it´s hard to forget the past so fast.

De är  än inte bra i halsen och nu har de gått 6 dagar :o... fan vilket jävla pådrag. Dom på sjukhuset sa att jag skulle kunna äta vanlig mat inom en vecka. och de kan jag tala om för er att de kommer jag då inte alls kunna göra!  så förbannat jävla less..

och en sak till som jag är jävligt less och arg över är att min dator har "kraschat" så den funkar inge mer. Har tydligen fått ett stort jävla virus som kallas typ "nimda" .. Men någonting possitivt är då att mamma har mest troligen hunnit räddat alla mina bilder och låtar, och de hoopppas jag verkligen annars börjar jag att gråta..!  usch så less, helvette!

aja men någonting possitivt är i allafall att de har blivit ändrade planer för mig och  Lena, vi far till Stockholm redan på Torsdag :D ! Så missar tyvärr att jobba på premiar slutspelet mellan Luleå-Frölunda. Men vad låter mer lockande, jobba där, eller fara till Stockholm? haha ;). 

Jo en grej till, så har jag flyttat min uppkörning och allt till senare skulle ha kört upp och de på torsdag, men känner mig inte riktigt redo än så jag bokade om de, och de känns skönt :) Men de hade ju inte varit helt fel om jag hade kört och klarat de? ;D. aja näämen de blir bra såhära , man ska inte stressa ! :).  Nu ska jag faktiskt lägga mig och  se en film och bara mysa på, kanske börja packa lite smått haha :D !  Nämen vi får höras,  nås på mobilen :) pussss

har kommer lite gamla bilder då jag var blond, och då de var sommar ! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0