it burns

Har damsugit hela huset, städat mitt rum, mammas rum, min brors rum, plockar upp i hela huset, tömt diskmaskinen och plockat i den, gått en promenad med hundarna, lagat mat. Insåg att göra saker får mig att inte tänka på allt lika mkt. Så ska försöka att vara så upptagen med saker hela tiden. Ska sminka mig lite nu och klä på mig. för snart kommer Lena hit och umgås med mig, får se vad vi hittar på, alltid nånting  ;) !  Tror även att vi skulle fara och kolla på någon bil idag med, åh känner mig verkligen beroende av en bil nu!!  aja nä nu ska jag gå och fixa lite. puss!

it allways the same..

nyktert  ; )

tid som känns som en evighet ..

Tänk positivt tänk positivt tänkt positivt tänk positivt...
De kommer bli bra de kommer bli bra de kommer bli bra.
Ge de tid så kommer allt att bli bra, är de inte så alla säger?
men jag klarar inte av att vänta den tiden..


thank you.

Tack Simon, för allting!
Trött i benen, myggbett överallt, svart under ögonen, besviken, och "händelsen" som spelas upp i huvudet om och om igen..

Nä nu ska gå och göra mig varma mackor sen fösöka sova, får se hur de går med de.. Men ni får hade så bra. puss.

de är jobbigt..

Har suttit här snart i 45 minuter och förskt  skriva om dig, vad jag känner och hur jobbigt allt är.  Men allt har bara blivit fel så har mest suttit och tryckt på delete knappen..  Om du inte skriver ikväll eller ringer då....  då vet jag, och då är de the end of the story...

Varje morgon vaknar jag med önskan att du låg brevid mig..

Joss du har helt rätt i vad du sa, de var som att du tog orden ur min mun, tack!

Ska snart fara och se fotboll med Johaanna, ska försöka övertala bruden att börja igen, fatta kul de hade varit? :o.  Har egentligen lite brottomt måste plocka upp lite i mitt rum, ringa ett samtal, äta fara och kolla på en bil innan vi drar oss till G-stad och ser match :)  (g-stad-BAIK)  kom dit vettja ;D.


Tack för att du lyssnade igår, jag saknar dig så grymt mycket.. :/

Grymt sugen på jordgubbar...!

!!!!!!!!!!!!!!

Tack gode gud!!
Du är stark och jag älskar dig så grymt mycket.
Fan vilka idioter, sånna som dom borde fan .....

Går jag i solen och tänker på dig.

Söndag då. Vaknade av att mamma kom och väckte mig kring 11 och sa att de var 30 + i solan eller sa hon 40? haha kommer inte ihåg. TRÖTT som aldrig förr kämpar jag mig iallafall upp och går över till pappa för att lägga mig på taket och steka. Låg där några timmar innan jag bestämde mig för att trulla tillbaka till mamma. Johanna kom även "på en kopp kaffe" eller ska vi kalla de mer för en bastu? Skit samma vi pratade och satt i solen, vi båda höll nog på stekas til döds. Fick veta lite roliga saker och jag säger bara de Johanna
-Jag tycker så synd om dig, men jag kan verkligen inte sluta få ett leende på läpparna när jag tänker på alllt hahaha!!!
När johanna och alla andra drog bestämde jag mig för att gå in och ta mig en liten tupplur. De var nog de skönaste jag varit med om på länge. Men de värsta var nog när mamma kom in i mitt rum och väckte mig och sa allt de dära. De var som att jag först inte fattade, och de är som att jag fortfarande  inte har fattat de...........


Inte ett moln så långt ögat kan nå!

Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera denna helg. Men aja. Fredagen vill jag inte änns prata om, så just därför hoppar jag över de och går direkt på lördag!  Jag och Johanna bestämde oss för att fara in en sväng på Boden alive. A och V åkte även dit med oss, sjuka jävlar ;p!. Väl framme gick vi bara mest omkring träffade massa fulla människor och var mest sociala, vi var grymt nöjda över att vi var nyktra , och de kändes bra!  Träffade även AE de var kul, var rätt länge sen man såg han :). aja vi trullade iallafall fram och tillbaka. Innan vi beslöt oss för att köpa mat och sen börja rulla hemmåt !  Vi fick ett erbjudande att komma på efterfest, vi var grymt sugna men vi hade tyvärr ett hinder i baksätet!
Kom hem kring 4-5 någon gång. Men kunde inte somna förrän vid 6. Fick ett rätt så roligt samtal igår, blev väldigt chockad, men grymt kul, synd bara att de ska kosta så mkt att ringa :s..

Dr joker - De spåårade för din del igår ;) haha och skoja inte om vi sktrattade åt dig, pluss vi har allt på film ;D!


till kommentarerna.

Jag fick en fråga av en anonym (ovanligt att ni är anonyma) varför jag alltid super mig så jävla full varje gång och varför jag inte lär mig av mina misstag.  Före första så är de ju inte så att jag planerar att bli svin full osv varje gång jag dricker, de är ju bara någonting som händer. och de är klart att jag att jag tänker varje gång att de inte ska bli för mkt, men de blir de ändå. och varför skulle jag tycka att deär tufft? de var ju bara de dummaste jag någonsin hört. Efter varje kväll så skämms jag. och bättre skådespelare haha alltså lägg ner. Före andra vem sa någonting om att de handla om alkohol denna gång?.När ni inte riktigt vet hela historian om vad som har hänt så tycker jag inte ni ska kommentera!. Jag vet dom flesta lär sig av sina misstag men jag är tydligen en av dom som inte gör de, och jag vet inte varför. Jag försöker ju självklart göra så att de inte ska bli misslyckat, men ja.  aja.

jo en sak till. Stå för vad ni tycker och sluta vara anonyma. Varför säga nå när man inte klara av att stå för de?


fyfan

Natten är nog de värsta jag varit med om under hela mitt liv...

Tack Johanna och Oscar för allting, ni är guld värda <3!

Love can make you do crazy things.

Love can move you and take you deeper every time
Love can make the darkest moments seem like heaven's come alive
Love can move you to a place inside your heart
Where you can fear no evil and acceptance is a natural part of life.
.


sommar tider hej hej sommar tider!

De har verkligen varit en UNDERBAR dag trots att morgonen var kämpig, haha!. Var ute i Lenas stuga på Halsön klockan 09 på morgon :o! sinnessjukt tidigt. Redan då började vi att steka! Sen har vi legat där tills klockan 16. Med lite pauser då vi var tvungen gå ner och doppa oss. Vi studsade även studsmatta och åt varmkorv. Grymt mysigt, och grymt underbart!. Hade verkligen vela köpa Lenas stuga, eller köpa en brevid hennes. Fan vad kul! 

Haha aja Lena tjatade hela tiden på mig under tiden vi var där att jag skulle smörja in mig "Jag bränner mig aldrig" sa jag då. Att jag aldrig lärde mig sist då vi var på sandgrynnan :o! JAG HAR BRÄNT HELA MIN KROPP typ. Fast de var dock värre när jag kom hem från sandgrynnan men de är fan illa nu också alltså! Jag bara lyser rött, haha inte kul alls men måste se de positiva i de, jag blir ju brun när de gått över ;).

Aja nä nu ska jag faktiskt gå och duscha/fixa mig lite. Innan jag trullar mig upp till Tove ikväll.  De var länge sen ni läste eller hur? aah vi umgås tyvärr inte lika ofta längre men shit happens.. :/

Tack för en underbar dag Lena och självklart Tindra också :)<3
mer bilder kommer sen!






SKOR!

Jo glömde ju även berätta att jag inhandlade mig ett par skor. Mamma hade tydligen nå present kort eller vad de nu var där som jag fick :) Så dessa skor är nu MINA!


i'm gonna smile cause i deserves to

Japp de blev en tripp till Happaranda. Tror vi alla hade glömt bort hur långt de egentlgen var dit !  Men de gick bra iallafall fast med all den varmen vi fick stå ut med , heh ;)!  Vi  var iallafall förbi skopunkten,  alko och Frasses innan vi körde hem igen :). De har hänt massa roliga grejer under resans gång. Orkar inte berätta hade blivit för långt men vi har haft de mycket mycket trevligt :D !

Jag svänger in på frasses parkering för att parkera där innan vi går in och äter. Vi rullar in och just vid parkeringsrutan TVÄRNITAR jag (de gick inte fort), och Johanna i panik
- TUR ATT JAG HADE BÄLTE ANNARS HADE JAG FAN FLYGIT !!!!!
(Svårt att förklara, men om ni hade varit där så hade ni förstått varför jag skrattade så mycket att jag knappt fick någon luft!)

Aja i morgon har dom ju lovat grymt bra väder så då ska jag vakna tidigt och fara ut till Lenas stuga och steka med henne. Längtar grymt mycket känner på mig att de kommer bli satans mysigt. och BRUN kommer vi bli ;D  Nä nu ska jag antingen hitta på nå eller gå och lägga mig. Är grymt trött :s..  puss


Jag tror på spöken och andar!

okej helt seriöst, jag har ofta tänkt på att de spökar hos min pappa för jag har alltid hört massa konstiga ljud, sterion har slagits på av sig själv osv. Men då ska ni få höra vad som hände nyss.

Jag hade bestämt mig för att basta. Så jag går ner från trappen påväg till bastun, men jag hinner bara halvvägs på trappan då jag ser hur min hund sitter och stirrar rakt in mot vardagsrummet. Jag hör värsta ljudet, kan inte beskriva de tyvärr men de låter svin jävla konstigt och HÖGT, de låter flera gånger om och om igen. Jag får panik springer upp på mitt rum. Efter en stund har jag samlat mitt mod igen och går sakta ner från trappen, min hund hade dock gått och lagt sig, ljudet hade försvunnit, alla sover så de var knäpp tyst. Jag skyndar mig in på toaletten, låser!!.  Klär av mig och sätter mig i bastun, väl i bastun känner jag mig iaktagen som att någon tittar på mig, jätte obehagligt! Jag bestämmer mig för att bara ta mig en dusch. När jag nästan var klar i duschen så hör jag hur någon hoppar och springer på övervåningen :o.. Hjärtat börjar slå fortare. Men modig som jag är så tar jag mig ut från toan och upp till mitt rum. Och här sitter jag nu. Helt chockad över vad jag har varit med om :s..

Måste iallafall försöka gå och sova nu ska upp rätt tidigt och klockan är sent, ser att solen redan har börjat kika fram, så DAGS för sängen. Måste bara få säga tack Toni för ditt lugnande stöd denna natt, är enormt tacksam, fast att vissa av dina beslut var dåliga så är jag glad ändå :D haha!

wonderfull day!

Varit på stan med Johanna idag. Köpte mig ett nytt smycke i tungan och en deo, som sedan min mamma köpte av mig för den luktade tydligen så gott. Så de blir att köpa en ny i morgon. haha!. Efter att vi varit på stan och snurrat runt lite bestämde vi oss för att köra in på Willys för att handla jordgubbar. Väl framme vid "jordgubbshyllan". Stog vi länge och funderade, smakade några jordgubbar och dom var hur goda som helst sen kommer Johanna Nilsson med en "STRÅLANDE IDÉ"
-Vi åker hem sen cyklar vi till kvantum och köper jordgubbar, då får vi ju även vara ute i solen! :D
Jag kollar på henne,  och tänker  "hon måste ju skoja" Men hon var så allvarlig man kunde bli :O!  Vi for då iallafall hem och hoppade på cyklarna, till en början var de ju lätt som en plätt men vi han knappt komma fram till ICA innan jag var D Ö D, och mina ben krampade haha. Men vi kämpade oss iallafall fram till kvantum och när vi kommer fram så ser vi en gubbe gå i väg med DOM SISTA JORDGUBBARNA :O!!!  Vi tröstade oss med en stor godis påse och en kall cola innan vi satte oss på cyklarna påväg hem! DOCK inte i någon sol som Johanna påstog att vi skulle få om vi cyklade!!!! ;p.  Väl framme slog vi på en film och myste på. Vi har haft så grymt mycket att prata om, och vi har skrattat mycket. helt underbart har de varit! <3.

I morgon så ska jag, johanna, simon(?), alex (?) och Lena (?). Till Happis, fast först blir de stan med Sofia och Lena innan jag hämtar upp alla :).

aaaah tror bastun är klar nu så vi ses puss :)


Do you still remember

Shit vad jag hade svårt att somna igår, höll på att bli galen !
Har iallafall vaknat nyss. Ska gå och fixa mig och de nu för ska på stan med Johanna på en timme. De var sjukt länge sen jag var på stan, känner att de finns så mycket saker jag måste köpa.  Så får se vad jag kommer hem med :). Sen efter de så kanske jag far och ser G-stad-trångfors!  Men de är inte säkert att jag orkar de men vi ser ju. Nä nu ska jag gå och fixa mig lite, skriver sen. Puss


I will never let you down again, never!..

Why do you act like shit?

Blev aldrig att fara och kolla på den dära biler, för när jag fick se den på internet fick jag panik för att den var så ful.. aja bättre lycka nästa gång! När jag kom till pappa somnade jag i sängen. Sov till 21, hur skönt som helst. Nu sitter jag iallafall och äter popcorn och ser film. Men  är så sjuk så jag känner ingen smak på någonting jag äter, grymt jävla jobbigt.. :/.. Kan jag inte bara bli frisk nu, snälla!!!!. Nä nu ska jag forsätta att kolla film, sen sova hört att de ska vara bra väder i morgon och då måste man ju upp tidigt för att lägga sig ute och steka ;)  Ska tänka på dig då Johanna när du sitter på din tre timmars kurs ;D hehe. Puss


It´s not my time.

eh klart man kan sova tsm med en kill kompis som man är grymt bra kompis med, varför skulle man inte kunna göra de? Vem sa att vi gjorde någonting och vem sa att vi sov i samma säng änns? shit alltså.


Haha sa ju att tandläkarn skulle klaga på smycket , hon började verkligen att kaxa!
Aja tog mig iallafall en promenad hem. Annars har jag verklige inte gjort ett piss idag. Sitter och väntar på att maten ska bli klar och efter den ska vi tydligen fara och kolla på någon bil, känner på mig att hm ja jag vet inte..Vi får se hur de går med de!
Ska iallafall vila från träning och alla ansträngning hela den här veckan och hoppas på att bli frisk!. Sen måste jag verkligen bestämma mig hur jag ska göra, jävligt jobbigt..! Nä tror maten håller på att bli färdig nu så ska dra mig.

Måste sluta med att säga:

- Lena du är sämst ;)


What about the kisses?

Varken kvällen eller morgonen har varit sådär jätte bra, men de är nu man måste börja vänja sig.
Ska snart till tandläkarn, och jag känner på mig att dom kommer bli sjukt sur för att jag har gjort hål i tungan, men smällar man får ta. Ska gå och äta lite pizza nu innan jag far dit, mums! :).

Jo de blir nog ingen träning för min del idag, är för sjuk och för att jag någon gång ska bli frisk så är de lika att vila. Men kanske far och kollar på den vi får se.

It's like I dread, everytime you go..



...

Känns tomt utan dig...

hehe.

De var någon som frågade om jag och Adam var tsm, haha nej nej vi är bara riktigt bra kompisar :)!

Men iallafall den sjuka saken jag hade tänkt berätta till er var att igår när jag kör in och ska parkera just brevid där Adam bor så sitter de 2 utlänningar på en sten och kollar grymt mycket när jag kör förbi och parkerar. Jag kliver ut ur bilen och låser den forsätter sedan att gå in till stan eftersom jag skulle möta Adam där, och de innebar att jag var tvungen att gå förbi dom fast dock lite högre upp. Sen hör jag hur någon av dom ropar
- Hej!
Jag ropar ju självklart hej tillbaka, sen ser jag hur den ena vinkar att jag ska komma men jag låtsas som att jag inte ser någonting och forsätter. Senare på kvällen då vi kommit hem till Adam så ber jag han följa med mig ner till bilen för att jag skulle hämta mitt lypsyl. Då ser jag att jag har nå vitt på rutan jag tänker " FAN, jag har fått P-böter!!! ". Men när jag kommer närmare så ser jag att de är en lapp. haha och då har någon av dom skrivit en lapp och stoppat på min bil.

och exakt så här stog de på lappen:
 " Hi. You are so beautiful and thanks for you to say hello for me. This is my phon number if you want o76.....  Amer"

Haha vet inte vad jag ska säga om de men jag skrattade ganska så jävla mycket, men de var ju ändå gulligt gjort men lite läskigt :o haha! :')


"Bara så att du vet kommer jag aldrig att glömma dig, vad som än händer"

Lördag/Söndag!
Vet inte riktigt när vi vaknade men gick och dushcade och fixade mig innan vi drog till Boden, eller lämnade dock bara av Adam i Boden sen drog jag till stugan och hälsade på mamma, bror och alla andra som var där. Jag och Pontus for ut med båten och fiskade ett tag. De var mysigt, helt vindstilla! Efter ett tag så drog jag iallafall tillbaka till Boden, men denna gång till Adam. Mötte upp han och hans kompisar inne stan, vi gick väll mest runt och pratade. Efter att klockan blivit 12 eller nå (hade ingen koll på klockan) så gick vi hem till Adam och lagade mat, eller Adam lagade mat ;). Sen såg vi en film med hans mamma, syster och hennes kompis. myyyspys. Efter de satt jag, Adam och hans mamma och bara pratade, vet inte riktigt hur länge vi pratade men klockan han bli riktigt sent innan vi bestämde oss för att krypa ner i sängen. Trots att vi kröp ner i sängen så somnade vi inte... Vi låg länge och pratade, och ja jag vet inte vad jag ska säga om de men hm ja. Allt de du sa kommer jag aldrig att glömma, och då menar jag positivt så jävla gullig han var efter allt ............. så jag finner inga ord. På morgonen hade jag svårt att kliva upp men jag var verkligen tvungen eftersom jag var tvungen fara hem för att jag hade träning, de blev ju dock inte lättare när Adam höll fast mig och sa att han aldrig skulle släppa mig :'). Hade kunnat lega kvar där föralltid!  Men kom mig hem iallafall.

Har just varit på träning nu iallafall. Jag måste skynda mig som fan för vi ska och köpa massa nyttiga saker sen till Tove och se film. skriver mer när jag kommer hem för måste berätta en jävigt sjuk grej, puss!

You are the one

okej förlåt har inte uppdaterat på väldigt länge, sorry men har varit upptagen. haha om ni vill veta min helg får ni läsa :p'

Fredag.
Lena kom till mig sen bröt vi trenden med att grilla på midsommar vi drog till Pompej och beställde oss varsin pizza ;D. Sen efter de så for vi till örnäset för att vi hade bestämt att vi skulle åka våran första karusell iår. Sagt och gjort, väl där så köpte vi oss en biljett var och gick glada och omedvetna om vad vi skulle utsättas för till virvelvinden. Killen som kom och tog biljetten frågade om vi var syskon, nu är de andra gången någon frågar de, är vi så lika? ;p haha. Eftersom vi var själva så fick vi mycket snurr, två killar stog och snurra oss, vi kunde verkligen inte andas. Haha men de var kul ändå :D!

Snurriga och illamående gick vi till bilen och började fara till Boden (till Sofia). Väl  framme så var sofia, hanna och axel där och dom hade doppat jordgubbar, banan och annanas i choklad, skoja inte vad gott de var! Vi umgicks och hade trevligt. Efter ett tag får jag ett samtal av en mycke full Adam, han frågade om jag kunde köra han och några polare, och snäll som jag är gjorde jag de. och snällare som lena är följde hon med! De blev mycket tjorv och skit! Men de slutade med att Adam följde med mig hem. Hem vägen ska vi inte änns prata om eller hur Lena? haha herregud. VÄL hemma ska vi inte heller prata om. Fyfan de sjukaste jag varit med om på länge. Efter många om och men så fixade vi de iallafall. kan ju tala om att vi sov inte mycket kankse 2 timmar?. Men de var mysigt :)

Midsommar

okej allt blev ändrat, sitter och väntar på att Lena ska komma hit, fast de var länge sen hon sa att hon skulle åka. Jag tror starkt på att hon har åkt vilse och snart kommer hon och ringa "eh Sara jag har kört vilse jag vet inte vart jag är" . haha sitter bara och väntar! ;p. Nämen vi ska "grilla" haha visst Lena? ;D. Nämen sen så får vi se hur kvällen/natten slutar. Båda har bil och körkort så man vet aldrig ;) hehe.  OJ jag tror Lena kommer nu, shit jag är chockad haha nä ska dra nu puss


De du förlorar vinner en annan..

Ja, då vare midsommar. Har ingen jävla aning om vad jag ska göra idag..  Antingen far jag till Boden och grilla med massa folk, eller så stannar jag hemma och umgås med annat folk, hmm.. Eller så kanske jag helt enkelt far till stugan där vart mamma och resten av familjen är?. ååh vet verkligen inte! Men ska iallafall gå och fixa mig och under tiden  får jag väll tänka på vad jag ska göra, åter kommer med vad jag ska göra när jag bestämt mig.

Måste bara tillägga att jag saknar dig Tove Barsk <3...


Fast att vi har springit tusen mil så kommer vi att springa tusen till!

haha ååh sitter och lyssnar på massa Tomas Ledin och Per gessle låtar, fan vad sköna dom är, och de är helt klart minnes låtar. Johanna minns du att vi alltid satt och lyssnade på Tomas ledin låtar i bilen till matcher. och jag minns hur jävla taggad jag blev och hur jag fick gåshud, och helst till "vi är på gång" och "När vi gräver guld i USA". Helt galet. Hade nästan glömt bort de tills de slog mig idag. Saknar då vi satt och diggade i bilen <3 ojoj :')


Du om någon borde veta

Är sjukt himla glad just nu, dom där 33 minuterna gjorde fan min dag/kväll/natt. Kan lova dig att jag kommer somna med ett leende på läpparna. Fast att jag hatar att lägga på när jag pratar med dig så kunde jag faktiskt göra de med ett leende ikväll, och de känns underbart. Nä de är väll lika att försöka gå och sova nu, men de kommer bli svårt, är för pigg. Har verkligen vändt på dygnet :p. Men ska försöka iallafall, godnatt!

Puss.

please don´t leave me.

For till kvantum på jakt efter godis, kom fram och insåg att jag inte alls ville ha godis. Stog länge och funderade medans jag hade lena på linjen. Hon fick vara min kompis så att jag inte skulle se så mobbad ut hehe ;). Till slut bestämde jag mig vad jag ville ha så jag plockade en påse med persikor, tog en påse med cashew nötter, en cola och ställde mig i kassan. Mycket bra val av köp om jag får säga de själv. Nä nu börjar sex and the city igen så ska se de vi hörs, puss :)


tråkiga frågor :s

STORA PINSAMHETSTESTEN 2009!
om du inte svarar är du en tönt, så vad väntar du på!?!?

har du pojkvän/flickvän? Nej inte de.
har du pussat någon 2009? ja :)
har du kramat någon 2009? ja :)
har du hatat någon 2009? hm nja hata är ett starkt ord men ogillat/ogillar någon VÄLDIGT mycket.
har du sagt "jag älskar dig" till någon 2009? japp!
har du varit kär 2009? hm nja kolla nästa fråga
är du kär nu? hm nja nä men gillar någon mycket!
i vem? De hade ni allt vela veta va? ;p
kan du vissla? jofan :D
äger du en dildo? haha nää behöver ingen ;D
äger du en mascara? Jodå :)
äger du mer än 5 olika foundation/puder produkter? hm.. tror inte de fast vet inte, kan faktiskt hända :p
är du en fjortis? nej
är du emo? nej haha men ibland kan jag vara lite emo deppig, men de är väll alla någon gång (a) ;D
gillar du vältränade killar? Jag  gillar den jag gillar och han är vältränad,  eller han har iallafall snygg mage ;)
gillar du tjocka/överviktiga killar? Inge fel på dom inte
gillar du killar som pluggar? Alltså de spelar som inte så stor roll om dom pluggar eller inte, de är inte de som avgör om jag gillar personen.
har du över 10 bhar på dig just nu? eh på mig? haha nädu de räcker med en ;p
har du nångång tyckt om någon i din ålder? Jo :P
kan du leka apa? Jodå inte alls svårt !
är du brunett? japp, men man vet aldrig i morgon kan jag vara blond ;p
är du blond?
har du haft svart hår? hm jaa typ :o
kan du sätta foten bakom ditt huvud utan att spy? haha tyvärr för ovig (A)
vad har du på dig för underkläder? röda :D;)
vem fick du sms av senast? Martin
vem skickade du sms till senast? Adam
vem ringde dig senast? Tove
vem pussade du senast? Adam!
vem kramade du senast? Adam
vad drack du senast? COLA <3
är du allergisk mot någoting? Nä typ inte :p
vad? nothing!
är du sexmonster? klart som fan att jag är!!! ;D
räcker det med pinsamma frågor för dig nu? haha eh vad vare som var pinsamt med dessa frågor?.. :S

...

Jag finner inga ord..

I knew he'd never love me back

Ta dagen som den kommer
ta dagen som den kommer
ta dagen som den kommer
ta tagen som den kommer.
AAAH, blir tokig. De här funkar inte de gör verkligen inte de...
Jag är besviken på dig, hur du beter dig?.
Du säger så himla mycket men ändå beter du dig som skit?..
Jag försöker verkligen, jag gör de. Men för att de ska funka så måste man vara två..
Om du bara visste att ett litet sms, eller bara ett litet samtal från dig kan förändra hela min dag..

=/...

I knew it all the fucking time..

JAA de vill jag dr joker!!

Alltså jag vet inte riktigt vad jag ska säga om denna kväll/natt/morgon?..
okej de började bra, träningen gick bra. Efter träningen hade jag och Lena bestämt att vi skulle hänga gäng, vi skulle köpa chirre med dirre och hyra film. Jag ringer och säger att vi möts vid coop för att köpa alla sakerna. Efter ett tag så ringer jag och frågar vart fan hon håller hus, vill ni veta vart hon är? JO hon är på storheden och virrar runt, haha ojoj Lena;p. Aja nämen vi köpte iallafall våra go saker och sedan hyrde vi två filmer en skräckis och en rolig :). Skräckisen hm ja vad ska man säga, den var vidrig och jävligt jävligt konstig vi blev fett less för man fattade typ ingenting :s.. Aja drog mig hem och var hemma 02.30.

Satt mig i sängen slog på datorn och bara tog de lugnt. VAD som hände bara några minuter efter att jag slagit på min dator ska vi inte änns prata om :o!. Men kan ju säga att de slutade med blåsor,blodiga fötter, hål i sockarna, ömma ben, INGEN SÖMN alls, och less!  kom hem kring 9? la mig i sängen och somnade. Så nu har jag nyss vaknat, eller mamma kom och väckte mig, annars hade jag nog kunnat sova hur länge som helst. Nä nu ska jag gå och ta mig en lång jävla dusch!!! puss

Jag gör livet till en fest när jag rider på en häst!

UNDERBART, men jag hoppas att ni fattade att ni skulle bjuda mig dr joker och kungen ;)? (a)

Just kommti hem från träningen, den var rolig :p.  Karate Tove stämplade mig, men jag säger bara de hämnden är ljuv ! ;).
Varför hon kallas karate Tove ska vi nog inte änns ta upp, haha fyfan vilket jävla mongo hon är. Hon klagar på att jag inte är normal, men ni ska bara veta vad hon har gjort haha. Om jag hade varit Hanna så att jag åkt hem!!.

Har lite brottomt ska möta upp Lena inne i stan vi ska köpa chirre med dirre och hyra film, hur bra låter inte de? ;D
Nä nu måste jag äta sen dra mig. Ibland så är de så jävla skönt att ha bil ! :D

Energisk de är de enda ord jag har för att beskriva mig själv just nu, hehe ;D hejdå pusss !!

shit Tove hittade en bild på dig på internet , hahaha

Lips of an angel

åh, jag vill utomlands, eller bara fara någonstans bort från den här skitstaden. Bara fara bort några dagar och göra massa sjuka och roliga saker! Typ bila ner någonstans, ta in på hotell sen bara ta dagarna som dom kommer !  Vill verkligen göra nå kul, någon som är på?.

Har iallafall precis vaknat, ganska sjukt att jag vaknade exakt samma tid idag som igår :p.
aja har typ ingenting att skriva förtuom att jag ska gå och äta nu sen så ska jag och min syster fara och hämta ut mitt körkort, frågan är ju om jag verkligen vill se på de :O? ..  Sen ikväll är de träning igen, woho :). Har dock mycket träningsverk. Haha så jävla grymt otränad man är, sjukt !  Nä nu ska jag gå och göra mig iordning, vi ses puss :)!


Jag är besviken på dig...

ååh vill verkligen utomlands, eller iallafall där de är varmt och soool!!!



Hon lever i en fantasi

Kan inte sova, vet inte vad jag ska göra för att somna heller, har snart försökt i 3 timmar. Varför kan man inte bara ha en avstängar knapp som man trycker på när man vill sova, ist för att vrida och vända sig i sängen. De hade varit så mycket lättare. Så nä jag ska väll stänga av datorn och försätta att tvinga mig själv att sova, någon jävla gång måste jag ju fan somna in, men innan dess lär jag väll hinna bli tokig ! de åter står att se.    puss

I just wish that you could hold me and never let me go..

I bilen mot träningen.

kör Toves bror och hennes kusin Dennis som går i 6.an? var också med

Dennis
: Varför lämnade ni LSK?
Cassy: Men för att dom sög
Dennis: Men dom blev ju bättre när ni lämnade dom.

Hahaha , de var fan kul!  kaxig liten skitunge ;D;)!

önskar du var här hos mig ..

haha nä har faktiskt sluta äta på max Evelina (A) haha;D.

Blev ingen städning hann inte och hade verkligen inte lust så packade bara mina grejjor och drog till mamma. Senare var de ju som sagt träning. De var fan grymt kul, och grymt jobbigt! Men jag tror jag har fått tillbaka suget igen, woho :). Haha nämen de var faktiskt riktigt kul, de fick mig att glömma allt ett tag, underbart! De är så jävla skönt att de blir så. Direkt när man kliver in på en fotbollsplan så glömmer man alla besvär och problem! 

Efter träningen så kollade jag på bilar med min syster. Fan vad snygga bilar de finns alltså, och skoja inte hur dyra vissa är. Men jag fastnade för en bil som vad snygg, men den finns dock i göteborg, jobbigt. Men ska prata lite med mamma så får vi se ;). Aja nu ligger jag iallafall i sängen och ser på mean girls och återhämtar mig med lite chips efter träningen, hehe. Nu ids jag inte skriva mer ska lägga mer ner och vänta tills du ringer!

Tove duvet att vi alltid brukar säga att vi ska ta de som de kommer. Men de gör vi aldrig. Men vet du, denna gång ska jag fan ta de som de kommer helt seriöst. Bara låta de bli som de blir. hur svårt de än kommer bli så ska jag fan klara de!


I keep you with me in my heart.

Vaknade nyss, sjukt skönt att få sova. Idag blir de städning pluss träning. Sen senare kanske jag tar mig en lång promenad, hm ja vi får se hur jag mår efter träningen :). Min dröm inatt var sjuk, jag drömde att jag började jobba på max och så bad dom mig göra en orginalburgare men jag klarade inte av de jag visste inte hur man gjorde så jag sprang runt där och var helt lost, haha så stört!  Aja nä nu måste jag faktiskt skynd mig. Vi ses puss.

Jag vet vad jag måste göra, fast att de är så jävla svårt så måste jag försöka. Grymt jobbigt blev allt de hära...
i´m scared to death


Ibland..

Ibland har jag bara lust att springa in i din famn och bara berätta allt som du inte vet, allt som du har blundat för och allt som jag har döljt i alla dessa år. Berätta hur jag egentligen mår och hur mycket jag påverkas av allting som händer. Ibland vill jag bara att du ska veta allting, exakt allt som försigår. Men jag klarar inte av de, jag måste vara stark och inte visa mig svag. När du inte ser förvandlas jag helt.
Men ibland önskar jag bara att allt var så annurlunda..

Am I just another priceless work of art in your gallery?

käft dr joker, vem vare som spydde sist? haha juste ;D

Somnade sent och vaknade tidigt. Inte så kul, och mindre roligt blev de när jag såg att de öste ner regn :o.. Men de som gjorde min dag bättre var att jag for till A, de var därför jag klev upp så tidigt för att jag skulle träffa han. Självklart låg han ju och sov när jag kom, ovanligt ;P.  Så joinade han, var grymt trött. Vi gjorde väll inte så mycket låg och mös och  bara pratade. Efter ett tag kom Niklas och en annan snubbe som jag har glömt namnet på. For och åkte bil med dom och umgicks tills min buss gick. Pappa kom och hämtade mig från stan. Han bjöd mig sedan på maxmat, underbart! :) Har legat i min säng sen jag kom hem, skönt eftersom att jag känner mig rätt sliten på nått konstigt sätt . Känner mig verkligen inte på humör nu så ska ta mig en dusch sen lägga mig i sängen, tror dock att de kommer bli svårt att somna inatt..

Jag pallar inte en gång till, jag gör verkligen inte de.
Bara så att du vet de...


En bild säger mer än tusen ord!..


I cant make it on my own

vilken park Sofia?  Inte var vi i någon park igår?

Vet inte hur jag ska börja med att berätta min kväll så de är nog lika bra att hålla käft om den!  Ibland vet man bara inte om man ska skratta eller gråta. Tove var iallafall min räddare i nöden, och jag säger bara tack!! Tänk  om inte ja nä jag vill inte änns tänka tanken, haha!!.Så de blev att hänga med tove, och har just kommit där ifrån. Är grymt trött så ska gå och sussa nu så att jag orkar med morgon dagen :).  godnatt, puss!

SÅ jävla onödigt!!!!!!!



Dagen efter och jag mår bra! :D

Gårdagen då, haha.
Vi började hemma hos Ida där vi var massa folk. De var: jag, Tove, Evelina, Hannah, Sofia, Lena, Erica, Amanda,och en till tjej minns inte vad hon hette :p. Grymt kul iallafall, vi spelade spel, drack, prata, mycket skratt osvosv. Mysigt mysigt. Sen senare så fick vi skjuts av någon till kallkällan där festen forsatte. De var en kille som bjöd upp mig till hans kompis lägenhet. Kommer inte ihåg så mycket av de förutom att killarna som var där inne var över 20 haha. Senare så kom alla andra också dit vi prata och sjööng som aldig förr haha ;P. Vet inte riktigt vad som hände sem elleer nå men helt plötsligt så var vi hos ida igen? :s Sen helt plötsligt så var jag vid någon busshållplats och träffade alex? haha han hjälpte mig tydligen till statoil coh att ringa till min pappa, tack :D Har lite minnesluckor, och de kanske är lika bra att jag inte minns. och de finns saker som jag ösnkade att jag itne fick höra nu i efterhand.  Kan tyvärr inte berätta så mycket mer för minns inte :p.

Men när jag vaknade i morse så var jag blodig på knät, sår på handen pluss svullen, ont som fan i min tå :o.
Lena berättade att jag hade ramlat över ett farthinder? haha alltså va. aja smällar man får ta.  Nä nu ska jag klä på mig och hämta Tove vi ska dra till Ida och hämta toves saker sen kanske de blir max? :D  Så ska dra, men tack tjejer för en kul kväll ! ;D

Mer bilder kommer när jag har fått dom, och när jag orkar lägga in ;D


Tänk..

Tänk nyss var de vinter och nu har vi sommarlov?, sjukt vad tiden har gått fort!




driving myself insane

Dr joker, de var JAG som styrde upp de haha vem vet annars hur de hade slutat?! ;D

gårdagen då jag plockade upp Tove, Lena och Maja vi for till Boden och såg film med Sofia och bara umgicks. Adam har också kommit hem till Boden nu så jag var bara tvungen att fara och träffa han. Har ju inte träffat han på svin länge, sist var ju då jag for till umeå, och hur länge sen var inte de?. Haha ja vad mer ska man säga om de?  nämen de var kul att träffa han igen, mysigt ;P. Sen var jag tyvärr tvungen att lämna han :/ , för att jag inte skulle vara så osocial men mina kompisar, vi for tillbaka till Sofia, låg i sängen, pratade ett tag innan vi bestämde oss för att fara hem :p Släppte av alla till slut var de bara jag och Tove kvar. Vi bestämde oss för att fara förbi Lukas. Vi hängde dära ett tag pratade med han och de blev mycket skratt haha! Lukas kommentar "ni är fan inte normala"  Förstår inte riktigt vad han menar, gör du Tove? ;p.  Nämen vi drog väll hem där vid 04, eller`? aja väl hemma (alltså hos Tove då) har blivit en vana att jag säger hemma när jag är hos Tove haha aja. Då var vi tvungen fixa oss lite för att jag var tvungen att göra min fotouppgift så Tove fick stå och posa 4-5 på natten. Tack för att du ides ställa upp ;p <3. Sen blev de sängen!

Efter att vi hade vaknat var jag tvungen att dra till skolan och här sitter jag.... känns sjukt att jag är i skolan fast att vi har sommarlov? :s  Måste fixa min fotomapp så att jag får nå betyg. Så ska fixa klart de sen dra hem :). Ikväll blire feeest, satan vad jag längtar! :p. vi ses pusss




Håll min hand och släpp den aldrig...

FUCK  vad onödig jävla tråkig fitt dag aah fan vad arg jag har varit. Började ju med att när jag vaknade så regnade hm.. Sen så fick vi reda på att de var klockan 11, inte 10 som vi skulle samlas på porsön. Vi var på stan och tvekade på om de var värt att fara dit, ingen av mig lena och maja tyckte de men dock så for vi. och där satt vi under ett träd i regnet. Inte änns alla från klassen var där... ÅH blev så jävla arg. Sen så spelade vi kubb sen drog vi. FATTAR ni hur ovärt de var gaah!  Påvägen hem stannade jag, Sofia, Lena, Maja och Ida på Frasses och tog oss en skolavslutnings lunch. De var mys, sen drog vi till ida och var där ett tag innan jag drog hem. och nu sitter jag här och känner att mitt humör just försvann... Vet fan inte vad jag ska göra, jag önskar bara att.. äh ååh! 

aja okej ändrade ändrade ändrade planer om vad som händer ikväll, de var ju tänkt att jag skulle festa men ICKET, ist ska jag Tove, Lena och kanske maja? ;p, dra till Boden till Sofia och mysa på där , de blir kul de med, får se om man sover över där eller om man åker hem på natten har itne bestämt mig. Kanske sover där ändå hatar att sova själv.   

I morgon blir de iallafall staden sen blir de FEST! woho, skoja inte om jag är taggad :O!
nu ska jag till mormor och äta mat, hejdå!!!!!!!!!!


im losing my mind

Namn: Sara Larsson
Skostorlek: 35-36
Hårfärg: Brun/gröna
Jag blir glad av: Mina vänner/familj/musik

Vem kramade du senast?: Pappa <3
Vem ringer du när du är arg/ledsen?: Tove!
Vad skulle du behöva nu: Pengar och dig...
Vilken tid gick du upp idag: Kring 12 :)
Vad var det första du sa i morse?: Ligger du och sover din nukka!
Har du sovit i din egna säng inatt?: Ja.

Senaste personen du skickade sms till: Dr joker :D!
Senaste personen du fick sms av: Dr joker
Senaste personen som du ringde till: Adam!
Senaste personen som ringde dig: Dr joker, haha så fult!
Senaste personen som fick dig att skratta: Adam:).
Senaste personen du hörde sjunga: TOVE BARSK! haha
Senaste personen som fick dig arg: ingen kommentar...............!
Senaste låten som du lyssnade på: Frankie J - Driving myself insane
Senaste låten du laddade ner: Ingen aning faktiskt :s.
Senaste tv program du tittade på: generation fett :p
Senaste personen du tänkte på:  ;)
Senaste kärleken du var med om: ---
Är du kär i någon: Hm nä de kan man nog inte kalla de .

no lies no bullshit!

haha vet fan inte hur jag ska börja skriva men jag är mörbultad efter att jag varit hos Tove, fan vad vi har slagits. När reklamen kommer då är de bara att vara beredd på fight, för då jävlar!  Vi såg även på generation fett tror jag de var?  Där stora och då menar jag STORA människor använder sin vikt för att tjäna pengar. Dom sätter sig på andra människor och guppar och har sig, de kallas för squash, typ. Så självklart så fick jag och Tove den idén att vi också skulle göra de på varandra haha så de underhöll vi oss med under hela kvällen.  Är hemma nu efter en hård fight ;). Ligger i sängen och känner att jag har pratat bort för många sömntimmar med dr joker som han själv kallar sig :p.  De spårade väll litegrann där också i slutet haha!  

Jag har även suttit och kollat igenom många av mina gamla blogginlägg, haha ja vad ska man säga, vissa dagar vill man ha tillbaka och vissa inte! :').

Nä nu ska jag försöka att sova ska upp tidigt i morgon eftersom vi har mentorsdag med klassen. Efter de blir de fin middag med tjejerns från klassen för att små fira att skolan är över. Senare på kvällen de är då den STORA festen drar igång, skoja inte om jag längtar !

Puss

Jag kan inte ljuga längre, jag saknar dig !
KOM HEM NU, så kan vi flytta långt bort som fan från allt skit!

Someday you will understand!

De var underbart skönt att sola, måste börja göra de oftare! :) Ska duscha och fixa mig lite nu sen ikväll blire att umgås. myspys :).  Fast först ska jag skynda mig över till mamma för att dom ska sälja bilen, hehe altid lika kul att se vilket offer de är som ska köpa bilen. Jag och syster får oss då alltid ett gått skratt <3!


Fan vad skönt de hade varit att flytta långt bort från den här jävla skit staden. De enda den här staden består av är skitsnack och rykten. Fyfan hur ids folk?

Jag saknar dig

Igår hängde jag då med Tove vi for och köpte lövtunnbit, fuck vad gorre de är! Vi satt och käka de medans vi såg på TV :) Sedan blev Tove allt för nöjd med sin Farm Town gård så jag drog hem, haha nämen drog hem vid 1 någon gång. Somnade inte efter 3. Kände att jag hade grymt mkt träningsverk i min kropp när jag vaknade. Hur FAN kan jag ha de? träningen igår var ju inte änns jobbig? wierd ..  

Tanken var idag att jag skulle gå på stan med tove med tove insåg idag att hon inte han, och de sög. Så ska istället fara och träna (får se hur de går med min träningsverk)  Sen ska jag nog fara och sola (grymt jävla länge sen) Sedan blir de hemmåt och fixa sig lite för ikväll blir de att umgås med tjejerna. Kul, grymt länge sen jag träffade dom. eftersom jag inte varit på skolan under hela veckan, så de ska bli mysigt :)

Jag älskar er <3


Tankarna snurrar som en storm i mitt huvud

Okej nu ska jag sluta vara så hemlighetsfull, dom flesta vet väll redan om de och  några har listat ut de.  Idag har jag varit och träna fotboll dock inte med lira utan med G-stad. De är därför jag har varit så nervös. Men har insett nu efter träningen att de inte fanns någonting att vara nervös över. Men töntig som jag är ska jag alltid hetsa upp mig själv. Hm kan tyvärr inte berätta hur de gick för jag vet inte själv. ovant som fan var de iallafall och annurlunda. Patrik (tränaren för G-stad) ringde mig nyss. Han antog tydligen att jag skulle komma på torsdag och träna igen, haha. Men han sa att jag dock inte fick träna om jag blev ännu sjukare.  Om ni undrar om jag har bytt lag nu, så kan jag tyvärr inte svara på den frågan eftersom jag inte själv vet hur jag ska göra? Ska jag spela med G-stad? eller ska jag forsätta med Lira? eller ska jag helt enkelt lägga ner? min tid med fotbollen kanske är över?  Jag har ingen aning , och de är jobbigt som fan,  :/..  Nä nu ska jag gå och duscha sen så ska jag och tove ta oss en promenad till ICA. Vi ses puss

Jag kanske ändå ska forsätta med lira?..

Sms.

"Ey fartdåren! Vad ska du göra imorn som du är så nervös över? :o nu berättar du!  Annars anmäler jag dig för mord på fåglar"

haha ingen kommentar, men jag fick mig då ett gott skratt !  Nyfikna jävel ;) :D.


Aja hade iallafall jätte svårt att somna igår och när jag väl höll på somna så ringer A, hm inte så lyckat haha! :) Men till slut så somnade jag iallafall och på morgonen var jag helt död. tänkte länge om de verkligen är värt att fara till skolan när vi har data på morgonen, jag gör ju ändå aldrig någonting på data lektionerna. Så jag bestämde mig för att sjukanmäla mig. Somnade om och vaknade 10 av att TOVE ringer och frågar vad jag gör, idot vad tror du jag gör klockan 10, haha. Aja somnade iallafall om efter de och vaknade kring 1 igen. Klädde på mig for och hälsade på Hanna och Tove som jobbade "hårt" på miljögården. Att dom klarar av stressen på de där jobbet är otroligt, bra jobbat tjejer ;D haha. Hängde där ett tag och nu sitter jag här hemma. Försöker att  inte vara nervös, och de går ju "sviiin jävla bra"... haha nää nu ska jag skärpa till mig och gå och äta lite :) vi ses. puss


Hyper!

Måste börja med att säga att den här dagen har varit så grymt onödig, har bara legat i min säng , vridit och vändt på mig. haha men sånna dagar måste väll också finnas :p.  Men de var inte de jag hade tänkt berätta när jag bestämde mig för att skriva ett inlägg. De jag hade tänkt berätta är att jag är så GRYMT nervös så jag tror att jag kommer köra en J i handflatan snart, haha nog bara Tove som fattar. Nämen seriöst vad har jag egentligen att vara nervös över? Eller okej jag skippar de dära, jag har mycket att vara nervös över, åh guud hur ska detta sluta?! Tanken får mig helt hyper !!

GAAAAH VAD NERVÖS JAG ÄR. Men jag har ju klarat de en gång, nog borde jag väll klara av de en gång till eller?
men frågan är ju om jag kommer gå så långt så att jag kommer att skriva ? ..

Bilder från roadtripen ;P

tankning på g ;)

Vi stannade på ett ställe där de såg exakt ut som i filmen "wrong turn" svin läskigt. haha




R.I.P  fågeln vi körde på :/.. hah


Vägen som aldrig tog sluut :o..

såhär trött och less var vi när vi kom hem ;P

you're the one that makes me believe in destiny

Nu är de gjort, shit.  Jag är nervös som fan, och de gör de inte bättre av att jag är sjuk :o!

aja igår så spenderade jag ju min kväll hos Tove, vi såg film, åt, pratade alltså de vanliga =D.
Kom hem kring 12 någong gång, pratade med M innan jag somnade. Eftersom vi typ bara hade en lektion idag så kände jag ingen ork eller nå så stannade hemma och sov, UNDERBART! . Vaknade iallafall nyss. Ska snart stiga upp, äta nå, städa mitt rum, gå ut med hundarna och sen bege mig till pappsen. Jag tror jag måste berätta lite grejer till han, för han vill nog veta vad som kommer hända i morgon. Undra hur han kommer reagera :s.. Aja Nä nu har jag mycket att göra nu så ska väll sätta igång!.

Ikväll så kommer de blir riktigt intressant haha! hejdå , puss


I wanna love you, but I better not touch

Idag då:
mama ringde och väckte mig klockan 13.00. Jag var död. Trode även att jag var förlamad för jag hade/har så grmt jävla ont i min rygg. Men tack gode gud att jag ej var de. Klev upp åkte hem eftersom jag hade lovat att följa med mamma till Boden. Fick lite flash back när vi for runt där i boden från tiderna då jag  hängde där. Fick mig även att tänka på hur jävla många minnen man egentligen har, sjukt :p !  Aja mamma for runt där och jag följde bara med..  Annars har jag inte gjort ett piss idag. Känner mig seg och grymt trött haha. Ska ta mig en lång dusch nu kanske till och med tar mig ett bad?, aja sen så ska jag fräscha upp mig lite innan jag drar mig till Tove, där jag ska spendera resten av min kväll :)

åh blir helt tokig, blir bara sjukare och sjukare. De är säkert bara för att vi får sommarlov snart.
kommer jag ligga sjuk under lovet. skulle inte alls förvåna mig !

Måste även få berätta fan vad jag längtar tills vi far till Träsdocks Tove. WOHO! :D
bilder från igårkväl kommer senare :) nu badet puss


Roadtrip måste ju vara de roligaste som finns, haha!

Gårdagen blev ändrad än en gång. De blev en "liten" roadtrip med Tove, Cassy och Hanna.
Haha och jag måste hålla med Hanna att gårdagen var de sjukaste jag varit med om på länge! Planen var då att vi skulle en bit utanför Arvidsjaur på någon festival. Vi bestämde att vi skulle köra dit, supa oss fulla, sova i bilen och sen fara hem. Men de blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Vet fan inte vad jag ska säga om allt, de finns så jävla mkt haha

Efter att vi kört flera flera mil fel, kört på en fågel så att den spläschades på rutan (den gick i två delar, och blod på rutan), mycket gnäll från Toves håll om hastigheten, döden, älgar osv ;D, hållt på få soppatorsk 2ggr! , misslyckats med att tanka några gånger och lyssnat på samma skiva hela vägen pluss mycket mycket skratt så kom vi äntligen fram. Väl framme, haha ja vad säger vi om de? hahaha åhgud. Jag tror jag avslutar mitt inlägg med de ;D! Eller kan ju berätta att när vi kom hem så somnade vi (jagochTove) direkt och de var underbart :D!

Vårat mål var väll att dra från luleå och de lyckades vi ju med ialafall ;D

"nej men den här låten har vi aldrig hört förut?"  haha ;)

Do you remember? ;P

Hahaha ligger och läser lite gamla konversationer, grymt kul att ha kvar allt ändå ;D
hittde även de hära

"Välkommen till sverige, det här är dårhuset där man tillåter djursex, luciatåg med barn för intagna pedofiler, vi anser att mördare inte är psyktskt sjuka, vi ökar invandringen trots en ökad arbetslöshet, men fan ta dig om du laddar ner en film eller kör 3 km/h för fort!!!!"



Ska inte nämna några nämn men minns du när du skrev de? ;D

You broke my hope, but now i know.



All the things she said
Never say never, I will never leave you.
All the love I thought she had

She told me we'd see forever
That's what she said

She said always be there, always care.

you made promises
That you couldn't keep

becaus you said it was over, you and me.
you told me it´s nothing left. You broke my hope!..





that's the way I like it

I morse for jag och var med S vi såg fim och pratade!  Sen har dagen inte bestått av så mycket mer.

Aaaaaah kan ju bara meddela att mitt lock i mina öron släppte nyss, SHIT vilken skillnad!
Nu när jag håller på bli sjuk så får jag lock i öronen hela tiden svin jobbigt. Men de är världens lättnad när de släpper haha.

Ikväll så vare ju tänkt att vi skulle ha "tjejkväll" men de blev inte så mkt av de för att ingen kunde typ. Lite små trist. Men de blev iallafall andra planer, ska på dejt. Kvällen kommer bestå av en romantisk middag med pizza framför en spännande Sverige match med ett underbart sällskap :D  och efter de, ja vem vet vad vi kommer attt hitta på då? ;)  Nä nu ska jag ta och vila lite så att jag orkar med kvällen ;D. Puss



(15:54) SaraaaL.blogg.se:
aja ska inte störa mer vill inte få dig på dåligt humör .. ha så kul ikväll
(16:02) Adam: Det ska jag, tro mig..
(16:02) SaraaaL.blogg.se: bra för de ska jag med :D haha
(16:04) Adam: Dra åt helvete.

eh, är de någon som fattar?
För jag fattar verkligen ingenting :o....! 
idiot.

Ta mig till en plats där bara du och jag finns med i bilden

okej, eh.. Dagen/kvällen blev inte alls som räknat. Jag och Tove drog och åkte merca med några stycken inne i stan, haha herregud är mitt enda ord.  Dom skjutsade hem hos efter ett tag och sen dess har vi bara legat och degat framför TV:n. For hem för ett tag sen för jag kände hur mina ögonlock blev tyngre och tyngre, så nu ligger jag här i min säng och myser med min hund. Ska nog gå och tvätta bort mitt smink, sätta på en film och invänta john blund och hoppas på en bättre dag i morgon. Grymt sugen på att dricka, men ja vi får se hur de blir med de. De ryktas om att vi ska hitta på nå med tjejerna i klassen, blir säkert kul. Hoppas de blir fint väder i morgon.  nä nu blire sängen. puss

Förlåt, jag lyckas alltid :/..
Jag tycker vi kan spola tillbaka tiden och bara låta de bli som de blir. Men nu är de upp till dig!


...

Hela den här jävla dagen/kvällen sket sig. FITT HORA vad less.
Men du ska fuck inte få förstöra min kväll, hejdå!

spöken eller?

AKTA ER DE SPÖKAR HEMMA HOS TOVE

Jo glömde ju berätta att igår när jag skulle gå på toa just innan vi skulle gå och lägga oss så ska jag just stänga dörren till toaletten när jag hör någon säga Sara. Jag antar att de är Tove som håller på att ska skrämma mig så jag stänger toadörren. De är knäpptyst. Alla i Toves familj sover. Så jag säger högt
-Tove ge dig, om du skrämmer mig tänker jag aldrig mer prata med dig !
får inget svar går ut från toan och SPRINGER in i Toves rum och frågar vafan hon håller på med, hon sitter där som ett frågetecken och fattar ingenting om vad jag snackar om. Jag berättar allting och vi får panik för att dörren inte var låst och vi var tvungen gå och låsa den. Tove tog kniven och jag tog en skruvmejsel. Men jag säger bara de jag och Tove hade fan redan hunnit döda varandra innan en mördare hade kommit. Vi började bråka om vem som skulle gå först. Tove började magpumpa mig medans jag fortfarande sprang. Ni skulle ha sett hur de såg ut. När jag tänker tillbaka så kan man bara skratta! Men dörren var iallafall låst. Men den stora frågan är ju fortfarande  Vem fan vare som sa någonting?... lite små läskigt!

vem som helst kan avge tomma löften..

Igår så trullade jag mig upp till Tove då, vi såg oth och så visade jag ju henne våran skräckfilm. Gud vad länge sen jag såg den, och fan vad jag skrattade åt våra misstag som vi inte märkte att vi gjorde!  Men iallafall Tove blev rädd , woho. Du kan tyvärr inte neka de ;). Haha aja efter att vi sett klart allt låg vi i sängen och skrek till  varandra " i am the CAMERAMAN!! " hahaha. de där var någonting som Tove kom på när vi var i pello och enda sen dess har de suttit i. fyfan vi är verkligen sjuka i huvudet!

Aja den bästa känskan var ju ändå i morse när Tove skulle till skolan och jag bara låg kvar! Tror Tove var ganska trött först när jag kollade upp låg hon kvar i sängen  så jag blundade ett tag och nästa sekund jag kollade upp så stog hon uupp och klädde på sig, nästa gång jag kollade upp så låg hon och sussade i sängen igen haha sjuk tjej!  kring 12 någon gång började jag röra mig hemmåt, anton kom och hämtade pengar, jag åt mat, och nu sitter jag här i min säng. Har lite brottomt eftersom jag måste hinna duscha och fixa mig lite för att jag ska vara med S.  Så måste nog börja röra på mig.

Ikväll blir de fest, VISST TOVE BARSK, ingen bagning!!

pusspuss.

hon är lycklig!

Jag känner en tjej som är lyckligast i världen just nu, och de är ingen mindre än Tove Barsk. Jag tror fan jag har gjort hennes år, nä hennes jävla liiv fan hahaha ;D Hoppas bara att du slutar tjata nu,  helvette ! Nä nu ska jag vandra mig upp till henne innan hon daskar mig puss!


De är ju otroligt :o..

OKEJ JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG JUST NU SÅ JAG SKULLE HELT SERIÖST KUNNA DÖDA NÅGON FYFAN VAD ARG JAG ÄR. DE ÄR NÅGON JÄVEL SOM HAR LAGT UT MIN MSN PÅ EN JÄVLA PORRHEMSIDA OCH DE ÄR INTE BARA EN HEMSIDA UTAN HON/HAN/DOM HAR LAGT UT DEN PÅ TVÅÅÅÅ PORRHEMSIDOR. NÅGON JÄVEL HAR SKRIVIT IN MIN JÄVLA MSN SÅ NU HAR 4839557659685 ÄCKLIGA KILLAR ADDAT MIIG OCH NI KAN JU TÄNKA SJÄLVA VAD DOM VILL. VEM ÄR SÅ JÄVLA OMOGEN ATT GÖRA NÅ SÅNT?  ALLTSÅ JAG FATTAR INTE MAN MÅSTE JU HA JÄVLIGT LITE ATT GÖRA OCH INGET LIV ALLS OM MAN GÖR NÅTT SÅNT. OCH DE SJUKA ÄR JU ATT DE GÅR INTE ATT TA BORT KOMMENTAREN HELLER FRÅN HEMSIDORNA, GREAT!!!! VAFAN GÖR MAN?  herregud, de här är fan patetiskt. äckliga jävla skitungar! Har itne tid att ödsla min tid på de hära nu. hejdå! 

Ingen har större kärlek än den som dör för sina vänner.

Dagen har varit bra förutom att min fotolärare alltid ska dra ut på tiden fitta vad less man blir på han !  Men vi slutade iallafall kring 13 :). Sen gick jag Lena och Sofia på stan. Fan nu när jag skriver de där kom jag ju på att mitt mål var att hitta ett par skor, att jag inte skulle fara hem från stan innan jag har hittat. Vad fan hände med de Lena? haha åh har verkligen inga skor vet inte vad jag ska ta mig till ;p. Aja nämen åkte sen hem och åt tacos, Underbart gott ! och nu sitter jag bara här, hade tänkt fara och träna men nu har jag dragit ut på de för länge så jag hinner inte eftersom jag ska till G-stad och kolla på Toves match som börjar 19.00 :). Sen efter den blir de att fara hem till Tove och se OTH, sen ska jag visa upp våran skräckfilm som vi har gjort, hon kommer inte våga somna inatt, haha!  De blir även att sussa hos henne, kan bli jobbigt eftersom hon har en lektion som börjar 10, och jag är ledig :O!!  Så jag kommer ligga kvar och sussa medans hon far, woho =D Nä nu ska jag göra mig iorningd sen dra mig till fotbolls matchen, vi ses puss :)


Saker om mig :P

Din kropp

hur lång är du: Typ 166 cm tror jag? :p
Hur mycket väger du: haha hemligt  :$ !
vilken sko storlek har du: 35/36
är du nöjd med din kropp:  Nää verkligen inte :s..b.
välj en sak du tycker är fulast med dig: hm, svårt eftersom jag verkligen inte gillar nått, men mest av allt är väll min mun :s
vilken ögonfärg har du: Grön/Bruna
vilken hårfärg har du: Brunt, fast man vet aldrig de kan skifta i grönt och grått ibland :S:p haha
har du lång överkropp: haha vilken fråga, jag har ingen aning jag antar att den är normal? :o:p
har du långa armar: haha jo aparmar! (A) :D
har du långa naglar: haha hm jo tills dom går av ;)

 Dina känslor, tankar och humör:

hur är ditt humör nu: Faktiskt riktigt bra fast att jag är trött :D
vad tänker du på just nu: hehe heemligt ;)
saknar du någon just nu: Nja jo faktiskt, Adam kom hem nuu i wanna meet you :D !
gillar du någon: Nja jag vet inte :P
är du kär: nepp, har slagit av mina känslor, visst simon? ;p
är någon kär i dig: Jo :/..
älskar du någon: Jo, alla mina vänner + familj =) <3
hatar du någon: Nej, hata är ett starkt ord men ogillar någon väldigt mycket!
hur är du om du är hungrig: haha fråga dom som varit med om de, hah dom gillar de säkert ;)
hur är du om du är trött: Lesss, och väldigt dryg! :p

Dina önskningar:

du skulle egentligen velat heta: hm, jag vet fan inte :s
du skulle egentligen velat bo: UTOMLANDS !!!
din högsta önskan är: att vinna så mycket pengar så att jag slipper jobba eller göra någonting under hela mitt liv + att flytta utomlands och att träffa världens snyggaste och gulligaste kille ;D!
du skulle vilja ha: hm, alldeles för mycket saker ! ;p

Puss

Jag vet inte riktigt om jag vill avslöja rekordet "kungen" ;D.

Sitter iallafall i skolan nu, vi har data. Hm japp mitt favorit ämne!...  de suger..
Tror att de kommer bli en väldigt kort dag idag eftersom vi har foto efter den här lektionen och jag har inte tagit nå kort , glömde låna kamera igår så de sket sig. Så vi hoppas på en kort dag. Efter skolan måste jag iallafall gå på stan, fick 400 kr av mamma igår så de blir att inhanlda ett par skor . Nä nu måste jag gå och  försöka att "jobba" lite vi ses :).  puss

woho!

EN till grej innan jag sussar REKORD igen på läsare, woho fan vad kul :D

I wanna wake up with you, I wanna feel your heart beating with mine.

Hemma efter mitt gymmande. Kändes lite konstigt att fara ut helt själv och köra, men de gick bra, woho :)!  Hade dock lite problem med att hålla hastigheterna men de är ju en annan grej (a) . Har iallafall just ätit kina mat och de var gudomligt gott :D. Nu snart ska jag gå och duscha sen blire nog bara mys i sängen tills jag slocknar, hade ju inte varit helt fel om du hade varit här nu men jag tror de blir bäst så här, fast att jag verkligen inte vill de eller kommer klara av de men vi ser ju..

Aja påtal om annat så ryktaste om att de är fest till helgen, haha jag vet att jag lovade att inte dricka förrän skolavslutningen men hm ja jag fattar inte själv hur jag kan vara taggad på fest när de slutade som de gjorde i helgen. Vi får se hur de blir ;D

nä nu duschen sen sängen, puss

Nukkan har talat!

- Toveb säger:
och om du ska köra till träningen, så kör snälla inte ihjäl dig gumman :)
-SaraaaL.blogg.se -// KÖRKOORT :D säger:
hahaha ska försöka :D haha
-Toveb säger:
du kan ju leva några dagar med körkort iaf :)
-SaraaaL.blogg.se -// KÖRKOORT :D säger:
hahaha de har du fan rätt i ;D
 - Toveb säger:
haha, hörs sen, träna hårt ;)

It feels great !!

Måste börja med att säga att JAG HAR KÖRKORT ! :D:D:D:D
Åh kan verkligen inte beskriva känslan, ni som inte har de lär uppleva de, och ni lär nog också inse att de är den bästa känslan som man upplevt! !!!  De känns som att jag är 500 kg lättare nu, och jag är så förbannat glad :D!  Nu Tove kan vi fara till Pello när vi vill , vi kan fara och köpa french hotdog när vi vill + MAX, ojoj kan de bli bättre? haha :D Nä nu ska jag sluta, ska ta BILEN till gymmet och träna lite :D wohoo vii får höras, puss


Vem är de jag försöker ljuga för?

Har bestämt mig att jag ska fara och gymma i morgon. känns underbart faktiskt, att få röra på döfläsket : ) Eftersom jag ändå inte ska till skolan så måste jag ju göra någon nytta! Sen senare på kvällen får vi se vad som händer.  Aja skriver mer om hur dagen är i morgon ist.   Just nu har jag faktiskt tänkt lägga mig och sova, grymt trött :s.. godnatt, puss!


Varför beter du dig så jävla konstigt, som att du inte bryr dig?
Fattar inte ett skit, eller försöker jag bara dölja sanningen för mig själv ? ..

De är seriöst lika att sluta bry sig, haha och de är exakt de jag tänker göra också!


Trying to make a move just to stay in the game

så grymt onödiga skoldagar vi går nu innan skolan helt kommer att ta slut.  Jag är nog inte den enda som tycker de? som tex i morgon så har jag bara idrott, hur värt känns de att fara,och hur underbart känns de inte att ligga kvar i sängen?. Hm så de får nog bli att jag ligger kvär i sängen ;).   Gick på stan efter min nödvändiga skoldag med Lena, hittade inget, eller orkade rättare sagt inte kolla. Men de blev ändå en rundtur på marre haha usch vad ångest jag fick efter de så i morgon ska jag verkligen börja mitt nyttiga liv, äh ingen ide att säga nå för ingen tror mig haha :D.  Måste också helt seriöst börja träna/röra  på mig, ni förstår inte min ångest. Men aja har inte tid att sitta här ska gå och sussa ett tag grymt trött och känner mig lite sjuk. Nu är även min bror hemma och jag orkar inte höra hur glad han är, svin jobbigt. Blir galen!! så de blir musik i öronen och sängen för min del nu. PUSS

jo en sak till, min mobil håller verkligen på rasa samman nu. Min vibrator har sluta funka och de är svin irrireande. Nu hörs de aldrig att jag får sms om jag inte har på ljudet, och hur jobbigt är inte de?. Näfan jag har de inte lätt, haha.  Nu sova

måste börja träna, och tove våga kommentera nå jag daskar dig !
;P

:'D

HAHAHA jag dör vad rolig den här är ! ;D

kan inte sova kan inte sova kan inte sova


- Har ni tänkt på hur mycket saker man ångrar i sitt liv?



 hm de suger att inte kunna somna, och helst när man ska upp tidigt nästa dag.. :s



de är jobbigt och de måste du förstå!

Jag hatar dig!
Jag vet att du bara vill mitt bästa, men kan du inte bara ha lite medlidande och förstå att de här är de jobbigaste jag varit med om.  Jag behöver dig, de kan jag inte ljuga om. Men ser du inte att jag mår dåligt av de? ser du inte hur jag fylls med tårar varje gång vi pratar om de? Jag orkar inte , jag gör inte de. Om du bara visste hur jag känner inom mig, då hade du förstått varför jag beter mig som jag gör.. Men nu förstår du inte för då hade du inte gjort som du gjort.. Varje jävla gång de händer så sjunker jag bara längre och längre ner.. Jag vill bara få de att sluta, och de finns bara en sak jag kan göra åt de. och de är en sak som jag inte klarar av.. 

...

Den kärlek som har uppstått plötsligt tar den längsta tiden att bota..

I can´t be who you are .

aja söndagen då. Jag mådde bättre än vad jag trode jag skulle göra, tog på mig kläder och gick till örnäset för att hämta mina grejer från Ida. Pappa kom och hämtade mig sedan och skjutsade mig till Tove där de blev mycket prat! Vi for och åt på max, underbart! Sen drog vi och såg Alexandras dansuppvisning :). Efter den for vi hem och chillade, såg film, åt chps och tog de allmänt lugnt.

Sen senare på kvällen så var vi tvunegn att dra hem till mig för jag skulle hämta lite grejer eftersom jag skulle sussa hos Tove. Vi bestämmet då oss att ta cykel! ETT STORT MISSTAG!. allt började bra sen svängen just vid mig så tvärlåser sig bakhjulet på cykeln. De hade kunnat sluta illa, men vi klarade oss, men vi fick dock BÄRA cykeln hem till Tove sen.... haha.

På morgonen vaknar jag av att Tove får VÄRLDENS jävla ryck, ni skulle ha sett henne :O Då vare tyligen en geting i rummet, senare bara några minuter efter att getingen hade farit ut upptäcker Tove att de är en spindel i taket :o. Haha inte en så rolig start på dagen, fyfan!

Nu har jag just kommit hem ska ta mig en lång dusch sen så blire att fira pappa som fyller år, men de sjuka är att jag vet fan itne hur mkt han fyller :O..... men GRATTIS iallafall pappa :D ! <3 Ikväll blir de mat och mys med tjejerna. Nu ska jag gå och duscha. Pusss

haha grymt roligt!!

Nu får de fan vara nog !

Har inte orkat skriva någonting här, har även inte varit hemma så de har varit lite svårt.  Men tänkte att jag ska berätta lite om lördagen då. De var nog min värsta kväll någosin kan jag tala om.. Allt började bra hemma hos Ida vi åt , spelade, drack pratade osv jätte mysigt. Sen kan jag tyvärr inte berätta mer för jag minns inte ett jävla piss, de är så hemskt. Då menar jag verkligen att jag inte minns något!!!.  Om inte Lena och Sofia hade varit med, ja jag vill inte änns tänka vad som hade kunnat hända om dom itne var där, tack tjejer <3. Vaknade iallafall upp helt plötsligt hemma hos mig jag fattade ingenting, de värkte i min kropp och jag hade sår på min näsa :O!!! Fick sedan reda på att Anton (idas kusin) skjutsade hem mig och att min låtsas mamma hade tagit hand om mig. De var inte en sån lyckad kväll.. nu ska jag fan ta ett uppehåll tills skolavslutningen!  De brukar ju vara så att man lär sig av sina misstag, men ring mig den dagen då jag gör de!

lite bilder sen lördags, de sjuka är bara att jag inte minns ett enda jävla kort...









RSS 2.0