You got the sweetest as in the world

Förlåt för den dåliga uppdateringen men har verkligen inte orkat eller haft tid,  eftersom jag har typ bott hos Tove hela veckan ;p Har nämligen gjort adress byte, nä skoja bara men man kan ju nästan tro de ! ;D.  Ska väll berätta lite kortfattat om nyår då:
De började då med att jag vaknade upp hos Tove, vi städa huset och gjorde allting klart, vi började små sminka oss kring 4 och efter ett tag kom HannaD dit, vi beställde pizza som vi fick vänta typ 2 timmar på, LESS ! aja  vi fick den ju iallafall. Vi åt och efter de gjorde vi oss iordning. Sedan började att ramla in folk, Cassy och Jessica var dom första på plats :) . Sedan kom Julia och Sandra. Vi spelade spel och hade de allmänt trevligt sedan började ramla in massa pojkar också :p haha. sedan kom de massa killar från älvsbyn också som jag inte alls kände, sen kom annat folk dit med , men kul var de ändå :D!  Vi spelade spel , sjöng, dansade,  och massa mer :D ! Tiden gick GRYMT jävla fort , men som man brukar säga tiden går fort när man har roligt :D (y) Sov även hos Tove, morgonen var rolig eller hur Tove ;) haha måste få säga förlåt Tove att jag dampa lite, haha men de är så kul kan inte låta bli :D Sega som vi var låg vi kvar i sängen ända fram till klcoakn 6 då vi kämpade oss upp. Vi gjorde inte så mycket och senare på kvällen så kom Cassy förbi och kollade film med oss :). När hon for gjorde vi nått att käka sen sussade vi, eller rättare jag Tove hade lite problem med de eftersom hon hade druckit en redbull och var helt hyper haha!   aja när vi vaknade i morse kring 2-3 så tvingade jag med mig Tove till ICA för att  köpa mat, ett stort misstag eftersom de var typ 50 minus ute :o! aja vi kämpade oss dit och fick skjuts hem, vi åt maten och sen låg vi och pratade och bara chillade tills Malin, Cassy och Jessica kom förbi med filmer som vi satt oss ner och såg. Sen kom mamma och hämta mig vi for och sola och nu sitter jag här hemma i mitt rum, känns konstigt eftersom jag knappt varit här på en vecka :p haha. Funderar på att trulla mig upp till Tove, hm vi ser ju hur jag gör :). FUCK  vad långt de hära blev :sJa nyårslöften då:
BLI NYTTIG (börjar på måndag), skaffa nya vänner, right Tove? ;D haha (bara TOve som fattar), De var nå mer men minns inte riktigt haha. 
Måste även få säga att de är jävligt kul att ha fått tillbaka lite av kontakten med Cassy, och även med Jessica :) Hoppas de blir bättre :). nä nu ska jag sluta hejdå : )  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0