You can have whatever you like

Okej nu är mitt humör på topp igen och de känns underbart, woho!
Tack till, ja du vet vem du är ;).  Känner mig jätte glad och grymt taggad inför helgen som kommer, de blir nog en två dagars till helgen, och de gillar vi ;D! Känns som att jag måste ha nya kläder, klippa min lugg, alkohol och nytt smink ! Jag önska verkligen att jag kunde trolla fram pengar, fyfan så underbart! Aja vi får se hur de blir med allt. Denna kväll har jag underhållt mig själv att kolla på gamla bilder, de har inte varit helt fel, mycket skratt! Sen har jag även bestämt mig att jag ska börja mitt nyttiga liv i morgon på allvar! Jag tror fan att jag kommer lyckas denna gång, tror ingen annan tror de men ändå haha ;)! Nä aja ska hoppa in i duschen nu sen ringa ett samtal innan jag hälsar på John blund!  PLUSS att jag ska se CSI innan jag sussar också. Men vi hörs, pusspuss

åh hade gjort vad som helst för att få tillbaka de dära håret :o..


Tänk om

T säger:

*you are my dream Sara I promise!!!!!
aaand, ill fight for my dream.

Tänk om alla killar hade varit som dig :').


We are fighting for nothing..

Måste säga som Tove, helgen har varit GRYM! Umgåts med underbara människor, skrattat så jag haft kramp i magen och mått förbannat bra !  Festen i lördags blev lyckad haha den var dock jävligt sjuk som alla andra kvällar då jag och Tove super tsm ! Men sånt gillar vi ;) (Y)  Förutom en sak som hände i lördags, åh jag skämms! hahaha, vill helst inte ha någon kommentar av någon av er, och ni vet vilka jag menar! ;o.  haha jaja, Söndag så kom Åberg, per och Alex hem till tove vi hyrde film och snackade igenom lördagen haha inte okej ;P  Har sovit hos Tove hela helgen, och de har varit underbart skönt att slippa sova själv <3.   Ingen av oss var så taggade på att gå till skolan när vi vaknade i morse men vi kämpade. Skolan sög, de gjorde den verkligen. De var inte kul för fem öre. Efter skolan träffade jag Tove, Per och alex vi gick in till stan och fan vilka nukkor dom är! Aja for hem efter ett tag, och nu ligger jag i min säng som jag har gjort sen jag kom hem. Mitt humör är verkligen inte på topp..  om jag ska vara ärlig är de åt helvette och jag orkar inte fan också :(...

Hahaha Per la fram denna kommentar, fan vad jag skrattade. Du är inte okej Per!
"ni försökte starta en djurpark mitt i Boden"


Your the fucking best!

Herregud varför göra de till värsta grejen menade verkligen inge dumt :s..

Aja igår hängde jag med Tove och gänget, haha!
Vi hade grymt kul, länge sen jag skrattade så mycket! Vi körde bilkurragömma, jagade polisen, köpte godis,korv, blev jagade av en mördare, utsatte vårat liv på spel, skrek av rädsla osvosv!  De hände massa saker :D!  Sussade hos Tove också. På morgonen hade vi lite panik men vi fixade alllting, som vanligt ;D!

Ikväll är de iallafall fest , woho!  japp jag vet jag går på kryckor eller inte längre har slängt dom åt helvette så nu haltar jag ist och jag bryr mig inte för ikväll är de fest! och de ska blir så grymt roligt så jag dör ! bry mig fan int ehur ont jag än har i foten! Blir iallafall förfest hemmma hos Alex som fyllt år grattis till dig sötnos :) Vi ska äta och mysa på innan vi drar ut på krogen i boden! UNDERBART :D Nä tove dödar mig om hon ser att jag sitter här och chillar när vi har de lite stressigt ;D. Aja vi ses  puss!

Tove du är  min allra bästa vän, du får mig alltid så jävla glad, your the best! <3


Jag vet seriöst inte hur jag ska göra, de känns ju så rätt..

Om jag fortfarande inte kan gå utan kryckor på måndag då tänker jag absolut inte gå till skolan, ALDRIG  nej aldrig i hela mitt liv att jag går till skolan och måste ha kryckor, inte igen! och bättre blir de inte av alla dryga kommentarerna jag fått vet att ni inte menar illa men de är grymt jobbigt att höra de nästan hela tiden, de blir för mkt. Var så jävla less när jag kom hem så jag slängde kryckorna åt helvette satt mig i bilen och gav mig fan på att jag skulle klara av att köra iallafall.  De gör ont som inihelvette men de går. aja, Nu ska jag gå och duscha sen blir de tacos med Syster och hennes kille, gott! sen  på kvällen blir de ...... hehe hemliiiiiigt  ;)!  Exakt de jag behöver just nu;)! nä nu ska jag hjälpa med maten sen fixa mig lite, vi ses. Puss!

Jag saknar dig jätte mycket Tove, tack för att du alltid får mig så jävla glad. Du är bäst <3 !



dance with me

Vad fan tänkte jag på, att gå påstan med kryckor :O!!!! hallå vilken idiot som helst fattar ju att de är en idiotisk idé.. De var jävligt tungt men de bästa var nog att äta på max och träffa Lena, de var grymt länge sen jag träffade henne kändes de som :)! Nämen de var trevligt förutom tungt, och Lena skrattade bara åt mig men den jäveln ska allt få se när jag kan gå igen!!!!!!!!!!!!!! ;).   Sen for jag och kollade på min träning, fan vad sugen man blev att bara springa ut på planen, men icket! Nu sitter jag här hemma helt ensammen och helt jävla slut och kollar på du blir vad du äter! Känner suget efter en kall cola och godis, GE MIG!! men kan dock inte fara och köpa... dööö!! 

Nä är så jävla less på kryckorna så jag vill dö och har så ont i händerna och allt, fan också vill bara slänga dom åt helvette! Men de kan jag ju fet glömma, testade nyss att gå, och jag bröjade allvarligt att gråta, HELVETTES JÄVLA SKIT,


Håll mig nu, släpp aldrig!

till anonym: De var nog den dummaste fråga jag någonsin läst "har du inte en pappa också?" Bara för att jag skriver att jag saknar min mamma behöver de ju inte beytyda att jag inte har någon pappa, så jävla idiotiskt ! 

Denna natt har inte varit lika hemsk som första men har ändå vaknat flera gånger under natten av att jag har ont. Men de går framåt iallafall, tror jag haha! Men de kommer nog dröja ganska länge innan jag får på mig en sko på foten , helt galet vad den är uppsvullen :S.. Känner mig typ som stor fot haha! Är redan jäligt less på kryckorna, känner mig så handikappad och har så frukansvärt on i händerna/ryggen och armarna :s.. Nä nu ska jag försöka sluta klaga, de blir nog bra! 

Tro de eller ej men jag ska faktiskt på stan idag med Lena, känner att jag verkligen måste få komma ut och göra nå ar suttit här hemma nu i tre dagar, håller på bli galen!  Så jag ska hoppa omkring på stan ett tag, kommer bli många vilopauser hehe ;p.  Sen senare så ska jag fara och kolla på min träning , känns surt att jag inte kan vara med :/.. aja nä måste börja göra mig iordning, så att Lena inte blir arg att jag kommer försent :) hade bra puss!

Vet inte vad jag ska sägae eller vad jag ska göra...


Jag vet...

Jag vet jag borde inte tänka de jag tänker på,
Jag vet att jag inte borde sakna dig som jag gör
Jag vet att jag inte borde gråta för dig
Jag vet att jag borde tänka positivt
Jag vet att jag borde gå vidare
 Jag vet att jag inte är perfekt
Men de här är så jävla jobbigt , och jag försöker så gott jag kan, men fallar så fort tillbaka till våra minnen...
och just nu hade jag behövt dig mer än någonting annat... :'/

varför just jag ?..

varit en sömnlösnatt, fyfan den värsta natten på länge!  For aldrig in till sjukan igårkväll eftersom mamma skrev att vi hade smärtstillande hemma som jag tog, hjälpte knappt nå.. Så har haft en tuffnatt. På morgonen vid 8 då jag klev upp ur sängen för att börja göra mig klar för skolan så höll jag på svimma, grymt läskigt. Så la mig i sängen och bestämde att stanna hemma. Syster körde mig till vårdcentralen som skickade vidare mig till sunderbyn för han sa att han trode att jag brytit nå.  For upp till sunderbyn och rönkade, dom sa att den inte var bryten men att de var grymt svårt att se eftersom den är så grymt uppsvullen. dom kunde tyvärr inte göra så mkt, fick inte änns smärtstillande, hade gjort vad som helst för att få de!... De gör fortfarande så ont så jag vill dö..  Aja jag och syster for sedan på max, kunde inte änns njuta av maten för att de gjorde så ont, och då är de illla!! Nu är hon på träning och jag sitter här hemma helt själv, medans resten av ugdomarna är typ på ondsagsklubben..... de suger!

kom just på att jag glömt att berätta vad som hänt. Jag spelade fotbollsmatch igår och de slutade itne så bra som ni kanske har läst..

JAG SAKNAR DIG MAMMA, kom hem nu :/....<3


:'(

okej.... vet inte riktigt vart jag ska börja, har en sån smärta så jag är typ yr! nää pallar fan inte måste upp på sjukan, måste verkligen ha smärtstillande jag dör, allvarligt !!!!.... :'( 

så jävla klockren text, allt stämmer så sjukt bra..

If you liked me as much as you said you did
Then you wouldn't have hurt me like I ain't shit
Now you pushed me away like you never even knew me
I loved you with my heart, really and truly

I guess you forgot about the times that we shared
When I would run my fingers through your hair
Late nights, just holding you in my arms
I don't know how I could do you so wrong

I'm insane,
Take away the pain
Take away the hurt
Baby, we can make it work

I guess everything you said was a lie
I think about it, it brings tears to my eyes
Now I'm not even a thought in your mind
I can see clearly, my love is not blind

I just wish everything could have turned out differently
I had a special feeling about you
I thought maybe you did too
No matter what, you'll always be in my heart
You'll always be my baby

But now I can't take all the pain that I feel

Remember the times? Remember when we kissed?
I didn't think you would ever do me like this
I didn't think you'd wanna see me depressed
I thought you'd be there for me, this I confess

I tried, I tried, I tried, and I'm trying
Now on the inside it feels like I'm dying

And I do miss you
I just thought we were meant to be
I guess now, we'll never know
The only thing I want is for you to be happy
Whether it be with me, or without me
I just want you to be happy

I looked for the sun, but it’s raining today

andra dagen avklarad!
De är verkligen hemskt när man trycker busskortet mot den dära grejen och ser att de står 295 dagar kvar, de är verkligen inte kul!  De som också är mindre roligt är att vi har gått TVÅ jävlar dagar i skolan och jag är redan less, hur fan ska jag orka? de är för mig en gåta...   Näfan åt helvette med skolan!   Slutade 11 idag, grymt skönt, hade så jävla problem med att komma mig upp i morse, kroppen var i chock!  Men är iallafall hemma nu och de är underbart, ska ta mig en prommis med hundarna innan jag tar mig en powernap! underbart. Nä vi ses, puss!
så jälva less..


I wish i was the one..

okej första skoldagen över! Man kan ju säga att jag träffade alla som jag inte ville träffa en dag som denna, suck, (menar nu verkligen inte tjejerna i klassen).. Varför är de alltid så att varje gång man inte vill träffa någon så träffar man alla, och när man vill träffa någon så träffar man fan ingen, de är fan alltid så!.  Aja onödig dag fick schema sen fick vi dra hem. For hem gjorde mat drog på träning. Efter träningen följde jag med min tränare hem, han erbjöd sig att massera mig eftersom att jag har börjat får problem med min rygg, så där låg jag i en timme av smärta, nä där överdrev jag faktiskt. de var riktigt skönt samtidigt som de gjorde ont men som min mamma brukar säga "de ska göra ont".  Nä efteråt fikade vi lite och kollade på fotboll innan jag drog mig hemmåt. Ska dit igen på onsdagen, de blir nog bra. Har dock blåmärken efter idag och känner mig lite öm, men de fixar sig, kan dock inte bli sämre än de har varit!  Nä ska väll gå och försöka sova, blir en tuff dag i morgon, upp halv 7. DÖDA MIG! ..

Hur ska jag kunna tro på dig när du säger att du inte vill såra mig men ändå gör du samma sak igen?
De sårar mest när du dissar fattar du inte de själv, de gör så jävla ont.... fattar verkligen ingenting, de enda jag vet är att de gör ont, så jävla ont ..


Förstår inte att något så rätt kan bli så fel ? ..

De där Lena Josefsson var så himla omoget, ring mig den dagen då du växt upp då ska vi hänga gäng ;)!

Nä jag förstår mig inte på mina kompisar, ingen av dom tror att jag ska komma i tid till skolan i morgon, vafan har ni för fördomar om mig, idioter! ser jag ut som en tjej som aldrig kommer i tid :o!? hahaha jag ska allt visa er i morgon vem som har rätt! 

aja påtal om att ha rätt så är jag grymt jävla hungrig så jag tror jag måste gå ner och kolla vad de finns att äta innan jag hälsar på john blund! LENA DISSADE JU MAX MATEN........... ingen kommentar!  nu måste jag dra mig innan jag dör, puss!

Förstår inte att något så rätt kan bli så fel..

Min vän Sara!!

Lena här. Jag ska ta och göra en sak väldigt klar.
Att bli kittlad (stavas de ens så?) under fötterna är Saras störsa fobi. Så det var en jävligt bra kommentar att dra.
bara för att jag inte är lika mentalt störd som Sara är och skriver att hon ska vrida av nacken på mig.
(Alla som tycker det är normalt kan ju räcka upp en hand)
ska hon inte få tracka ner mig här. NEJ.

OH IT'S ON MY SARRE!


this is my friend Lena!

SaraLarsson säger:

*JAG SKA SÖKA UPP DIG VRIDA AV DIN NACKA HOPPA PÅ DITT HUVUD SÅ DE BARA SPLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSCHAR BLOOOOOOD!

*SEEEEEEN!

*SKA JAG STEKA DIG OCH ÄTA UPP DIG!

Lena säger:

*HAHA, JAG SKA KITTLA DIG UNDER FÖTTERNA "NUKKA"!!


hahaha vem skriver något sånt där tillbaka efter att någon sagt sådär, hahaha åh lena du är fan inte okej!
"jag ska kittla dig under fötterna" hahah den var bra ;'D!


ta mig tillbaka!

Träningen gick segt, fikat efteråt var bäst, mums! Grattis Britta :)
Har nyss sett videorna från träsdocks helgen, haha man får alltid sig ett gott skratt kan jag tala om för er, fyfan så sjukt haha!! kan ingen bara spola tillbaka till den helgen? eller till då vi var på öllägret?  Men snart blir de ju att fira ett års dagen av vårat ölläger, och jag säger bara en sak DE SKA FIRAS ORDENTLIGT! haha.  Nä vi är fan sjuka i huvudet, undra hur fan vi kommer vara när vi blir vuxna, som idag ringde tove till mig "Sara kom hit och slåss". De skulle inte förvåna mig om hon ringer om 40 år och frågar samma sak. De sjuka är ju att jag kommer ju att komma haha!. Nä de ska bli riktigt roligt att se hur vi blir.  Jaja nä nu tillbaka till verkligheten, skola i morgon. och jag tror alla har ångest över de. Jag har iallafall jävligt mkt ångest över de jag vill verkligen inte, jag skulle lätt kunna börja gråta, vill inte tillbaka....... aja ska gå och duscha nu sen måste jag ringa till Tove måste berätta en grej, jag skämms haha!

De sista Lena sa till mig i telefonen var "kom inte försent i morgon Sara"
jag ska göra dig stolt gumman och vara i tid! :D


Tove kör en törnrosa, ovanligt? ;D

de sårar...

Hade grymt svårt att sova igår, och när jag väl somnade fick jag mig ett oväntat samtal.. Jag vet helt ärligt inte vad jag ska säga, jag är så jävla förvirrad just nu så jag fattar fan ingenting.. Varför gör du så här mot mig?, VARFÖR ?!.. De sårar så jävla mycket så de är sjukt...de här gjorde hela grejen så sjukt mycket jobbigare, jag klarar inte av de, fan också!!! om du bara visste hur mkt jag saknar dig och hur mkt jag vill ha de som förut.. åh pallar fan inge mer hejdå.....  :'/


jag försöker..

you'd hold me close in your arms
I love the way you felt so strong
I never wanted you to leave
I wanted you to stay here holding me

I miss you,
I miss your smile
and I still shed a tear
every once in a while
and even though it's different now
you're still here
my heart won't let you go
i miss you..

Ställer mig själv frågan varje dag, varför?..

Ja än en gång har jag klarat av "dagen efter måendet" även fast att jag många gånger trode att jag skulle gå och ta livet av mig. Men icket jag har överlevt fast att jag varit barnvakt också! stakt av mig. Jo hittade även Emmeli, så de slutade lyckligt, vi slog på någon barnfilm, åt chips, godis, cola tills de var spyvarning! Hon somnade och då var jag alldeles ensam. Usch vad rädd jag har varit, så mörkrädd, själv i ett hus som spökar, nää de är inte nå jag vill göra om.. Var tvungen ringa hem min bror så då  kändes de lite säkrare. Så nu ligger jag i min säng och är helt slut, varit en för tung dag!
Ensam = för mkt tankar....
Nä nu ska jag försöka sova, ses puss!


efterlyser min syster!

eh hjälp...

min lilla systers kompis mamma kom just och plingade på och frågade vart dom var någonstans, jag har ingen aning vart dom är :s.. haha dom är typ borta, men dom var ju på gården alldeles nyss? hmm TOVE BARSK KOM TILLBAKA MED MIN LILLASYSER jag vet att du har tagit henne ditt lilla pervo! För er som inte vet de så är Tove lite förtjust i små barn, de kan även Hanna Drugga intyga!.........

aja ska slå på en film nu ses!

De känns mkt bättre nu än bara för några dagar sen

haha sjuk kväll igår! helt galet!
Började hemma hos Ida med massa trevliga människor vi var där ett tag innan vi drog till begrnäset till någon Anton, där de också var massa folk. HAha ska nog inte berätta mer! nämen väl hemma så fick jag besök som jag tydligen ringt efter och bett dom komma!  pinsamt, pinsamt, pinsamt! haha nämen de blev ju lyckat eller hur?  Han har tydligen kört en Per och spelat in lite när jag har pratat, frågan är ju om jag vill höra de efter allt han har berättat att jag sagt, haha ibland vet jag fan inte vart jag får allting ifrån :s..  Nä de var fan inte helt okej. Har lite minnesluckor från kvällen men vissa saker är nog lika bra att inte veta, eller hur Lena?`haha nä fyfan jag kan inte släppa de, jag dör! hur kunde jag? hahahahahah!
Aja nä lämnar nog vissa saker, de är nog bäst så!

Aja denna dag har då inte varit kul på nått sätt... har typ spytt hela morgonen, har verkilgen inte mått bra! har bakis hängt med min lilla syster på max idag! haha inte okej!  För er som inte vet de så är jag barnvakt åt min lillasyster för pappa och dom är på någon middag och kommer hem SENT! så jag och hon fick pengar att fara och köpa godis! vi köpte godis,chips,dipp, cola för 126 kr! haha underbart, men just nu är jag inte i de skicket att jag kan äta nå............ aja nämåste gå och kolla vart fan hon tog vägen de har varit tyst länge nu! vi ses, bye :)

ni är bäst tjejer, ni sviker fan aldrig <3















Im moving on even if i don´t want to..

ÅH herregud jag har städat hela dagen, fattar ni de har typ tagit hela dagen att städa upp mitt rum, galet !
men då har jag
- dammsugit
- dammtorkat
- skurat
 - bytt rent i sängen
- rensat alla mina saker

är helt slut!  ska gå och ta mig en dusch nu sen börja fixa mig inför kvällen och börja tagga för de är ju somsagt fest ikväll, partyparty :)!!

JAG ÄLSKAR MITT SCHEMA ! :D

At night I pray that soon your face will fade away

Min plan i morse var att kliva upp klockan 9, fara ut och springa, duscha och sedan dra mig in till stan med Tove. De slutade med att jag vaknade 13 och nu ligger jag och äter chips till frulle, hur underbart är inte de =D! Får typ ångest över hur jävla lat jag är så ska städa upp mitt rum sen om jag hinner så ska jag ta mig en springtur, för ikväll är de feeeeeeest! grymt länge sen och jag längtar, för känner på mig att de här kommer blir kul haha ;)!  Aja nä de är väll dags att sätta igång städningen, den kommer ta ca 2 timmar och då skämtar jag inte! 

jo glömde att berätta igår att jag fått en liten present av Johanna, de var en t-shirt där de står I´m not normal, hahahaha så jävla ful hon är, ni ska få se bild sen ;D !

måste ringa till Tova nu och berätta en grej, hon kommer dö !! hahaa :'D
seriöst träsdocks helgen man kan fan inte hålla sig för skratt när man tänker tillbaka haha !!!
pusspuss <3!


Tack HannaD! <3

Vet inte hur många gånger vi pratat om allting, och du har alltid orkat lyssna på allt fast att jag kanske har sagt samma sak en miljon gånger, men du har aldrig blivit less, alltid försökt hjälpa mig så gott du kan för att få mig att må bra, du har ett hjärta av guld, glöm aldrig de!

hannnad \ säger:

*Nu när skolan börjar.. se det som en nystart! Skolan innehåller också mycket fint ;) Vet inte hur ni har det på Örnen. Men du är välkommen till Kungs och se på vårat fina utbud haha!

haha du, jag kommer !
I'm a survivor
I'm not gon give up
I'm not gon stop
I'm gonna work harder
I'm a survivor
I'm gonna make it
I will survive  
De känns bättre nu, tack än en gång <3

Jag är livrädd

Har varit med Johanna ikväll, underbart att hon äntligen är hemma! <3
Vi har varit ute i kylan och sett fotboll, och pratat om allt som vi har missat under dessa två veckor, ja ni vet ju hur de brukar vara när någon nära har varit borta länge, man kan som inte sluta prata!. Efter de tog vi bilen till kvantum och köpte hem gosaker medans vi slog på den nya Harry Potter filmen, visst var den bra Johanna ;) haha Johanna SOMNADE :o! Själv trode jag att filmen skulle vara bättre, den var typ konstig :s!  Sedan prommenixade jag mig hemmåt i mörkret. HATAR mörker.. och  nu ligger jag bara i min säng, helt förvirrad av allt som händer just nu,

tanken dig med någon annan, gör mig livrädd..
jag vet ingenting längre, trode verligen inte du skulle sjunka så lågt som du gjort den här veckan, de trode jag verkligen inte om dig.. Men de finns ingenting jag kan göra längre hur mkt jag än vill så kan jag inte. De kommer ta en väldigt lång tid innan jag glömmer allt, eller inte glömmer för de kommer jag aldrig att göra men att komma över allting. De är tungt väldigt tungt...



ute

Ska ut med Johanna nu, vi ses! <3

finns på mobilen!


jag känner att jag verkligen måste göra de..

Nästan nyss kommit hem från matchen, vi vann med 3-0, underbart :D !!
Mindre underbart var ju att jag fick en smäll i ryggen på matchen så nu har jag ondare i ryggen... de gör verkligen ont! måste nog gå och kolla om vi har nå som kan lindra smärtan! Tove ville attjag skulle komma och hänge med henne, Per och Auland men är så grymt jävla trött och har grymt ont så jag orkar inte, förlåååt!!  Aja måste gå och sova nu håller typ på dö! Ska även upp tidigt i morgon , bajs.....!  sooovgottt . puss!


Jag kommer nog ångra de hära, men de känns som att jag verkligen måste ..
vill bara att klumpen som jag har i magen ska försvinna :/..

Im better near to you..

He and I had something beautiful but so dysfunctional, it couldn't last I loved him so but I let him go 'cause I knew he'd never love me back such pain as this shouldn't have to be experienced

I am healing but it's taking so long 'cause though he's gone  it's hard to move on,
 I'm better near to you.


I loved him so but I let him go

Jag drömde om dig inatt, de sjuka var att de var så verkligt, alltihopa!
har aldrig någonsin i hela mitt liv drömt en sån  verklig dröm som inatt, de var nästan lite läskigt då min bror kom och väckte mig och jag insåg att du var borta och allt bara var en dröm.. Men hela drömmen var så underbar de var som de alltid brukar vara när vi är med varandra. Var min bror tvungen att väcka mig, de var just då han väckte mig de bästa kom, haha ;).  Hade kunnat leva i den dära drömmen föralltid!
 
Men var tvungen att stiga upp för att fara till sunderbysjukhus, och de enda jag kunde tänka på när jag såg alla människor där inne var svininfluensan, jag var rädd!

Nä annars har jag inte gjort så mkt mer, ska snart gå ner och försöka laga någon mat till mig själv innan matchen, fick ett gott råd av en god vän att de är bra att äta innan match så ska testa de ;p! aja vi ses håll tummarna för ikväll.
Puss

neeej! somaren håller verkligen på att ta slut nu, fan fan fan !!
vill ha mer sommar och sol, jag är ju förfan fortfarande lika vit som jag var under vintern!!!!!!!!

:'D!


"öllägret09" är ett minne man aldrig glömmer, hahaha :'D!!!!



I mina tankar finns bara du..

Träningen gick väll bra, de var en grymt rolig träning iallafall (y)!

Har haft världens jävla diskution på msn om alkohol försämrar ens kondition så därför var jag tvungen att googla de för er som tror att de gör de ! Läääs om ni är inresserade  > alkohol <.  Är as jävla hungrig så ska gå ner och rosta mig några mackor innan jag lägger mig framför tv:n, blev grymt sugen på att se hitta nemo, så grymt underbar film, jag älskar den :D! 

Så jävla tungt jag saknar dig varje jävla sekund..
 jag ska aldrig mer aldrig någonsin bli kär igen...


:( !

Idag fick jag allting bekräftat...
För om jag hade haft fel om allt jag skrev om igår till dig så skulle du ha ringt idag, eller iallafall bara skickat ett sms, och bara säga hur fel jag har som du alltid annars brukar göra. Men du sket i allt och de svider.. För jag trode verkligen att jag skulle få vakna upp av ett samtal från dig, men inte... Att de slutade så här mellan oss trode jag aldrig. Vad vare jag sa till dig dom första gångerna vi var med varandra, jo att de skulle bli jag som skulle bli sårad. och jag hatar att säga de hära men vem hade rätt...?  Trode aldrig någonsin att de skulle sluta som de gjorde. Men allting har inte ett lyckligt slut , men jag hade verkligen hoppats på att vårat hade slutat lyckligt..

De är jobbigt, de är mer än jobbigt för ingen har någonsin fått mig att känna så som du har fått mig att göra. De är så jobbigt att se dig logga in på msn och inte skriva, eller ta telefonen och bara ringa till dig.. Men som jag alltid ha sagt så kommer jag aldrig glömma dig... fan vad jobbigt de här blev nu.....

namnsdag !

Grattis på namnsdagen Lena Josefsson! <3


Nothing can go wrong when im standing strong.

Ja som ni ser gjorde jag om min design lite, dock inte nöjd, men blir jag  någonsin de? aja den får vara så här ett tag iallafall..

For in till stan med Tove för att gå in till skolan och få mitt schema. Mötte upp Per utanför skolan också. Dom fick iallafall deras schema och så skulle jag springa över till min skola och hämta mitt då, så säger nukkan att dom är inte klara än, BULLSHIT, hon orkade säkert bara inte röra på sin feta röv, blev fett less!  aja vi for då iallafall in till stan och åt på max, jag , tove och Hanna kollade på, starkt gjort av henne! Sedan hände nå sjukt! Från där vi satt till soporna lyckas jag tappa bort mitt bankomatkort, har värsta minnesluckan just den biten då vi går där, vet inte hur eller vart de är :s. Hanna var mitt moraliska stöd när jag gick och frågade om tjejen kunde gräva lite och söka mitt kort,  japp och de gjorde hon också UTAN handskar, nä fyfan jag och Hanna ville bara spy!  Vi skämdes även när hon sa att hon inte hittat något, hehe! Så mitt bankomat kort är spårlöst försvunnet, lyckat Sara , lyckat!   Aja fick spärra de när jag kom hem, gubben måste ju trott att jag varit uvs när jag berättade att jag tappat kortet fast att jag hade haft de i handen!  men vafan de är inte alltid så lätt ;p!    nu ska jag nog vila ett tag innan träningen ikväll ! puss


Vissa minnen kan verkligen få en att må bra!

haha kvällen har varit grymt skön och rolig, sett film och myst på med underbara människor :)!
Även kollat igenom gamla kort, även rätt nya. Men de är helt galet vad man har varit med om för saker, och hur jävla ful man har varit på vissa kort, haha vi har då fått oss flera goda skratt de kan jag lova er ! :'D  
tex "öllägret" i Pello?  frågan finns fortfarande kvar vad fan hände?
När vi sprang ifrån dom dära killarna på stan, vad fan höll vi på med?
När vi klädde ut oss och skrämde folk på gatan, vem fan gör nått sånt?
Alla jävla fester och videoklipp som vi gjort, vad fan är vi för alkoholister och svin?
..och när vi bakade en bulla och lurade killen baki trädet,  "teatern",  hoppstegen som vi alltid körde på Ängskolan, våran egen lilla häxblandning labano, alla bakis dagar, osvosvosv de finns så jävla mycket. Kunde inte ha sagt de bättre själv än de du skrev på din blogg

"Har verkligen förstått vilken vän du är,
Hur sjuka vi är tillsammans,
hur mycket vi delar som ingen annan vet,
hur mycket jag verkligen kan lita på dig,
Tack för att du alltid finns där <3"

De kommer alltid vara du och jag mot världen Tove Barsk <3
..även fast att vi kan bli dom fulaste människorna på kort!


I´m scared of being lonley

Ligger fortfarande i sängen och klockan är snart 17.00, de är fan inte okej!
Men har inte haft nå annat för mig så varför inte stanna i sängen hela dagen.
Fast måste dock städa, sen har jag även träning ikväll, så att stanna i sängen hela dagen är tyvärr uteslutat..
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, känner mig alldeles tom! Aja nä jag ska väll försöka förflytta dö fläsket till damsugan.
vi ses, bye

I´m scared of being lonley..

snart snart snart..

kommer du hem! <3




I wish I lived in a dream.

Är så jävla trött så jag tror att jag kommer att somna vilken sekund som helst !
Ska gå och duscha sen ska jag kolla om vi har nått gott att äta innan jag kryper ner i sängen och slår på en film. Planerna som jag hade tänkt för kvällen sket ju sig, och de sög jävligt mycket............................. :/

Nä nu ska jag fan försöka röra mig till duschen, vi hörs bye!


:(....

Vi var överallt men ingenstans!

Ingen kommentar om igårkväll , helt jävla sjukt!!  Fast nog får man sig ett gått skratt varje gång man tänker tillbaka på allting. Men den sjukaste tanken är ju vad som egentligen höll på att hände, och tänk om de hade hänt? Då hade jag helt seriöst dött!  Nä vad säger vi Lena? Jag tycker att vi håller allt osagt, de är nog lika bra!!  de enda jag har att säga är att vi var överallt men ingenstans ! haha de var inte en okej kväll  ! ;p     Aja nä nu ska jag gå och försöka fixa mig någon mat har träning snart, är verkligen inte taggad på de just nu haha! 


så besviken...
hur tycker du att jag ska kunna tro på allt du säger när du beter dig som du gör?
jag fattar verkligen inte.....

<3

du du du du ...

Har suttit och läst alla gamla konversationer som vi har haft.
De är ju helt sjukt.. Så många gånger som du har lovat att de ska bli bra, men fortfarande står vi och trampar på samma plats.. Så många underbara saker du skrivit, men ändå känns allting likadant. Så många saker som du lovat mig som du har brytit och sårat.. Så många ensamma nätter utan dig, så många tårar jag fällt för dig...

kommer du ihåg då du sa att ditt hjärta fylls varje gång du är med mig, och varje gång du sagt att du saknar mig och vill mysa med mig. Kommer du ihåg då du sa att du aldrig kommer glömma mig att jag är speciell, och att du inte vill att jag ska lämna dig, och varje gång då du har legat och hållt om mig. och varje gång du fått mig att skratta och fått mig att må så jävla bra och allt annat underbart du gjort och sagt. Jag kommer ihåg allt som om de vore igår..


I don´t wanna be alone

Vaknade av att mamma kom in och väckte mig "Sara de är jätte fint väder ute, kom ut  och sola!" Kunde inte somna om efter de så de var lika att släpa sig ut i solstolen. Har legat där någon timme, och ätit godis som frulle, mumma (y)!. Blev gode less där ett tag så gick in så nu ligger jag här i min säng igen, och känner att jag hade kunnat somna om hur lätt som helst. Kanske tar mig en liten powernap senare. 

ikväll då?
ja... alla planer som vi hade förstördes igår, och de sög jävligt mycket för vi hade planerat allt och fixat allt!
Än så länge har jag inget planerat förutom att de kommer drickas alkohol ikväll, vart , när, hur är dock inte planerat än, men de fixar sig, har redan nått på G ;)!  Vi ses  puss


Den stora frågan som vi alla ställer oss, vad hände?

haha alltså vad händer egentligen?
Jag har pratat med Lena och *killen som inte får nämnas* hela min fredagskväll , och då menar jag verkligen att vi har pratat eller pratat och pratat vet jag inte riktigt om man kan kalla de, eller vi har då inte pratat om nå vettigt haha. Vi alla har suttit i telefonen och sett på samma film och kommenterat filmen, normalt? neej verkligen inte. Jag ljuger inte om jag säger att vi har pratat i 5 timmar :o!  Min mobil håller på brinna upp, även mitt öra, mitt huvud är alldeles kört !  Så kan man väll också spendera en fredagskväll eller hur?(y);) Nämen de var riktigt trevligt eller hur Lena och PIIIP!  Nä de var fan en sjuk kväll. Är så jävla trött så ska nog gå och sussa nu, de är fan ansträngade att prata i telen, de tar på krafterna ;D!   Samma sak nästa fredag då eller? ;)         haha nä för övertrött, nu väntar fan sängen på mig!

jo juste  de har även blivit lite ändrade planer inför i morgon. Men spela roll kul kommer vi då ändå att ha de hur de än kommer att sluta eller huuuuur ;D !!!!   GODNATTTTTT bitches!


Jag är så jävla glad att jag har er! <3

Jodu källabälla, på lördag smäller de ;) !

Ja jag vet inte riktigt vart jag ska börja de har varit två helt underbara dagar!
Vi for ju då till Lenas stuga, jag och massa härliga tjejer. Vi har hunnit med så mycket och vi har haft så jävla kul och mysigt. Exakt de här jag behövde!  Vi har:

* tävlat!  jag och Maja vann ju såklart alla tävlingar ;)!
* badat/bastat
* ätit
* grillat under månsken och stjärnorna
* åkt badring baki båten
* haft deep talk om Hitler, disney filmer, stalkers osv. Iallafall jag Lena och Sofia
* Kvällsbadat i månskenet (jag,lena,sofia)
* skrattat skrattat skrattat skrattat och skrattat!


De har varit helt galet underbart. Så är helt slut efter allt. Så min fredags underhållning har varit att pratat med Lena och **** i telefonen, och nog fan hade vi de riktigt trevligt  eller hur ;D. Gav dom varsin uppgift så vi ska samlas igen klockan 10, haha vi är fan inte okej. Aja nä nu ska jag forsätta se den hära filmen innan vi ska återuppta våran diskution ;D bye
pusspuss!

Jag och Maja VS Ida och Lena ;D

He’s got something special

Think I'm really falling for his smile
Get butterflies when he says my name

he's got a way of making me feel
like everything I do is
Perfectly fine
The stars are aligned when I'm with him
And I'm so into him...

He's got something special


Halsön på G!

Ikväll blir de att fara till lenas stuga med massa folk , ska bli mysigt :). Kan tänka mig att de kommer bli galet för de blir de alltid ;) haha.  Så ska gå och duscha och fixa mig lite nu innan vi ska dra och handla massa saker till ikväll! Kommer hem i morgon, vet ej tid.  Aja har iallafall varit hos frissan med Doris. När jag for och hämtade henne så visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta. De var nog de fulaste jag varit med om på länge!!!!. Vi alla i familjen fick då oss ett gått skratt ;p.
Nä nu ska jag dra  :)

Tack ****** du gjorde fan min dag helt seriöst, du vet vem du är ;)!

Nu taggar vi inför lördag, wohoo :D:D:D:D:D:D !!!!!!!!!!!!!!!!
galet vad jag längtar!


falling down again ...

Jag vet inte vad jag ska skriva, jag är så himla less.
Så grymt trött på all den här skiten. Men vet du, du kan känna dig lugn för mitt hopp om allt de här har försvunnit, finns kanske lite kvar men du gör de så bra så snar försvinner allt.  Bryr mig inte lika mycket heller de har du även också lyckats bra med. Hoppas du är nöjd nu.. jag är inte de, men vem bryr sig hur jag känner och mår. Bara du är glad och nöjd så. Nämen som jag alltid har sag en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig så kommer de alltid att vara..


Jag frågade mamma fast att jag inte ville veta. Jag visste redan att de var allvarlgt. Tanken att förlora dig, nää de funkar inte,  de är för tidigt alldeles för tidigt.. Fan pallar inte ska sova vi ses.

nu ger jag upp..

Känner själv hur patetisk jag är, får panik över hur jag själv beter mig. Vill bara sluta men jag kan inte, jag kan inte och de är så pinsamt... fan också!  måste verkligen försöka, så pinsamt!

Har inte gjort ett piss idag förutom tagit mig en lång prommis med hundarna i regnet.
Har somsagt match idag, så försöker att tagga till, går inte så bra ligger i min säng och gäspar, haha! Nämen man blir alltid så jävla taggad när man kommer till samlingen och hör den höga musiken :D. Ska fara lite tidigare till samlingen för Kicki (våran fystränare) ska få massera min rygg/axlar lite, har grymt ont :S..  aja  nää nu kom mamma hem och ska laga mat åt mig så ska dra. Nepp ändrade planer nu kom ju Johanna in på msn , måste verkligen snacka med henne <3333

- Toveb säger:

*jag orkar inte ta körkort. fan vad jobbigt

SaraaaL.blogg.se -/ säger:

*ja jag vet men kämpa!

*de lönar sig till slut !

- Toveb säger:

*jag anställer dig som chaufför. 10 kr i veckan

Toveb säger:

*ring mig när jag är 45 så kanske jag har körkort .

haha ååh stackare tycker fett synd om dig, men kämpa på du klarar de jag vet de <33


En del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig.

okej jag kan ju börja med att skriva att  klippningen...................... hoff nää har tyvärr ingen kommentar om de, så vi lämnar de!!!!.   :'/

Sen... haha hände en händelse som jag aldrig trode skulle hända mig, kan tyvärr bara skratta åt de. Händelsen spelas upp om och om och om i huvudet på mig och varje gång vill jag bara dö!! Måste även få säga FÖRLÅT, de var verkligen inte meningen satt i min egna lilla värld! Jag var typ i chock! haha ååh...

Sen vill jag även nämna vädret, vad händer?
de är fan andra dagen de regnar och åskar... jag hatar åska, så jävla läskigt. Vart tog solen och värmen vagen? KOM TILLBAKA!  Fast i morgon kan de vara lite kallare men dock inge regn eller åska!  För i morgon har vi hemma match, kom och kolla om ni vill, karlsvik 18.30 :)! Nu blir de sängen och tagga inför i morgon. Fast först ska jag prata lite med dig !

När ska jag få den andra halvan?
kommer jag någonsin att få den eller kämpar jag i onödan..

komigen Lena nu gräver vi en grotta!

Jag är rädd att du ska glömma bort mig..

NÅGON SOM HAR ETT JOBB ATT ERBJUDA ?!  måste fan seriöst fixa ett!

aja jag avbokade ganska mycket grejer som jag känner att jag måste göra, men tyvärr så orkar jag inte göra de så då skiter jag i de! Ska iallafall och klippa mig idag, de ska bli riktigt riktigt skönt, har inte klippt mig på väldigt länge så de behövs verkligen! Hade verkligen vela klippa mig jätte kort men tyvärr så vågar jag inte de, eller vem vet kankse kommer hem med kort hår ;)!  De hade fan varit underbart med kort hår :p. Nämen vi får se hur de blir.  Nä nu ska jag väll gå och stoppa någonting i munnen innan de blir lite fix inför stan. Vi får höras. Lär skriva om hur resultatet blev sen pluss att de kanske kommer in en bild =)!

Puss <3
att du ringde igår gjorde mig både glad och förvirrad, jag fattar seriöst ingenting, hela jag är som ett frågetecken :s..
Får se om du håller de du lovade idag...



Håll mig hårt eller släpp mig helt..

Träningen gick väll hyffsat alla var trötta och slitna efter gårdagens match..
Efter träningen har jag då inte gjort ett skit bara legat i min säng, sett TV, ätit popcorn och nu sitter jag här.
aja whatever ska krypa ner i sängen nu och forsätta att se navy csi, älskar de programet ! Sen ska jag hälsa på John blund. Ska upp rätt tidigt. Hade försökt hinna med rätt mycket i morgon, innan min träning. Så aja vi ses, nås på mobilen.

"Jag vet inte, jag vet inte, jag vet inte"
Jag blir tokig, vafan ska jag göra förstår du inte att de är jobbigt som fan för mig, förstår du inte att jag hatar den här känslan.. Vad hände med den underbara killen?...

Känns knas att sova själv hemma har inte gjort de på länge :/ ..
hade gjort vad som helst för att ha dig här just nu...



<3

Saknar dig Johanna Nilsson, jag tycker att du kan ta och kommer hem nu <3



Jag känner inte igen dig längre, vem fan är du?..

Blir att göra om mitt rum till veckan, har fått en ny säng, lika stor som din Tove. Wohoo!
Längtar tills mamma gör om de. Är galet less på hur de ser ut just nu. Ska fråga mamma om vi kan köpa en ny tv till mig också. Nytt sminkbord hade inte heller suttit fel!  Nä måste nog ta en diskution med min mamma när hon kommer hem! Fast mest av allt vill jag flytta till en helt egen lägenhet!!  Mamma säger att hon kan fixa en lägenhet åt mig men måste först fixa ett jobb så att jag har inkomst! Men de är ju inte så jävla lätt att fixa ett jobb precis :s..  hm måste fan ta och fixa ett, hade varit underbart med en egen lägenhet!  Men tills vidare får jag väll nöja mig med att göra om mitt rum lite. Nä nu ska jag gå och ta mig lite och äta, är svin hungrig.  Men skriver säkert mer sen efter min träning . hade bra !

Puss
Tänker på dig..


Jag föll för någon på en fest..

Per och Auland kom och umgicks med mig och Tove ett tag igår. Fan vad vi skrattade. Per, Auland och åberg hängde med oss under lördagen dom var dock nykter. Så När dom kom igår berättade dom sjuka grejer som hade hänt som jag och Tove inte hade någon aning om att de hade hänt. Tove hade tydligen stått och matat mig med gräs, och jag åt de :o! alltså va? så sjukt! haha. Sen hade jag tydligen slängt min mobil åt helvette osv osv hände sjuka grejer. Per hade även spelat in ett litet ljudklipp när jag prata, och de är FAN inte okej. haha men vi fick oss då ett gott skratt!.

Kom för en liten stund hem från Tove ligger bara i min säng och tar de lugnt. Känner mig seg, trött och sliten. Hade velat stanna kvar i min säng resten av dagen, men icket. Självklart har jag ju träning ikväll. Längtar ändå på nått sätt för då försvinner alla tankarna i någon timme..


Jag försöker men jag orkar inte, klarar inte av den här känslan inom mig..
Håller på att bli tokig...

"jag var full och jag var dum och jag ramla på allt
Och jag föll för nån på en fest nånstans
Och det skulle ju va dans, dans, dans!"




Kan inte sluta tänka..

Kan fortfarande inte sluta tänka på alla underbara stunder vi har haft, och hur mysigt allting har varit. Jag saknar dig enormt mycket.. låt inte de som hände igår förstöra allt, fast att jag vet att de var idiotiskt och dumt. Jag ångrar de som fan ju, snälla förlåt.. Har så mycket jag vill säga och få ut men allt blir bara fel, vill spola tillbaka tiden då jag ligger i din säng medans du håller om mig..


Aja matchen...  (vi vann med 3-2)
trode jag skule dö :o, de var som att spela i en öken så varmt var de. och då vill ni inte veta hur jobbigt de var. Trode seriöst att jag skulle dö efter första halvlek, jag såg typ ljuset! Var tvungen byta ut mig själv, pallade verkligen inte haha, men kom tillbaka in igen sen.  Men ja nä de var fan inte okej, hade ju inte tackat nej att ligga kvar i Toves säng och dega med henne framför en film!

Skickar iväg ett sms till tove påväg till samlingen:
- Tove jag vill DÖ, jag pallar verklien inte osv
Tove
-fan vad less
Jag
-Vad?
Tove
-Hittar inte tvkontrollen

eh kul att hon hade medlidande iallafall.................

nä fan vad långt de här blev ska hoppa in i duschen sen så ska jag upp till Tove och DEGA! <3

Förlåt.............................

Världens världens världens jävlaste ångest, har aldrig haft sån här jävla ångest. Jag ångrar de som fan och jag vet fan inte vad jag ska ta mig till, jag vill bara spola tillbaka tiden, hade gjort vad som helst för att göra de. Jag förstörde allt, allt.. Jag skämms över allt, skulle fan kunna börja gråta för att jag ångrar mig så mkt. Tanken på vad som kommer hända nu skrämmer mig. Har en stor klump i magen som jag bara vill ska försvinna. Jag gör vad som helst för att få de bra igen vad som helst! FAN också, de enda jag ville var ju att få träffa dig, men allt blev bara fel, hoppas att du någon gång förlåter mig, alla gör vi misstag även du har gjort de..
 
Just nu hatar jag mig själv så grymt mycket...



Nä nu ska jag fara på match, japp ni lästa rätt JAG ska spela match NU..
de är fan inte rätt läge att spela match nu dagen efter, fyfan...
Tove vafan hade vi inte en lugn hemmakväll igår för? haha vi är fan sjuka i huvudet, vi är verkligen de!
De är nu du ska komma och skjuta mig i skallen så jag slipper matchen Tove..!!!
De är fan inte okej att jag ska och springa som en jude och jaga en jävla fotboll medans du ligger hemma i din jävla säng! Nä ni kan ju hålla tummarna, eller de är fan inte änns någon idé de kommer ändå skita sig haha!

Vi är fan helt jävla störda i huvudet fattar du de?
haha men jag älskar dig grymt fucking mycket ändå, du är bäst!
nu rymmer vi Tove! haha


njuter av varje sekund med dig .

haha åh förlåt orkar verkligen inte göra om min design än, ni får stå ut några dagar till med den fula tråkiga designen =p.  För nu ska jag sova ska hinna med mycket i morgn. Måste träffa Tobbe för att hämta mitt körkort, måste förbi stan, måste leta efter mitt bankomat kort som jag tappat :o,  hämta ut förköpet, + att jag ska hinna träna i två timmar också innan vi drar! känner mig gode stressad, men är fett taggad kommer bli grymt kul eller hur Tove, vi kör en till fredag på LK, haha ;D  Nää nu ska jag fan lägga mig och sova är grymt trött och ska upp hyffsat tidigt :s.. men de som STÖR mig som fan är att jag kommer inte ihåg vart jag har mitt bankomatkort, FAN också!.. aja natti natti :) 

Puss <3
var försiktig ikväll.

btw här ser ni lite av min nya bil ;D haha.
.

it´s amazing

Jag veeeeet min design är de fulaste jag varit med om, och så jävla tråkig men orkar aldrig göra om den. Men ska göra ett försök ikväll om jag orkar haha (a)

Blev att slagga hos A, lika mysigt varje gång ! Drömde värsta äckliga drömmen. Drömde att jag och A började bråka och att han hade gått ut ur rummet och dragit någonstans och sen när jag vaknar var jag bomb säker på att han skulle vara borta men nej inte de han låg där och sov medans han höll om mig, sötnos!  insåg då att allt bara var en dröm, han nästan bli lite orolig där haha. Nämen vi har inte gjort så mycket idag bara myst i sängen gick på stan en sväng också, åkt bil och bara tagit de allmänt lugnt ! For hem där kring 5 någon gång. Väl hemma har jag inte heller gjort ett piss, eller jo såg en grymt bra film för ett tag sen. Men annars har jag itne gjort ett piss. Skönt känner att jag är grymt trött så de blir nog en tidig kväll ikväll. Inte sovit hemma eller själv på flera dagar känns de som, så de kommer kännas lite ensamt inatt, men jag överlever nog annars kanske jag kör förbi A och sussar ;) Nä nu ids jag inte skriva mer puss!

Du förstår inte hur glad jag är över de hära, de är nästan för bra för att vara sant!
men hatar de du gör, och de vet du...
4 dagar nu!


oops ..

Kollar snabbt ut genom vårat fönster

- eh pappa... varför står de en postbil utan för vårat fönster?
pappa:
- Sara gumman de är är ju din bil?


haha har inte riktigt vant mig än (a)

you are everything i want

For ju då till Piteå med Lena, Sofia var redan där, haha ingen kommentar om resan dit eler hur Lena, de är fan inte okej! och även ingen kommentar om vad som hände där borta heller, de slutade iallafall med att jag och Lena hamnade ute i hennes stuga där vi stekte, även fast solen var i moln och de hade börjat bli kallt så låg vi kvar, fråga inte varför, vi är som vi är !.  Har även blivit mobbad hela dagen för att min nya bil är gul, haha ingen kommentar ;)!  aja efter ett tag skjutsade Lena hem mig och nu sitter jag hära ska snart duscha och fixa mig, blir att fara till A ikväll, mys!.  Blir nog att slagga där också, vi får se vad som händer :). Nä nu väntar den underbara duschen vi ses, finns på mobilen. Puss :)

Jo får ju inte glömma berätta att Lena har gjort årets grej. Fyfan de var de roligaste jag har hört någonsin jag önskar verkligen att jag var med när de hände , fast hade nog dött av skratt helt seriöst. Tyvärr orkar jag inte berätta vad hon har gjort, sorry men de blri så jävla mkt! Men kan ju säga att de handlar om en båt och vatten! haha!!!!!! Får massa bilder framför mig hur de såg ut hela tiden, ojoj Lena :'D

<33


Vi klarar de, bara vi vill så går de!

Matchen slutade 1-1 vi kvitterade i 89:onde minuten och ni som inte vet hur länge man spelar en match så spelar man i 90 minuter, haha ganska så jävla tur hade vi, FAST dock så vare samma visa denna gång vi borde ha vunnit vi har bara svårt att sätta våra chanser. Aja blev aldrig att fara till A efter min match, synd såg fram emot de men vi ska ta de i morgon istället :)!  kanske lika bra de är helt jävla slut, så trött så att jag skulle kunna dö, ska fan duscha nu sen sova! fyfan så jävla underbart, men de kommer kännas lite ensamt , hehe. 

Jo i morgon blir de att fara till Piteå med massa för att sola och bada innan jag far till A, underbart. Ska ju glida dit med min nya bil som jag köpt idag ;D haha wohoo äntligen har jag hittat en bil! en EGEN bil! de känns skönt som fan!  för er som är intresserade så är de en ford mondeo :). aja nää nuuuu blir de  fan dusch sen SÄNGEN, gud vad jag längtar!

Pusss snygging <3
2 dagar får se hur länge de håller, hoppas på 109283746345678 dagar!


De är för oss solen går upp

De var någon anonym som hade frågat om jag bara tränar med lira nu och svaret är ja! Efter många om och men bestämde jag mig för att stanna kvar i samma lag, så jag blir nog kvar där ett tag till. Fast kan ju meddela att jag håller på att tappa suget igen eller så är de bara för att jag har varit lite deppig dom senaste dagarna, aja match ikäll iallafall, hoppas på vinst ;).

Igår efter träningen for jag iallafall till A, och de enda jag har och säga om de är att de var underbart, så grymt mysigt så man ville inte fara hem på morgonen.  Hans förslag var att ligga i sängen och mysa förevigt, tyckte de var en bra ide, men kunde dock inte svika Johanna som gick och väntade på stan för att vi skulle ta oss en fika, eftersom ungjäveln far till turkiet idag, FUSK...... Så hur svårt de än var lämnade jag kvar han i sängen med ett löfte att komma tillbaka efter min match, så direkt efter min match far jag tillbaka!  Nä nu ska jag gå och ta mig en liten tupplur blev inte allt för mkt sömn inatt :p haha. Aja skriver i morgon. Pusss :)

Kommer sakna dig Johanna.. <3



.....

Your arms around me tight, everything it felt so right
Unbreakable, like nothing could go wrong

Now I can't breathe, no I can't sleep
I’m barely hanging on

Just thought you were the one
Broken up, deep inside

I told you everything, opened up and let you in
You make me feel alright
Now all that’s left of me is what I pretend to be
So together, but so broken up inside


I need you, just stay right here with me..

Direkt efter min träning i går for jag ut till Lenas stuga, kan ju tala om för er att de behövde jag!.. Vi tog oss ett kvälls dopp visst Lena ;) haha sen var vi rätt så övertrötta båda två så vi satt och garvade åt allt möjligt, vi pratade gamla minnen medans vi självklart tog oss en sup av en iskall cola. Nä de var underbart, exakt de jag behövde. På morgonen vaknade vi tidigt för att vi skulle ut och steka. och de har vi gjort hela dagen badat och solat. Hur underbart som helst! Vi båda somnade i solen och vaknade där kring 4:a haha. Då gick vi in och lagade tacos. Sedan skjutsade lena mig med båten till min bil och jag for hem. Hade fan kunna stanna där en evighet, så underbart! Ville typ inte åka hem men var tvungen eftersom jag har träning ikväll... är lika opeppad som jag var igår och när man är de går de bara åt helvette på träningarna. aja.. efter träningen får jag se vad som händer ...  TAGGA TILL HELGEN NU TOVE, HELVETES SÅ ROLIGT VI SKA HA DE, HELA JÄVLA NATTEN! :D

Måste säga tack Lena för igår , de är fan inte många som skulle ha ställt upp på de du hade tänkt göra igår, och allt bara för min skull, blev typ rörd. Du är en underbar vän och jag älskar dig så grymt mycket, tack för allt <3!
alla borde ha en vän som dig !


broken

In the moonlight your face it glows
Like a thousand diamonds
I suppose
And your hair flows like the ocean breeze
Not a million fights
Could make me hate you
You're invincible
Yeah, It's true
It's in your eyes
Where I find peace

Is it broken?
Can we work it out?
Let's light up the town, scream out loud!
Is it broken?
Can we work it out?
I can see in your eyes
You're ready to break
Don't look away.

So here we are now
In a place where
The sun blended
With the ocean thin.
So thin, we stand
Across from each other
Together we'll wonder
If we will last these days
If I asked you to stay
Would you tell me
You would be mine?


Om du hade varit här hade jag fan dödat dig!

Jag har ingen kommentar om kvällen igår, hahaha så jävla sjuk så jag finner inga ord! och de enda man kan göra är ju och skratta haha. Ja då var luleåkalaset slut för de här året och de var de bästa lk någonsin ;p. Grymt kul. Är så jävla glad att allt blev så jävla lyckat, eller okej kanske inte allt hahahaha men nästan ;D! Aja nä har bara legat i sängen hela dagen, grymt skönt, har några bular här och där men de är smällar man få ta ;D!. Nä nu ska jag gå och få i mig någon mat innan mamma dampar sönder!   Åker till älvsbyn idag blir bort där på obestämd tid, vi får se när jag kommer hem men har ju med mig mobilen så de är ju bara att slå en pling ;D!   Vi ses , puss puss


besviken besviken besviken, fan också varför?

(bild från fredagen)


PARTY IN THE HOUSE, haha eller hur vare nu Johanna? ;D

HAHa så förbannat lyckad kväll, hade så jävla grymt roligt, de var tråkigt att Johanna inte kunde följa med hela kvällen haha men de händer alla gumman, tro mig jag har varit i den sitsen allt för många gånger ;P!  Så hängde med Tove hela natten fyfan så sjuka grejer de hände, hahhaha  kan inte sluta tänka på allting så jävla lyckad och sjuk kväll!  Hoppas på en lika lyckad kväll ikvälll , nu fix sen så börjas de igen, nu taggar vi om Johanna :D ;)!  PUSS PUSS







Mer bilder kommer sen ;D

RSS 2.0