yey

Haha de är till Sofias fotouppgift därför jag ser ut som jag gör ;P

Bodenbadet!

Är hur trött som helst vaknat flera ggr under kvällen och har inte kunnat somna om, bara legat dära och tänkt på allt...
aja drar mig till bodenbadet med Lena och Tindra idag :)
Ska faktiskt bli riktigt kul, de var ju hur länge sen som helst då man var och badade.
Efter badet får jag se vad som händer, om jag stannar kvar i Boden eller om jag följer med hem.
aja ska börja pack badklädena och de nu! bye!

bgjlköläpöäöl

haha kul att de är fler som läser bloggen när man är ledsen..
undra vad de kan bero på.

Tankarna tar över..

Jag orkar inge mer, känner att jag håller på att åka ner i en djup depression.
Tankarna tar över, allt blir bara jobbigare och jobbigare. Jag håller på falla isär totalt.
Känns som att jag har ramlat ner i världens djupaste och svartaste hål och att jag aldrig kommer orka ta mig upp igen. Många sömnlösa och dåliga nätter då jag vaknat upp mitt i allt av all den panik och ångest jag har inom mig. Känner mig ensammast på jorden fast att jag vet att jag har underbara vänner som finns där. De går inte att förklara, de går inte att tänka positivt. Längtar inte änns till Turkiet resan och då är de verkligen nå fel....
De blir bara sämre och sämre. Vill bara kunna rensa bort allting från min hjärna glöm allt bara för en sekund, känna hur de känns att vara glad igen utan att behöva låtsas..


p pl plu plug plugg plugga !

  • I söndags så for jag till Lena där vi bestämde oss för att plugga lite historia men först och främst kikade vi förbi kvantum och inhandlade lite saker. Jag köpte : Nötter, satsumas och vattenmelon. Lena köpte: Godis, chips, dipp och drack cola, Inte okej är mitt enda ord!
Idag for vi till skolan och fixade klart mina bilder plus att  jag och Maja gjorde klart våran lektion, SKÖNT!
Sedan for vi förbi kvantum igen för Lena skulle köpa mera cola, suck... haha.
Sedan hem till Lena där jag fick en liten ångestattack att jag var tvungen fara ut och springa så tog på mig lenassuperdansskor och for ut och sprang 5 km efter de har vi bara pluggat och pluggat, nu har vi tagit en liten paus, ätit varmamackor och Lena har bastat.  Aja nä nu fick ni en liten uppdatering iallafall men vi ses bye !
Saknar min älskling <3



Lever livet

  • Jaa jag vet jag suger på att uppdatera nuförtiden! Men jag är oftast borta och när jag väl är hemma så är jag bara hem en snabbis innan jag vänder igen!
Under den tiden då jag inte har varit hemma har jag
- busat och flummat runt med Lena, sjuka saker har vi gjort haha ovanligt? nejnej.
- Myst med min älskling <3
- Festat med gamla godingar och haft en awesome kväll! ;D

  • Med andra ord så har jag levt livet helt enkelt! Nu är de söndag och de suger måste plugga men min hjärna hänger inte riktigt med just nu så ska nog ringa min älskling och få lite energi av han innan jag sätter igång!
Puss :)


Klump i magen..

Lycka till i morgon
Jag hoppas allt går som de ska om inte så vet jag inte vad jag ska ta mig till :/
Jag håller tummarna, jag älskar dig! <3


Wait right by the phone every night

  • Har nyss duschat efter att ha varit på ett pass på helex. Första passet på väldigt väldigt länge så jag känner redan nu att träningsvärken börjar komma! I morgon blir de spinning och core! Kommer nog mest troligen att avlida men som Tove citerade så fint idag "Vad gör man inte för beach 10". Bara bita ihop och ta tag i detta nu, jag är taggad!  I morgon klockan 12 ska jag även på min gratis sminkning, längtar as mycket. Älskar att bli sminkad och ompysslad (y)! Nä de var väll allt för ikäll, sovgott och dröm sött :) !

Vi behöver inget guld så länge vi har varandra <3

Im sleeping with ghost

Min lördag blev räddad, tack gode gud för de för vem vet annars vad jag hade gjort!
Lördagen blev iallafall awesome, men de spårade lite som vanligt där på slutet av kvällen, hjälp vafan hände? haha.
Eftersom att jag har blivit rätt bortskämd med att få sova brevid min älskling hatar jag att sova själv så fick mig en sovkamrat (y). Morgonen startades med en kall cola och chips, hur underbart som helst, resten av den kvällen vill jag inte änns prata om, ojoj! ;D
Idag på skolan har jag och Lena mest flummat runt som vanligt. Lena lurade även med mig på max, JAG HATAR DIG!! Dock vare någon som hade förgiftat maten typ för jag mådde verkligen inte bra efter de. De kan lena konstantera ;D!
Lena du är awesome, ibland undrar jag vad fan jag hade gjort utan dig <3

Livet är fan orättvist.

  • Igår blev de skräckfilms dags med Lena som kom till Boden. Men innan de så for jag och Adam och åt en liten romantisk middag på max ! awesome.  Sedan for vi hem och städade upp lite innan Lena kom :)! Hur perfekt är de inte att se en skräckfilm om spöken när vi är i en lägenhet som spökar, jag tror vi alla höll på skita på oss. Även Adam hoppade till haha :')! Sen for Lena hem och vi myste på tills vi somnade.  De bästa som finns är fan att vakna upp brevid min älskling <3
Min dag har än så länge sugit röv, sämsta på länge. Är i Luleå nu och luleå suger röv, Sverige suger röv, vissa människor suger röv. De är fan dags att flytta! Aja Min kväll är iallafall räddad så ska ut på äventyr nu, woho bye !

finns de spöken?

Gårdagen beskrev Lena jävligt bra så tar de hon har skrivit och klistrar in de hära ;p!

"Igår var det saralenacrazyalonetime som gällde! Våran dag såg lite ut såhär, kriminalvavdelningen - tacos - boden - PINSAMT - "sminkkurs" -  vattenmelon - fim. I morse sa vi våra tårfyllda farväl (krig) innan  gula faran rullade vidare"

Haha om ni bara visste vad vi gjorde igår, lika att ingen vet de än så länge för då hade vi nog inte haft nå kompisar kvar! :'D Men vad hade jag egentligen gjort utan dig Lena Josefsson? <3

Aja i morse så drog jag mig iallafall till Boden där jag fortfarande är. Får se när jag drar mig tillbaka till skit Luleå igen. Nä nu ska vi mysa och se film. Får se om vi får se filmen ifred utan att spöket ska komma och störa, jag är rädd..., ses puss!


<3

[email protected] sa (i går 21:01): - min stora kärlek :)

Du är de bästa som har hänt mig
Varje dag älskar jag dig bara mer och mer <3


I love you hun <3

Jo måste ju även få gratta min bästa vän Tove Barsk på sin födelsedag.
Hopps du får en underbar dag!
You are still the best <3



Love is just a word untill someone you meet gives it a meaning.

Lena klagar på att jag aldrig uppdaterar. Sofia säger att Lena uppdaterar mer än vad jag gör. Är de verkligen sant? är jag så dålig på att uppdatera?

  • Aja har varit en lugn skoldag idag, skönt att bara sitta framför datorn och flumma :) Efter skolan drog vi och fikade lite medans vi pratade om Turkiet resan, balen, studenten och hur jävla kul allt kommer vara. FAN vad jag längtar !!!!! kan vi inte bara spola fram tiden, de hade varit awesome! ;)
snart snart snart <3 :D


Jag älskar dig!

  • Min mamma är helt underbar, hon måste ju vara den bästa mamman som finns. Glöm aldrig att jag älskar dig <3 Igår tvättade hon min bil, idag hjälpte hon mig att storstäda mitt rum plus att hon har tankat min bil lite mindre än halva tanken och så har hon hjälpt mig att beställa turkiet resan, så nu är den äntligen betald!  Nu är de bara 45 dagar kvar tills vi åker :o!!!!!!!!!!!!!!! galet vad jag längtar! Är helt slut efter våran storstädning så ska gå och basta innan jag lägger mig och försöker sova, har så mkt i mina tankar just nu så vi får ser hur de går...
De får inte vara sant de får inte vara sant de får inte vara sant
Jag ber till gud, jag klarar inte av de :'( ..

Ensamheten är stor..

  • Umgåts med Tove ikväll, sett söndagsfilmen och varit ute och glidit med min nytvättade bil ;) Japp ni läste rätt min bil är nytvättad, mamma och min låtsas pappa blev chockade när jag kom hem från Boden med bilen så dom tvättade den och bytte däck på den. Inte helt fel de heller :)!  Nä nu ska jag nog krypa ner i sängen, ensamheten är stor.....
Våra minnen förblir oförglömliga! <3


När rädslan tar vid då kan jag inte se

  • Efter att jag har spenderat hela mitt lov i Boden hos Adam så har jag landat i Luleå igen. De har varit ett sjukt bra och mysigt lov med mycket skratt, och de måste jag tacka Adam för. Om vi bortser från lördagens händelser så har de här lovet varit perfekt, synd bara att de slutade som de gjorde :/.. Nä vet inte riktigt vad jag ska säga är bara så besviken..
Men iallafall så känns de as wierd att vara hemma, och jag vill inte änns veta hur konstigt de kommer kännas att sova själv.
aja nä nu ska jag ut på äventyr och glömma bort de som har hänt ett tag, bye!

En dag man kommer att minnas men vill glömma ;D!

Hahaha jag säger bara den där jävla Lena Josefsson!
Vi lyckas fan alltid, bra eller dåligt de spelar ingen roll. Haha!
Nu blir de snart att fara till min älskling i Boden :) <3
Jaa vi vet att klockan är 06.30, men sova är överskattat + varför sova bort påsklovet? ;)
bye!

Bilder är alltid roligt !

Fest/cleo
Fest/cleo
fest/cleo
Fest/cleo
Långpromenad med hundarna
Rengöring av min bil.
Rengöring av min bil.
Rengöring av min bil
När jag körde ner i diket.
Jag bara MÅSTE ha den.
Långpromenad med syster
Lenas stuga (y)
Lenas stuga (y)!

Bill och bull

Haha igår backade vi runt i en rondell, undra vad vi ska hitta på idag!
Sofia:
- Ni är fan som bill och bull!

Cola is the shiiiiiiiiiiiiiiiit ! (Y)


Kill it!

Igår for jag och hängde gäng hemma hos Tove, de var ett jävla bra tag sen. Alltid lika kul !

Idag vaknade jag kring 11 eftersom jag drömde en rätt så vidrig dröm, efter de kunde jag inte somna om så började fixa mig och packa eftersom jag skulle till Lenas stuga. Kring 16 mötte jag upp sömntutan på kvantum där vi handlade mat osvosv :) Sedan var de bara att fara hem till Lena och göra mat innan vi tog skotern över till hennes stuga  där vi befinner oss nu.  Vi vräker i oss cola, vattenmelon, godis och chips haha (Y) 

Nu blir de fan  att gå ut och snöbada lite vi håller på dö av varme, de är fan Thailand och då skämtar vi inte BYE!


RSS 2.0