips till er alla som nästa gång ska köpa alkohol från alko köp salmiak.
Suuuuper jävla god att shota med, jag älskar den!

Tagga

Nu går jag och sover.
TAGGGGAAAAR INFÖR IMORGON, ELLER HUR LENA JOSEFSSON ?!?!
FEST FEST FEST FEST FEST FEST FEST.

godnatt :*

Around us everything disappears

Ja jag vet Amina, de är rätt omogna människor. Men vet vilka de är nu så de är lugnt :)!
Förstår inte heller varför folk läser om dom inte tycker om de jag skriver!

Tänkte att de var dags att uppdatera.
Igår gick jag på stan med Lena, hittade mig min nyårsklänning plus en annan tunika.  Sedan gick vi och såg Erik live inne på shopping, och jag skämtar inte jag RÖS i hela kroppen för att han är så snygg och sjunger så bra, galet! <3.  Sedan for vi och gjorde lite galenskaper, haha! 

Idag så vaknade vi tidigt för att ta oss en sväng till Happaranda, alko, skopunkten osv! Inhandlade mig massvis med alkohol, en parfym och underkläder. Nu är jag redo för nyår, haha! ;D

När jag kom hem tog jag mig en bastu, de var gode skönt kan jag tala om för er! Nu ligger jag bara i min säng ska nog gå ner och göra mig varma mackor innan jag slår på en film!



My little sister.

När jag lämnade mitt rum hos pappa för en vecka sen såg de förjävligt ut kläder över allt osv. När jag öppnar dörren till mitt rum idag är de inga kläder på golvet allt är uppplockat och mitt rum är faktiskt städat! Då kommer min lillasyster uppspringandes och säger "Sara jag har städat ditt rum och vikt alla kläderna och plockat upp allt skräp, visst blev de fint?" helt jävla chockad, hon är 7:år och har städat upp hela mitt rum som minst måste ha tagit henne 2 timmar :o. Då vet jag vem som kommer att få städa hädan efter. att jag inte tänkt på de tidigare, och nu när jag kanske kommer att flytta till min pappa så de kommer bli perfekt (y) :D!


Jag ska finna vägen eller skapa den

okej jag måste erkänna....
jag for aldrig och tränade och jag kunde inte låta bli de onyttiga på jobbet heller, jag ljög för er. FÖRLÅT!
haha nämen jag tänkte ju fara och träna men han inte innan jobbet, men de är väll ändå tanken som räknas eller hur?  och de där med gosakerna på jobbet.. där har jag nog ingen att skylla på, de är jag som är boven i dramat. Nämen allvarligt jag kan bara inte låta bli att äta och bättre blir de inte av att kristian går omkring och äter lika mkt själv, klart man blir sugen ? Men nästa match som är nu på lördag har jag ett avtal med Per att om jag äter någonting onyttigt så kommer jag att få utföra ett straff, och Mathias kommer vara domare. Jag är nervös!...
Påtal om att äta så var de Kristians sista match, och jag måste erkänna att jag kommer sakna han! Kommer kännas tomt utan dig din jävel! :/. Men hoppas du får de bra i lumpen din skit :p!

Nä nu ska jag gå ner och göra varma mackor och sen slå på en film :)
I morgon blir de stan med Lena, kändes som de var år sen jag såg flickan så de kommer bli hur nice som helst <3!


Tack

Måste bara få tacka André för allting.
Tack vännen för allt <3


Times like these

Alltid lika trist att somna och vakna upp själv, de suger verkligen!
har egentligen ingenting att skriva förutom att jag faktiskt ska fara och träna nu
har inte tränat på flera veckor och de börjaar synas! Så nu är de dags igen.
Orkar egentligen inte men känslan efter att man tränat får mig att vela fara och göra bort de!
Så ska gå och äta frulle nu innan jag drar mig. Sen senare ikväll blir de jobb som gäller! Länge sen sist.
och jag lovar er ikväll ska jag inte äta någonting onyttigt alls !

Hejdå

I will be there till the world stops turning

Förlåt för den dåliga uppdateringen.
Har inte hänt mycket under helgen förutom att jag har spenderat den med min älskling.
Varit hur mysigt som helst <3

Nu gör jag inte så mycket har just tagit mig ett långt bad och ska nog bara krypa ner i sängen.
Känner ingen lust att vara hemma egentligen men what to do...    Nä har inge mer att skriva för tillfället hejdå!

Jag hatar dig så jävla mycket..
..och ni andra kan ju också dra åt helvette!


18:onde julafton - över

Ja då var den 18:onde julafton över. Julen är inte sig lik om vi säger så.
Efter att alla presenterna var öppnade kände jag en liten ångest inom mig.
Fatta hur mkt pengar mina föräldrar har lagt ut på mig, min bror, min syster osv och ... ja nä jag börjar tänka för mycket. och att jag just har sett Twilight gör inte saken bättre. Så just nu känner jag mig rätt nere mycket pga den dära satans filmen. Spelar fan ingen roll hur många gånger man ser den man gråter ändå lika mycket till den och man blir depprimerad. Då kan man ju fråga sig vafan man ser filmjäveln för, den frågan har jag också ställt mig själv men tyvärr kan jag inte få fram ett vettigt svar!

Nämen julen har varit bra, fast att jag har saknat dig, de känns så tomt att se henne men inte dig, de är som att någonting fattas hela tiden när man kollar åt hennes håll. För du brukade alltid sitta där vid hennes sida, men inte längre...tungt!



Julafton

Godjul på er :)
Hoppas ni får en bra dag.
Själv har redan första tomten varit här och jag har öppnat mina första paket, och jag är super nöjd!
kan berätta lite mer senare vad jag har fått när jag har öppnat allt .  Nu ska jag gå och vara lite social med resten av släkten. Pusspuss

R.I.P

2 år har snart gått och jag kan lova dig de känns tomt utan dig..
och vi saknar dig så oerhört mycket.
Önska att du kunde vara hos oss i morgon, som de alltid bruka vara..
Men jag vet att du har de bra där uppe.
<3

Godjul!

Ja mina vänner och ovänner då var de julafton!
Jag sitter hära på mitt rum ny duschad och ska snart krypa ner i sängen och försöka sova, upp tidigt i morgon!
Jag känner ingen julkänsla alls. Just nu känner jag bara att julen är så grymt överskattad och vill bara att den ska vara över. Julen känns inte som julen var för några år sen och de känns typ sorligt, tiden går så snabbt. Känns som att de var nyss när man låg där på kvällen och kunde knappt sova för att man längtade så mycket, och hur jävla glad man alltid var på morgonen spelade ingen roll vilken tid på morgonen de var, hur jävla mycket man längtade till tomten kom fast att man var lite små rädd för den, man sprang runt och letade efter tomten och nu ...  är allt så annurlunda. Julafton var de bästa som hände under året nu hade jag kunnat hoppa över julen. Jag vill vara liten igen! Aja nä ska försöka lägga mig i sängen och försöka få in lite julstämning i mig. Vi ses  Pusspuss

Godjul på er :)!<3


Adam

Såg även att min snygging har namnsdag idag.
Grattis Adam Engfors på namnsdagen! : ) <3


All denna stress får mig att vela sova

Jag är helt jäävla körd!..
Har varit igång sedan 10 på morgonen. Jag och Johanna har traskat omkring på stan för att in i de sista handla klart alla julklapparna! När  man går på stan med Johanna får man räkna med attt kortet dras allt för ofta!  " Men Sara de är ju trots allt bara jul en gång"  haha hon är som söt den dära Johanna! :)

Hade mest panik över Adams present och ingen förstår förutom Johanna. Fan vilket pådrag de har varit haha. Men till slut fick jag en sån panik och ja de blev som de blev. Är rätt nervös över vad han kommer tycka............ eller rättare sagt jag är AS nervös haha!  suger på julklappar. 

Just nu har jag ätit pizza och försöker hitta orken att städa upp mitt rum, men de känns som att jag behöver en PN!!
Nä vi får höras. pusspuss

Sanningen kommer alltid fram !

Haha jag vet redan vem du är, så synd LILLA flicka, vet du inte att allt kommer alltid fram! Haha du är verkligen orolig över min skolgång, du kan verkligen inte släppa de haha jag förstår mig inte på dig varför skriver ältar du om de hela tiden? Är de meningen att jag ska bry mig eller vad vill du  komma fram till?  Jag kunde inte bry mig mindre. De kanske är för att du är avis att jag har massa annat att göra än att sitta och plugga som du ?


Förlåt för min dåliga uppdatering men mår inte alls bra... de enda jag har gjort dom senaste dagarna är att sova, kan inte äta jag bara sover. Känner mig helt lost... Hur ska de gå, måste verkligen in till stan i morgon hur ska jag orka? De är jul om 2 dagar de är ju sjukt..   Nä alltså jag måste nog gå och sova igen, dom här 20 min som jag har varit vaken har gjort mig helt slut!  hejdå






MÅNDAG

Har minst tänkt skriva två grejer. Men efter varje gång jag skrivit klart dom så låter som så jävla idiotiska så jag kan tyvärr inte dela med mig, haha Men de sjuka är att jag vill verkligen dela med mig av den ena grejen, men de går fan inte att få till de. Låter ju hur sjukt som helst och inte ett dugg roligt. Bara jag som tycker de är roligt eftetsom de händer mig hela tiden just nu. Haha nää de är fan dags för sängen nu fast först funderar jag på att gå och försöka få i mig lite mat... Har allvarligt talat inte ätit ett skit sen i Lördags, abolut ingenting !  Har bara druckit masssssvis med cola, tack André du är fan bäst hehe! Men de som jag blir rädd för är att jag är inte ett piss hungrig och jag mår inte illa eller nå sånt som jag brukar göra efter att jag inte ätit på länge, as wierd :s. Inte för att jag klagar behöver gå ner lite men de kan ju fan inte vara bra, 3 dagar nu, så länge har de fan aldrig varit om jag inte varit sjuk och de är jag inte :s. Nä så för att minska min oro över att jag kommer dö så ska jag nog gå och trycka i mig nått, kanske lite fil i ett glas plus socker :)

Min kropp håller allvarligt på att dö, har världens jävla träningvärk, ÖVERALLT. Hur i helvette har de gått till? har inte tränat sen förra veckan typ. haha men jag klagar inte att inte äta nå och sen att få träningvärk utan att träna! Kan fan inte bli bättre hörni ;D

NU SNART BÖRJAR NAVYCIS HEJDÅ
A.E <3

Man måste kriga och visa att de går.

okej ska väll försöka att blogga lite om helgen fast att jag först bestämde mig för att låta bli för att de kändes hur jobbigt som helst. Men min snygging ringde nyss och väckte mig och gav mig lite krafter att änns öppna ögonen. Mamma blev arg över att jag inte har lyssnat på henne när hon varit in flera gånger. eh vänta nu inte har hon varit in nå? Inte vad jag har märkt iallafall. Så hon är lite grinig nu över att hon fick skotta gården själv. Men vadå hon trode väll ändå inte att hon skulle få med mig UT i denna storm! Nädu lilla mamma de borde du ha lärt dig för länge sedan att jag är för lat för de!. 

Oj sorry nu spårade jag helt från ämnet.  Juste helgen, de har nog varit den sjukaste på väldigt väldigt länge. De har hänt saker som jag kommer kunna leva på föralltid. HAHA fyfan nä man kan fan inte annat än skratta åt den här helgen för att den varit så sjuk. Ett bra minne som kommer att utvecklas till flera minnen!  nääfyfan kan inte sluta skratta, varje gång jag är arg då lovar jag er att jag ska tänka tillbaka på just den här tiden, då du sitter där och klämmer, och prick den stunden då vi hämtar upp dig! HAHAHA nää du har fan gjort mitt liv, ska nog inte nämna några namn men du vet vem du är ;D! Har varit helt jävla dagvild i helgen men man blir väll de när man knappt sover nå. Plus att den här helgen nää nu ska jag fan sluta skriva. 

ska avsluta med att jag for då till min snygging igår. Vi "firade" 3 månader och de blev hur bra som helst.
Fan vad jävla glad jag är att vi inte gav upp att vi forsatte att kämpa fast alla jävla bråk. Men de är så jävla värt allt bråk om man tänker hur jävla underbart och hur bra vi har de nu!
NÄFAN vad jag skriver nu får de fan räcka, helt galet. HEJDÅ!

Ibland är min bil bra men i dom flesta lägena är den fan den sämsta man kan ha pga att den är GUL.

Finns för många idioter där ute!

Tack Lisa de har verkligen hjälpt mig :) Har bara orkat söka upp den ena idioten som kommenterade så vet EXKAKT vem du är, och jag säger bara de . DU och JAG ska prata och jag hoppas du har en jävligt bra förklaring! Sen har jag inte orkat lägga ner så mkt tid på att söka upp den andra omogna patetiska människan som kommenterat anonymt men de kommer fram de med, de kan jag lova er!

Jag förstår mig verkligen inte på vissa människor, just nu är jag så jävla besviken så de är sjukt!
Jag säger inge mer så har jag ingenting sagt. Men en sak har jag då fan lärt mig idag.
LITA INTE PÅ NÅGON, för de finns fan ingen man kan lita på här i världen! And that´s true.

Men vet ni en grej?
Jag skiter fullständigt i vad ni tycker för ni är idioter hela bunten!

Nä nu ska jag forsätta att vara i min egna lillavärld innan jag somnar in, för just nu kan verkligheten ta sig i arslet :)!
Pusspuss


Behöver ingen extra mamma! :)

Anonym: Haha japp och underbart gott är de med smöepopcorn också du borde testa, plus att de gör dig mycket glad :D Eftersom du inte klarar av att berätta vem du är ids jag inte lägga ner tid på dig.  och du kanske borde testa de med, försök sköta ditt eget liv lilla du. För jag sköter mitt liv hur bra som helst själv, behöver ingen extra mamma eller så =)!  Peace out !  haha.



De var hur skönt som helst att få somna in ett tag.
Frågan är ju vad händer ikväll? Var lite små planerat att dra till cleo men de sket sig så är helt ledig ikväll, så jag är öppen för förslag :)!  Nä ska nog gå ner och hjälpa pappa med tacosen vi hörs. puss!

saknar fotbollen, i really do!


De är dags för en stor förändring!

Men däremot ska jag ta tag i mitt ätande av allt onyttigt än en gång. För nu har de verligen börjat spåra!
Blev även jävligt rädd när jag såg på "biggest loser". Då var de en kille som var med som förut spelade fotboll och var vältränad och när man tränar så äter man ju rätt mycket. Så när han slutade tränade så forsatte han ju att äta och de var de som fick han att se ut som han såg ut............ Kände rädslan inom mig att snart är de jag som ser ut så, är as rädd!  Måste fan sluta äta onyttigt, varför är de så förbannat svårt . Om man vill något riktigt mkt ska de ju gå? men varför funkar de inte? haha aja nää måste iallafalla försöka än en gång !.. Måste verkligen ta tag i de hära nu ska bara äta upp allt godis jag fick av pappa idag!

OCH LENA du är den största boven i mitt ätande.
de är alltid DU som får med mig att köpa och äta vad som helst. NU är de dags för en förändring.
DU ska inte fråga om jag ska med på max,
DU ska inte tvinga mig att köpa nå onyttigt
DU ska se till att jag håller mit till min frukt
UPPFATTAT ?! :o


Sooner than it seems life turns around

Till anonym: Visst jag är patetisk de har jag redan skrivit hur många gånger som helst och jag är medveten om att jag är de också men de är rätt patetiskt att inte kunna stå för de man tycker också eller hur, varför vara anonym? vad tror du kommer hända om du skulle klara av att skriva vem du är ? haha.    Jaa den här veckan har varit ett rent helvete, alla människor har en period där allt bara är skit även du!. Så du menar alltså att bara för att jag skriver om hur mkt jag hatar skolan och inte orkar med den måste jag ta tag i mitt liv? Förstår du hur många människor som skriver om att dom är less på skolan osvosv.  Och jag kan meddela dig att du behöver inte oroa dig om mitt gymnasiebetyg för jag har de under kontroll, och jag kan lova dig att jag kommer gå ut med ett slut betyg :)



De var en stor lättnad idag när jag träffade Hans och han berättade att jag kommer få G i  mitt projektarbete som jag inte gjort någonting på. Aaa jag måste faktiskt erkänna att ibland så gillar jag dig faktikt Hans! (Y).
Efter att inte sovit en enda blund inatt så tycker jag de är väldigt konstigt att jag inte är tröttare än vad jag är :o?
Men bara för att se till att jag inte kommer somna tidigt ikväll ska jag nog gå och vila lite nu :).

Pusspuss




Heeeelt slut i huvudet men kan fortfarande inte sova!

kan inte sova, vet inte vad problemet är?
Finns ju ingenting att vara vaken till?
Jag bara ligger i min säng och känner hur huvudvärken bara blir värre och värre..
Har verkligen försökt att sova men de går inte fast att jag är helt jävla sluuuut i huvudet.
Nä tydligen så har min kropp  bestämt sig för att vara vaken längre.
Tanken av att jag ska vara i skolan 07.30 i morgon ja nä jag har ingen kommenta till de ...
Känner mig typ bakis på nått konstigt vis. Nää min kropp mår nog inte så jävla bra just nu.
Ska nog gå och försöka igen. Fast vill typ inte sova för hinner typ sova 2 timmar innan jag ska upp och de känns onödigt för då kommer jag vara tröttare än vad jag kommer vara om jag inte sover. AAAAAAAAH vad håller jag på med vad fan snackar jag om? who fucking cares?.   Nä hörrrrrni mina nära och kära nä nu ska jag sluta skriva känner att de börja spååååra hehe byebye!

Everybody knows It sucks to grow up..


<3

(17.47) Adam Engfors säger: Du är min prinsessa
(17.48 Adam Engfors: Du är allt jag vill ha

Hur glad blir man inte?

Du vet allt hur man får sig att känna sig speciell, och hur man får en att få ett stort leende på läpparna och känna sig alldeles varm i kroppen. Jag är så jävla glad att jag har dig, du är bland de bästa sakerna som hänt mig <3

Kan inte sluta lyssna på låten <3


How long have I been in this storm?

Om jag ska vara helt ärlig så håller jag på att bryta ihop, totalt!
Allt känns skit och de har de gjort hela den här veckan typ, vafan händer?
Dagarna börjar bra men dom slutar alltid i katastrof..
Aldrig någonsin känt mig som jag gör just nu, de är helt jävla sjukt, när fan kommer vändningen.
Står inte ut nå mer..
De kommer bli en lång natt och dag i morgon, fyfan!..


Less less less less..............

Nä nu skiter jag i de hära, nu skiter jag i allt jävla pluggande alla jävla läxor. Dom kan dra åt helvette ! Fan vad less jag är. Har fan suttit en hel dag nu och försökt skriva de enda jag har lyckats med är en halv sida, nää de är fan inte värt de... fuck this nu drar bort  fan ta skolan.

..och jag är jävligt less på att de alltid ska vara så hära snart pallar jag inge mer.
Börjar fan bli osäker på hur jag vill ha de...

FAN OCKSÅ JÄVLA SKIT !
ALLT KAN DRA LÅNGT ÅT HELVETTTTTTEEEEEEEEEE !
HAR DAMP, HELT JÄVLA PSYK I HUVUDET ! LSFJDOGJFÖVKGDGFÖLDJ FUCK!


I want this forever, i swear i can spend whatever on it.

Tog mig en ledig dag idag för att jag hade tänkt plugga hela dagen. Vi får se hur de går med de men vi kan ju säga att de inte har börjat bra iallafall... Har suttit framför datorn redan över en timme och inte gjort ett skit! Nä måste fan börja skärpa mig, och hur många gånger har jag inte sagt så?..  Jag suger verkligen!

Men påtal om nå helt annat vad fan ska man önska sig i julklapp?
Min önskelista består just nu bara av
- Pengar
- Ny kamera.
De måste ju finnas nå mer man vill ha, eller?

Aja nä ska gå ner och fika lite sen ska jag väll försöka sätta igång!

De är tungt utan dig..

Minnena som vi har tillsammans är någonting oslagbart och jag kommer aldrig glömma de
Vi har fan varit med om allt!  <3


























Skärpning ...

De är ju nästan lite pinsamt? hahahaha. Jag måste verkligen sluta äta. Snart kommer ni bara se inlägg där de står massa saker om grönsaker osv.
När Per och Åberg är klar med mig så då ska ni se att de bli andra bulla ;D haha!


Kunde inte sagt de bättre själv !

Lena Josefsson:
Du har så mycket att göra att du inte har tid att göra de!

Helt jävla rätt! 

Im fighting for you

När jag vaknade i morse kände jag att de inte var min dag idag. Klev upp 20 min innan bussen gick. orkade inte bry mig hur jag såg ut jag gick bara till den dära jävla bussen där jag även somnade till, vaknade av att jag kände mig uttittad och självklart sitter de en gubbe och glor! helvette får man inte sova ifred?! . När jag kom hem satte jag mig i köksbordet och började läsa tidningen, brukar aldrig någonsin göra de men bara för att jag visste attt jag var tvungen att plugga så satt jag mig ner där och läste noga igenom varje artikel!  Jag vet verkligen hur man roar sig om man inte ids plugga!  Tror jag ska ta mig en promenad till ICA för att köpa lite energi så att jag orkar plugga, plus att jag verkligen måste få upp mitt humör annars kommer jag aldrig orka..... Nä nu måste jag fan börja agera, byebye!

En sån där dag då man bara villa gömma sig under täcket hela dagen..


Vi kan de dära med humor!

Har ju glömt att visa er vad jag och Lena brukar sitta kvar i skolan och göra fast att vi har slutat!

Här är bara en liten del av alla kommentarer vi brukar skriva, haha. Normalt? oja.





hahahaha sur Åberg! ;)

Livrädd

Igår var en av dom undebaraste nätterna på länge. Allt du sa, fan vad underbar du är de är helt sinnessjukt! Tänk om alla bara kunde förstå hur jävla underbar och bra du är och hur jävla bra du får mig att må! Fast de fanns en grej som fick mig att stelna till och att en klump i magen började att växa. och jag försöker verkligen att inte tänka på de, jag försöker tänka positivt och leva i nuet som du sa att jag skulle göra men... de är svårt och de vet du. Jag är så rädd, jag är livrädd!. Och inte mer med de då ska ju ännu en grej hända. En grej som kanske gör att jag förlorar dig, men bara så att du vet vad som än händer med dedära så kommer jag alltid att älska dig. Jag bryr mig inte vad alla säger, som du brukar säga vem fan bryr sig plus att dom vet inte ett skit.. Jag klarar inte av att förlora en till som kommit mig så nära och som får mig att må så bra... 

Finns så mycket kvar att skriva, men nej de är nog ingen idé just nu för jag är rätt så jävla nere..
De jobbigaste är ju att de finns ingen som förstår, ingen som fattar hur de egentligen är och hur de ligger till..
Eller jo de finns en enda jävel, så ska lägga mig i sängen och ringa till han, till min sötnos <3

Hatar att sova själv sånna här nätter...


You are everything i need

Helgen har varit bra, mycket bra!
Orkar inte berätta allt men kan dra lite kortfattat vad den har innhållt
Fre: Adam kom hem till mig, filmhyrning, massa gosaker, och hur mycker mys som helst plus övernattning <3
Lör: Mys med Adam, jobb, filmhyrning med mamma, smörpopcorn!
Sön: En sväng till Happis med Adam, Robin och Elin, hem till Adam och vila, sen hem till Elin och umgås, Mys och övernattning hos Adam <3
Mån: Vaknade upp med Adam, hem, dusch och äta sen vidare till Lena där de blev lite plugg!

Ungefär så där har min helg sett ut, då vet ni gott folk!

Hejdå

Nu Boden sen Happarand.
Trött som satan...
hejdå!

Hälsar på John Blund!

Är så jävla trött just nu så kan knappt tänka.
Så tyvärr får ni vänta till i morgon då jag ids uppdatera lite bättre !
Ska ringa Adam nu innan jag lägger mig och somnar in.

Sovgott på er allihopa!

...och jag håller med dig, de är så himla sjukt att någonting som varit så förbannat bra har blivit katastrof.
Kunde inte sagt de bättre själv "Ta vara på era vänner".   och ta dom inte för givet. Man vet aldrig, nästa dag kanske din bästa vänn är försvunnen och då är de kört..


NÄ NU SÄNGEN !

WWJD

Japp jag Sara Larsson har gjort de igen! 
Jag har än en gång skjutit fram en skoluppgift, denna gång mitt svenska tal!
Så blir att göra de SJÄLV med Johan Aasa till veckan, kul! ..

okej de är fredag jag sitter hemm på mitt rum ser att på mitt bord ligger de fullt med läxor, böcker och massa skit från skolan som måste göras! Har slut pengar så har inte råd att festa i helgen och jag som verkligen hade velat göra de men nej självklart ska jag inte ha råd... och Adam kommer inte förrän senare hem till mig så.. what to do, WWJD?.  Hm tror nog han skulle ta sig en dusch och sen efter de skulle han nog lägga sig och vila ett tag, så att han skjuter upp läxorna som han har nog mycket panik över. That´s great! .. så de blir nog att göra så, tack jesus! Nää nu väntar duschen på mig! 
Pusshej!

Grymt jävla sugen på att bli blond igen :o...

Ny sport nya erfarenheter!

Jag och Maja har bestämt oss för att gå med i korpbadminton. Vi insåg att de var våran grej efter vårat idrottspass! Efter passet så berättade våran lärare att man kunde gå med om man ville. Vi tyckte de var en lysande idé (y) Vi ses då på lördagkväll 19.00 på våran första träning Maja!
Snart ska jag hålla mitt svenska tal i 5 min.
och jaa vad har jag att säga om de......... de kommer ta ca 1 minut, kommer stamma, kommer läsa allt så fort så jag knappt kommer hinna andas och svimmar.  Jag älskar sånt hära någon mer som gör de?  Nää borde kanske gå och läsa igenom lite av vad jag ska säga.
Frågan är ju vad som händer ikväll?
Har inga pengar att festa och de suger arsle! HUR i helvette kan man slösa upp 1000 kr på en vecka? Jag trode de var omöjligt men jag har tydligen lyckats med de, bra sara!  Kanske far och myser med Adam, låter som en mycket bättre ide :)!

Lite mer Pello bilder!

Bättre sent än aldrig eller hur ?

no one makes me feel this way

you are my favourite boy
But I'm not
What you need...


Nää nu ska jag väll lägga mig i min nybäddade säng helt ensam och helt slutkörd och försöka läsa lite psykologi eftersom jag har prov i morgon..
Har så mycket jag vill skriva, har så mycket inom mig som jag vill få ut. Men nej ska inte vara lika patetisk som jag alltid är. Känner mig fan som en box fylld med massa saker och som snart håller på att spricka av allt ..
Nä nu sängen.
Jag saknar dig..


<3

(22.34)Anton säger: - okej... men kom ihåg, allt som inte dödar, det härda :)
(22.34)Anton säger: - det är bara orka skiten, gå igenom det...nångång måste det ju komma en vändning :)
(22.35)Anton säger: - jag tror på dig sara! :)


Att veta att någon bryr sig måste ju vara en av dom bästa sakerna som finns! <3

I try so hard but it doesn´t matter..

Skulle haft nationella i svenska B idag, muntligt.
Men de slutade med att jag, Hannah och Erica smög ut bakvägen och for hem haha!
Så for hem och städade ist, under städningen insåg jag att när man väl har tid och ork så är de fan ändå rätt skönt att städa. Iallafall efter man städat klart. Hur underbart är de inte med ett rent rum och de bästa av allt att lägga sig i en renbäddad säng, underbrart. De är de som gör de värt att lägga ner lite av sin tid av sitt liv och städ. Plus att när man städar försvinner alla tankarna med all den höga musiken, and that´s great (y).  Nu ska jag bara damsuga och fixa lite till innan jag är klar. Sen bli de iväg och jobba.......... inte alls taggad på de plus att jag har verligen inte tid med de, har prov och massa saker som ska lämnas in i morgon.

I try so hard, I really do..


:'D

Jag sitter verkligen och skrattar för mig själv, kan inte sluta tänka, och kan inte fatta.
Fyfan!! HAHA

You rock my world!

Efter att jag var på så dåligt humör tidigare och allt kändes bara skit så trode jag att jag skulle sitta själv på mitt rum och sura/deppa men ICKET. Lena kom till mig och när jag och Lena gör nå kan de inte bli mer än lyckat! Vi for till skogen och umgicks, och OM vi har skrattat, helt jävla galen har den här kvällen varit och jag tror Lena bara kan hålla med om de! Nu kan jag lägga mig med ett leende på läpparna, ett stort! Men först ska jag kolla lite videoklipp på youtube, och om du inte fattar de där Lena, då är du fan trögast ;) hahaha.  Åh nää ska gå och sussa nu medans humöret är på topp! (Y). 

Tack än en gång Lena, du är fan guld värd.
Alla borde fan ha en sån underbar vän som dig.
Allt känns så jävla bra med dig
You rock my world dude!  <3

Jag hade verkligen velat tro dig men jag vet inte vad jag ska tro, eftersom att jag vet att du gör de nu..

<3

kan de bli sämre?

Om vi säger så här så har den här dagen varit helt tvärtemot den dagen igår....
Fan varför kunde inte allt bara vara lika bra?

- Jag hatar skolan
- Jag kan inte tvinga dig de är upp till dig, men kom fan inte och säg att du saknar mig, men att veta att man blivit dissad pga de, de gör ont. Men whatever, som sagt till val..
- Jag hatar dig, lek inte att du bryr dig för de gör du inte!..
- Jag önskar att ni hade kunnat lämna mig i fred, skit i mitt jävla liv ni har ingenting med de att göra! Vafan är problemet egentligen? Förstår inte varför de stör er så mycket att se mig glad? jävla idioter, de enda ni gör är och förstör med erat jävla skitsnack! Leave me alone.
- Jag önskar att jag kunde flytta här ifrån och börja om allt på nytt.
- Jag önskar att du fortfarande fanns vid min sida, men vet att de är kört nu.
-Tack Per och Lena för allt <3


Hejdå!..

Bra dag (y)

Den här dagen har varit hur bra som helst. De borde finnas fler dagar som denna!
Vaknade upp och insåg att jag inte var ensam,  skjutsade puckot till skolan som anklagat mig att de var mitt fel att vi försov oss, haha men de sista jag sa innan vi somnade in var "min väckarklocka på mobilen är inget att lita på" men ja de gick ju som de gick. Aja efter de for jag själv och tränade, 1 timme på rullbandet.... skönt dock när de var över och efter de for jag och solade solarium, hur jävla underbart som helst :o, blir nog samma sak i morgon. Först träning sen solning (y). Efter allt for jag hem och tog mig ett långt varmt bad. och nu ligger jag här med nymålade naglar och känner att de är dags att börja plugga lite. Men känner hur orken börjar ta slut så ska kolla om vi har nå upp piggande i kylen, dock nå NYTTIGT ;)! .





Fotboll är bäst

Glömde att berätta igår att jag har nu helt lagt av med fobtollen. De var ett tufft beslut eftersom jag spelat fotboll sen jag var 5 år, plus att jag varit och kollat när min pappa spelat sen jag knappt har kunnat gå. Fotboll har varit en stor del av mitt liv. Men nu är de över. Min tränare ville ju dock att jag skulle och testa träna några gånger till och sen bestämma mig, men nej inte den här gången för den här gången har jag bestämt mig!  De var när jag låg i mitt varma bad idag jag insåg hur jävla skönt de är att slippa åka nästan varje kväll och träna. Man har ju knappt haft någon fritid. Men de är klart som fan att jag kommer sakna fotbollen. Kommer att sakna att springa och jaga den dära förbannade bollen, och alla träningsläger, tjejerna i laget osv osv. Känns helt jävla sjukt att jag har slutat, trode allvarligt aldrig den här dagen skulle komma... Men de känns skönt att veta att man är välkommen tillbaka om man blir sugen igen.













<3

Krig hehe







så är de..

Ibland så inser man verkligen vilka som är ens riktiga vänner och vilka som sviker när de väl blir jobbigt..

.

<3



I don´t care..

Har typ tappat suget att blogga, men de är väll bara en svacka som jag hamnat i :p!
jag har blivit så lat att jag skäms!  Har haft hela dagen på mig att fara och träna, men tror ni jag har gjort de?
eh nej och nu är de försent för snart ska jag ut. Än en gång har jag skjutit upp en sak som jag måste göra! Äh får göra de i morgon ist för ikväll är jag upptagen ;) och jag gillar de, blir nog lite träning i de jag ska göra ikväll ändå så, haha!  Nu tänker säkert många av er på sex, haha ni får tolka de hur ni vill ;)  Nä fick just sms:et jag låg och väntade på så jag måste dra, vi seees pusss ! :D


sjukt !

Hur i helvette kan man vara så rå att tortera en 3:åring :O? Sånna som han borde fan inte änns få leva. SKJUT HAN!

läs länken nedanför. Om du för musen nedanför ser du länken. Har glömt att byta färg men orkar inte ändra de!
http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2009/11/26/tortyrliknande-sadistisk-misshandel-av-3-arig-pojke/

This is my life

Hela helgen har jag umgåts med min älskling!
igår blev de att dricka, en liten inpuls grej som vi bestämde oss för att göra. De blev att halsa lite vin hemma hos Elin innan vi drog till någon fest. Haha och ja de var en upplevelse i sig om man säger så ! Kvällen slutade iallafall hemma hos Elin. Där vi låg och flummade oss innan jag och Adam promenerde hem.  De har iallafall varit en rolig helg. Lika underbart som alltid har de varit att umgås med min snygging <3 

Är iallafall hemma nu ligger i sängen och ser film, känns helt ensamt och tyst.  Ska nog gå och ta mig en lång dusch och sedan popca lite smörpopcorn innan jag försöker sova. 

pusspuss <3

Please don´t go away, i need you

Ja menar de , ååh då hade jag fan varit i Stockholm med dig just nu. HUR JÄVLA UNDERBART HADE INTE DE VARIT ?!...
Försov mig i morse IGEN, åh varför ringer aldrig min mobil? Vad fan är felet?
Ni kommer aldrig fatta hur nära jag var på att stanna hemma men Maja tjatade och tjatade och tjatade så till slut blev jag as less och drog till skolan ändå. Efter spinning passet så drar Maja fram en kall Cola och säger att hon köpt den bara för att jag kom, hur gulligt var inte de ? haha. Fick lite skuldkänslor eftersom jag varit lite små sur på henne eftersom hon tjatade mig till skolan, förlåt gullunge <3!
slutar egentligen skolan 15.20. Försökte smita från skolan för ett tag sen men då fick jag Sofia efter mig, hon slet mig i håret, puttade mig, drog i väskan och sa DU SKA INTE SKOLKA! så här sitter jag kvar i skolan., suck...  Men nu har Sofia dragit till Axel så ser mitt tillfälle att dra hem! sängen väntar på mig.
Jag är så himla besviken, fan också...


..........

Jag känner att jag borde ha lagt mig för länge sen för nu börjar tankarna ta över huvudet, jobbiga tankar.. Var hur trött som helst bara för någon halvtimme sen. Men nä nu ligger jag i min säng och känner hur omöjligt de kommer vara att sova. Men jag borde verkligen sova innan jag gör något dumt.....

Nä måste försöka sova nu, klarar inte av de hära, får försöka glömma allt med lite sömn och hoppas på att jag lagt allt de där bakom mig i morgon..

Fan också känns som att mitt liv, ja när jag vet fan inte...
och i morgon far Lena till Stockholm och bara lämnar mig i den här hålan med massa skit. De är nästan så att jag följer med.  Detta betyder alltså att de inte kommer vara någon Lena på skolan i morgon, och de om något suger så jävla hårt, vem ska jag då hålla på slå, flumma, prata, störa osv nu när du är borta, fan Lena boka bort biljetterna och kom till skolan ist! 


Kill me..

mmmaja säger: - sara spinning imorgon!!!! WOHOOOO
SaraaaL.blogg.se // säger: - ÅÅÅH......
mmmaja säger: - DU ÄR DÄR!annars....
SaraaaL.blogg.se // säger: - men.. jag hatar spinning !
mmmaja säger: - men tror du inte jag gör det då?!
SaraaaL.blogg.se // säger: - haha men
mmmaja säger: - INGA MEN!
SaraaaL.blogg.se // säger: - okej....
mmmaja säger: - BRA :D
SaraaaL.blogg.se // säger: - åh.... du ringer ju amulansen i morgon när jag dör
mmmaja säger: - om du ringer likbilen åt mig!
SaraaaL.blogg.se // säger: - deal!


Mitt jobb är farligt !

Jag måste allvarligt sluta mitt jobb. Om inte jag gör de kommer jag dö av fettma. Innan matchen hade börjat så hade jag redan hunnit äta, en hamburgare, en daim, en lussebulla, en hockeypuck(chokladboll), flera koppar smörpopcorn, chokladkaka, gott och blandat, en läkerol, två krokofanter och massvis med dricka. Detta var ju då INNAN matchen, så ni kan ju tänka er hur mkt jag har ätit under hela matchen. fast att jag mådde illa kunde jag inte sluta äta, vad fan är felet på mig :o plus att jag tog hem smörpopcorn!  Jag mår illa av mig själv usch, blir nog två timmar på gymmet i morgon ! 

Ikväll har de iallafall varit slaggis utanför våran kiosk, två killar i typ 7:års åldern? började slåss. Eller den ena hoppade på den andra och självklart ska min pappa gå dit och bry sig, suck!  Så när pappa gått där ifrån hör man hur den ena killen säger "Vi tar de sen" och går där ifrån. Jag och Kristian fick oss då ett gott skratt. Men alltså seriöst så jävla töntigt vad slåss man änns för när man är så där liten? 

aja nä nu ligger jag i sängen och funderar på att kankse gå och lägga sig, hade varit skönt att lägga sig i tid för en gång skull.  Ingen rolig känsla var de att vakna upp i morse och upptäcka att man var själv :/ ..


You are my only love.

Joo vad fan tror  ni jag lyckas med i morse ????
jo jag försover mig så jag missade muntliga nationella i svenska B..... Hur lyckas jag? For iallafall in och gjorde bort de skriftliga nationella, skönt att få ha gjort bort de iallafall. Jg förstår inte hur jag inte kan vakna av min mobil, de är ju nå fel!  

aja sitter och väntar på att mamma ska plocka upp mig ska förbi gymmet och träna lite.
Ska försöka börja träna varje dag, för de är fan ett måste. Min ångest över min kropp har aldrig varit större, jag skäms verkligen nu. Haha så måste bränna bort lite =)!  Sen senare blir de jobb, ni vill inte änns veta hur otaggad jag är på de.................. Tur att jag har Kristian där borta som får höra på allt mitt klagande!  Nää nu gymmet, puss!

JAG VILL HA SOMMAR OCH SOL!!!
 

 


I try my best

Kvällen har varit awsome.
Vi for och handlade massa frukt, choklad, grädde och självklart ett 10pack cola! Sen vidare hem till Lena där vi ringde Bertil som kom och skar upp all frukt och fixade klart allt. Underbart skönt var de  ! (y). Sen gjorde vi klart mitt tal innan vi slog på en film. Filmens namn kan jag tyvärr inte nämna men de, ja nä jag finner inga ord för den. Den enda jag har att säga om den är att jag skämdes så mycker så att jag fick gåshud.  Sen har vi bara flummat oss igenom kvällen. As gott var de med frukt doppade i choklad och grädde, mummms!.

Mitt humör är på noll, fan också plus att jag har mensvärk, GREAT...
 Känns wierd att vara själv utan dig. Ingen godnatt puss eller någon som tjatar om att bli kliad på ryggen, eller någon som väcker mig mitt inatten. Haha nä ska gå och sova nu nationella i morgon, är hur opepp och hur oförberedd som helst...... lycka till !

så kan man också se ut efter en hård lördagskväll ! <3


<3

De sjuka är att jag saknar dig redan :/...
as jobbigt <3..


You take my breath away

For hem och mös med Adam, somnade till där ett tag. När vi vaknade upp igen fixade jag bara till mig lite innan vi for hem till han. Vi satt och försökte skriva på mitt tal som jag ska hålla i morgon men de gick inte så bra. Ni skulle hört han, haha fan vad jag skrattade!  Eftersom de inte gick så bra så drog vi till Elin ist och hängde där till 03 någon gång, innan vi drog oss hemmåt.  Vi somnade inte eller jag somnade inte förrän kring 06.30 någon gång. Medans han somnade just innan min klocka ringde vid 08. Hur orkar killen vara vaken hela natten?  De var VÄLDIGT tungt att fara till skolan.. Klarar inte av att stiga upp hur trött som helst medans någon annan ligger kvar i sängen och sover, jag hatar de! Men de är värt de bara för att få mysa med han!.

Aja kom iallafall nyss hem från gymmet. Hur jävla skönt som helst att få träna!
Ska gå och duscha och fixa till mig lite nu innan jag drar mig till Lena där de blir fruktsallad och cola, mumms! Vi ses pusshej


Hejdå..

okej nej jag orkar verkligen inge mer, nej de suger så jävla mycket. Hur lockande känns de inte att skolka? vi gör ju inget, helvette! NÄ NU ÅKER JAG HEM TILL ADAM HEJDÅ!.

Dålig uppdatering.

Förlåt för min dåliga uppdatering men har inte haft tid, har umgåts med min sötnos!
For till han i söndags och sov över sen for vi hem till mig och han sussade hos mig. Myspys!
Han ligger dock kvar i sängen och sover just nu medans jag är i äckel skolan och håller på att somna, är AS trött.. Vill bara tillbaka till sängen. Men förhoppningsvis  så slutar vi  snart!  Blev väckt kring 03.30 av Adam som hade problem att sova. Så de var gode tungt att stiga upp i morse..
Just nu sitter vi och ser någon dålig film på youtube för att våran lärare har brist på saker vi ska göra..., känner hur mina ögon håller på att ge upp, måste ha en säng nu!!
aja nä nu ska jag fokusera på filmen vi ses, kanske åker till Adam kväll får se. Känner att jag hade behövt göra lite skolarbete. Men hur lockande känns de? mhm precis så vi får se hur jag gör :)  Pusspuss!

RSS 2.0