The love will allways keep us togheter<3


äntligen över !

Gårdagen spenderade jag med Hanna och Tove. Vi hyrde film och tjockade oss med massa godsaker, riktigt mysigt och kul  var de. Vi hyrde en skräckfilm som hete gag? elle nå sånt. DEN var sjuk fyfan!! sen hyrde vi även Twilight och de är nog den bästa film jag någonsin har sett i hela mit liv!  fyfan jag höll på dö för att den var så bra! 

Sussade hos Tove eftersom vi skulle ladda inför stadsmaran!
och de är nog de sjukaste jag någonsin gjort i hela mitt live, alltså att springa! FYFAN vad jobbigt de var och de var typ 40 pluss, gaah!!  ville bara dööö, men jag tog mig då runt iallafall fast att de kändes som att de aldrig skulle ta slut !!!!  Tove löpte som en jude och kom in i mål inom en timme, grattis , de gjorde du fan bra ;D haha jag däremot tog de lite lugnare haha kom in 1 timme och 9 min, hm ändå rätt så nöjd över de eftersom jag inte tränat på hur länge som helst :o. men lite besviken är jag för jag skulle fan ha hängt på tove, jag hade orkat. haha lättt och säga så nu men aja ska aldrig göra om de!!!

Har egentligen inte tid att sitta och skriva vi ska vara 17 hos ida för jag och några till tjejer ska äta där och förfesta lite innan vi forsätter våran färd till bryggeriet, de kommer nog bli kul hoppas jag, hehe. Nä nu måste jag verkligen skynda mig, HÖR av er =D pusss !


fattar inte

Fattar inte hur du änns kan ställa en sån fråga när du vet att du betyder mest i mitt liv...

nu ska jag försöka sova, men de kommer gå åt helvette :/..

I will allways love you

Måste få berätta om en tjej som jag har umgåts med i flera flera flera år sen blöjorns tid. Ända från början har vi hållt ihop. Vi har skrattat, bråkat, skämt ut oss, busat,gråtit och levt livet tillsammans. Vi var med varandra jämnt de fanns inget annat som kom emellan, vi ställde upp för varandra. De var inga konstigheter de var alltid vi. Vi byggde "telefoner" ni vet sånna här man gjorde förut, två plastmuggar i varsitt slut på en tråd. från våra hus för att vi trode att vi kunde höra varandra. Vi sprang med lappar och la dom på de "hemliga stället" nära där man själv bodde. Vi red på varandras ryggar tills vi var helt slut. Vi skrev egna song texter, uppträdde för våra föräldrar,  för att våran dröm var att bli "popstjärnor" när vi blev stora.

Varje natt låg vi och turades om att klia varandra antingen på ryggen eller på armen, vi klockade så att ingen skulle få bli kliad längre. Vi hade picknik på stenar, vi lekte i träden med våra gossedjur, vi hoppade i såg spån. Vi gjorde de mesta man kunde göra. 

Vi blev äldre allt blev mer komplicerat. Skolan blev seriösare, träningar hit och dit. Vi gjorde allt för att inte tappa kontakten vi höll ut ett bra tag.  Vi började små bråka om saker som inte änns var värda att bråka om, men vi hittade alltid tilbaka tillvarandra. De blev värre och värre, vi träffades inte på flera veckor. Och nu står vi här idag utan att veta vart vi har varandra. Vi lovade varandra ett löfte, vi ska alltid vara vänner.

jag vet man förändras, de gör vi alla.  Men jag trode aldrig att våran vänskap skulle försvinna. Jag kräver inte att de ska bli som förut för de vet jag att de aldrig kommer att bli, vi har förändrats så mycket, men jag saknar ju min Nisse. Men oavsett vad som händer mellan oss så kommer vi förevigt att ha våra minnen, and i will allways love you  <3
alla har vi en barndomsvän, och du är just min <3


Go out and fake a smile

Jag är förvirrad...

Pallar inge mer vill bort här ifrån.
rymma långt bort, börja om på nytt de är fan min störsa dröm, att få börja om på nytt..
fyfan så underbart. Måste söka lägenhet utanför den här skiten.. orkar fan inge mer!

SKIT OCKSÅ...

....

Har inte fått mycket sömn inatt, så jag fick vara hemma för mamma <3.
Har egentligen ingenting att skriva, fortfarande lika less som jag var igår..
Nä nu har mamma gjort frukost åt mig skriver senare eller nå.

De är ju fan nå fel..

Vet inte om jag ska skratta eller gråta?
fyfan så jävla less, inte bara på de men på allt..
allt kan dra åt helvette... jag orkar fan inte, nej jag gör inte de.

anteckna!

För de första:
Varför blir jag lite avundsjuk när du träffar/pratar med andra tjejer? Jag vill ju ändå inge seriöst? :s

För de andra:
Ibland så hatar jag dig så jävla mycket, fattar du inte att de här är jobbigt?
Nä du fattar inte för du har inte varit med om de. Helvette!!

För de tredje
Jag är beroende av Farm town och popcorn !

Före fjärde:
Är jag grymt less på allt de här nu så jag skulle kunna hänga mig själv !
Vill ha sommarlov NU + LÖRDAG  !!!!!

Före femte:
Tack Tove för allting <3

sweetie

När jag får körkort så lovar jag dig att jag kommer!!


(Har ej gjort detta själv, var de enda jag hittade med text så tog den)

thanks dude, you made my night ! :'D

En kille addade mig på msn för ett tag sen, han började skriva och ville att jag skulle slå på min webb, men jag sa att jag inte ville de, och då frågade han om jag kunde skicka en bild så kunde han slå på sin efter de. Jag letade fram en bild och skickade till han och därefter slog han på webben och DÄR LIGGER HAN MED BARA KALLSONGER OCH MAN SER LIKSOM ALLT HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ALLTSÅ FÖRLÅT MEN DE VAR VERKLIGEN DE ROLIGASTE JAG SETT. Jag var verkligen tvungen att printa så har bilden på min dator, vill verkligen dela med mig av min upplevelse men de hade väll varit allt för taskigt mot killen eller? fast han verkar ju inte ha så problem med att visa sig så, haha ja jag vet inte. Men iallafall när han ligger där så håller han sig på kuken  och verkligen posar!

SaraaaL.blogg.se -/ säger:
har du stånd?
Patrik :D säger:
nee
SaraaaL.blogg.se -/ säger:
okej
Patrik :D säger:
kan inte lägga den neråt för då ligger datan på den ;p

HAHAHAHAHA ?!
 ni skulle ha förstått mycket bättre om ni hade sett bilden TOVE vet hon kan fan intyga hur sjukt de där var HAHAH, de där gjorde fan min kväll, nä nu plugga. Kan fan inte sluta skratta haha!

ZzzZzzZz

De enda jag gör nu för tiden är skola, pluggar farm town, äter popcorn.....
Har inte varit och tränat (sprungit) på svin länge får panik, men har verkligen inte tid med de eller nå + att jag är halv sjuk, har egentligen inte änns tid att sitta här och skriva, men ibland måste man ta en paus.. Är så grymt trött så vill bara lägga mig i sängen och dö, men ju fortare jag hinner klart de jag håller på med ju fortare får jag sova, MEN JAG ORKAR INTE OKEJ ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! helvette hejdå!


Msn --> Farm Town

En till som har fattat att farm town är en riktig höjdare är ingen mindre än Toni ! haha

Tonkan säger:
 men det jobbiga är om man är länge i duschen då vill man inte komma ut och det är jobbigt
SaraaaL.blogg.se -/ säger:
haha jo jag vet hur de är ! ;D och de är för jobbigt att bada för då blir vattnet så jävla kalllt
Tonkan säger:
haaha ja, ;> så därför duschar man fort
Tonkan säger:
slipper man oroa sig över växterna i farm town

hahaha så rätt så rätt ;D !!

It's you, you're all I see

var på ett jävligt dåligt humör igår..
Men tack och lov är de över för tillfället iallafall. Har typ ingenting att berätta förutom att jag längtar grymt mycket till på lördag för då blir de fest för hela slanten. Men de finns en nackdel med lördagen och de är den där jävla stadsmaran.... Har grymt mycket ångest över den, hur fan ska jag orka? Ska springa den med Tove också, och hon löper ju förfan som en jude i tyskland ! :O  ojoj har världens ångest.. De blir att jag får binda fast mig baki Tove så får hon släpa mig !  Nämen seriöst fyfan..   

Måste även säga förlåt att jag typ har blivit dålig på att blogga men de kan bero på att jag har hitta världens jävla roligaste spel på FACEBOOK,  farm town! fyfan man blir helt beroende och de är grymt kul. NI MÅSTE TESTA, lyssna inte på Hannad ;). Jag och Tove har bestämt att fredag till lördag så ska vi lana, haha ;)  Nä nu måste jag gå och kolla till min risodling. Puss

Just nu önskar jag att jag var någon annan..

okej just nu är jag så less så jag skulle helt seriöst kunna börja gråta, allt är så jävla stressigt och jag orkar inte, nej jag gör verkligen inte de. Så mycket jag måste lära mig och så lite som jag får in i skallen. Är så grymt besviken på mig själv så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag klarar verkligen inte av någonting vad fan är de för fel!.   Jag är fan depprimerad på riktigt nu, jag klarar inte av de hära. ååh jag börjar gråta....


I can feel it in my heart

har varit med Tove hela kvällen, och gissa vad vi har gjort?  haha japp vi har spelat farm town all the time ;D De är fan sjukt hur fort man blir beroende av de spelet, har suttit och spelat de sen jag kom hem från Tove också :o! Men de är grymt kul, längtar som fan tills jag har högre level så att jag kan bygga hus och göra de fint som fan. Nä har fan inte tid att sitta här måste in i spelet igen och söka jobb. Men vi hörs puusss sötnos<3

jo oj höll nästan på att glömma och säga att jag är ledig i morgon, ska på ikea med mamma och syster. Är grymt sugen på att köpa nya skor, så får se vad dagen har att erbjuda ;D
joo en sak till LYCKA TILL I MORGON TOVE BARSK!! ska tänka på dig gumman, de kommer gå bra :) <33

Msn

hannnad \ säger:
 ska du vara med tove ikv? :P
SaraaaL.blogg.se -/ säger:
joo =)
hannnad \ säger:
akta dig!!! hon är spelberoende, akta så hon ej smittar av sig på dig så som hon gjorde med alex :P hon nöter farm town på facebook!
SaraaaL.blogg.se -/ säger:
hahaha du är för sent ute jag har blivit smittad HAHA
hannnad \ säger:
HAHAHA NEEEJ!!!
SaraaaL.blogg.se -/ säger:
yeah sorry dude ! haha
hannnad \ säger:
fan sara :P trodde jag kunde lita på dig!
SaraaaL.blogg.se -/ säger:
Men fan, Tove börja ju muta mig med att skicka presenter, fick en asgullig hund och då kunde jag inte tacka nej!
hannnad \ säger:
hahhahaa :P jag dör
SaraaaL.blogg.se -/ säger:
du borde testa man kan ha kossor , hundar och massa grejjer :D
hannnad \ säger:
NEJ :-O de är ju livsfarligt.. de är ju värre än rökning

Du vill inte veta vad som försigår i mina tankar.

Har vaknat för en stund sen, nu håller jag på att byta om för att jag ska fara och springa samma runda, och efter de så ska jag fara på badhuset och simma i 45 min. Gruvar mig att börja springa med min träningsverk, kan fortfarande inte gå så vi får se hur de går, kommer typ börja gråta för att de kommer göra så ont!  har egentligen lite brottomt,  för vi får matgäster klockan  16.00. Så måste dra nu men jag skriver sen om jag inte dör efter vägen , puss

Men vad fan har vi kvar?
Jag känner för att gräva ner det som finns, bara för att behålla det som är kvar.


Godnatt ;D!

Så där kan man ju också göra om man känner sig lite trött, visst Tove. Du är ju fan specialist på de ;D;)!

vi hade nå som ingen annan hade

Eftersom jag har legat på lat sidan hela dagen idag så har jag bestämt mig att jag först ska fara och springa sen så ska jag fara och simma :). Hoppas de är fint väder i morgon!  Sen senare på kvällen ska jag umgås med Tove och se söndagsfilmen + OTH, de får vi fan inte glömma denna gång Tove! 

Annars har jag inte gjort mkt ikväll, for aldrig till Tove, och de andra sket ju sig också. Fast de förstog jag ju nästan redan från första början FAN vad less jag blir på dig helvette! du säger att jag disssar, pfft bullshit!.  aja orkar inte bry mig om dig mer!  Har även kollat igenom massa gammla bilder, och nog fan vill man ha tillbaka vissa stunder i livet, de finns massor man saknar. Men inget man kan gör nå åt, livet går vidare men minnerna lever föralltid kvar!.

Nä nu borde jag nog sova, ska upp rätt så tidigt :s.  Men vi ses puss




Att se dig nu känns förjävligt..

Matchen gick bra vi (eller kan jag fortfarande säga vi?) aja whatever vi vann iallafall med 2-0 kul. Ska nog inte änns nämna hur sugen jag blev, och hur svårt de var att se att någon har tagit över mitt nr, de kändes. De sög rättare sagt!.. Har funderat länge på om hur jag ska göra nu och jag tror jag har bestämt mig..

aja träffade Tove på matchen och de var grymt länge sen jag såg den spillevinken, grymt kul vare iallafall :D!
Annars har jag itne gjort ett piss idag, känner mig lat som inte har orkat fara ut och springa eller nå, men min träningsverk är verkligen hemsk!..  Nä nu ska jag faktiskt gå och plugga lite teori, sen senare så ska jag nog trulla mig upp till Tove :) Sen senare efter de så får vi se vad som händer, allt är upp till dig!   Nu ska jag gå hejdå puss


you let me down.

Haha sitter här i min säng och tänker på allt som hände igår, och man kan bara skratta åt alltihopa!!
aja har legat ute och solat och har faktiskt fått färg, har till och med bränt mig i ansiktet :p . Gick in för en stund sen för de kommer att börja regna vilken sekund som helst, de är alldeles mörkblått på himlen, fan! kunde de inte ha forsatt att vara fint väder?  Jag hoppas att de går över fort eftersom jag hade tänkt att cykla till porsön för att se LIRA-GAMMELSTAD! Vi får ju se hur de blir med de nu!  Måste även prata med min tränare. Så jag ska ta mig en dusch nu och fixa till mig lite :). Vi ses, puss

Jo en sak till min träningsverk är ju inte bättre idag, fyfan i helvette så ont jag har, mest i min vad, kan seriöst knappt gå, då vet ni de hejdå!

De är fan lika att inte bry sig för då blir man inte besviken..

you changed my life.

Kvällen har varit lyckad fast att den inte började så bra :s.  När jag och Lena skulle dra in till stan för att hämta upp Hannah och Evelina som stog och väntade på kultan, så började bilen att ryka, och då menar jag inte lite hela huven(?) rök som inihelvette, jag fick panik och hopppade ut ur bilen medans jag skrek att Lena skulle slå av bilen. Lena i panik skriker att vi inte kan stanna framför ett röljus, men jag forsätter och skriker att vi inte kan köra när de ryker så där och ber henne stänga av den, tills slut stänger hon av bilen och vi båda står panikslagna framför bilen och vettefan vad vi ska göra. Men som tur var så kom de två gulliga pojkar och hjälpte oss att putta undan bilen åt sidan. Skoja inte vad folk glodde, fan vad arg jag blev!  Lenas pappa kom och de kom fram till att de var hål i slangen med kylarvätskan! Så vi fick ta Lenas och deras andra bil så att vi tog oss ut till boden där vi skulle grilla, basta, dricka, bada med massa folk . Jag själv höll mig bara för grillningen ;D. Men de var som sagt en lyckad kväll . Ska sova nu iallafall är grymt trött och ska upp ganska tidigt, så vi får höraas. puss


Den värsta dagen i mitt liv var när du gick.

Wohoo, trode aldrig att jag skulle orka springa en mil idag med :o!  Men jag har överträffat mig själv! Jag har sprungit två mil på två dagar jag har inte ätit godis eller nå onyttigt på två dagar, jag är nog inte den enda som är chockad eller? :o.  Nu har jag så ont i mina vader pluss lår så jag knappt kan gå, helt sinnesjukt hur ont de gör!..   Men de känns ändå alltid så jävla sköönt efter att man har sprungit klart :D!  Nä nu ska jag gå och duscha och fixa mig för jag ska till måttsund och laga middag med Lena, sen senare ikväll blire grillning med tjejerna eftersom de aldrig blev nå igår så tar vi de idag ist, myspys :) 

Jo en sak till, nu har min mobil blivit helt jävla knäppppp!
Vissa knappar funkar knappt och nu när någon ringer så låter de svin konstigt. Ska köpa en ny men vet fortfarande inte vilken. men aja nu måste jag skynda mig, puss

Saknar dig Tove Barsk! <3
i just can´t deal without you girl!


My dream is to be with you forever.

Vaknade 10 av att mamma kom och väckte mig, vi for på biltema och köpte massa kakel och annat skit eftersom vi håller på river och bygger om här hemma :p.  Är äntligen hemma. Har grymt mycket träningsverk efter min löpning igår, haha tränad tjej ;). Ska faktiskt fara och springa samma runda nu igen, får se hur de går med min träningsverk ;p. Orkar egentligen inte springa vill ligga hemma i min säng och bara sova men nä nu jävlar är dom lata dagarna över! Måste dra nu innan min lathet tar över. pusss :)




I hope you mean it this time ..

Någon mer än jag som sitter och kollar på dokumentären om flickan som föddes utan ansikte? ..
fyfan så hemskt de är.  Hon har gjort 29 operationer under 5 år och de är ju inte små operationer! , inte konstigt att tjejen börjar gråta varje gång de närmar sig en operation. Stackarn.. Åh börjar må helt dåligt av att se sånt hära, men ändå så måste jag se de haha.     Nä nu ska jag ut och busa ;D. så vi får höras puss på dig;)

sötis!


So why don´t you do something.?

Har nyss varit ute och sprungit ca en mil. Jag är grymt stolt över mig själv att jag orkade röra på dö fläsket, och att jag orkade springa hela vägen :o !!!!!  Väl hemma efter springturen hade mamma beställt pizza, men jag tackade NEJ till pizza, och åt spagge och kötte(spghetti och köttfärssås) ist :O !!! jag är verkligen i chocktillstånd, haha! De trode jag fan aldrig om mig själv :o! Nä nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen och fixa till mig lite för de går rykten om att de blir grillning i kväll med tjejerna <3 Grymt mysigt ! Skriver senare ikväll, puss :)

kärlek



I'm a different girl

Nyss vaknat, somnade grymt tidigt igår. De är ju nå fel när man jämnt ät trött? :s...
Skönt som fan att vara ledig iallafall, sånt gillar vi :).   Men har än inga planer vad som händer idag
förutom att jag faktiskt ska ta mig till karlsvik och kolla på våran fotbolls träning, känns som att jag måste prata mer med Sten (min tränare). Men träningen är inte förrän 16.15. Så får se vad jag hittar på tills dess :p.  Är ju rätt så bra väder ute, så de blir väll att lägga sig i solen och sola :).  Mitt humör för tillfället är inte bra, less...   aja nä nu ska jag ta på mig lite kläder och fika nått, vi ses puss!


maybe I should try to never see your face again.



blää

åh orkar inte göra om min header nu fast jag kände att jag var tvungen att göra om den för jag var grymt less på den förra, och då får denna snygga header duga tills jag ids angagera mig att göra en riktig! Japp den duger, hejdå

Now I know I messed up bad..

Finns ingen låt som passar bättre in än denna just nu...

ska ta mig en lång promenad  nu och rensa tankarna lite.. puss

önska att jag aldrig hade blivit sjuk, då hade de varit annurlunda..

okej jag måste verkligen få erkänna att jag saknar fotbollen, de gör jag. De kan jag tyvärr inte ljuga om. Att få springa efter en jävla boll tills man håller på dö, att få umgås med laget, att ha träningsverk dagen efter, att känna lycka när man vinner och har gjort nått bra, att få berömmelse. Klart jag saknar allt detta pluss mkt mer. Men är de värt att återvända när man ligger så jävla mycket efter.?   Är de värt att lägga ner hela sin fritid igen? Är de värt att börja klandra sig själv igen efter varje gång man har gjort en dålig match/träning? hm.. jag vet inte.
Men de känns tomt utan fotbollen, har spelat fotboll sen jag var 5-6 år, och nu helt plötsligt så gör jag de inte längre. Känns tråkigt men vet inte om de är värt att börja om från ruta ett igen, de krävs så jävla mycke vilja + självförtroende + tålamod. Jag vet fan inte de är tungt....





Bilder =)







My heart is beating for you .

Skolan gick fort.
Efter skolan gick jag på stan en snabbis med Lena. Därefter tog jag mig i kragen och GICK hem. Så jävla hurtigt, blev fan stolt över mig själv :), blir nog en prommis i morgon också, grymt skönt !.  Väl hemma har jag inte gjort så mycket.

ni som läst min blogg tidigare vet ju att jag och några polare drog en lite roadtrip, vi filmade ju hela resan och nu är filmen äntligen klar! Har nyss sett den och ja jag vet inte vad jag ska säga, den är gryyymt bra ;D !  och man får verkligen flashback på allting när man ser den. Åh blev grymt glad och taggad på en till roadtrip och massa annat roligt de finns att göra, kanske nästa att vi drar en nästa helg? ;D  woho, vad glad jag blev, haha måste nog se den en gång till. Ska visa er också men de är nå fel som vi måste ändra på innan man kan lägga in den, så ni får vänta ett tag ;p.

Jo btw så har min tunga blivit helt bra?
helt sjukt att de bara har gått en dag och jag kan äta vanlig mat och har knappt ont i den, eller visst nog känns de men stor skillnad sen sist jag gjorde :).      nä nu se filmen puss

VILL HA SOMMARLOV NU! ..

Har glömt att bertta att i förrgår var de läsar rekord igen, helt sjukt :). grymt kul att se.

Men något som är mindre kul är att jag har data nu...
har än så länge inte gjort ett skit för jag hatar verkligen data, så jävla onödig kurs så de finns inga ord!
Bara några minuter kvar. KÄMPA!!!

är jätte huuungrig, har fan inte ätit sen igår då jag fikade hos min gammelmormor, och nu har jag helt ont i min tunga så kan inte äta... hm aja får bara skylla mig själv. Nä nu ids jag inte skriva nå mer, vi ses. Puss

Jag erkänner..

Jag ångrar mig, jag erkänner jag ångrar mig, jag har insett de nu, och jag vet att de är försent..
Varför kan man aldrig ta chansen när man väl får den, och helst om man har fått den fler än en gång.
Nämen när allt redan är försent är de dags att ångra sig och önska att man kunde spola tillbaka allt.
Varför vill man alltid ha de man aldrig kan få?
FAN..


someday you will see how much i love you..

Ser att jag än en gång har fått frågan "spelar du fortfarande fotboll" och som jag har sagt tidigare så har jag ju bara tagit ett uppehåll, vet inte hur länge de uppehållet kommer att vara. Jag får helt enkelt se med tiden som går hur jag vill göra.  that´s it!

Dagen har varit underbar!
Mamma erbjöd sig att skjutsa mig till skolan i morse eftersom jag hade försovit mig lite.  Så när vi satt i bilden så berättade mamma att hon skulle till älvsbyn. Först till stugan och sen hälsa på gammelmormor. De blev tyst i bilen ett tag sen frågade mamma mig om jag ville följa med, och vem tackar nej till ett sånt erbjudande? Så jag sjukanmälde mig sen köpte vi frukost på OK, sen dunkade vi iväg till stugan.  De var 26 grader varmt , så har legat och pressat hela dagen.  UNDERBART!. Sen for vi till gammelmormor och fikade innan vi drog hem. Vi han bara hem innan vi skulle iväg till johanna som fyller 19, grattis till dig, måste även säga grattis till ADAM ENGFORS, grattiiis till er :). Och nu har jag äntligen landat! Känner att jag har ont i huvudet som fan så ska nog gå och slå på en film och bara ta de lugnt :).

JO glömde ju nästan berätta att jag har ju gjort om mitt hål i tungan idag också =)
Tove bangade så jag och min syster for direkt efter att vi varit i älvsbyn och gjorde de. Jag tyckte dock de gjorde ondare förra gången, men nog fan göre ont nu också... Nu äre fan bara att lida i några dagar, önskar verkligen att jag hade kunnat spola dram tiden litegrann! , och jag är hungirg har inte ätit nått på hela dagen, bajs...  aja vi ses puss

I think I need to let it go..

Kom just hem från Tove, vi har sett sex and the city, OCH FITT HORA nu när jag skrev de insåg jag att vi missade ONE TREE HILL! fuck it !  aja hon har färgat mitt hår brunt också, och jag vet inte riktigt vad jag ska säga om de,  omfärgning i morgon då Tove? ;O haha, nä de förvånar nog er inte att jag inte blev nöjd med de, jag blir aldrig nöjd jag vet!  Men hur mkt jag än vill förändra mitt hår just nu så måste jag faktiskt vänta ett tag, de är så rymt risigt så jag vet inte vad jag ska ta mig till, så detta får faktiskt duga ett tag, hur ska detta gå.. ?

Just nu ligger jag här i min säng som vanligt, ska nog byta om, lägga mig i sängen och ringa ett samtal innan jag går och lägger mig, frågan är ju håller jag på få tillbaka mina känslor, eller vad är de som händer?.

Jo en grej till innan jag drar mig, jag och tove har kommit fram till att vi är måste vara systrar, de bara måste vara så. Vi är så grymt lika kanske inte utifrån men innifrån, de är helt sjukt haha! Ganska coolt ändå, att ha någon som nästan är som en själv, Jag älskar dig mest <3




you can make me happy.

De blev frulle på donken med mamma, japp ni läste rätt jag åt på donken, men måste faktiskt erkänna att dom har helt okej hamburgare. MEN dom slår aldrig max! <3 ;). Sen drog jag hem la mig på taket i bikini och där spenderade jag min dag. Har just kommit in ska snart gå och äta lite sen ska jag fara och kolla på min lilla systers träning, känner att jag måste få mig ett gott skratt! Sen blire fara till ica och köpa BRUN hårfärg , haha tro de eller ej men jag ska bli brunhårig igen ;)..  Tove ska få äran att få färga de på mig. Blir även att se söndagsfilmen med tjejen =) nu måste jag äta men vi ses, puss

Du är nog den sjukaste och stördaste människan jag någonsin träffat i hela mitt liv. IDIOT !


psykfall!

MEN innan jag går och lägger mig måste jag bara få berätta en grej som hände alldeles nyss! HAHA vet inte om jag ska skratta eller gråta? Men iallafall bara för en liten stund sen så snackade jag med någon kille som addade mig på msn, han kom från Botkyrka. Han var svin kaxig och helt vild, vet inte riktigt vad jag ska säga om detta samtal som vi hade på msn !


Alex - Shiggi | †Lev tung dö ung kom till himlen som en kung† säger:

ca hälften av stockholms befolkning vet vem jag är, folk i gbg vet vem ja e, folk över hela jävla sverige + i ungern vet vem jag är

Alex - Shiggi | †Lev tung dö ung kom till himlen som en kung† säger:

ja vill att du ska inse att du jiddrar med helt fel person din lilla kåta hora. Ja kommer leta upp dig :)

Alex - Shiggi | †Lev tung dö ung kom till himlen som en kung† säger:
jaja, tackar för din ip adress :) O tackar för din bostads adress :) Ja kommer inom 1 år :) Akta ryggen ;) O håll din familj hemifrån, de kommer inte bli kul. ska bli kul o se hur du ångrar dig ;) Puss o slick på din lilla fitta din hora! :)

SaraaaL.blogg.se -/ säger:

haha så du ska döda mig?

 Alex - Shiggi | †Lev tung dö ung kom till himlen som en kung† säger:

Nej, ja ska binda din familj, Våldta dig framför dom sen döda en efter en o spika fast dina armar o ben i golvet.

Vad fan är de för fel på dig?!

Just kommit hem från Tove. Vi har inte gjort ett skit legat i sängen och bara klagat på hur dåligt vi har mått + att vi har sett film :p Men sånna dagar som denna får man fan klaga! Vi har även gått igenom alla videor igen, och vi har fått oss ett gott skratt !  Jag önska verkligen att jag hade kunnat visa er dom + bilderna, helt seriöst ni hade verkligen dött av skratt!   Men jag och Tove har bestämt oss att de är nog bäst att hålla dom för oss själva, ni hade förstått om ni hade sett dom!  haha nämen  aja påtal om annat så längtar jag grymt mycket till på måndag för då ska jag göra om mitt hål i tungan, wohoo. Fast längtar dock inte till all smärta som jag kommer att få stå ut med!. OCH GISSA VEM SOM SKA FÖLJA MED OCH SKA GÖRA LIKADANT?!  Jo TOVE BARSK :D !!  Nä nu ska jag faktiskt dra mig, är så grymt trött och allt. DEN JÄVELN SOM VÄCKER MIG I MORGON SKA JAG PERSONLIGEN SÖKA UPP !!
 
vi ses, puss :)


Inte okej !

Gårdagen, haha jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den? Den var sjuk och de kankse blev LITE för mkt av de goda, och jag tror Tove håller med mig om den saken också ;D Vet egenligen inte vad jag ska skriva om kvällen men den var roligt de jag minns iallafall  och då jag inte ....... haha ;D.  Måste tacka alla gulliga människor som hjälpte mig. sov iallafall hos Tove och morgonen var inte kul kan jag tala om för er.. De är de värsta jag varit med om på länge!  Men hur dåligt vi ändå mådde så kämpade vi oss upp och for till max, de var fan strongt gjort av oss!.  Dock så tog de 13 timmar att äta upp bara hamburgaren, men de funkade ;P. Sen har vi sovit och sett på sex and the city hela dagen. Är iallafall hemma nu en snabbis och har just duschat, men mår fan inte bättre, vill bara att de ska släppa! aja men på tal om annat så gjorde jag och tove världens fulaste videosar (?) igår, och bilderna ska vi inte änns prata om. Fyfan vad vi skrattade, helt sinnessjukt hur full man kan vara!! , Nä nu ska jag skynda mig upp till tove igen skriver mer sen ikväll . puss

har dock en bula i pannan, bula på armbåden och blåmärken lite här och där, great.. !
NU blire att vara nykterist tills skolavslutningen!

Comin from the lips of an angel

Så sjukt underbart fin låt, jag älskar den :') <3


Never want to say goodbye

Svårt att veta om de är dig jag menar när du är anonym, så kan tyvärr inte säga nå om de du har kommenterat.

Pappa kom in i mitt rum för ett tag sen
-Sara?
Jag:
- mm?
Pappa:
- Ska du till skolan idag?
Jag:
- hm jo trore..
Pappa:
- okej tänkte bara du behöver inte fara om du inte vill, de kan ju vara skönt att får vara hemma en till dag


så har legat länge i min säng och funderat på om jag ids fara till skolan eller inte. Men sen fick jag reda på att vi har redovisning av Hannah, kul att någon i min grupp har sagt nå om de ? :s..   Kände mig inte så taggad att fara men de är väll lika nu när man ändå är vaken?..   Har fortfarande grymt ont i mitt huvud och mår illa,  vafan är de som händer seriöst?.   

Direkt efter  skolan så måste jag skynda mig hem som fan för att skynda mig att fixa mig osv för vi ska äta middag klockan 18  (kinamat) underbart!  Sen blire PARTY hela jävla kvällen lång. Ska även be pappa fylla på min mobil så att jag har pengar på den , hoppas han gör de :). Nä nu ska jag kliva upp och börja fixa mig lite inför skolan... vi ses puss

Where there's a beauty, there always is a fool.

Har egentligen ingenting att skriva, men har grymt tråkigt och inget annat att göra. 
Har ont i huvudet, mår illa och har hållt på svimma några ggr, svin läskigt, vad är de som händer?
vill sova men orkar fan inte, fast att jag är trött :s..   Jag måste ju ha nå fel i min kropp när jag alltid är trött och har ont i mitt huvud osv..  ååh vem bryr sig men iallafall i morgon är de då den omtalade fredagen . och OM jag har längtat, helt sjuuukt vad kul de kommer bli !  Fast har fortfarande lite beslutsångest om vad jag ska ha för kläder :s, men de löser sig.  haha har verkligen ingenting att skriva så babblar bara på om massa skit .
fuck har ingen jävla aning om vilken tid jag börja i morgon, yey wonderful..
nää nu ids jag inte svamla på nå mer här ska lägga mig i sängen och sussa.
och när fan började du bry dig?


fuck you!

Har legat i min säng hela dagen, sovit och bara allmänt deppat. Har inte änns orkat gå ner och ätit nå på hela dagen, har grymt ont i huvudet och vi har slut huvudverkstabletter :oo.... Funderar på om jag ska ta mig en promenad, fast har fan ingen ork för de. Ska nog gå ner och slå på bastun sen ska jag nog lägga mig för kvällen. Har tyvärr inte så mkt att skriva eftersom min dag verkligen har sugit.. Ni får ursäkta min negativa inställning för tillfället, den försvinner måste bara ge de lite tid.

vi får höras, puss

Dra åt helvette!
vad är de du inte förstår jag vill inte ha med dig att göra nå mer,lämna mig ifred
du har fått dina jävla chanser och du får fuck skylla dig själv om du inte klarar av att ta vara på dom!
Men nä om på gång gör du samma jävla misstag, jag är så jävla less, när fan ska du lära dig att du inte kan behandla mig/någon somskit och sen komma tillbaka några dagar och tro att de ska vara bra, fuck you !

I don't even know how of all of this has started

Legat i sängen hela dagen, och de tänker jag forsätta med, tänker inte röra en fena!
om ni vill nå så vet ni att mobilen finns, fast har dock inga pengar så synd.... sugarsle!


Du vet att jag har rätt..

sjuuk..


Visste att de skulle sluta i tårar, börjar bli van..


kom och kidnappa mig!

okej då var min paus över, tillbaka till pluggandet... : /
skulle lätt kunna börja gårta nu för att jag är så less, fyfan !

Trååkigt.

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 -vad står det där?
"kunskapsprov"
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
En kudde.
3. Vad var det senaste du såg på tv?
Scrubs
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
21.43,  (den var 21.43)  fuck vad bra jag var ;D
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Radion.
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
De var väll kring 3, då jag var påväg hem från skolan
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
I min teoribok...
8. Vad har du på dig?
Underkläder, mjukisbyxer och ett linne :)
9. Drömde du något inatt? I så fall -vad?
Ja jag drömde, och vad jag drömde tänker jag faktiskt hålla för mig själv ;D
10. När skrattade du senast?
När jag pratade med Tove för ett tag sen :) <3
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
spegel, hylla, ramar, medaljer
12. Har du sett något konstigt på sistone?
Jofan !
13. Vad tycker du om den här utmaningen?

Rätt så tråkig, men vad gör man inte för att fördriva tiden? ...
14. Vilken var den senaste film du såg?
oj hm, de måste nog ha varit söndagsfilmen, minns ej vad den hette men skitsamma :p

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Frågan är vad jag inte skulle köpa :o..
16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
jadu, vet inte riktigt vad ni vet och inte vet om mig, så om ni nu vill veta nå så får ni ställa frågor så svarar jag på dom =)
17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
En del regler skulle vara skönt att kunna ändra på.
18. Tycker du om att dansa?
svin kul , helst när man är lite onykter ;D
19. George Bush?
eh, vad fan är de här för fråga? de är väll USA:s förra president
20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Jag har faktiskt ingen aning, jag kommer ha grymt svårt att komma på namn till mina barn, för de finns så många namn jag vill döpa dom till ;D
22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Vill inget annat än att bara flytta utomlands :o..
23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Haha eh ingen aning, spelar fan ingen roll ;p
24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
 Alla som vill, som känner sig rastlösa och har tråkigt ;o

Too much love will kill you

Ja som jag hoppas att ni förstår så har min mogna vänn Tove varit inne på min blogg, och skrivit ett inlägg. Ni får ursäkta men hon har ju trots allt bara en 7:årings hjärna !  ;p.

Nämen kom just hem, blev överlycklig när jag såg min godispåse på golvet och att de faktiskt var kvar massa godis i den, mums :D !  Ja jag ska bli nyttig, men igår vare faktiskt ett undantag, så jag bestämde mig att mitt nyttiga liv ska börja på måndag ist , rigth tove? ;D.

har varit less den mesta delen av skolan, har varit trött och haft ont i huvudet, not good..
Har egentligen inte tid att sitta hära, måste verkligen plugga, så eftersom jag inte har så mkt mer att skriva så ska jag plugga. Skriver säkert ikväll :) puss

Killar är idioter..



Hej

Jag ville bara säga att tove barsk är så enormt mycket coolare än mig, fast det var ju ingen nyhet.
Woho!

Sometimes all you need is a goodfriend !

Fan, ännu en sen kväll.. varför kan jag aldrig lägga mig i tid? haha.  Nä ska gå ner och ta mig ett glas vatten är grymt törstig sen så ska jag besöka john blund :). Måste säga att jag är sjukt jävla taggad till på fredag och bara för att jag längtar så grymt mycket dit så kommer alla dagar gå så förbannat sagta :s..  Nää nufan håller jag på att somna, hejdå!


12 maj, första doppet är avklarat!

For ju då som sagt till Happaranda med Tove, Lena, Sofia och Ida :)!  De var en upplevelse i sig, och fan vad vi garvade! Första stoppet gjorde vi på skopunkten där jag inhandlade mig ett par skor :D. Därefter var vi som tvugna att gå in på candyworld och köpa massa onyttigt. Sedan drog vi vidare till alko, kändes sjukt skönt att få köpa sin egen alkohol ist för att ringa och be någon göra de åt en. Efter de blev de slutligen MAX, innan vi började rulla oss hemmåt. Efter kalix någonstans så for vi ner till vattnet för vi hade tydligen bestämt oss för att ta vårat första dopp. Sofia och Ida tyckte vi var dumma i huvudet men jag, Tove och Lena var grymt taggade och klädde av oss till underkläder, och doppade oss, TVÅ gånger. De märks att vi är från norrland ;) haha. De sjuka var bara att vi badade med isflock, de var alltså kvar is på vattnet när vi doppade oss. haha de är nog de kallaste och sjukaste jag gjort på länge. Sen blev de FULL värma på i bilen.  Nu är jag iallafall hemma känner hur jävla trött jag är, men måste verkligen plugga så ska gå och göra de nu , puss

jo under denna resa har vi lyckats köra på en cykelväg, växlat pengar med någon vi inte känner för att kunna få en parkeringslapp, "hållt på att köra på en gubbe som cyklade",  badat med isblock, diggat radio nova, skrattat så att de har krampat i magen! :D<3


Här kommer lite bilder från dagen :D












Mina nya skooor :D


Even the best fall down sometimes

Ingen kommentar om denna kväll, helt sjukt hur lat jag har varit ! Har inte idas plugga någonting alls. Har legat i min säng, ätit popcorn  och inte gjort ett skit, inte änns slagit upp böckerna. Fan får ångest över de, bajs..   Så ska skippa skolan i morgon eftersom jag inte kan ett piss :/..   dålig stil jag vet, får lite dåligt damvete faktiskt. Men aja smällar man får leva med.
Påtal om annat så fattar ni inte hur grymt sugen jag är på att göra en till tatuering blir helt galen ! är svin taggad på att göra om mitt hål i tungan också men måste iallafall vänta tills eefter helgen, eftersom man inte får dricka ;P.  Blir tokig vill bara göra allt nu!    aja nää har tyvärr inge mer att skriva förutom att i MORGON BLIRE ALKO, och så blire säkert en tripp till shoppingcentrumet där  också woho =D.  Nä nu blire sängen , de är fan ansträngande att inte göra någonting alls  ;P.

Sovgott hörrni för de ska jag göra :).
Puss

funderar även på att bli brun hårig igen, och vad tycker ni om de? :p haha
vet redan din åsikt Lena så du behöver ju inte säga nå ;D POO POO FACE !

Hatar människor som ljuger...

Ska börja med att säga att igår var de läsar rekord , woho kul, forsätt så :D. 

Dagen då, fick börja som vanligt att stressa som ett tok för att hinna med bussen, i morse vare fan sjukt hur jävla trött jag var, galet !  På skolan hände de väll inte nå specielt, vi fick sluta tidigare. De var underbartt!. gick in till stan med Frida. Tog mig äntligen tid att gå in och snacka med Thomas om min tatuering, han sa att jag skulle ringa i morgon och kolla om de fanns någon tid, men sen så slog de mig jag kan ju inte i morgon eftersom jag ska skriva nationella i matteB hela jävla morgonen fram till 12  då vi slutar. Men funderar på att inte dra dit eftersom jag kan fan ingenting insåg jag idag på matten. Ställde mig då den frågan:
-Vafan har jag gjort alla jävla matte lektioner när jag inte har gjort någonting?
Lena kollar på mig med en arg blick och säger:
- DU har stört mig !
hehe im so sorry (a) Så känner mig iallafall inte så taggad på att dra dit men vi ser ju :).

är ialafall hemma nu, ligger i min säng och känner hur mina ögonlock bara blir tyngre och tyngre. Så ska ta mig en powernap innan maten är klar sen blire plugga för hela slanten.  Nämen skriver nog mer sen ikväll , ses pusss


I just need to say, thank you <3

Den här kvällen har bara bestått av plugg + kollat på söndags filmen (SJÄLV, för att en viss person dissa, NÄMNER INGA NAMNA TOVE BARSK) nä skoja bara ;).  Haha mina och toves planer inför fredagen är planerade, om ni börjar sakna oss kan ni ju leta oss baki någon buske eller nå för där kommer vi nog ligga däckade hahaha!  Nämen är grymt taggad inför fredagen, woho!    Jag känner mig jävligt glad också, konstigt men sant, haha ! Äntligen säger jag bara! Har nog bara Tove barsk att tacka för de <3   Nää nu måste jag nog sussa är svin trött, men vi ses pusspuss


Im still keep fightning !

Woho, jag tog mig i kragen att fara och träna! Sjukt stolt över mig själv för jag trode aldrig jag skulle palla. grymt lat har jag blivit!  Nämen de var hur underbart som helst att få träna ! Har bestämt mig nu att jag ska sluta äta godis på riktigt, haha jag vet att ni inte kommer tro på mig men nu är jag fan seriös, så mitt och toves nyttiga liv börjar i MORGON!  Har även bestämt mig för att börja GÅ hem från skolan varje dag, hehe japp vi ser ju hur de går med de ;D 

Efter att jag hade tränat klart for jag till Tove och färgade hennes hår, och för en gång skull så tror jag att de blev lyckat , haha ;).  Nu är jag hemma, ska gå och duscha sen så ska jag plugga................................ verkligen inte peppad på de men aja..

jo en grej till haha i morgon kommer ni får höra mitt gnäll om att jag har träningsverk ; D, iallafall dom som går i min klass ;)!
Nä nu duuusuchen! pussss


Pallar inte mer!

Kvällen slutade med att mamma skjutsade mig, tove och hanna till sunderbyn där åberg, per, amanda, alex var senare kom även andre (?). Vi såg på lejonkungen 1 och 2. Blev mycket skratt, godis, prat och även lite fight innan toves bror kom och hämtade oss och körde hem oss. När jag väl kom hem så bäddade jag rent i min säng, alltid lika skönt att somna när de är ren bäddat, men problemet är bara de att jag kommer inte kunna somna denna kväll, inte än iallafall...

klockan är nu snart 05.30, ser att solen håller på att gå upp, tror att de kommer att bli bra väder idag, så jag kanske tar på mig mina tennisskor och far och springer, hade nog behövt de både för min kropp och för att få ut massa tankar..

Den här helgen börjar glida mot sitt slut, fan de suger!
Pallar fan inte med att skolan ska börja igen, fanfanfan.. nationella i matte b på tisdag, inte alls taggad eftersom jag inte kan ett piss, men har bara mig själv att skylla på när jag inte klarar av att koncentrera mig och jobba.. hm aja frågan är ju om de änns är någon ide att gå och lägga sig, de är ju redan morgon?..  Kanske  är bra om jag ändå får lite sömn annars kommer jag vara helt grinig och på dåligt humör i morgon.. Så ska lägga mig nu och försöka sova!  puss

pallar fan inte mådåligt över dig, du är inte värd de.
Men du ska veta, jag glömmer aldrig..

Now I know your promises were nothing but lies.

De blev aldrig att fara in till stan eftersom han bara skulle vara där i 10 min, och de spöregnade. Så kände mig tyvärr inte så sugen. Jag vet att du är grymt sur på mig nu bara för att jag inte kom, men du hadde inte heller kommit om de hade varit tvärtom.  Aja, skulle ju fara och se min match också men de blev inte heller eftersom at de spöregnar som jag sa tidigare, kändes verkligen inte lockande att sitta på en läktare och kolla en match i 90 min :s..  Så jag har absolut inte gjort ett skit sen jag skrev sist. Varför ska de vara så jävla dåligt väder?.. svin less!  

så vad händer ikväll då mina kära läsare?..
Jag har faktiskt inge jävla aning, på ett sätt vil jag bara ligga hemma och ta de lugnt för att jag är helt trött, men på ett annat sätt vill jag ut, hitta på nå kul och skratta tills man får kramp i magen. Men just nu har jag ingenting planerat, så om ni har tråkigt eller vill hitta på nå så RIIIING !

Now i know your promises were nothing but lies

I wish i never met you

somnade alldeles för sent igår, sist jag kollade på klockan var den kring 04...
Men jag kunde verkligen inte sluta tänka på dig, vad du gjorde just nu och vad du har gjort och massa, de var helt sjukt, jag drömde till och med om dig !...
Men de är över nu.. Jag måste sluta tänka på allt bra om dig och bara gå vidare!  synd att de blev såhära....

Aja vaknade av att ....... skickade sms, men somnade tack och lov om!
och vaknade nyss, känner att jag hade kuna lägga mig ner och sova mkt längre, men alla i huset är vakna, vi har besök så dom sitter och pratar om massa sen så ville Adam att jag skulle komma in till stan till klockan 3 för då är han i Luleå. Får se om jag hinner.   Klockan 4 ska jag iallafall fara och kolla på min match på skogsvallen, seriepremiären. Undra om suget att börja spela fotboll kommer tillbaka ?, vi får hålla tummarna :) !  Nä nu ska jag fixa till mig lite. Puss

Varför är de så svårt för dig att tala sanning?..



Life.

Life is hard
It hurts to make decissions
when you really don't know
if it is wright or wrong
Life is unfair
When you've tried everything
but nothing succeed
then life sucks.


Du och jag mot världen.

Så nu har jag gjort om den lite ,  om jag ska erkänna så är jag inte riktigt nöjd med den heller.. Men är alldeles för trött nu så den för duga ett  tag här fram över!  Är jävligt hungrig nu men orkar verkligen inte gå och göra nå att äta klockan är ju trots allt 03 :o..  Men de hade verkligen inte suttit fel med lite max mat i magen :o..  Har insett att jag verkligen måste träna, bara ut och springa eller röra på mig,  för nu äre kris, usch...  Så får se om jag orkar röra på dö fläsket i morgon!  Nää nu skriker sängen efter mig. Ha de bra så länge!

Puss

It feel so empty.

Började 12, underbart !  Hade eng b nationella, ingen kommentar!
Slutade efter de och då gick jag och fikade på stan med Tove och Camilla, sedan drog vi oss hem, åt sen tillbaka till Tove :) Där jag stannade resten av min kväll, Hanna kom också på besök, vi tog de mest lugnt förutom min och Toves fighter, haha inte okej!.  Som ni kankse märkte så var jag aldrig med M.  Aja var/är grymt jävla trött och jävligt less, men på nått sätt känns de ändå som att jag inte kommer kunna somna.. Men fattar inte, de känns som att jag inte vill släppa taget, fast allt jävla skit.. de är helt sjukt.    Aja nä nu ska jag sysselsätta mig med någonting annat, blir nog att göra om min header lite. vi ses puss


You're happy when I'm out of my mind

somnade igår fast alla svårigeheter, men de blev sent..
Tur att jag typ har sovmorgon idag , fast egentligen har jag matte men minns inte vilken tid den var eller nå så då bestämde jag mig för att börja 12! Ett bra beslut tycker jag fast min mentor kommer att cuttta mig men de är smällar man får ta..

Min dag och kväll kommer bestå av att efter skolan blire säkert att gå på stan en runda, sen senare ska jag vara med M, tror att vi kom överens om att vi skulle hänga , men vi ser ju hur de blir med de!  Nä nu ska jag gå och fixa mig, men vi ses  pusss


jag är less på att de alltid ska bli så hära, varför lär man sig aldrig av sina misstag?..
De var verkligen inte så här jag hade tänkt de skulle bli för jag trodde aldrig i hela mitt liv att mina känslor skulle känna som de gör... och man kan ju inte styra över sina känslor. De här sög, så nu lägger vi ner allt, bra hejdå!


:s

åh, kommer aldrig klara av att somna, fan...
Pallar fan inte.

I bland förstår jag mig verkligen inte på dig?..

Som ni säkert ser håller jag på att göra om min blogg nu eftersom att jaghar fått tillbaka min dator pluss mitt program! och skoja inte vad jag har saknat de !. Men är absolut inte nöjd med headern men orkar inte göra om den nu gör om den i morgon :).

Dagen har annars varit rätt så bra, hade knappt någon skola, slutade typ 10? 11? nå sånt iallafall, gick på stan med Lena, Sofia och Erica. Köpte mig ett tublinne, hur fin som helst, kanske tar en bild och lägger upp den i morgon så får ni se :). For sedan hem. och resten av dagen/kvällen har jag plyggat teori och sovit, är så jävla trött så ska faktiskt gå och lägga mig nu, har sovmorgon i morgon, woho love it !   Nämen vi får höras, pusss



Nej de får inte vara sant, trodde de var ett skämt när min bror kom och sa vad som hade hänt, och ännu hemskare var det när jag fick se alla bilder och allt.. Jag vet inte vad jag ska säga men jag ber till gud att ni är okej, men tänk om ni inte är de? vad fan gör jag då?! :'o ...



show me love.

Såg att jag hade fått frågan om jag fortfarande spelar fotboll, så tänkte förklara nu lite hur de ligger till. Har pratat med min tränare om att sluta men han tycker verkligen inte att jag ska sluta för han snackade om att jag hade så mkt fotboll i mig osv osv, så vi kom då fram till att jag ska ha ett litet uppbehåll, och vi ska prata mer om de på lördag också.  Så för tillfället så spelar jag ej fotboll, vi får se hur de blir hädan efter!.

Gårdagen, hm ja jag gjorde inte nå spec drog till ....... efter skolan och blev kvar där resten av kvällen innan jag GICK hem, strongt gjort av mig! Dagen idag då, inte hänt så mkt heller, har varit på depp humör hela dagen + att jag bara sov 3 timmar.. Men i slutet av dagen kunde jag inte låta bli att skratta, tack vare mina underbara vänner <3. Efter skolan träffade jag Tove, Alex, och Per vi gick och fikade, Per drog sen och då blev de "tjejsnack" haha nämen  ja de var skönt att få prata ut lite osv, men trots de känns de fan inte bättre, jag vet vad jag måste göra men jag klarar inte av de, de vet Tove om någon.. Fattar inte hur en SÅN liten grej kan vara så svårt... ååh vad less jag är, men jag har bara mig själv att skylla på typ, eller? .. Fattar inte igår mådde jag svin bra och idag åt helvette, hur fan kan allt ändras så snabbt ? hm.. ja vi ser ju hur de blir med de hära..

Aja nä nu ska jag ut på storheden en snabbis med min mamma för att hon har saknat mig så mkt för att jag har varit borta varje dag, hon ska även köpa ett slingpaket åt mig woho, sen blire hem till Tove och gnälla och deppa lite där medans jag ska färga henne blond (hon vill vara som mig)! Nä hejdå..

då vet vi lena ;) woho!

har varit sliten och har bara velat dö hela dagen...



Lite bilder från valborg och dagen efter :)

Lukas och Per (valborg)

Tove posar med spriten (valborg)

Tove (grace)

Tove slet hål i mina leggins för hon ville att jag skulle se ut som henne haha!  inte okej !

Bästa bakis maten någonsin :D <3

Sen blev de solning!

Nu är sommaren hära !   de blöta är vatten inte någonting annat haha :p

I really don´t know, Im so confused..

Måndag!
For aldrig till skolan idag, kände mig inte alls pigg i morse så jag sa till mamma att jag skulle sjukanmäla mig!
Jag och min syster gick på en lång promenad med hundarna, sen drog jag och var med några stycken, kom hem för ett tag sen, och känner hur  jävla trött jag är, hm aja nä jag ska väll gå och vila ett tag :).

Måste även få berätta för er som inte vet att de har brunnit på hertsön inatt, och då menar jag verkligen BRUNNIT! hela lägenhets huset är förstört,  därför har dom beslutat att dom ska riva hela skiten! Sen har de även brunnit på Hertsöskolan i omklädningsrummet, men den branden var dock inte lika stor men ändå, vad händer? vad fan är nöjet att tända på typ ett förråd eller någonting annat och förstöra så jävla mycket, då måste man ju vara helt jävla störd i huvudet ! Herregud, vad fan händer med dagens människor?....

sånna här gånger är man så jävla glad att man bor i hus och inte i lägenhet!..


avslut

Måste bara avsluta denna kväll med ett citat från mig själv till mina kära vänn Tove!


" dom är som stål och vi är magneter ! "

IAM THE CAMERAMAN !!!

Haha jag har faktiskt inga ord från gårdagen, de enda jag har att säga är "mycket ska man se, höra och vara med om innan man dör"  Så sjuk kväll, men ändå grymt rolig,  dock finns de en grej jag hade klarat mig utan, vad hände med allt du lovade?, är så jävla less nu att du aldrig kan hålla de du lovar!!!!...  aja sov iallafall inte hemma, och vart jag sov är hemliigt, haha. Nämen vi sov då inte mkt, när vi kom hem till han såg vi film och vi somnade kanske kring 07 någongång och vaknade 11, eller jag vaknade 11 och väckte han :p kring två drog jag mig till Tove för att snacka om allt jävla sjukt som hände igår, och jaa vad kan man säga, båda var mållösa! Men vi kunde dock inte låta bli att garva åt allt! :'). Vi såg på sex and the city, var så jävla grymt trött så somnade till några gånger. Mamma kom sedan och hämtade mig, vi drog till max, de har blivit FÖR mkt max mat denna helg, INTE OKEJ !  Somnade direkt efter att jag kom hem och sov i 4 timmar, underbart! Har just duschat och ätit lite mackor och druckit varm choklad med mamma och Stefan, myspys :). kanske skulle få sällskap ikäll, vet ej hur de blir men vi ser ju, ska iallafall gå och lägga mig i min säng nu :). Men vi får höras, puss :)

Måste bara avsluta och säga, denna helg har varit SJUK! haha


INTE OKEJ

just nu har jag bara en sak att söga, INTE OKEJ!

hejs


my heart

Bara för dig ska jag vandra genom eld,
och trampa på spikmattor för att kunna ge dig hjälp.
Jag älskar dig mesr <3



nothings gonna change the things that you said.

uppdaterade aldrig igår, sorry!

Men gårdagen blev en väldigt lugn kväll, jag, tove, alex, åberg, per och lukas drog och hyrde film och köpte godis, de blev hostel 2! :p. Nä vi kom hem satt vi och snackade ett tag innan vi slog på filmen och då kom även Amanda dit :). Sedan under filmen så tog jag och tove ett dåligt beslit! haha, jag och hon drog iallafall och åkte bil, de slutade med att vi rymde, haha de var inte okej :p. resten av kvällen pratade vi bara och tog de lugnt, de blev mycket skratt :D !

idag har jag och tove varit in en snabbis till stan, där jag köpte ett par nya jeans leggins, äntlligen!
har egentligen inte tid att sitta här och skriva men tänkte att jag bara var tvungen eftersom jag inte uppdaterade igår, men om Tove märker att jag sitter här vid datorn och skriver kommer hon att cutta mig eftersom vi har brottomt !  Är iallafall för tillfället hemma, har sminkat mig klart, men vet fortfarande inte vad jag ska ha för kläder...men de löser sig hoppas jag väll, annars blire väll naket som gäller! haha nämen nää nu måste jag faktiskt gå och fixa klart mig , men vi ses ! :D
oj för er som inte vet så äre piteå som gäller ikväll de är därför jag håller på att fixa mig, nu vet ni de också, jag är taggad haha, nämen vi ses pussss



Vem gillar dagen efter ?

Ja, dagen efter gillar väll ingen?
Fast denna dag är fan värd för jag hade så jävla grymt roligt igår, woho ! :D
Denna gång var de min tur att tappa bort min garderobslapp haha de var helt sjuukt, och helt plötsligt låg den på golvet, fattade ingenting. Jag och Tove köpte med oss mat sen kom John och hämta oss, ett stort pluss till dig, TACK! Väl hemma städade vi upp allt och pressade i oss all max mat fuck vad gott de var, sen var jag helt hyper medans Tove hade däckat i sängen så jag klädde av henne och bäddade ner henne i sängen onykter som jag var, haha. Fan vilken underbar kompis jag är ! Haha nämen har inte så mkt mer att skriva förutom att jag hade svin roligt :D nu ska jag lägga mig och dö med Tove, ska nog lägga en kräka på henne hejdå !  Jo en sak till hoppas ni hade en bra dag igår =D

bilder kommer snart vi ska lägga in dom på datorn nu, men frågan är om jag verkligen vill se dom?... haha
aja puss !

RSS 2.0