I just want to run away !

Stressig dag, stressade till att försöka hinna med gymnasiebussen men missade den, bajs. Men jag han ändå i tid till skolan typ :) sen så gick jag på stan i flera timmar för att försöka hitta mig en jacka men hittade verkligen ingen, får panik! Tack Sofia att du stannade en timma längre på stan för att gå med mig (a) gick fan på stan från 12.20-15.30!!! För då slutade typ Tove och då tog vi bussen hem, stressade som fan att byta om och fick i mig en macka innan jag for och tränade. Sen direkt efter träningen for jag till Tove och såg OTH. Åt lite fil med flingor  eftersom de enda jag hade ätit på hela dagen var en macka , så hade lite ont i huvudet och så, men de gick över :)  Jag och Tove har iallafall bestämt oss att vi ska börja dansa, haha japp ni läste rätt :D (y) Köpte iallafall en kofta, leggins och en mössa på stan :)!  Har bestämt mig att försöka somna tidigare än vanligt idag så ska gå nu :p

En sak till, fan vad jag saknar dig Sana  :/
Sitter och snackar med henne på msn nu, de har ju hänt massor sen sist vi snackade. Hon har ju blivit mamma och flyttat hemifrån och allt. Undra hur allt hade varit om du inte hade flyttat? gud vad ledsen jag var när du flyttade, seriöst ojoj. Så mycket som vi umgicks ! Nä nu måste de bli skärpning vi måste bara träffas jag får samla ihop lite pengar så far jag ner till enköping och träffar dig !  i miss you girl !


FUCK !

Jag blir så jävla arg eller mer besviken att du först ger mig värsta falska förhoppningarna och sen helt plötsligt är du helt dryg och massa skit och sen helt plötsligt så är allt som vanligt igen, okej jag kan förstå dig lite, men då hade du inte behövt börja skriva till mig, fattar du inte att de sårar mig... jag vet itne vad jag ska skriva jag önskar bara att ............................... äh skit samma !!!!  de går itne att förklar och vem fan bryr sig änns . om jag bara kunde skita i dig, men nu är de så här att jag kan inte de, hejdå...


Nothing in the world could take us back

Hade sovmorgon  i morse eftersom de var måndag. Måndagar innebär inte bara sovmorognen den innbebär även att jag går till 5 :'o!  trode jag ja ;p, när jag och Maja satt och väntade på att våran sista lektion skulle börja så började vi snacka om hur jälva skönt de skulle vara om våra lärare skulle vara sjuk eller nå. Då sa jag att jag typ skulle gråta av lycka om Mona var sjuk eller bara nå så vi fic fara hem, och så ringer Johanna och berättar att samhälls lektionen är inställd :D !!! Ni fattar inte min lycka de var nästan så att jag började gråta :p !  så gick med Johanna in till stan för att ta bussen, där jag även träffade Tom. Shit länge sen man träffade han, och äve fast att han försökte leka lite små sur och dryg mot mig så vet jag att han innerst inne älskar mig :D ! .  Snäll som jag är stannade jag på statoil för tt köpa nå nyttigt till mig och Toffsen, sen vare bara att ta bussen hem till henne , där jag även tillbringade resten av dagen/kvällen :)  Vi båda insåg att om någon skulle få reda på hur vi beter oss hemmma hos Tove så skulle vi nog vara lika mobbade som Camilla.S och Lena. hahaha ! :D.  Du kommer nog aldrig förstå hur  mycket du betyder för mig honey <3

What do you do when the one that you love, loves somebodý else?


long nights, bad fights, all alone, all those nights...

Dagen har varit bra, den började med att jag följde med Toffsen till pontushallen för att se hennes kusin spela innebandy, vi båda insåg hur kul de är med innebandy och hur mycket vi saknade de, haha vi insåg även att båda var lika bra på de ; ) hah !  aja nä sen for hon hem medans jag stannade med min låtsas pappa för att se min låtsas brorsa spela match, dom vann matchen och var vidare till final så stannade även och såg den matchen :) Och dom vann finalen också, grattis ! :)  sen for jag till ica och köpte nötter till mig och Toffsen, eftersom vi är nytttiga :p. Och jag tillbringade hela min kväll hemma hos tjejen också, haha alltid lika kul :)<3!   bara för att tilllägga nå så tycker jag att helgen har gått alldeles för fort :(, vill veerkligen inte till skolan i morgon, blir fan depprimerad! aja nä nu ska jag hoppa in i duschen, sen sussa !

och jag är så ARG nu så jag vet itne vad jag ska ta mig till helt seriöst helvette !


I don´t like to be alone at the night
 
                                                                                

I can feel you even when im alone

Åh herregud har knappt varit hemmam nå idag :p Varit på stan idag med min syster, jag köpte ett par nya skor och ett par nya jeans : ) åh jag önska att jag var rik, de är så kul att köpa nya grejjor =D! aja sen så har jag ju varit på quallity hotell (stavning?)  eftersom lira fylller 75 år, så de var fest, och då skulle vårat lag tävla mot herrlaget i körsång, de är därför vi har haft körträningar ;p.  Kvällen var helt okej, lite långtråkigt ibland , men de bästa var när vi tävlade, båda lagen sjöng två gånger var sen fick publiken rösta vilken dom tyckte var bäst. OCH SJÄLVKLART VANN VI :D  fan vad kul de var alla var så sjukt peppade och ja de var helt underbart  =D. Aja sen efter de så kom mamma och hämtade mig och jag for hem, och nu sitter jag här i min säng och är sjukt trött så ska nog ta och sussa snart : )

Jo fick även reda på att vi kommer ha 6 tränngar i veckan under hela vintern :o
Fast på nått konstigt sätt så längtar jag faktiskt till fysen =D . wihoo !


You're simply the best
Better than all the rest
Better than anyone
Anyone I ever met
I'm stuck on your heart
I hang on every word you say
Ooh tears us apart
Oh No no no
Baby I'd rather be dead

I wanna kiss you but I wanted too much.

Idag har jag varit på stan med Johanna, jag köpte nya skor, en tunika och ett par höga strumpor : )  Men vet inte om jag ska ha kvar skorna än, ovanligt va ? ; ). haha måste bara säga tack Johanna för de du gjorde, jag är nog skylldig dig en tjänst, hahaha åh minns du alltid när vi höll på säga så? ojoj små vi var då :') aja sen for vi hem till Johanna som var ensammen hemma och lagade tacos :D Sen blev de film och mycket myyyyys :p <3 underbart var de  ! :).  Nä jag funderar på att lägga mig och läsa en bok (jag väljer livet) de handlar typ om en tjej som blir kidnappad, och de är en sann berättelse. Jag köpte den när jag skulle till Turkiet men har aldrig lyckat läsa klart den haha :p Är ni inte lite impade på att JAG ska läsa en bok :o ! 

Imorgon ska jag på stan med min syrra :p. Sen blir de fest, eftersom Lira fyller 75 år och då ska vårat fotbollslag typ vara där och massa :p , Vi ska även sjunga, och de komemr ju gå bra eftersom jag är typ helt hes (Y)  haha !

Sen har de hänt en grej ikväll på hertsön, en kille har blivit knivhuggen i ryggen :s. ojoj vart är världen på väg?


I wanna love you but I better not touch...



I'm just a kid and my life is a nightmare

Mitt nyttiga liv har ju börjat nu, så idag hade jag med mig youghurt (stavning?) och minimorötter till skolan :D Sen när vi var på konsum så köpte jag nötter istället för godis och massa annat tjockt  ! Fyfan vad duktig jag är. Jag är typ stolt över mig själv !  Vi fick sluta tidigare idag, tack bo de var de bästa som kommit ut ur din mun på hela dagen !  For hem och var bara hemma i några minuter, som jag helst hade kunnat skippa ..  Sen for jag och jobbade på ishallen. jobbigt var de, Fick fan prata engelska med en kille :o, hm yess och jag som är så underbart bra på engelska (y) haha men vad gör man inte för att få pengar. Vi fick även en ny hockey tröja och en jacka :p. Nä nu ska jag gå och sova. har ont i skallen, svider i mina ögon, och allmänt less, så då äre lika att lägga sig i sängen..
Måste bara få tacka dig ToveB tack för att du alltid finns där och massa, du är bäst ! i love you til the end of time <3

Where do you go when you're lonely?


FAN VAD LESSSSSS !!!!!!

I'm never gonna be good enough for you
I can't pretend that I'm all right
But you don't understand :'(


I can't believe that you got me feelin' like this.

Kom typ hem från Toffsen för ett tag sen, har blåmärken och ont i min kropp haha tjejen är vild :o, okej de där kan misstolkas men aja! Har just kollat igenom min labbraport och ska nog skicka iväg den nu! Nu är jag trött och ont i huvudet :s.. Så ska gå och tvätta bort mitt smink sen sussa.
Blir bara depprimerad över att tänka att jag går till kvart över 4 i morgon:o sen så ska jag jobba, ännu hemskare! Helt seriöst jag vill verkligen inte :( !!! aja nä nu väntar min underbara sääng på mig <3   Har faktiskt fortfarande ont i hjärtat :s.. !

Varför gör man saker om man ändå vet att de är en själv som kommer bli sårad i slutändan?

And sometimes it makes me wanna cry ..

Jag kom i tid till skolan idag och jag kan ju bara tacka Tommie för de :D (y) Skolan gick bra, var lite "sjuk" på idrotten så gick en liten prommis ist för att vara med på fysen haha (a) okej jag vet jag ska skärpa mig ! :). Aja sen efter skolan gick jag och Sofia på stan : ) hahaha fan vad sjuk humor vi har, fyfan vad vi skrattade, sjukt kul! haha, hittade även ett par skor som kostade 500 kr, som jag ska försöka få mamsen att köpa =D. aja sen så kom Lena och gick med oss :)
Sen när jag skulle åka buss hem så vare typ tre utlänningar som stog och råglodda på mig och allt sen så klev jag på bussen och så klev två av dom på bussen och satt sig helt nära mig :o sen så klev ena utlänningen av på samma busshållplats som mig och började följa efter mig :s, och så hörde jag att han bara kom närmre och närmre och sen han fråga vart jag bodde och om han kunde få mitt nr och om vi skulle hitta på nå hemma hos han, och massa :o HJÄLP ? han var värsta stalkern, sht är typ rädd på riktigt :s ! Sen har jag haft ont i hjärtat hela dagen också :o, kommer typ få hjärtattack eller nå :s !  Nä nu ska jag skynda mig upp till toffsen för hon har ju lite små damp ;p PUSS !


I never though I would see the day we grew apart.

Körgrejset med fotbollslaget var lika kul som alltid, mycket skratt =D !  Synd bara att jag inte kan sjunga, hålla takten och klappa samtidigt , så de blir ett probelem ! haha  nämen jag fixar de ;D! aja nä nu äre bara att bädda ner sig i sängen och sussa, Man slipper ju åka gymnasiebussen i morgon, inte för att jag åker med den så ofta för att jag alltid missar den :s. haha nämen i morgon kommer  Tommie och hämtar mig med biilen, så bäst att man är klar i tid ;) ojoj han har ju fått körkort nu , GRATTIS :D:D !!  svin kul :D . Måste bara nämna att jag varit riktigt duktig som har börjat göra min labbrapport som ska in i morgon (y), har faktiskt skrivit mycket, har bara lite kvar :p  Nä nu  känner jag att mina ögon knappt orkar hålla sig uppe =) så natti natti !

I just want to hold you and never let you go..


why are you giving me false hopes :/..

dålig dag :/
Missade bussen i morse så kom försent till skolan. Kände verkligen ingen ork att vara kvar i skolan, ja de går som inte förklara hur jag kände mig , så jag var bara på dom två första lektionerna. Sen ringde Tove och sa att hon hade slutat tidigare så for jag till henne, vi laddade ner One tree hill och åt kladdkaksmuffins som hon hade bakat :) svingott! Hon fick mig även på bra humör, i love you sweetie <3  Så är faktiskt riktigt glad nu, lite trött bara!  Jag har insett att jag har börjat dagdrömma helt mycket, haha helst på bussen till skolan och hem, och de är helt sjukt ;p Sen har jag även insett idag att jag har ingen svenska i skolan :o haha ! aja nä nu ska jag göra min labbrapport .. :s  Visste ni att nudlar "innehåller ett farligt ämne som kan leda till djupa depressioner, aggressivitet och våldsamma utbrott".  Jag har tagit de från Hanna Drugges blogg :) Jag äter fan nudlar varje dag, shit haha ;p

Vad gör man om man inte får göra någonting men som man ändå vill?..



Varför ska jag berätta när du inte bryr dig?

...Varför ska jag änns försöka få dig att förstå? 


Åh gud vilken jobbig dag :o ..
Jag gick skola till 5 sen snabbt hem och på en jobbig träning :s och har haft ont i huvudet hela dagen och har kännt mig allmänt sjuk typ :s.  På livskunskapen så skulle vi komma på 3 starka sidor hos en själv och sedan berätta nå om sitt liv typ. Men jag kom verkligen itne på nå , de stog totalt still i huvudet :s så jag ska komma på de till på fredag :s Men ofta jag vet 3 starka sidor med mig, jag har typ inga helt seriöst :s typ svår fråga men aja :s.. Sen har vi sjukt mycket att göra på NK:n också, ååh repet nästa typ !  nämen nu ska jag lägga mig i sängen, äta nudlar och försöka göra lite NK :)
Funderar på att cykla till skolan i morgon , DE NI ;D !!  haha.     Aja nä nu väntar sängen på mig,  Hejdå pussspussss!


Vatten har aldrig varit så gott som idag !

Festen igår var bra ;p haha.
Vi hade hyrt helex så vi var där och bastade, badade, sjöng , dansade, drack,  osv :D underbart mysigt!  Sen senare på kvällen så hade typ alla försvunnit :s De var bara typ några få kvar.  Så vi vandrade oss till max där vi satt tills jag inte orkade mer så då började jag GÅ hem, fattar ni JAG gick från STAN till HERTSÖN :o  sjukt, och de var 40 minus jag lovar !
Efter vägen hittade jag ett kill gäng typ som blev mina nya kompisar haha. Dom vägrade låta mig gå själv till Hertsön för att dom trode att jag skulle bli våldtagen och allt eftersom jag inte var den nyktraste så gulliga som dom var så följe dom mig hela vägen hem till Hertsön, på vägen började jag typ bråka med en av killarna, haha fan vad less jag blev. Ena killen lånade även ut sin tröja till mig så att han bara gick i T-shirt  för att jag frös så jälva mycket,  åh tyckte typ synd om han :s men aja vi gick förbi statoil och ja där hände de lite äckliga saker fyfan haha. aja dom följde iallafall mig hela vägen hem, tur var faktiskt de, var inte så stabil :p. När jag kom hem så hade ingela typ varit och köpt pizza så jag pappa och ingela satt och åt pizza medans vi snackade lite : ) och när jag vaknade hade pappa kommit upp med en vattenflaska full med vatten, TACK för de behövdes när jag vaknade =D

Hade match idag också, så jag och pappa for och åt frukost på statoil innan vi for på samlingen, DU ÄR BÄST PAPPA !, fyfan hahaha seriöst matchen ska vi inte änns prata om, ett tips, drick inte om ni har match dagen efter haha fyfan mitt huvud vägde 30 ton och jag var inte den piggaste! aja efter matchen for jag hem och grattade min syrra som fyller 20 idag GRATTIS MIN UNDERBARA SYSTER. aja nu gör jag inte så mycket är trött som fan och ska typ sova snart :p. hejdå sötisar :)    Bilder från kvällen finns snart på Pixbox (saaral)
underbara tjejer <3


pusspusspusss : D

paaarty ikväll, Hör av er  ; )

When you breathe I want to be the air for you

Kvällen har varit bra :)
De började med att jag och  Tove gick till ica och köpte "frukt" ; ) haha aja sen så for vi till Hanna och umgicks med henne, pratade, såg tv, kollade på gamla kort typ, hahaha åh nej gud så ful jag var ! aja. Sen for vi och åkte bil med Silver och Chrille? eller vad hade hette haha.  ja så vi for och crusade litegrann runt stan och så till dom skjutsade hem oss till Hanna.  Sen prommad jag och Tove hem till henne där jag helt plötsligt började måla naglarna haha åhnej ! hämtade lite grejer sedan gick jag hem. Eftersom att vi har tidig match i morgon så hade jag då tänkt mig att lägga mig lite i tid iallafall men de sket sit ju när klockan är typ två nu :o haha aja nä nu ska jag skynda mig att få lite sömn iallafall så jag inte är så trött i morgon på matchen : ) längtar som fan till i morogn :D:D (y) 
GODNATT ; )
 Sommmmmmmmmmmmmmmmmmmmar <33333


jag kommer aldrig släppa din hand
jag kommer alltid att hålla den hårt
jag ska alltid hålla den så hårt
så hårt att din hand kommer bli blå
till sist av blodbrist
men inte ens när din hand är blå
så kommer jag att släppa på greppet
jag vill inte förlora dig
Du betyder så grymt mkt Tove så de är sjukt!

Och jag älskar dig så grymt fucking mycket
thank you for everything honey.<3


jag kommer aldrig släppa din hand

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSS ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN !!!!! JAG ÄR KLAR MED SAMHÄLLS UPPGIFTEN, INGEN FÖRSTÅR MIN LYCKA JUST NU !!!!!!!!!!!!!!!!! :D Tack Sandra för att du orkade hjälpa mig, utan dig hade jag inte varit klar än :o, du är bäst !    Kul att jag är sämst på att ljuga om att jag är sjuk (a) så pappa har insett att jag bara skojade lite om att jag var sjuk dom här två dagarna så han frågade mig idag:
-Har de varit skönt att vila upp sig lite ;) ?
jag bah:
- öhm.. jag har faktiskt haft lite huvudverk ;D haha !
Lite små roligt faktiskt :P   

Nä nu sitter jag och väntar på  att Toffsen ska äta klart så vi kan hitta på nå =)
Och i morgon har vi våran sista seriematch mot infjärden :) hoppas vi vinner, är typ taggad :p!
haha eller så är jag nog taggad bara för att de är fest efter matchen i morgon (a) haha!


Visst är de bättre att inte säga någonting till en person om de man säger ändå inte kommer göra någon skillnad?

Hopeless dream..

Går dagen ska vi typ inte änns prata om :s.. Eller morgonen och allt började helt bra men allting vände sen, mådde inte bra :/... Var "lite" depprimerad.. Måste bara få skriva, tack för allting Ante, jag uppskattar allting som du gjorde för mig igår!! aja slutpratat om igår. Idag kände jag att jag inte orkade gå till skolan heller :/.. så när pappa kom in i mitt rum och frågade om jag orkade gå till skolan då sa jag nej att han skulle sjukanmäla mig, och så blev de!  så nu har jag typ nyss vaknat, pratade just med Lena haha åh nej, jag tror hon är lite små arg på mig för att jag inte orkar gå till skolan, så hon ska börja ringa mig varje dag på morgona nu :s  haha söt hon är : )  Nä nu ska jag FORSÄTTA att plugga åhnej :/!!.  Jag önska att du var hemma nu mamma ! nä somsagt  nu ska jag gå ! ring/sms

Måste bara säga förlåt till alla som jag dampade på igår och ja förlåt (a)

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ :O !!
Jag har typ glömt att slå av min plattång den gången jag använde den och jag märkte de NYSS :O
och de har blivit två VÄRSTA brännmärken på mitt golv :O och dom är svin stora :O ÅH NEJ JAG KOMMER
ALDRIG FÅ BORT DE, om jag itne byter golv :o och jag minns typ inte änns sist jag använde min plattång !!
alltså FUCK FUCK FUCK FUCK !!!!

Varför ens blunda för nåt som är så självklart.

Orkade verkligen inte gå till skolan idag helt seriöst. Så jag bad pappa ringa och sjukanmäla mig : ) så jag somnade om och skönt som fan var de :) jaja så nu sitter jag är och ser på barnprogram (postis per) haha! Jag funderar faktiskt på att baka någonting eller nå, fast de kändes för jobbigt och jag kan typ itne änns baka haha. Nämen vi får se vad jag gör kanske går och lägger mig igen : ) Måste ju även försöka göra klart min samhälls läxa och massa skit :s..  jobbigt !

hahaha Oskar ser du vem som har namnsdg :D ! hahah åh :'D
Har ju glömt att säga att Robin har kommit hem fnu rån hm ja vart han nu var utomlands, han har typ varit borta svin länge, men är hemma igen, kul att snacka med han igen :)
aja nä nu ska jag gå och göra nått :) Har fan ont i huvudet på riktigt :s ! aja skrive mer sen hejdå !



important information !!!!!!!!!!

Nu sitter jag här hos Toffsen. haha hon sitter och läser sin jävla engelskabok för den ska tydligen vara klar snart så hon måste läsa, medans hon läser så sitter jag här på datan och sjunger för henne, de är en sån underbar stämning mellan oss känner jag här i tystnaden efter att jag har slutat sjunga,  men ibland så kan man höra djupa suckningar från Tove och de är nog därför att hon vill höra mer sång från mig. Jaja vi sitter och väntar på att Toves mamma ska komma hem för hon har köpt grönsaker och dipp, fan vad gott :D ! haha men ni ska se hur vi sitter i sängen de är fan sjukt kul.
Jag hör Toves djupa andetag dom är så djupa så att man kan tro att hon ska hamna i en djup sömn snart. Tove är även rädd för folk som kollar på henne, så bli inte chockade om ni någon gång får en spydig kommentar som:
- ÄRE GLOTTARN ?!
- SLUTA GLO !
- TJEJEN HAR NÅ FEL !!
Tove är förövrigt en arg,dampig,lat tjej som kan få sina damp utbrott ibland, rätt ofta faktiskt eftersom hon aldrig brukar ta sin medicin ! Hon älskar att slåss, hon är en riktig vilde när hon väl sätter igång.  Hoon älskar naturen och brukar ofta tillbringa mycket av sin tid i de fria, eftersom hon har gått med i scaouterna (stavning) där hon är en trogen medlem.
Om ni vill veta mer fakta om denna underbara hetdampiga tjej så är det bara att ringa till mig, ni har mitt nr :D

/ Sara Larsson

 Här har vi Tove, de där var hennes första dag som scaout(stavning) medlem !

Nu ska vi se idol hejs :)

She will never love you like i do!

Var ju med Tove igår kväll och gud vad vi lipade till one tree hill alltså de är fan sjukt :o ! De var helt sorligt avsnitt :/ .
aja vi hade lika trevligt som alltid :) Råkade ha vitlöksbröden i ugnen lite för länge så e blev typ skorpor haha men de gick att äta iallafall : ) !  Tove har även fått låna mina kryckor eftersom klanten har stukat foten, usch ni ska se hur den ser ut :o Men nu är hon inte lika kaxig ;) haha !  Nu har jag nå att hota med om hon inte är snäll ;D .


Aja dagen då..

När jag vaknade i morse så kände jag bara att jag verkligen itne orkade som alla andra gånger då jag vaknar till skolan :o så jag tänkte ringa och sjukanmäla mig. MEN duktig som jag är så gjordejag itne de, jag SLET mig upp ur min varma sköna säng :(. Hände typ inge spec på skolan eller så vi slutade 11.10 skönt som fan!  så for direkt hem och nu sitter jag här i min säng igen :) . De är nog se bästa som finns att komma hem från skolan och bara lägga sig i sin säng !  Funderar nu på att se A walk to remember och gråta lite sen bara somna in ett tag :D !  fast jag måste gör samhäälls skitet som ska in på fredag :O ! har inte änns börjat med de och deä r svin jobbigt jfsbl hudglughl jhsgj åh orkar itne :/ !!  aja nä nu ska jag antingen sova eller se film hejdå =p Ikväll blir de filmtime med Toffsen :) <3

Måste också bara få säga att jag har fått G på båda får engelskaB läxförhör, nöjd tjej ! :D hade Ig på alla läxförhör förra året (a) :p Men jag kan ju säga att de Lenas förtjänst att jag fått G , love you <3


Hon är bäst

Japp, ToveB är bäst i världen. / Sara Larsson


After all this time Im still in love with you.

ojoj dagen har varit TUNG :s !
aja jag har iallafall kämpat mig igenom den haha :)  och jag är helt slut fast att vi bara gick till 12.20 :o !!! fyfan. Efter skolan så följde Lena coh maja mig på stan, skulle köpa vitlöksbröd till mig och Tove till ikväll :D sen kolla på nå skor och en jacka :) Jag tror Maja blev lite less på mig och Lena så hon for hem hahaha, medans jag och Lena forsätta våran letning efter ett par skor och jacka. Efter  ett tag hittade jag mig ett par skor :D, fast är typ osäker på om jag ska  ha kvar dom, åh nu har jag två skor som jag itne vet om jag ska ha kvar dom haha ;D nämen de blir nog att behålla dom :p Sen så tog vi båda bussarna hem , skönt !  och så nu ligger jag bara här i min säng och är helt DÖD :s ! ska nog ta och vila ögonen lite, för sen har jag träning, känner mig inte alls pigg på de nu men de vänder väll =) aja nä nu ska jag vila :D


Hade tråkigt som fan på nk:n (ovanligt) så jag visade upp mina mvg skills  i bild ;D  haha serien är ju bäst , haha vart får jag allt ifrån :D !!
Och de är dom svart vita som jag köpt dag :)

Hand i hand ska vi vandra genom livet <3

Jag älskar måndagar för att vi börjar halv 11 , men jag hatar måndagar ändå för att vi går till 5 :o jobbigt !
Men har faktiskt varit helt glad idag :D haha de roligaste var ju när jag och Lena skulle gå in på Stinas och köpa "frukt" (a) så fick jag ett panikutbrott som jag kan få ibland och de är alltid Lena de ska drabba haha så jag slängde mig över henne och höll för hennes mun och massa haha shit aja de hade ju sin anledning, ojoj ;D haha förlåt Lena (a).
aja efter skolan  så for jag hem åt och sen på körträning med fotbolls laget orkar inte förklara nu varför vi har kör träning gör de en annan gång ;p. aja hahaha de var sviiin kul faan vad jag skrattade jag höll på dö :D och sjukt pinsamt vi stog på en scen medans herrlaget kollade på medans vi sjöng hahaha ;) aja sen hem och nu sitter jag bara här och tar de lugnt ska typ sussa snart  =)

I morgon blir de skola, träning, tove och se oth och äta vitlöksbröd :D våran nya grej ;) haha


Jag och Lena uttråkade på NK:n, haha så nått måste man ju roa sig med om man inte fattar :D
hah mördarblicken or whaaat ?  ; )<3


Is it to much to ask for?

I just want somebody who loves me for who iam
I just want somebody  who care about me, who can call me in the middle of the night just to say that he loves me or he miss me or something else
somebody who can treating me good even if i had been stupid.
sombody who can be there when im sad and feel bad
somebody who can hold me tight and never let me go..

.... Is it to much to ask for?


So when you feel like shit you've gotta keep on pushin.


I hope that last you'll find
What you've been searching for.
because I won't be there anymore..

From now on you'll be with someone else
instead of me....

now you can do what ever you want to..

Igår blev de att umgås med Tove :) vi såg först top model sen såg  vi film och hon bjöd mig på vitlöksbröd och de blev min middag, haha fan vad gott de är :)  !  Efter filmen så kollade vi på ´beck som gick på tv:n och till de så somnade vi lite hahaha. Vi var så sjukt trötta så när vi vaknade så for jag hem :p Kvällen slutade ju inte bra, orkar inte änns prata om de nu äre bara att försöka glömma allt så blir nog allting bra.

Vaknade av att mamma väckte mig 12.30 jobbigt ! gjorde väll itne så mkt tog de lugnt sen så vare bara att byta om och fara på träning, jobbig var den :s men den fick mig att tänka på annat : ). Nu ska jag duscha, äta och pallra mig upp till Tove för vi ska se söndagsfilmen, de är som våran grej ;p haha ! I love you hun, don´t forgett that <3
På lördag är de lagfest, fan vad kul, jag känner på mig att de kommer bli en sån kväll som de blev för dig Tove :s haha nä ska ta de lugnt : ). Nä nu ska jag skynda mig för toffsen väntar på mig :p

135 dagar kvar :D !!


So why am I ten feet under and upside down?

ja igår så for jag till sunderbyn och umgicks med favvo tjejerna :)  Vi hade de grymt mysigt och kul. Vi lagade mat, spelade spel, gjorde ansiktsmasker, bastade, såg film, åt ännu mera, hoppade studsmattade och sjöng, och massa mer :) sjukt kul ! Vi hade även bastu tävling där vi tävlade om vem som kunde sitta längst i bastun, Lena gick typ ut efter första ösningen haha,  sen blev de bara mindre och mindre kvar i bastun och till slut så vare bara jag och Erika kvar, envisa som vi var ville ju båda vinna så vi satt där inne sjukt länge efter alla gått ut, sen bestämde vi oss att de skulle bli lika så båda gick ut ur bastun som vinnare haha :D !  nämen som sagt de var en grymt underbar kväll/natt med brudarna, som alltid =)

Ikväll så ska jag bara ta de lugnt, är typ sjukt trött :s :p så jag kanske skulle se film med Tove och Camilla, myspys :)
tove din idiot vad vare sista jag sa innan jag for från dig igår :o ! helvette fattar du hur orolig jag blev! Om inte rebecka hade varit där så lovar jag dig att jag ahde gått från sunderbyn !! ungejävel <3

Jag funderar på att fara in till stan nu typ och säga hejdå till Adam innan han far hem till Umeå :/ och då kommer vi typ inte träffas på svin länge.. Men jag vet inte, kanske inte så bra att fara eftersom han är sur på mig, och jag är sur på han men de hade varit kul att träffa han innan han for ändå :/ ..

bilder finns på pix (SaaraL)


It´s my secret..

Torsdag-Fredag

Igår så vare torsdag och de innebär att vi har foto typ hela dagen och att vi går till kvart över 4 :/. svin jobbigt ! I slutet av dagen så var jag och Sofia så jävla övertrötta så vi skrattade typ åt allting åh fan vad kul de var haha ! :)  Efter skolan så skyndade jag mig hem och åt och for på träning och efter den direkt till Tove, där jag tillbringade min natt :). Vi spelade ju såklart TV-spel innan vi somnade in :P haha sjukt kul :) De var iallafall sjukt jobbigt att kliva upp i morse när jag såg att Tove låg kvar eftersom ungen brjade typ 10 idag :o. Slet mig iallafall upp och började fixa mig, och när jag sitter och äter frukost helt själv så kommer Tove och äter med mig haha snällt av henne, tror hon var lite trött ;D ska inte berätta vad hon gjorde för de var vidrigt, men fan vad vi skrattta !  aja sen stressade Tove iväg mig så att jag inte skulle missa bussen och de gjorde jag itne helller ;p haha vad skulle jag gjort utan dig Tove? ;p haha !

skolan gick förjävla segt, sjukt jobbigt :/
Tur att jag har mina sötisar i skolan annars ¨så hade jag nog aldrig orkat fara :p
Och Lena jag kkommer nog aldrig kunna tacka dig för allt du gör och gjort mot mig, seriöst! <3
 
nä nu måste jag skynda mig ska till sunderbyn ikväll och umgås med sötnosarna heeeeeeeeeeela natten ;D
KUL :D !!!!!!

och Tove ta de lugnt i kväll ! <33

You’re on my heart just like a tattoo

Kom i tid till skolan idag också, toppen (y) :)   Har varit sjukt trött hela jävla skoldagen, så här trött har jag inte varit på länge, typ sovit dåligt eller nå.  Efter skolan så följde jag med Tove till vårdcentralen, hon skulle kolla vad hon har för sjukdom :o, hahaha nä skoja bara, hon skulle kolla upp nå grejs med hennes ben. Efter de for jag hem och tänkte vila en stund men så blev de inte vet inte egentligen vad jag gjorde men aja ointressant. 

Sen hade jag ju då match, ojoj !
första matchen på tup 3 veckor :o och har tränat en gång! hahaha. ja vad kan man säga, de gick väll bättre än vad jag hade förväntat mig men de gick ändå piss :s. så jävla ovant!  fick en arm båge i huvet så nu är de typ uppsvullet och ja har helt ont, och har sjukt ont i skallen också ! :/ . sen är jag heeeeeeeeelt slut, har ont i hela min kropp och bena är ömma :s ! kommer nog vara lite stel i morgon haha men de löser sig.  

När jag kom hem så hade mamma städat mitt rum (a) snällt av henne, för jag kan ju säga de behövdes thih :p
Nä nu ska jag ta mig ett varmt bad sen soooova !!  lång dag i morogn :( !!  Pussspusss
Bara för att vi är så jävla normala ;D <3

Maybe you can burn this night in my brain.

kom just hem , varit hos Tove och sett one tree hill,  åh herregud de har typ förvandlats tilll en skräck film :o är sjukt rädd !! aja hon hjälpte mig lite med samhälls grejset också thank you hun <3
Träningen ja den började bra, men slutade inte alls lika bra, de slutade med att jag blev lite yr och spydde...
så kunde inte vara med på träningen fult ut :o !  ÅH jag blir så jävla arg  !!! och jag har ju match i morogn och allt..
aja vi får se hur de blir med de. Mamma har nu fixat iallafall så att vårdcentralen ska skriva en remiss (stavning?) till sunderbyn sjukhus, så ska väll på besök där snart :s..  joooooooooooooooobbbbigt :/..  aja nä nu ska jag hoppa i sängen så jag kommer i tid till skolan , kom ju i tid idag :D Lena var så stolt  ! hahah.  Nämen Sov gott och dröm sött :)

En sak till tack Lena för att du tröstade mig eller försökte trösta mig idag när jag grät haha åh söt du är :) <3

Just to see youré face make me smile ! <3


Confusion is nothing new

Ledsen Sara.. :/


One step at a time
There's no need to rush
It's like learning to fly, or falling in love
It's gonna happen when it's supposed to happen
And we find the reasons why
One step at a time

You're simply the best :D!

Dagen har varit bra, har varit typ helt glad idag nästan så att jag gick med ett leende på läpparna till skolan. och sämre blev den inte när jag slutade halv 3 och jag skulle egentligen ha slutat 5 :o UNDERBART ! :) Sen har jag bara varit allmänt glad. och gladare blev jag när jag tränade för första gången på två veckor typ :o  åh herregud hade ju nästan glömt hur kul de är att spela fotboll, fast att vi bara körde teknik idag, och jag var lite ovan kanske haha ojoj !  vi hade möte efter träningen och där kom vi fram att vi ska till GÖTEBORG nästa år fuck vad kul =D  nu gäller de bara att bli frisk, men mamma skulle försöka få tag i någon tid till doktorn i morgon, så vi får se vad hon säger, haha de kommer säkert bli bråk mellan hon och pappa igen som de blev förra gången haha !  aja nä måste även få erkänna att jag har inte orkat göra Nk grejset och har inte börjat göra samhälls än heller , och jag ligger redan efter i matten :o men de är sånt man får ta, jobbigt som fan... : /.    Emma jag skulle ha gjort som du, skulle inte ha ätit den dära bullan skulle ha stått över, började typ må illa hahahahahah ;D  aja nä nu ska jag gå och duscha sen hopppa ner i sängen och somna med ett leende på läpparna :D  PUSS PUSSSS  ;  D

Måste bara nämna fan vad störd du är Martin hahahahahaha sjuk kille alltså ;o
Men du är en grymt bra kille :)

Varför kan inte allting bara var som de var förut?

Söndag.
Ska städa mitt rum idag, för de behövs verkligen !  så jag ska vara duktig och göra de. Sen funderar jag på att fara ut och springa en bit fast att jag fortfarande är sjuk , och att vi väntar  på doktorns resultat. Sen ska jag nog bara ta de lugnt typ se söndags filmen och chilla :) Konstigt att se den själv eftersom jag alltid brukar se den med Tove, men nu ska hon  vara med Camilla :)  haha aja, helgen har varit lugn och rolig, har fått en blåsa på min tumme haha åhnej ;D
Nä nu ska jag sätta igång med att städa :)       Men ni når mig alltid på mobilen ; )

I just miss our time togheter


It´s over and done, and it´s not my fault !

..It´s because you act like shit !
Är så jävla arg !!!!!!

igår var jag som sagt  med Tove tillbringade min natt där också haha ;p 
vi såg film och massa, ska inte berätta vad vi egenltigen gjorde HAHAHAHAHAHa åh nej de är fan sjukt !
Aja Vi vaknade typ tidigt idag och de kan ju bero på de igår haha ! vi spelade tv-spel sen ringde min lillasyster och frågade om jag ville följa med när hon skulle göra hål i öronen, och snäll som jag är så följde jag med : ) haha lite små roligt att se när hon såg så rädd ut när hon skulle göra, har aldrig hört henne så tyst och lugn förutom då hon sover  haha ;p aja träffade Adam en snabbis fast de är inte änns värt att nämna de så vi lägger ner !
Efter stan så for jag  direkt till Åkevallen där Tove satt och väntade haha, vi såg LSK:s herrar spela mot notas, vi var typ helt chockade för att LSK var helt bra :o haha hjälp. och nu sitter jag här hemma och väntar på att Tacosen ska bli klar, ska nog gå ner och hjälpa till lite eftersom att jag är så snäll :D haha !  Sen efter maten bär de av till Tove igen sen ser vi ju vad kvällen/natten har att bjuda på,  hör av er ; )


... Jag ska erkänna att jag saknar dig, jag tänker på dig varje dag och allt vi brukar skratta åt och allt tokigt  vi brukar göra! Men jag är besviken på dig :/.. men de känns tomt utan dig...

If you could see, what you've done to me..

hm, alltså åh jag kom försent idag också :/ ... damn it !
aja dagen har gått sjukt sakta tycker jag, fyfan svin jävla jobbigt, och de är typ nå tjafs med mitt schema helvette !
aja hade iallafall två timmars hål typ, medans alla andra hade lektioner, inte så kul att vara själv :o, Men sen kom Eric och umgicks med mig, snälllt av dig =D thih !  aja efter skolan så gick vi alla in till stan typ och där träffade jag Tove. jag och tove försökte hitta någon present till min lillasyster eftersom mongot fyllde år hahahaha jag tror tove blev lite less på mig (a) haha men de var svin kul, tänkte först köpa knäckebröd åt henne hahaha men de blev inte. Aja hittade ingentign till henne så köpte inget till henne (a) Så min present till henne blev att jag sminkade henne och fixade till henne lite, men hon blev nöjd över de haha bra de !  Råkade bränna henne med plattången i örat hahahaha fyfan vad jag skratta ni fattar inte hur kul de var !! hahaha aja nää nu ska jag springa över till Tove och tillbringa min kväll och kanske natt där cokså =D Ni kan ju alltid ringa eller nå sööötnoooosar  ;D


1. Coolingen på stan ;D <3
2. Lena hahaha jag tror hon var lite less på skolan ;p
3. öhm hon trode hon var med på idol
4. Ingen kommentar !
5.  De var hennes dag idag så var tvungen vara snäll , och jag har lyckats hela dagen :D <3


står på samma plats, för rädd för att förändras

skolan vad ändå rätt chill idag :) vi har haft foto hela dagen och där skulle vi bara redigera bilder som vi tog förra gånge, haha alltså varför har alla lärare nå emot mig? åhnej haha.  aja vi skulle bli klara med bilderna till klockan två men jag Sofia och Lena blev klar väldigt mkt före alla andra så vi satt och typ öhm ja hahahaha frågan är ju egenltigen vad vi gjorde? typ härmade djur, hahahaha fyfan vad vi garvade (kanske lite övertrötta) aja sen så satt vi och såg björn gustavsson på youtube och skrattade ännu mera hahaha fyfan vad rolig han är, sjukt !!  Aja sen fick vi typ sluta tidigare, så då träffade jag Adam och Jens, gick omkring ett tag med dom sen var jag tvungen att fara hem och äta för jag skulle och jobba på ishallen, och jag står i kassan nu :O !!! de är mer panik nu än förut ! ofta jag kan tänka och räkna så snabbt och så  är de helt mkt folk och köer och allt helvette ! haha aja de gick väll bra fick bara en panik attack då jag låste in mig på toan (a)  haha men  de var trevligt träffade nytt folk ; ) thihi ; )..  aja nä nu ska jag typ sova så inte Lena blir besviken  på mig i morogn att jag skickar ettt sms att jag kommer försent haha ;D Godnatt alla sötnoooooosar =D


kommer de stunder när jag finns i dina tankar?

Råkade försova mig idag igen :s helvette ! jag måste verkligen skärpa mig men jag har så otroligt svårt att kliva upp på morgona så ingen förstår, någon som har nå bra tips? haha ;p  Nämen aja igår hände de väll inte så mycket var med Adam :) Sen såg jag våran match i regnet :o usch..  Nä nu måste jag börja klä på mig och så, vi har ändå data nu på morgonen, svin synd att jag missar den, nästan så att jag börjar gråta :).


Den stora frågan är ju varför du läser min blogg om du nu stör dig så jälva mycket på den?
och om du inte klarar av att skriva vem du är så tycker jag att du inte änns behöver kommentera.
Jag håller med dig  Erika de är skrattretande : D .

Att uttrycka sina känslor är inte alltid lätt..

råkade komma försent igentill skolan :/..  måste föröska skärpa mig!  aja efter skolan gick jag på stan med Lena, köpte ett linne, nya jeans och en mascara :) okej jo jag vet de var jag som skulle spara pengar , jag vet de går sjukt bra (y).. not!
aja på stan träffade jag även Adam, de var kul de var länge sen man träffa han :/. Såg även att du bytt namn på mig på din mobil, varför?  ....   aja efter stan for jag hem till Tove och vi såg de nya avsnittet av OTH, och jag kan ju bara  säga att vi lipade (a) haha. Men seriöst de var typ lycka när jag såg att de var Peyton(stavning?)  som kom :') . Åh och jag älskar typ Lucas scott på riktigt :o !  aja nu är jag hemma ska bara äta sen så ska jag och Tove gå till ICA och köpa slinger för JAG ska slinga hennes hår :o  om jag ska säga de själv har jag aldrig i hela mitt liv slingat någons hår, men de vet inte tove (a) nää de kommmer nog bli bra ;) haha åh herregud håll tummarna :D . !  Nä nu måste jag skynda mig innan hon ringer och daampar :p.

hahaha Föörlåt Lena för mitt "lilla" panik utbrott på stan, men visste seriöst inte vad jag skulle gör hahaha (a)

Förlåt..
jag vet verkligen ingenting just nu, jag vet inte vad jag ska säga eller nå..
förlåt okej? jag vet att du är sur på mig, men jag vet verkligen inte..
de är inte så jävla lätt, du fattar inte hur svårt de är!

Men hur mogen är man när man inte vågar visa vem man är

Moget att kommentera anonymt, vågar du inte stå för vad du tycker?  "ingen vill läsa?" Du verkar ju ha full koll om vad jag skriver på min blogg så du verkar ju iallafall vara intresserad, och vad vet du om hur många som läser min blogg =D  Ingen har tvingat dig att läsa min blogg, de är upp till dig. Men frågan är ju då: varför läser du min blogg om du nu stör dig så himla mycket på den? haha PUSS PÅ DIG :D  


I keep on crying but it don't seem to help at all.

började 10.25 missade bussen, så kom seeeeent. Gick på lektionen insåg att jag inte pallade vara kvar  där så gick ut och sedan insåg jag att jag verkligen inte orkade vara kvar i skolan, var tvungen att göra nå roligt eller nå, så gick på stan med Tove, hon fick mig på bättre tankar som alltid, usch vad vi skrattade, just vad jag behövde <3 Ska mest troligen till Tove ikväll och se OTH !!! YESSS<3.

Hahahahahahahaha åh nej fan vad ful du är Jimmy, hahahahahahahahaha jag dööör ! hahahahahaha åh kan inte sluta skratta. Jag gick fan på de hahaha !!! sjuk du är !

jadu vänner och vänner , de vet jag inte ...
börjar tvivla på att allt de du sagt till mig bara är nå du sagt..



RSS 2.0