They say acting’s just pretending, even that gets old.

haha ååh Tommie ringde igår typ helt sent och han bah:
-läste att du inte kunde somna, tänkte vara lite social, vad gör du?
jag:
- hm nä jag somna just :p
hahahahahahaha åh de var typ helt kul =) ! gulligt av han :).

Idag vaknade jag typ helt tidigt för att jag ska jobba på tivolit på lk med fotbollslaget, vi skulle stå i sånna där stånd, och jag önskade och hoppades på att jag inte behövde stå själv som jag gjorde förra året, för då fattade jag ingenting (a) Men än en gång fick jag stå själv :/ :p , men fick stå vid ett stånd där man skulle fiska påsar, och i påsarna fanns de alltid gossedjur , de var väll OK :) , kom  jävligt mycket folk kan jag säga, ojo j fick paniiiik ! och jag som är så grymt bra i matte (y) åh herregud ! aja men de gick faktiskt mycket bra :)  hjälp och när jag stog dära och när de inte var nå folk så kom en turk som jobbbade på tivolit och bah:
- do you speak english?
jag:
-öhm no i can´t
han bah jo , och så tog han min hand och typ smekte den och sen frågade han mig om jag hade förlovat mig :O ! jag bah öhm nej? och så pekade han på min guldring och bah what is this? jag bah öhm i got it from my mother, och han bah aaah i understand :) it was nice to meet you Sara och så flirta han och gick, HJÄLP :o sen kollade typ alla helt sliskit på mig :s lite små läskiga :s
Sen råkade jag stoppa två nallar i en påse och ja de hände rätt mkt pinsamma/roliga saker :) haha !

När jag kom hem spolade jag upp ett varmt skumbad med ljus och musik, så jävla skönt de var har nog aldrig varit så avslappnad i hela mitt liv, somnade typ. nämen han tänka på mycket saker och de bhövdes ..

kanske måste fara in till akuten :o :|..

If you feel like leaving
I'm not gonna beg you stay
skumbad <3
.

another sleepless night..

kan inte sova, hm ovanligt... !  :'/

nobody understand, and i can´t explain :(

Ett gammalt test som jag då gjorde när jag var 16?  men de är typ sant, kommer ta självmord om 7 år ..

I want you to stay

♥ Dagens frisyr: uppsatt
♥ Dagens smink: Inge smink alls :s.
♥ Dagens klädsel: shorts och ett linne :)
♥ Dagens händelse: bad och sol på udden =)
♥ Dagens planer: Se film med folk.
♥ Dagens vill ha: ett eget boende?
♥ Dagens saknad: ....
♥ Dagens drog: Vatten haha ;p
♥ Dagens finaste:  vädret!! :o
♥ Dagens måste: duscha :)
♥ Dagens dricka: vatten
♥ Dagens köp: pizza haha ;D
♥ Dagens skönaste: att ta av sig sandalerna (skavsår)
♥ Dagens mat: korv och mackisar
♥ Dagens kärlek: Lena :) <3
♥ Dagens mående: för tillfället arg, men de går väll över..

what about me ?

Ååh ännu en underbar dag, I LOVE IT :D
Var på Udden idag med Lenis, och till lunch gick vi till pepparoni och beställde pizza, påminde lite om skolan eftersom vi brukar äta där haha :P. och på vägen från till pepparoni så var de först två kille som kommentarde pizzorna att vi skulle bjuda och allt vare nu var haha, sen vare typ andra två killar som kommenterade att vi skulle bjuda haha , orka :p nämen så vi satt på stranden och åt pizza, öhm nä inte alls tjockt? :).  nämen de har varit sjukt fint väder som sagt och vi har bara legat och steekt :D Träffade även, sebbe, karwan, petter, barre, johan, danne mfl där borta :P haha. nämen de var trevligt.
sen så cyklade vi oss in till stan, och cykelturen gick underbart bra , eller hur Lena? ;D hahahaha åååh jag dör :').
Vi gick på stan en snabbis sen så var hon tvungen att åka hem :/ , och jag tog och cyklade hem, haha och de gick ju snabbt (y)  nämen man ska inte stressa när man cyklar =) ! .  och kul att värsta gamla tanten börja kaxa med mig :o, fan vad less jag blev ! haha

Nu ska jag duscha och sen fara och se film =)

hahahahaha och de roligaste är ju att jag och Johanna har fått jobb hahahahaha ååh jag dör :')
nämen de ska faktiskt bli roligt =D (y) vad gör man inte
för att få pengar? haha :D


Jag hatar dig, jag gör verkligen de, du kan verkligen förstöra en hel dag..
Fast att jag är hur glad som helst så kan du få mig så jävla sur så de finns inga ord,
åh orkar fan inte ... :/



MMMM FYFAN VAD GOTT DE VAR :D <3
KALLLT :o !!!!

Jag saknar dig :/.. tänk allt vi gjort tillsammans <33

It's something I must live with everyday..

Saying we're aint more than friends
Couse to me it's all confusing
Couse it's true I wanna be with you
What am I gonna do?


I can't stop, stop my heart.

I sista sekund så bestämde jag mig att stanna hos Adam ist för att fara hem (ett bra beslut). Så sa hejdå till Lena och Maja och vandrade mig hem till Adam, där han låg bakis i sin säng , skyll dig själv ;) haha nämen vi låg och myste en stund i sängen innan vi for ut, vi gick på en lång kvälls promenad, han visade vart han hade växt upp och vart han hade lärt sig spela fotboll osv. haha söt han är : ) !! När vi kom hem igen så låg vi och såg south park haha innan jag skulle ta bussen hem.
Det var som tänkt att jag skulle ta bussen som gick 22.35 (trode jag) så när vi satt där och väntade och klockan blev 22.45 så kom vi ju på att de är söndag :o ! hahaha och sista bussen gick 21.35. otur ;) ! snäll som Adam är fick jag ju sova över hos han. Som kvällsfika så stekte han hamburgare till oss båda, fan vad gullig han är :)!  Men de gulligaste var ju ändå attt han väckte mig för att han inte kunde sova, han var lite nervös för han skulle till tandläkarn 08.10 på morognen :o.  Han trode han skulle få rycka sin visdomstand, haha märkte inte när han kom tillbaka från tandläkarn, var typ helt död ;p men de gick tydligen bra och han behövde inte rycka nå tänder :) haha !  for då hem efter ett tag :// :( !
höll ju nästan på glömma att säga att jag har brännmärken på min hals och mina fingrar , undra vems fel de kan vara :o haha åh jag fick panik !! :D

  <3

At night when the stars shine, I pray..

I lördags så drog jag, Maja, Lena och Erika  till Sofia i boden :) för att ha en liten tjejkväll =).
vi åt mat, pratade, skrattade, spelade spel, såg film osv en grymt kul kväll, vi sov även över hos henne :p. 
Men spelet som vi spelade (med andra ord) hahaha fyfan så jävla kul de var, gud vad vi skrattade, nästan så att man måste köpa ett sånt spel haha :D. Nämen efter att vi gjort lunch, och chillat ett tag så kom David och hämta oss, och skjutsade in oss till stan för att vi skulle ta bussen hem :) . Underbart rolig kväll/natt som sagt :) . och måste bara berätta att vi hyrde en skräckfilm , åh fyfan vad sjuk film, ni fattar itne hur mycket jag och Lena skrek i början av filmen , helt sjukt, nästan så att de kom tårar !!! tack tjejer för kvällen, de behövdes :).<33
Fråga inte änns hahaha :D !!! <3

You'll be ok, but not me i know that..

How come
You act like this
Like you just don't care at all
It's not supposed to feel this way
It's not supposed to hurt this way...




åh jag vill bara gråta bara försvinna och aldrig komma tillbaka helt seriöst. Jag pallar inte  !!!! :'(


Don't wanna leave it all behind

Igår käll for jag ut till Lenas stuga , vi åt "fettfria" chips med dip och vindruver medans vi pratade lite sen såg vi film :)
efter de var de natti natti, för vi skulle upp tiiidigt, för somsagt dom hade ju lovat svin fint väder :) vi vaknade typ halv 10 , tuuffft men jag orkade upp ändå, hade lite svårt att somna igår, hm ...... aja. vi åt frukost sen tog vi båten och for ut till sandgrynnen :), Vi solade, badade, gick på strand promenad, byggde sandslott, åt mat, pratade,  posade på lite kort osv :D sjuukt mysigt var de och sjukt kul <333 :D jag smorde ju såklart inte in mig med någon solskyddsfaktor, eftersom jag aldrig bränner mig :O !!  åh gud ni fattar inte hur mkt jag har bränt mig jag dör :o hahaha de bränner på hela kropppen, och är helt röd åh jag dör : / haha !  MEN ORKA ATT LENA ÄR HELT SJUKT BRUN ORKA ORKA ORKA , åh blir typ helt arg , haha (a) och jag kan typ inte änns bli brun har jag märkt, jag får panik, jag blir inte brun :o :| !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ååh.
aja nä nu ska jag gå och se film eller nå är helt sluut efter dagen haha =)  och i morgon blir de kuuuuuuuuuuuul :D:D !!


ÅH HELVETTTTE VAD LESS JAG ÄR PÅ FOLK SOM SKA LÄGGA SIG I  ANDRAS LIV !!!
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH BLIR HELT GALEN !!  längtar tills jag är 18 så sjukt mkt så ingen kan fatta..
mina föräldrar kan ju bara dra åt helvette ni vet fan inte ett piss..... !!!!!!!!!!!!!! dom kan verkligen förstöra ens dag. .
bilder finns på pixbox (saaraL)

sooner than it seems life turns around

Sov  över hos tove onsdag till torsdag också. kulkul.

Var hos Adam igår då, lika mysigt som alltid : )
Fööörutom att jag typ har tuuuusen fucking myggbett , får panik !! :o.

Tack Lena för sitt stöd HAHAHAHAHA åh jag trode jag skulle dö, helt seriöst :o !
haha lite små roligt :D Hon frågade också om jag ville följa med till någon ö med sand eller vad de nu var i morgon haha :D och jag tackade ju antagligen ja !! :D sviiin jälva kul , och dom har tydligen lovat underbart väder, och de gillar vi :D :D:D !! tack <3

aja just nu gör jag inte så mkt ligger på vårat tak och solar, de är ju sjukt fint väder idag, och jag håller på dö av varme :o haha :P .

Can't sleep
all my toughts are spinnin' round in my head!


It´s hard for me to let it go :/ .

Jag är typ helt glad nu :D
och jag vet nog vad de kan bero på HAHAHA ! nämen de ska vi inte änns prata om, Tove vet ;D
haha aja har nyss kommit hem från träning, fyfan vad vi tränar de är sjukt träningar hela tiden, men aja de får mig på bättre tankar iallafalll =). aja på torsdag ska vi träna med piteås div 1 lag , typ jobbigt de kommer bli, men aja =) sen ska jag nog tillbringa min helg i Boden med Adam :) ska dit i morgon också , längtar de var sjukt länge sen jag träffa han :/ sötnooosen <3 :). Nä nu måste jag skynda mig att duscha så inte Tove börjar dampa, ska tillbringa min natt hos henne ! de kan behövas, i need to talk ! :) och jag saknar henne :/ <3 ! aja ska försöka få med henne till ICA för att köpa godis eller nå men  de är inte de lättaste kan jag ju tala om för er, så lat tjej alltså ! hahaa  men älskar henne ändå =D
aja NÄ NU SKA JAG DUSCHA !!!! PUSSSPUSSSSSSS HEJDÅÅÅÅÅÅ !! :D:D hjälp, vad händer? är typ glad hahahahahahahahaha åh nej :D !

Hold on .

GRATTIS I EFTERSKOTT TOM, nu är du äntligen 18 :D !  föörlåt att jag glömde bort de haha, sånt som kan hända vem som helst (a) :D !
De enda kort jag hade på dig typ :p  men de får duga haha ! :)


maybe your the one who is the only secret I keep.

Jag saknar att skratta så mycket att jag knappt kan andas.
Jag saknar att skratta så mycket att jag inte kan stå.
Jag saknar att skratta så mycket så jag blir tårögd.
är så jävla depprimerad så jag vet inte vad jag ska ta mig till : (
I just want to be happy ! :/


Vet du att jag aldrig skulle byta dig mot någonting?

Senaste:
1. mening du sa: Nä han var inte hemma när jag vaknade.
2. personen du pratade med: pappa
3. du fick sms av: Emil
4. du kramade: hm jadu, Lena tror jag :) <3

idag:
5. kläder: troser och bh
6. bättre än igår: nej

Imorgon:
7. är det: Tisdag.
8. planer: hm sola om de är fint väder,  sen träna.

favorit:
10. nummer: 5
11. färg: har typ ingen favorit färg :p
12. årstid: SOMMAR <3

Frågor och svar:
13. saknar du någon? jao..
14. humör för tillfället: trött
15. det första du gjorde i morse: ringde Adam.
16. vad åt du sist? har inte ätit nå idag
17. vad irriterar du dig på? folk som säger saker, men inte menar de.. 
18. tror du på distansförållanden? Det beror på ..
19. vem tänker du på just nu? Adam..
20. tror du att personen skulle vilja snacka i telefon med dig nu? hm jag vet faktiskt inte, han brukar oftast vara upptagen.
21. vart reste du sist? Tuurkiet <3  sakna sakna !!
22. vad gjorde du igår kväll? hm åt glass och såg film..
23. liknar du din mamma eller pappa? jag liknar nog tyvärr pappa med håret HAHAHAHA  visst Johanna ? ;D men resten vet jag inte
24. ler du ofta? ja typ .
25. välj en (kärlek, skönhet, kreativitet): kärlek
26. önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? alltid..
27. i vems säng sov du i igår natt? min egen :/
28. vilken färg har din tröja? har tyvärr ingen tröja på mig.

Sorg:
29. har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? mm..
30. har du någonsin gråtit dig till sömns? jo..

Lycka:
31. är du en glad person? ja de tror jag väll? :p
32. vad gör dig glad?  många saker
33. önskar du att du var lyckligare? ja !
34. är lycka överskattat? nej
35. kan musik göra dig glad? joorå

kärlek:
36. har någon annan än din familj sagt "jag älskar dig"? jo
37. har du någonsin sagt "jag älskar dig" och menat det? ja .
38. har du en flick/pojkvän? nej inte de ..
39. är du nöjd med det? hm nä..
40. är du kär? nä.

hat:
41. vem hatar du verkligen? jag hatar ingen, men de värsta jag vet är folk som ljuger ! ... 
42. har du någonsin gjort en hat-lista? hm nää ? :p
43. är du en mobbare? hahaha nää eller? :D
44. har du varit så arg på någon/något så du börjat gråta? jao..
45. har du blivit sviken någon gång?  mm :( ... !

So far away from where you are.

Kom typ hem från tränngslägret för ett tag sen, de har varit  roligt och mysigt, men jobbigt,  de känns jävligt skönt nu när de är över :).  Brun har man också blivit :D:D !! 
Jag har faktiskt mindre träningsverk än vad jag hade trott att jag skulle få :o , men allt kommer väll i morogn eftersom vi körde värsta fyspasset idag . sjukt jobbigt :s.  Men man har fått skratta mycket, och speciellt igår när MalinL och jennifer bjöd på en dansuppvisning ;D hahaha åh jag dog :')  Nämen de har varit en bra helg =) .Är sjukt trött nu, och har svin ont i skallen, åh bara jag inte blir sjuk :( !!!  aja ska gå och lägga mig i sängen och se någon film tills jag somnar :)
haha !!
Nu är jag typ brunare än dig Adam :p.

You're just a part of me I can't let go

Schemat inför träningslägret :o..



Fredag 18 juli: 12.00 Samling
13.00 Fotbollspass
16.00 Middag
18.30 Fys
21.00 Grillning
23.00 Natti-natti  

Lördag 19 juli:

08.00 Väckning - frukost 09.00
Fotbollspass
11.00
Lunch
13.00 Fotbollspass
16.00 Middag
18.30 Fotbollspass
20.30 Kvällsmål
23.00 Natti-natti  

Söndag 20 juli:

08.00 Väckning - frukost 09.00
Fotbollspass
11.00
Lunch
13.00 Fys
15.00 Samling - avslutning

Without you I'll never feel the love inside of me.

I torsdags så efter att jag hade jobbat så for jag till Lenas stuga ute på halsön :D
svin länge sen man träffade den snyggingen <3 !  Fyfan vad kul vi hade haha, de blåste typ ganska mycket så då tog vi båten och for ut till alla stora vågerna :O ! hahahahaha fyfan vad vi flög och skratttade, vi blev ganska blöt ! :D haha
aja efter de så bastade vi, så skööönt, länge sen jag bastade, våran har gått sönder :( aja efter de så tog vi på oss våtdräkterna och åkte ring baki båten hahahahahaha fyfan vad kul de var, sjukt ! och ni skulle sett hur mycket jag flöög !!
sen så tog vi oss en paddlings tur  till en annan ö, spännande :D ! nämen Lena sa att de inte fanns nå djur på ön men jag vet att jag hörde en bjöörn :O ! aja vi stannnade kvar på ön ett tag och pratade, myysigt =) sen paddlade vi tillbaka och jag var tvungen att fara hem och packa, för skulle på träningsläger. :( Men hade en sjukt kul dag/kväll som jag alltid har med dig Lena  <333 :D
Kommer bilder på pixbox =)

you ruin my life, i hate you.

Måste bara få säga att Adam var svin gullig hela kvällen igår :)<3

aja ännu en jobbande dag , och  den här dagen var den jobbigaste dagen någonsin :/ !
VI FICK RÖJA  SLY :| , trode han skämtade först, men inte de !!!!!!  och jag hade ju bara kommit till jobbet med foppa toffler, så var jag tvunegn att gå in i skogen  där de KRYLLADE AV MYROR , med mina FOPPA TOFFLER :'/ !!!
och när jag kollade ner på ena min fot så var de SVIN många myror som klättrade, FICK PANIIK !! sprang upp till vägen sparkade av mig foppa tofflorna, men märkte att de fortffarande var fullt med myror kvar på sockan,  tänkte inte så mkt att de var en såg jag hade  i handen så började slå med sågen på foten, när alla myrorna var borta insåg jag hur jävla ont i foten jag hade :O!
Och när jag och johanna skulle fara och hämta stövlar insåg jag att de hade blödig igenom sockan :( de sved jätte mycket, och har typ helt ont nu :( !

och sen när jag och Johanna skulle gå till ica och köpa cola, så vare typ värsta gamla gubben som filma oss :o uuh pervo !!!

De har typ varit helt fint väder idag, UNDERBART ! :)
Men är fortfranade helt deppprimerad över mitt hår, vad fan ska jag göra, de är ju sjukt slitet redan :o men ska nog göra blonda slinger i de ikväll, fast skulle inte förvåna mig om de blir orange då eller nå annat skit helveette  :'( !!!!!!!!!!


okej nu ser de ut som att jag tagit kortet själv, men de är johanna som har tagit de :p
ÄLSKAR ATT SOLA ! :D <33

Fyfan vad duktiga vi var !!!!! :P
ÅÅÅÅH ÅNGRAR MIG SOM FAN :'(:'( !!!
Johanna blev UTÄGD i basket haha ;)<3


Take me away.

åhnej jag vet inte vad jag ska säga :'(
Ja dum/idiotisk/störd som jag är bestämde jag mig för att färga mitt hår brunt :| !
så jag och tove for till ICA och köpte en chokladbrunfärg ! Tove började smeta ut färgen,
och efter ett tag så säger hon
- Sara SHIT de är RÖTT  som fan !!!
Kände hur paniken spred sig !!
aja vi väntade i 30 min innnan vi sköljde ut de med förhopppningar att de inte skulle vara så mörkt !! 
 När de hade torkat så skulle jag kolla mig i spegeln, blev fan rädd för mig själv :O !!!  Jag började gråta
när jag gick hem från tove med tanke på hur ful jag var :'( depppig tjej !! aja de blir välll bättre sen när man vant sig hoppas jag !!  Men sen när jag kom hem gjorde jag ju ett ännu störra fucking helvettes stort misstag med mitt hår,
så nu är de dubbelt så fulare :'(  så de blir mössa på jobbet i morgone !!!  ååååh ska gå och kväva mig i kudden nu :'(
Men tack tove att du orkade färga de på mig <3 :)
och tack för er andra som orkat lyssna på mitt klagande :/  <3
ååh mitt blonda hår :'/


I don't wanna be alone

Jag och Tove hade svin svårt att sova igår (som vanligt :s ) så vi gick upp och gjorde varm choklad, och hoppades på att vi skulle bli trötta på de, hm de hjälpte tyvärr inte! och ännu värre var de ju när jag upptäckte attt de fanns en mygga i rummet, sviiiiiiiiiiin jobbigt :o ! och jag kan verkligen inte somna om de är en mygga i rummet :/ så jag satt igång att leta myggan, hm inte de lättaste , men till slut bra som jag är dödade jag den, och kunde därmed somna efter en stund =)

Nu har jag luuunch,och jag är jätte trött :( kom och sov med mig? :D


Jag har typ blivit helt bruuun i ansiktet :D:D !!


I hate it.. :/

hm ja den här dagen är en sån dag man bara vill dö , jobbigt jobbigt :/ !!

jaa sov hos tove inatt och så vi gick och la oss typ vid 1 för tove skulle upp och jobba, men jag själv hade svin svårt att somna , undra vad de kan bero på :/.. aja låg iallafall där i sängen och tänkte fan vad skönt att man inte jobbar, jag kan ju sova hur länge som helst, men sen så slog de mig JAG SKA JU OCKSÅ JOBBA :O :|  jag hade ju glömt bort de totalt :s! ååh blev sjukt less då, ville typ hänga mig i toves lampa, men hittade tyvärr inget rep ! aja efter 3 nångång så somnade även jag.   Vaknade av toves veckar klocka, sjukt jävla trött, helt död ! men sov en timme till efter Tove farit eftersom jag började 10, kom tilll jobbet, och vi gjorde ingentign så sjukt onödigt jobb, de enda vi gör är att sitter och sitter och sitter och sitter :o, fast idag spelade vi kort också  hmmm underhållande,  Tommie kom också och hälsade på , mycket trevligt :D hahah fick man sig ett gott skratt :D

Tänkte ju fara till Boden idag men en viss person sov ju till halv 5 om inte längre :o så då vare ingen ide, trisst :/
Jag drömde inatt att du misshandlade mig Adam :o :| du blev jätte sur på mig för någonting och så sa jag förlåt och skulle pussa dig på halsen och då började du typ slå mig och sparka mig och allt :O !
ist for jag och Tove in till stan, köpte en tunika : ). Jag måste bara få säga förlåt Tove haha att jag har varit så less/arg/irriterad/självmorsbenägen/depprimerad/ledsen och allt  som jag sagt och gjort hela tiden (but you know why) haha snällt att du har stått ut <3  Ska till Tove nu igen hon väntar på mig vi ska baka, fan vad gott, sen blire att sova över igen, myys :)  hahahaha fan vad jag skratta åt henne igår hahaha ååh sjuk människan är ! :D 

är faktiskt  på lite bättre humör nu när jag har ätit , men mitt humör är inte på topp än iallafall, hoppas de blir bättre!!
En sak till bara innan jag ska sluta skriva, JAG HOPPPPPAS DU TAR JOBBET I SOLNA PAPPA !!!  då flyytttar jag med och bor i stockholm ist !


it´s getting darker and darker.

Namn: Sara Larsson
Skostorlek: 35-36
Hårfärg: jadu en bra fråga, typ blond? :o
Jag blir glad av:  de mesta :D

Vem kramade du senast?: Min pappa :o
Vem ringer du när du är arg/ledsen?: Tove <3
Vad skulle du behöva nu: En kraaaaaaaam...
Vilken tid gick du upp idag: 09.00 :o !!!!! :'/
Vad var det första du sa i morse?: Tove, jag ska ju jobba idag :o !!!!
Har du sovit i din egna säng inatt?: nej inte de ;D


Senaste personen du skickade sms till: Adam.<3
Senaste personen du fick sms av: Tove <3
Senaste personen som du ringde till: Adam <3
Senaste personen som ringde dig: Tooveeeeee :p
Senaste personen som fick dig att skratta: Tove, haha helvette vad mycke Tove de blev ;D
Senaste personen du hörde sjunga: Tommie HAHAHAHAHA !!!!!!
Senaste personen som fick dig arg: hm, Adam :p
Senaste låten du lyssnade på: Ingen aning :s
Senaste låten du laddade ner: Vet ej :p
Senaste tv program du tittade på: One tree hill, eller är de ett tv program?
Senaste personen du tänkte på: Adaaaaaaaaaam <3
Mer värt en guld: Tove, Johanna, Lena resten av alla mina vänner , familjen :)


pfft..

Fuck everything ...

I wanna live forever

Tove de kommer att bli bra, allt kommer attt lösa sig. Du får annars bo hos mig :) <3

Har varit och sprungit på ormberget idag med johanna fredrik och deras pappa :D 5.4 var typ död, så dålig kondis man kan ha de är ju helt sjukt :ooo ! aja vi ska springa igen på söndag =D  aja 
For och såg film med Anton och Joel senare på kväällen =)  bli inte avensjuk nu Adam för dom är bara mina kompisar , jag lovar !
Var tvungen att hem till anton :o ... men sen när jag gått ett tag kom jag ju på att Tommie har ju en cykel, ringde till han och fick låna den hahahaha :D fan vad snälllt av dig tommie ! :D sen när jag lämnade tillbaka den vid 03 någon gång så sa han innan jag gick
- Hoppas någon tar dig !
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA fan vad trevlig du är ;D (y)
råkade visst väcka han , och jag tror han vaknade på fel sida haha :D:D så jävla kul :d

.. vet inte vad jag ska säga, men jag hoppas du mår bra..
du lovade att ta de luugnt. är fan orolig <33 !!


Den som älskat kan ej glömma

Jag är så grymt besviken på dig så de är sjukt, och mest för att du inte änns bryr dig :o.. !!
hur har du bara kunna glömma mig bara så där, efter allt de vi gått igenom och allt de vi gjort?
jag vet jag har betett mig dåligt ibland, men hur många gånger har jag inte sagt
förlåt och ångrat de. Tänk allt vi pratat om, tänk allt vi skrattat åt tänk allt vi gjort, nu känns
de bara stelt allt vi gör. De sista jag ville var att de skulle bli så här mellan oss.
Du har sagt flera gånger att du alltid kommer finnas där, BULLSHIT!!! ååh blir så arg!
De känns som att allt de du sagt har du inte änns menat :o !  ååååååh jag önska att jag också
kunde sluta bry mig som du har gjort, men jag kan inte för du är nått speciellt för mig, 
jag har iallafall menat allt jag sagt till dig, men de spelar väll ändå ingen roll, så som du beter dig !



I can´t stop thinking about you :/ ..

Kom just hem från stan , var där med Johanna =)  Jag som inte brukar köpa nå  köpt fan tre linnen , och någon ansiktskräm : ) LENA JAG HITTADE ETT GULT LINNE SOM JAG KÖPTE :D:D:D !! ! fatta länge jag sökt :o ! aja men nu har jag iallafall köpt de :).  ikväll så ska jag och Johanna också fara ut och springa, fyfan vad hurtiga vi är =D sen är de ju the ring2  23.20 ikväll, som man måste se :)

och igår var de typ en mördare som försökte klättra upp på min balkong och tänkte stycka mig :o OCH VART VAR DU LENA !!! DU SKULLE SKYDDA MIG FÖR ALLT SÅNT :O Nää men du var i jävla gbg och hade kul medans jag låg helt ensammen och livrädd i min säng :o :/ !!!! men jag överlevde , där hade du jävligt tur lena , för om jag hade dött hade jag kommit och spökat hos dig !! hahaha ! ,p I miss you so, seems like its been forever that you've been gone <3



Vill ha dig i mörkret hos mig.

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha jag dööör fyfan vad sjuk jag och Tommie är fyfan hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha vi har ju nå fel i skallen, helt seriöst hahahahahahahahahahahahahahaha vi sitter och sjunger drömhus - vill ha dig i mörkret hos mig. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. OCH DU KOMMER MED SOLSKEN TILL MIG DU KOMMER MED SOLSKEN TILL MIG hahahahahahaha så jävla kul. sååå sjuka samtal vi har hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha jag döör ;D
nämen de är ju normalt att sitta och hållla på som vi gör i telefonen klockan 04.50 HAHAHAHAHAHAHAHA.
hahaha åh jag behövde få skratta, tack :)

Det svåra är inte dagen utan det är natten

Jag måste bara få säga, fyfan vad gullig du är fredrik Nilsson, helt sjuukt !  Jag älskar dig brorsan <33
.. och johanna förlåt, förlåt helt seriöst jag vet vad du tycker , men de är så svårt att förklara :/ du är min
bästa vän johanna de vet du och de kommer du alltid att vara vad som än händer , de vet du. du är så sjukt underbar
och jag fattar att du bryr dig. Minns du den dära gången då min mamma sa att hon aldrig sett mig så ledsen och du kom in i mitt rum för att få mig gladare, fast att du inte sa så mycket, Så kändes de ändå bättre av att bara se dig och få krama dig! du fattar inte hur mycket du betyder för mig !  Jag älskar dig mest <3






Nu sitter jag än en gång i min säng och gråter,
finns inga ord bara tårar, tankar. och sömnlösa nätter Vet inte vad jag
ska skriva, men jag önska att jag var liten igen då allting
inte betydde lika mycket, då man inte hade så många bekymmer.
Eller att bara försvinna långt bort härifrån, att lämna kvar allting
och börja om på nytt. Tänk om allting vore så enkelt, men nej nu är
allting så jävla komplicerat, och hur mycket man än försöker så bli ändå alltid
allting fel...


Together, we'll take over the world

åh herregud har typ städat mitt rum hela dagen, typ skurat, damtorkat, mublerat om, de behövdes kan jag tala om !
men sjukt jobbigt är helt trött nu :/. Men ska iallafall fara och träna typ nuu sen så får vi se vad kvällen bjuder på, thih =D!
Jag kanske bjuder över någon till mitt välstädade rum haha ! :p nämen vi får se hejdååå.

Någon som vill följa på stan i morgon, hör av er  :D.
VILL TILLBAKA !!!!!!!!!!!! Jag längtar tills du och jag far Johanna, fan vad kul vi kommer ha de :) och glöm inte johanna att du lovat att vi ska missa flyget hem så vi är kvar där ett lite längre tag =D <3 i miss you hun !

it´s just a feeling

FATTAR DU INTE ATT JAG SAKNAR DIG ?!
nej de gör du inte för jag är ingenting för dig längre ..
du har blivit så jävla annurlunda så de är sjukt , de är som natt och dag!
du säger alltid att allting löser sig, pfft bullshit du ids inte änns angagera dig attt de ska funka
De finns så jälva mycket att säga men de spelar ingen roll, för vad jag än säger är de som att de
går in på ena örat och ut på de andra.. Du fattar itne hur mycket jag tänker på allting , och hur mkt jag saknar !
men jag känner knappt igen dig längre, fyfan !


It's just a feeling and no one knows.

Förlåt mamma att jag glömde bort att du fyllde år idag men grattis iallafall.
Hoppas de går bra på begravningen David, de kommer bli bra !!
Jag hoppas ni har de bra i göteborg tjejer <3 :)

Cry away the hours till the morning light.

Ja som sagt så for jag till Boden igår till Adam :) haha hade liiiiiiiiiite problem och panik vart jag skulle kliva av :s tanten som satt framför mig satt och skratta åt mig när jag sa till Lena i telefon att jag inte visste vart jag var och vart jag skulle kliva av, var sjukt rädd att jag skulle fara förbi boden haha (a) aja men jag hoppade iallafall av där vid tågstationen, och tydligen så hoppade jag av på fel så jag var tvungen gå en bit haha ! som ni kankse inte vet så är Lena, Hanna och Maja påväg till göteborg, och de coolaste var ju att deras tåg hade just stannat i boden för en paus då jag kom med bussen, så jag fick träffa dom :D:D:D ! stannade och prata med dom ett tag, sen begav jag mig in till stan för att träffa Niklas och Adam =) Vi chillade ett tag på stan innan vi gick hem tilll Adam där vi myste på, sen gick vi in till stan igen och då träffade vi David och massa andra av deras kompisar, dom känner ju förfan hela boden :o haha !  Sen gick vi och köpte korv och vandrade vidare till Adam igen :)
Jag har  nog aldrig skrattat så mycket då Adam och Niklas ljög om att David hade skitit på sig under en fotbollsmatch, fyfan vad jag skratta, men ni fatttar inte hur jävla kul de var ! ;p. och alla jävla fula kommentarer Niklas helt plötsligt kunde få ur sig hahahaha fan vad kul =D !  Sov över hos Adam, mycket mysigt ;D  HAn har typ världens gulligaste lillasyster och mamma :o naaw ! :')  Jag har ett brännmärke mellan mina fingrar, OJ UNDRA VEMS FEL DE KAN VARA ? :o  Jag hade iallafall jätte kul, så sjuk humor dom har :D !! haha. oj nu har jag skrivit mycket :o ska gå och duscha nu sen kanske se en film eller nå får se vad som händer =)

måste bara säga, tack Lena för att du alltid finns där !
So don't you fear even if you're miles away I'm by your side <3



soon you will be gone and you will find another and just forgett me.

Cry away the hours till the morning light.

Ja som sagt så for jag till Boden igår till Adam :) haha hade liiiiiiiiiite problem och panik vart jag skulle kliva av :s tanten som satt framför mig satt och skratta åt mig när jag sa till Lena i telefon att jag inte visste vart jag var och vart jag skulle kliva av, var sjukt rädd att jag skulle fara förbi boden haha (a) aja men jag hoppade iallafall av där vid tågstationen, och tydligen så hoppade jag av på fel så jag var tvungen gå en bit haha ! som ni kankse inte vet så är Lena, Hanna och Maja påväg till göteborg, och de coolaste var ju att deras tåg hade just stannat i boden för en paus då jag kom med bussen, så jag fick träffa dom :D:D:D ! stannade och prata med dom ett tag, sen begav jag mig in till stan för att träffa Niklas och Adam =) Vi chillade ett tag på stan innan vi gick hem tilll Adam där vi myste på, sen gick vi in till stan igen och då träffade vi David och massa andra av deras kompisar, dom känner ju förfan hela boden :o haha !  Sen gick vi och köpte korv och vandrade vidare till Adam igen :)
Jag har  nog aldrig skrattat så mycket då Adam och Niklas ljög om att David hade skitit på sig under en fotbollsmatch, fyfan vad jag skratta, men ni fatttar inte hur jävla kul de var ! ;p. och alla jävla fula kommentarer Niklas helt plötsligt kunde få ur sig hahahaha fan vad kul =D !  Sov över hos Adam, mycket mysigt ;D  HAn har typ världens gulligaste lillasyster och mamma :o naaw ! :')  Jag har ett brännmärke mellan mina fingrar, OJ UNDRA VEMS FEL DE KAN VARA ? :o  Jag hade iallafall jätte kul, så sjuk humor dom har :D !! haha. oj nu har jag skrivit mycket :o ska gå och duscha nu sen kanske se en film eller nå får se vad som händer =)

måste bara säga, tack Lena för att du alltid finns där !
So don't you fear even if you're miles away I'm by your side <3



soon you will be gone and you will find another and just forgett me.


I´ll be fine


im so fucking tierd of youre bullshit !

Kan du inte bara lämna mig ifred , seriöst ! 
du har gjort ditt, jag känner mig så jävla lurad hur kunde jag vara så jävla dum seriöst, ditt fjäsk hjälper tyvärr inge mer, så försvinn från mitt liv ! Jag trode aldrig jag skulle säga de här med ...  jag önska att jag aldrig hade träffat dig !..



aja jag vaknade vid 4 idag typ fyfan vad skönt de var att sova, UNDERBART ! :)
har väll inte gjort så mkt efter de . Nu ska jag typ fara ut och springa i en timme , eftersom jag  inte gjorde de igår , jobbigt :/ ! sen ikväll så ska jag vara med Tove, de var fan ett bra tag sen, haha fan vad sjuka vi är alltså, lyssnade på de dära grejset som jag råkade spela in en gång när vi höll på "brålka"  , hahahaahahahaah fyfan !!!  aja sen har ju adam match ikväll HAHAHA !! förlåt att jag skrattar Adam men de är sjukt kul ! nämen lycka till, hoppas ni vinner hahah ! (Y)
Jag ska till Adam imorgon.

ÅH JAG HAR SKÄMT UT MIG SOM FAN IDAG HAHAHA ÅH FYFAN VAD SKÄMMIGT JAG DÖR !!!

 sötis !!!!


would you remember me if i would die ?...

Sverige förlorade med 1-0 , orka! Dom hade typ helt många chanser men dom satt ju inte en enda :/ orka leva då !  haha.
nämen aja de var iallafall kul att fara dit med laget, men eftersom jag typ inte fått sömn på två dagar så kan jag säga att jag var död, helt sjukt !  Men nu är jag typ helt pigg och jag har inte sovit nå, shit vet inte vad jag ska göra med min energi haha ! :)

VILL NI VETA VAD JAG OCH LENA SKA GÖRA ?! :o
VI SKA BESTÄLLA BILJETTER I MORGON TILL SVERIGE-PORTUGAL  PÅ ULLEVI :D !!
FATTA SKOJ , FYFAN VAD JAG LÄNGTAR !!! :D:D HIHI


ovanligt, ovanligt att de alltid ska hända mig massa skit !
fyrklövret gav mig inte så jävla tur som jag trode Lena :/
blä vad less...


When you breathe I want to be the air for you

Adam själv har varit in och skrivit en mening,  hahah!

igår måste jag bara få  säga att jag städade uppp mitt rum, med lite hjälp av min mamma, såå nu Johanna är mitt rum hur rent och fint som helst ;) haha ! insåg även att jag sover med 9 kuddar :o.   Aja  har inte sovit en blund på hela natten ADAMS FEL !! nä jag skoja bara :) De är ju sjukt, hur länge vi snackar i telefonen ;)  Vid 08.20 ringde tommie mig och fråga vad mitt fel var och att jag var sjuk HAHAHAHAHAHAHAHA fyfan vad kul de var höll på skratta ihjäl mig när jag svaradr och de första han sa var: 
- Vad lider du av?
hahahahaha !  bara för att jag hade varit uppe hela natten, sjuk han är ;D !

idag så ska vi till skellefterå med fotbollslaget och se SVERIGE-USA, de ska bli kul :)
ska försöka frächa upp mig så att jag inte ser helt jälva cp störd ut :).

I AGUSTI just innan skolan börjar far jag och johanna utomlands :D ! 
ingen längtar mer än vad jag gör de är sjukt !! tänk bara att få ligga på strande, sola, bada, äta glass
utan att frysa, UNDERBART ! funderar även på att inte komma hem, att jag stannar kvar där ett år ! :)

OCH TOVE DIN TÖNT JAG SAKNAR DIG !! <3


Awesome !

Adam är bäst :]

Jag är inte som alla andra, alla andra är som mig

åh de var länge sen jag grät , åh :/  hatara att gråta . och ändå är de inget att gråta över, de är nog bara för att jag har sömnbrist
vet bara  inte vad jag ska göra...

men allt känns iallafall bättre nu, jag tror bara jag behöver lite sömn !
jag vill verkligen kunna tro på dig!!

Önskar att du var här hos mig

Jag och sötlena var ju på bio igår och såg Narnia, fyfan den var ju helt bra, och sjukt sorlig haha fan vad vi lipade, men de skämmigaste var ju attt de var typ bara jag och hon i salongen som lipade (a) haha men jag kunde verkligen inte hålla mig, sjukt sorligt :/.! aja de var iallafall kul =) ringde Adam när jag hade kommit hem från bion, vi snackade till klockan 06.00 på morgonen alltså i typ 5 timmar ! :o HJÄRNTUMÖR !! haha nämen de var mysigt =) haha de har som blivit som en vana nu att vi pratar hela nätterna ;D.Efter att vi hade pratat klart så kunde jag inte somna var typ helt pigg :o åhnej ! låg helt själv i min säng och var typ klarvaken och funderade haha ! men efter ett tag somnade jag, och blev sedan väckt av mamma klockan 9, för att vi skulle fara till lulviken , de är ju sjukt fint väder :O ! YESS.

aja kom iallafall nyss hem från lulviken, sjulkt skönt, helt slut i kroppen, och NI SKA SE HUR BRUN JAG HAR BLIVIT OJOJ ! man ser knappt skillnad på mig och en svart tröja :o !! i morgon har dom ju lovat likadant väder :D:D:D:D:D:D:D UNDERBART !!!!! ÄLSKAR SOOOOOOOOOOL! 
aja nu ska jag iallafall gå och duscha sen äta, sen får vi se vad som händer med kvällen ;p, men blir nog en tidig kväll, är dööd ! haha :)
BADKRUKAN FREDRIK NILSSON var ju óckså där :D, och jag lovar dig du sk få igen för allt vatten du sprutat på mig !! ;D

När jag sluter mina ögon för dagen är du den som jag tänker på.

haha åh har typ sovit en timme i natt :o. haha har typ snackat med Adam heeela natten ;p, men de var treevligt som alltid :P  Han säger att han hatar att prata i telefonen, men ändå snackar han med mig, naw =) hah !
nämen blev till och med väckt i morse , de suger !  aja for på stan men syster , TRO DE ELLER EJ  MEN JAG KÖPTE EN NY BIKINI på lindex =p haha. länge sen jag köpte nå nytt fan :o ! aja nu sitter jag bara hemma och är sjukt trött, ska träna snart , bläää. aja sen ikväll så ska jag på bioo med Lenis :D  KUL , svin länge sen jag var på  bio =p och jag saknar lena :/ <3 så de blev alltså ingen SAWnatt med killarna, im sorry :/ :p

vi for aldrig till klubbviken heller för de regnade i morse :/
så vi far i morgon ist =D


at tommies place !

som sagt ikväll så har jag varit och grillat med massa folk :D myyycket trevligt , vi var på malmuddsberget. Vi grillade karré, tomater, fläskfilé, marschmallows, potatis och ris + cola :D (Y) !  Det var Jag, Tommie , Toni, Adam, Tobias, Vickan, Gurra, Barre och Johan. myycket niice :D:D !  sen så for vi nästan alla hem till Korpi och umgicks :D, så nu sitter jag här och SKRIVER FRÅN TOMMIE KORPIS DATA !! :D  vi är ensammmna hemma och kommer dööö !! så vvi lär aldrig mer synas, och imorgon blir sawtema hemma hos Tommie, fan vad nice :D  HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHA !

im learn to love again.

Idag vaknade jag av att mamma väckte mig och sa att de var VARMT UTE :D ! fst var sjukt trött så somnade om, vaknade sen, tog på mig bikinin och la mig och och solade :D !  svin skönt !!!!!! efter ett tag så ringde jag Anton och han frågade om jag vill följa på stan, jag gick och duschade sen så CYKLADE jag och han in till stan, mycket hurtigt :)  vi snurrade omkring på stan, hittade tvärr ingenting , LESS ! men Anton hittade en fin tröja =) hahahahaha naw sen när vi åkte rulltrappa uppåt någonstans så sa anton nå svin roligt så började jag skratta svin mkt och sen jag bah
- ååh jag dör !
oså var de en gammal gumma baki oss som bah:
- Ne snälla gör inte de !
hahaha naaw helt söt gumma, blev typ rörd, hon ville att jag skulle leva :'D
aja sen så cyklade vi typ hem , eller jag cyklade till IP och var lite social med grabbarna hah ;D sen så bjöd pappap mig på först vårrullar som förrätt sen pizza :D:D !! I LOVE YOU DAD !! <333

LENA I MOROGN SÅ KOMMER JAG TILL KLUBBVIKEN :D:D:D:D::D ! dom har ju lovat svin fint väder i mroogn :D:D:D !!!
so i will see you tomorrow :D:D:D:D <3333

sen ikväll så ska jag fara och grilla med grabbarna ;p kulkul :)
TOMMIE JAG ÄR JAGAD !!!! HAHAHAHAHAHA  !

You are so sweet ! :o


RSS 2.0