Frågan är om jag ska skratta eller gråta :o..

Jag är i chock tror jag, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta!
De är helt stört, tänk om... nä fyfan!!  :o har typ en stor jävla klump i magen. och TOVE RING MIG NU måste verkligen prata med dig, I NEED YOU !!! 

Påtal om annat så har jag ju glömt att berätta min sjuka dröm, haha den kan man då iallafall skratta åt fast att jag var rädd medans jag drömde den, Jag drömde om Hitler och judarna och drömen var helt sjuuk, jag ösnka verklige jag hade kunnat förklara bättre men jag var jätte rädd att Hitler skulle tro att jag var jude osv haha. Sen drömde jag att jag åt på max i Tyskland medans alla judarna sprang utanför och blev torterade, haha alltså hör ni hur sjukt de är :o ! ojoj.

Nämen kom just från träningen, två timmars fys!
Så jag känner någon som inte kommer ta sig upp i morgon, haha nämen värst är andra dagen så i morgon blire chil :). Nä har egentligen inte tid att sitta här och chilla ska gå och duscha sen göra mig varma mackor medans jag pluggar, två prov i morgon :s..  aja sov gott på er :)


Im driving myself insane.

Kort skoldag,  underbart !
Kände mig inte så taggad på data lektionen så var och tog en prommis med T, vi pratade om massa.  Jag tror itne änns min lärare märkte att jag var borta hela lektionen? han har inte så stor koll... Sen had ea jag matte och svenska innan jag drog mig hemmåt. Har grymt ont i huvudet, vet inte om de beror på smällen igår eller om jag börjar bli sjuk? hm, hoppas de beror på smällen. Ska sussa lite och försöka hitta orken till 2 timmars fys pass ikväll.

och en till sak bara , FAN JESSICA OM DU GLÖMMER ! haha ;p

Dagens låt , jätte fin :) !

Snooza

Hannah berättade igår att snoozning är falrigt, trode dock inte på henne, hur kan de vara farligt? Så jag var tvungen att kolla upp de och de var inte alls farligt, 
 
så här stog det! :

Bara några minuter till. Igen. Och igen. När väckarklockan ringer är det lätt att förlänga sömnen en stund till. Det är skönt men det gör dig inte mer utvilad.

- Sömnen blir avbruten och upphackad. Det också bli svårare att somna nästa natt, säger Thomas Tegenmark, psykolog på Wemind som specialiserat sig på sömnproblem.

Sömnbesvär kan förvärras

Om man har sömnproblem är det särskilt olämpligt att snooza. Då är det viktigt att sovtiden är reglerad och regelbunden för att man ska bli tillräckligt trött på natten.

- Snoozar man sträcker man ut den tiden och det kan förvärra sömnbesvären, säger Thomas Tegenmark.

att de inte gör en mer utvilad om man snoozar ist för att kliva upp direkt de är ju ganska självklart. Så Sofia lugn du kan forsätta att snooza haha :p  , De är bara om du har sömnprblem de inte kan vara så bra :).  Då var de uppklarat.


all out of love

Har just bastat klart och nu ligger jag här i sängen, tänkte att jag skulle skriva ett kort inlägg innan jag ska hälsa på John blund!  Jag har fått en lätt hjärnskakning, så har lite ont i huvudet och mår lite illa men de är smällar man får ta!.  Påtal om annat så vad händer med vårat väder? De är ju mer snö nu än vad de var på julatfon typ :o..  Vill bara får bort snön nu och fram med sommaren , fast vem vill inte de? : p.  Tove du ska inte klaga på att du inte har nått liv, jag har tre prov, massa inlämningsuppgifter + träningar denna vecka + körlektioner, så sluta klaga!!  I morgon är de tisdag som innebär data lektion direkt på morgonen...... yey , loooooove it!  

Nää nu ska jag verkligen sussa, känner bara hur huvudet dunkar :). Men vi syns, pusss!


Fuck you right back

kan hålla med dig, att jag inte är den positivaste människan, men that´s me !  och om du nu tycker att jag är negativ kasnke du borde läsa dennas blogg  buttcracks.blogg.se . puss !


Skola till 17.00, tungt!
På mitt hål hängde jag med Tove och Alex, vi snackade om allt skit som föregår just nu? är inte så insatt i de dära men ganska omoget är de väll ändå, hur orkar man? :s..  aja. inte hänt så mycket mer än de, är grymt trött och ska nog försöka sussa nu ett tag innan träningen, är faktiskt sjukt taggad ;p 

Vad hände med asfalten, och gräset som började sticka fram?
vad hände med sommarkänslan?
allt är nu översnöat, IGEN...


Nu är de fan på allvar, IM DONE!


Dagens låt:


Im done with you !

okej sa mig inte så mycket "kungen"..

Tänkte skriva ett sista inlägg innan jag sussar :) .
Ikväll for jag då ut till Arcus hallen för att se G-stad-LSK såg den med Hanna och Josse, haha fan vad härliga människor ! :D G-stad vann med 8-1 men lite tight var de ju ändå ;D haha.  Åh efter matchen for Josse och Hanna till marre :o, tjockisar ! skoja haha nämen fan så jävla gott och sugen jag är !! men nää jag ska fan försöka börja mitt nyttiga liv igen, de är fan dags nu, ni som har läst mina inlägg fattar nog! De är helt sjukt hur mycket onyttigt jag äter hela jävla tiden :o ojoj inte bra för kroppen ! haha.   Aja nä nu sa jag nog ta mig en snabb dusch innan jag lägger mig och sussar, en lååång dag framför mig i morgon.... inte alls taggad.  MEN MAN MÅSTE TÄNKA POSITIVT !!!


You're flying without wings

Everybody's looking for that something
One thing that makes it all complete
You find it in the strangest places
Places you never knew it could be
When you've found that special thing
You're flying without wings

:)

haha hm okej :p  nää de hade jag nog inte (a) .
Men typ vad heter du? vart bor du ? ålder? osv : p

A simple line can make you laugh or cry

Före första Tove, ja jag kan faktiskt erkänna jag har gjort samma misstag men jag har då fan inte gjort samma misstag TVÅ JÄVLA FUCKING GÅNGER !!! som vissa andra har, ärtan!! hahaha :D

och före andra om vi nu var på samma fest varför pratade du inte med mig?, eller gjorde du de? kan du inte bara berätta vem du är? :p. är de någon jag känner?

och nuuu till dagen! vaknade tidigt fråga mig inte varför de bara blev så, klev upp och åt kina mat till frulle och ett stort glas med COLA !! (y). <3  Klockan 3 promenerade jag till mormor, eftersom hon fyller år idag och då skulle vi äta dära, så medans alla andra tog bilen så kände jag att jag var tvungen röra på mig så tog på mig mkt kläder och hundarna och började att promenera, HALT som fan, ramlade TRE jävla gånger,  slog armbågen riktigt ordentligt, inte kul alls ! aja efter de for jag till Tove och såg OTH. och den dära tjejen har ju allvarliga problem, seriöst haha  ojoj! ;p  Nu sitter jag bara här hemma och äter chirre med dirre medans jag kollar på när mamma tapetserar , GO mamma ! Väntar även på att pappa ska komma och hämta mig för vi ska till Arcus och kolla när ÄRTAN spelar match mot LSK, och om vi säger så här tove om ni förlorar måste jag nog säga upp vänskapen...... tack och hej!


I wish he never looked at me that way

hahaha vare du som ropa? :o, haha åh nej har vi varit på samma fest? :p

De här inlägget hade jag vela tillägna till min kära vänn Tove Barsk.
"första gången är ett misstag andra gången är ett val"   behöver jag säga nå mera?
hahaha fyfan du slår fan allt Tove ! :'D

Annars
är jag jävlig jävligt less, hm ovanligt eller?
Jag och mamma har nyss gjort klart mitt rum, är helt slut, ingen ork finns kvar. Jag och mamma ska då ta oss en promenad upp till ICA för att handla gotta. Påtal om gotta så åt jag Kina mat pluss pizza till middag idag för er som ville veta hur jävla onyttig jag är, pizza igår max till lunch kinamat och pizza till middag och för att få till de riktigt ordentligt så blire ju chips med dipp ikväll, haha.  Nä nu ska jag hjälpa mamma med de sista grejorna innan vi ska promenixa upp till ICA :). 

less less less, de är nog för att jag har fått för lite sömn + annat skit. Nä nu ska jag inte tänka på de längre ska och mysa med mammsen nu, vi hörs, nås på mobilen :).. Tack mamma och syster för att ni har gjort min dag idag, jag älskar er grymt mycket <33

sorry tove de blev tyvärr inte ett inlägg med bara dig i ;)

why are you doing this to me?

For ut till storheden med mamma och syrran, vi gick omkring där och köpte tapeter till mitt rum och lite annat smått och gott :). Sen tvingade jag min syrra och mamma att äta på max, så då blev de maxmat :D (y). Efter de for vi förbi lokalen för att  jag skulle hämta min kamera och min "borttappade" tröja, myttade lite i förra inlägget, den var inte försvunnen, haha aja när jag kom in i lokalen var de ingen vacker syn.... flaskor, chips, nötter, spillt över allt , de såg förjävligt ut , tyckte jätte synd om Lena och Lena som var tvungen städa upp allting, om jag hade haft tid hade jag faktiskt hjälpt, men de är ju tanken som räknas eller hur ;D haha nämen aja. Vi for då hem och har inte gjort så mkt. Vi  (jagochmamma) ska nu börja tapetsera och göra mitt rum HELT klart nu, längtar verkligen efter att få se de färdigt :). Så nu ska jag gå och hjälpa till lite :).

Måste även få berätta att jag har hållt på dö av skratt hela dagen. Mamma har berättat om Tuna ligan som fanns när hon var barn som var helt tokiga och allt vad hon nu har berättat. och massa jävla roligt har hänt haha ojoj! :D <3


Du är så falsk....

Kvällen igår var mycket trevlig, de började med att vi möttes upp några stycken och beställde pizza sedan drog vi oss med pizzorna och alla grejorna till lokalen. Vi åt och sen brörjade vi spela spel och dricka, sen började ramla in folk, kom folk som jag inte hade någon aning om vilka de var men de var kul de med =). Men de var iallafall hur kul som helst. När festen började närma sig sitt slut så ringde jag mamsen som kom och hämtade mig, tack <3. Somnade nästan direkt när jag kom hem.

Jag hatar verkligen dagen efter man har druckit de är helt hemskt... Varför kan man inte bara må bra dagen efter? då hade allt varit underbart. Fast de är väldigt ovanligt att jag blir bakis, men just nu mår jag illa och jag känner att de bara blir värre och värre, usch !  Nu när jag vaknade upptäckte jag även att jag har tappat/glömt min kamera där borta, pluss att någon har tagit min tröja som jag hade med mig :o........less.   nu ids jag inte skriva nå mer ska lägga mig igen och försöka sussa lite mer! 

kommer bilder från kvälllen antingen senare idag eller i morgon :) pusss

OCH GRATTIS ÄN EN GÅNG LENA OCH LENA :D !

Party like a rockstar.

haha tyvärr Kungen jag är upptagen hela helgen :s ;p im sorry, men du kanske borde berätta vem du är ?=p

For ju då som sagt till tove igår, vi käkade sen sussade vi typ , vi somnade iallafall jävligt fort, vaknade på morgonen att tove skrek
- SARA NÄR BÖRJAR DU ?!
klockan var då 07.10 och bussen gick 07.40. Tove övertalade mig då att skippa min först lektion och sussa med henne ett tag till, Så svårt är de inte att övertala mig 07.10 trött som fan att stanna kvar i sängen så vi sussade ett tag till :p Vi klev sedan upp och åt frulle och fixade oss snabbt, vi han även med lite fight innan vi drog oss till skolan, eftersom min lektion inte började förräns 11.50 så gick jag på stan och köpte lite grejjor :). Efter skolan fixade vi lite grejjer och nu har jag just fixat mig och ska snart dra för de är ju FEST ikväll :) yey de är ju bara att ni hör av er :)  hopppas ni har en trevlig kväll för de ska då jag ha! :D  hejdååå , puss

PARTY TONIGHT! :D

Vi är i skolan och har tråkigt och det här är resultatet av våran tråkigheeeeeeeet, hejdå!




You have touched my heart.

Haha jaa jag tror fan du måste göra de Kungen ;D !

Kom just hem från träningen, och de där om framsteg som jag snackde om i något tidigare inlägg kan ni ju bara glömma! De är så frustrerande när man verkligen vill orka men orken finns inte där, de är då man vill ta repet, nä skämt och sido. Jag har ju som sagt bara varit på tre träningar hittils, och jag vet de tar tid att komma tillbaka efter att man inte tränat på ett halvår, men de sjuka är bara att jag har inte de tålamodet att vänta... aja nu måste jag hoppa in i duschen sen vandra mig upp till Tove för att sedan slagga där :) 

Varför säger du massa jävla saker som du ändå inte kan hålla sen?
så jävla dålig stil, håll käften så blir de mycket bättre ! aaah blir tokig...



<3

i want you.

hehe joo svin stort ,  känn dig hedrad ;D !   Nä precis de är inte så lätt att inte tänka på de, de är helt jävla omöjligt. haha hm ja om de nu var så enkelt.

Förlåååt lukas med K, bätttre nu !? :p

Dagen har varit grymt lång, kändes som att den aldrig skulle ta slut, men tro de eller ej den gjorde de till slut iallafall ;p!.
Stressade hem eftersom att jag har träning snart. Känner mig inte alls taggad inför träningen, vill helst bara ligga hemma i min säng och sussa !!. Aja nä nu ska jag kämpa mig till träningen, vi ses.

ikväll blire att sussa hos Tove :)  niice.   hejdå


It´s something about him ..

Jo jag vet du har rätt i de du säger du som kommenterade min blogg under namnet kungen. Men nu är de inte så att de skiter sig lite då och då utan de skiter sig verkligen alltid, varje jävla gång, nästan så att man måste skratta åt de. De är svårt att se de positivt när de skiter sig ..  aja kul att du kommenterade iallafall :).

Ingen skola för min del idag.
Men har nämligen varit och klippt mig, de blev grymt kort och ja, de finns inga ord hur jävla fult de blev, men så är de alltid jag blir aldrig nöjd när jag klipper mig, men denna gång var de fan EXTREMT  jävla fult. ... eftersom kärringjäveln inte lyssnade på vad jag sa...  usch vad arg jag är...   "de är bara hår, de växer ut snabbt"  joomen eller hur de tar typ ca ett år innan de kommer bli lika långt sm de var !!! 

Efter att jag hade varit och klippt mig drog jag till kungs och umgicks med Tove och Alexandra :).  Mycke skratt, som verkligen behövdes eftersom jag varit nere. Sen hade Alex lektion och då gick jag, Tove, Lucas och satte oss vid ett bord och började prata om allt möjligt :) . Efter ett tag kom de en utvecklingsstörd kille, jag och tove lockade han till att sitta och prata med oss, lucas skämdes haha!  Men Tove fick sig allt en beundrare :D !
Rickard (utvecklingsstörda killen)
- De är ju nästan farligt att kolla på dig, man blir ju nästan kär, ............................efter ett tag så bah nää de här funkar inte. osv han blev helt enkelt kär i Tove, gulligt, och självklart drog ju tove ragget tillbaka ;D  fan vad kul de var  höll på av skratt!!

Efter de gick vi och fixade klart drickan till helgen så nu är allt fixat och de känns skönt att allt är fixat i god tid!  aja nu blev de ett långt inlägg, sorry! ska dra mig till Tove så fort hon har kommit hem från sin träning, Ska sussa dära, underbart. hatar att sova själv :/.. aja nä ska börja packa lite grejs, vi hörs...         

less och tom inombords.

pluggat hela dagen, grymt less nu..

Under kvällens gång har jag även insett att vad jag än gör så skiter sig alltid allting , seriöst, de är sjukt att man aldrig kan lyckas och känna sig riktigt nöjd och glad över de. Men nej självklart inte, inte för sara larsson för där ska allt alltid  skita sig, vad man än gör och vad man än offrar så skiter de sig, Så fort man hinner få de dära lilla hoppet inom sig så bryts de ner lika fort, fast tyngre, och då är man tillbaka där igen, tillbaka till ruta ett.. 
Men jag är så jävla less att allt ska skita sig hela tiden. Varöfr? jag fattar ingenting, fattar inte varför de alltid ska vara såhära, vad gör jag för fel? .. åh sug!. :(   de här är bara så jävla sjukt...                                
   
Jag önska att jag aldrig hade varit där den dära dagen, men de jag egentligen önskar är att allt de här hade blivit annurlunda...

nä nu sängen....

Vad har jag gjort för fel som har fått dig att gå?

Efter skolan hände inte så mkt förutom att jag gick på stan med Sofia en stund sen dissade hon mig och for hem så jag väntade på att Lena skulle köra klart sin körlektion :).  Vi möttes upp och gick till blågåsen och slog oss ner med en cola och lite godis, pratade om allt möjligt :). Sen gick vi och kollade lite sen så ville min syrra att jag skulle följa med henne när hon skulle klippa sig så snäll som jag är så följde jag med, och de blev riktigt riktigt fint ! , skulle ju egentligen också klippa mig idag men de blev icket så ska göra de i morgon ist, och ni fattar inte hur mkt jag längtar =D.  och en sak till som jag längtar till är på FREDAG !!! WHOHOO , nu är allt fixat och jag är taggad och glad och helt uppspelt haha :D.  aja nä nu måste jag dra mig, måste plugga =/...  men skriver nog ikväll kankse :) .

Jag fattar inte hur man kan bli så glad av bara ett sms, nu återstår de bara att vänta.


Stop loving someone it´s never easy

Träningen igår gick bättre än förra, så lite framsteg kanske de håller på att bli? haha hoppas.
Var helt död efter träningen så de hände inte så mkt mer än att jag duschade och gick och la mig när jag kom hem, hade lite svårt att somna eftersom jag har lite att tänka på just nu.. men Tove jag lovar att jag ska försöka mitt bästa men de är helt jobbigt :s.. aja skitsamma. Just nu sitter jag iallafall i skolan (datakunskap), och på nått konstigt vis orkar jag aldrig jobba på dessa lektioner :s aja nä nu ska jag ännu göra ett försök innan ulf kommer och spetsar mig med sin penna. hejdåå :)

Jag önska att han aldrig berättade om dig

ännu en plågsam måndag över.
Finns inte så mkt att säga förutom att jag har plågat mig igenom hela dagen, grymt jobbig dag!  De roligaste var nog när jag ringde till Tove:
- Hej vart är du?
Tove
- inlåst på en toalett
jag
- HAHAHA har du låst in dig på en toalett.
Tove
- Ja, jag är depprimerad!
HAHAHA så hade tjejern låst in sig på toaletten, hah stackarn !!  Aja inte hänt så mkt mer. Har lite brottomt måste löpa upp på ICA för att hämta ut pengar nu för att John ska komma och hämta pengar för att han ska fixa dricka, LÄSTE DU DE TOVE !!! helvette, att man måste göra allting själv :D haha!  Nää nu måste jag skynda mig fan.. Men aja skriver sen någon gång. HEJDÅ !

mhm ...

Fan vad jag hatar de hära, de är de värsta som finns....

Jag vet vad jag vill, men frågan är vad du vill? ..


Du får mig att le

Har typ pluggat hela dagen så jag vill bara spy för att jag är så less..... Har nyss ätit tacos och sitter och väntar på att mamma ska komma och hämta mig för vi ska fara och köpa nya benskydd, yey :) .  TOVE DITT PUCKO SVARA I DIN JÄVLA TELEFON NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!! I NEED TO TALK TO YOU !!!!!!!!!!!!!!! FÅR DAMP!!! hehe (a)


Kan inte sluta tänka på de, de får  mig att må bra.
men jag blir så osäker ...

Jag är lyckligare utan dig i mitt liv !

Fredags kväll så umgicks jag med Tove efter att hon hade kommit hem, vi låg mest och pratade om vad som hade hänt och kommer att hända. Hände inte så mkt efter de, kul att ha henne hemma igen:) <3

Lördag:
For jag på stan med Tove hon skulle klippa sig, och jag kan ju tala om för er att de blev galet snyggt :o!! Har tyvärr ingen bild men ni som ser henne lär ju märka hur jävla fint de blev. Efter att sett henne klippa sig så kände jag att jag också måste klippa mig så jag ska boka tid till samma frisör hehe ;). Längtar faktiskt eftersom jag verkligen behöver klippa mig :o! Aja efter att hon klippt sig gick vi på stan en stund sen kom Alexandra in till stan och umgicks med oss :). Vi drog oss då till max <33333333! ;D. Sen for alexandra på innebandy och jag och Tove for hem till Tove, där Tove färgade hennes mammas hår innan vi chillade i sängen, de blev även FIGHT, tack gode gud att min träningsverk har försvunnit nu, inte allt men de mesta.  haha vi var vilda, slutade med att jag hade en bula i ögonbrynet :o! haha. 

aja sen for jag hem och duchade,  fixade mig lite grann innan jag for till O, Där jag spenderade resten av min kväll :)
Mamma kom sedan och hämtade mig vid 03  någon gång, då fick jag höra att de har brunnti på hertsön igen, ojoj :p
aja nä nu ska jag gå ut till min familj som håller på att grilla, denna dag kommer bara att bestå av PLUGG !!!! ...

pusspuss sötisar!


blickar tillbaka på allt jag har gjort.

alltså vänta nu...., vad händer med att de är SNÖSTORM ute, eller okej kanske inte snöstorm men de snöar :o?!  Vad hände med solen och de fina vädret :o ?, åh fan vad less jag är på de här nu. GE MIG SOMMAR !

Här får ni lite nya och gamla bilder att kolla på om ni vill :)





JAG drack en RAMLÖSA när vi var och åt på marre :o !!!!! jag är typ chockad över mig själv !


skolmaten :o.........

sist men inte minnst pello <3 :)

FÖRLÅT SOFIA !

Och den här bilden är så speciell så att den får ett eget inlägg ;D
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ååh jag döör vad söt du är :D HAHAHA <3 Förlåt Sofia jag var tvungen! hahahaha du är så grymt söt :D HAHAHAHAHAHAHAHAHA , Man kan inte hålla sig från ett leende när man ser bilden för att du är så söt :D !!!  hahahaha


Tiden går fort när man har roligt

Skolan har varit som vanligt, inte hänt nå speciellt, eller med tjejerna så blire alltid en speciell dag haha!.  Har iallafall kämpat mig igenom ännu en skoldag med min träningsverk, men jag känner att de börjar kännas lite lättare, så akta dig lena, snart är jag fit for fight igen ;D for hem direkt efter skolan, och har typ legat i sängen hela dagen, förutom då jag gick ner för att äta pizza :b. Men funderar om jag ska orka röra mig till mamma, känner att jag måste prata lite med henne eftersom jag varit så dum mot hon:/.  skuldkänslor - ja! ..   Nä har tyvärr inte så mkt mer att skriva än att 21.30 kommer Tove med tåget, längtar <33!

Arl:en och Mdk:n var lika sega och tråkiga som alltid så nått måste man ju ta att göra för att roa sig, och mycket behövs de inte för att roa mig och Lena, njut ;) haha


D Ö D ! ! ...

Jag är död !!
Jag har så ont så jag börjar snart att gråta!!! hur fan ska jag ta mig upp från sängen i morgon :o? de är för mig en gåta. Nä nu ska jag försöka krypa mig i duschen, bye....


Jag är svag för dig, och de vet du med, så jävla taskigt av dig då att göra som du gör, men om du mår bra av de så är allt bra, för du tror att allt bara handlar om dig, tragiskt!....


It´s taking so long ..

ojojoj morgonen började inte bra kom knappt upp ur sängen med min träningsverk, herregud. De är nästan så att jag har så ont att jag mår illa :s haha ojoj. aja nämen har iallafall kämpat mig igenom dagen. Torsdagarna är nog den bästa dagen på hela veckan om man inte räknar med fredag, eftersom vi har foto hela dagen så är de ganska fritt, typ redigera bilder man tagit, redovisning, och fika m.m :p.  Aja Efter skolan gick jag på stan en snabbis med Lena och Sofia, vi gick ju självklart in på monki som nu har öppnat, de kändes nästan som att vara i Stockholm när man stog där inne :p.  Sen var jag tvungen att trulla mig hemmåt för att jag har två timmars träning från 18.15-20.15. Lycka till, kan fan knappt gå för att jag har så mkt träningsverk, måste nog ta en verktablett. Aja har inte så mkt mer att skriva än att jag ska gå coh äta nu, men skriver säkert sen efter träningen om jag inte är helt sluut :).

fuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuck, allt kändes ju så bra tills då, i hate you..


Man lär sig alltid någonting nytt.

förlåt, jag vet min bloggdesign har varit så här jätte länge, och ja jag är svin less på den.. Men programmet som jag brukar göra om min blogg i försvann när mamma omformaterade min dator, så de sög! måste försöka hitta ett nytt program eftersom tove tappat bort skivan !!!, men ska försöka fixa se så snart som möjligt :)

Dagen då:
Dagen började väldigt bra kände knappt av min träningsverk var helt i chock. Men ju längre dagen gick desto värre blev de. Och de är fan ingenting att leka med, herregud vad ont jag har i HELA kroppen, men värst är de i benen. och de blev ju inte bättre av att vi sprang på idrotten :o... aja nä ska inte klaga nu att jag har träningsver de är ju de här jag har längtat till :o... Hade fan glömt bort hur jävla ont de gör....... På lunchen gick vi på marre jag, Lena och Sofia, lika gott som alltid :)

Efter skolan gick jag på stan ett tag med Sofia, sen tog jag och lena bussen ut till skogen där vi skyndade oss att byta om sen fick jag vara Lenas modell till hennes uppgift,  kallt som fan var de och de var ju inte LITE vi plumsade haha, men kul var de :)  Sen blev de mat och mys sedan drog jag mig hemmåt och nu sitter jag här helt död!  är så himla grymt trött och de verker i mina ben .. Så  ska ta och sussa nu, fast måste först ringa till tove, haha har lite saker att berätta :D

hejdå puss!


Kärleken till vännerna kommer alltid att bestå.

Hemma efter två timmars fys pass, och jag har bara en sak att säga, jag är helt jäla död!
Vi började med att vi skulle springa runt sjön som är ca: 8-9 km. Kicki (en av våra fystränare) sa att jag skulle springa  i 20 min och sen vända för att jag inte skulle starta för hårt. Men efter 20 min så kände jag att jag orkade mer och ville forsätta, så jag kämpade mig igenom hela jävla rundan, jag är typ i chocktillstånd att jag orkade springa 8-9 km efter att jag inte har tränat på ett halv år :o! Aja sen blev de styrke, (cirkelträning). FYFAN så jävla jobbigt.  de går typ inte att förklara hur jobbigt de var haha.  Men de känns skönt att komma i Lira kläderna igen :D. Men de kommer ta en lång lång tid innan jag är tillbaka i god form känner jag :s.. aja nu är jag iallafall hemma, nyduschad och ligger i min säng, är helt jävla slut och känner redan hur ont jag har i kroppen, lycka till att kliva upp i morgon! .  aja nä nu ska jag sussa mina ögon håller på att slå igen. 


somnar om nätterna med hopp om att allt bara hade varit annurlunda..



Nere på botten finns det ingen som kan simma

Just nu vill jag bara flytta här i från,
just nu vill jag bara gråta,
 just nu vill jag bara stanna i min säng förevigt,
 just nu vill  jag bara dö,
 just nu vill jag bara försvinna ett tag,
 just nu känns allt åt helvette!
saknar en känsla en känsla som vinner

Hoppet som gör att man alltid blir sviken....

"jag vill bara fly"

omg..

åh hereegud jag säger bara en sak, åt helvette med de hära , kan inte någon bara komma och döda mig? :o :|.....

För lite sömn riskerar depressioner!

Sömn och livskvalitet

Goda sömnvanor är en viktig del av en bra livsstil. Hjärnan behöver tid för att återhämta sig och bearbeta intryck och kroppen behöver vila för att hålla sig frisk och stark. Långvarig sömnbrist kan orsaka såväl fysiska som psykiska problem.

Inte bara skönhetssömn

Detta riskerar du om inte tar tag i dina sömnsvårigheter:

  • Försvagat skelett och immunförsvar
  • Ökad risk för övervikt
  • Förkortad livslängd
  • Känslighet för smärta
  • Högt blodtryck
  • Ökad risk för depression och hjärt- och kärlsjukdomar
  • Sämre reaktionsförmåga

Var tredje svensk har sömnproblem

Idag rapporterar runt en tredjedel av Sveriges befolkning svårigheter med insomning, täta uppvaknanden och en känsla av att inte vara utsövd. För 10-15% av befolkningen är problemen ihållande.

Stress och sömn hänger ihop

Sömnproblem och stress ligger nära kopplade till varandra. Den som lider av sömnbrist blir lättare påverkad av stressande faktorer i sin omgivning samtidigt som stress i sig försämrar sömnen.


Vi lär oss av våra misstag.

Samhälls lektionen gick tiden före mesta åt att kolla vad klockan var, tick tack... de gick sjukt segt, och höll på att somna flera gånger.. Efter skolan skyndade jag mig hem för hemma väntade en riktigt god middag (TACOS) <3. grymt gott!. Sen har de väll ändå inte hänt så mkt mer än de typ. Jo har flummat lite i telefonen med Tove, har hört att hon har gjort sälen, gud vad jag skrattade! haha. och ännu gladare blev jag för hennes skull när jag fick veta en grej, yey , you go girl ;), akta bara så att du inte gör sälen igen, för då äre bara att satsa på trädet ;D HAHAH!. Vi bestämde också att vi ska fara och åka slalom i pullinkki (eller hur fan de stavas) under sportlovet, fuck vad kul, längtar grymt mycket! :D. Nä har nog inge mer att skriva, förutom att jag är grymt trött och väldigt ......................................................................... hehe ska inte säga nå mer nu, ojoj thihi, har typ damp (a) nä nu ska jag besöka sängen :) ,

pusssselipusspuss ! :D

haha only for you Tove ;D !!!

Bilder :)

Här får ni lite bilder att njuta av :p








sooner or later

Dagen började faktiskt helt bra fast att jag var trött som aldrig förr, men de var inget som fick mig på sämre humör. Men ju längre dagen gick så försämrades mitt humör, och nu sitter jag här i data salen eftersom jag har 2 timmars fucking hål tills min nästa lektion är som är samhälls, hmm lockande.....! Men har lovat Mona nu att skärpa mig så kan fan inte åka hem fast att jag vill de mer än någonting annat nu, och bättre blir de inte när mitt humör inte är på topp! aaja de är bara att bita ihop och kämpa sig igenom hålet och sista lektionen....

Men någonting som har varit kul idag var att vi har redovisat våran film, haha åh gud vad jag skrattade, de var nästan så att de kom tårar! :'). Och våran lärare älskade den. Han tyckte vi var bra skådespelare, och tyckte att vi skulle starta en teatergrupp, hahahaha. Han är verkligen rolig den dära jan ivar, hahaha! nämen MVG till oss :).

Nämen aja nu ids jag inte skriva nå mer för jag vet typ inte vad jag ska skriva, men jag har grymt trååkigtttt och jag saknar Tove, men hoppas du har de bra där borta gumman, vi ses när du kommer hem :) <3


I just wanna scream!

Dagen har varit vääääldigt lång.. Mamma väckte mig klockan 8, klädde på mig och sen drog vi till IKEA. Vi köpte massa grejer till mitt rum, tack mamma!  så nu blire att göra om mitt rum!  Vi for sedan till de dära köpcentrumet, hittade mig nå ingenting, och sen blev de dagens höjdpunkt MAX !! <3. Påvägen hem så ringde pappa mig och berättade att mitt lag gått till final, så mamma skjutsade mig till arcus dä jag såg finalen, och självklart så vann vi ju :D, yey!  Sen åkte jag hem. Trött och less så böjade jag och mamma fixa i mitt rum. vi flyttade fram och tillbaka alla grejorna, men ingenting blev bra!!!!!! ååååh och jag är helt arg nu för att ingenting blir bra !!!!!!!!!!!!!!!! helvette........ och jag hatar mina tapeter !!!
i morgon far jag till pappa och då har mamma lovat att hon ska tapetsera om hela mitt rum och  försöka ställa iordning alla nya saker osv, hm så får se hur de blir... Just nu är jag bara så trött och less och arg och allt, får panik när ingenting blir bra! borde egentligen sussa, men icket, ska lägga mig och se beck.  hejdå! 


1000 miles!

eh jo en sak till:
-Vad tyckte ni om melodifestivalen?
Jag tyckte de var helt fel jävla låt som vann, Men någonting som var riktigt sjukt var att "Ugglans" låt KOM TVÅA "snälla, snälla, snääälllllllaaaa"   alltså seriöst vad har svenska folket för musiksmak :o,  Förlåt men den var helt jävla världelös ! Men alla tycker ju olika.. Sverige kommer skämma ut sig med låten som vann också, herregud... nu sovgott hejs.

Denna tyckte jag kunde få gå vidare , grymt bra :'), eller E.M.D:s låt var också bra =)

It feels so good when im with you

Dagen började med att jag blev väckt av min mobil (06.30), de var min pappa som ringde.
- Sara vart är du?
- eh, jag sover?
- men jag står ju här utanför och väntar på dig, matchen börjar snart !
Så jag stressade på mig alla kläderna och in i bilen, tur att de inte var så mycket bilar i farten :p. Vi vann iallafall med 3-1, kul! Stannade kvar och såg LSK-Alviks utvecklingslag, där LSK vann med 1-0, kul för dom :). Fick även reda på då att LSK:s tränare vill ha över mig till dom, haha.  aja slutpratat om fotboll :). for hem sussade en timme, fixade mig sen for jag och såg innebandy  Hertsön-Notas, skulle se den med Johanna men ja hon ides typ inte :P. Såg den då med min mamma m.m eftersom min mammas killes barn spelade med notas. Hertsön vann med 4-3, de var en mycket jämn match. Direkt efter matchen for vi till mormor och fikade, och sedan vidare hem !


Skulle ha varit med Johanna ikväll med men de sket sig typ? vet inte riktigt varför men aja som du sa en annan dag. Så då for jag och mammse och övningskörde, for förbi kvantum och inhandlade oss lite godis. Väl hemma fick jag ett samtal av Tove som ville ha sällskap till melodifestivalen så  jag vandrade mig upp dit och stannade där kvällen ut!  De blev mycket skratt och prat. Hahaha sen blev de slaggis, like allways. Men idag var de  lite galnare än vanligt, De finns bara ett ord, vi är sjuka! Men skoja inte hur mycket jag skrattade haha! :'D <3 och i morgon far bajskorven till riksgränsen, orka , i en heel vecka :o !!!!!!!!! hehe men så lätt kommer du inte undan mig, jag kommmmer att ringa och tracka dig ;D haha aja näfan detta blev ett FÖR långt inlägg :s.. Ska gå och tvätta bort mitt smink och sen sussa, ska upp tidigt i morgon för att jag ska till IKEA, och de innebär också köpcentrumet + MAX :D ! <3 Sovgott underbaringar !

Tove du får mig att må bra, fast dina slag ! <3 :D

JAG VILL HA SOMMAR NU !

Jo som ni kanske redan har läst så har jag köpt en ny bikini inför sommaren, 400 kr, de sved !.. haha. Och idag vare första gången jag använde den, vet inte riktigt än vad jag tycker om den. Men jag tror faktiskt jag ångrar mig :s. Vill nog inte ha den, hmm , nä får se hur de blir , men här är iallafall en bättre bild på hur den ser ut på och utan.


sometimes i just want to stay forever.

For ju då till coop för att städa fast rättare sagt så rev vi stället. Eftersom att coop arena ska byggas om så kommer inte våran kiosk vara kvar för att den komme flyttas högre upp osv så därför var vi tvungen plocka ut alla kylar, tv:n, frysar osv allt som skulle vara kvar, och kan ju säga er att de var ju inte lätta grejjer att bära :o! aja när de var klart for ju då somsagt jag och min lillasyster och badade, haha gud vad glad hon var ögonen bara lyste! ;p.  Men skoja inte  vad jobbigt de var hon sprang över allt hit och dit hoppade, dök och massa. haha men de var ändå lite kul, kände mig som ett litet barn igen när vi lekte haha! :D, vi badade iallafall i 2 TMMAR :o. Sen for jag hem och åt sen vidare till Tove där vi låg i sängen och pratade, sen så tog vi oss våran berömda sussnings time, haha jag var helt död for dock hem då när vi vaknade :p. och nu ligger jag här i min säng och är hur trött som helst, och ska upp tidigt. Så nu blire sängen.

hejdå pusspuss :)

lite bilder då vi steker i badhuset ;D

Sadness

En lektion, skönt som fan hade nog inte pallat nå mer, varit sjukt nere idag, glömde till och med att gå förbi thomas med tatueringen, helvette! Tog bussen hem. och så snäll killen var som körde bussen borde fan alla vara, helt gullig! De bästa hittils under dagen... Jo har även nu pratat med Mona min samhälls lärare och har lovat att jag ska börja sköta mig nu och inte håller på slarva, får se hur länge de håller, men jag önskar att de håller länge, aja! När jag kom hem så städade jag upp mitt rum, mammsen blev glad över de när hon kom hem på lunch, kul att någon blir glad :). Aja nä nu ska jag fara till coop arena och städa kiosken :o, hur jävla lockande känns de när man redan är på piss humör.. vad gör man inte för pengarna?.. aja sne har jag faktiskt bestämt mig att efter vi städat klart så ska jag fara med min lillasyster på badhuset, eh japp ni hörde rätt jag sara larsson ska ta med min lillasyster till badhuset, och skoja inte hur glad hon blev, naw :)  Pappa frågade om jag har ramlat och slagit mig, hm ja jag börjar undra de jag med :o !  nä de blir nog mys sen på kvällen blir de nog att vara med tove jag måste få prata ut!, aja nä nu måste jag gå och packa mina badkläder innan pappsen och emmeli kommer och hämtar mig :). NU LENA BLIR DE NY BIKININ FÖR 400 KR PÅ !! ;D haha.


im so stupid!

okej gick inge vidare att sova, rättare sagt gick de åt helvette. För mycket tankar, de borde fan finnas en på och av knapp för tankar seriöst!  Jag vet inte riktigt vad jag känner just nu. Jag vill bara bort här ifrån, långt bort. Så less på allt och helst
på dig, falsk de är vad du är, och dum som jag är så lyssnar jag på allt, fråga mig inte varför, för de vet jag inte änns själv..


HAHAHA :'D

HAHAHAHAHA JAG DÖR , NI MÅSTE KOLLA HAHAHAHAHA ! :'D

Nämen nog är han duktig allt , vilken talang ;'D

some people just don´t get it !

okej de blev att göra båda sakerna, jag och pappsen drog till tunavallen där matchen redan var i full gång, de blev iallafall 0-0, vi spelade inte speciellt bra, vi kan bättre! Men aja  de var ju bättre än en förlust iallafall:) Kul att se alla igen de var ju som ett tag sen, Och som alltid så fick jag värsta energin att jag ville spela! Berättade till min tränare, eller mina tränare rättare sagt, att jag ska börja träna på tisdag och dom tyckre de var jätte kul att jag äntligen får börja :)!  Så ser verkligen fram emot tisdags träningen fast att de är två timmars FYS... :D! 
Direkt efter slutsignalen skyndade jag och pappa oss hem för att se dom återstående två perioderna som var kvar! Fast att jag egentligen itne ville se matchen kunde jag inte låta bli! Jag tyckte Luleå gjorde en bra insats om man jämnför med matchen igår :o !...  fast dock vare inte bara luleås fel igår även DOMARENS fel.. Aja synd bara att dom inte fick in pucken i målet!  Jag tyckte faktiskt att dom var värda att vinna denna match! Aja orka hänga upp sig av de hära de kommer ju en till sesong, haha inte för att jag tror de kommer gå så mkt bättre då men iallafall nu ska jag gå och göra mig klar för sängen är hur trött som helst!  och gissa vem som bara har en lektion i morgon , JAPP jag har bara samhälls i morgon från 08.15-09.30. Och då ska jag direkt gå till Thomas och kolla om han har tid att göra en till stjärna på mig, hoppas!

nä nu sängen, pusss!

When I'm all burnt out
Need a place to run to
No one hears me shout
Lost and all alone
And I'm losing sound
No one understands me
Can't figure out
What I'm gonna do cause' I just can't take it.

VARFÖR ....

Varför gör jag så här mot mig själv när jag vet att de är jag som blir sårad.
Att de är jag som lider av de, att de är jag som får stå ut med de varje jävla gång.
Men ändå så gör jag de, varför?
De är bara jag själv som blir sårad...
FAN vad hatar mig själv när de händer, och när de väl händer och jag inser att allt är bara skit då vill jag bara gräva ner mig och inte kommer upp !
Men jag fattar inte varför jag gör de när jag vet hur de är och hur de kommer att sluta...
helvette!

When you smile I smile

Första dagen i skolan efter lovet.  De har varit en skön dag, började med data på morgonen, jobbade absolut ingenting alls, dåligt av mig jag vet, men jag kände ingen ork så satt och störde Lena ist, much better! :D Efter de så hade vi foto, och våran uppgift var att fota handikapps idrott som dom hade på Arcus. Så vi tog bussen dit och var där hela dagen och fotade som små liven medans dom tävlade. De var helt okej, och vissa stunder var de faktiskt kul :) Sen så slutade vi där kring 3. Åkte hem och nu ligger jag här i min säng som vanligt. 
Hm vad som händer ikväll är inte riktigt bestämt än, vet inte riktigt om jag klarar av att se luleå-frölunda, igår blev jag så grymt arg, för att luleå suger + att domaren fan inte kan döma helvette!  Och som dom flesta redan vet så måste ju luleå vinna ikväll annars är de slutspelat för deras del!  ... och jag själv tror att dom kommer förlora, men vi får vänta och se. Aja eller så ska jag nog fara och se våran match på tunavallen 18.45 mot notas. Kallt, jag vet, Men ja vi får se hur jag gör :). Men nu har jag typ inge mer att skriva föutom att Lena är uuuunderbaaaaar, and i love her ! tack för att du alltid finns där <3

Satsarn ; D haha!

Hej vi kommer från mediaprogrammet och har satsiga kameror med satsiga OBJEKTIV!

Hoppet.

Jag håller med dig Tove, "Om man inte hoppas, så blir man inte besviken". Men varför hoppas man altid så himla mycket? Varför kan man inte bara sluta med att hoppas och bara ta de som de kommer, de vore ju enklast?  Jag är en sån tjej som är specialist på att hoppas för mycket på saker. Jag kan till och med hoppas på saker som jag redan vet kommer att skita sig men ändå så finns de dära lilla hoppet inom mig. och jag tror inte jag är ensammen om de heller. Man hoppas och blir besviken.
 
Men hoppet är ändå någonting som håller oss uppe någonting som får oss att längta något som även kan få oss glada. Vårat hopp kan vara en bra känsla om de blir som man har tänkt sig. Hoppet är någonting vi inte kan leva utan, men de hade varit  bra om man inte hade blivit så besviken varje gång då hoppet rasar samman. Men någonting som jag inte förstår, Varför hoppas man fast att man vet att allt kommer att skita sig? ...


My pal <3


I thank you for all the times when you made me smile.
No matter what happens you will always be my pal.




så många tankar, så lite ork

Tredje dagen jag är hemma från skolan. okej jag kan erkänna igår mådde jag faktiskt illa och allting, men idag måste jag faktiskt säga att jag mår bra. Men jag har verkligen ingen skolork eller nå, jag vill inte gå till skolan, jag vill verkligen inte de!  Jag vill inte kliva upp tidigt och slita mig igenom en jobbig jävla skoldag. usch blir fan depprimerad..

De måste bli ändring till de hära, jag måste försöka få en bättre inställning till skolan, hm yeah good luck to me..
Nämen de sägs ju att om man tänker positivt ska de ju gå lättare. Så jag får väll försöka ta bort allt negativt och allt klagande om skolan och försöka se de positivt, fast har försökt de några gånger och de funkar inte de heller. Vafan gör man egentligen för att orka med skolan? De är fan en jävligt bra fråga, någon som har nå bra tips?

 Nä nu ska jag ta mig en promenad med hundarna och tänka igenom allt, känns som att de är mkt i huvudet just nu.. Så aja nä vi får höras uppdaterar säkert sen.

Puss !


mobiltelefon!

Mamma kom hem idag och hade köpt en ny mobil åt mig. Men jag hade redan bestämt vilken mobil jag hade tänkt köpa och de var inte den hon kom hem med. Men hon sa att de var hur lätt som helst att byta den och beställa den jag vill ha. Men nu när hon kom hem med den så blev jag lite osäker på vilken av dom jag egentligen vill ha :o! Så nu har jag besluts ångest över vilken jag ska välja mellan dom. Men jag tror att jag fortfarande ska köpa den jag från första början hade tänkt mig att köpa, blev lite småkär i den så. Men ja vi får se.. Ni får gärna kommentera och säga vad ni tycker och har hört om dessa mobiler! :)

Här är då mobilen som mamma kom hem med och den längst ner är den som jag mest troligen tänker köpa :P


fake a smile

För mycke tankar just nu som snurrar runt i mitt huvud som jag bara vill ha bort...

får inte falla tillbaka

bajs !

sug sug sug sug sug sug sug sug sug!
Mitt humör blev ju inte bättre av att äckel jävla luleå förlorade !  ååh vad arg jag blir på dom, sopor !
aja annars har jag haft grymt ont i skallen, har haft så ont så jag har mått illa :s..  har fortfarande ont :/  usch aja.
är grymt trött så ska nog gå och sussa. Nå som jag också är irriterad över är att min dator är hur jävla fucking seg som helst de går knappt att vara inne på msn, jag blir tokig !!!!

nä nu ska jag sussa och drömma om bättre tider, bye bye!


dålig dålig dålig dag...

okej, de blev ingen samhällslektion, före första hittade jag inte papprena som jag verkligen behövde ha med mig sen hittade jag inte min "tag" som jag också var tvungen att  ha med mig för att komma in på ishallen för att jobba, sen när pappa kom för att hämta mig för att han skulle skjutsa mig till skolan så hade han tagit med sig FEL skor, så då gick jag in igen och surade ist för att fara ! Testade lite kläder från Stockholm, och allt såg bara stört ut så blev bara argare!  och jag har jätte ont i mitt huvud och känner mig allmänt sjuk !! yes underbart. ååååh vad dååålig dag, börjar typ gråta nu, ta mig tillbaka till Stockholm nu! ..  ååh vad arg jag är !!!!!!!!!!!!!!!!!

ta mig tillbaks !  <3

De har varit UNDERBART !

kom för ett tag sen hem..
- tillbaka till verkligheten, och vad tycker vi om de Lena?..

Har ju som sagt varit i stockholm från torsdag- måndag! och de har varit helt underbaaart :o!  Vet inte riktigt vaart jag ska börja, de har hänt så mycket roligt. Vi har varit på modevisning, shoppat, ätit, skrattat, träffat KENZA,, smitit genom tunnelbanans kontroller, varit lite kulturella och gått på slottet, varit på öppethus, åkt fel några gånger, gått och gått och gått, osv osv!  Vi har haft på stegräknare varje dag och kan tala om för er att på:
fredagen gick vi: 7 MIL :O!
lördag: 5 MIL ! :o
söndag: 4 MIL !
så alltså på dom här dagarna har vi gått över 16 mil :o ! haha jag och Lena är nu vältränade ;D !de är sjukt !
och någonting som också är sjukt är att vi är hemma, så jävla tråkigt!!!!!!!!!!! är typ depprimerad...Allting har ju gått så grymt fort, känns som att vi nyss kom dit och stog och virrade vart vi skulle :/.. ! Aja vi har då iallafall shoppat lös, både jag och Lena har helt slut pengar på kontot :o.. haha åh nej, och jag har bara Lena att skylle på, varje gång vi gick in i en affär och jag testade nått så fick jag alltid höra !
- ÅÅÅÅH  VAD FINT ! , DU GÅR INTE UT FRÅN DEN HÄRA BUTIKEN UTEN ATT HA KÖPT DEN DÄRA !!!! :@
Så jag var ju tvungen att köpa, haha. Har köpt allt möjligt skor, smycken, tunika, jeans shorts osv osv, kommer kanske lite bilder sen på vad jag har köpt :p! ,

Nä nu måste jag skynda mig ska faktiskt fara på min sista lektion som börjar 15.40-17.00. Fan vad duktig jag är!. Efter de far jag och jobbar. Seriöst de är typ back to hell... nä nu måste jag fixa mig lite hejdå , joo en sak till tack Lena för ett underbart lov , jag älskar dig grymt mycket min lilla solstråle! <33

KOMMER BILDER FRÅN RESAN I MORGON !!!!!!


Tove Barsk

Får ju inte glömma bort att Tove har namnsdag idag!

Tove är ett fornnordiskt kvinnonamn, den danska varianten av Tova och en feminin form av Tor. Namnet började användas i Sverige på 1800-talet.
Tove blev ett ganska vanligt tilltalsnamn på 1990-talet, under flera år var Tove ett av de 70 vanligaste tilltalsnamnen. 31 december 2005 fanns det totalt 6279 personer i Sverige med namnet Tove varav 5156 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 188 flickor namnet, varav 147 fick det som tilltalsnamn.


Men de behövs bara en Tove för att få mig glad och de är du Tove Barsk!
hoppas att du får en bra dag! <3...


drömmar om pizza och en söt mamma! :)

Haha inatt så drömde jag att jag åt upp en hel pizza. Nejnej jag längtar verkligen inte att få äta riktig mat :o ! haha men de var ju lite komiskt ! ;D.  aja vaknade redan vid 7 som alltd... men lyckades denna gång att somna om och vakna kring 10, skönt! :). Mamma hade skickat ett sms att jag skulle ringa henne när jag vaknade så gjorde det.
- Ska du verkligen fara bort från mamma idag Sara?
- Jaa, mamma.
- Men tänk om ni blir bort rövade av nå knarkarsvin därborta, eller att planet kraschar, eller att ni går vilse, eller att.....
- Haha, men mamma de kommer inte hända de kommer gå bra! :p.
- Nä men man ve aldrig, vill du låna mitt pepparspray?
hahahahahaha sööt hon är! :'D


Aja har inte packat eller nå ÄN, gjorde de aldrig igår (a), lyckat. Så känner mig lite stressad, vet inte riktigt varför jag sitter här när jag egentligen borde vara och packa nu?.. eh okej nää nu måste jag nog gå! :) de här blir nog också sista inlägget innan jag far också. Men vi kommer ju somsagt hem på Måndag, och jag nås på mobilen hela tiden så de är ju bara att skicka ett sms eller ringa om ni saknar mig allt för mkt :D !  hehe. hoppas ni får de bra här hemma i Luleå , byebye! :D. och en sak till HÅLL TUMMARNA att vi inte kraschar, jag är så flygrädd...

STOCHOLM HERE WE COME !


it´s nice to have you back

Jag och Johanna tog bilen till kvantum där vi köpte godis och hyrde oss en film. Vi stog länge och funderade vad vi skulle se, och ni som känner mig vet att jag älskar skräckfilmer, vet inte riktigt varför jag gör de eftersom jag alltid blir så förbannat rädd och börjar inbilla mig massa saker, men de är väll de som får de så kul, att man blir så rädd? haha. aja vi valde iallafall en skräckfilm fast att Johanna hatar skräckisar , men jag lyckas alltid övertala henne (a). Det blev the strangers - baserad på en VERKLIG historia. Vi for hem till mig , packade in oss med godis, cola, kuddar och gossedjur innan vi slog på filmen. och jag säger bara de, de var förbannat länge sen jag var SÅ jävla rädd. VÄRD att se för er som vill bli rädd, och de som gjorde de ännu värre var ju att de har HÄNT :O!!!! Vi var så jävla rädd så för att vi skulle klara av att se filmen klart var vi tvungen att tända lampan :o! helt sjukt. Men jag hatar verkligen masker, vita jävla masker.. finns de nå läskigare? ..   Nä nu måste jag gå och packa har inte gjort de än och vi åker i morgon :p, De är jag som är tjejen som alltid är ute i sista sekund med allt!.   Men är fan fortfarande rädd. rädd att när jag kollar ut genom mitt fönster så ska någon stå där på vägen precis som i filmen, nää usch de blir nog att sova med tänd lampa inatt, right Johanna? 



I wish I could turn back time

Jag hatar när de blir så här mellan oss hela jävla tiden, jag är så grymt less på de! 
varför blir de så hära?
vad är de som händer?

Ena stunden säger du att du alltid finns där och helt plötsligt så känns de som att du är så långt bort från mig som möjligt, som att du inte änns bryr dig. Jag säger inte nu att jag är bättre för de är jag inte. Men någonting är ju fel när de alltid ska bli såhära mellan oss?  De är ju klart att du inte märkt vad som händer med mig när vi aldrig pratar. Du säger att jag alltid kan prata med dig men de känns inte så kul att prata med dig när de är så här mellan oss? jag blir så osäker och jag är så jävla rädd att de ska bli som de redan har blivit en gång redan för några år sen. Jag vet inte hur du känner, men jag är jävligt less på de hära. Vill att de ska bli som förut för bara några månader sen, då allt kändes bra, jag vet saker förändras men om du bara visste hur mycket du betyder för mig.. Jag behöver dig för att må bra...


Now I know your promises were nothing but lies

En vecka har nu gått, och de känns som att de aldrig kommer bli bra ..!

Vaknade då tidigt som alla andra jävla dagar.. och efter att jag vaknat har jag inte gjort ett piss, bara funderat på vad jag ska hitta på denna dag. Bestämde mig då för att höra med Johanna om hon ville hitta  på nå, och hon var på :). Kul, eftersom de var väldigt länge sen sist, minns inte änns när de var?.. Men ja som sagt så ska jag umgås med henne, yey :).  Så ska faktiskt hoppa in i duschen nu och fixa mig lite :)  oj jävlar, klockan är ju förfan 16 redan :O !!!!!!!!!! trode typ klockan var 1? , aah hjälp vad tiden har gått fort !  Aja ska väll hoppa mig in i duschen nu :) nås på mobilen :).

it´s hard to forget the past so fast.

De är  än inte bra i halsen och nu har de gått 6 dagar :o... fan vilket jävla pådrag. Dom på sjukhuset sa att jag skulle kunna äta vanlig mat inom en vecka. och de kan jag tala om för er att de kommer jag då inte alls kunna göra!  så förbannat jävla less..

och en sak till som jag är jävligt less och arg över är att min dator har "kraschat" så den funkar inge mer. Har tydligen fått ett stort jävla virus som kallas typ "nimda" .. Men någonting possitivt är då att mamma har mest troligen hunnit räddat alla mina bilder och låtar, och de hoopppas jag verkligen annars börjar jag att gråta..!  usch så less, helvette!

aja men någonting possitivt är i allafall att de har blivit ändrade planer för mig och  Lena, vi far till Stockholm redan på Torsdag :D ! Så missar tyvärr att jobba på premiar slutspelet mellan Luleå-Frölunda. Men vad låter mer lockande, jobba där, eller fara till Stockholm? haha ;). 

Jo en grej till, så har jag flyttat min uppkörning och allt till senare skulle ha kört upp och de på torsdag, men känner mig inte riktigt redo än så jag bokade om de, och de känns skönt :) Men de hade ju inte varit helt fel om jag hade kört och klarat de? ;D. aja näämen de blir bra såhära , man ska inte stressa ! :).  Nu ska jag faktiskt lägga mig och  se en film och bara mysa på, kanske börja packa lite smått haha :D !  Nämen vi får höras,  nås på mobilen :) pussss

har kommer lite gamla bilder då jag var blond, och då de var sommar ! <3













Tänk om drömmar kunde bli verklighet..

bajs jävla väder, fan vad less jag är på de !!  När fan ska de bli bättre väder? JAG VILL HA SOL  NU !! .

aja har inte sovit alls mkt inatt, har haft så sjukt ont i halsen.. Alltså borde inte de börja släppa nu? de står att man ska börja äta vanlig mat efter en vecka, om två dagar har de gått en vecka och jag kan fortfarande knappt sova.. :s!  så grymt jobbigt.. Aja nämen hittils har jag inte gjort så mkt, försökt få i mig lite blåbärs soppa, och pluggat lite teori!

Vill att min mamma ska komma hem NU, hon har varit och gjort en tatuering som jag verkligen vill se =D!
aja nää nu ska jag försöka gå och pluggapluggapluggapluggga! : )
hahahaha och Lena fattar du hur mkt jag garva när jag såg videon som du hade gjort? hahaha !! 

....och en sak till, jag vill döö, de här är helt sjuuuukt, fattar du LENA de är SJUKT ! hejdå !

We had something beautiful

Jag saknar det ..


I am healing but it´s taking so long

Igår (lördag) for jag först en snabbis på stan med mamma och min syster. Köpte ingenting  men kände att jag var tvungen göra nå, har varit så rastlös nu i flera dagar så, När jag kom hem åt jag för första gången på fyra dagar, åt plattar, efter en och en halv plätta trode jag att jag skulle dö av matkoma! :o min mage fick typ en chock att de kom mat!
 
efter de så for jag ut i skogen till Lena. När jag kom dit bjöd dom mig på mat, och inte tackar jag nej nu när jag kan äta "mjuka maträtter" .  De var länge sen jag var så mätt haha. Sen vare bara att sätta dig framför teori böckerna!  vi läste och läste och läste och läste plus mycket mycket skratt haha, vi tog sen en liten paus och såg melodifestivalen, och även där blev de mkt skratt. Vi proppade i oss massa godis och cola! <3. Sen vare bara tillbaka till böckerna, fast efter de så var vi nog ganska övertrötta och de blev inte så mkt gjort förutom att tänka på pizza haha !  Vi bestämde oss då för att slå på TWILIGHT, och de är nog en av dom bästa filmerna jag någonsin sett! . Men jag var alldeles trött och helt i matkoma, så somnade  till lite innan vi bestämde oss för att slå av och gå och sussa :) Vaknade 08 av att de värkte i min hals ......... så grymt less på att vakna tidigt nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till... aja försökte ligga kvar ett tag, men kände då paniken över körkortet så började läsa. Fick även sällskap av Lena sen när hon hade vaknat. Sen hände de inte så mkt mer vi åt frukost sen for jag hem :).

Nä nu ska jag gå och läsa teori, skriver sen ikväll kanske. hejdåå!


RSS 2.0