Just a little, little bit better

Vet inte riktigt vad jag ska säga eller göra...
Frågan är ju om jag ska förlåta dig eller om jag bara ska skita i dig och leva som allt var innan vi började prata.
De känns som att du ljuger för mig, och att du inte menar ett piss med allt du säger. Jag vet inte... jag är bara så jävla besviken på dig, och jag trode alldrig att de skulle bli så hära, hade inte en blekaste aning om att de kasnke kommer att sluta så hära.. Men de som stör mig mest är att du försöker lägga skulden på MIG. när de är DU som har gjort fel, de var ju bara sjukt när du själv vet att de var du som sabba de, så kom fan inte och lägg skulden på mig som inte har gjort ett piss!!... äh nu ids jag inte skriva om dig nå mer, slutpratat!


Har inte varit i skolan idag pga olika själ. Sköönt eftersom att jag fick höra att de har varit en ganska onödig dag i skolan :).  Men är förövrigt jävligt glad och lättad om man inte tänker på de där uppe och allt annat skit. Nu är de bara en grej kvar sen jävlar! :D.   

Aja kvällen och dagen kommer ungefär bli såhära:
När Tove ringer drar jag dit med alla mina grejjer vi hoppar in i bastun, chillar, börjar småttatt fixa oss lite innan alla andra kommer och när dom kommer ska vi beställa mat (kring halv 6). Efter de så fixar vi klart oss börjar dricka, spela spel (längtar verkligen till spelet haha). Sen blir de uttåt mot Grace, dit dom flesta nog ska :D. Sen blir de party hela natten lång :D!  nämen vi får hålla tummarna att de blir lyckat. Nä ska nog gå och sussa ett tag men de är ju bara att höra av er, puss :)


sdÄGI>WHJSrrjö

Just nu, vet jag inte riktigt vad jag ska skriva, är så jävla arg och less så jag skulle helt seriöst kunna börja gråta, fyfan!
åh jag vet inte vad jag ska ta mig till vill bara slå sönder nå, skrika högt och bara dö!  fitthora... DÖÖÖ!

ids fan inte skriva nå mera, men du kan iallafall dra långt åt helvette.
öesghkörughörsgijrsoöhkfhfop.

Vill också bara säga en sak som inte hör till de där uppe, om du nu säga så himla mycket vafan gör du inte nå åt saken då? de är alltid, och då menar jag alltid JAG som gör någonting. Nu är jag less på de, om du inte orkar angagera dig så visst de är upp till dig men skriv då inte .....................................   usch vad less !




jo en sak till tack för den underbara trevliga middagen på thaithai tjejer <3

I wish you could understand, sometimes it feels like you don´t care

Faan, förlåt att jag har blivit så jävla dålig på att uppdatera, men de blir typ så nu när min dator har gått sönder och massa :s.. Men mamma ska fixa den så fort jag orkar röra på mitt döda fläsk och lämna den där !.

Men kan ju meddela att ni har inte missat så mkt, igår (måndag)  hm ja vad hände då?... typ inget speciellt, förutom att jag blev kidnappad, ska inte nämna några namn men jag blev iallafall borta hela kvällen, väl hemma tog jag mig en lång bastu, med mkt att tänka på.

Idag, har jag varit på kurs hela dagen. INTE kul ville bara dö... slapp iallafall skolan men iallafall!  Efter kusren drog jag in till stan och gick där med Sofia och Lena :). Köpte mig själv en paffe (parfym). Sedan drog vi och hämtade upp alla innan vi drog oss ut mot boden för att äta massa gott eftersom att de är SOFIAS 18:ÅRS DAG !!!!! YEY GRATTIS TILL DIG GUMMMAN !!!! <3 Nämen de blev en mysig kväll. HAr just kommit hem och ska gå och lägga mig och sova för jag känner mig gode less, åh jag önska att jag hade kunnat få ut mig allting för de finns så mkt jag vill säga som jag känner men nä jag ska väll inte göra de värre så..............  taggningen inför valborg har sjunkt drastiskt :/, juste de var ju någon som fråga vad sm händer på valborg, jag ska till grace nu vet du de!.. aja nä nu sova vi hörs, puss


Visst, som du behandlar mig kommer jag hädan efter att behandla dig, less som fan på de här nu, helvette!


For the first time i got the power and i like it !

ååh ni fattar inte hur mkt jag längtar till valborg, de är helt sjuukt, gryymt taggad!!!!  :D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D.

aja annars då, sitter med slingsmeten i skallen och väntar på att få skölja bort de, woho nu blir jag blondare :D !
Känner mig faktiskt riktigt glad, vet inte riktigt varför men skit i de, jag njuter :D  Är nästan på så bra humör att jag längtar till skolan i morgon :D, eh okej haha där gick jag lite över gränsen!   thiihi, nä tror jag ska ringa och slamsa lite i telefonen med någon, yey !  Nämen vi för höras kära läsare, hehe!  PÖSSISAR !

nu är de bara ca 20 min innan Toffsen landar i luleå!, woho gissa om hon har saknat mig mycket! :D

someday, someday..

Hittade tyvärr ingenting på storheden. Men de är ju skola i morgon så blir nog att gå på stan efter skolan för att leta efter nya skor, och de är verkligen ett måste!, ska även gå in till Tomas så att han får göra klart min tatuering, måste komma ihåg de nu!. Mamma har fyllt på min mobil nu med 200 kr, glad Sara :D ! och nu ska jag och hon fara upp till ICA för att mamma ska få köpa ett till slinpaket åt mig, japp ni läste rätt ska göra lite mer slinger ikväll, innan Tove kommer hem :)

Hade nyss lite besök, trevligt trevligt :)!
Nä nu ska jag dra,  förkylningen känns som att den bara blir värre och värre. Puss!


Ringa är ett sätt att vara tillsammans

Har just klivit upp från sängen, men har dock inte sovit bra undernatten, vaknat flera gånger av att jag har hållt på kväva mig själv med min egen hosta, så de har inte varit en kul natt. så jag har bara legat i min säng och tyckt synd om mig, och när jag låg där så kom jag att tänka på valborg, och hur jävla taggad jag är inför de :o!!!  Sen blev jag ännu mer taggad när jag insåg att Tove kommer hem ikväll, wohoo! :D.  mycket att prata om!.  Nä nu skajag gå och fräscha upp mig fast att de nog inte kommer gå så bra menett försökt måste göras! sen så ska jag mamma och min bror till storheden och kolla lite grejjer :).

De sjuka är att den ena är sjukare än den andra här hemma.
Alla går och hostar och snorar, haha kul att hela familjen har åkt på samma sjukdom, kan ju bara meddela att deär min bror som är kärnan till detta !!!!!

nänu ska jag gå, puss!

jag drömde om dig inatt, och allt var så verkligt...


just a few questions..

why did you started to act like shit?
Why did you go ?
and do you ever think about me?..
just tell me the truth

It hurts to look back to what we had..

Gud vad fort tiden har gått idag, den har bara sprungit iväg :o!  Har inte gjort så mycket sen sist jag bloggade förutom, tagit mig en långt varmt bad, ansiktsmask, noppatögonbrynen/färgat, sett film och bara myst på. Känner mig verkligen inte på topp har ont i halsen som bara den och hostar så mkt att jag snart tror att jag kommer att spy, har även fått feber nu, och huvudet dunkar... låter också som en man, (kan de bli bättre?...)och de kommer ni att få höra när vi lägga upp våran film från roadtrippen, längtar att få klippa ihop den och göra den klar ;D!. woho!.  Nä ska försöka orka klä på mig lite och följa mamma ut med hundarna sen så ska jag nog krypa ner i sängen med en kall cola och godis, hur underbart lät inte de ?.   Vet inte vad mer jag ska skriva är alldeles tom i huvudet, men vi ses. Puss!

Längtar till i morgon då jag får träffa Tove igen, då ska jag smitta henne ;D !

Låtar

2  minne låtar från igår, finns dock några till som kommer att påminnas om de igår men ni får två stcken här ;p
nu badet :)

En kväll man inte glömmer, hah! :)

igår kväll for jag Sofia, Lena och Hannah på roadtripp,  ibörjan var vi lite oseriösa men när vi insåg att vi verkligen kunde dra så drog vi!  vi brände två skivor och så fick vi 200 kr av mamma till bensin :D. och skoja inte om vi var taggade haha  de var helt sjukt! Vi dunkade på ända till töre där vi tog oss en "LITEN" paus! haha

..och ja vad ska vi säga om de?,
HAHA, de blev mkt panik och skratt!! vet inte riktigt om jag ska berätta vad som egentligen hände men vi skrattade så att vi hade kramp i magen iallafall, och lena körde i panik!! haha åh bara att tänka tillbaka på de får mig att få ett stort leende på läpparn, sjuka vi är!    aja under den pausen blev de även ändrade planer, så då for till pello eftersom Sofia ville träffa Axel och vi hängde väll som bara med :D.  Påvägen dit såg vi många renar, älgar till och med massa harar! Väl i pello träffade vi Axel och resten av gänget, vi drog och hängde hos axel ett tag innan vi drog oss hem och de sjuka var att innan vi drog från axel så pratade vi om att köra på harar och massa.

..och när vi far hem så håller jag just på att somna när jag hör hur Lena skriker
-AAAAAAAH EN HARE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sen hörde man ett DUUUUNK! i bilen
Lena:
- AAAAAAAAH JAG KÖRDE PÅ EN HARE !!!!!!!!


haha fyfan vad ungen skrek, och fan vad rädd jag blev, men ja så vi lyckades köra på en hare, men som sagt de finns 100000 andra , och den får skylla sig själv om den springer ut på vägen?..   Aja väl hemma kring 5-halv sex så hade mamma bäddat åt oss och ja, vi somnade direkt! På morgonen åt vi tacos till frulle som mamma hade gjort :). Sen diskuterade vi ganska mycket om vad som egentligen hände igår, haha!   Nämen de blir ju lätt en grej man inte glömmer i första taget :D

- Tack tjejer till en underbar, rolig resa haha ! :D <3
och tack även till mamma till bensin pengarna, bäddningen och tacosen :), älskar dig <3

fan vad långt de hära blev, sorry men de hände så grymt mkt haha, har tyvärr inga kort men jag säger bara de, de kommer en film snarast !!!  och nu ska jag gå och ta mig ett långt bad, hoppas ni får en bra dag :) Puss


why can´t you be with me?..

kvällen slutade väll ändå bra, fick besök, så de blev inte så mkt teori pluggning :p. Somnade ganska sent hade mkt som jag tänkte på..

Mamma väckte mig klockan 06, tungt! klev upp åt frukost sen tog jag och mamma oss en promenad tiill hennes jobb, fattar ni vi promenerade 06.30 till henne jobb, helt otroligt! Sen skjutsade mamma in mig till Ninastrafikskola, där jag hade en körning 07.15, inte alls en rolig tid och helst inte om man inte har nå lektioner idag :o..  Tog sedan bussen hem och nu sitter jag hära ska snart börja fixa mig för att jag, maja och lena ska till eh ... minns inte vart men någonstans iallafall och intervjua någon :) så ska gå och fixa mig nu. pusss

har insett att jag har börjat dagdrömma jätte mycket, och idag började jag till och med gråta av en dagdröm, de var helt sjukt :s..! aja bye

Min nyrakade bror, finner fortfarande inga ord.....

Dagens !

Dagens frisyr: Uppsatt :)
♥ Dagens smink: Det vanliga.
♥ Dagens klädsel: Leggins, tubtopp och en vit kortarmad grej över.
♥ Dagens händelse: De hände nog under mitt långa hål idag, haha!
♥ Dagens planer: övningsköra, plugga teori, umgås :).
♥ Dagens vill ha: FREDAG !
♥ Dagens saknad: hm.. ingen kommentar.
♥ Dagens drog: nässpray!
♥ Dagens finaste: ....<3
♥ Dagens måste: plugga teori
♥ Dagens dricka: Saft
♥ Dagens köp: godis (a)
♥ Dagens skönaste: Min säng!
♥ Dagens mat: Stekt palt
♥ Dagens kärlek: Alla mina underbara kompisar <3
♥ Dagens mående: hm, bra fast ändå lite depp...

Nu blir de mjukglass med syster <3
bye!

Keep dreaming

Jag försöker att inte ta de  som hände så seriöst, eftersom jag visste vad jag gav mig in på och hur de skulle bli. Men dom dagarna och den stunden,  fick du mig att känna mig speciell!  De var som hmm.. jag vet inte hur jag ska förklara,  men de var iallafall underbart. Men när du gick från mig så kändes de tomt, jag ville bara att de skulle vara förevigt fast att jag visste att de aldrig skulle göra de. Jag vet att jag har gjort någonting väldigt dumt, och jag trode aldrig jag någonsin skulle kunna göra en sån grej men de var svårt, väldigt svårt..  just nu har jag en känsla inom mig som jag verkligen inte kan förklara, vill bara ha tillbaka den dära tiden, den försvann för snabbt, jag hängde inte riktigt med,  de var som på en dag allt förändrades, vet ej varför, och jag önskar att du hade kunnat förklara de för mig för då hade min känsla inom mig blivit mindre!. Men de som hände kommer jag aldrig att ångra..

Im keep dreaming you be with me and you never go!

varning obehagliga bilder haha!

Detta är inte okej, hur lyckas vi Tove? haha.





I remember all your moves - I remember you

Kan berätta lite om gårdagen, for till Tove fick min present och hängde där ett tag innan jag och hon drog oss vidare mot varvet till Lukas, där Hanna, Alex och Filip var, vi såg på 1408, psykfilm! Sedan kom mamsen och hämta oss och efter att jag kommit hem slocknade jag ganske fort :).

Idag då, inte hänt så mkt, haft foto hela dagen, så vi har bara redigerat bilder och sedan redovisat dom sen fick vi sluta, eftersom att jag redan hade redigerat ena av mina bilder förra gången så blev jag klar ganska snabbt denna gång så hade hål i några timmar och då mötte jag upp E och umgicks med han, for sedan och umgicks med några till innan jag for tillbaka och avslutade dagen! Så nu sitter jag hära och har just ätit stekt palt, mums :)

Kvällen kommer att bestå av, övningsköra, handla med mamma till i morgon, plugga teori, och så kanske jag får besök lite senare på kvällen :). Nä nu ska jag gå och plugga teori innan mamma blir galen :p.

Im thinking about you all the time..

Här ser ni min nya hårfärg, kanske inte syns så mkt, men aja vet iallafall inte riktigt vad jag tycker om de!

<3

Bilderna blir grymt fula när man laddar upp dom på bilddagboken,  ni ser ju hur jävla dålig skärpa och allt de är på den, bajs vad less!!!!!  men aja de jag egentligen bara ville säga var, HA DE SÅ HIMLA JÄVLA BRA I STOCKHOLM TOVE BARSK!!!!!!! im gonna miss you <33.

Lite bilder :) <3






Jag orkar inge mer, orken har tagit helt slut...

Gjorde då slingor igår, och efter de drog jag direkt till Tove, skulle hämta min present + min mascara, men glömde båda två , typiskt :p!  De blev alltså inget plugg igår pga Tove, smällar man får ta när tjejen är beroende av mig, thihi ;).

Skolan då..
gick väll bra. har haft möte med, rektorn, mentorn,  och mina päron idag. hm och ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga om de, när jag satt där inne ville jag bara skrika och sen hoppa ut genom fönstret, pallar fan inte! usch ... Sen efter skolan gjorde jag engelska provet, och måste bara få säga tack Sofia Pettersson, du är en ängel, and i love you !! <3 Efter de gick jag och Soffi på stan , innan min buss gick hemmåt. Sitter just nu här och väntar på mat, gissa vad jag ska äta Sofia, japp SPAGGE OCH KÖTTE ;), vet att du blev ganska avis nu, hehe.

JO får ju verkligen inte glömma att gratta ERICA på hennes 18:års dag, Gratttis gumman, hoppas du får en bra dag!

Nä nu ska jag faktiskt äta sen så ska jag göra ett försök till att fara upp till Tove och ta mina saker, haha. Så de är där jag kommer att håålla hus hela kvälllen om ni undrar, bye!

juste höll ju nästan på glömma  att berätta om mitt hår, denna gång blev de faktiskt ganska lyckat, lite gult och så i luggen men de gå väll bort efter ett tag, bara jävligt ovant att se mig själv i blondt nu, haha men jag vänjer mig

så här såg då mitt hår ut  för tre färgningar sen! INTE OKEJ, fast de är okej att skratta lite ;D


HAHA :'D !!

HAHA nu ska ni få höra nått !!!

Jag, mamma och min syster Sandra, for ut på dollar och sedan for vi till ICA för att köpa slingor till mitt hår, för ikväll blir jag blond !  men saksamma de var itne de jag ville komma fram till, iallafall när vi satt i bilen uppstog de en stor diskution om gud jesus osv.

Jag - Bibeln är ju inte sann, de måste ju ha varit någon munk som har haft tråkigt och myttat ihop allt!
Mamma - Nä, tvivla aldrig på bibeln då kommer du  få ett sjuhelvette i ditt liv då!
Jag - Men tror du själv att bibeln är sann eller?, En människa kan inte födas genom en stjärna som jungfru Maria blev! och gud födde ju jesus så vem fan födde henne då?
Mamma - MEN JOSEF!
Sandra - TROR DU ATT EN KILLE KAN FÖDA ETT BARN?!
Jag och Sandra - HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!

Åh gud ni fattar inte hur mkt vi skrattade, de var helt sjukt!
De var mycket roligare när man väl var med och hörde, haha. åh gud har kramp !! 
Nää nu ska jag gå så att mamma kan göra slingor på mig. Och om ni undrar har jag inte pluggat ett skit , men ska ta mig ett nytt försök efter färgning. Puss puss !

OCH EN SAK TILL HÅLL TUMMARNA NU ATT DE BLIR BRA !!!!!


you´re so far..

With you is where i'd rather be
but we're stuck where we are 
It's so hard,  you're so far.. 
I hate this..
I wish that you are here with me
but we're stuck where we are
It's so hard, you're so far..

Tell me what's on your mind

Dagen har varit plågsam, fast att vi slutade 12.20. Men har varit trött, sjuk, och bara allmänt sliten idag, inte en rolig dag!

Gick då iallafall på stan med Soffi propp och Laiina , kollade inte så mkt eftersom de inte är så kul att hitta något och så har man inga pengar, fast fick ihop lite pengar så att vi kunde ta en fika iallafall. Behöves verkligen verkligen verkligen pengar! Någon som vet nått jobb?   får panik, fast har andra saker att ha panik över tex att jag har engelska prov + samhällsB prov i morgon, och gissa hur taggad jag är på att plugga? japp , inte ett jävla skit! Har så jävla ont i huvudet så jag vill bara krypa ner i min underbara säng och sussa! Fan klockan bara tickar på och jag känner mig grymt stressad, fan!  åh vad jag klagar hela tiden, men någonting positivt är iallafall att vi ska äta kyckling med vitlökskroketter, hur jävla gott är inte de, aah nästan godare än max, älska älska älska !!! Nä nu ska jag faktiskt försöka sätta igång att plugga, fast att jag vet att  jag inte kommer att klara av att plugga förrän eefter maten,   och då är de försent . Men aja nää nu ska jag dra mig, ses pusss!

PUSSSSSSSS !!!!


5 kramar om dagen är bra för magen

Japp och nu sitter jag här på datan... och jag finner inga ord hur trött jag är, jag kan knappt hålla upp ögonen , sjukt !
Fick just veta att jag har G+ i data :O ! haha blev chockad som fan eftersom jag trode att jag skulle ha IG, eftersom jag aldrig orkar jobba, och alla är typ redan klar med sin hemsida och jag har knappt börja .. Haha aja nämen jag ska inte klaga :p!

Nämen har iallafall grymt tråkigt, fast vem har kul på data lektionerna förutom Lena och Maja?, helvette också dom jobbar hela tiden, och de sjuka är att dom typ gillar de :o !!! ojoj.. Nämen nä nu ids jag inte skriva mer men VI HÖRS! pusss

Jo en  sak till, jag är typ sjuk !
fan så jävla less!!!!!!!!!!!!!!!!

Här får ni lite ögongodis, hur snygg är inte denna kille egentligen?!

..

.

Remember when just living was simply enough

Träningen är avklarad, och den gick väll rätt så hyffsad, fortfarande lika tungt, när fan ska de börja gå lättare?..
hm har tänkt flera gånger nu att jag ska ta mig ett snack med Sten (mintränare) om allt, men jag vet inte de har som bara inte blivit rätt tillfälle, tror jag?..

Aja nämen har inte så mycket mer att säga än att jag är redan less på skolan och de har gått en dag på lovet, jippi!  Fattar ni hur länge de är kvar till sommarlov, jag kommer ju hinna avlida..  Och vädret gör de ju inte heller lättare att leva, när fan ska de börja bli varmt, alltså riktig varme !!!!!!  haha okej nu klagar jag för mkt igen jag vet men äh!  Jo en sak till dagen i morgon blir då fan inte bättre av att jag har data första lektionen, åh bara tänken gör mig grinfärdig!  VAFAN HAR MAN EN SÅN LEKTION FÖR EGENTLIGEN ?!  så sjukt jävla onödig så jag vet inte vad jag ska ta mig till, hata!!!  nu ska jag gå och joina mamma och se CSI och äta lite!  Jag vet jag klagar mycket men whatever!

Älskar dig syster <3

I'm hanging on to the words you say.

Gårdagen tillbringade jag min kväll hos Tove med hon och Cassy :). Vi såg film och pratade. Mycket skratt blev de också, att vissa killar kan vara så sjuka? ojoj finns nog inga ord för vissa. Nämen nu är de ju bara payback time, och jag längtar!!!!.

Förtsa skoldagen är då över, skönt. Som man oftast brukar säga efter alla lov så är de kul att träffa alla tjejer igen :). Hände väll inte nå spec på skolan. Förutom mitt och lenas seriösa samtal på matten om min koncentration! haha eller seriöst och seriöst vet jag inte om den var, men vi kom iallafall fram till att nå fel har jag, haha nämen seriöst jag har verkligen svin svårt att koncentrera mig?, jag kan verkligen inte de, de funkar itne och verkligen inte om de är nå jag inte kan.  och då blir de oftast att jag kan störa Lena lite (a) haha!. Nämen får panik för jag får verkligen inte mkt gjort under skolan eftersom jag inte har den koncentration som behövs :o!  Någon som har nå förslag vad man ska göra för att få bättre koncentration?=P.   Nämen måste fan ta tag i de där nu, haha! Sen hade vi ett seriöst samtal om hur min sommar kommer se ut och hur mkt pengar de kommer gå åt, och jag säger bara de. JAG BEHÖVER ETT JOBB !!!!!

Nä nu måste jag dra mig ska på träning. Hade verkligen inte tackat nej att stanna hemma och sova eller nå, känner mig inte alls pigg att fara och träna, hmm..... Men vi ses pusss,

Seriöst vad händer?
jag fattar ingenting?
varför kan du inte bara klara av och berätta vad som är fel?
Jag bryr mig inte, men de är så jävla störande när du beter dig som du gör och när jag inte vet VARFÖR !!!!
gaah, idiot...


sommar <3

BLÄÄÄ !!!

Ser dock vidrigare ut i verkligheten!!!. Men här ser ni hur snygg hon är !! ;D uuuh..



Jag ångrar inte ett piss!

Söndag!
Har inte alls sovit bra under kvällen, hm vet inte riktigt vad de kan bero på men har vaknat flera gånger,svin jobbigt! säkert bara för att de är sista sovmorgonen innan lovet, fan.  Jag for iallafall och kollade på när min syster spelade basketmatch. och ni förstår inte hur jävla mkt jag vill spela basket igen, de är helt sjukt. Jag vill de så mkt så jag tror jag hade kunnat lägga ner fotbollen för att spela?! :o.. Men dock hade nog inte min pappa varit så glad om jag hade gjort de. Men hm ja jag måste nog ta mig en lång funderare.
 
Aja direkt efter den matchen så for jag till bergnäset för att kolla finalen mellan Notviken - Infjärden. De var då jag såg de sjukaste jag någonsin sett på länge. Tove Barsk de är de enda jag har att säga, fyyyfan så jävla vidrigt! Tydligen så har hon fått en smäll (armbåge?) i ögat på matchen mot alvik igår, och kan ju tala om för er att de var de vidrigaste jag sett ! Hon kan inte se nå med ena ögat och de är typ blod när hon drar upp ögonlocket!, Nä fyfan stackar!. Men du ska se medlite smink så ser de perfa ut igen ;) haha nämen ska till henne ikväll och LOVAR att ta en bild och lägga ut sen så ska ni få se fyfan!

 Notviken vann iallafall hela internet bay cup, grattis till dom!. Efter matchen for jag och pappsen på marre, fyfan så gott de var, mumms ;D och nu sitter jag här och ska snart trulla mig uppåt till Tove, fast lär nog flyga dit så mkt som de blåser :o ! aja nä nu ska jag dra mig ser fram emot att mobba Tove ikväll, mohaha! pusshej :)

fuck!...

okej och då var sista matchen för idag spelad även sista matchen under cupen eftersom att vi förlorade med 1-0 gick vi ej vidre,  de räckte tyvärr inte ända fram med två vinster och en oavgjord, synd!. Men de är bara att ta nya tag nu :).

Har just bastat, och de var helt jävla underbart, tänkte fara förbi Tove nu men vi sparade tills i morgon ist eftersom jag är grymt trött och ska lägga mig i sängen och slå på en film tills jag somna, så underbart!

Jo måste även få berätta att jag är grymt nöjd över mig själv, tog tag i städningen så nu är mitt rum städat, dock hann jag inte  damsuga men de får jag väll ta och göra i morgon :). Men nu kan man iallafall gå på golvet i mitt rum, yey :).

sorligt att de är sista sovmorgonen nu innan skolan börjar igen..................
och den jävel som väcker mig i morgon, ska jag personligen söka upp och SLÅ ihjäl!  sista sovmorgonen och jag ska fan ta vara på den och sova så jävla länge som  helst!  

nu ids jag inte skriva nå mer är ganska irriterad för att DU beter dig som jag vet inte vad. Vad hände med den gulliga , underbara killen ? men på nått sätt så visste jag ändå inombords att detta skulle hända.... men nu skiter jag i dig !! fan fan fan fan fan fan också, var du tvungen ?    hejdå !


how can something wrong feel so right?

Då var tredje matchen avklarad, och vi vann med 3-2 mot trångfors, fast att vi borde ha vunnit med 3-0. vi släppte in allt för lätta bollar. Men aja vi vann ju och de är ju huvudsaken. Än så länge går de bra vi har inte förlorat en enda match, och vi har sista gruppspels matchen ikväll klockan 20.00. Vi får hålla tummarna att vi vinner den med :). Nä slutpratat om fotboll!

Just nu gör jag absolut ingenting, men egentligen måste jag göra massor, måste göra massa skolarbete som jag hade tänkt gör nu hela lovet men har inte lyckats göra ett piss, måste även städa upp mitt rum för de ser helt jävla förjävligt ut sen måste jag sova för att jag är så jävla trött!  Men jag har verkligen ingen ork att sätta mig framför skolböckerna, har så jävla ångest över att skolan börjar snart. Jag pallar inte. ÅÅÅÅÅÅH !... Nä jag ska väll gå och städa mitt rum, fast de kommer att bli så att jag kommer gå och lägga mig och  skita i allt, sån är jag..... bajs varför kunde inte jag ha blivit en plugghäst, och en aktiv människa som inte är så slö? faan också. hejdå!


Let's play a love game

Invigningen av internetbay cup skulle vi hålla, eftersom att de är lira som håller i hela cupen!. Kunde tyvärr inte hålla tillbaka skrattet när allt startade, vi sjöng, sköt fotbollar, släppte ballonger och så blev de fyrvarkerier. Lite töntigt vare faktiskt, men kul ändå :D. aja efter invigningen så vare bara tagga till match, Baik.  Vi vann matchen med 4-0, mycket bra :)! Frågan är ju bara, håller jag på tappa intresset för fotbollen?, eller har jag bara hamnat i en svacka bara för att ingenting går bra? hm, jobbigt. Kommer jag någonsin bli så tränad som jag var?.. just nu känns de verkligen inte som så, och de känns som att jag håller på att ge upp. hm aja nä nu ska jag sluta vara så negativ annars kommer Martin att klaga ;).. Aja nämen nu är jag helt död iallafall ska gå och slå på en film och bara ta de lugnt, vi ses. puss!

Nu får vi se om du håller de du lovar, och jag hoppas verkligen de!...

sommar nu tack!

Man kan bara skratta åt dig :).

Ja, jag vet inte riktigt vart jag ska börja, men jag har då iallafall bestämt mig för att bli blond igen, så drog till Tove igår efter min träning för att hon skulle fixa mitt hår, hade en blonderingsfärg och en slingfärg. Resultatet efter detta var en skrattande Tove och en gråtande Sara! nämen de blev verkligen förjäävligt, mer än förjävligt till och med, usch. Varför ska de alltid bli så jävla katastrof? haha aja nämen så direkt efter min första match i morse for jag till ICA och köpte en ljusbrun, har just lagt in färgen i håret nu och ska snart skölja ut de, och då får vi hålla tummarna att de blir bra, efter detta så  ska jag låta mitt hår vara ett tag innan jag ska lägga in blonda slingor i de, ist för att blondera håret. Så ja, vi får vänta och se hur allt blir haha, i slutändan borde jag väll ändå lyckas :p !

aja nu till något helt annat, matchen i morse spelade vi 0-0, vi spelade bra och de var synd att vi inte fick in bollen i målet, men vi fick då ialllafall poäng och nu  väntas invigningen 16.30 och sedan match mot BAIK :). Nä nu måste jag faktiskt gå och äta nå och skölja ut håret. Kommer nog bilder på hur sjukt mitt hår såg ut!!  Aja vi får höras, pusss


blond/brunett?

okej nu har den stora frågan kommit upp igen.  - Ska jag vara blond, eller brunett?  alla kan svara ni som inte känner mig svara svara svara, ni har bara på er till ikväll att svara!! Nu har ni chansen att vara med att bestämma hur jag ska se ut så SVARA! haha ;p    SÅ KOMIGEN NU OCH KOMMENTERA VAD NI TYCKER !!!!!!!! ni kan vara anonyma bara ni kommenterar =D

har ju dock inte så många nya bilder på mig själv då jag är blond, eftersom de var ett tag sen :p


















Mitt humör för tillfället =D


haha om du bara visste!

Japp tro de elller ej men jag överlevde min natt igår, fast hade grymt svårt att somna för att jag var så rädd, så somnade kanske kring 4 :o.. och min familj lever den med, blev väckt av min lillasyster vid 11... UNDERBART!.. Har nyss ätit lite frulle :). Solen skiner som bara den ute så ska ta på mig lite kläder sen så ska jag och Tove ta oss en promenad, härligt :)  Så har tyvärr inge mer att skriva än att mitt humör är på topp och jag hoppas ni får en bra dag :) Pusss


And just when I
Have thought I'd lost my way
You gave me strength to carry on

I promise you
I'm always there
When your heart is filled with sorrow
And despair
I'll carry you
When you need a friend
I will allways love you <3


=o..

....eller tänk om jag vaknar i morgon och så är hela min familj dödad, och då tror alla att de är jag som har dödat dom, och ingen tror på mig att jag inte har dödat dom eller någonting?! :'o. åh fan också!!!  Tänk om de änder på riktigt?...
Näfan....  måste försöka lugna ner mig själv, men vadfan gör jag om jag hör att någon går utanför min dörr?!?!??!, seriöst jag kommer ju typ ta livet av mig eller nå,  faaaan ='|   måste komma på nått sätt att lösa de hära hejdå!

SaraaaL.blogg.se -/ säger:

Vill du säga nå sista ord innan jag dör?...
Ljung säger:
brb ;p!


FYFAN :| !!!!!!!!!!!!!!

Jag har koll på allt kungen ;D !

NU SKA NI FÅ HÖRA PÅ NÅ JÄVLIGT LÄSKIGT !!!

För er som inte vet så är mina föräldrar skillda, och för tilfället så är jag hos pappa, och hos pappa har vi en övervåning och där har jag mitt rum. Men iallafall, så skulle jag gå ner till Toaletten för att tvätta bort mitt smink, jag gnuggar in ansiktet med sminkborttagningsgrejs och slår på kranen för att skölja bort det, när jag helt plötsligt hör någonting jag tänkte att de kanske buster (minhund) som råka göra nå, så jag forsätter efter ett tag hör jag de igen och stänger av kranen jag lyssnar noga och höra att de är någon som går på övervåningen, jag tänkte att jag bara inbillar mig och forsätter, efter ett tag hör jag de om och om igen och jag känner paniken inom mig tvättar bort sminket fort som fan och borstar tänderna! Jag ringer Tove och berättar hur läget ligger till, samtidigt som jag tar mig mod och kliver ut ur toaletten. Hör samma ljud igen. Men går ändå till köket och hör hur alla sover (pappaoch hans tjej har rum nere). Efter ett tag så tar jag modet och går upp på mitt rum och här sitter jag nu, lever än så länge, men vafan vare som lät egentligen?!. Jag är svin rädd sitter i min säng med ett hjärta som slåt frivolter!  Nu tror ni säkert att jag har inbillat mig dom där ljuden men jag är 100 % nä 200% säker på att jag hörde ljuden, alltså att någon sprang/gick på övervåningen.. men de sjuka är att de är inte första gången jag hör konstiga ljud hemma hos pappa, en gång var jag ensammen hemma och så vare någon som slog på radion! De här är inte okej, jag är så rädd så jag skulle typ kunna börja gråta, jag kommer inte våga somna, och tänk om de kommer en the ring flicka eller nå, nää fyfan jag börjar gråta! klarar inte av att skriva nå mera, håll tummarna att jag överlever natten..

..Tur att jag snackade med en vän som kunde lugna ner mig när jag ringde, de var mer den hära vi hade pratat et lite stund och sen jag bah:
jag: - Tove jag är svin rädd...
inget svar.
jag: - tove?
inget svar.
jag : - tove vafan?
inget svar.
jag: - TOVE ?!?!?!?
Tove: - hmh vad är de?..
Jag: - Vad gör du ?!
Tove:- mhm, men sover !


haha tack poolarn kände mig genast mycket lugnare ! ;D

You are my dream.

Har läst igenom allt du har skrivit till mig, och nu sitter jag här med ett stort leende på läpparna.

Minns du att de här var de första du skrev till mig, haha så jävla söt du är ! 
jag heter tobias, jag är 18
ar gammal. jag bor (bort taget) och du är underbar :) jag är
lycklig :)

och sen när du skrev de hära, hur gulligt var inte de :')
you are my dream sara, and you will be it forever...


..och allt annat underbart som du har skrivit till mig, du kan verkligen göra min dag.
Du får mig glad sötis :'), tänk om de hade funnits fler av dig här i världen! och tänk om du hade kunnat vara här med mig just nu <3


Falling apart

I don't know how,
or where to start
Here we're standing again
And I see now,
from where we are,
that our road has come to an end
Though we've come this far,
I don't know why,

I don't want us to say goodbye
But I know that we're falling apart
you say so much but you never prove it..

I hate my feelings

Köpte ett par benskydd på stan, äntligen!  Har ju tappat bort mina...
Vet inte vad mer jag ska skriva mitt humör gick just ner, annars har de varit på topp hela dagen. Men jag får bara skylla mig själv att mitt humör försvann, blir så less på mig själv!, jag hade ju hållt mig så jävla länge, och nu sumpade jag allting, inte alls ovanligt..

Men vet du vad, idag fick du mig verkligen att inse hur jälva patetisk du är, du är en sån som skiter i hur andra mår bara du själv mår bra så är allt bra! I början trode jag fan att du var annurlunda, men hur kunde jag ha så fel? Ditt fjäsk får mig att må illa, och din falskhet får mig att inse att du inte är värd ett piss, inte änns värd att jag sitter här och ödslar min tid genom att skriva allt de här om dig.  Jag ångrar ingenting som har hänt men om jag hade fått göra om de hade jag inte änns kollat åt ditt håll! Visst jag tänker fortfarande på orden du sa dom första gångerna vi pratade men dom är på god väg att försvinna för gott, hur bra de än lät och hur bra de än fick mig att må så måste de försvinna.  Du är en sån som trampar när man redan ligger...

hoff, känns mycket bättre när jag fick skriva ut lite, nu är de dags att blicka framåt ist för bakåt! Men påtal om bakåt så hittade jag min kärlekshandbok som vi gjorde i 8:an? haha minns ni den, alla som gick på hertsöskolan? Eller alla kanske inte gjorde en sån? Men vi gjorde iallafall de på sexualkunskapen. Då fick man typ ett papper på grejjer man skulle göra sen skulle man stoppa in de i en bok, de var bla skriva dikter, kontaktanonser, skriva om sin pubertet osv, ganska roligt att läsa nu när de har gått några år :p ! 




Haha kan jusäga att de dära med "ideal killen"  har ändrats litegrann ! :p

fade away

Walking by your house
I wonder if you're home
Then I see the light turned on
And I think I should go
Some place that I can stay
And think about the days
That we were hanging out every day
But now those days are gone
I dont know what went wrong 
but the days hade fade away


Everything you said was just another fucking lie

Aa kan faktiskt hålla med att tacos är nästan i samma klass som max, men bara nästan : D !

igår slutade med att jag och Lena hamnade hemma hos ida efter att vi hade ätit på max :p. Hos Ida befann sig Sofia, Hannah och Ida själv :).  Grymt kul att se tjejerna igen, kändes som att de var grymt länge sen. Vi såg så iallafall "five across the eyes"  tror den hette så :p.  Faan vilken psykfilm, de var en sån där film då man typ filmar själv, fattarni? haha. och jag brukar hata sånt men den här gick ändå att se,  och rädda var vi, de kan jag lova er !!. Och ännu räddare var jag när jag skulle gå till bussen då de var alldeles svart ute :o... Men de gick bra och jag tog mig hem :).  Har vaknat för en stund sen och ser att klockan har blivit väldigt mycket, måste skynda mig eftersom jag ska in till stan med bruuudarna :b. Men vi ses, puss!


joo en grej till, den stora nyheten är att min bror har rakat av sig allt sitt jävla hår :o :| !! så nu har han inge hår alls på skallen, eller jo några millimeter men de är inte mycket. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om denna händelse, är typ fortfarande i chock! ....


Finns de nå godare än max?

bajs vad tråkigt jag har och hungrig :o...
sitter iallafall och väntar på att Lena ska fika klart så att hon kan komma och hämta mig så att vi kan dra på max, MEN TJEJEN VERKAR JU HA DÖTT eller någonting!  oj skoja nu ringer hon, och hon far från stan nuu !! woooohoo äntligen :D !. Så ska nog gå nu så  att jag är klar när tjockisen kommer :) yey, vi ses., pussis !

Jag läste i (DN) att MAx hamburgare nu satsar utomlands i Saudiarabien, GO MAX ! :D
oj såg att länken inte syntes men ni får markera den så att ni ser den för hinner inte ändra på de nu : )


:'/

sjukt fin låt...

I keep my best to forgett everything, it´s the best thing to do.

...even if i don´t want to.

For ju då som sagt till Tove igår, vi åt lite tårta sen kom de någon och skulle köpa hennes moppe. Tjejen tog de verkligen hårt och behövde en vän över natten så ställde upp!. De sjuka var att jag var så jävla trött så somnade typ klockan 9, fast vaknade lite då och då, och försökte vara lite social, men de sket sig haha! På morgonen kände jag att jag hade fått träningsverk från cupen, haha tränad tjej ;)!  Nämen de hade ju inte suttit fint med en helkroppsmassage! :o Aja på morgonen gjorde vi varma mackor och chillade, vi firade med kaninen, haha ska inte berätta vad vi firade. Så jävla flum du är Tove haha !!  Nämen är iallafall hemma nu, ska fixa mig, packa mina saker sen dra mig till pappsen <3.

ikväll blire att hänga med Lena, grymt länge sen de var :o?
De blir nog middag på marre ;), förvånar de er ? haha ;D

påtal om annat någon som vill köpa ett presentkort på  ca 4000 kronor på telia? :b

Nä nu blire fix pusshej!


Önska du kunde se mig på samma sätt som du ser på henne!..

Cupen som då spelades i Kalix, gick inge vidare, men dock så vare här bara en cup där vi skulle testa oss fram inför den stora cupen internet baycup som börjar på fredag :). Så de är egentligen där allting gäller. Hoppas allt går lika bra som förra året då vi blev 1:a :)!  Aja gick inge vidare för mig heller, hm tufft att bara ha tränat någon träning och sen hoppa in och spela match, haha men de kommer väll :). Har däremot fått värsta FETING blåmärke på mitt knä, fyfan så jävla ont de gör, helt sjukt, inte en skön känsla! Men påtal om annat så har ju vädret varit helt underbart !!! , SOMMAREN ÄR ÄNTLIGEN PÅGÅNG !  

Nää nu ska jag nog trulla mig upp till födelsedagsbarnet själv,  och de är ingen mindre än TOVE BARSK. Hoppas ni har grattat nöten på hennes 18:års dag.  Tänkte skriva hooppas du får en bra födelsedagskväll, men  antagligen kommer du få en bra kväll när du ska vara med mig ;D. Haha aja näämen Grattis gumman <3:).  Vi ska ha movie night, och vi får väll se hur länge jag orkar hålla mina ögon öppna haha men Tove har  mutat mig med tårta om jag skyndar mig, haha så de blir löpstegen dit nu HEJDÅ!

Forever, jag älskar dig mest, du är min andra halva!  <3

I wish you could feel as bad as I do.

haha dedu, nu är de min tur att vara lite hemlighetsfull ;D

Nyss varit och handlat och ska göra iordning allting till i morgon sen sussa. Har varit sjukt rastlös hela kvällen, bläääää.. aja har verkligen ingenting att skriva. Men ni får hålla tummarna i morgon så får i höras, nås på mobilen.

It's all your fault
You called me beautiful
You turned me out
And now I can't turn back
I hold my breath
Because you were perfect
But I'm running out of air
And it's not fair

I wish you could
Feel as bad as I do..


Dina ord ekar fortfarande i mitt huvud.

Haha nää tyvärr, fick reda på de av en kompis :b.

Har äntligen fått mina efterlängtade varma mackor , mumma! :). Annars har jag inte gjort ett piss, har funderat hela dagen på att städa upp lite  i mitt rum men de har aldrig blivit av. Sen har jag tänkt mig att se "five across the eyes" (en skräckfilm)  men de har inte heller blivit av, men de känns inte så lockande att se en skräckfilm själv ellerhur?..  Så får nog spara den till någon gång då jag har sällskap =). Nä nu måste jag gå och göra mig klar för jag och mamma ska fara och handla lite mat till i morgon, har ju då som sagt cup,  vet inte riktigt om jag är så taggad, de är utomhus och de är typ 40 minus ute , okej överdrev lite men de är kallt, och sen så ska jag upp klockan 05 ..:o! VART ÄR SOMMAREN ?!  Nä nu kommer mamma vi ses, byeebyee


PUSS!


Alla fattar utom du.

Har sovit hos Tove från onsdag till söndag. Hanna sussade också från fredag till lördag, och vi har bara tagit de lugnt, ätit mycket onyttigt, mycket skratt och mycket prat om allt möjligt från gud till fest, haha.  Igår blev de chips med dipp pluss några filmer ;p  När vi somnade ska jag nog inte änns ta upp haha !.  Aja nä kom hem iallafall för en stund sen, känns konstigt, heeelt ensam, mamma och resten av familjen är ju i stuga och kommer hem ikväll. Ska nog ta mig en dusch nu och sen får jag se vad som händer ikväll, om någon har något förslag så är de ju bara att ni hör av er, jag är öppen för alla förslag :D!  byebye

.. Jo en sak till, "kungen" jag tror jag vet vem du är nu ;p.


I keep coming back for more

Är dålig på att uppdatera nu när jag bor hos Tove, sorry :p. Men de har väll inte hänt så speciellt mycket förutom att igår drog jag och Tove till ICA för att inhandla mat, tacos!!  Sen kom HannaD och umgicks med oss, vi åt massa onyttigt och slappade bara, hah vi orkade inte så mycket mer än de ;p. Sedan sussade vi och på morgonen blev de tacos till frulle , eller Hanna och Tove åt plättar, hehe!. Sen efter ett tag drog Hanna och då tog jag och Tove oss en bastu, de var heelt underbart ! Sen har vi bara chillat, Tove har gjort om min header, ÄNTLIGEN ;P.  Nä nu ska jag gå och fixa mig lite, sen kommer väll Hanna igen och då ska vi nog uppp till ICA och köpa lite onyttigt, och sånt tackar man ju aldrig nej till ;). Men kanske tar mig tid ikväll och skriver ett litet inlägg, ni ser ju om jag har tid och ork :).  Hade bra, pusspuss.

Jo måste ju även få berätta att vi har ju cup på måndag mot div2-lag. Hade verkligen inte ställt in mig på att spela eller nå eftersom jag inte har tränat mycket på ett halvår!  MEN läste på våran hemsida att jag tydligen ska spela :o? alltså shit, vet inte riktigt vad jag ska säga, haha de kommer ju då inte gå bra de är ju nått som är säkert! , men aja nu ska jag vara lite social med Tove, men vi hörs :)  bye


You look good!

Gårdagen började bra med bastu och mys, senare kom Amanda, Åberg och Per till Tove där vi startade upp olika ölspel :p Senare drog vi oss innåt mot grace där kvällen forsatte. De var faktiskt kul de jag kommer ihåg, haha.  De hade sina stunder ;p!. Vi drog hem kring 3 någon gång efter stora problem från Toves sida, ingen kommentar! När vi väl var hemma och tänkte gå och sussa fick vi besök, vi spelade då klädpoker, och ja ingen kommentar om de heller haha!! Jag tror vi måste träna upp de dära innan vi far till Pello Tove haha !  Nämen ja de var trevligt, vi var i säng 05.30 någon gång :). Och nu har jag ont i mina fötter som fan, jag har ont i ryggen, halsen och i näsanvad hände egentligen igår? :o..  Aja nää nu ska jag lägga mig igen sliten som fan.... Men skriver nog senare!   Hopppas ni fåre kul hos Sofia tjejer :) <3

spaghetti och köttfärssås, de är alllt jag har och säga visst Tove haha !     

Kul att ni gillade bilderna :)

Du är min bästa vän! <3

Im feeling good !

Ja de kanske vi gör Kungen, fast om vi nu skulle göra de så skulle jag nog ändå inte veta om de eftersom jag inte vet vem du är :p

Har  faktiskt börjat gilla Torsdagar, de är hur skönt och chill som helst att bara sitta och redigera bilder. Skulle kunna sitta en hel dag och bara redigera :).  kulkul.  Men nu har vi redovisning sen slutar jag , hur underbart lät inte de? ;).
Tack Tove för att du ställde upp att vara min modell, tro de eller ej men du kommer att få ställa upp på påsklovt igen när jag ska ta mina modebilder 2009, men jag vet att du inte tackar nej din lilla posare ;D , haha nämen nää nu börjar redovisningen, vi syns, pusspuss sötnosar :)

Tove Barsk :)

Bilder, kommentera :)





GRATTIS LENA JOSEFSSON TILL KÖRKORTET !!! :D

Nu blire marre när vi vill :D !!

Ja jag ska ut ikväll på grace :p

Han verkligen inte uppdatera igår, hade fullt upp hela dagen.
Först skolan, på lunchen gick jag,Tove och Vg på marre, underbart ! Efter skolan blev de stan, hittade tyvärr inget. Känner lite panik nu eftersom jag verkligen måste hitta nå att ha på mig :o..  Aja sen drog jag hem åt, sen blev de körträning med fotbollslaget direkt efter de så drog jag hem till Tove. Hanna, Lukas och Danne kom också på besök och vi såg the strangers. De är den sjukaste film jag någonsin sett som jag redan har sett en gång. Men räddast var nog Lukas, haha!!. Aja sussade hos Tove och på morgonen var jag så jävla nära på att stanna hemma men nej duktig som jag är kämpade jag mig upp till sista skoldagen, och nu sitter jag här och har datalektion.....  

joo glömde berätta att när jag och Tove skulle hem från stan så tog vi fel buss hem, eh haha de kan ju hända alla ? ;D
Kan ju berätta att vi höll på döö av skratt när vi upptäckte att vi satt på 7:an!! Nämen som sagt de kan ju hända vem som helst !! :'D

Idag efter skolan så ska jag påstan efter ett sista desperat letande efter nå kläder och skor att ha på mig ikväll. Efter de blir de hem till Tove, där vi ska basta och börja lite smått att fixa oss, längtar :) Nä nu ska jag försöka vara lite duktig och jobba, vi syns :D !



Ditt kärleksliv 2009!

Hur blir ditt kärleksliv 2009, kolla hära?

Vattuman:

Vår
Under våren är du flirtig och lekfull. Du vill inte fatta några stora beslut i kärleksfrågor utan ta det dag för dag, och kanske satsa på mer än en dessutom. Du gillar att ha valmöjligheter och du låser dig ogärna vid en enda väg. Spännande och intensivt.
Sommar
I juni dyker det upp en del fnurror på tråden. Juli blir mycket bättre men sommaren blir inte riktigt så romantisk som du nog hade hoppats. Delvis beror det på tidsbrist, du har ovanligt mycket att göra. Trots att det är sommar blir det ont om lediga stunder.
Höst
Det blir en ganska rörig höst. Du vill gärna satsa på kärlek och romantik men samtidigt händer det mycket på andra plan. Mest handlar det om din karriär. Kanske dyker det upp helt nya chanser på den fronten. Kanske en lockande utbildning.
Vinter
November blir inte alls en rolig månad. Gamla konflikter kommer till ytan och ställer till problem. Det mesta går att lösa men inte helt smärtfritt. Resten av vintern ser betydligt bättre ut även om det blir svårt att få tiden att räcka till.


I will never stop walking

Kom just hem från träningen, vi hade aerobics. Haha grymt kul men kombinationen är ju inte på topp om man säger så ;D !.   Påtal om träning varför mår man alltid bra av att träna?. Iallafall jag, jag kan komma till en träning hur sur och irriterad som helst och sen helt plötsligt bara försvinner de under träningen, och allt känns bra igen, I looooove it ! :). och påtal om att må bra så mår jag faktiskt bra, fast att jag kanske inte borde de pga vissa saker, men på nått sätt så känns de som hmm... ja jag vet itne hur jag ska förklara men de känns iallafall underbart att jag inte deppar över de nå mer, haha fast nu kanske jag inte ska säga så mycket, de kan ju ha vänt till i morgon ;p. 
Aja nä nu ska ta mig en dusch och lite mat innan jag lägger mig och ser CSI , yey :) 

Lycka till i morgon Lena, you can make it !

It will be okey, everything it´s going to be okey.

Dagen idag har faktiskt varit riktigt bra, har nog inte klagat på hela dan, japp ni läste rätt jag Sara Larsson har inte klagat på heeeeeela dagen :o ! yey, de är fan stort haha! Nämen jobbade fan till och med på datalektionen, så nu är jag på G, den nya Sara. Fast matten var ju dock ett undantag (a). Nämen efter skolan gick jag på stan med Sofia ett tag, köpte en tröja och lite tomatpuré till min fotouppgift. Gick sedan tillbaka till skolan, mötte upp Tove, fixade allt sen var fotningen i full gång. Mycket skratt blev de och mycket klet , Lukas kom även och var lite social, han tyckte vi var sjuka eller mest tyckte han nog att tove var de, haha kan förstå han ;D! Är inte riktigt klar med mina bilder vi ska fota i morgon också, och dom bilderna tror jag kommer bli riktigt bra :).  Nä nu ska jag nog byta om och sussa ett tag innan träningen, sjukt trött ! Men skriver säkert ikväll eller nå :).  pusspuss

Här får ni en liten titt på en av bilderna jag tog, haha! :p
Bilden är bara snabb redigerad :)!


En ny Sara på G

De är fan inte chill kungen, jag har så sjukt mkt nu innan påsk :s..

Träningen var grymt jävla jobbig, fyfan vad vi sprang hela jävla tiden, hoff..
En sak har jag iallafall bestämt mig att göra jag ska aldrig mer röka aldrig någonsin inte änns smaka, inte änns fest röka eller nå, nu äre slut med den dära jävla skiten! inte för att jag röker mkt förutom då jag festar men ändå, nu är de slut ! Bra då vet ni att ni inte ska bjuda mig någong gång då jag festar ;p.  Har även bestämt mig ett till grej men den är tyvärr hemlig och dessutom svårare, men just nu känns de som att jag kommer klara av de för jag pallar inge mer och är less på de, så nu jävlar blire ändring på allting :). Nä slut pratat om detta i morgon så ska jag plåta Tove i studion, har lite panik för jag har inte riktigt kommit på hur jag ska ta bilderna :s.. aja de blir som de blir. Nä nu ligger min hund brevid mig och snarkar och de känns ganska lockande så ska gå och ta mig en dusch, en kall cola och sen joina  min hund :b.

Hejdå , puss :)
Jag älskar dig grymt mycket din nukka <3

Tidsfördriv

Ta din telefon och scrolla ner i din telefonboken.
Vad är det första du tänker på när du hör namnet på person nummer:


3. Adam Engfors - promenade i boden, boden alive, kvällarna, bråken, märkerna, umeå
6.Alexander Jonsson - humor, mobiltelefon, förr i tiden.
10. André Engberg - konstig
12. Amina Johansson - Fritidsgården, bastu fest, saknad.
15. Anne Nilsson - Johannas mamma, byske, alla hockey cuper
18. Ante Boström -  haha !, festen på hertsön, skolarbete.
20. Ante Pettersson - Skoter, Luleåkalaset,  
25. Arish (?) - "du ser ut som en fisk" haha!
30. Calle Sandström - förr i tiden, parlino.
35. Cassandra Nordström - Pello, när vi skulle kolla om henkeB var hemma, haha måste jag säga nå mer? ;D
40. Daavd (david) -  Boden alive
45. Emil Johansson - Innebandy, poker, msn, första intrycket, osv..
50. Emmeli Larsson (lillasyster) - Klantig, för mycke energi.
55. Erik Älvsbyn - Festen på nyår, festen på trettondagsafton
60. Fredrik Hedberg - Hertsöskolan, matte, fritidsgården osv..


I’m sitting here wishing I could change the past.

Underbart att vakna upp i sin säng, och i ett rum som är varmt. Skönt att slippa se alla fjortisar som bodde på samma skola!  Men dock inte så underbart att bli väckt av att Tove ringer, haha. försökte somna om men de gick inte så himla bra. aja slapp gå till skolan idag eftersom vi kom hem vid 12 och för att jag inte sovit så bra under helgen :). Fast jag hade verkligen behövt gå till skolan... fan åh jag har så jävla mycket den här veckan så ni fattar inte :s, prov i engelska, prov i matte, prov, i samhällsB, prov i svenska, + massa inlämningsuppgifter + träningar, hur fan ska jag orka leva den här veckan ut? haha :p fyfan. Nä nu ska jag städa upp mitt rum sen så ska jag packa och dra mig till min mamma. 
Hejdå, puss:)

When you just give love, and never get love,
you'd better let love depart

Jag älskar dig Pappa! <3

silly silly me.

If you had only told me how you really felt
I could have put my feelings into someone else
But I was busy thinkin' I was where I was supposed to be
Silly silly me
But there was something 'bout you that I couldn't resist
Can't put my finger on it but whatever it is
I never should have stood for it
I know you're no good for me
And that´s the way it is.

I tell myself
Get over you
It's over right
Right thing to do
And just when I thought I was done
You pull me in for another run
I can't take this
I won't take this
I can't do this
I Won't do it

I want it to be over
I want it to be through

I was never the one..

Kom för en liten stund hem från Umeå.
...och ja vad ska man säga om den resan? 
nog har den varit bra, bättre de än  varit hemma och ruttnat i mitt rum. Men på nått sätt känns de ändå som att jag önskade att jag hade varit hemma. Aja inget man kan ändra på nu!. Helgen har bestått av french hot dog, buss, kollat innebandy, godis, träffat Adam, gått, sovit i ett iskallt jävla klassrum, skratt, ögongodis, osv osv :) Bussresan hem var nog en av de roliga sakerna som hänt under helgen haha,  Eller till en början vare lite depp, men sen vettefan vad som hände för då vare fullt liv !   De blev iallafall mycket skratt. Är helt slut nu iallafall, vill bara sova, har inte sovit ordentligt under hela helgen, tungt! Men nå som är underbart är att jag är ledig i morgon :) YEY ! Hade tyvärr ingen kamera med mig så de togs inga bilder, men Sofia har tagit fullt, så ska se om jag får tag i någon annars fåre vara : p
Ni som är inresserade så kom 93:orna 3:a och 92:orna 2:a.
Räckte tyvärr inte hela vägen fram för någon av lagen, men sånt som händer. 

Nä nu faan ska jag sussa, skriver i morgon, pusspuss :)
Saknar dig Tove! <3

This will be fun

Ändrade planer inför helgen. Jag ska till Umeå hela helgen tro de eller ej Adam ;p. Nämen min lillebror har innebandy cup där och då tänkte jag de är fan lika att följa, vafan ska jag göra i luleå :p Då kan jag även passa på att hälsa på Adam som har gnällt länge på att jag aldrig kommer och hälsar på :)  Så jag åker buss ner med alla innebandy killarna både 93:e och 92:orna klockan 18.00 ikväll :) .  Så nää nu måste jag faktiskt gå och packa lite saker och ta mig en snabb dusch :). 

...Tove lycka till på matchen de kommer gå hur bra som helst, OCH GLÖM INTE ATT RINGA MIIIIG ÄRTAN ! ´<33

Hata mig inte allt för mkt nu tjejer ;p ..<3

Im gonna live my lilfe again

Fredag, underbara fredag :)

Vaknade för en stund sen börjar ju 12 så  fick mig en lång sovmorgon, och de behövdes :)
Jag har bestämt mig att jag ska ta en lugn helg i helg, eftersom jag har ont om pengar pluss att jag håller på att bli sjuk :o... och vi ska ut nästa helg så jag får vänta :P Så ist ska jag bara ta en mys helg :). De blir nog bra de med.
Efter skolan har jag bestämt mig att jag ska gå på stan, måste hitta nya skor, ny jacka, och nya kläder!! Så får se vad jag hittar mig :).  Måste även fixa ett nytt leg eftersom jag har tappat bort mitt, svin irriterande!  Aja nä nu ska jag nog gå och fixa mig lite smått, måste även ringa till Tove så vi syns :) . pusspuss söötisar!


I´m back and now im stronger.

Haha jaså de tycker du kungen :D.

..och Lena, vad hände egentligen, vad fan höll vi på med? tänk om någon såg oss , och tänk OM HAN hade sett oss :o! haha kan inte änns tänka tanken !

Kom just hem från VIP festen med Luleå Hockey :) När man kom dit var de redan svin mycket folk så de tog ett tag innan jag och Johanna hittade oss ett bord att sitta vid. När alla hade kommit så drogs de igång med mat, prat, hockey, mer mat, spel, osv osv :)  Riktigt mysigt var de. Ganska kul vare ju ändå att dom flesta luleå hockey spelarna var där, mums ;)...  Tur att jag hade med mig Johanna som kunde berätta lite info hehe ;D!  Aja när kvällen började nå sitt slut så drog vi hem. Så nu sitter jag här i min säng trött som ett as (pga TOVE BARSK).  Påtal om nå helt annat så börjar jag typ tolv i morgon och har bara två lektioner i morgon WONDERFULL! :D.

Frågan är ju bara vad som händer till helgen? jag har verkligen ingenting planerat, känns som att jag verkligen vill hitta på nå, men påsamma gång känns de som att jag bara vill ta de lugnt, hmm förslag? :)  Nää nu blire sängen som gäller hare gött puss :)

OCH MAJA HADE SÅ HIMLA JÄVLA DÅLIGT I THAILAND VI SKA INTE TÄNKA PÅ DIG ! puss :D <3

anledningen till att jag orkar upp till skolan varje jävla dag, ni är guld värda <3


Some pictures! :)


Toves ragg ;D !

Coolingarna ! .......... not.

haha sötis! <3

Nu kan ni ju se hur jävla kort hår jag har :|..


Ibland faller jag tillbaka

"Back on track"  vad menar du med de? =P

Skulle ju somsagt fara till Tove och plugga med hon och Alex . Men först skjutsade Ingela oss på ICA för att köpa lite gotta, väl hemma hos Tove inser jag att mina böcker och allt som jag ska plugga har jag glömt hemma, duktigt! Så jag satt och kollade på när Tove, Alex och Per pluggade, hehe!  Dom drog kring 10 och då stannade jag kvar hos Tove för hon hade lite problem, tillslut bestämde jag mig för att sussa där, ETT STORT MISSTAG ! haha. Nämen hon pratade i telefonen till minst klockan 02 :o jag skulle upp 06.30. och hon pratade verkligen inte lågt blev svin less haha, och just när jag höll på somna så kommer hon och stryper mig? :O  Vilken normal människa gör nått sånt?  aja var så jävla trött i morse så orkade mig fan inte upp till första lektionen. Skönt att vi slutade 11 :D!

Jag Sofia och Lena gick då på stan, sen drog Sofia. De hände ganska mycket sjuka, pinsamma och roliga saker haha åh jag dör :'), LENA DE FÅR ALDRIG NÅGONSIN KOMMA UT !!, jag kan inte änns tänka mig hur mkt vi hade blivit mobbade,

haha aja slutpratat om de, ikväll är de VIP fest på allstar med luleåhockey :) , Det ska faktiskt bli kul , men har ingen aning om vad jag ska ha på mig?....Känner mig lite stressad så ska dra mig nu, men vi får höras , puss =)


loove it !

hahaha älskar Doris i hitta nemo, så jävla skön ! :D


It beats so hard it makes it hard, to catch my breath.

Somsagt hade ju två prov idag, "råkade" försova mig och missade eng provet, satsade mer på idrottsprovet som inte var allt för svårt :). Fick iallafall skjuts till skolan, skönt slippa gå från stan, thanks ! :)  somsagt idrottsprovet gick bra, är nöjd över de. Resten av dagen gick snabbt, Jessika masserade och höll på i mitt hår hela matte lektionen, UNDERBART !bestämde jag mig att jag måste fan beställa en tid för helkroppmassage, hur jävla underbart låter inte de? :o. Efter skolan gick jag och Jessika på stan en stund, och ja vad säger vi om de Jessika ? Jag måste nog erkänna själv att jag är en liten s...... haha (a), ojoj.  Nä nu sitter jag iallafall här hemma och är på ett strålande humör, tummarna upp :D! Ska snart ta mitt pick och pack till Tove för att vi ska dra en hel pluggningskväll! , yey! Fast först kanske jag ska på ett hemligt möte , haha nä nu håller de på att spåra, ska dra hejdå ;D

Inatt drömde jag ännu en sjuk dröm, vad händer jag brukar aldrig komma ihåg mina drömmar och nu helt plötsligt har jag kommit ihåg två irad, och båda har varit helt sjuka och har varit lika rädd i båda :s hmm knas, haha aja pusspusss

hahaha bilden talar ju för sig själv !!


RSS 2.0