Don´t tell me you´re sorry, cause you´re not...

I guess i just got lost
Bein' someone else
I tried to kill the pain
Nothin ever helped
I left myself behind
Somewhere along the way
Hopin to come back around
To find myself someday

 Godnatt...

All you wanted was somebody who cares .

okej igår kväll, vad hände?  allltså åh nej jag dör när jag tänker på de, helt seriöst hahahaha! är fan i chocktilstånd ännu ! åhgud nämen ja, har tyvärr ingen kommentar om det !  Så ja vi lämnar det !
Dagen då:
Ja jag och Johanna var och såg hockey ett tag sen for vi på stan och myste på :). Det var grymt mycket folk! aja de finns ett grått linne på cubus som jag alltid ha vela ha men de har aldrig funnits i min storlek, varit lesss som fan ! SEN idag så fanns det i min storlek, blev sjukt glad och köpte de :D! Sen trullade vi vidare jag letade fortfarande en sån där kofta, eller  vad de nu är för nå, svårt att förklara, men iallafall så har jag letat som fan efter en sån i tre dagar nu, men inte hittat, men gissa vad,  jag hittade den idag :D  och de fanns bara två kvar i svart, och lyckan var ju att ena var i min storlek! Så köpte även den! sen inhandlade jag mig ett halsband och ett armband :).  Hittade mig även en jätte fin kläänning på HM! funderar fan på att köpa den, men jag vet inte riktigt vi får se =D Det har faktiskt varit en bra dag, och bättre blir den när jag snaart ska trulla mig iväg till Tove även kallad för Barret ;) iknow you like it ! . Känner mig faktiskt riktigt glad idag :D!  och för er som verkligen vill veta så har jag ätit pizza fredag, lördag och söndag, haha ja jag vet jag blir äcklad av mig själv de är sjukt !! men aja nä nu ska jag gå och göra nå nyttta ! :D pussshejs !

Tove klagar alltid på att min hund ser ut som en golvmopp!
- TLM säger:

ring mig den dagen jag får låna doris när jag ska skura golvet..
hahaha fyfan vad jag skrattade !!


I get over it, like allways..

I see you looking Your eyes are beautiful Your face make me glad Everytime you smile I feel weak I hear you laughing Your lips adorable and your mouth is so cute I watch you walking Your steps make every girl turn around and look. Love is strange...


Nu skiter jag i dig, idiot!!

igår ja de blev tyvärr inte att hitta på nå, Eric började tjorva, ovanligt? idiot , haha :p, så jag stannade hemma som jag nog inte borde ha gjort.. :( aja orkar inte berätta om de. Men mådde iallafall inge bra på kvällen, kunde inte sova... aja Har då varit och jobbat idag, och eftersom Kalle är i Egypten, så hade Anneli ringt in en ersättare, han hette Eric Nilsson, svin coolt att han hette exakt som den andra eic nilsson haha aja ! Men jag tror aldri jag har träffat någon skönare människa! okej nu kommer säkert vissa misstolka de där och bah ja dom har knullat osv. Men jag menar hela han, grymt rolig, fyfan vad jag skrattade. helt galet ! :).  Sen så for jag då hem eftersom jag skulle vara barnvakt åt min lillasyster !  har svin tråkigt eftersom jag har ingenting att göra eftersom hon ligger och sover? skönt ändå. men somsagt vad händer nu? haha.  Har iallafall haft ett långt deeptalk med tove om allting, kändes jävligt skönt att få ut allting, och helst de som hände igår. thanks hun <3. Aja nä funderar faktiskt på att ta ett långt skönt bad, men jag vet inte riktigt om jag vågar de, mitt hus är så sjukt äckligt, och de kanske kommer en mördare och börjar dränka mig eller nå, eller stryper mig med dusch slangen, aaaaaaaaaaah jag får panik !! hatar att vara själv !!!!. så sjukt mörkrädd.  aja i morgon är de ju skyltsöndag, ska på stan med jojohannis vid 12, sen efter de sak vi trulla oss ner till ishallen för att se hockey, sen så blire kanske Tove efter hockeyn?  FITTA KOM JU PÅ ATT JAG HAR SJUKT MKT SKOLARBETE ATT GÖRA!!!!!!!!!! åh nej repet nu! måste ringa lena hejs 

hahahahaha jag dör , för de där var så sjukt kul ! , ni skulle fatta om ni hade vetat vad som hade hänt ! :D
RIP TOVE BARSK, DÖDSORSAK: SKÄMDES TILL DÖDS..


I cry myself to sleep..

sömnlös natt..
förlåtförlåtförlåtförlåt.. :'(
Hon sägerattt jag inte ska ha dåligt samvete,  men klart som fan att jag har :( !!!

So lonely inside So busy out there.

okej kort och skön skoldag :) Hade typ ingen engelska, eller mdk , men hade däremot samhälls... och dom lektionerna ja vad säger vi om dom Johanna ? ZzzZzz Nämen sjukt tråkiga !. hahahaha fan vad jag garvade när vi snackade om de där ja du vet vad! :'D aja Gick en snabbis på stan och köpte en till parfym, ja jag vet jag köpte nyss en men jag har typ blivit beroende, köpte även en kajal, FÖR 70 KR, de sved!!!  :s.. Aja de blir nog bra. Kom hem redan vid 2 någon gång :). Hade absolut ingenting att göra så jag började städa HELA huset :o  fattar ni ! JAG städade HELA vårat hus ! omg måste ha snurrat om i huvudet på mig under bussresan hem !  Pappa och Ingela (min plast mamma)  blev iallafall jätte glada när dom kom hem från deras jobb. De första pappa fråga var:
- Har du ramlat och slagit dig? 
haha tönt han är, nämen han sa att han var stolt över mig :)! Sen beställde vi pizza, underbart gott var det. Sen for jag och Ingela och köpte ramar till mitt rum :D! övningskörde även, fyfan vad halt de är, de är sjukt ! Tanken av att jag ska köra upp när de är så här halt får mig att få panik ! De är bara att hålla tummarna!. Aja kvällen då? hmm ska städa klart i mitt rum sen vet jag inte kanske far och hänger gäng med Eric mfl, eller så kanske jag hittar på nå annat, Jag är på buus humöör :D !  aja nä nu ska jag fixa klart allt dehära så jag någon gång blir klar! :) Det är ju bara att ni hör av er, är öppen för alla förslag :D! 

Lena tycker att jag och min syster är jätte lika varandra, men jag förstår mig inte på den tjejen, vi är inte ett dugg lika :o !

Vi håller på att tappa allt.. :/

<3

I guess it's no big deal

I'm holding on, waiting for your call.
It's simple, but I can't explain this.
I'm sinking down; I feel like I could die.
I'm falling off; I don't know why.


I don't know how to keep it all inside

okej morgonen var helt seg, var less och irriterad. Förlåt till er som var tvungen stå ut med det, inte för att jag sa någonting eller nå.  sa ingenting under en timmer tror jag .. aja förlåt för det och för att jag såg så sur ut :/ Men de gick över som de alltid brukar göra, Så skönt att veta att hur sur och hur dåligt man än mår så vet man att man alltid mår bättre när skoldagen har slutat !  vad hade skolan varit utan er, ni vet vilka jag menar! <3.

Måste även få berätta att idag när Lena åt strips meny på Stinas så köpte jag en appelsin och åt ist, fyfan så nyttig jag är ! :D De är fan ett ögonblick som inte händer allt för ofta, så jag var ju självklart tvungen att ta kort ;) haha. aja Vi fick sluta halv 2? ist för att gå till kvart över 4, skönt som fan ! Så då gick jag Lena, Sofia, Erica på staan. Efter ett tag så drog Erica och Sofia så då vare bara jag och lena kvar :) köpte mig underkläder, och ett par LEGGINS FÖR 200 KR :o! de svider fan än... sen köpte jag benvärmare, ett linne, och i morgon så ska jag köpa en tunika/klänning! :)  jag älskar verkligen att shoppa!  Hittade även ett par sjukt snygga skor, alltså jag ville verkligen ha dom! men självklart så fanns dom inte i min storlek, bara till 38, åh böörjade typ gråta ! blev sjukt less !!!. aja vi gick iallafall på stan sjukt länge, de gjorde verkligen ont i fötterna när jag satt på bussen !  efter stan har jag inte gjort mkt alls, ska nog städa upp i mitt rum lite, om jag ids :p.
Dagen har faktiskt varit grymt bra, fast dålig start! :) <3 

Måste även nämna att jag har pratat med adam idag, väldigt länge sen !  De var trevligt faktiskt, har även läst lite gamla blogg inlägg som påmint om lillen, fort tiden går känns de som :/.. aja nämen nu ska jag gå. pusspuss

en sak till, Tove vad händer med att vi aldrig är med varandra längre? :s:/..
 :)


Baby if you knew I cared

It feels so different being here
I was so used to being next to you
Life for me is not the same
Theres no one to talk to
I don't know why I let it go too far.



Life for me is not the same..

Hade världens migrän igår, så gick och la mig klockan 8:a, och vaknade sedan kring 8:a på morgonen insåg att jag inte alls mådda bbra , ovanligt ? ååh så sjukt less !!!!!!! aja så jag bad mamsen sjukanmäla mig, och så somnade jag om igen tills Maja/Sofia ringde och väckte mig och tvingade mig till kyrkan för att vi var verkligen tvungen att filma klart våran film... de sög! somnade iallafall om en timme sen så vare bara att dra sig till kyrkan med feber, ont i skallen som fan, trött  och inte alls på humör.. underbart. aja for hem sen, mamam ringde och sa att de var teori lektion idag och att de hade varit väldigt bra om jag for på den eftersom jag inte varit på dom andra gångerna, så visst sjäääälvklart  så for jag. Men tiden där gick väldigt fort, tack gode gud för de! For hem och nu sitter jag här. Trött som att jag inte sovit på en vecka :s. Det är nå fel på min kropp.. Så ska gå och  sova igen och klockan är ju bara 8:a igen :o ! Men jag känner verkligen hur sängen lockar och hur mina ögonlock inte orkar hållas uppe !.   ojdå insåg nyss att jag inte ätit på hela dagen, aja får väll försöka hinna äta frukost i morgon på morgonen, fast de brukar jag aldrig hinna lyckas med, men aja. ska iallafall sova och drömma om bättre tider :).  känner att jag fortfarande har feber och ont i skallen... ring mig den dagen då jag är frisk !

Jag vill ha sommar, och jag vill träna, jag får panik helt seriöst jag MÅSTE  få träna...funderar faktiskt på att fara till gymmet i morgon, men jag ska ta de lugnt. aja sovgott sötnosar !


Allt du sa, ja det lät ju så bra.

somnade inte förräns vid kanske två igår :s, haha jag och Ante hade typ värsta sjuka samtalet !  vi snackade om man var fast på en öde ö med en kille/tjej utan nå djur eller nå att äta, så kunde man föda barn och äta upp dom, hahaha! men vadå då överlever man ju iallafall ? jag vet de var lite sjukt , men de var kul haha :D !

aja dålig dag idag, varit typ less och trött hela dagen.. började med att jag försov mig, så jag missade datan, lyckat Sara.. aja kämpade mig iallafall upp från sängen för att hinna till matten. Jobbade på men de gick seegt. Sen hade jag bara NK innan jag slutade. Men efter vi slutade skolan så skulle vi fara till kyrkan igen för att filma om för de blev knas sist vi filmade så.. och SJÄLVKLART ska de vara stängt och massa skit så vi kunde inte filma klart idag, helvette ! aja vi ska testa på nytt i morgon!.  Gick på stan en stund, köpte en parfym och for sedan hem. Har verkligen inte varit på humör i dag men har försökt ändå.. aja har sjukt ont i huvudet, underbart !  nä tror att jag ska  sussa ett tag innan Tove ringer , för ska till henne och se OTH sen hem !

saknar sommarn..!!!!


I don´t wanna hurt you.

Måndag då ! : )
Vi for till skolan trötta och slitna ! Hade nk (redovisning) hmmmmm , ingen kommentar om de men nu är de över och de känns jääävligt bra !! aja kämpade vidare med skolan och hade livskunskap, var helt tom i skallen och de kändes som att jag sova fast jag hade öppna ögon haha ! aja ville bara fara hem efter den lektionen men nä självklart så hade jag ju samhälls, de var som prickarna över sängen ! ja jag var som en fisk som legat  på land i en halv timme !  aja var tvungen att sluta halv 5, eftersom jag började jobba halv 5. så stressade mig ut ur skolan där mamsen satt och vänta, sen till ishallen.. Väl där så fick jag veta att de har varit mycket tjafs och att mycket folk har slutat pga detta, tråkigt som fan... Aja jobbade på, tråkigt som fan var de ! och  om jag var trött !! aja kom hem för ett tag sen nu iallafall. och jag känner verkligen hur sliten och hur äcklig jag är! så ska ta mig en låååång dusch nu och sen sova ! åh längtar verkligen. OJ ÄR KLOCKAN REDAN HALV 12, åh nej kommer vara död i morgon, hmm kul aja men hejdå !
en sak till träffade även johanna på hockeyn och snaackde med henne, gud vad länge sen det var :/ miss you.

och ni killar kan ju gå och dränka er typ :o ..




I´am strong when Iam on your shoulder.

okej shit, har inte bloggat på väldigt länge :/... förlåt men har verkligen varit upptagen ! aja.
Lördag då !
Började med att jag skulle jobba halv 2 eftersom luleå hocket skulle börja spela 4! så jag stressade mig iväg dit då och fick då reda på att MATCH SKITET är flyttad till klockan 19.00. jag fick panik och ville typ gråta!! Men ändå så skulle vi börja jobba hav 2 , fattar inte :s.. ! men aja de fanns ju självklart ingenting att göra, har nog aldrig varit så rastlös i hela mitt liv. men aja klockan närmade sig 19.00 men efter ett tag kommer dom och säger att den är ännu mer flyttat till 19.45 :o ! så ja jag var i ishallen från 13.30-23.00 typ :o !!! och jag höll på frysa ihjäl, men aja jag överlevde....... aja efter matchen skyndade jag mig hem till Tove som var ensamen hemma , hon ville inte sova själv och hon frågade mig, och självklart stället jag upp :). Hade ju inte träffat ungen eller typ pratat med henne ordentligt på två veckor :o ! så vi myste på, och de kändes som att de var år sen ! . aja men de var iallafall kul <3 !

Jaa. söndag då?
Jag stressade mig iväg från tove hem för att fixa till mig för att bussen till Lena gick 15.00 ! Vi (Jag,Lena,Erica,Sofia,Maja,Hannah och Ida) skulle  börja filma våran skräckfilm, som vi ska redovisa för resten av klassen på fredag!.  De var grymt roligt kan jag tala om för er haha, fyfan vad vi skrattade, och var rädda!.  Vi filmade ända fram till 04 typ alla var grymt trötta. Men jag var helt pigg typ så somnade nog inte förräns vid 5 någon gång. Sen klev vi upp tidigt för att vi skulle hinna filma på morgonen innan vi for till skolan. Det blev mycket stress på morgonen men vi han välll med allt! Filmningen gick sjukt bra förutom att jag har frostskader och börjar bli sjuk igen. Jag sprang typ naken ute i snöstormen okej jag var inte naken men nästan ! sen så ramlade , blev nerslagen och dragen i djupsnön, men vad gör man inte för ett mvg :o ? aja men jag tro faktiskt filmen kommer bli grymt bra :D:D:D !! svin kul att kolla på den sen och HELST atlla tabba vi gjorde haha ojoj !!!  okej nu blev de sjukt mycket skrivet , men de finns så mycket att skriva men aja ska sluta de här med att säga tack Björn och Per som hjälpte oss i våran nödsituation !! :D
HAHAHA så sjukt rolig bild HAHA !

You rock my world dude ! ;)

Okej har absolut inte gjort nå ikväll typ :s ändå rätt så skönt eftersom jag är jävligt trött och seg av viruset jag har i kropppen.  De lilla jag har gjort idag är att jag har övningskört, jag säger bara de, ring mig den dagen då jag kommer lyckas ta körkortet !. ja vi for då till mormor och hälsade på, alltid lika roligt :). fick mig lite pengar (a) . Sen for jag och mammsi till ICA, inhandlade mig en NY HÅRFÄRG (mellanbrun) och även lite godis, ja jag vet måste verkligen sluta med sånt skit....! aja nä sen blev de hemfärd, där vi såg IDOL, jag tror fan jag är kär i ROBIN :O !!!!!!!!!! GAAH.. sjukt snygg kille och världens härligaste röst, från skillnad till vissa andra ska inte nämna några namn men han börjar på J och slutar på ohan !!!!!!!!!!!!!!!! tål verkligen inte den människan. aja slutpratat om idol. Färgade sedan håret och flummade mig lite på msn med Lenis!  DÅ jag mitt iallt kom på att jag glömt exat ALLA pappren och allt skit till redovisningen till på måndag(NK). jag dog, tror även Lena dog när jag berättade de (a) thih, MEN DUKTIG som jag är GJORDE JAG OM HELA JÄVLA SKITET !! hoff..... så nu är det klart, så nu ska jag gå coh duscha sen sussa eftersom jag ska upp tidigt i morgon! ska fara och kolla på min träning och gråta samtidigt... måste även snacka med mina tränare, kommer typ bli jobbigt :/.. godnatt

och en sak till RING MIG DEN DAGEN DÅ JAG KAN VARA NÖJD OCH FÅ ETT FINT HÅR !!!
för er som vill veta så är mitt hår SVART typ... cutt cuttt.!

Jag älskar dig för den du är

Okej färgningen igår gick åt helvette, de blev så fult så jag fällde typ en tår i morse när jag såg hur de såg ut ! fick panik och försökte täcka de på alla tänkbara sätt, till slut så fick jag de att se rätt hyffsat ut. Så jag måste alltså upp till ICA lite senare för att köpa brun färg ! Nog om detta.
Dagen då:
Den har ändå varit rätt hyffsat bra, Engelskan fick jag berööm av Marie att jag jobbat bra pluss att jag klarade läxförhöret sa hon, så hon var stolt över mig, första gången sen vi började på gymnasiet typ hah! aja så de var väll typ bra. Sen på livskunskaps lektionen så var de lite skämmigt, Alla i gruppen skulle typ säga vad dom tyckte om mig, alltså ge mig komplimanger, sen skrev Anna(läraren) upp dom på ett pappa så fick man ta hem de sen haha. Sen på MDK:n så skulle vi börja filma  inför våran skräckfilm som vi ska göra! De var sjukt roligt. och förlåt Sofia men jag kunde verkligen inte sluta skratta åt dig för att du var så söt ! :D hahahaha:') . aja nä sen har de väll inte hänt så mycket sitter hemma nu. Är fortfarande helt depprimerad över att jag inte får träna, men försöker tänka positivt, men de är sjukt svårt :(... Tack Erica för din gulliga kommentar, och tack Lena att du alltid finns där och försöker peppa mig hur jobbig jag än är!  <3
Aja ska gå och äta nu, men vad händer ikväll?

HAHAHA kollla bara vad söt sofia är :'D !!!!   andra bilden är komplimangerna från gruppen, vadå fina ögon, jag hatar mina ögon på sant :o ! aja men de var kul =D

No one like you..

hm...alltså.. ja jag vet som inte vad jag ska säga. Har nyss varit hos doktorn och hmm ja... de var inte precis dom orden jag ville höra.. Ja för er som vill veta så kommer jag typ inte få träna på ett år.. TOPPEN! mmh kommer inte änns få vara med på idrotten.. Måste vänta tills viruset har farit ut ur kroppen och de kan ta hur länge som helst egentligen.. Jag har ju haft viruset i kroppen nu i ett år så, fast då har jag samtidigt tränat, men nu när vi var hos den den hära doktorn som var nå specialiist på hals så sa han att de är ett måste att lägga ner tills viruset är borta för att de kan bli allvarligt osv osv.. De är svårt att förklara för er som inte vet men aah. Sen så kommer jag att operera bort mina halsmandlar också eftersoom dom är ständigt upppsvullna av viruset men  de kommer som ändå inte bli bättre, eller den dagen då jag får börja anstränga mig igen kommer de vara bra men den dagen kan ju ta ett tag.. Men frågan är ju bara hur ska jag klara mig att hålla mig borta från träning , de kommer aldrig att funka. och träning får mig att må och nu kommer jag inte få träna på länge.. okej jag vet jag låter jätte negativ men de är jobbigt som fan att inte få göra någonting som man verkligen tycker om, åh börjar typ gråta... aja ids itne skriva nå mer...

De enda jag ville var att prata med någon om de, du behövde inte säga nå eller nå, ville bara prata om det, okej jag vet jag är väldigt negativ nu, men jag försöker tänka positivt, men de är svårt.. men de var tydligen för jobbigt för dig .. :/:/:/
Vad är det som händer? :(....  en vecka fyra dagar...


I want you so bad.

Stannade hemma från skolan idag med, för alla er som bryr sig :p.  Har absolut inte gjort mycket idag. Min syster kom hit och färgade mitt hår, ska färga de igen snart när mitt hår har torkat :).  Ni får se bilder sen för er som är nyfikna :p. Känner på mig att de inte kommer se så bra ut men jag orkar typ inte bry mig :p hah! . Sen har jag typ bara umgåts  med min syster idag, pratat lite och så. Länge sen nu eftersom hon har flyttat hemifrån :s..

Men vet ni vad de bästa är ? :D
åh jag är så hiiiimmmmmla glaad, Jag har bokat min tatuering nuuu :D:D: , och jag ska göra den om 2 MÅNADER ! :D Fattar ni två månader , längtar så sjukt mkt. Jag har till och med typ bestämt vad jag ska göra och vart den ska sitta :D. Jag har ändrat mig så den ska inte sitta som jag har berättat förut, och jag ska inte berättta till någon, ni ska få se när den är klar :D .  Jag längtar sjukt mkt !
 

Aja nä nu ska jag städa upp mitt rum. Sen ikväll så skajag till doktorn, och ja vi ser ju hur det går den här gången.....!  aja efter de så ska jag och Malin fara och städa på inter sport (de är ett jobb inom laget). Sen blir det hem och se hockey och pluggga.. :/..


All or nothing baby.

åh jag är riktigt riktigt arg just nu. Ja jag skulle ju som sagt till doktorn idag då, och när vi kommer dit så är ingen där , de  var typ stängt , MEN HUR FAN I HELVETTE KAN MAN GE UT EN TID EFTER ATT DOM STÄNGT !!!! åh jag kände bara  hur arg jag blev, och min mamma blev nog argast haha, Så för att lugna våran ilska gick vi på stan en stund, mamma köpte en hårfärg åt mig, så de blir att färga håret. Fråga mig inte änns vad de är för färg för jag orkar inte förklara ni får se bilder sen efter att mamma har färgat de på mig i morgon : p.  Aja när jag kom  hem gjorde jag inte alls mycket, sen så satt jag och mamma och såg one missed call! Var sjukt rädd fast att jag redan sett den, men aja. Jo och självklart efter de så ska mamma tvinga ut mig i mörkret för att följa henne  ut med hundarna, för att hon inte vågade gå själv :s.  Fast jag överlevde. Så nu sitter jag här och ska gå och duscha nu  sen så blir de att sussa.

Jo för er som är intresserade har jag fått tillbaka min mobil nu :D, efterlängtad! Men dom har inte gjort någonting åt den, orkar inte förklara varför, hade fan glömt bort hur slitna knapparna egentligen är .. så måste köpa en ny !!

Längtar tills jag får börja träna !
haha inget smink, ser bara allmänt sliten ut (y)

It´s like wishing for rain as I stand in the desert.

öhm okej nu är jag väldigt leesss.. Tror ni inte jag typ har blivit sjukare?  SJÄLVKLART !!  jävlart underbart..... aja stannade hemma från skolan idag eftersom vi bara hade idrott pluss att jag hade feber och ont i min hals., oh no... Åh jag som typ var frisk igår , vad hände? : o.. fitta vad less. Men ska iallafall till doktorn idag, och jag hatar typ de för jag blir alltid svin sur på doktorn och då börjar vi alltid bråka och så slutar de med att jag inte orkar sitta kvar och lyssna på allt jävla skit  Han/hon säger ! För han/hon vill aldrig som jag vill. och någonting måste man ju förfan göra om man är sjuk hela tiden eller hur? . ja vi ser ju hur de går.  Nu ska jag försöka fräscha upp mig lite sen måste jag in till skolan för att jag måste låna en kamera, eftersom vi har en fotouppgift till i morgon, jobbigt !  Sen ska jag ju på teori skit idag också, hm kul och helst när man är sjuk och huvudet känns som att de ska sprängas ! Topppen :D ! usch. aja de är bara att försöka tänka positivt :).. Nu ska jag gå.


I wish...

I mina ögon är du något extra.

Kom just hem, har varit och kollat på min fotbolls träning, får dock inte vara med än, eftersom att min hals fortfarande är uppsvullen och  vita prickar, mhmh myysigt..  aja BLEV GRYMT TAGGAD och sugen på att träna så jag kunde knappt sitta still :s... Träning får mig att må så jävla bra, till och med att bara kolla på min träning kan få mig svin glad och helt taggad !  :D:D. Vi har typ DM grejs den 6/12  trror jag att de var, längtar som fan och jag ber till gud att jag är frisk och kan vara med !  Jag som hade tänkt träna på torsdag men självklart får jag itne det för Sten (min tränare) han sa att min hals inte såg bra ut, men.... usch får verkligen paniiiiik !  har idrott i morgon på skolan, och DÄR tänker jag iallafall vara med, och jag vet de blir inte bättre av att träna för tidigt, MEN DE BLIR JU ALDRIG BRA ! !!!! aja slut pratat om min träningspanik ! :p.  För tillfärllet jag gör inte alls mycket ligger i min säng och myser med Doris. Eftersom jag inte fick mycket sömn inatt så ska jag gå och lägga mig nu typ ! MEN FÖRST ska jag nog ringa ett samtal ;) fast jag vet inte har beslutsångest om jag ska göra de eller inte, men jag vet hur de kommer bli i slutändan, jag kommer att ringa haha. aja. vi höres och synes : ) pusssssssar

gaaaaaaaaaaaah! saknar fan träninglägret i somras ! :o

why .. ?

Vad händer, varför sitter jag typ och kollar på min mobil hela tiden och hoppas på att du ska höra av dig?...

...


tänk om det kunde bli det de inte blir

Har max sovit två timmar inatt :/.. så när jag vaknade i morse så var jag DÖD, helt på sant ! jag fick inte upp mina ögon så var tvungen tvätta ansiktet med iskallt vatten och då jälvar haha :D ! jobbigt som fan var de men kämpade mig ändå till skolan. och jag måste erkänna de själv, fan vad bra jag har jobbt i skolan idag, de är sjukt :s... vad händer? fick jätte mycket beröm av Maria på matten och massa :p shiiiet ! . Efter skolan hade jag utvecklingssamtal.. oh god! nämen de gick väll typ bra. Någonting som gjorde mig chockade var att jag hade VG i Foto :o ! Men han hade skrivit att jag har typp aggretioner (stavning?)  varje gång dom bad mig att stoppa unadn mobilen. haha ofta? aja . och en sak till min idrottlärare är typ störd, orka han !!!  Efter utvecklingssamtalet så vare bara plugg till samhällsprovet som jag skulle ha klockan 15.00 .. Pluggade med Johanna och Jessika. hahahahahaha och de gick ju som de gick ! haha de var typ kul!  Sen under provet hahahaha alltså nä jag tänker inte änns säga för de var typ helt kul, bara min och Lenis hemlisss ;D hahah!
-Kan du prata?
HAHAHAHAHAHAHA åh jag dör ! :'D
provet i sig gick ju åt helvette men aja saksamma.  Efter de skyndade jag mig till ninas eftersom de var typ information skit om körkortet. Första teoripasset är i morgon i 2 timmar, Jipppi ! ..  aja slut pratat om de, har sovmorgon i morgon, underbart !  har typ bara idrott och ett läxförhör i morogn sen slutar jag :D ! Nä nu blev de ett sånt här jätte långt inlägg igen :s.. förlåt jag vet de är typ jobbigt att läsa. Men aja nä nu ska jag gå och äta nå sen plugga engelska.... + att jag måste göra nå teori skit nu :/..

En sak till innan jag går, vad händer med att jag inte varit med Tove på en vecka :o ?    Vem är du?
nä så illa är de inte, men vem vet de kanske blir, de känns typ knas....

In my head it´s only you now..

Okej nää nu får jag fan ta och skärpa till mig lite ! jag kan fan inte gå och deppa, ÄNDRING !! Nu är de dags att träna upp mitt självförtroende lite. På livskunskapen för länge sen så skulle man berätta typ en grej man ville ändra på sig själv och då sa jag att jag skulle vela ha bätrre självförtroende och då gav dom mig tips att jag skulle typ säga jag är bäst tre gånger i spegeln varje morgon, hm inte för att jag tror att de hjälper men visst, värt ett försök. Sen berättade  hon att man skulle skriva ner alla bra saker om en själv så jag tänkte att jag ska skriva ner alla mina  bra saker nu !
1. När jag väl är glad så skrattar jag väldigt mycket . öhm de är väll e bra grej eller?
2.  ehm... haha åh de här sket sig...
aja men ska iallafall försöka skärpa mig nu. och varje gång någon ger mig en komplimang så ska jag säga tack, ist för att börja säga emot att jag inte är de osv .. (föörsöka iallafall) nu jävlar ska de bli ändring!

shit i morgon ska jag hinna med mycket :s..
först skolan, slutar 12.20
12.30 - utvecklingsamtal (omg)
15.00 - prov samhälls kan itne ett pisss, jag orkar itne de suger arsle !
16.00 - körskolaskit !
19.30 - träning
sen ska jag hinna se OTH och plugga..
okej nu ä klockan 2 Jag funderar på om jag verkligen ids gå och lägga mig eller om jag är vaken hela natten, ska ju ändå upp om 4 timmar, hm är de då någon idee ? äh jag vet inte vi ser ju. Från och med nu är jag den nyttiga och glada Sara :) ojo stoora förändringar.. ska försöka iallafall. aja nä nu ids jag inte skriva nå mera men vi hörs sötnosar :)

Jag vill bara till min drömvärld

ännu en avklarad måndag.. sjukt jobbigt att gå till 5, och helst att ha samhälls sista lektionen, de är ju den som är den värsta + NK:n ! Aja de har varit en grymt jobbig dag iallafall fast att vi inte gjorde nå på MDK:n eller hade någon livskunskaps lektion.  Men roligaste var ju nästan på NK:n när Lena nästan höll på att bryta ihop hahaha fyfan ser de framför mig än!  De var nära att krockodil tårarna skulle komma fram hahaha ! söt hon är !. orkar itne berätta varför hon höll på bryta ihop för de är typ jobbigt. Men de var iallafall en rolig uppplevelse (y). aja sen har de inte hänt så mkt mer. Det bästa som finns är verkligen när man kommer hem från skolan att bara lägga sig i sängen med datan !  aja slutpratat om de. För tillfället är jag jävligt lesss, nej men är de ovanligt? åh är typ depprimerad.......... VARFÖR ?! .fkuhökuaehtukgnrikfjfmälrigjadöhngflödfkgjn. orkar inte sitta här blir ändå inget  intressant skrivet. fitthora ! jdösguhöadgjfldöjgfskgfmvl så less så jag skulle kunna börja gråta..........


Every day I miss you more

Har äntligen gjort klart två samhällsuppgifter! känns skönt som fan. Nu har jag bara resten kvar :o !  har NK redovisning i morgon, och jag hatar att redovisa inför grupp, usch ! :s. aja så jag måste läsa in de så jag kan de hyffsat bra. Till på tisdag måste jag ha läst ut min engelskabok och kunna alla dom dära orden, annars blir de typ CUTTNING!. Sen på onsdag så har jag samhällsprov.. Torsdag så har vi en fotoläxa som ska vara redigerad och klar, och jag har inte änns tagit bilden än :s..  fredag, hmm ? alltid någonting ! + att jag har massa träningar och att jag måste börja plugga lite teori till körkortet, hur ska jag hinna med allt? :s aja slutpratat om skolan blir bara depprimerad över att snacka om den. De sjukaste var ju att jag har varit typ helt depprimerad hela dagen och så när jag kollade igenom pello bilderna så blev jag på svin bra humör , haha satt typ och skratta för mig själv ! fan vad jag saknar det :'/! . aja nä nu ska jag ta mig en promenad upp till ICA sen så ska jag ta mig en lång jälva dusch, läsa min engelska bok sen så blire nog att se söndagsfilmen, sen besöka john blund :p.

Måste även få säga tack Cassy för nr och allting :p
Det var som ett tag sen man snackade med dig :)

HAR ÄVEN  BESTÄMT MIG ATTT JAG SKA BÖRJA BLI NYTTIG IGEN OCH DE BÖRJAR PÅ MÅNDAG !
Nu är de slutätat av allt onyttigt skit ! pussshejdå !
<3


Det behövs inte mkt, bara en blick från dig kan gör mig glad.

Vaknade för en stund sen Tove ringde och väckte mig. Länge sen man snackade och träffade den filuren, det har varit en hel helg utan Tove, konstigt :p. aja som jag skrev i förra inlägget så blir de mycket PLUGGG idag :/.. pluss att försöka hinna städa. Påtal om annat, haha jag drömde om dig inatt Johanna, de var typ en rolig dröm fast att jag inte kommer ihåg så mkt av den men de enda jag vet var att vi slog folk och massa hahah ! Sen drömde jag  om en annan människa men den ska jag nog inte skriva om thihi (a) :p aja nä nu orkar jag inte skriva mer, jag vet ett svin intressant inlägg!! . Ska gå och äta frukost eller lunch. Eller så kanske jag väntar till middagen. aja skitsamma ska iallafall försöka börja pluggga nu..   snälla skjut mig!.   Varför har jag börjat bli sådär depprimerad igen :s..  äh...............!


Du bryr dig inte så det är ingen idé, lägg ner de bara.
orkar inte med falska människor!

hoja.

Så jävla falsk människa så de finns inga ord !

Har ju glömt att berätta att jag fått mina skolfoton idag. Jag klarar knappt av att kolla på korten för de är så fruktansvärt fult, helst dom enskilda, de är ju nå fel när man aldrig lyckas bli bra på ett skolfoto, lite komiskt nu att jag försökt i 7 år att bli bra på ett skolfoto och aldrig lyckats haha!, ring mig den dagen då jag lyckas bli bra på ett skolfoto !! . aja slutpratat om det!   Har faktiskt städat upp mitt rum lite, men ska forsätta i morgon + att jag måste göra skolarbeten i morgon... ser inte fram emot det!  så ser iallafall min dag ut i morgon städa, plugga, äta och sova!. yeah great (y) ... Påtal om annat så har jag faktiskt blivit nästan helt frisk :D, är inte alls hes längre, eller lite, febern är borta och nästan hostan :) men har fortfarande ont i min hals, men de försvinner väll hoppas jag !  funderar på att börja träna nu till veckan igen, har fan vilat en vecka nu, får panik !. blablablablab hm i know jättte intressant, men jag har tråkigt och jag är tröttt men jag orkar itne sova, hmm för de är ju normalt? aja nää nu ska jag röra på mitt feta arsle ner till badrummet och firra mig sen hälsa på john blund :)  nattnatti =b

jag önska du förstog..


We have to trust our hearts on the right way

Ja då var det lördag igen då.  Har inte alls gjort mycket idag, vaknat sen vare bara att skynda sig att fixa sig lite sen fara och jobbar, eftersom luleå hade match mot linklöping. Det sjukaste var ju att dom vann :o ! alltså vad händer med luleå, ofta dom kan vinna? Nu ligger dom typ 5:a. haha typ första gången på 15 år ;) Nämen de är ju bra :).! Aja och nu harjag kommit hem för eett tag sen, trött som fan och UTTRÅKAD, jag får panik för att jag har så tråkigt, it sucks !  aja nämen ska typ städa upp mitt rum lite, så blir pappsen glad + att jag kommer kunna gå normalt på golvet då (a) .. sen blir de väll att ta de lugnt om inget annat händer. Jag har så jävla tråååkigt och less, HÖR AV ER ! .


Fyfan vad taskigt..
De finns inte änns nå ord att säga om de. Är sjukt lesss och besviken !!!!!!!!!!!


less less less lesss less lesss less lesss less less less less less less less slesss less less leessss, hoff.. !!


.....

When I'm burnt out
Need a place to run to
No one hears me shout
Lost and all alone
And I'm losing sound
No one understands me
Can't figure out
What I'm gonna do cause' I just can't take it..

What is it with you that makes me act like this?

Kom hem för en stund sen, och jag är helt slut :o, klockan är 00.12 och de känns som att klockan typ är 03 :s. haha aja jag och Lena hade de mysigt som alltid, maten blev gudomligt god, utan Lena hade de nog inte blivit någon mat eftersom jag nog har hittat min nya bästis, Tindra. Som jag satt och ritade teckningar + gjorde tatueringar med, medans Lenis gjorde maten (y). haha fast jag hjälpte till med salladen (a) Sen blev de typ tredjevärldskriget efter maten mellan mig och Lena, OCH HON SLOG MIG SJUKT HÅRT I ANSIKTET :o !  hjälp.. Jag har mer och mer insett att hon har tyå  aggretions problem, uppsök en läkare och få tabletter? haha ;) Sen blev de mer mys framför idol, geisha och cola :D ! Sen vare bara att ta bussen hem, ska upp tidigt (träning). På busshåll platsen så var de jag + tre killar, sen när bussen kom så lät jag dom gå in först sen när jag skulle betala så han bah:
- Köp godis för pengarna ist ;);).
så jag fick altså åka gratis medans dom andra fick betala :o, haha borde finnas fler sånna killar :D ! 
aja nä nu ska jag inte skriva så mycket mer förutom att jag typ är less (i hate it).... aja går väll säkeert över, tänker bara för mkt.. :( !  aja sov gott på er !

Jag önska jag kunda betyda lika mycket för dig som du betyder för mig...



De känns som att jag inte räcker till ?.. :/

Nu är vi hemma hos Lena :). Vi har varit och handlat maten och ska snart börja laga den, det blir kyckling med kroketter + vitlöksbröd, sallad med fetaost , och vi får ju inte glömmma attt vi ska dricka Cola till maten, de är som pricken över i:et ;D.  Just nu ligger vi här med tända ljus och fösöker leta en resa utomlands, haha hm nja de går inte så bra.
Jag:
- åh Rhodos verkar typ vara bra.
Lena:
- Jaa !
några minuter efter...
- åh Cypern verkar typ vaa helt bra
Lena.
- Jaa !
så låter de ungefär om alla utomlandsresor , vi tror typ att vi kan men egentligen vet vi ingenting hahah !!!
Lite små roligt att Lena sitter typ och snackar med sig själv om hur mkt alla resor kostar och  massa vad hon nu läser, haha de låter svin roligt, så jag skrattar typ hela tiden men hon fattar ju inte att jag skrattar åt henne (a) :D ! sötbarn  :D

nämen lite mer om dagen då:
Kom till skolan då jag upptäckte att jag och Lena såg nästan exakt likadana ut, haha de var fan komiskt, vi hade samma halsduk, tröja och mobil, så vi var ju självklart tvungen posa framför en kamera :D Sen skämde vi ut oss lite på matstället också haha dom som jobbade där skrattade åt oss, great ! (y) Sen har vi flummat oss igenom hela dagen som alltid :D ! Sen på bussen till Lena så tror ni inte att vi skämmer ut oss igen då ?  självklart !! haha aja sånt som kan hända. Nä nu ska jag hjälpa Lena  litegrann,  de behöver hon! de har börjat spåra ut nu lite, hon snackar om någon biffig killa som hade så tung hand så hennes huvud inte okade hålla upp  de eller nå hahaha. Tror även tjejen är lite hungrig hon snackar hela tiden om mat :o haha! !  aja nä nu har jag skrivit väldigt mycket i´m sorrry,  men vi hörs, ha en väldigt trevlig kväll FÖR DE  SKA JAG HA :D !! <333

sometimes it feels like you don´t care..

Kom en halvtimme försent i morse , morgonen var helt knas, de var som att tiden sprang iväg medans jag stog stil i mitt rum :s. haha. Aja kom  mig iallafall till skolan, lånade en kamera sen så trullade jag och Lena till kulltan för att forsätta med att ta kort på massa föreläsningar, inte så värst kul men de är då bättre än i skolaan iallafall. Idag tog även jag kort, vågade inte riktigt igår så Lena fotade bara haha (a) fast lena vågade inte egentligen heller men jag sa hela tiden till Lena:
- Men ingen bryr sig gå nu fram och ta kort !
hahhaha svin kul så gick hon!! nä jag är stolt över dig sötnos :D ! (y) OJ nu ska vi samlas sen sluta. och så ska jag och Lena gå på stan en stund sen ska vi hänga gäng hemma hos henne, uppdaterar senare lite mer om dagen sen när vi kommit hem till Lena :D ! pusspuss snyggingar :p

jag vet ingenting längre....

Dagen har varit låååååååååång lång dag :s... först skola, fast vi hade ju ingen vanlig skola eftersom de är MR-dagarna. Så när vi kom till skolan började allla med att svara på massa jävla frågor, sen hade vi ingenting att göra i typ 1 och en halv timme.  Sen så berättade Hans att våran fotouppgift blir att fotografera då föreläsningar. Jag och Lena delade då kamera. Föreläsningarna var de tråkigaste jag någonsin varit med om under hela mitt liv helt seriöst, före första så fattade jag ingenting före andra vem fan bryr sig? före tredje så gjorde de en bara trött , höll fan på somna :s  usch jätte jobbigt! Har skrattat otroligt mycket idag ojoj :). Förlåt Lena för mina dampanfall haha !(a) Höll på strypa ungen sen skakade jag hennes huvud så länge så hon började må illa, gud vad hemsk jag är fööörlåt Lena , MEN HON ÄR INTE OSKYLDIG ! ;p .  Direkt efter skolan for jag hem byytte om sen for och jobbade, där jag skrattade minst lika mkt, blev  även mobbad av kalle, vilket pucko han är ;p ! . aja men de var faktiskt riktigt kul att jobba idag :) Nu är jag hemma och är trött som ett svin helt seriöst jag somnar vilken sekund som helst!.. Ska nog hälsa på john blund så syns vi i morgon : )

imorgon så ska jag hänga gäng med Lena (y) it will be nice :D <3


...............................

ehm... what , de där är är inte jag lena :o ! de vet du också, orka myttta !
Lena lena lena när ska du inse att jag är nyttigehten själv :o, men om du nu ska tjata så förbannat helvetes jävla mycket så VISST vi går väll då !! MEEEEEEEEEN jag ska köpa en sallad !

o.o!

JO. SARA LARSSON jag vet att du vill! Sluta kämpa emot nu va!
Titta vad lycklig du var här. Du hör hemma på max..


:o

NEJ LENA JOSEFSSON !!! de är väldigt onyttigt och vi ska inte äta lunch på MAX . Ser de ut som att jag är i de tillståndet att jag kan träna bort det SEN ?!  :o

Max.Max.Max

SARA KOM IGEN, nu går vi på max? :D

ooops, thihi kan hända alla (a)

hehehe.... de var visst slut batterier i tv dosan de var därför de inte funkade (a)

måste även säga att jag sitter och ser på insider, fyfan vad hemskt de är :o  övergrepp på djur? alltså va, hur sjuk i huvudet är man inte då? usch jag får panik för att jag tycker så synd om djuren som bli utsatta för detta, naw :'/ .. Tänk vad sjuka människor vi har här i världen, ojoj..


VARFÖR DAMPAR BLOGGEN SÅ JÄVLA MKT :O?


Du är den personen som får mig att le bara genom en blick.

Pratade just med Toffsen, och gissa vad hon sa "Min blogg är ändå finare än din" och vet ni vad de kallas? jo avis ;) haha. haha jag känner den dära tjejen för bra ;).

Aja dagen då?
som jag berättade i förra inlägget har jag ju inte gjort så mkt blev lite ändrade planer, jag började med allt arbete har snart gjort klart de också. kan nog lämna in de på fredag, och då blir nog mona glaad :). Sen måste jag bara plugga engelska , NK, och mer samhälls :s.. ring mig den dagen då jag absolut inte behöver plugga nå ! aja efter allt pluggande så for jag till sunderbyn för att hälsa på min gammelmormor igen eftersom hon opererades aldrig igår för att hennes blod är för tunt och då kan de lättare börja blöda under operationen, så dom skulle vänta till i morgon och kolla hur de var då, så vi får hoppas på de bästa :). Nu gör jag inte så mycket sitter och tittar på 5:an eftersom de är den enda kanalen som jag förstunden kan kolla på för att MIN TV DOSA HAR GÅTT SÖNDER, så kan bara kolla på 5:an :S !!!!!! måste gå och be pappsen kolla upp de hära  för jag får panik!  Sen äre bara att sova eftersom jag ska till skolan i morgon, DUKTIG som jag är , hoff.. !  aja nattinatti 

Sakna! <3

UTMANAD AV JOHANNA!

Såg att jag blivit utmanad av Johanna, så jag gör den hära innan jag gör nått annat ;p

Tre saker som skrämmer mig:
*
att förlora någon jag älskar..
* mörker och höga höjder
* insetkter.

Tre personer som får mig att skratta:
* Mina vänner ! <3
* Min mamma+min syster  kan faktiskt få mig att skratta ganska mycket :p
* Alltså dom flesta kan få mig att skratta eftersom jag skrattar åt de mesta ;p


Tre saker jag älskar:
* vänner&familj
* Närhet
* Skratta.


Tre saker jag hatar:
* FALSKA MÄNNISKOR.
* SKOLAN !
* att vara sjuk...


Tre saker jag inte förstår:
* Jag förstår mig verkligen inte på killar ? :o
* De finns mkt som jag inte förstår...
*

Tre saker jag gör just nu:
*
Lyssnar på musik
* Ligger i min säng med min morgonrock
* Tänker.

Tre saker jag vill göra innan jag dör:
*
Bo utomlands !
* Fara på bilresa
*  En sak till som är hemlig ;)


Tre saker jag kan göra:
* Jag kan verklien äta hahaha ;D 
* Jag kan slösa pengar
* Jag kan bli sur för ingenting..

Tre saker jag skulle vilja lära mig:
*
  Få bättre självförtroende
* bli bättre i skolan
* dansa


Tre favoriträtter:
* tacos
* MAX <3
*  Kinamat

Tre personer jag utmanar:
* TOVE
* LENA
* MALINO

- och alla ni andra!


Jag vill tacka dig för all den glädje du gett mig.

Var hemma från skolan idag eftersom jag fortfarande inte är frisk, höll fan på kväva mig själv i morse typ. Japp nä nu ska jag sluta snacka om hur sjuk jag är har jag bestämt mig :p. Jag börjar typ bli frisk så de är ju bra :D !. Aja har inte alls gjort mycket idag  mina planer för dagen var att , göra klart alla jävla skit skolarbeten , städa och göra om min blogg :).  ja som ni ser har jag gjort om bloggen lite, HELT JÄLVA SJÄLV, eller lite lite hjälp av Johanna, tack sötis :).  Nu kommer Tove bli stolt över mig ;P . och jag vet att DU (tove) kommer säga "jag har  ändå finare blogg än dig" haha den kör hon alltid , men de är bara för hon är avis ;) . aja slutpratat om de ! . Nä nu ska jag faktiskt gå och äta och försöka få lite nya krafter till att göra klart allting, helst SAMHÄLLS..... Sen plocka upp i mitt rum , måste skynda mig så att jag och Tove hinner hänga gäng i hennes säng ikväll ;P   Så hejdååååå : )

There's so much I need to say to you.

Åh herregud natten har inte varit den bästa :s..  Hostade som fan och den blev bara varre och varre  till slut så spydde jag av att jag hostade så mkt, mhm mysigt....  fyfan sen hade jag så grymt ont i min hals så jag kunde ju knappt svälja heller :s.. men efter  en lång stund så somnade jag där kring 3 :o ..  sen vaknade jag vid 6 av mig själv för jag kunde som sagt knappt svälja :s.. i panik började jag leta dom dära tabletterna som mamma har köpt till mig för halsen, hittade dom efter mycket letande, låg sedan kvar i sängen ett tag, somnade om ett tag, vaknade sedan av min klocka, gick ner och åt frukost med min sjuka lillasyster, sen for jag till skolan. Jag tror tove blev lite rädd för mig på bussen, haha ne hon har nog sett mig i värre skick! ;p (y) . usch nä ni får ursäkta allihopa på hur risig jag har varit idag, de borde fan vara olagligt att komma till skolan så som jag såg ut idag. Men jag orkade verkligen inte bry mig så whatever. Jag kämpade mig igenom hela skoldagen iallafall, fast att de var så jävla ONÖDIGT :o, jag var tvungen komma till skolan för att vi skulle redovisa nå skit i NK:n. Men sen får vi itne änns redovisa :oo ! skönt att  slippa men ändå, bhuhu.! Aja efter skolan gick jag snabbt förbi Cubus och köpte en parfym sen en foundation på HM, tyckte att jag förtjänade de efter min kämpiga dag..

Förlåååt att jag klagar så mkt i mina inlägg ska försöka bättra mig, men de är inte lätt att inte klaga när man är sjuk :/..
Nä nu som får mig glad är att tänka på min tatuering :D. men Problemet är bara att jag kommer typ inte hitta någon jag vill ha :/ . aja nä nu måste jag gå och plugga engelska YESS FAN VAD ROLIGT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

You can't runaway from yourself.

jaa och så var de kväll då... Dagen har typ gått fort, fast att jag inte gjort nått? :s. De enda jag typ har gjort idag är att kollat på tatueringar :D även bestämt vart den ska sitta. Har även varit på sunderbyn sjukhus och hälsat på min gammelmormor eftersom hon ska operera sig i morgon, hon var nog lite nervös, men de hade jag också varit om dom ska operera hjärtat :s.. aja ska hållla tummarna för dig i morgon <3. Sen har jag pluggat lite också, eftersom vi har redovisning i morgon som jag ska kämpa mig igenom, de kommer ju gå väldigt bra som jag mår................. aja vad gör man inte för skolan?. .. usch sen efter skolan så blir de nog hem och SOVA !  sen blire väll att plugga mera, och sen kankse träning? :D ... fast de kan jag ju redan glömma så...  Nå som har varit positivt idag var att jag fick en 100 lapp av min mormor :D !!! thank yooooou, i really need that ! . Åh någonting som jag även längtar till är att fara utomlands :D !! nä nu orkar jag inte skriva nu mera måste sova nu, åh nej känner hur febern börjar stiga....!! aja sovgott ...

I MORGON SKA MIN SYSTER BESTÄLLA TID TILL MIN TATUERING :D !

I am giving up this game and leaving you with all the blame

Några förslag till min tatuering som jag ska göra, fast den ska ju vara större osv, jag vet man ser inte så mkt men aja.


Dina ord ekar fortfarande i mitt huvud..

Hemma från skolan idag eftersom jag har knappt sovit nå inatt :s.. Har sovit med mitt tecke pluss en flisfilt över mig för jag höll på att frysa ihjäl när jagskulle sova!  somnade kanske kring 1 ? vaknade kring 3 av att jag kallsvättades, och jag var alldeles yr, i den stunden ville jag bara dö.. Jag kämpade mig upp ur sängen vimsig som fan, jag gick och tog panodil och någon tablett för min hals. Gick sedan och försökte somna om men de gick ju bra de.... NOT !  men efter typ en timme somnade jag om. vaknade kring 6 igen :o !  och upptäckte då att de låg satsumas skal på mit golv , huh? :o. Så jag måste tydligen ha tagit en satsumas när jag vaknade där kring , jätte läskigt att jag inte minns de :s.. Sen berättade mamma att jag hade låtit jätte konstigt (typ gråtit) ockås när jag var uppe , inge minne av att jag låtit heller :s..  aja har inte gjort mkt idag, har varit nerbäddad i min säng typ hela dagen, usch hatar verkligen att vara sjuk! och vi som har tärning i arcus idag :o !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vill verkligen vara med men tror ni jag får de för mamma, hm NEJ, hon har redan ringt och sagt att jag blir borta hela veckan . huh? :O !!! hemskt. 

Jag och min syster har iallafall suttit och tittat på tatueringar, och de gör mig glad  :D Har bestämt mig nu vart jag ska ha min andra tatuering :D:D har även hittat några tatueringar som jag kanske ska göra :D ! måste bara säga till mamma att hon ska beställa tid ! :D Nä nu ska jag plocka upp litegrann i mitt rum sen fara till pappsen. hade bra !


haha här ser ni ungefär vart jag ska ha tatueringen, jag vet jag hade mvg i bild ;). Men för er som inte ser så är de på ryggen och så ska den nog gå lite över rumpan också :)  jag längtar :D:D

Your still apart of my life..

hoja, mår fortfarande lika dåligt.. :/  Ligger iallafall nu nerbäddad i min säng och äter satsumas medans jag ser tv. Jag känner mig helt lost. vet inte varför jag skriver hära för jag har ändå inget att säga förutom klagande på hur jälva piss jag mår :s.. men jag funderar ändå på att pallra mig till skolan i morgon , alltså va vad händer de är min fråga? hur fan kan jag änns tänka på att far till skolan när jag mår såhär... skit samma nu ringer Ante så orkar inte skriva nå mer hejdå, ha de bra, för de har inte jag :(

I'm just a kid and my life is a nightmare

Fyfan vad dåligt jag mår ni fattar inte.. Jag har feber, ONT som fan i skallen, hostar , ont i halsen, och ont i hela min kropp :o!!!!!! Har typ inte kunnat sova under hela natten, och dom stunderna jag har sovit har jag inte sovit bra. har varit vaken sen klockan 06. När jag vaknade så insåg jag att jag hade slängt ner ALLA mina kudddar på golvet , de är ju normalt? :o. aja nämen jag mår iallafall piss, och jag är typ hungrig men jag kan inte äta för jag mår illa :/.. Jag är rädd som fan att jag har fått en hjärntumör,  för jag har typ en bula baki just de örat jag alltid snackar mobil i. och den gör såå ont !.. Allt känns lite bättre nu iallafall men just då jag hade vaknat, så trode jag seriöst att jag skulle dö för jag mådde så dåligt .. Jag vill inte vara sjuk :'( !!! helt seriöst jag börjar typ gråta för jag vill verkligen inte jag vill vara frisk ! Nu kommer jag inte kunna träna på väldigt länge heller.. SKJUT MIG NU SNÄLLLA !!!!!!!!!!!!!!! De sägs att man ska tänka possitivt, men de går ju verkligen !!...  aja nä nu ska jag gå och deppa någonstans ! kanske skriver senare om jag inte dött eller åkt in på sjukhuset!


Do it NOOW ! :)

GÖR MIN QUIZ OCH KOLLA OM DU VERKIGEN KÄNNER MIG ;D
Alla får göra den, även dom som kanske inte känner mig kan gissa sig fram :D
var itne FEGA ! ;p

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811080947511489&a=1&

de är nå fel på frågan som lyder: hur länge har jag spelat fotboll? ...
Det står att rätt svar är tre om du svarar fel men så är de inte ! de har blivit nå knas med den frågan :s..
För fast om du svarat rätt på den frågan så kommer de att du har svarat fel för att rätt svar är tre men som sagt så är de inte!

You know you can always count on me.

Igår efter skolan gick jag och Tove på stan en snabbis, jag köpte en vinterjacka, ÄNTLIGEN ! :D. aja sen efter de for vi hem till henne och lagade tacos, och pratade om massor, mycket mysigt som vanligt :). sen så såg vi på idol, och jag måste bara få tillägga jag HATAR verkligen JOHAN! usch vad gör han i idol? bdglehjiöag. aja Jag och Tove blev lite vilda, hm ovanligt? not!  haha aja sen så fick jag med henne att vi skulle ta en prommis hem till mig för att jag skulle hämta sov grejer + träningskläder. Sen hände de väll inte så mycket vi myste bara på och dampa lite haha ! :D (y)
 
Vaknade halv 9 idag , eftersom jag skulle på träning , sjukt jobbigt och sjukt trött var jag ! men jag kämpade mig upp bytte om och åt frukost i min ensamhet medans Tove låg kvar i sängen och sov!.  De var första träningen med BOLL, och jag minns inte änns sist jag rörde i en fotboll :s.. shit och de märktes i början, jag kände mig som en nybörjare haha, men efter ett tag så blev de lite bättre :). vi spelade i slutet av träning, SJUUUKT fucking jobbigt, vi sprang och sprang och sprang, trode jag skulle svimmma, men de var otroligt roligt ! :'D.   Efter tärningen for jag och kollade på min kusins basket match, sen bjöd mormor oss på max :D ! ikväll ska jag bara ta de lugnt typ skolarbete och kasnke se någon film, eftersom jag håller på bli sjuk!!!!!!!!!!!! har ont i skallen som fan och börjar få de i halsen nu! om jag får körtelfeber igen så ja jag börjar gråta.. MEN ÄR DE OVANLIGT ATT JAG ÄR SJUK IGEN !!!! okej nu ids jag inte skriva med helvette. less. cya ....

Im still thinking about you ..

okej jag har bloggat allt för mkt idag :s.. sjukt. Men har typ haft lite att göra så whatever.. Inte för att jag har så mkycket att säga än att jag just kom hem från träningen, och jag säger bara de: Lena om du vill ha mig i skolan i morgon så måste du skaffa en rullstol, för jag kommer troligtvis inte kunna gå i morgon, de var SJUKT jobbigt :s.. Men de känns jävligt skönt att komma igång.! :). Kul att jag typ måste till doktorn, och  undersöka mig för jag har typ nå fel elller nå, men mamma sa att vi skulle vänta och se hur de blir på lördag :/.. aja men de blir väll bra elller hur?..  aja nä nu ska jag gå och duscha och sen mysa ner mig i sängen och sova :p. jo innan jag går måste jag bara ber'ätta att jag har börjat drömma sjukadrömmar :o , som idag när jag somnade efterskolan så drömde jag att jag och massa andra folk som jag kände blev förföljda av andra människor som ville döda oss, och så  var de jätte mörkt ute och massa, och sen skulle jag gömma mig i ett hus och så hittade dom mig, och ena killen bah: har vi någon nytta av den här tjejen? och "ledaren" bah nej skjut henne ! sen så sköt dom mig fast dom sköt mig bara på sidan av typ magen och de sjukaste var att jag kände hur jävla varmt de blev just där vart dom hade skjutit mig, för jag vaknade efter de :o ! de var svin läskigt!!! :s och jag ser fortfarande ansikterna på killarna. okej nu förkladade jag bara kortfattat men ändå , fyfan vad rädd jag var !! :o och jag brukar aldrig komma ihåg mina drömmar, och nu gör jag de hela tiden, vågar typ inte somna inatt för jag kanske drömmmer mer sjuka grejer :s.. aja nä nuu blev de ett väldigt långt inlägg, haha förlåt Tove jag vet att du hatar långa inlägg ;D ! . natti natti :) 
/ Larsson

I'll never find my heart

fyfan vad skönt de var att sova! Somna nästan direkt när jag kom hem vid 1 och sov till 5 :o. skönt som fan steg upp och åt mat, fast att jag inte fick i mig mkt :o !. och ändå åt vi mackisar och korv, och jag älskar de ! vad är de för fel :s? aja pratade med Tove i telefonen som fick mig på bättre humör vi sköng pello låten i telefonen, ååh :'). Efter de så kom mamma och började att klaga, ovanligt. Just de jag behöver! (y)  aja nä nu ska jag gå och byta om för har träning. Seriöst i morgon blir de fan rullstolen!. Men de ska ändå bli skönt att träna, komma på bättre tankar osv. aja hade bra !
har även bestämt mig hur jag ska göra, jag ska spela en sesong till sen blir de nog att sluta .
killar är skit :s !

Thousand times I found myself asking, "Why?

onööödig dag!.
Råkade försova mig idag, kan bero ppå att jag somnade ganska sent igår. Men iallafall så jag missade data lektionen men jag ska ta igen den antingen tisdag eller onsdag, vi ser ju!. Det är nå fel på torsdagar jag kommer ALLTID försent på torsdagar, de är sjukt..aja sen på foto lektionen så fick vi en uppgift som skulle vara klart om två veckor så då fick vi sluta. Så vi slutade vid 11 eller nå sånt. Skönt som faan! gick på stan med Erica, Sofia och Lena en stund, köpte underkläder och la undan en vinterjacka. Sen åt dom på sub, sen drog jag hem och nu ligger jag här i min säng och är less. Varför alla dessa negativa tankarna? :s...  aja ska nog ta mig en powernap, så kanske jag vaknar på bättre humör ! Sen ikväll blir de träning. Frågan är ju hur fan ska jag klara av att köra fys i två timmar när jag knappt kan gå efter träningen i tisdags :o ? herregud, GL to me ! aja nä nu sängen. hejdå! 

Så här såg jag ut denna korta dag..

A little bit longer and I´ll be fine.

Har försökt sova i snart 3 timmar :o.. Men de gå verkligen inte.

alltid dessa tankar , jag hatar dom och jag hatar att vara själv :/.. varför känns allt helt plötsligt helt deppigt? :s:/..  En stor klump i magen, och känner att jag har gråten i halsen, men varför? :/ ...åh jag vill bara bort här ifrån ett tag...
im not perfect, but I wish ...

LOVE ! <3

Vi är som två pusselbitar som fattades i ett pussel.
Men vi träffades och pusslet blev helt.
Vi blandades till en stark vänskap, och ingen i hela världen
kan bryta vårat pussel.
Vi lever i en värld full av skitsnack, men tillsammans klarar vi allt.
Vi lever i en värld full av hat, men tillsammans är vi oslagbara


I think Im missing you.. :s

Dagen har väll gått rätt hyffsat snabbt :) skönt! Måste bara säga tack Ante att du ringde och väckte mig, för jag hade glömt att ställa klockan :p... Men vilken TUUUUR att du ringde så jag han tilll den underbara skolan (y) :p haha. Måste även säga tack till Lena och hon vet nog varför :P. aja efter skolan gick vi på stan ett tag sen blev de max mat :) Jag och Lena satt även och pratade om min depprimerande tid som jag hade någon gång under första året på gymnasiet. hahahahaha fyfan vad patetisk jag var de, var ju sjuuukt ! ;P.  Näää nu ska jag gå och duscha typ sen mysa ner mig i sängen och se film :) myspys

Min dag :
skolan [x]
stan [x]
äta [x]
städa rummet [x]
dampat lite med tove på telefon [x]
duscha [ ]
se life as a house [ ] :D
kanske göra lite skolarbete [ ].. :p
prata med Ante [ ]


Utmanad av TOVE :P

Reglerna är följande:
- Berätta 5 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
- Utmana 5 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
- Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

Mina fem saker !


- Jag vill tillbaka till Pello, Jag saknar allt där borta, allla stunder och allt .
- Jag har ett otroligt dåligt självförtroende . alltså med andra ord sämst!
- Det skiter sig alltid när det handlar om killar :p
- Ingen kommer nog någonsin  att förstå hur jälva glad jag är att jag har Tove, och hur mkt hon betyder för mig!
- Jag är väldigt mörkrädd !!!! :o...

Och jag utmanar:  Lena, Maja, Erica, EmmaB, FridaP :) och alla som vill :P

Tuli tappelu

ååh dagen har typ varit jobbig fast attl den inte är slut än och jag vet att de kommer bli 100000 gr så jobbigare, ni kan ju räkna med att jag kommer med rullstol i morgon till skolan! (y)..  Aja sitter just nu här hos toffsen , hon äter :P. efter de ska vi se OTH sen måste jag hemmåt och lillskitet ska plugga , hon har ju prov i morgon haha GL ;).  aja nu låter de som att hon ätit klart. okej de här var typ ett onödigt inlägg MEN hade typ inget annat att göra såå varför inte skriva ett blogginlägg?  haha måste bara berätta en sjukt rolig grej, eller jag tyckte de var svin kul men kan bero på att jag har ganska konstig humor :P. Men iallafall Lena har ju börjat nu på körskolan. och så skulle hon köra efter skolan och de sista hon sa innan hon gick var:
-Håll dig borta från vägarna Sara!
HAHAHAHAHAHAHAHAHA och de roligaste var ju att hon var typ helt seriös :'D. åh gud så kul de var :p. nä nu blire att se OTH :P

och Ante din skit, orka diiisssssa. Jag vet att du kommer att läsa de hära sen så hopppas du tar åt dig ;D..


what is your biggest dream?

hoho idag vaknade jag klockan 6 :o!!! bara för att ringa och väcka Ante ;p haha snäll jag är (a) föörlåt , jag fick lite skuldkänslor efter att jag ringt, men jag hoppas på att du somnade om :p. haha aja jag han faktiskt med gymnasiebussen, där jag träffades av en pigg, FRISK och glad Tove :D Alltid lika kul ;D ! aja just nu har jag data och de suger aaarsle ! de är sååå booooooOooOOOOoooRInNNNGggg ! så jag tror faktiskt att jag somna ! Lena är ju också VÄLDIGT aktiv. hon sitter och kollar på nå skiiiit, och sen när hon väl jobbar försöker hon leka smart den TÖNTEN !  Lena har på sig ett par jeans, en vit tunika och en lila kofta PLUSS en halsduk, tänkte för er som ville veta :D aja som sagt har jag de väldiiiigt tråkigt , som ni kankse ser, och eftersom LENA hela tiden klagar på att jag uppdaterar dåligt så tänkte jag vara snäll mot henne :P .  IDAG, så ska jag efterskolan på stan en stund sen till Tove och se OTH, sist men inte minst så ska jag på träning :O första träningen efter en väldigt lång tid, håll tummarna jag kommer vara D Ö D !! ;p haha. Aja nä nu ska jag göra Ulf glad och jobba lite (y) .................. eller om ett tag iallafall :P.

vi har alltid lika kul på Datalektionerna :D (Y)


ni behöver ju inte klaga eller kolla på mig :)(y)

snart är de jullov! nooot !...

Igår efter mötet for jag till Tove och umgicks med den sötnoosen :). vi gjorde inte alls mkt, de vanliga :) Efter många utbrott och dampanfall så hjälpte hon mig med bloggen, haha :) Vi gjorde även pello mat :'D.! aja  sen vare bara att dra sig hemmåt för att sova, eftersom att de var skola...!  Aja blev iallafall väckt på ett bättre sätt än min klockan :). thihi ;). aja nä nu sittar jag i data salen och ska just gå på samhälsen SISTA leKTIONENE FÖR IDAG, men dock den jobbigaste !! aja nä sen ska jag hem och sussa lite :). Hejdåå. HOPPAS DU ÄR NÖJD NU LENA ATT  JAG HAR UPPDATERAT ;) <3 


öhm.. alltså what ?..
DISSSAD !!!!!! :o

Ring mig den dagen då du mognat upp!

Okej jag försökte göra om min blogg lite men haha de gick inge vidare, Tove får hjälpa mig sen när jag ska vara med henne ikväll :).  aja idag har jag inte gjort så mkt , soovit ut för första gången på hela lovet (y) har inte klivit upp från min säng än och klockan är snart halv 5 :p haha skönt som fan. men ska gå och duscha och äta nu snart för ska på möte med fotbollen. suck, nu börjas de igen....    jag vill verkligen inte att fotbollen ska börja. Vet inte om jag ska sluta fotbollen eller om jag ska köra på ett år till? beslutsångest.  aja efter mötet bir de hem till Tove :)<3.
Jag kan typ inte sluta tänka på  vad som hände i onsdags .. :/  hur jävla gulliga jesper och Ante var :').  Nä nu ska jag gå. Ha de bra. pusspuss


Once upon a time I was falling in love
But now I'm only falling apart
There's nothing I can do.

difhöaeuöaeojrhöaedifjkpårtapjiegkfmäekrhiaöughajöoegkaäöetuhöaeigjakeöogajeötiahjeäiajgmfäwoujcmrijeröugjäoaoijgöuh DAAAAAAAAAAMP !!!!!!!!!! de här är ju bara sjukt kan jag ju bara säga er . fyfan de gör mig så arg så jag vet itne vad jag ska ta mig till helvette !!! man kan ju nästan bara skratta !!

I try to wash the pain away from me..

De kändes typ konstigt att somna igår, helt själv, och ja allt kändes bara wierd!, men morgonen kändes ännu konstigare, man har typ blivit helt van att vakna upp med Tove och att vi ligger och snackar om massa saker och bara skratta åt allt. Men nej de var alldeles knappt tyst när jag vakna , haha aja de säger väll allt, jag saknar de grymt mkt !.  
aja vaknade tidigt idag för jag skulle snabbt till boden innan jag började jobba.  Finns inte mkt att säga om boden resan....  jag blev bara arg och besviken, så därför ska vi inte snacka om de! Efter att jag jobbat så for jag till Tove. Vi gjorde inte mkt såg på en skräckfilm och snackade. Fick veta en hemsk sak, som gjorde mig rädd hahaha! fyfan !!!. GICK sedan hem från henne som alltid, men idag var de fan läskigast, efter att ha sett den dära filmen. ojoj men tur att Ante orkade ta sig sin tid att snacka med mig hela vägen hem, thanks : ) ... och på tal om Ante, sjuk han är ! han har klippt sig idag, åh herregud ni vill inte se hans frisyr hahaha hoja  ! :'p.  aja nää nu ska jag lägga mig i sängen är sjuukt trött, ska först bara ringa till Ante och fråga vad fan han tänkte på när han klippte sig så :o, haha men jag förmodlar att allt hår åker av  :p .  natti natti :)


Jag lämnar dig aldrig <3

RSS 2.0