skitskitskit..

Just nu känns allt skit... :'/
Varför ska man få skit för någonting man inte har gjort? ..


Finns ingen ork..

Har inte orkat göra nå sen vi kom hem från Pello. Eller har faktiskt orkat mig upp och gett mamma sällskap ut med hundarn! Just nu är jag så seg/trött och helt mör i kroppen. Har ont överallt och känner mig helt lost, haha! Inte nog med de så har jag världens mensvärk! .. Nä om man skulle orka sig till duschen och knarka i sig lite panodil innan man lägger sig för kvällen! De har ju inte varit helt fel. Men låt mig tänk, orkar jag röra mig här ifrån? hm nej... NÄ måste fan ta tag i de hära nu. Måste även prata med Adam..

Far med mamma och syster till Boden klockan 10 på morgonen i morgon :o!!!
Försökte vägra men tydligen hade man inget att komma med!  Mamma vill till de nya köpcentrumet som nydligt har öppnat. Synd bara att jag har 0 kronor.. Slösade 800 kr i pello, fatttar ni 800 kr på ALKOHOL.. ångest JA!
Så tänkte passa på att glida in till Adam om de är ok för han, måste hämta min laddare hos han också! Sen senare blir de häng med Lena!

Nä nu ska jag ta tag i mig själv innan jag däckar, duschen väntar. byebye!
VÄRLDENS godaste shot!! ;p


I miss you!..

The smell of your skin
The taste of your kiss
The way you whisper in the dark
Your hair all around me
Baby you surround me
You touch every place in my heart.. <3
I miss you! ..


Haj och kakan

Haha minneslåten, så förbannat bra låt !! :D:D (y)
När man lyssnar på låten så känns de ju nästan som att man är i Pello, haha!
Nä nu ska jag kolla igenom alla bilderna från dessa dagar och skratta lite ;D!


hehe Pello.

okej då var vi hemma från Pello.
Jag vet allvarligt inte vad jag ska skriva om de. På så lite tid har så mycket hänt, allt man inte trott har hänt! Att tänka tillbaka på allt får man sig ett gott jävla skratt!  Okej om vi ska sammafatt lite av dessa två sjuka dagarna så har vi:
- Druckit ÖL, SPRIT, CIDER. Allt med alkohol i!
- Krigat i snön (jagochåberg)
- Kört bil ...... fulla
- Spillt spya.................
- Tagit för fula kort.
- VISSA har gjort bort sig mer än andra! haha.
- Blivit för fulla
- Dansat
- Hållt på krocka med två älgar plus en bil! (a)
- Skattat skrattat skrattat!
osvosvosv de finns så mycket att skriva och ja nä, haha!  sjukt sjukt sjukt!  De kommer att komma bilder sen, de kan jag lova er!


Nu måste jag och hjälpa Tove hon har en jobbig situation! 
Tb säger:
pallar inte barn, det är inte rätt dag för att ha irriterande ungar springandes i sitt rum


Sjuksjuksjuk kväll!

De är tydligen åberg som skrev igår, eh vad fan hände med de? haha. Men jag kan hålla med Åberg lite om att kvällen inte blev som väntat!!  Ska nog inte säga någonting alls eftersom de var en sjuk händelse! Men de var ändå en jävligt rolig kväll/natt och nu är de bara att tagga om, för nu blir de att öppna en ny öl. Nu kör vi igen! (y) ;D

Kan ju bara säga en sak. Jag saknar verkligen inte Luleå. Tror vi stannar här för evigt ;D !

Jag tror någon har tagit över mitt namn "The animal". Ska nog inte säga vem, HAHA! ;D



Pello 09!!!!!!!!

hahaahah, jag skäms. kvällen blev inte som nån väntade ;o men nu ligger alla och typ sussar utom dom rikigta öl drickarna ! egentligen är det bara åberg som är i form och dricker öl ;D så nu går jag och lägger mig! peeeeace

Inget kommer någonsin kunna slå den tiden!

Åh satt nyss och läste inlägget som jag skrev efter jag och Tove kommit hem från Pello (öllägret) förra året..
Inget och då menar jag inget kommer någonsin kunna slå den tiden! <33333





De enda jag vill är att du ska må bra!

För prick ett år sen, ungefär vid denna tid befann jag och Tove oss i Pello eller de så kallade öllägret och vid ungefär denna tid så vaknade vi upp och tänkte "Vad fan hände igår?" Jag saknar den tiden, då de bara var du och jag mot världen. Nu har jag typ inte pratat med dig på tre dagar..

Aja klockan ringde för en stund sen ska hoppa in i duschen och packa klart. De blir att fara till Pello med Åberg, Per, Hanna, Josse och Tove. Hoppas att man träffar pello gänger också när man är där borta, de var ju sjukt länge sen vi träffades :p! Vi kommer iallafall hem på Torsdag och under dessa dagar ska vi vara FULLA konstant! De kommer bli hur awsome som helst!. Sen är de bara hem och taggga om för då är de fest i helgen. Men brukar dom inte säga att livet är en fest? och jag gillar de! (y). Nä nu ska jag fixa klart mig åberg stressar "jag vet hur ni tjejer är, GÅ nu i duschen"  Sen blir de att tagga hela vägen fram med bra musik. Längtar tills vi är framme och är på alko ochköper massvis med godsaker :D! Nä vi ses, funderar på lämna mobilen hemma. De återstår att se.

Lena du behöver inte oroa dig de kommer inte spåra som förra gången, förhoppningsvis! iallafall inte lika grovt!<3

Jag vet inte vad jag ska ta mig till, vad jag än gör så gör jag ju bara fel...
De kanske är så att jag vill de här mer än dig, de sårar så jävla mycket..

NU KÖR VI, taggad till 1000 ! ;D


TRAILER !

coming soon....


A thousand lies have made me colder

Vaknade iallafall upp hemma hos Lena.  Hade lite svårt att somna igår eftesom jag allvarligt drömde mardrömmar, och de är första gången på flera flera år jag gör de :o!! De bästa var ju iallafall att vi åt chips, gordis och drack cola till frukost även till lunch, fyfan så gott de var. Fast att jag började må illa kunde jag inte sluta äta ;D! Lena skjutsade hem mig och jag for vidare in en snabbis till stan och köpte mig en t-shirit, hur snygg som helst! Sen vidare mot jobbet. Nu ligger jag i sängen och har just jobbat klart är helt död typ, eller trött. Ovanligt att jag är trött?.... Tror fan jag måste kolla upp de där hos en doktor för de är inte normalt att vara så trött som jag är varje dag!.

Pratade nyss med Lena , och hon frågade om jag skulle följa med ut och röjja lite med Hannah, Evelina, Bodin och Thörnqvis hm undra om de var någon till? aja skitsamma. HAr iallafall beslutsångest om jag orkar. Är somsagt hur trött som helst men de hade ju varit awsome!  Men känns som att jag har för mkt saker att göra :s. Vi får se hur jag gör! HEJDÅ.

hahaha åh Lena varje gång jag ser den här så tänker jag på, " haaaaaaaaaaja zicka zicka" 


Nära döden upplevelse!..

Till den anonyma som skrev att vi inte klarade oss utan max utan att vi fuskade! Om du hade läst ordentligt vad jag skrivit i mina inlägg så står de klart och tydligt att vi fått FRIKORT av ANDRÉ . Så hur ska vi ha kunnat fuska när vi fått frikort av killen som bestämt detta lät oss göra de? 

Näradödenupplevelse!...
Efter att vi hämtat upp andre igår så kom dom på att vi skulle fara till kranen i karlsvik som låg inne i skogen och klättra på den. Jag och Lena var osäkra. Men till slut for vi iallafall dit! Väl framme var de hur mörkt som helst ! Sen brevid kranen fanns de ett stort skjul. Som dom skulle tvinga in mig och Lena i. Vi vägrade men när vi insåg att vi stog själva kvar där ute fick vi panik och gick in ändå!. Där inne var de verkligen SVART man såg absolut ingenting. Dom tvingade in oss en bit in i skjulet och efter ett tag hör jag någonting och två lysen från en bil tänds! Sen hör man hur en kille springer och SKRIKER. Jag sliter i Lenas arm och börjar springa allt jag bara kan till öppningen där de var en planka över så antingen var man tvungen krypa under den eller hoppa över den. Jag bestämmer mig att hoppa över den. Jag ramlar och snurrar runt men ställer mig lika fort upp och forsätter springa till bilen. När jag och Lena väl sitter i bilen ser vi hur killen närmar sig med en rånarluva över huvudet! Han sliter upp dörren. Vi börjar gråta. Till slut hör vi hur alla skrattar. Då hade ALLA GJORT UPP ATT SKRÄMMA OSS! INTE KUL FÖR FEM ÖRE. Ni förstår verkligen inte min rädlsa. Har aldrig varit så rädd i hela mitt liv, jag trode allvarligt jag skulle dö!!! Drömde till och med mardrömmar på natten. haha fyfan men ni ska allt då igen idioter!!!!!



Fixad och klar!

Nu är jag sminkad och redo att åka. Sittar bara och väntar på att dom ska hämta upp mig. Kommer inte hem inatt. Blir att sova borta, mysigt. Hatar ju som sagt att sova själv. Men nu skrev Lena att hon kommer så ska fixa de sista sen dra ! :) Ha en underbar kväll. Puss!



Kan klockan bli 10 ?

Känner på mig att jag håller på att bli sjuk...... och de har jag verkligen inte tid med just nu! Har hört att de är bra att äta satsumas när man är/håller på bli sjuk. Så de blir nog att fara och köpa satsumas!
HAHAHA ELLER INTE  klockan 10 ikväll kommer jag och lena sitta med varsin tjocka jävla godis påse, chips påse och en fet jälva cola! och vi ska bara njuta, och fälla någon tår av lycka! Fattar ni, vi har klarat oss utan COLA, GODIS, CHIPS och MAX i 2 veckor , de är helt sinnessjukt. Aldrig mer!  André var snäll idag. Egentligen får vi ju inte äta förrän klockan 12 men han sa klockan 10, och vi säge inte emot, WOHO! kan tiden gå lite fortare nu?... åh klockan är ju inte änns  7 än................. bajs


Nu börjar de blir så hä mellan oss igen....

bruuuuuuschan föffan, fååååääävvvvah<3!


I never thought I'd fall for you as hard as I did

Hämtade ju då upp fyllesvinen på cleo, och for sedan hem till A och sov!
På morgonen for vi på Bodenbadet och badade med hans lillasyste och hennes kompis Evelina. Skoja inte om de var länge sen man var där. Ångbastun och bubbelpoolen var ju de bästa! haha. Vi badade i 3 timmar innan vi drog hem och bäddade ner oss i sängen igen, helt slut! Skoja inte om de var skönt :)! Låg och mös på där ett tag innan vi skulle fara, eller jag skulle hem och han på andra äventyr. Alltid svårt att fara där ifrån....   

Vaknade klockan 6 i morse eftersom 7 gick bussen från porsön till Happanda! där vi hade två matcher mot kemi som är finskamästerinnor inom inomhusfotboll. Vi vann båda matcherna, de kändes skönt! :) Men min insats kan man ju diskutera.. Sen blev de lunch och shopping!  Som jag sagt förut, man kan inte fara till Happaranda och inte köpa ett par skor från skopunkten! Så de blev ett par nya skor (y)! kommer bild sen om jag orkar!

Var tänkt att jag skulle fara till A nu men vi hade tydligen missuppfattat allt så de sket sig...........
Blir att hänga med Hannah, Lena och Evelina. Känner på mig att de kommer bli galet! ;D . Men måste fixa mig nuu innan dom kommer och hämtar upp mig :).


This is who iam and im hurting you.

Okej kom nyss hem från Tove vi har haft lite fredagsmys, jag, Tove, Åberg och Per. Vi har sett Johan Falk, satan vad bra dom filmerna är jag allarligt dör! och Frank fysatan vad snyyggggg kille :o !. Nu sitter jag bara här hemma, håller på att somna men måste försöka hålla mig vaken för ska hämta upp fylle Adam inne stan eftersom han är på Cleo, där jag också borde ha varit, meeeeen så blev de inte! Sen blir de direkt i sängen. Är så förbannat trött..

Börjar även bli lite orolig över min vänn Lena. VARFÖR SVARAR DU INTE ?!
Åh nej fick värsta bilden framför mig när du ligger däckad i ett dike. Nää gud vad hemskt!
Hoppas du mår bra iallafall! <3 :)

Nä nu ska jag försöka roa mig med någonting annat innan jag somnar! Puss


we are falling apart and it´s killing me

De är fredag, de är lov jag borde vara hur glad som helst men inte!  Jag är på världens sämsta humör just nu. Jag är inte arg, jag är less, besviken och ledsen. Pallar fan inte den här känslan längre,  jag gör inte de. Jag vet inte vad jag ska göra?.. Om ni bara förstog helst du, och du, som de handlar om. De är hur ni beter er som gör ondast, men ni verkar ju vara helt obrydda.. 

Hur underbart hade de inte varit och supa nu ?
ojoj alldeles för kul och skönt! Sup lite för mig med ikväll Lena, och

ÅÅH FAN OCKSÅ JAG HATAR NÄR JAG KÄNNER SÅ HÄRA. helvette..
hejdå.. vart tog den glada Sara vägen...?

Känns inte som att vi bara känt varandra i tre år. Känns som en evighet! <3


"Sara jag tror jag måste säga upp vänskapen med dig, jag skäms"

I morse när vi vaknade, ville alla bara dö! Hade gjort vad som helst för att stanna och sova ett tag till, vad som helst!  Men inte..  For till skolan i fullfart när vi kommer fram inser jag och lena att vi inte har någon psykologi?. Så vi satte oss ner och pluggade religion tills vi skulle och testa STUDENMÖSSOR ! Fattar ni snart är de våran tuuuur! Allt de jag bestlällde kostade 1700, Lenas med haha !;D (a) men vafan man tar bara studenten en gång eller hur? Under lunchen satt vi och pratade hur jävla kul och grymt de kommer bli på studenten. Får bara gåshud av att tänka på de, ååh vad jag längtar :'D!!! .  Sen hade vi ju de där jävla religions provet... och vi glömmer nog de. BRA!

Efter skolan for jag och Lena och köpte förköps biljetter till Famen på helloween, de kommer bli awsome. Längtar galet mycket! :DDDD.

Måste även få tillägga att jag aldrig någonsin varit så risig som jag varit på skolan som idag, och de är verkligen inte ett skämt!  De var helt sjukt hur jag såg ut, haha!  Lena: " Sara jag tror jag måste säga upp vänskapen med dig, jag skäms". SÅ äcklig och ful var jag . Haha men orkade inte bry mig!

Måste få tacka er, ja ni vet vilka jag menar.  För hur glad ni kan få mig! :D


Jag gillar de ;D!

Efter maxätandet så kom Jens och hämtade upp oss, for in till stan och hämtade upp André :)  Vi alla i samma bil, med TVÅ filmkameror, hur tror ni detta slutade?. Jo jag och andré gick och snodde en brandsläckare, medans dom andra fegisarna väntade i bilen, hehe ;)! Nämen sen for vi till storheden och tände eld på Lena och vi filmade ju de självklart också! . Åh gud vad vi skrattade. Lena sprang runt som en stucken gris, jag efter i full fart för att försöka släcka henne. De slutar iallafall med att jag får släckt henne, men råka spruta henne i munnen (MISSTOLKA EJ) haha men de var faktiskt så. Vi alla som var med kan ju konstatera att de är inge vidare att smaka pulvret eller vad de nu är i en brandsläckare, de smakar så jävla vidrigt. Inte så kul att få de i håret också, ingen höjdare alls!  Vi kom iallafall hem där kring 12, efter ännu en sjuk kväll. Försökte plugga men hur bra tror ni de gick? hehe Lena och Hannah somnade medans jag satt uppe och verkligen kämpade med att bränna min skiva till bilen. vid 2-3 tiden somnade även jag! (Y)


De bästa på länge :o!

Förlåt han aldrig uppdatera nå igårkväll hade fullt upp med att brända äld och spruta med brandsläckare!  hahaha :'D.

Jaa men jag for ju då som sagt till Lena, där jag Hannah och Lena försökte plugga lite. Efter ett tag tog vi en lite paus och for in till stan och shoppade lite. For tillbaka hem till lena försökte plugga lite till, men vi kunde inte koncentrera oss. Vi var så sugna på maxmat så vi höll på dö, vi ingde "bossen" André och frågade riktigt snällt om vi fick ett frikort att äta på max bara ikväll. I början fick vi ett stort NEJ och mycket skratt. Men efter ett tag då jag pratat lite vett med killen så sa han "JA! Annars kommer ni väll ta livet av er" vi FLÖG upp ur sängen vi SPRANG till bilen, körde så FORT vi kunde till MAX! Känslan av att stå där i kön igen, känna lukten, få sträcka fram kortet, vänta ivrigt på att dom ska göra maten klar fort, att ta brickan till bordet och sätta sig ner. Var sjukt, de var typ världens upplevelse och ja vi fann inga ord vi bara åt. Och de var de bästa som hänt mig på väldigt länge! De var helt sjukt. ååh man fick typ orgasm för att de var så gott ;D ! Vi gick lyckliga ut från max och körde hem till Lena igen.  De var en sån underbar känsla! <3

10 dagar utan max, never again!  Eller vad säger du Lena?


It feels like you are a milion miles away..

Jag måste ju ha varit full igår eller nå, för jag kommer inte ihåg när jag stängde av datorn eller när jag gick och la mig :s... Så när jag vaknade var TV:n på, datorn låg upp och ner på golvet, min popcorn skål låg vid dörren? eh vad fan hände igår? De är sjukt läskigt när jag inte änns kommer ihåg när jag gick och la mig .. 

Aja nä nu har jag iallafall sminkt och fixat klart mig . Ska hoppa in i bilen och fara till Lena där de blir religions plugg. Fast innan de ska jag på ett uppdrag inne i stan! Nä ska skynda mig nu så att dom (Hannah och Lena) inte börjar dampa ;P!   pusspuss


ska försöka att glömma, men de är inte lätt.. :/

ge mig sommar nu tack!..


<3

"Du är allt jag ber om <3 perfektion är de rätta ordet"

Naw blev alldeles varm i kroppen. Hur glad blir man inte om man får ett sånt här sms?
snygging <3


..

How do you learn how to forgive
When deep down inside you can't forget


My feet on the ground but I can't run

Kom nyss hem från spinning och power core med Tove och Amanda. Skoja inte om jag är sluut :o! Är hur trött som helst. Men nog finns de rätt så mycke roligt folk under passen som man får sig ett skratt eller två. Haha eller hur Tove? ;).  Nämen jag har insett att jag älskar verkligen att träna, eller kanske inte under träningen för då är de så förbannat jobbigt men efteråt fan vad skönt allting känns. Nästan så att man känner sig som en ny människa fast att man är hur död som helst!  Jag gillar de.  Nu hade jag verkligen behövt plugga. Men jag orkar knappt lyfta pennan plus att jag har verkligen ingen motivation att öppna böckerna och börja plugga. Kan inte bara den här veckan ta slut? Helt slut i huvudet också. Näfan nu ska jag nog gå och göra mig popcorn innan jag sätter igång och pluggar, får se hur bra de går. De enda jag tänker på är dig.. fan också var du tvungen <3..

De bästa är ju att jag är ledig i morgon, satan vad skönt de är, FAST SJÄLVKLART ska jag ju jobba i morgon, pallar ej..

Jag tycker att vi kan dra ihop en tjejkväll med tävlingar och skit, askul! de var ju som ett tag sen nu :p 



Tell me why cause I don't understand..

Slutade skolan klockan 9 igår, hur skönt som helst. Jag och Lena tog då bilen till Kvantum och köpte tacos och tillagade de hemma hos henne. Hur jävla gott som helst! Vi såg även klart alla barnfilmer som vi lånade för en vecka sen. Gud vad vissa barnfilmer är sorliga :o.. Typ mulan? och Ariel, de kom några tårar hah (a). Vet att de gjorde de för dig ockå Lena men du försökte bara dölja de! ;).

Efter vi sett klart filmerna och försökt plugga lite historia så åkte jag till A. Spenderade även natten där. Kändes skönt att få vakna upp i hans famn igen. Men hade grymt svårt att somna efter ......... Om du bara visste hur ledsen jag blev, hur stor klump jag fick i magen, hur jävla tom och stel jag kände mig. Jag vet inte vad jag ska göra, jag vet du har berättat hur de ligger till och enligt dig är de ingen stor grej, fattar inte hur du kan tycka de..  Hur fan hade varit om de hade varit tvärtom? Tänkt efter själv hur de hade varit om de hade varit du som upptäckt något sånt.. Finns så mycket tankar om de där så jag vill bara gräve ner mig. Jag önska att jag inte hade fått reda på de, men ändå så är jag glad över de. För nu vet jag och de gör ont... Men de sjuk är att de kanske inte är fel på dig de kanske är mig de är fel på, för på nått sätt så skäms jag... frågan är ju bara: vad händer nu? jag har ingen aning. Just nu är jag bara så besviken.. allt som var så bra till en början :(..

Skulle egentligen fara tillbaka dit efter skolan men nu blir de inte så måste och träna sen plugga.
pallar inte sitta här mer, vi ses...


Morgonen börjar med fotoredovisning.

Morgonen var jobbig, var huur jävla trött som helst!  Men jag kämpade mig upp och nu sitter jag här i redigeringsrummet och har fotoredovisning. Tror vi slutar efter detta, sköööönt! Nä nu ska jag lyssna extra noga för nu är de Lill Lena som ska redovisa, woho you go giirl! ;).
Påtal om annat är jag grymt sugen på att fara och bada någonstans typ Bodenbadet eller i Piteå. Hur länge sen som helst var de man var och bada, hur kul som helst! Tror jag måste ragga med mig någon  och dra ;D! FÖR VISSA DISSADE JU IGÅR!! ..... helvette! haha.
Sen efter skolan blir de spinning och core! får se hur de går har as mkt träningsvärk. Håller på dö!..

Glad Sara!

Okej jag är riktigt riktigt riktigt glad! Har nyss varit och träffat min pojkvänn som jag inte träffat på hur länge som helst. Var grymt sugen på att följa med hem till han men så blev de inte :(. Fan vad jag har saknar honom, helt jävla sjukt! Blev alldeles varm när jag såg honom och magen bara pirrade, haha åh!

måste gå och lägga mig nu, kommer sova gott de kan jag lova er :')!

1 månad och 1 dag! <3


I can’t find a way to make it right

Nu är jag på ett sånt där jätte bra humör igen allt pga dig :D!. Förutom min depressions ångest över min kropp.... Åh gud får verkligen panik, jag är deprimerad över de på riktigt, usch vad jobbigt..  Aja träningen gick bra, gode jobbigt var de! Hela kroppen var helt slut efter passet. Nu ligger jag bara här i min säng och håller på somna. Hela jag är slut. Ska spola upp ett varmt bad och hoppa ner och bara njuta! Har så förbannat med träningsvärk, galet ! Sen ska jag göra lite läxa innan jag somnar ner i en djup sömn!  

Puss.
Jag är besviken på dig :/...


PLÖGGGIIZZZ

Haha Tove, jag kunde inte ha sagt de bättre själv ;D!

Har inte blivit många timmars sömn eftersom jag var tvungen stiga upp kring 8. Tänkte först skippa att fara och lämna tillbaka den men insåg då att de bara skulle bli massa tjafs och skit. Så jag for och lämnade tillbaka den. Väl hemma tänkte jag att de var ingen idé att somna om. Så jag satt mig framför datorn och skrev kklart våran svenska läxa. Japp ni lästa rätt jag har skrivit klart min svenska läxa som ska vara inne på ONSDAG.  Jag är klar två dagar innan den ska lämnas in, vad säger du nu då Tove ;D !  Aja nä nu måste jag skynda mig så jag inte kommer försent till skolan :).  Min dag kommer se ut då här:
- Skola
- Träna
- Hem/äta
- Träna
- SOVA!
Jag har verkligen blivit hurtig ;D!  Nämen vi ses, Puss


Snygg snyggare snyggast!

Nyss kommit hem från Tove de har varit de vanliga söndagshänget med ZN. Lika underhållande som alltid! Åberg hade till och med bakat chokladbollar till oss. Jag är stolt över dig åbbe, riktigt snällt av dig! extra plus men dock försvann dom när du nukkade dig senare under kvällen så just nu ligger du på minus! ;) Aja vi såg film och tog de bara lugnt. HAR även sett världens snyggaste kille, helt galet vad han är snygg, Grr. Måste tacka Hanna och Tove som visade upp denna skönhet till mig! Han var alltså helt galet snygg, ni fatttar inte, han hade man absolut inte tackat nej till om man säger så ;)! Ni ska få se bild på han sen!!!

Nä nu måste jag sova klockan är alldeles för mkt plus att jag måste in 8 till skolan FAN också!
Plus att jag blev jävligt less över samtalet som jag hade för några minuter sen, jag vet inte änns vad jag ska säga om de förutom, fuck måndag... Som jag sagt förut, lika att inte hoppas då blir man aldrig besviken. men skitsamma.

Tove hålet är verkligen inte normalt, jag börjar fan bli rädd nu , de kommer bli två flärpbitar.... haha och de är inte ett skämt längre!   NU SOVA, GODNATT PÅ ER !


Haha jag skäms!

Jag och Tove sitter på i bilen på väg till Helex för att träna,
Tove:- Hur länge var passet?
Jag:- En halvtimme.
T:- Är du säker?
Väl framme på helex kollade vi hur länge passet var eftersom jag var bombsäker på att de bara var en halvtimme  för att jag hade kollat flera gånger hemma innan vi for. Vi kollar båda på pappret och där står de 18.45-19.45 Tove konstaterar att de bara var en halvtimme, jag nöjd som fan för att jag har rätt säger I told you so. Just innan vi ska gå där ifrån börjar de knaka i hjärnan och jag inser att de är fan en timme :O!  inte en halvtimme. Ja vad ska man säga, vi går sista året på gymnasiet och vi kan än inte klockan, underbart (y) hahaha!

Efter passet taggde vi som fan för bastu, vi sätter oss ner och väntar på att de ska bli lite mindre folk. ALLA far ingen stannar och duschar. Vi blir as glada och börjar klä av oss. Tove skyndar sig och kollar om bastun är på. Hon inser att den är på och säger "Livet leker" svin glad och hur nöjd som helst. Vi börjar duscha och han precis bli blöta innan de glider in en tjej som jobbar på helex som säger
-Vi stänger nu
Eftersom duscharna var på hörde man inte riktigt vad hon sa så Tove säger glatt hej. Efter ett tag klickar de, och vi kommer på vad hon sa. Vi springer ut ur duscharna och panik klär på oss, innan vi flyr ut ur byggnaden med hur mkt skratt som helst och med en enda kommentar
"JAG SKÄMS"


Even if the sky is falling down

Gud vad jag är trött. Har inte fått sova ut nå i helgen. Hur fan kommer veckan att gå, kommer inte orka när jag inte fått sova ut. PLUS att jag måste till skolan 08 i morgon fast att jag har sovmorgon till 12.15 för att jag var dum nog att låna en jävla kamera i fredags som jag ändå lyckades glömma i skåpet, UNDERBART SARA, underbart .. Nä jag håller helt seriöst på att somna, och veckan ser fan inte bra ut. Hur jävla mycket som helst att göra nu innan lovet. Jag orkar allvarligt talat inte, jag gör inte de, NEJ!.. Någon som har ett rep att låna? Nä nu ska jag byta om sen hämta upp Tove för vi ska på bodystep. Längtar, då glömmer jag bort alla tankarna ett tag och de om något är underbart! Efter träningen får jag se hur jag gör.  Aja nu måste jag skynda mig, puss !

Kan de bli måndag kväll nu tack?

Tooove, kollla vi borde vara stolta de är ju förfan en favorit! ;D hahaha

Nu sova, upp tidigt i morgon, godnatt!

Regler:
1. ta fram din mobil,
2. bläddra random i din inkorg,
3. stanna när du räknat till tio och skriv sms som svar på frågorna.


Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen?
Sara ställ upp, vi har ett hårt liv.. vi måste ha affär..

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Oskar Johansson ;b okej har haft match :)

Vad är det första du säger om din kompis blir påkörd av en buss?
Du kan ju hänga med oss ikväll? :)

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Men sluta :) vi röker sen då vi far till stan :D

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Nästa helg är de ju pubafton i måttsund ;) kom dit då :D

Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Jag, de är ju ingenting egentligen handlar det ju om mig för att jag skämt ut mig och därför vill jag inte säga det för att jag skäms

Vad vill du höra mest av allt?
Jaha men de gör inget :) okey men du kan ju säga när du har tid och vill så kan vi hitta på något?


Du och jag mot världen

Är på grymt bra humör! Allt känns så förbannat bra. Förutom med dig, dig och dig men er skiter jag fullständigt i! Ny duschad, ny städat, ny bäddat, ny pratat i telefonen med min snygging, pratar med en speciell människa på msn som gör mig glad, nu ska jag bara vara social ett tag till innan jag kryper ner i min nybäddade säng helt själv, men snart får jag sova med dig <3

Tove håll ut, du är inte den enda som är less på den är skitstaden!
finns så jävla många falska människor, idiotiska rykten som vissa människor som inte har något liv tror på, och hur mycket skitsnack som helst.  Men snart far vi fattar du, snart snart snart, vi måste bara hålla ut ett tag till sen far vi bort från den här skiten. Jag längtar så mkt så jag får panik. De kommer vara så fruktansvärt skönt och fan vad vi ska ha roligt! Vi ska festa och leva livet och bara skita i alla idioter! De kommer bli awsome. Håll bara ut, finns alltid här för dig, och de vet du!  du och jag mot världen, visst var de så? <3





It´s been a long time ago.

Sprang i 1 timme på rullbandet sen körde jag lite mage, armar och ben. Så nu ligger jag i min säng och är helt jävla död! Väntar på att min låtsas pappa ska komma hem med mina nötter som han har köpt åt mig, mums :) Medans jag väntar ska jag städa upp mitt rum, tända några ljus och bara ta de lugnt. Mamma frågade nyss om jag ville spela kort med henne så ska gå och gör henne sällskap!  Efter att ni läst allt de här fattar ni nog att jag bara ska ta en lugn jälva hemma kväll. De kommer bli grymt skönt. Känner mig inte sugen på att göra någonting alls bara ligga hemma och dega. De kommer bli undebart. Min kropp behöver de också :)! Blir nog att se någon bra film sen också. Men ska börja städa nu. Vi ses  puss :)!

På måndag, inte länge kvar nu. Men ändå känns timmarna minutern sekunderna att gå förjävla långsamt. Varför känns de alltid som att tiden går så långsamt när man längtar sådär riktigt mycket efter någon/någonting? Jag längtar otroligt mycket <3

klassen på mentorsdagen i 1:an :p  shit vad saker har förändras


I try to give you the best of me

Känner paniken nu att jag aldrig for och tränade så ska nog fara och köra lite lätt på gymmet även fast att jag är sjuk. Har ju tränat varje dag denna vecka så känns bara fel att inte träna. jag måste träna!.. Efter att jag varit och träna måste jag även städa upp mitt rum lite, de ser förjävligt ut ! Kankse kör en hel rensning av mitt rum, hmm, de återstår och se hur mkt ork jag har! ;P  Frågan är egentligen vad som händer ikväll? jag har faktiskt ingen aning, blir nog inge supa hur sugen jag än är på de!  andra helgen irad nu som jag är nykter, suget är enormt! Men känslan av att vakna upp utan att vara bakis är ju helt underbart!

Snart har de iallafall gått en hel vecka utan, cola, chips, godis och annat onyttigt skit. och vet ni? de känns underbart. Känner knappt nå sug längre. Eller nog känner man av de men de är absolut inte som de var i början. Nu känns de riktigt bra, ska fan aldrig mer börja äta de igen!

Förlåt AdamN att jag inte hämtade er inatt, jag har typ lite ångest. Men var helt död när du ringde och väckte mig. Visste knappt vart jag var! Men jag ska gottgöra dig någon dag :D !

Nä nu väntar gymmet på mig, syns. Puss!

haha den där kvällen, är en kväll man inte glömmer, visst Tove? HAHA :'D

När allt känns mörkt så är du solen som lyser upp mina dagar

Psykologi provet igår gick väll bra, tack Lena! Idrotten gick också bra, även religionen. Har nog aldrig jobbat så bra på en religion lektion någonsin, vad hände? Sen ville jag bara dö, ena efter de andra hände och jag ville bara bort ! Men kämpade mig igenom hela skoldagen iallafalll. Var sjukt depprimerad över allting, de var helt sjukt :S haha!. Men när jag fick träffa Tove efter skolan så var de som att allt bara förändrades, som natt och dag. Så jävla underbart. Jo Åberg och Per var ju också med, ni får en liten stjärna ni också! :). Jag, Tove, Alex och Alex syster for sen på helex och körde ett spinning pass 45 min. Varför måtste spinning vara så förbannat jobbigt. Man känner verkligen hur de bränner. Ångbastun efter passet var nog de skönaste jag varit med om på 15 år! Nästan så att man somnade. Skönt att får prata ut med Tove om allting också!<3

Vi tog bussen hem där vi även mötte upp Hanna innan vi åkte till Tove. Vi åt mat, såg idol, for till coop, hyrde film och tog de allmänt lugnt och fulade oss som vanligt ;D. Vi hyrde dead silence. De roligaste var ju när filmen började så satt alla utspridda, i slutet av filmen låg alla ihoppressade i soffan, haha! For sedan hem och sov eftersom jag hade träning klockan 10, men på morgonen när jag vakna kände jag hur halsen gjorde ont. Så skippade träningen. Steg upp och gjorde havregrynsgröt till frukost och nu ligger jag här i min säng och ta de lugnt!


Hur kunde vi låta de gå så här långt..

Om någon bara förstog, helst du. Hur jävla mycket jag saknar oss. Våra minnen, vårat starka band som vi hade mellan oss. Bandet är fortfarande kvar, men ej lika starkt! Om du bara visste hur mycket jag önskar att de var lika starkt som de har varit. Men just nu känns allt så hopplöst, att de aldrig mer kommer bli lika bra.. Tänker tillbaka på våra sjuka minnen , alla skratt vi delat och känner hur jävla sjukt mkt jag saknar allt. Hur kunde vi låta de bli som de har blivit? Jag kan inte änns beskriva med ord hur mycket jag saknar allt, de är sinnessjukt.. Vill kunna dela mina skratt med dig igen, vill kunna upppleva alla sjuka händelser med dig, vill kunna prata med dig som förut. Vill bara att allt ska bli som förut igen...


kär & älska

Vad är de för skillnad på att vara kär och älska någon ?


Just nu behöver jag en kram!

Jobbet var en pina, nämen de brukar alltid vara helt okej att jobba men inte idag. Jag ville bara hem hem hem och åter hem. Bättre blev de inte när min kassa inte fungerade. HELVETTES JÄVLA RACKEL. Vad är de för jävla skit som alltid ska hålla på rackla och när fan kommer våra TV-apparater! Åååh jag är arg, jag ska fan skriva en insändare!!! Ännu sämre blev de när min mobil dog för att jag inte hade någon ström, helvette! Men tur att man har roliga människor som kan muntra upp en när man vill ta självmord. Nu tänker jag faktiskt på dig Kristian. Haha du är den som alltid får höra mitt gnäll och damputbrott varje gång. Haha men detta betyder nu inte att jag kommer sluta gnälla ;)!

De var väldigt svåt att jobba när man såg smörpopcorna... de var fan en plåga och allt godis som hänger uppe. Nä de var fan ingen rolig händelse. Men jag klarade av frästelsen. De borde jag fan få pris för :O!  Nää är så förbannat jävla trött så ska gå och ta mig en dusch sen somna in i min underbara jälva säng. Önska bara att jag inte behövde ligga själv.. Men snart träffas vi ju snygging, och skoja inte om jag längtar!

ORKAR INTE SKOLAN SNÄLLLLLLLLLLLA KAN NÅGON BARA GE MIG ETT LIV UTAN SKOLA, åh ingen bra dag nu måste jag skynd mig i säng innan jag gör nå dumt! ?:o

Puss på dig vännen och på våra oförglömliga minnen!


glad för min skull men ledsen för din skull

Åh jag är både glad men ändå typ ledsen för din skull.
Vet inte vad jag ska säga, men på nått sätt så fixar de sig alltd, och de vet du också. Man måste ha tålamod. Är bara rädd nu att du ska få för dig att flytta ännu längre bort... <3


This life don´t last forever

okej dom två passen igår var de jobbigaste jag varit med om på länge :o Galet. Men vi överlevde, tur var väll de ;) Bastningen efter passen var underbart! När jag var klar kom Lena och hämtade upp mig. Vi for till Willys och inhandlade, nötter, loka, grönsaker och dipp! de kändes så sjukt fel att bara gå förbi colan, chipsen, godis och allt.. som jag sa till Lena "vi är på fel sida av affären.." typ sorligt haha. AJa sen for vi och hyrde 5 disney filmer. Vi for hem till Lena gjorde klart allt och slog på Hitta Nemo. Den är så förbannat bra så jag skulle kunna se den om och om och om igen! :D Där satt vi med våra grönsaker och skrattade så magen krampade! Sen slog vi på den andra filmen Pocahontas (stavning?) Men vi somnade efter halva filmen vi var D-Ö-D-A! Vi ka nog inte säga vad klockan var då ;) haha.

Vaknade upp tidigt efter som jag skulle på massage klockan 11. Efter massagen for jag till Gammelstad med tjejerna iklassen för att fira Maja som fyller 18 idag. Grattis till dig sötnos, nu är du äntligen 18, och kan följa med på krogen ;D! 

Nu ligger jag i min säng och inväntar jobb...
är verkligen inte taggad på de hadde hellre vela ligga hemma i sängen och se hitta nemo :D, har för mycket träningsvärk för att orka jobba..! Nä ska fixa mig nu sen fara vi ses :)! pusss



you

I don´t know what to do.
Im in love with you..


I stay in love with you

Kom för en stund sen hem från skolan, alltid lika glad när man överlevt än en onsdag. Eftersom onsdagarna är jobbigast! Hade iallafall redovisning på historian idag, IG eller vad säger du Jessika? Åååh orkar verkligen inte med skolan längre så grymt less och allt.....

Nu sitter jag och taggar för snart ska jag fara till helex och träna med Tove och Alex, vi ska på TVÅ pass, ena passet var typ spinning de andra passat komme jag inte riktigt ihåg vad de var, men ni kan ju komma och hälsa på mig på sjukhuset för jag kommer nog allvarligt dö! Men nu ska jävla ölkaggen bort, så långt jävla bort som möjligt!   Aja nää måste gå och byta om och packa lite saker. För efter jag tränat bär de av till skogen. Där jag och Lena ska ha myspys! Spenderar även min natt där ;)!

Dagens:
Jag och Lena fular oss
Johan Aasa: "Ni är farliga för varandra, ni är som en våldtäckt tsm. De är sant. Så jag föreslår att en flyttar på dig!!"
hahahaha ååh den dära Johan Aasa.


Nu är vi inne på tredjedagen Lena..

Tredje dagen av 14 dagar, de här klarar vi lätt Lena ...
Jag vill typ seriöst dö vill ha socker i mig, känner att jag knappt orkar vara vaken eller koncentrera mig! Underbart att jag då har redovisning idag..  Efter skolan blir de förbränna fett på helex, sånt gillar vi! nä ska gå och fixa mig innan jag far till skolan :)

Puss, hehe ;)

åååh..........

You found me

Massagen var välbehövd!  Att man kan hä så många knutar och skit i ryggen. Jag önskar bara att min rygg kunde vara bra.. Efter massagen for jag och umgicks med ZN, grymt jävla länge sen!  Lika kul som vanligt var de att umgås med UVS barnen, me like ;)<3.  Nå mer jag gillar är att de ryktas om fest i helgen, och vad säger vi om de?! :D Grymt taggade de är ju nått som är säkert, var ju nykter hela förra helgen så är extra taggad, så nu kör vi!! :D Måste bara försöka orka mig igenom skoldagen i morgon, de är alltid onsdagen som är så förbannad lång och jobbig.. Pallar inte!  Aja nää har just duschat och ligger i min säng! Ska lägger mig ner och se tv, tills jag far och hälsar på john blund !  pussgodnatt på er!


Håller på bli galen :o..

Dagen har varit bra, fulat mig som fan med Lena som alltid ;D!  Var på stan med Lena och Sofia. De är sjukt hur sugen jag och Lena är på att äta nå onytttigt!! ..  aja var och tränade en stund efter skolan också, tills jag blev störd och for hem haha, bättre lycka i morogn ;)!  Kände att jag var tvungen göra om min blogg lite, och allt jag just nu kan tänka på är max så de blev som de blev, är rätt nöjd ;D! haha nämen bättre blir de när jag har tid, måste skynda mig iväg nu för jag ska på massage hos min tränare. Skriver sen om jag inte dör, känner på mig att de kommer göra förjävla ont !!.... aja nää men hejdå puss!



ta mig tillbakaaaaaaaaaaa åh!

Om ni bara förstog hur mycket jag saknar dessa dagar!..


Give me everything you are

Varför ljuger man egentligen när man ändå vet att sanningen alltid kommer fram?

Dagen har varit som en berg och dalbana. Ena stunden glad andra stunden less. De beror nog på att jag inte fått i mig socket och fett! Min kropp är typ i chocktillstånd och jag håller på att bli galen. Men vi ska klara de Lena. De är alltid dom första dagarna som är jobbiga! Tillsammans klarar vi de. Av allt sjukt vi har gjort så tror jag att de är är de sjukaste och svåraste vi gett oss in på!  

Har även pratat med min underbara pojkvänn, varit lite tjaffs och så men allt är fixat nu och de känns skönt förutom att jag saknar honom extremt mycket..  Är så grymt myssjuk så de är nästan så att jag sätter mig i bilen och kör till honom nu! <3

Aja nä nu ska jag krypa ner i min säng, känner att jag har sömnbrist. Så vi hörs i morgon! jo jag skippade även spinningen haha har legat i sängen hela dagen ist  ;D   Puss


Klockan, inte riktigt min grej..

ÅH.... Jag måste nog gå om 1:an (lågstadiet). För jag verkar ju verkligen inte kunna klockan! Klev ipp typ 9?. duschade och stressade på som jag alltid brukar! Hadde lite tid över så satt mig vid datorn, där Per börjar skriva till mig. Efter ett tag då jag just tänkte säga hejdå och gå till bussen så frågar han om jag och Tove vill ha skjuts till skolan för att han ska ändå åt hertsöhållet. Jag tackar självklart ja och springer upp till mitt rum och ringer Tove i förhppning att hon inte har klivit på bussen! Medans jag berättar till Tove att Per kommer och hämtar oss så skriver Per att han kommer 11.40 och klockan var då 10.35. Började då att tänka, hur fan ska han hinna hit på 5 min?. Fick tillbaka svaret: Sara de är om en timme jag kommer! Kan du inte klockan? Jag fick panik och insåg att jag var en timme för tidig, Toves kommentar: Jag skäms !

Nämen seriöst de är fan inte första gånge någonting sånt här händer. Jag kan typ inte klockan, och jag håller med Tove, jag skäms !

Kan ju då dra hur dagen kommer att se ut. Först styrke skit på idrotten efter idrotten ska jag fara på SPINNING, fattar ni. JAG hatar spinning men Tove har ändå lurat med mig. Skoja inte om jag kommer vara död, plus att jag är sjuk! GL till mig.. Kommer somna ovaggat ikväll de är ju nått som är säkert ;). Nä nu ska jag väll typ, kolla så att allt är klar innan Per kommer ;p. Pusspusss

Nu kör vi Lena, nu börjar helvetet ! Vi har 2 sjuka jävla äckliga veckor framför oss. Hur ska vi orka leva när de är de vi inte får äta vi lever för?


Känslor

Har max sovit två timmar inatt..
de har nog varit min värsta natt sen den dära kvällen, då allt bara blev fel! Har haft en stor jävla klump i magen, tankarna har snurrat och även tårarna har runnit. Känslan som jag fick i natt har jag nog aldrig någonsin upplevt. Jag blev typ chockad över mig själv. Men de fick mig även att inse hur mkt du betyder för mig och hur jävla rädd jag är för att förlora dig. De du inte förstår är att jag aldrig någonsin har känt som jag känner för dig, och jag har aldrig någonsin ljugit för dig heller. Jag har alltid trott att jag har vetat och upplevt hur de är att vara när man är kär. Men jag har haft så fel. För jag är kär nu, och jag har som sagt aldrig någonsin känt så hära för någon. Du har fått känslor som jag inte änns visste att jag hade att vakna till liv. De är galet och de sjuka är att de skrämmer mig för jag är så himla rädd att bli sårad och lämnad så jag vet inte vad jag ska ta mig till..  De finns så mycket jag vill skriva men som nog är bäst att jag håller för mig själv..

Men iallafall samtalet där kring 11-12 på morgonen någon gång fick klumpen att försvinna, de var en sån lättnad så jag blev typ 40 kilo lättare. Efter de kunde jag iallafall somna om någon timme..

Men frågan är ju bara, varför har en bit av den stora klumpen i magen kommit tillbaka?..
Varför kan jag inte sova
?
Varför
har tankarna i huvudet börjat att snurra igen?
Varför är de som de är?
De känns som att du kanske inte vill de här lika mycket som jag vill de..


Kontrakt!

Idag har detta hänt:

Vi vaknade, låg i sängen hur länge som helst innan vi klev upp och kom på världens idé, vi åker och tjänar pengar. Sagt och gjort, nästan så att vi blev miljonärer. Detta firades med en french hotdog som en belöning av vårat hårda arbete, haha ;).  Sen skildes vi åt. For då till Tove och såg söndgsfilmen och pratade ut med henne. Gud vad länge sen de var, alldeles för länge :/ .. For hem rätt tidigt, för var helt död. Men de sjuka är att jag ändå inte kan sova? :s Aja nu ligger jag bara här och ser att klockan är över 00,  NU GÄLLER DETTA !
tro de eller ej men vi kommer klara de ;)

What I have in me, in my mind is you

Haha gårdagen ja... jag kunde nog inte beskiv de bättre själv än hur du  beskrev den Lena, "Dock så är delar av gårdagen en hemlis, eller hela.. hehehe. Eller igentligen inte men jo"  De var som att du tog orden från min mun, men vi är ju trots allt som "Yin och yang, a perfect match" haha ;). Den är hemlig men ändå inte. Haha gud vad vi är hemlighetsfulla!

Nämen som jag skrev på facebook i början av helgen att helgen kommer bli grym. De kan jag lätt säga att den har varit. Sjuka saker har hänt, sjuka diskutioner, mycket skratt, hög på smärta, full av fett och socker, sena nätter, blivit "rika", även lite tårar osv osv skulle kunna räkna upp hur mkt som helst! Jag och Lena har helt enkelt haft en grym helg ;D ! Finns så mycket som jag vill berätta men de blir så jävla mycket och långt.

Jag har insett en grej. Jag och Lena börjar alltid på nått sätt att prata om judar, gud, kristendomen osvosv, FAST att vi är sämst, så ligger vi ändå där och spekulerar och tror att vi kan och vet allt! Jag har bara två ord för de, jag skäms! För vi är verkligen hur dåliga som helst tills igår då vi äntligen hade rätt om en sak. Att Jesus var jude!

bruuuuuuuuuschan föfffaaaaan!  <3


saknaden är stor..

... sista inlägget innnan jag drar. Kände att jag verkligen måste skriva att jag saknar dig så förbannat mycket, de är nästan så att de gör ont för att jag saknar dig så mycket.. Jag vill bara träffa dig och bara stanna hos dig förevigt. Allt känns så jävla tungt nu och jag vet inte vad jag ska säga...  De känns som att de aldrig.. hm ja jag vet inte...

Jag saknar dina pussar, dina kramar, ditt underbara skratt och leende, alla mysiga stunder i sängen där vi bara ligger och myser, ja jag saknar hela dig... :( <3


Kommer alltid finnas där för dig, alltid <3

Nyss pratat med Tove, shit kändes som att de var hur länge sen som helst vi pratade och träffades :o!
Vi har pratat om hur jälva många idioter som finns här i luleå!  Jag pallar fan inte. De är ju sjukt. Vi bestämde att de är fan lika att inte lita på någon för då blir man fan inte sårad. De är så jävla rätt. JAG FATTAR INTE HUR FOLK IDS ÅÅÅÅÅH DE FINNNS FÖR MÅNGA IDIOTER SÅ JAG PALLAR INTE! Men de var skönt att få prata ut, du gör mig alltid glad min lilla lax ;) hehe  <3 Nämen nu ska jag skynda och fixa mig nukkan ville ha skjuts till Hanna och när jag ändå ska åt de hållet så why not? :).  Vi ses pusss!

ta oss tillbaka till trästocks eller till öllägret, där allt var så grymt roligt, där vi skrattade oss igenom dagarna, fast att vi var bakis, inga bekymmer, inget klagande, inga besvikelser, ingen som svek, ingen som snackade skit, livet lekte verkligen då! ta oss tillbaka <3..


This time I could see it all perfectly

Nyss tränat klart, mina ben är helt jävla döda, har blåsor underfötterna så jag knappt kan gå. De gör så fruktansvärt ont! Glömde ju skriva i förra inlägget att när vi gick till måttsund igår så höll vi på bli påkörda TVÅ gånger,  och de var inte för att vi gick långt ut på vägen eller att bilarna inte såg oss. Utan dom två bilar styrde verkligen rakt på oss plus att ena var en lastbil :o, så om inte vi hade typ ramlat ner i diket hade vi nog inte funnits idag. Vem fan gör något sånt?, jävla idioter!  Nä ska försöka ta mig till duschen sen vidare mot Sherwoodskogen ;)! och man vet aldrig vad som väntas där, hehe! Man kan ju nästan tro att jag flyttat in dit, haha! Men de är nästan så att jag saknar ZN :/ och jag vet att ni saknar mig också hehe . Påtal om de måste jag ringa och prata med Tove , hänt massa som jag måste berätta till henne . Men ska skynda mig nu vi ses :) ha en bra kväll/natt, för de kommer garanterat jag att ha, woho !:D

Jo har ju glömt att berätta att jag har bokat eller min mamma har bokat en tatueringstid till mig så snart gör jag en till :D:D:D:D, skoja inte om jag längtar ;)!

SÅ jävla less, seriöst så jävla dålig stil..
jag pallar inte!
 
tusentals hjärtan till dig vännen <3


What can i say, what can i do this is who iam and im hurting you

Förlåt för min dåliga uppdatering, känner mig kass. Men har inte varit hemma på flera dagar plus att jag inte har orkat, eller haft tid! Men kan berätta vad som har hänt hittils!
Onsdagen då, blev inte så mkt att filma för de blev massa tjafs, men vi hade kul ändå eller iallafall jag och Lena resten däckade ju i sängen. De roligaste var ju satsumas grejen och jude snacket haha! aja Torsdagen, vi for och filmade på morgonen, SJUKA saker! haha. Sen for jag iväg och jobbade. Efter jobbet drog jag till Lena igen. Vi for och köpte massa gotta och sedan tillbaka till Lena. Tanken var att vi skulle filma men de gick inte så bra de heller! Fredagen vi vaknade, kämpade igenom oss dagen sen for jag och Lena hem till mig som bor nästan längst ner på HERTSÖN vi lämnade bilen där och sen GICK VI TILL MÅTTSUND ! Vi gick ca 4 mil utan att stanna en förbannade gång, kan ju berätta att vi var typ svimfärdiga och gråtfärdiga när vi väl var framme! Vi var helt seriöst hög av smärtan, ni ska höra hur vi låter (vi spelade ju självklart in allting eftersom vi tänkte att ingen skulle tro på oss!) De är SJUKT! Väl framme bastade vi , och skoja inte om de var skönt!

Sen hur döda vi än var efter våran 4 timmars gång så ställde vi oss och gjorde en sak till våran VÄN, som har de lite jobbigt just nu! Vi är allt riktigta vänner vi. Men de blev inte som vi hade tänkt oss men skitsamma vi var så trötta och less så vi orkade inte bry oss! På morgonen (lördag)så skjutsade iallafall Lena hem mig och nu sitter jag hära, och ska vilken sekund som helst fara och TRÄNA... eh inte alls taggad..   men vi ses hejdå.

Så jävla dålig stil, att ni änns orkar?


We are falling apart, I can feel it..

De har verkligen inte varit en bra dag idag, jag har varit blöt, frysit, trött, sett ut som en uteliggare (sjukt risigt), varit hungrig. Inget har varit bra. Jo en sak har varit bra, for och tränade ist för att gå på svenskan! Så jävla skönt att träna. Nu har jag just duschat och ska ta mig en liten PN innan jag ska träffa Hannah, Lena och Sofia och filma ;D! Sen så måste jag smita en stund för då ska jag på fotbollsmöte, sen tillbaka till  att filma! Känner på mig att kvällen kommer bli grymt rolig som alla andra gånger då vi filmar :D woho, orsaken till att jag ska ta en PN är för att jag alltid brukar däcka i lenas säng för tidigt ;) haha men nu jälvar taggar jag upp!

Jag hatar skitsnack så jävla mycket, hur ids folk? varför ska folk få lida för att folk snackar så jävla mycket skit, saker som inte änns är sanna, och dom som tror på allt är ju också konstiga varför inte bara snacka med den personen och kolla om de är sant eller inet ist för att ja ååh bli bara så arg.....!!!  De är fel att lida för nå man inte har gjort! Finns här för dig vännen <3

Nu ropar sängen, hehe. cya!


Puss vännen <3

Du är värdefull, och guld värld <3


Im lost without you.

Åberg dina kommentarer är inte OK!

klassfoto idag, de fick fan mitt självförtroende att sjunka längre ner än botten, fyfan. Har sån ångest över att alla på gymnasieskolorna kommer få katalogen så jag vill typ gråta.. usch! 
Tog mig en lång prommis hem idag efter skolan. De var skönt, för mycket tankar just nu. Så jävla jobbigt när man verkligen försöker hela tiden men ändå aldrig räcker till..

Har iallafall pratat med PeePee och Lena i telen ikväll. De fick mig iallafall på gott humör. Era sjuka jävlar, hehe!
Har även kollat igenom min bilddagbok som jag skrev i förra inlägget. Åh herregud vad jag saknar Johanna Nilsson och våran tid, de är helt galet!.. Vill verkligen ha de som förut, fattar du hur sjuka vi var och hur mkt vi skrattade, helt otroligt :')! <3

nu sängen, är kramsjuk :/..


historien om Sara och Johanna!

Åh sitter och kollar igenom min bilddagbok, på allt gammalt då jag upptäcker min lilla historia som jag gjorde om mig och Johanna för en ganska lång tid tillbaka!  Tänkte att ni skulle få ta del av den här på bloggen! Så här börjar den, gå ner bild för bild och läs! ;D.

Ja som sagt våran vänskap började tidigt

Vi blev äldre och äldre!

och ju äldre vi blev så insåg jag att..

att Johanna var udda!

Hon började nämligen tro att hon kunde flyga

Hon försökte övertala mig att de går att flyga

Hon försökte på alla sätt visa att de verkligen gick

men jag förklarade för johanna att vi är inte gjorda för att flyga, och att de är omöjligt

till slut så insåg även johanna att jag hade rätt, och då skrattade hon.

hon har stora humörsvägningar så efter hon hade skrattat så började hon kaxa, och fråga om jag ville ha en 37:a i skallen

jag blev rädd och försökte rida iväg

medans hon letade efter mig så vann hon en stor kexchoklad och blev mkt stolt och glad

så johanna ringde snabbt till mig

och sa, du kan komma hem nu, du ska inte få någon 37:a i skallen

jag for hem till Johanna

Jag tänkte även fassst johanna är lite udda

kommer jag alltid att älska henne mest

men de sägs ju att man blir som man umgås

men tillsammans är vi perfekta <3

och jag kommer aldrig att sluta älska henne

tillsammans med henne

så känns allting precis allting så himla bäst

Vad som än händer

så kommer jag aldrig att lämna

DIG <3

dåtid

nutid

FÖRALLTID <3

Till Åberg, vi gillar helt enkelt inte svikare!

(22:09) SaraaaL.blogg.se: Men jaa, jag kommer adlrig mer kunna kolla dig i ögonen SVIKAR JÄVEL! ..
(22:09) <toveb: Vi kör över honom med bilen när vi far till pello
sen visar vi fingret och far och festar
(22:10) SaraaaL.blogg.se: FÖRST kisssar vi på han sen far vi och festar!
(22:11) <toveb: ja och så skålar vi för att det är en mindre svikare i denna värld
(22:11) SaraaaL.blogg.se: Men ja och lever livet och har de bäst!
(22:12) SaraaaL.blogg.se: medans han ligger hemma med ett rakblad och önskar att han inte hade svikit sina vänner !
(22:13) <toveb: ja, sen när han ringer och ber att få oss tillbaka så lämnar vi han i lövskär
(22:14) SaraaaL.blogg.se: ja och när han skriker av rädsla och ångest så knäcker vi en bäääärs och diggar musik!
(22:15) <toveb: ja och sen häller vi lite explorer på han och tänder eld.

Jag vet inte om jag pallar nå mer..

Duschen var underbar, men att krypa in i mysiga kläder och lägga sig i sängen med en stor popcorn skål var ännu bättre! Så har bara legat framför TV:n och bara ätit! Nu tog de slut och känner hur varma mackor hade suttit fint, mums! haha de är inte okej att jag äter ist för att plugga. Nä ska faktiskt sätta mig och göra min projektplanering nu här snart , men de är svårt att koncentrera sig när maten lockar. Haha ååh nej vilken tjockis jag har blivit, kan typ inte sluta tänka på mat ! Aja nää ska väll gå och fixa nå gott och äta (varma mackor) sen blir de skriva min projektplanering sen sängen, längtar verkligen är grymt trött! 

Har även räknat ut att jag lagt ut 7500 kronor på min kropp :p !

Bh mannen får man sig fan alltid ett gott skratt när man pratar och tänker på honom, eller hur Tove ;D HAHA!


Tänk att någon man knappt känt i någon månad kan få en så glad?
Han vet hur man får någon att le :)


still fighting!

Söndagen: Var en kämpig dag försökte verkligen överleva den, och de var nästan så att jag var nära på att ta självmord, så dåligt mådde jag när jag vaknade! Drog på max med Tove, men ångrde de lika fort efter att jag ätit upp allt och kände hur illa jag började må igen! Gled hem till Tove somnade i hennes säng, blev väckt av massa nukkor som kom in skrikandes, inte okej! Försökte ändå att sova vidare. Men självklart ska Per och Åberg börja nukka sig! Så de blev ju självklart krig som vanligt! De är inte okej att hoppa på någon som inte mår bra! helvette. Haha aja nämen de var som sagt en kämpig dag, men jag lever.

Måndag: Hade bara religion sen slutade jag, idrotten blev inställd vet ej varför men jag klagar inte! :D. For då in till stan och gjorde lite ärenden ;D.  Har äntligen gjort de jag aldrig trodde jag skulle våga göra, woho! For tillbaka till skolan hämtade upp Tove och vi for och tränade, hurtiga som vi är ;). Nu ligger jag i min säng. Ska gå och popca mig lite popcorn sen försöka göra bort lite skolarbete.

hm, åh vad arg jag bli..

ta mig tillbaka till sommaren!!


<3

(12:19) A :  Jag blir helt varm när jag tänker på dig fan vad sjukt.

<3


I really miss you and wish I could kiss you

Lördagen: Var hur stressig som helst vaknade upp hos Tove, kämpade mig hem och fixa mig innan jag snabbt drog mig till ishallen, där de var jobb som gällde.  I våran kiosk brukar vi alltid satsa en 10 på matchen, alltså hur de kommer att gå. Och den som gissar rätt får alla pengarna. Men om ingen gissar rätt så forsätte de och pengarna ökar i lilla burken som vi har! Tills igår, då jag gissade att matchen skulle sluta 2-3 till Färjestad. Mitt gyllene resultat slog in och jag gick där ifrån med vinsten i fickan, alltså 340 kr rikare ;D  Körde fort som fan till Tove där Hanna också var, vi lagade mat och började fixa oss för fest  ;). Vi hade förfesten hemma hos Tove innan vi drog oss mot fiskekyrkan. Resten av kvällen haha ja... Nämen de var faktiskt riktigt kul, har dock lite blåmärken här och där! men de är smällar man får ta ;) Tove minns du , du jag och ... på dansgolevt? HAHA jag skäms ! De hända många sjuka saker som alltid, har även blivit pappa för den delen ;D ! 

Blev väckt av att Tove ringde "kom och hämta mig" KLOCKAN 7 på morgonen jag fattade ingenting. Somnade iallafall om och blev sedan väckt igen av att nukkan ringer och säge "kom och hämta mig" Fattade fortfarande ingenting och somnade om. Blir sedan väckt igen av att mobilen ringer men då är de A som ringer. Måste få säga förlåt till dig för allt som hände igår... :/ sen måste jag få säga TACK till Lena som körde hem mig <3  nu ska jag klä på mig och försöka fixa till mig lite, städa sen blir de bakis häng hos Tove med ZN :)

INTE OKEJ att jag har utvecklat jordgubbs historen med sugrör och sprit :o haha
 
..idag mår jag inte bra.


Livet leker

Fredagen: Vi for ju då som sagt på basketen fast att jag och Tove var emot de men vi gjorde de bästa av situationen och gjorde de vi var bäst på alltså att leka, haha! Efter de for vi och köpte godis och hyrde en dålig skräckis. Efter filmen så tyckte vi att de var lämpligt att fara ut och träffa lövskärs mördaren! och självklart ska idiot åberg gömma sig i skogen med en påse på huvudet och hoppa fram och skrämma oss. Jag har nog aldrig blivit så rädd i hela mitt liv jag trodde typ de var min sista stund i livet! Sen gled vi lite fram och tillbaka. Än en lyckad kväll med ZN = zupernukkorna ;)!

Jag är rädd..


Men shut the fuck up

Haha min kära vänn Hanna Drugge har berättat att man kan spåra anonyma kommentarer! haha detta ska bli hur kul som helst, haha jävla töntar som inte klarar av att stå för vad ni tycker! Fast de var faktiskt länge sen jag fick någon dyg kommentar men jag har ju flera att kolla upp de är ju nått som är säkert ;P !

Dagen har varit bra :)
Jag och lena har fulat oss som vanligt men de sjukaste var ju när vi var på svenskan, vi dampade lite som alltid när vi efte ett tag hör hur våran lärare säger "Men shut the fuck up"! hahaha hur chockade vi än blev kunde vi inte låta bli att skratta, vi tyckte de var hur kul som helst. Den dära Johan Aasa han är en riktig kille de ! 

Nämen annars har dagen varit bra de dära med noas ark ska vi nog inte änns nämna om ;) Alla kan ha lite fel någon gång (a)    Nä nu måste jag skynda mig ska tydligen på plannja med nukkorna. KUL ATT MAN HAR EN EGEN VILJA HÄR I LIVET JAG HATA PLANNJA men de enda tove sa var "VI KOMMER KLOCKAN 6" så de är väll lika att kämpa sig dit, haha. Sen blir de hertsömys med film osvosv ;D blir nog bra ändå ! Men måste fixa mig nu så skriver sen, pusspuss :)

A.E <3


Från 0-18 och mer år kommer de bli tsm <3


Save me from myself

Att filma, är nog de bästa jag vet. Seriöst ni fattar inte vilka adrenalinkickar man får och hur jävla mycket man skrattar! Man mår helt enkelt jävligt bra när man gör de, och ja vi har blivit beroende! ;D. Varje gång man har slutat filma längtar man bara till nästa gång! Vill verkligen avslöja allt vi gjort idag men de ska jag inte göra eftersom ni får se de på filmen som snart kommer ut !  Åh gud vad jag längtar. Vi har då fått oss många goda skratt, jävligt blött har de även blivit men jag kan ju bara säga, hämnden är ljuv ;). Är fortfarande helt uppe i varv känns som att jag aldrig kommer att kunna somna! hehe ja ska väll ändå gå och försöka.  Lena allt kommer att fixa sig <3. Nu ett samtal sen sängen :)!  påtal om annat så har jag blivit helt kär i dead by april - What can i say. Så sjukt underbart bra låt  !!

De enda jag vet är att jag vill vara med dig.
och som du sa, "vi fixar de hära". De är bara jobbigt nu men vi får försöka tänka positivt.
<3



Jag kommer alltid finnas där för dig..

blev inte många timmars sömn inatt..
Allt känns så jävla tungt och jag kan verkligen inte sluta tänka på dig.
Den dära klumpen i magen blir bara större och större :'(..


Ska gå och fixa mig lite sen så kommer Lena och hämtar mig, vi ska göra ett nytt försök med filmningen. Sen på kvällen blir de plugg med Tove.


1 år 3 månader 2 dagar.

Jag vet att de här är de bästa för dig, och jag är glad för din skull, att de äntligen börja bli bättre. De förtjänar du! Trode verkligen bara att du skulle komma tillbaka, jag trode verkligen de, och hoppades verkligen på de. Så de kom som en chock när du sa de, orden som jag verkligen inte ville höra.. Men de är typiskt oss , när de verkligen börjar bli bra så ska de alltid skita sig på nått sätt. Men de är tack vare de vi har kommit så jävla nära varandra för att vi verkligen aldrig har gett upp oavsett vad som hänt, hur jobbigt de än har varit så har vi aldrig lämnat den andra. Spelar ingen roll hur mycket jag skrikit åt dig, surat/gråtit/drygat, betett mig som ett svin mot dig fast att du varit hur gullig och underbar som helst mot mig så har du ändå alltid funnits där och tvärtom!. Kan inte sluta tänka på allt, de går inte.. Kan vi inte bara spola tillbaka tiden då vi låg i din säng och bara mös, då de bara var du och jag! Då jag låg på ditt bröst och kände hur ditt hjärta slog och hörde dina andetag i nacken. Då allting var så himla bra! Jag saknar de varje dag, varje jävla dag..
Du gör mig glad, du får mig att må så där bra som bara du kan..

Fattar du att de var 1 år 3 månader och 2 dagar sen allting började? Förstår du hur fort tiden har gått?.. och nu blev bara allt så jävla jobbigt och så himla fel.. just nu vet jag absolut ingenting, men att veta att du fortfarande inte vill ge upp efter allt detta får mig helt varm i kroppen. Tanken på att inte ha dig där längre skrämmer mig, Vill inte änns tänka dom tankarna..Men vad som än händer så kommer jag aldrig någonsin att glömma dig. Du kommer förevigt att bära en bit av mitt hjärta, och ditt namn kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta åh fan vad jobbigt :'/..................

kommer bli en jobbig natt ..


åt helvette med denna dag!..

Har absolut inte varit en bra dag idag, den sämsta på väldigt länge. Först då morgonen som ni läste tidigare, sen P-böter 800 kr, klippningen gick åt helvette, plus att den andra saken som jag skulle göra efter skolan var för dyr, men funderar även på att göra de.. Sen har väll ändå kvällen varit helt ok, fast att de inte blev så mycke filmning, men umgås med tjejerna är ju aldrig helt fel! Roligaste var ju ändå den röda bilen, fast att den var helt tråkig! ;D ! tills nu.. för nu blev allt kaos, och jag vill bara försvinna! fan fan fan fan också..

<3


RSS 2.0