Grym!


En sommardag i Stockholm

De där kändes som nyss?
Då vi var i Stockholm, köpte dricka, jordgubbar och grädde och la oss på en filt i skogen och bara mös på, herregud vad tiden ha sprungit förbi!
En sommar dag i stockholm med mitt hjärta ♥

14 timmar!!!

Sandra och jag har lanat facebook i två dagar dom enda ggr vi har varit ute är då vi har varit och köpt mat eller godis sen har vi bara legat i min uppbäddade soffa med varsin dator haha så de har resulterat att lägenheten inte är i toppform så måste ta tag i de ikväll eftersom vi åker i morgon :D:D Men ska snart fara och hämta Sandra så då får hon hjälpa. Idag har vi båda iallafall gjort lite nytta hon har varit och jobbat medans jag har varit på gymmet och bränt lite fett ;).
Är så sjukt glad fast att jag nog inte borde de men fuck that, längtar så mkt så alla dåliga tankar skjuts mot sidan, grymt skönt på ett sätt men vet ju att förr eller senare kommer jag ju behöva ta tag i de dåliga också, men de tar vi då! Nä nu är de bara sätta igång om man ska hinna med allt man ska göra innan vi drar ;p!
Snart har de gått 6 månader, och jag måste tacka dig för att du har funnits vid min sida under den här jobbiga perioden, vad hade jag gjort utan dig? Du har fått tiden att gå fortare och vi har haft jävligt roligt och hunnit göra en hel del saker. Är nervös hur allting kommer bli nu men jag är jävligt glad att dom sista dagarna får jag spendera med dig och bara släppa loss en sista gång ;) haha nä nog fan kommer de blir fler gånger ;) Nämen de enda jag vill få fram var egentligen att jag är sjukt glad över att jag har dig och jag älskar dig! ♥

:D

Nu jävlar är det nära snart åker vi :D !

Panelen

Blev väckt klockan 10 av att pappa ringde och ville bjuda på lunch för han var i Boden och jobbade. Så nu har jag just kommit hem efter att ha blivit bjuden på Panelen av världens bästa pappa! Usch vilken god pepparsås dom har där, den är grym! Nu ska jag lägga mig och se tv ett tag innan jag far på spinning..
Onsdag, torsdag, fredag, LÖRDAG, söndag, MÅNDAG!!!
inte länge kvar nu.

Lillebror

Ibland så måste jag erkänna att min lillebror är rätt så smart ♥!

It´s okey to not be okey

Var på 45 min spinning igår och idag är kroppen helt slut, ont överallt men antar att de är bra då vet man ju att de har tagit!
Pappa ringde nyss och väckte mig och frågade om jag ville äta lunch, så vi ska äta på panelen fyfan vad gott :D.
Sen blir de hem och städning av lägenheten innan jag befinner mig på gymmet igen.
Det kändes riktigt riktigt jobbigt att kliva upp ur sängen är hur trött som helst eftersom jag inte sovit många timmar. Har dom senaste dagarna haft svårt att somna och då har de blivit alldeles för sena nätter och för tidiga morgon, känns som att min kropp verkligen att behövt en riktigt lång sovmorgon men inte de bara upp och fixa sig sen iväg!

Du finns alltid där när alla andra vänder om och går <3


6 dagar!

Har nyss varit och tränat är så död i min kropp så jag knappt orkar andas!
Nu ligger jag förlamad i soffan och väntar på Sandra som ska komma och hålla mig sällskap inatt, alltid lika mysigt ;D Får se vad som sker ikväll blir nog ändå rätt tidig kväll eftersom vi ska till Luleå i morgon och shoppa!
Påtal om shoppa så har jag varit på coop idag och handlat, 3:e gången sen jag flyttade in i lägenhet. Inhandlade mig rostat bröd, banan, fil, smör och nyttiga flingor för nu jävlar är jag på G att bli en ny och nyttig människa ;)
Nä nu ids jag inte lägga min energi här ska lägga mig och självdö i soffan

7 dagar

Grymt gammal låt men texten är bra!

min sol <3


13 dagar

Har nyss kommit hem efter att ha varit och ridit med Linda, åh gud vad kul de var!
Saknar fan tiden då man verkligen bodde i stallet. Får se hur de blir, blir nog att fara och rida fler gånger :D!
Nä nu funderar jag om jag ska idas fara på gymmet eller om jag ska lägga mig och sova ett tag, vaknade trots allt i natt av att halva jag låg på golvet? :s Så är lite små trött i ögonen. Går nog och vilar ett tag och inväntar att Sandra ska komma hem från sitt jobb så kan vi gå och träna tsm :p!
Så blir nog att lägga sig framför en film nu med en vaniljbulla, jag och sandra har ju varit vaken halva natten för att vi har bakat haha awesome!
Nä nu ska jag dra och sluta sitta här och skriva massa dynga.

17


RSS 2.0