You know you'll always have my heart

DU vet fan ingenting om mina problem så jag tycker inte du ska skriva nå om de heller, du känner inte mig så du vet inget!  fattar inte änns hur du ids?

Blev ingen träning igår , de sög! men de var för att mamma var helt rädd och bah "aah du kommer dö, och du ska ju ändå operera dig om två veckor varför kan du inte vänta osv osv "  och så var mamma ganska nere igår så då stannade jag hemma och höll henne sällskap, snäll som jag är :).

Idag !
Började 09.15 med möte på NSD!. Efter de var de bara att forsätta att jobba, vi skrev klart texten och fixade klart de sista på bilden , sedan fick vi sluta, skönt! Gick på stan en stund med Sofia och Ida, köpte mig en parfym, kände att de var länge sen jag köpte en ny så unnade mig att köpa en :D. Sedan tog jag bussen hem. Har inte gjort mkt allls under tiden då jag har varit hemma, ätit och bara tagit de lugnt!   Ska nu gå och läsa lite teori, och knarka i mig lite huvudverkstabletter för jag har grymt ont i skallen :s.. Sen ska jag ta mig ett lååååång långt bad :)!

nu vill jag ha sommar och mysa i Lenas stuga <3 !! ..

Kommentarer
Postat av: Lena

och om vi ska myska järnet i sommar liksom ;>

<3

2009-02-11 @ 18:04:16
URL: http://lenajosefsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0